Recenzii pentru constructorii site-urilor web


Citiți Recenzii pentru constructorii de site-uri web

Înțelegem cât de dificil este să vă mențineți entuziasmul pentru a vă crea propriul site web atunci când sunteți încurcat să vă dați seama constructorului de site-uri web potrivit pentru a-l folosi. Poate că nu știți ce să căutați sau poate nu aveți idee despre ce caracteristici aveți nevoie sau chiar despre ce este acolo. Acesta este motivul pentru care am făcut investigațiile pentru dvs. Citiți recenziile webmasterilor noastre pentru a afla ce trebuie să ofere fiecare constructor de site-uri și ce face fiecare mai bine.

  ULTIMA ACTUALIZARE: 10 martie 2017

AAWebmasters.com este o asociație independentă de webmasteri, iar opiniile, recenziile și clasamentele exprimate aici pe site sunt proprii ale AWA. Site-ul primește compensații de la produsele și serviciile analizate. AAWebmasters.com testează cu atenție fiecare produs sau serviciu și acordă clasamente înalte celor mai bune. AAWebmasters.com nu publică informații despre toate platformele de comerț electronic, constructorii de site-uri web sau gazdele web. Pentru a vedea mai multe detalii, faceți clic aici.

Dezvăluirea agenților de publicitate

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Squarespace

Sunt uimitoare aspectul important? Squarespace merită cu siguranță să vă uitați dacă site-ul dvs. web este intens de imagine, poate pentru fotografi, artiști, restaurante și organizatori de nunți. Site-urile frumoase cu aspect profesional sunt ușor de construit fără experiență de codare, iar platforma de bloguri câștigă și recenzii rave.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Wix

Fără abilități tehnice? Wix vă permite să alegeți dintre peste 500 de șabloane gratuite concepute profesional pentru a crea rapid și ușor propriul dvs. site atractiv, toate fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice sau de proiectare. Wix este extrem de intuitiv de utilizat cu o curbă de învățare foarte scurtă.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Weebly

Au o afacere mică? Weebly este alegerea constructorului web de bloggeri serioși, antreprenori și întreprinderi mici. Tabloul de bord vă arată tot felul de statistici despre vizitele pe site-ul dvs. Pentru tehnic înclinat, există acces la codare HTML / CSS pentru o personalizare mai detaliată.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Yola

Ești un site web newbie? Yola este destinată proprietarilor de mici și mici companii care doresc să economisească bani prin construirea propriilor site-uri web. Este foarte ușor de utilizat prin glisarea și plasarea elementelor, iar site-ul dvs. poate fi funcționat și funcționat în câteva ore.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Jimdo

Aveți nevoie de un site web cu comerț electronic? Jimdo oferă o soluție de comerț electronic, precum și web building. Jimdo este mai mult despre funcționalitate decât pentru creatorul web mediu, dar este complet personalizabil dacă știi un pic despre codificare. Există ajutor prin intermediul forumului comunității active.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Țesăturile

Ai nevoie de un site de membru? În timp ce oricine poate construi un site web cu Webs, funcțiile pe care le oferă sunt cele mai potrivite pentru întreprinderile mici și antreprenorii. Una dintre aceste caracteristici este posibilitatea de a configura cu ușurință un site de membru, fără a fi nevoie să utilizați o aplicație externă.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Moonfruit

Adoră site-urile web în stil vechi? Moonfruit este un constructor de site-uri mai vechi care nu conține toate clopotele și fluierele concurenților săi mai moderni. Moonfruit este cel mai potrivit pentru persoanele care au timp și răbdare să-și construiască site-urile web și nu sunt complet începători sau tehnofobi.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

WebsiteBuilder.com

Dornic să plătească pentru alegere? WebsiteBuilder.com are peste 10.000 de șabloane, imagini de fotografii, mai multe site-uri și un set de funcții complete, dar acestea nu sunt disponibile cu versiunea gratuită a software-ului. Interfața de construire a site-urilor este curată și ușor de utilizat, deși reclamele aflate în vânt sunt frecvente.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Themify Builder

Vrei o temă WordPress? Creatorul de site-uri Themify acceptă peste 40 de teme WordPress și oferă un plug-in pentru teme terțe. Spre deosebire de alți furnizori de creatori de site-uri, Themify nu furnizează un nume de domeniu sau o găzduire de site-uri web – sunteți pe cont propriu pentru obținerea acestora.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

GoDaddy Website Builder

Nu sunt sigur de ce ai nevoie? Site-ul Web Builder al GoDaddy este generic
care se adresează oricui dorește să își construiască propriul site web. Șabloanele includ un magazin de comerț electronic pentru proprietarii de afaceri. Sistemul de asistență pentru clienți al GoDaddy este foarte puternic și include chat-ul live.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Webflow

