Review Shopify 2016


Shopify

Vizitati site-ul

9.6


Scor AWA

Shopify

Shopify a fost început în 2006 și a devenit rapid un lider în industrie. Ideea creării unui coș de cumpărături mai bun a început cu trei proprietari ai unei afaceri de snowboard care nu erau mulțumiți de opțiunile disponibile. Astăzi, platforma ajută peste 175.000 de magazine online să vândă produse digitale și fizice. Citiți mai jos recenzia noastră Shopify.

Pro-uri

 • Suport 24/7
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Coșul de cumpărături securizat
 • Interfață intuitivă
 • Liber & Teme plătite
 • Toate avantajele Shopify

Contra

 • Acces limitat la paginile de checkout
 • Sistemul blogului necesită îmbunătățiri
 • Nicio pagină de verificare
 • Nu multi-limbaj

Prezentare generală

 • Site-ul: www.shopify.com
 • Sediu: Ontario, Canada
 • Anul fondării: 2004
 • Numar de angajati: 1000+
 • Site-uri găzduite: 100.000+
 • Categorii: Software de comerț electronic
 • Încercare gratuită: 15 zile

O parte din ceea ce face din Shopify o opțiune atât de atractivă este faptul că este atât de bogat. Din prima zi, vei avea tot ce ai nevoie pentru a proiecta și lansa un magazin online. Caracteristicile de design sunt ușor de utilizat, astfel încât chiar și începătorii își pot personaliza vitrina. Pe măsură ce îți îndrepți drumul de la antreprenor la mogul de afaceri global, software-ul va crește odată cu tine. Este foarte flexibil, iar instrumentele sunt perfecte pentru orice afacere de dimensiuni.

Pentru cine este conceput Shopify?

Oricine. Fiecare platformă de coșuri de cumpărături vine cu anumite defecte, dar Shopify este mai aproape de perfecțiune decât orice altă opțiune. Acesta oferă un program bine rotunjit care poate fi utilizat pentru a vinde produse digitale și fizice. Fie că aveți deja un site web, fie căutați să extindeți un magazin de cărămidă și mortar, Shopify vă poate ajuta.

În timp ce alte programe încearcă să iasă în evidență oferind o zonă de concentrare, cum ar fi marketing sau design, Shopify se străduiește să atingă toate domeniile. Se remarcă făcând puțin din toate lucrurile și făcând totul bine. În loc să reinventeze roata, au construit doar cea mai bună roată posibilă. Această abordare le-a câștigat o reputație de performanță și excelență.

Dacă nu îți place experiența Shopify, poți anula oricând. Nu furnizează nicio rambursare, dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de anulare.

Shopify Plus – Soluție de comerț electronic comerț

Dacă sunteți un jucător important care caută o soluție de comerț electronic care să poată gestiona vânzările de volum mare, Shopify Plus este o alegere imbatabilă. Această platformă de comerț electronic procesează miliarde de dolari pe an. Are capacitatea de a oferi experiența de cumpărare pe care o așteaptă clienții tăi.

Branduri globale precum Budweiser și Tesla folosesc platforma Shopify Plus. Este bazat pe cloud și găzduit complet, cu 7.000 de nuclee de procesor și 200 de terabyți de stocare. Platforma distribuită reduce costurile IT până la o fracțiune din configurațiile tradiționale. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la consecințele de a fi populare. Costul lățimii de bandă, spațiul rack și comisioanele de tranzacție sunt un lucru trecut.

Social media a devenit una dintre cele mai mari platforme de vânzări. Shopify Plus simplifică vânzarea produselor pe oricare dintre cele mai populare rețele de socializare. Vă veți concentra pe vânzare, în loc să rulați o platformă de comerț electronic.

Stați înapoi și gestionați mii de comenzi pe minut. Aveți asistența dedicată 24/7 a Shopify, care vă va alimenta magazinul online.

De ce să alegeți Shopify?

