Recenzie Homestead 2016


casă

Vizitati site-ul

8.7


Scor AWA

casă

Homestead este un constructor de site-uri online rentabil, cu o istorie de lungă durată (fosta Intuit). Compania are o reputație ca una dintre cele mai timpurii companii (din 1996), care oferă vrăjitori pentru construirea de site-uri personale și de afaceri bazate pe șabloane. Compania are peste 12 milioane de utilizatori până în prezent. Citiți mai jos recenzia noastră pentru Homestead.

Pro-uri

 • Constructor de site-uri experimentat din 1996
 • Simplitate în adăugarea și editarea conținutului și a componentelor
 • Galeriile de imagini incluse în preț
 • Pachet inițial de cost de 5,99 USD pentru site-uri web simple
 • Numele de domeniu all-inclusive și găzduire web
 • Sistem excelent de asistență pentru clienți, blog și forumuri

Contra

 • Șabloane învechite
 • Aveți nevoie de opțiuni de mobilitate mai ușoare, care să includă costurile
 • Pachetul Starter oferă doar câteva pagini și doar 25 mb de găzduire de site web
 • Incapacitatea de a exporta site-ul către un alt furnizor
 • Nici o abilitate de a schimba cu ușurință șabloane după ce unul este selectat

Prezentare generală

 • Site-ul: www.homestead.com
 • Sediu: Burlington, MA
 • Anul fondării: 1996
 • Numar de angajati: 130+
 • Categorii: Software pentru crearea site-urilor web
 • Încercare gratuită: 30 de zile

Cu un abonament Homestead, costul pentru un site simplu care nu este comerț electronic este rezonabil. Întreprinderile care necesită comerț electronic robust vor cheltui mult mai mult. Pe baza unei reputații solide, Homestead găzduiește proprietarii de afaceri de ani buni. Dezavantajele – șabloanele de la domiciliu au devenit un pic învechite, iar costul de proiectare pentru o afacere în expansiune este mare.

Homestead este un constructor de site-uri bine rotunjit, cu mai mulți avantaje decât contra. Homestead oferă o platformă de proiectare pe care o pot gestiona majoritatea persoanelor experimentate de calculator sau le vor proiecta pentru tine. Compania are o listă extinsă de clienți care sunt mulțumiți de produsele și serviciile lor. Homestead merită să vă uitați pentru nevoile site-ului dvs. de afaceri.

Pentru cine este recomandat?

Clădirea web Homestead este recomandată proprietarilor de întreprinderi mici, întreprinzătorilor și altor persoane care doresc să-și creeze site-ul. Un site web de afaceri este adesea folosit pentru a prezenta și a vinde produsele și serviciile unei companii online.

Există o zonă de concentrare / specialități?

Homestead este axat pe design-uri simple pentru a atrage publicul pe Internetul de astăzi. Compania oferă aproximativ 2.000 de șabloane de pagini web personalizabile pentru crearea de site-uri web de afaceri. Există unele limitări atunci când vine vorba de comutarea șabloanelor sau de proiectarea propriului dvs..

Homestead oferă câteva opțiuni de branding pentru afaceri pentru a-ți remarca afacerea. Puteți adăuga câteva opțiuni de social media, cum ar fi Twitter, Facebook, Pinterest și multe altele.

Acest constructor web oferă câteva instrumente de marketing și analize de site-uri, astfel încât să puteți urmări traficul site-ului dvs. web. Clienții plătitori primesc zilnic asistență pentru clienți pentru proiectarea site-ului lor web. Profesioniștii de la Homestead vor dezvolta și un site pentru tine.

Care sunt specificațiile / limitările tehnice?

După ce configurați un cont și alegeți un șablon de design din Homestead, vă personalizați paginile cu un logo, tipografii atractive, culori, imagini și multe altele. Există sute de imagini din care puteți alege sau vă puteți încărca propria pagină. Modificările pe pagini web au o mică practică, dar devine mai ușor pe măsură ce mergeți mai departe.