Construirea de site-uri web pentru alții? WebFlow este o opțiune serioasă pentru designeri și dezvoltatori cu experiență, care doresc o platformă de construcție web mai avansată, fără coduri. WebFlow permite crearea de site-uri web cu adevărat personalizate, cu acces la cod, dacă este necesar.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Webydo

Vrei site-ul unui designer? Webydo a fost construit de designeri web pentru designeri web profesioniști care doresc să producă site-uri web excepționale, dar nu vor să învețe cum să facă cod. Dincolo de elementele de design convenționale sunt efecte de animație uimitoare și un accent pe designul receptiv.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Impresionant

Aveți nevoie de o singură pagină? Consultați Strikant dacă aveți nevoie de un site elegant, cu o singură pagină, mobil-mobil. Puteți configura un site cu ușurință într-un timp scurt, folosind șabloanele gratuite care răspund pentru mobil. Formatul lung de o pagină al site-ului dvs. web poate fi obișnuit.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Webnode

Sunt importante mai multe limbi? Proprietarii de afaceri care își desfășoară activități la nivel global pot ajunge la clienți în 20 de limbi cu WebNode. Toate șabloanele sunt pe deplin funcționale, dar este posibil să fie nevoie de unele personalizări care să le aducă la așteptările actuale de înaltă calitate, lucioase.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

WebStarts

Vrei o pânză goală? Setați-vă gratuit designerul interior cu WebStarts glisând orice element de design oriunde pe pagina dvs. web – este complet nestructurat. Temele sunt personalizabile și se transformă automat în site-uri care răspund mobilului.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Web.com

Vrei cineva să o construiască? Webs.com oferă un software web builder de bricolaj care vă permite să construiți un site web de bază, fără funcții. Cu toate acestea, oferă și un serviciu de design web complet personalizat în care descrii site-ul tău de vis și îl construiesc pentru tine.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

SiteBuilder.com

Elegant despre designul tău? Cu peste 10.000 de șabloane de afaceri, proprietarii de întreprinderi mici trebuie să găsească unul care le place cu SiteBuilder. Creatorii de site-uri pentru începători pot construi cu ușurință site-uri relativ profesioniste cu editorul drag-and-drop.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

casă

Doar a începe o afacere? Homestead este orientat către întreprinderile mici care au nevoie de site-uri web destul de simple. A fost în jur de timp și șabloanele sale nu sunt la fel de moderne ca cele ale altor construitori de site-uri. Puteți utiliza testul gratuit de 30 de zile pentru a testa Homestead.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Virb

Crearea portofoliului? Virb este potrivit pentru cei care creează un portofoliu cu imagini grele. Este simplu să vă configurați site-ul dvs. web și să experimentați cu diferite teme și există destul de multe dintre care să alegeți pentru galerii și pagini foto. Adăugarea fotografiilor direct de la Flickr și Vimeo este simplă.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

Creator IM

Vrei un site web slab? IM Creator vă permite să construiți rapid și rapid un site web cu aspect profesionist. În acest caz, „slab” înseamnă o imagine netedă și o imagine, bazată pe unul dintre cele peste 70 de șabloane bine proiectate, toate fiind populate în prealabil cu conținut de probă. „Rapid” se datorează excelentului editor de drag-and-drop.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

SimpleSite

În căutare de simplu și rapid? SimpleSite este o potrivire pentru cei care doresc să obțină rapid un site web și nu le pasă prea mult de aspectul acestora. Site-urile create prin SimpleSite nu arată foarte profesionist și există opțiuni limitate de personalizare.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

uCoz

Nu sunt sigur de personalizare? uCoz vă permite să produceți site-uri web cu o gamă completă de opțiuni de personalizare. Începeți cu nimic deloc, folosind cele 250 de șabloane disponibile, sau schimbați stilul paginii și adăugați pluginuri sau puneți mâna în codul HTML / CSS pentru o personalizare completă.

CITEȘTE RECENZIA
ÎNCERCAȚI ACUM

MotoCMS

Aveți nevoie de un design simplu și frumos? MotoCMS este un constructor de site-uri ușor de utilizat, care vă permite să creați site-uri web profesionale în modul WYSIWYG (Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți). De la prima lansare din 2008, a atins o mulțime de fani și suporteri, în special în rândul începătorilor.

ultimele articole

Vezi toate noutățile

nicio imagine

Comparați InMotion Hosting vs. FatCow: Care este cel mai bun …

ACTUALIZATĂ la 6 ianuarie 2017

nicio imagine

Comparați InMotion Hosting și Arvixe: Care este cel mai bun …

ACTUALIZATĂ 5 ianuarie 2017

nicio imagine

Comparați InMotion Hosting vs. A2 Hosting: Care este B…

ACTUALIZATĂ la 4 ianuarie 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map