Revistă software Volumul eCommerce pentru construirea unui magazin online în 2016


Volusion

Vizitati site-ul

9.4


Scor AWA

Volusion

Volusion este înconjurător începând cu 1999 și reprezintă unul dintre marile coșuri de cumpărături de comerț electronic. Acesta servește peste 40.000 de magazine și oferă o platformă all-in-one care este proiectată pentru a găzdui orice afacere de dimensiuni. Programul a rămas în vigoare continuând să se adapteze la schimbările pieței și să ofere soluții practice la provocările asociate conducerii unei afaceri online. Citiți mai jos recenzia noastră despre Volusion.

Pro-uri

 • Managementul inventarului puternic
 • Opțiuni de afișare nelimitate
 • Procesare ușoară a comenzilor
 • Opțiuni flexibile de plată

Contra

 • Dificil de personalizat șabloane
 • Caracteristici limitate de proiectare
 • Fără suplimente

Prezentare generală

 • Site-ul: www.volusion.com
 • Sediu: Austin, TX
 • Anul fondării: 1999
 • Numar de angajati: 450+
 • Magazine găzduite: 40.000+
 • Categorii: Software eCommerce Cloud
 • Servicii: Design web, marketing online
 • Încercare gratuită: 14 zile

Volusion a fost conceput pentru a oferi o soluție unică pentru rularea unui magazin online. Puteți rula fiecare aspect al afacerii dvs. din tabloul de bord Volusion.

Dacă ați făcut cumpărături pentru platforma perfectă, poate ați observat că alte opțiuni oferă un accent special. Unii concurenți sunt specializați în instrumente de marketing sau design. Nișa lui Volusion oferă o soluție versatilă care te va ajuta să lovești terenul.

Specificații și limitări tehnice

În timp ce Volusion susține că este perfect pentru orice afacere de dimensiuni, aveți grijă la limitările de lățime de bandă și la taxe suplimentare. Întreprinderile mai mari care gestionează un volum mare sau comenzi pot ajunge să plătească pentru băuturi cu lățime de bandă. De asemenea, platforma nu are un certificat SSL. Va trebui să cumpărați unul pentru a permite achiziționarea cărților de credit. Taxele suplimentare încep să se adauge rapid dacă nu ești atent.

scalabilitate

Volusion este proiectat să crească odată cu afacerea ta. Începe să înceapă rapid și ușor pentru noii proprietari de afaceri, dar este capabil să sprijine brandurile globale. De exemplu, Intel și 3M folosesc Volusion pentru a-și alimenta site-urile. Indiferent dacă doriți să rămâneți mici sau să vă extindeți, Volusion poate fi la curent cu noile cerințe.

Încercare fără riscuri

Puteți încerca Volusion gratuit până la 14 zile. Nu este nevoie de card de credit și nici taxe ascunse. Acest lucru ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a încerca să configurați un magazin și să vă faceți cunoștință pentru program. După ce vă înscrieți la un plan anual, există o taxă de anulare dacă vă răzgândiți. Fiți pregătit să plătiți 99 USD pentru a încheia contul.

Reputația lui Volusion

De-a lungul anilor, Volusion și-a construit o reputație de platformă stabilă. Include toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe și a continua să crești. Dacă ceva îi împiedică să obțină un rating mai bun al clienților, acestea sunt metodele de stabilire a prețurilor lor. Aceștia ar putea fi mai avansați în ceea ce privește taxele suplimentare. Dacă nu sunteți la curent cu eventualele taxe pe care le puteți suporta, declarația dvs. lunară poate fi o surpriză. Aceasta are o tendință de a face Volusion să pară mai puțin credibilă.

Certificări și implicare comunitară

Volusion a câștigat recunoaștere atât națională cât și regională, inclusiv:

 • O evaluare + de la Better Business Bureau
 • Numit A-Lista Camerei de Comerț Austin din 2015
 • 2011 Premiul Stevie pentru echipa de asistență pentru clienți din prima linie

În plus, Volusion îl încurajează pe sute de angajați să participe la serviciile comunitare. Muncitorii primesc două zile plătite pentru activități de voluntariat. De asemenea, compania a donat servicii gratuite organizațiilor non-profit.

