Recenzii software pentru coșuri de cumpărături eCommerce


Recenzii ale furnizorilor de produse software pentru coșul de cumpărături eCommerce

Alegerea unei platforme de comerț electronic înseamnă mai mult decât să ai un magazin atractiv, deși acest lucru este foarte important. Trebuie să oferiți experiențe atrăgătoare clienților dvs., să expediați la timp, să gestionați inventarul și să vă păstrați actualitatea magazinului. Toate acestea pot fi copleșitoare și tocmai de aceea am investigat cele mai importante platforme de comerț electronic pentru dvs. Citiți recenziile noastre pentru a afla care platformă se potrivește cel mai mult nevoilor dvs. de comerț electronic (prezent și viitor).

  ULTIMA ACTUALIZARE: 11 iunie 2016

AAWebmasters.com este o asociație independentă de webmasteri, iar opiniile, recenziile și clasamentele exprimate aici pe site sunt proprii ale AWA. Site-ul primește compensații de la produsele și serviciile analizate. AAWebmasters.com testează cu atenție fiecare produs sau serviciu și acordă clasamente înalte celor mai bune. AAWebmasters.com nu publică informații despre toate platformele de comerț electronic, constructorii de site-uri web sau gazdele web. Pentru a vedea mai multe detalii, faceți clic aici.

Dezvăluirea agenților de publicitate

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Shopify

Ai nevoie de un magazin high-end? Shopify oferă una dintre cele mai extinse liste de funcții de comerț electronic împreună cu o selecție largă de aplicații cu care să extindeți funcționalitatea respectivă. Shopify este foarte ușor de utilizat și fiecare magazin vine cu o secțiune de blog pentru conectarea cu clienții.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

BigCommerce

Vrei totul? Bigcommerce oferă un pachet complet de caracteristici pentru fiecare nevoie de comerț electronic. Constructorii de site-uri novice nu ar trebui să se sperie de acest lucru, deoarece Bigcommerce este binecunoscut pentru cât de ușor este de utilizat. Alegeți un șablon care face ca magazinul dvs. să fie mobil.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Volusion

Doar câteva produse? Volusion este o platformă solidă de comerț electronic, care oferă o mare parte din ceea ce fac concurenții săi. Cu toate acestea, nu este cel mai ușor software de utilizat, iar șabloanele arată puțin datate. Toate planurile au limitări, iar taxele de băutură se pot adăuga rapid.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Comerț electronic spațiu

Au imagini frumoase? Oferta de comerț electronic a Squarespace susține pe deplin accentul constructorului de site-uri web pe paginile bogate în imagini. Cu 45 de șabloane foarte vizuale din care să alegeți magazinul dvs. online și un set complet de funcții de comerț electronic, magazinul dvs. Squarespace va atrage cu siguranță atenția..

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

3dCart

Doar un start-up? Cu interfața intuitivă și asistența excelentă a clienților, 3dcart este o alegere excelentă pentru cei care încep noua comerțul electronic. Există un asistent care vă parcurge pas cu pas prin procesul de configurare, împreună cu tutorialele video.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Comerț electronic online

Au mai multe variante de produs? Platforma de comerț electronic Weebly pentru constructorul de site-uri este la fel de complet prezentată ca orice software de comerț electronic independent. În plus, vă permite să creați pagini dedicate de produse, pagini de categorii și afișări ale mai multor variații de produse. Cumpărătorii dvs. pot posta cu ușurință paginile de produse pe rețelele de socializare.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

LemonStand

Afaceri în creștere rapidă? LemonStand este destinat proprietarilor de afaceri care se concentrează asupra creșterii afacerii lor și este pregătit să angajeze un profesionist IT pentru a-și crea site-ul de comerț electronic. Un magazin LemonStand se adaptează rapid la o afacere în creștere rapidă, deși trebuie să aveți un dezvoltator pentru a face acest lucru.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

CoreCommerce

Căutați un sprijin deosebit? CoreCommerce are un serviciu excelent pentru clienți prin intermediul suportului obișnuit de telefon și e-mail, dar oferă și chat live, care este destul de rar. CoreCommerce este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii, deoarece percep taxe pentru depășirea limitelor lunare de stocare și lățime de bandă.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Wix eCommerce

Mai mult decât un magazin? Dacă afacerea dvs. de comerț electronic are nevoie de mai mult decât un magazin, atunci luați în considerare utilizarea platformei de comerț electronic Wix, acceptată de selecția uriașă de aplicații de afaceri din Wix App Market. Acestea adaugă funcționalități de afaceri precum e-mail, instrumente de marketing și aplicații de contact cu clienții.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Magento

Ești priceput la tehnologie? Ca platformă de comerț electronic de sursă deschisă, Magento vine cu un set extins de funcții de comerț electronic și o piață de peste 7.000 de aplicații Magento. Pentru a utiliza pe deplin Magento, trebuie să poți codifica sau să angajezi pe cineva care să o facă pentru tine.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Coșul Pinnacle