Dacă compania dvs. trece de la mic la mare, planul de pornire Homestead are unele limitări. Cu acest plan, sunteți limitat la o pagină web și la zero subpagini. Veți primi doar 25 de megabyte de spațiu de găzduire a site-urilor web. Dacă selectați un șablon și adăugați datele dvs., acesta nu este conform dacă alegeți un alt șablon.

Există scalabilitate adecvată / cameră pentru a crește?

Cu cele trei planuri diferite ale Homestead, opțiunile pentru scalabilitate și creștere sunt suficiente. Spațiul de găzduire a site-urilor web este limitat în planul inițial, dar este îmbunătățit în planurile al doilea și al treilea nivel. Planul al treilea nivel include pagini nelimitate, ceea ce are nevoie de cele mai multe companii în expansiune.

Homestead oferă un proces gratuit de 30 de zile și prețuri competitive pentru un site web. Așteptați-vă să plătiți mai mult pentru comerț electronic împreună cu serviciile de găzduire web și domenii. Planul de pornire Homestead va servi o afacere mică care nu necesită componente de vânzare. Planul de afaceri mici Homestead va ajuta un site mic de comerț electronic pentru a vă putea vinde produsele și serviciile. Dacă vă extindeți, veți avea nevoie de planul de afaceri plus Homestead. Acest plan oferă spațiu suplimentar de găzduire web, pagini nelimitate, optimizarea motorului de căutare și mai multe opțiuni și funcții. Veți plăti mult mai mult pentru planul de afaceri plus.

Odată ce un site web a fost creat și paginile dvs. web create, Homestead include servicii de găzduire web și nume de domeniu pentru a face site-ul dvs. public. În acest fel, nu trebuie să contractezi cu o altă companie pentru aceste servicii.

Care este politica de garantare a banilor?

Cele trei planuri de prețuri oferă companiilor ceea ce caută pentru tipul de afacere pe care îl conduc. Fiți conștienți, tipărirea fină precizează că prețurile, funcțiile și serviciile s-ar putea modifica oricând fără notificare prealabilă. În timp ce Homestead face declarația, „Fără angajament, anulare oricând”, se pare că nu există nicio mențiune despre o garanție de returnare a banilor.

Care este reputația lor?

Deoarece Homestead este de ceva vreme, au o reputație excelentă în industrie. Au mii de site-uri sub centura lor. Pe măsură ce tot mai mulți concurenți se infiltrează în spațiul de web-builder, Homestead se bazează pe experiența și pe fondul lor de sprijin ca forță.

Premii & Certificate de calitate

Deși Homestead a ajutat la proiectarea unui număr mare de site-uri de-a lungul anilor, nu există indicatori evidenti de premii sau certificate menționate pe site-ul web..

De ce să alegeți acest site Web Builder?

Pentru cei care doresc un site web bine fondat, cu opțiunea de a-și construi site-ul sau de a conta pe un consultant care să ajute la dezvoltarea site-ului lor, Homestead are o istorie solidă. Este o alegere excelentă pentru proprietarii de afaceri mici care doresc să se implice sau să învețe de la un consultant Homestead. În calitate de prestator de servicii timpurii, Homestead are urmări puternice. Dacă doriți să experimentați, sisteme vechi și asistență pentru clienți, Homestead poate fi o alegere potrivită pentru designul și găzduirea site-ului dvs..

Caracteristici cheie

 • Șabloane personalizate în 100 de categorii de afaceri
 • Biblioteca gratuită de peste 1,1 milioane de fotografii
 • E-mail de marcă
 • Transfer de domeniu
 • Experți web pentru a sugera nume de domeniu unice
 • Domeniu personalizat
 • Suita completă de marketing
 • Comunitate site web
 • Partajare video
 • Elemente de meniu personalizate
 • guestbooks
 • Comutați culorile pe șabloane

Verdictul experților în industrie pe Homestead

Experții și consumatorii se află pe aceeași pagină când vine vorba de părerea lor despre Homestead. Nu numai că Homestead este costisitor în funcție de cantitatea sau caracteristicile pe care le oferă și în comparație cu punctele de preț ale concurenților, dar are nevoie și de o revizuire majoră. Cu toate că interfața a condus drumul în primele zile ale internetului, în mod clar a avut probleme pentru a păstra ritmul de creștere și tehnologie. Dacă Homestead nu se adaptează și în curând, va deveni complet irelevant și folosit doar de cei mai fideli și nostalgici dintre clienți.