De ce să alegi Volusion?

În realitate, nu există un program perfect. Fiecare platformă de comerț electronic va veni cu argumente pro și contra. Ar trebui să încercați Volusion dacă doriți să lucrați cu o companie consacrată. Au petrecut peste 16 ani actualizându-și și perfecționând platforma. Puteți avea încredere că aveți acces la cele mai recente instrumente și funcții. Oferă o modalitate rapidă și ușoară de a lansa magazinul online și de a începe să obțineți venituri.

Caracteristici cheie

 • Șabloane gratuite de design
 • Opțiuni nelimitate de produs
 • 14 zile de încercare gratuită
 • Instrumente de marketing prin e-mail
 • Suport 24/7
 • Verificare de o pagină
 • Securitate avansată
 • Integrare în social media
 • Backup-uri zilnice
 • Mai multe stiluri de navigație
 • Integrări terțe
 • Actualizări automate ale platformei

Verdictul experților în industrie asupra voluției

Platformă de comerț electronic Revizuirile experților despre Volusion tind, de asemenea, să fie o geantă mixtă. Unii critici sunt fani uriași și plasează Volusion solid în partea de sus a listei lor de soluții de comerț electronic. Au multe lucruri pozitive de spus despre calitatea serviciilor pentru clienți. De fapt, veți ajunge să vorbiți cu o ființă umană reală care nu a fost instruită să citească pur și simplu dintr-un scenariu.

Pentru unii, software-ul oferă mai mult decât suficientă funcționalitate și flexibilitate. În timp ce Volusion a luat un timp pentru a capta și adăuga o funcție de blogging, această supraveghere a fost corectată. Alții consideră că temele arată datate și pot fi dificil de personalizat fără codificare. Desigur, această critică comună asupra practicilor fiecărui program software de proiectare a site-urilor web. În cele din urmă, aceasta este o problemă de preferință personală, iar o problemă mai importantă este ușurința de utilizare și experiența generală a utilizatorului. În acest domeniu, Volusion primește o laudă ridicată.

Poate cea mai mare plângere împotriva Volusion este costul. În timp ce taxa de abonament lunară este la fel cu concurenții, taxele ascunse se pot adăuga rapid. Acest lucru poate pune Volusion dincolo de bugetul unor startup-uri. Cu toate acestea, unele companii ar putea fi mai mult decât fericite să plătească mai mult pentru servicii excelente pentru clienți.

Recenzii pozitive ale consumatorilor și mărturii despre voluptate

Se pare că fiecare client are o experiență unică atunci când vine vorba de Volusion. Evaluările generale se ridică înainte și înapoi între 4 și zece stele, ceea ce aduce media la aproximativ 7 din 10. Cei cărora le place programul au tendința de a complimenta caracteristici mai largi și de a nu fi prea surprinși de detalii. Persoanele populare Volusion includ:

 • Ușurință în utilizare
 • Managementul stocurilor
 • Relații Clienți
 • Configurare și implementare rapidă și complicată
 • Procesarea plății
 • Raportarea

Cei care adoră efectiv programul sunt repede să sublinieze că Volusion oferă o soluție globală care poate fi folosită pentru a rula mici companii sau site-uri de vânzare cu amănuntul. De asemenea, începătorii par mulțumiți de instrumentele de proiectare și consideră că este relativ ușor să construiți un site fără prea multă experiență sau cunoștințe de codificare.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații cu privire la voluptate

Dacă aruncați o privire recenziile utilizatorilor, este greu să găsiți un fir comun când vine vorba de defecte în platformă. Reclamațiile par să acopere o gamă largă de subiecte, ceea ce ar putea indica faptul că aceste probleme sunt neapărat reaparite și defecte inerente cu Volusion.

Poate că problema care pare să fie ceva mai consistentă are legătură cu instrumentele de marketing și SEO. Consumatorii ar dori să vadă funcții SEO mai automatizate, precum cele disponibile prin SEO Yoast. Cu Volusion, sunteți responsabil pentru introducerea individuală a etichetelor alt, a cuvintelor cheie și a unei alte informații prietenoase cu motorul de căutare.