Dacă nu căutați o platformă cu un accent special, Shopify este o opțiune excelentă. Are un preț rezonabil. Vine cu tot ce ai nevoie și oferă o bază solidă pentru începerea și construirea unui magazin.

Oricât de mare va crește afacerea dvs., nu va trebui să vă faceți griji cu privire la trecerea la furnizori. Shopify poate gestiona orice volum de vânzări și poate oferi instrumentele de inventar și de gestionare a clienților de care aveți nevoie pentru a conduce o afacere profesională.

Caracteristici cheie

 • Șabloane personalizabile
 • Control complet asupra HTML și CSS
 • Integrare în social media
 • Comandă trageți și fixați
 • Etichete cuvinte cheie
 • Notificare de comandă nouă
 • Urmărirea stării de plată
 • Încărcarea automată
 • Export CSV
 • Panoul statistic în timp real
 • 70 Gateway-uri de plată
 • Recuperare abandonată

Critici de industrie pe platforma de comerț electronic e Shopmer

Recenziile experților tind să reflecte recenziile consumatorilor. Criticii remarcă faptul că, deși pachetele lunare de prețuri de bază au un preț accesibil, există costuri ascunse care se pot adăuga cu adevărat. Pentru a vă bucura de acces la toate funcțiile pe care le oferă Shopify, veți dori să vă înscrieți la unul dintre cele mai scumpe planuri avansate.

În plus față de plata pentru aplicații și funcții robuste, s-ar putea să vă descoperiți bani pentru comisioane de tranzacție. În timp ce acestea sunt destul de standard, acestea pot fi problematice pentru întreprinderile care vând multe produse la prețuri mici.

Dincolo de problemele privind prețurile, Shopify este apreciat ca un program puternic, flexibil și robust, care poate permite practic oricui să înceapă o afacere. Adesea este prima recomandare pentru cei mici. Puteți obține tot ce aveți nevoie într-un singur loc și puteți proiecta un magazin fără a fi nevoie să angajați un dezvoltator profesionist. Iată doar câteva caracteristici favorite pe care criticii le plac:

 • Proces gratuit de 14 zile
 • Excelent, asistență 24/7 pentru clienți
 • Selecție excelentă de teme atractive
 • Instrumente de marketing încorporate
 • Design ușor de utilizat și interfață admin

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii pe Shopify

În ciuda anumitor defecte, Shopify este copleșitor acordat un scor perfect, iar clienții sunt foarte probabil să recomande programul altora. Iată câteva caracteristici preferate despre care utilizatorii au ravagii despre:

 • Suma și calitatea suplimentelor: În timp ce acestea pot veni cu un preț, veți avea acces la o serie întreagă de aplicații terțe populare care pot fi integrate cu ușurință în site-ul dvs. Aceste aplicații extind exponențial funcționalitatea site-ului dvs. web și vă ajută site-ul să crească odată cu afacerea dvs..
 • Ușurință în utilizare: Shopify este cunoscut pentru o interfață de administrare atractivă și intuitivă care poate fi folosită pentru a crea un magazin la fel de frumos. Chiar și începătorii pot construi rapid un magazin și pot începe să vândă produse.
 • Instrumente SEO.Consumatorii care au trecut la PrestaShop raportează o creștere semnificativă a traficului organic din motoarele de căutare.
 • Relații Clienți: Potrivit clienților mulțumiți, Shopify oferă asistență excelentă pentru clienți. Aceasta este o veste deosebit de bună pentru începătorii care ar putea dori să înceapă câteva îndrumări suplimentare și să rezolve problemele pe parcurs.

Din nou, cei care erau conștienți de ceea ce este nevoie pentru a opera PrestaShop au fost copleșitori de program.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații de pe Shopify

Shopify este probabil cel mai popular constructor de site-uri de comerț electronic de pe piață. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este fără cusur. Poate că cele mai frecvente reclamații împotriva Shopify implică instrumente generale de gestionare a costurilor și a stocurilor.