Acest lucru este valabil mai ales când este vorba de receptivitate mobilă. Homestead nu are instrumente de construire a site-urilor mobile, chiar și site-urile noi nu răspund. Combinați acest lucru cu capacități de stocare reduse și lățime de bandă și există pur și simplu alegeri mai bune pe piață. Pentru critici, Homestead a fost un instrument excelent într-un anumit timp și loc, dar nu mai încetează.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2393746,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/homestead-website-builder-review/
 • 24 aprilie 2016

Recenzii pozitive ale consumatorilor și mărturii despre Homestead

Feedback-ul pozitiv este o excepție de la regulă când vine vorba de Homestead. Cel mult, software-ul primește un rating „corect” de aproximativ 2 din 5 stele. Cele mai copleșitoare recenzii pozitive ale clienților tind să fie de la utilizatorii care sunt cu compania de peste 15 ani. Aceștia susțin că software-ul este ușor de utilizat și o alegere fiabilă pentru întreprinderile mici. Cei cu o experiență relativ mică în proiectare pot construi rapid un site web simplu.

În plus, clienții mulțumiți raportează experiențe pozitive cu serviciul pentru clienți. Utilizatorii pot contacta asistența prin telefon, e-mail, chat în direct sau pot vizita forumul comunității pentru a încerca să găsească răspunsuri. Mulți utilizatori au folosit și software-ul pentru a-și extinde site-ul într-o platformă de comerț electronic și au fost mulțumiți.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații pe Homestead

Pe internet există o mulțime de feedback-uri ale consumatorilor cu privire la serviciile Homestead și, în mare parte, nu este măgulitor. Se pare că utilizatorii care s-au prezentat la începutul jocului au fost inițial foarte mulțumiți de program, dar că Homestead nu a reușit să țină pasul cu timpul și să ofere în continuare același nivel de performanță. Acest lucru duce la un anumit punct în care utilizatorii consideră că caracteristicile limitate nu mai sunt în valoare, iar întregul program nu are valoare. În mare parte, utilizatorii actuali raportează că Homestead percepe prețuri premium pentru software-uri învechite.

În cele din urmă, există destul de multe reclamații cu privire la serviciul pentru clienți și site-urile web sunt brusc eliminate fără avertisment. Acestea par destul de ciudate este cu siguranță ceva de care trebuie să conștientizezi.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.homestead.com

Proiecta & Personalizare

În ceea ce privește designul și opțiunile de personalizare ale Homestead, compania servește clienților suficient de mult pentru a-și dezvolta ofertele și pentru a capta un feedback bun. Mai jos găsiți câteva puncte despre designul și caracteristicile de personalizare ale Homestead.