Se pare că Volusion poate avea unele probleme atunci când vine vorba de realizarea de actualizări fără probleme. În timp ce unii clienți laudă fiabilitatea Volusion, există și câțiva care sunt nemulțumiți de glitch-urile și timpul oprit. Acesta poate fi ceva care trebuie să țineți cont de faptul că timpul de oprire poate însemna profituri pierdute.

Proiecta & Personalizare

Oferte Volusion 16 șabloane gratuite. În timp ce unii critici descriu alegerile ca fiind datate, acestea oferă vitrine curate și clasice. Puteți face mereu upgrade la un șablon premium, dar așteptați-vă să plătiți în jur de 895 USD pentru cei mai mulți dintre ei. De asemenea, rețineți că doar o porțiune din șabloane este receptivă. Nu doriți să faceți greșeala de a investi într-un șablon doar pentru a afla că acesta are limite.

Vs gratuit premiu

Experții Volusion sugerează că temele gratuite sunt cele mai bune pentru cei care au designeri interni. Dacă aveți pe cineva care știe să facă modificări, atunci temele gratuite pot fi ajustate folosind HTML. Cu toate acestea, dacă sunteți nou în proiectarea site-ului web, poate fi necesar să plătiți pentru o temă premium pentru a vă personaliza site-ul.

Opțiuni de proiectare personalizate

De asemenea, puteți sări peste întregul proces de proiectare și puteți folosi experții Volusion pentru a crea site-ul dvs. Prețurile de design personalizate încep de la 3.500 USD și pot ajunge la 6.000 USD pentru cea mai avansată opțiune.

Interfață Web Builder

Ca majoritatea platformelor disponibile, Volusion oferă modul diferit de a-ți construi site-ul și de a face modificări. Puteți utiliza HTML, CSS sau puteți utiliza editorul lor de fișiere. Din păcate, nu există un editor WYSIWYG care să vă permită să trageți și să eliminați elementele. Deși interfața este ușor de navigat, este posibil să întâmpinați probleme pentru a face modificări specifice dacă nu sunteți familiarizat cu codul. Software-ul a fost conceput astfel încât să vă puteți configura rapid magazinul și apoi să vă concentrați pe alte domenii ale afacerii dvs..

Clădirea site-ului mobil

Pe măsură ce navigați prin teme potențiale, veți observa că multe dintre ele nu răspund. Aceasta înseamnă că va trebui să construiți un site mobil separat. Pentru cei cu timp scurt, crearea unui al doilea site se poate simți copleșitoare, mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu designul în primul rând.

Management de conținut

Volusion facilitează adăugarea de produse și gestionarea conținutului. Există trei secțiuni principale în care puteți introduce informații despre produs: de bază, gestionarea imaginilor și informații avansate. Aceste categorii vă vor ajuta să rămâneți organizat, să gestionați galeriile foto și să publicați informații relevante despre produs.

Integrare sociala

Utilizați social media pentru a vă comercializa afacerea cu instrumente încorporate. Fiecare pachet Volusion vine cu o aplicație de partajare socială care vă va facilita integrarea Twitter, Facebook, Pinterest și alte conturi. De asemenea, puteți vizita magazinul de aplicații și puteți descărca orice alte suplimente care v-ar putea dori.