În timp ce Shopify are un preț competitiv, puteți ajunge să cheltuiți destul de mulți bani pentru aplicații și suplimente. Programul este complet funcțional, dar este posibil să doriți să personalizați site-ul dvs. cu funcții suplimentare care vin cu un preț. Pentru startup-urile care lucrează la un buget limitat, este posibil ca costurile investițiilor în funcții să nu fie o opțiune.

În general, Shopify este cunoscut pentru ușurința de utilizare, dar par să existe o mulțime de reclamații cu privire la instrumentele de management. Adăugarea de opțiuni de produs, anularea comenzilor și monitorizarea nivelurilor de inventar pot fi inutil complicate.

Proiecta & Personalizare

Shopify oferă cele mai frumoase și profesionale teme cu aspect. Modelele lor sunt curate, moderne și perfecte pentru a vinde orice tip de produs.

Teme gratuite și premium

Există peste 100 de teme gratuite și premium pentru a alege. În jur de 10 sunt complet gratuite, iar restul variază în preț de la 80 $ la 150 $. Trebuie doar să selectați tema care vă place și să folosiți tabloul de bord pentru a adăuga logo-ul dvs. și pentru a schimba culorile. Nu aveți nevoie de experiență de codare sau de proiectare pentru a începe și personaliza magazinul.

Interfață de administrare

După ce vă conectați, veți vedea un tablou de bord cu navigare laterală. Acest lucru face ușor să vizualizați categoriile standard și să vă găsiți drumul. Există, de asemenea, comenzi rapide pentru funcțiile utilizate frecvent. Nu veți pierde timpul parcurgând fiecare secțiune și căutați butonul drept.

Acordat, dacă nu aveți experiență cu backend-ul programelor, există o curbă de învățare. Cu toate acestea, veți stăpâni funcțiile. Principalul lucru este că tabloul de bord este intuitiv. După câteva ore de explorare, veți obține atârnarea ei.

Client Store

Poate chiar mai semnificativă decât backend-ul este experiența clientului. Vrei să poți crea un magazin elegant și ușor de utilizat, ușor de navigat. Shopify vă va permite să faceți doar asta. De fapt, acesta este locul în care strălucesc. Vitrina ta va arăta excelent și va oferi funcționalități optime. Aceasta înseamnă că clienții au mai multe șanse să răsfoiască și să facă o achiziție.

Personalizarea paginii

Chiar și temele gratuite vă permit să vă personalizați magazinul. Puteți regla culorile, adăuga imagini și produse, regla dimensiunea, adăuga meniuri și aproape orice altceva. Editorul drag and drop este perfect pentru începători. Nu este necesară nicio experiență de codificare pentru a începe. Dacă preferați să faceți modificări prin cod, puteți accesa atât HTML cât și CSS. Alegerea îți revine.

Site-uri mobile și responsive

Toate temele Shopify sunt complet responsive și sunt gata pentru mobil. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la construirea unui site mobil separat. Clienții pot să vă vadă magazinul și să facă achiziții de pe orice dispozitiv, iar site-ul dvs. web va arăta în continuare minunat.

Integrare în social media

Integrarea tuturor conturilor de social media este simplă. De fapt, puteți adăuga chiar și butoanele „Cumpărați acum” în conturile dvs. de Facebook și Pinterest, astfel încât clienții să poată face achiziții la fața locului. Dacă nu vedeți ce aveți nevoie în tabloul de bord, puteți vizita magazinul de aplicații pentru a integra un program nou.