Ai nevoie de ajutor de marketing? PinnacleCart oferă găzduire web gratuită împreună cu un set destul de standard de funcții de comerț electronic. Compania este cunoscută pentru că este orientată către marketing și oferă o varietate de instrumente de marketing. De asemenea, sunt disponibile servicii personalizate de marketing contra cost.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

1ShoppingCart

Începând de mici și în creștere? 1ShoppingCart vine cu o gamă completă de funcții de comerț electronic în care se pot dezvolta întreprinderile aflate în mișcare, deși la început pot părea copleșitoare. Există un program util de afiliere ca parte a pachetului puternic de marketing pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

PrestaShop

Dorind să plătească pentru șabloane? PrestaShop, o platformă găzduită de sine, vine cu un set complet de caracteristici încorporat pentru orice funcționalitate de care are nevoie magazinul dvs. de comerț electronic, dar cu un singur șablon de design gratuit. Cu toate acestea, peste 2.000 de șabloane proiectate profesional sunt disponibile contra cost, iar cele mai multe dintre acestea răspund mobil.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

CS-Cart

Ca multe alegeri? CS-Cart vine cu 242 de teme extraordinare pentru șablonul dvs. de magazin. Așadar, șansele sunt că veți găsi o temă care nu va avea nevoie de personalizare, dacă este cazul. Personalizarea se realizează cu ușurință și puteți avea un aspect diferit pentru fiecare dintre numeroasele dvs. magazine.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

WooCommerce

Adăugarea pe WordPress? WooCommerce este cea mai populară platformă de eCommerce de pe Web, ceea ce reprezintă o veste bună pentru proprietarii WordPress care pot conecta-o pe site-ul lor WP. WooCommerce în sine este gratuit, deși uneori trebuie să plătiți pentru aplicațiile care îi extind funcționalitatea.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Coșul Zen

Căutarea unei platforme care se găzduiește de la sine? Zen Cart este una dintre cele mai vechi platforme de comerț electronic care se găzduiește cu sine. Aveți nevoie de abilități de codare pentru a personaliza șablonul implicit de bază, dar puteți alege dintre peste 2.000 de plugin-uri pentru a extinde funcționalitatea magazinului dvs..

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Spark Pay

Au mai mult de un magazin? Spark Pay are vești bune pentru baronii de comerț electronic – puteți rula mai multe vitrine prin intermediul unui singur cont de administrator. Acest lucru este util dacă vizați diferite demografii sau dacă aveți diferite tipuri de bunuri de vândut.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Cartel mare

Vânzarea de artă sau muzică? Artiștii fără cunoștințe de codificare sau abilități de design web pot utiliza BigCartel pentru a crea un site web profesionist pentru a ajunge la fanii lor și pentru a vinde produsele creative. BigCartel este cel mai potrivit pentru artiști independenți care doresc să rămână sub controlul propriilor vânzări.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

HighWire

La un buget strict? Highwire are doar două planuri, dar ambele sunt rentabile. Cu toate acestea, Highwire oferă în continuare toate funcțiile necesare pentru a rula un magazin complet de comerț electronic, deși nu neapărat cu toate clopotele și fluierele unora dintre concurenții săi.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

X-Cart

Nu sunt sigur de găzduire? Dacă nu sunteți hotărât să parcurgeți ruta auto-găzduită, X-Cart oferă atât o versiune găzduită de sine stătătoare, cât și o versiune găzduită bazată pe cloud a platformei sale de comerț electronic. Ambele versiuni necesită cunoștințe tehnice și răbdare pentru a folosi la maxim caracteristicile extinse disponibile.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Ecwid

Vrei să vinzi de oriunde? Ecwid este un plugin care vă permite să adăugați un magazin de comerț electronic pe propriul site web. Puteți vinde de pe blogul dvs. WordPress, de pe Facebook, de pe un site Google și de oriunde altundeva. Setarea acestui lucru este de obicei simplă.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

UltraCart

Vrei un buton „Cumpără”? Poate ca vânzător online de comerț electronic nu doriți să construiți un magazin și de aici vine UltraCart. Adăugați un buton „Cumpărați” sau „Adăugați în coș” pe site-ul dvs. web existent, iar coșul dvs. este găzduit în cloud-ul UltraCart.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Coș de cumpărături Elite

Aveți nevoie de asistență la birou? Comerțul electronic este mult mai mult decât vânzarea de produse, iar Coșul de cumpărături Elite are acea parte ascunsă a afacerii bine acoperită. Facilitățile de gestionare a comenzilor, de transport și de inventar, împreună cu introducerea rapidă a datelor și partajarea produselor, facilitează munca de back office.

ultimele articole

Vezi toate noutățile

nicio imagine

Comparați InMotion Hosting vs. FatCow: Care este cel mai bun …

ACTUALIZATĂ la 6 ianuarie 2017

nicio imagine

Comparați InMotion Hosting și Arvixe: Care este cel mai bun …

ACTUALIZATĂ 5 ianuarie 2017

nicio imagine

Comparați InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Care este B…

ACTUALIZATĂ la 4 ianuarie 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map