Caracteristici & Unelte

`

CaracteristicăPrezentare generală
Configurarea magazinului onlinePentru a începe cu Volusion este relativ ușor. Unul dezavantaj este că programul nu oferă un asistent de configurare sau o listă de verificare pentru a vă parcurge pașii. Vei fi în mare parte pe cont propriu pentru a te asigura că toate bazele tale sunt acoperite. Acest lucru poate mânca timp, dacă nu sunteți atenți.
Lățime de bandă și stocareÎn timp ce Volusion oferă stocare nelimitată, există limitări în ceea ce privește lățimea de bandă. Planul Mini vine cu doar 1 GB lățime de bandă. Veți fi taxat cu 7 USD pentru fiecare GB peste limita dvs. Chiar și cel mai inclusiv plan Premium este limitat la 35 GB lățime de bandă. Dacă intenționați să construiți un site extins care să includă un blog și o mulțime de produse, poate doriți să fiți atenți la utilizarea lățimii dvs. de bandă
Plugin-uri și cumpărături pentru coșuri de cumpărături`Volusion vine cu o piață de aplicații pentru a vă ajuta să extindeți funcționalitatea magazinului dvs. Dispune de furnizori terți și peste 80 de aplicații disponibile.
Managementul comenzilorO caracteristică de căutare încorporată vă permite să localizați și să urmăriți comenzile.
Managementul inventaruluiBara principală de navigare include o filă de inventar. Puteți vizita această locație pentru a adăuga produse, a căuta în inventarul dvs. și a vizualiza statistici de performanță. Informațiile despre produse sunt împărțite în trei categorii principale, ceea ce vă va ajuta să rămâneți organizat și să navigați direct la informațiile de care aveți nevoie.
Urmărirea expedieriiVolusion vă permite să aruncați marfa și să urmăriți pachetele. Puteți genera și tipări etichete doar prin apăsarea unui buton
Caracteristici CRMSistemul de management al relațiilor cu clienții vă permite să comunicați ușor cu clienții. Puteți vizualiza istoricul comenzilor, puteți trimite e-mailuri și urmăriți întrebările de asistență. Volusion vă permite să abordați rapid și preocupările clienților pentru o experiență de cumpărare mai bună.
Șabloane și temeAlegeți din 16 teme gratuite care oferă un aspect polonez și profesional. Deși nu aveți zeci de opțiuni, șabloanele disponibile sunt moderne și elegante. De asemenea, puteți cumpăra teme premium care încep 50 USD și merg până la 895 USD. Decizia se reduce la bugetul dvs. și cât de confortabil sunteți cu codarea.
Integrare și suplimenteVolusion este conceput pentru a vă oferi un pachet bine rotunjit. Nu va trebui să vă faceți prea multe griji cu privire la suplimente pentru a îndeplini funcții de bază. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui anumit program, puteți vizita cu ușurință magazinul de aplicații și integra cu ușurință aproape orice program doriți.
Comerț electronic electronicAveți grijă atunci când alegeți sau cumpărați o temă. Nu toate sunt receptive și sunt prietenoase cu dispozitivele mobile. Acesta este un domeniu în care Volusion pare să fie în spatele vremurilor. Puteți ajunge să proiectați un site prietenos mobil mobil, care poate utiliza timp și bani. Cu șablonul potrivit, puteți gestiona chiar și magazinul dvs. dintr-o aplicație mobilă. Doar asigurați-vă că alegeți o opțiune care include toate funcțiile pe care le căutați.
Web hostingVolusion oferă atât servicii de găzduire web, cât și servicii de înregistrare a domeniilor. Puteți migra un site existent, puteți utiliza un domeniu înregistrat sau puteți achiziționa un domeniu nou pentru 11,99 USD.