Servicii de proiectare

Dacă doriți ajutor cu o anumită zonă a site-ului dvs. și a afacerii dvs., puteți angaja un expert Shopify. Sistemul lor funcționează puțin diferit față de alte platforme. Alegeți tipul de expert pe care îl căutați și răsfoiți prin opțiunile dvs. Shopify cură o listă de experți de top. Puteți alege dintre

 • Experți în instalare – Obțineți ajutor pentru organizarea site-ului dvs., creând structura și navigarea învățând cum să gestionați site-ul dvs. Prețurile încep de la aproximativ 500 USD.
 • Proiectanți – Obțineți ajutor pentru a regla site-ul sau a crea unul de la zero.
 • Dezvoltatori – Acești experți sunt specializați în adăugarea funcțiilor pe site-ul dvs. Pot face modificări sau pot crea aplicații personalizate pentru a răspunde nevoilor dvs..
 • marketerii – Atrageți clienți noi și optimizați-vă site-ul cu sfaturi de specialitate. Acesta este un mod excelent de a crește nivelul de conștientizare al mărcii și de a îmbunătăți rezultatele motoarelor de căutare. Proiectele pot începe cu doar 100 USD.
 • Fotografi – Vrei să te asiguri că produsele tale arată grozav? Angajați un fotograf profesionist care vă poate ajuta să creați un catalog profesionist.

Pe măsură ce parcurgeți lista de experți, asigurați-vă că consultați recenziile clienților. În ceea ce privește prețurile, acesta variază destul de mult. În unele cazuri, puteți obține ajutor pentru minim 25 USD, dar majoritatea proiectelor care vor avea un impact semnificativ vor costa în jur de 500 USD.