Magazin de aplicațiiAccesați magazinul de aplicații Volusion pentru a naviga prin aplicații gratuite și plătite. Există o mulțime de opțiuni și diferite modalități de filtrare a căutărilor. Prețurile aplicațiilor variază destul de mult și pot fi configurate ca o taxă unică sau abonament lunar.
BloggingUn dezavantaj semnificativ al Volusion este că nu vine cu o funcție de blogging. Puteți utiliza un plugin WordPress și vă puteți construi blogul, dar acest lucru poate reduce destul de repede lățimea de bandă. Un blog este un instrument de marketing activ și modalitatea excelentă de a comunica cu clienții, astfel încât această caracteristică lipsă poate fi o problemă.
SEO și MarketingBucurați-vă de instrumente SEO integrate care vă permit să optimizați paginile. Creați URL-uri prietenoase pentru motoarele de căutare, include mai multe fragmente și etichete meta. De asemenea, vă puteți înscrie la un pachet SEO personalizat Volusion. Acestea oferă pachete diferite care vă vor îmbunătăți performanța motorului de căutare
BuletineSistemul CRM vă permite să comunicați ușor cu clienții. De asemenea, puteți trimite buletine periodice folosind aplicații gratuite și plătite. Acesta este un mod excelent de a face publicitate pentru produse sau vânzări noi.
Caracteristici de securitateVolusion este certificat PCI astfel încât clienții dvs. să își poată folosi cărțile de credit cu încredere. Toate planurile sunt dotate și cu un firewall gratuit IP și copii de rezervă obișnuite. Puteți chiar să blocați clienții neliniștiți și să îi împiedicați să vă utilizeze site-ul. Pentru protecția finală, achiziționați un certificat SSL Volusion
Certificare PCIÎn ultimii șase ani, Volusion a fost numit pe lista VISA a furnizorilor de certificat PCI
Crearea de conținutVolusion nu oferă un editor WYSIWYG tradițional pentru crearea de conținut. Și-au creat editorul care poate fi dificil de utilizat. Dacă sunteți familiarizat cu WordPress, veți găsi o mulțime de deficiențe atunci când vine vorba de editorul Volusion. Adăugarea și schimbarea textului este simplă, dar includ link-uri și imagini și se complică. Cel mai simplu mod de a face modificări este folosind codul. Din păcate, nu toată lumea are acest nivel de cunoștințe de codificare
Certificate de cadouClienții pot achiziționa cu ușurință certificate de cadou și puteți genera rapid reduceri și coduri promoționale
Optiuni de plataVolusion este compatibil cu peste 30 de gateway-uri de plată. Puteți configura, de asemenea, un cont Volusion Merchant și puteți prelucra cărțile de credit online sau prin telefon. În timp ce programul efectiv nu percepe taxe pentru tranzacții, veți plăti o taxă pentru utilizarea unor procesoare terțe. De exemplu, PayPal percepe 2,9% pe tranzacție, iar Volusion Merchant percepe 2,1%. Dacă optați pentru Merchant Account, rețineți că trebuie să fiți cetățean american pentru a vă califica.
Calculatoare fiscale și de transport maritimTaxele și costurile de transport sunt calculate automat în funcție de locație
rapoarteTabloul de bord Volusion include tot felul de date privind performanța site-ului, comenzile, veniturile și alte domenii vitale. Puteți ține evidența afacerii dvs. și puteți vizualiza și genera rapid rapoarte valoroase
Statisticile site-uluiUrmărirea performanței site-ului dvs. este o modalitate excelentă de a îmbunătăți. Puteți utiliza Google Analytics pentru a obține informații despre comportamentul clientului sau pentru a face upgrade la serviciile de analiză a site-ului Volusion. Oricum, veți putea vedea vizitatori pe zi, locație, timp pe site, rate de respingere și multe altele.