Caracteristici & Unelte

CaracteristicăPrezentare generală
Configurarea magazinului onlineSuper ușor. Shopify este găzduit complet, astfel încât să puteți achiziționa un domeniu și să folosiți serverele acestora. Adăugarea de produse și personalizarea site-ului dvs. este de asemenea ușoară chiar dacă sunteți începători. Este probabil cea mai prietenoasă opțiune de pe piață.
Lățime de bandă și stocareAveți lățime de bandă și stocare nelimitată cu fiecare plan.
Pluginuri și suplimente pentru coșuri de cumpărături:Dacă doriți să adăugați o funcție în magazinul dvs., puteți vizita magazinul de aplicații. Include mii de pluginuri care vă pot ajuta să vă extindeți site-ul.
Managementul comenzilorClienții care returnează pot crea un cont, care vă va ajuta să gestionați comenzile. De asemenea, vă permite să vizualizați istoricul comenzilor și să vă ajutați să vizați clienții cu promoții speciale.
Managementul inventaruluiToate informațiile despre inventar vor fi sincronizate automat. De asemenea, puteți vizualiza și genera rapoarte pe niveluri de inventar. Urmăriți performanța produsului în funcție de dimensiune, culoare sau accesorii. Shopify vă permite să vă organizați inventarul cum doriți și chiar să implementați o înghețare cu stocuri scăzute, astfel încât să nu vindeți produse pe care nu le aveți în stoc.
Urmărirea expedieriiPersonalizați opțiunile de transport și informațiile fiscale. Tarifele de transport sunt afișate în timp real de la principalii transportatori. Puteți urmări pachetele și genera numere de urmărire pentru clienții dvs..
CRMClienții pot face checkout ca oaspete, fără a fi nevoie să creeze un cont. Cu toate acestea, clienții fideli își pot crea un cont, ceea ce îi va ajuta să urmărească comenzile. Această caracteristică vă va ajuta, de asemenea, să creați promoții și să oferiți produse relevante.
Calculatoare de transport și impoziteAceste funcții sunt încorporate automat pe site-ul dvs..
Șabloane și temeNu numai că șabloanele sunt elegante și profesionale, dar sunt și ușor personalizabile. Alegeți din peste 100 teme gratuite și premium.
Integrări și suplimenteIntegrarea funcțiilor suplimentare face doar apăsarea unui buton. Shopify simplifică modificarea temei și actualizarea site-ului.
Comerț electronic electronicToate temele răspund complet. Cumpărătorii pot vizualiza site-ul dvs. pe orice dispozitiv de dimensiuni. De asemenea, vă puteți gestiona magazinul din orice locație cu dispozitivul mobil.
Web hostingShopify oferă găzduire web completă. Puteți achiziționa un nume de domeniu prin intermediul acestora și puteți utiliza serverele pentru a vă găzdui site-ul.
Magazin de aplicațiiMagazinul de aplicații include peste 1.100 de instrumente. Alegeți dintre marketing, contabilitate, social media și alte programe. O mulțime de opțiuni sunt gratuite, iar altele sunt disponibile contra cost.
BloggingShopify vine cu o funcție de blog-uri încorporată. Acesta este un mod ideal de a-ți construi prezența online și de a te conecta cu potențiali clienți.
SEO și MarketingAdăugați cu ușurință cuvinte cheie, meta taguri și descrieri și optimizați-vă paginile. Instrumentele de marketing suplimentare vă permit să urmăriți performanța produsului și comportamentul clienților pentru a crea vânzări și promoții direcționate. Integrarea social media oferă, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă comercializa afacerea.
BuletineShopify vine cu buletin informativ și șabloane de e-mail. Puteți crea rapid explozii de marketing și notificări ale coșului abandonat. Personalizați șablonul pentru un aspect consistent care să se alinieze site-ului dvs. web.
SecuritateBeneficiați de protecția de criptare de 256 biți și de certificate SSL partajate gratuite. Acestea sunt aceleași măsuri de securitate folosite de bănci, astfel încât să vă puteți simți încrezător că site-ul dvs. este securizat. De asemenea, oferă copii de rezervă automate, iar serverele sunt actualizate în mod regulat pentru a preveni hack-urile. În timp ce concurenții taxează de obicei pentru acest nivel de protecție, acesta este inclus în mod gratuit cu contul Shopify.
Certificare PCIShopify este compatibil cu PCI de nivel 1.
Crearea de conținutCu un editor WYSIWYG, funcțiile de blog și temele ușor de personalizat, crearea și adăugarea de conținut nu pot fi mai ușoare.
Certificate de cadouClienții pot achiziționa carduri cadou și certificate.
Optiuni de plataAlegeți din peste 70 de gateway-uri de plată diferite. Toate cardurile de credit majore sunt acceptate și se pot utiliza și noi monede precum Bitcoin.
rapoarteUtilizați Google Analytics pentru a urmări performanțele site-ului dvs. web și pentru a obține informații despre traficul dvs. De asemenea, puteți vizualiza rapoarte despre nivelurile de inventar, numărul de vânzări și performanța produsului. Aceste instrumente vă permit să obțineți o imagine completă a punctelor tari și a punctelor slabe ale afacerii dvs..
Statisticile site-uluiPuteți urmări practic fiecare aspect al site-ului dvs. web și chiar produce rapoarte comparative pentru a urmări tendințele.

Planuri & Prețuri

Vrei să încerci înainte de a cumpăra? Shopify oferă o probă gratuită de 14 zile. Nu este necesară o carte de credit. Dacă doriți să vă înscrieți la un plan, nu este necesar să vă faceți griji cu privire la taxele ascunse. Ambele vă configurează site-ul, iar anularea contului dvs. este complet gratuită. Trebuie doar să plătiți pentru pachetul dvs. lunar.

reduceri

Puteți plăti lunar sau plăti în avans pentru un preț redus. Obține 10% pentru un contract de un an sau 20% reducere pentru un contract pe 2 ani.

suportabilitate

Nu numai că Shopify oferă unele dintre cele mai mici prețuri, dar oferă și cea mai mare bătaie pentru buck-ul tău. Majoritatea site-urilor taxează pentru stocare nelimitată și lățime de bandă și certificate SSL. Cu Shopify, toate aceste funcții sunt incluse în fiecare pachet.

Planuri de prețuri

Shopify Lite – 9 dolari / lună

Vindeți pe social media, personal sau pe un site web existent cu Shopify Lite.