Planuri & Prețuri

La prima vedere, Volusion pare la un preț competitiv. Planul Mini costă doar 15 dolari pe lună. Acest lucru o plasează bine în gama celorlalți jucători importanți. Din păcate, planul inițiator vine cu ponderea sa corectă a limitărilor. De exemplu, veți primi asistență online și sunteți limitat la 100 de produse.

Pentru 35 de dolari pe lună, puteți opta pentru planul Plus. Acesta este încă un preț rezonabil dacă nu includeți toate taxele ascunse. Cea mai mare plângere împotriva Volusion este că nu sunt în avans cu prețul lor.

Înainte de a primi taxe suplimentare, iată pachetele de prețuri de bază:

Mini – 15 USD / lună (Toate planurile sunt facturate lunar)

 • Depozitare nelimitată
 • 100 de produse
 • 1 GB lățime de bandă

Plus – 35 USD / lună

 • Depozitare nelimitată
 • 1.000 de produse
 • Lățime de bandă de 3 GB
 • Asistență telefonică
 • Evaluări și recenzii
 • Buletine
 • CRM
 • Rapoarte despre coșul abandonat

Pro – 75 USD / lună

 • Depozitare nelimitată
 • 10.000 Produse
 • Lățime de bandă de 10 GB
 • Suport prioritar
 • Comenzi telefonice
 • Planul de fidelizare a clienților

Premium – 135 USD / lună

 • Depozitare nelimitată
 • Produse nelimitate
 • Lățime de bandă de 35 GB
 • Manager Conturi

Probabil ați observat două lucruri importante când priviți în planurile de prețuri:

1). Planul Mini este oase goale. Este doar un ușor pas peste proba gratuită. Multe dintre funcțiile pe care ne-am așteptat de la platformele de coșuri de cumpărături nu sunt disponibile la prețul de 15 dolari. Chiar dacă nu este necesar să adăugați o mulțime de produse, nu veți primi asistență telefonică, buletine informative sau recenzii cu cea mai ieftină opțiune. De fapt, trebuie să faceți upgrade la planul Pro pentru caracteristicile CRM și planul de fidelizare a clienților.

2). Chiar și planul Premium are un plafon pe lățimea de bandă. Majoritatea programelor oferă cel puțin o opțiune complet nelimitată.

Taxe ascunse

Cealaltă problemă a modelului de prețuri Volusion sunt taxele ascunse. Iată doar câteva modalități prin care poți crește factura lunară:

 • Certificat SSL – 149 USD
 • Instalarea certificatului SSL (nu se poate instala singur) – 99 USD
 • Domeniu nou – 11,99 USD
 • Băuturi cu lățime de bandă – 7 USD pe GB
 • Taxe de procesare a plăților de la terți – 2,0-3,0% pe tranzacție
 • Taxa de serviciu PCI 1,83 USD – 3 USD pe lună
 • Înlăturarea linkului „Powered by Volusion” – 25 dolari
 • Taxa de reziliere – 99 USD
 • Taxa lunară pentru declarație – 10 USD

Poate cel mai rău, aceste taxe nu sunt publicitate în mod clar pe site-ul web Volusion. Se poate simți ca și cum ai fi nichelat și întunecat.

Perioada de probă

Dacă doriți să încercați Volusion, vă puteți înscrie la proba gratuită de 14 zile. Nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă alătura. Acesta este un mod bun de a testa software-ul. De asemenea, vă oferă timp pentru a clarifica potențialele taxe pentru fiecare plan de prețuri.

Este suficient planul Mini?

Sigur. Mini-Planul oferă suficiente funcții pentru a vă proiecta un magazin profesionist și a lansa produsele. Pe măsură ce baza de clienți crește, poate doriți să luați în considerare actualizarea. Pachetele mai avansate oferă mai multe modalități de interacțiune cu clienții dvs. și de a vă gestiona afacerea. Aceste instrumente vor veni la îndemână și vor valora banii în plus pe măsură ce vă extindeți.

Relații Clienți

Cantitatea de asistență pentru clienți pe care sunteți eligibil să depinde de pachetul achiziționat. Planul Plus, care reprezintă cea mai competitivă opțiune la prețuri, oferă atât chat online, cât și asistență telefonică. Asistența tehnică și clienții este disponibilă 24/7 și se află în afara Austin, Texas.

Tutoriale și Baza de cunoștințe

Volusion oferă o bibliotecă extinsă de videoclipuri și ghiduri care vă vor ajuta să începeți și să gestionați sarcini mai complicate. Deși programul nu vine cu un ghid încorporat, există o mulțime de resurse valoroase pentru a vă ajuta pe parcurs.

Contactarea asistenței

Cel mai simplu mod de a contacta asistența este prin intermediul funcției de chat live. Puteți, de asemenea, să sunați la un număr de 800 sau să creați un bilet de asistență. Dacă apelați sau trimiteți un e-mail, timpul de răspuns depinde de planul achiziționat. Acestea fiind spuse, reprezentanții chat-urilor live sunt ușor de răspuns și foarte informați.

Evaluarea serviciului clienți

În arena de servicii pentru clienți, Volusion se situează deasupra restului. Au câștigat premii pentru serviciul lor și par să își susțină angajații, ceea ce este o veste bună pentru dvs. Angajații fericiți tind să muncească mai bine. Indiferent dacă discutați, trimiteți un e-mail sau apelați, vă puteți aștepta să vă conectați cu un reprezentant prietenos și util, care va face ca nevoile dvs. să se simtă ca o prioritate, chiar dacă sunteți înscris în Mini Plan.

Și-au construit o reputație de a oferi rapid răspunsuri exacte. Niciodată nu vei simți că ai de-a face cu cineva care doar citește dintr-un scenariu.

Dacă este ceva, Volusion ar putea folosi mai multe forumuri de asistență. Cu atât de multe mii de clienți, este surprinzător faptul că nu există conversații în fluxul comunității pe web. Aceasta este ceva pe care Volusion ar trebui să-l susțină și să-l încurajeze, mai ales că ar putea însemna mai puțin de lucru pentru echipa lor de asistență.

Ușurință în utilizare

Aceasta este o altă zonă în care Volusion se scurtează. Majoritatea programelor se străduiesc să fie cât mai ușor de utilizat. Cu cât sunt mai mulți oameni care își pot folosi software-ul, cu atât mai mulți clienți pot achiziționa. Volusion nu și-a părăsit calea pentru a crea un produs accesibil deopotrivă novicilor și experților.

Linia de jos: Dacă nu știți nicio codare, nu veți putea personaliza site-ul dvs. cu ușurință, chiar și cu teme premium.

Așa cum am menționat mai sus, Volusion oferă un editor, dar nu este editorul WYSIWYG standard care permite designul de drag and drop. Este o caracteristică particulară Volusion care vine cu limitări. În timp ce un începător poate configura cu siguranță un magazin, le va fi dificil să facă modificări ale temei. Volumul este cel mai potrivit pentru cei cu experiență de codare.

Ajutor de editare

Dacă vă aflați într-o situație de design, cel mai bun pariu este să căutați un tutorial relevant. Multe videoclipuri disponibile vă pot oferi sfaturi. Puteți de asemenea să faceți clic pe butonul de ajutor din editor pentru a căuta subiecte. Această caracteristică de căutare este surprinzător de utilă și vă va direcționa către articole relevante.

Interfața cu utilizatorul

În ciuda problemei de design de codare, interfața de administrare este cu adevărat atractivă și ușor de navigat. Totul este organizat logic și ușor de localizat. În ceea ce privește gestionarea comenzilor și inventarului, platforma este foarte ușor de utilizat.

Celălalt avantaj este că puteți păstra controlul asupra site-ului dvs. web. Este al tău.

Experienta clientului

Pe lângă experiența dvs. de administrator, trebuie să luați în considerare experiența de cumpărături a clientului. Pentru a oferi o experiență de cumpărături bine rotunjită, va trebui probabil să investiți în planul Pro. Acest lucru vă va permite să comunicați eficient cu clienții și să le oferiți un magazin fără limitări evidente. Pachetele mai puțin costisitoare nu includ toate clopotele și fluierele de relații cu clienții pe care le veți dori. Desigur, puteți începe întotdeauna planuri mici și de actualizare în timp ce mergeți.

Concluzie

Volusion este o platformă de comerț electronic stabil. Nu există nicio îndoială în acest sens. Adevărata decizie se reduce la câtă experiență ai cu codificarea și câți bani vrei să cheltuiești pe lună. Adevărul este că există mai multe opțiuni prietenoase pentru începători, care sunt disponibile și la un preț mai accesibil.

Acesta este în special cazul în care considerăm că Volusion se comercializează în sine ca o opțiune integrală. Nu oferă o diferență distinctă față de restul concurenței. Pe măsură ce comparați platformele de comerț electronic disponibile, veți observa că unele se concentrează asupra funcțiilor de design sau de marketing. Nu Volusion. Este un program de software găzduit eCommerce standard pentru proprietarii de magazine generale.

Dacă codificarea nu este unul dintre punctele tale forte, căutați și găsiți un program cu un editor WYSIWYG tradițional.

Comparaţie

Volusion

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map