Shopify de bază – 29 USD / lună

Funcțiile Lite + construiți o casă pentru brandul dvs. cu propriul magazin online.

Shopify – 79 USD / lună

Funcțiile suplimentare includ carduri cadou, rapoarte profesionale și recuperare a coșului abandonat.

Magazin avansat – 299 USD / lună

Funcțiile suplimentare includ creatorul de rapoarte avansate și transportul în timp real al transportatorilor.

Planul de bază Shopify este mai mult decât suficient pentru a vă începe. Puteți face mereu upgrade la planul Shopify dacă constatați că funcțiile suplimentare ar fi de ajutor.

Relații Clienți

Când vine vorba de asistență pentru clienți, Shopify vă oferă o mulțime de opțiuni de ajutor. Indiferent de planul pe care îl cumpărați, puteți contacta ajutorul 24 de ore din 24

 • Telefon
 • E-mail
 • Chat live
 • Stare de nervozitate
 • Facebook

De asemenea, oferă o bază extinsă de cunoștințe, plină de întrebări frecvente, ghiduri de utilizare și tutoriale. Forumurile comunitare sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a intra în contact cu alți utilizatori și de a participa la discuții.

Dacă sunteți nou venit în lumea comerțului electronic, asigurați-vă că consultați Universitatea de comerț electronic unde puteți studia o gamă largă de subiecte legate de crearea unui magazin online de succes.

În sfârșit, asigurați-vă că vizitați blogul Shopify în mod regulat. Postările lor sunt informative și bine scrise.

Când contactați asistența pentru clienți Shopify, vă puteți aștepta la un răspuns rapid și competent. Reprezentanții lor sunt prietenoși și sensibili.

Dacă trimiteți un e-mail de ajutor, puteți aștepta un răspuns în aceeași zi. Nu va trebui să pierdeți timp așteptând asistența clienților pentru a vă ajuta să rezolvați o problemă.

Ușurință în utilizare

Shopify este un pas peste restul când vine vorba de ușurința în utilizare. Interfața de administrare este ușor de navigat și ușor de utilizat. Nu va dura mult timp să vă familiarizați cu diferitele funcții și cum să le utilizați. Puteți chiar personaliza modul în care produsele dvs. sunt organizate pentru a face gestionarea inventarului și mai ușoară.

Motivul principal pentru care Shopify a fost un astfel de succes este pentru că este perfect atât pentru începători, cât și pentru experți. Oferă un design complet flexibil și scalabil, care să se potrivească oricăror afaceri și să crească cu tine. Aveți un control complet asupra site-ului dvs. web și puteți personaliza orice caracteristică folosind CSS, HTML sau editorul drag and drop.

Designul bogat în funcții este orientat către crearea unei experiențe superioare a utilizatorului atât pentru dvs. cât și pentru clienții dvs. Cumpărătorii se vor bucura de aspectul modern și funcționalitatea site-ului dvs. web. Chiar și întreprinderile mici pot crea o experiență practică de cumpărături care încurajează browserele să devină clienți fideli.

Dacă aveți probleme, secțiunea de ajutor a editorului vă poate ajuta să obțineți răspunsuri rapide la întrebări comune. Puteți contacta echipa de asistență a Shopify.

Concluzie

Pur și simplu nu există o opțiune mai bună pe piață. Shopify este de departe cea mai cuprinzătoare, ușor de utilizat, cu o platformă de coșuri de cumpărături bogată și accesibilă. Dezavantajele sunt minime și nu se compară cu defectele altor programe.

Shopify se apropie de perfecțiune ca orice program de până acum. Știrea și mai bună este că continuă să se adapteze la schimbările pieței și să încorporeze noi funcții.

Când investiți în Shopify, puteți fi sigur că lucrați cu un inovator care va continua să conducă pachetul în viitorul prevăzut.

Comparaţie

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map