CaracteristicăPrezentare generală
Șabloane de site webHomestead oferă sute de șabloane tradiționale pentru nevoile de bază ale afacerii. Aceste șabloane sunt incluse în taxa de 5,99 USD pe lună, atât timp cât ai nevoie de o singură pagină, nu ai nevoie de pagini secundare și nu ai nevoie de un coș de cumpărături. Dacă vindeți produse și servicii și aveți nevoie de funcții de comerț electronic, așteptați să plătiți 21 de dolari pe lună pentru un site mic. Așteaptă să plătești 61 de dolari pe lună pentru suficient spațiu de găzduire și pagini de site-uri pentru a susține o afacere de dimensiuni medii.
 • Varietatea și calitatea șabloanelor și paleta de culori. Paletele de șabloane sunt axate pe afaceri cu o varietate de stiluri, machete, culori și grafică din care să selectați. Este posibil să nu găsiți stilurile de pagină cu defilare lungă de astăzi, dar acestea ar putea fi inserate manual. Modificarea șabloanelor după fapt poate determina schimbarea sau dispariția datelor. Această acțiune nu este recomandată.
 • Șabloane pre-selectate vs. Construirea site-ului dvs. de la Scratch. Dacă doriți un site web construit de la zero, puteți descărca software-ul și puteți colabora cu un consultant Homestead pentru a obține exact ceea ce aveți nevoie. Utilizatorii finali care lucrează online pot fi limitați la șabloanele online.
Interfață Web BuilderInterfața de construire a site-ului Homestead în unul dintre punctele forte ale Homestead. Lucrările cu conținut, imagini și culori sunt relativ ușoare pentru utilizatorii de computer obișnuiți. Un cont de utilizator și conectare oferă acces la șabloanele utilizatorului pentru modificări rapide și actualizări imediate la site-ul web.
Personalizarea stilului de paginăPersonalizarea stilului de pagină include posibilitatea de a personaliza site-ul, de a modifica conținut și elemente, de a accesa unele coduri HTML / CSS și de a vedea și edita rapid componentele.
 • Opțiunile de proiectare pentru personalizare. Site-urile Homestead pot fi personalizate într-o anumită măsură. Logo-uri, imagini și alte conținuturi legate de afaceri pot fi încărcate pe site și există o mulțime de elemente de social media.
 • Libertatea de mișcare, redimensionare și editare. Elementele de editare sunt oarecum intuitive. Utilizatorii pot muta, redimensiona și edita conținutul cu ușurință. Culorile șablonului pot fi modificate pentru a răspunde nevoilor personale.
 • Există acces la codul HTML / CSS? Accesul utilizatorilor este limitat, dar cu ajutorul profesioniștilor de asistență Homestead, acest proces este posibil.
 • Interfață de editare vizuală. Editarea vizuală și funcțiile interactive sunt incluse pentru o experiență directă. Utilizatorii pot adăuga hărți, bloguri și alte elemente pentru a angaja vizitatorii.
Navigare pe siteNavigarea pe site este standard, cu excepția pachetului de pornire Homestead oferă o singură pagină și zero opțiuni de subpagină. Pachetul de afaceri mai scump vă va oferi câteva alte pagini de site. Pachetul Business plus oferă pagini nelimitate.
Management de conținutConținutul este ușor de schimbat, de stil și de mutat. Clienții se conectează la contul lor de pe site-ul Homestead pentru a accesa site-ul și a-și gestiona conținutul.
Fotografii și galeriiGaleriile de imagini Homestead sunt unele dintre cele mai bune în ceea ce privește constructorii de site-uri web. Galeriile sunt extinse, iar inserarea și manipularea fotografiilor este un cinch.
Clădirea site-ului mobilCrearea unui site mobil mobil utilizând Homestead nu este intuitivă sau automată. Pentru ca site-ul dvs. să fie afișat pe un dispozitiv mobil necesită unele funcții și costuri adăugate.
Integrarea partajării socialeElementele de rețea socială pot fi inserate și conectate la platforma corespunzătoare, cu dificultăți reduse.
Servicii de proiectareHomestead se oferă să creeze un site web pentru tine. Unele dintre site-urile lor de eșantion sunt disponibile pentru a fi vizualizate pe site. Designerii oferă o consultație gratuită și un pachet de servicii complete pentru 149,99 USD / lună. Primiți un site web de cinci pagini, optimizarea cuvintelor cheie, crearea de legături, raportare și instruire.

Caracteristici & Unelte

Homestead este bogat în caracteristici și se ridică bine alături de concurenții săi. Utilizatorii vor fi mulțumiți de procesul general și de întreținerea continuă și de asistență pentru șablonul site-ului.

CaracteristicăPrezentare generală
Configurare site webÎnceperea cu un site web care utilizează Homestead este destul de simplu. Homestead oferă un asistent în care alegeți un design, îl personalizați și îl publicați. Desigur, este nevoie de mai mult de 15 minute pentru a configura totul.
Web designPrimul pas este să derulați prin mii de șabloane pentru a selecta aspectul paginii, stilul și culorile care se aliniază cu marca dvs. de afaceri. Homestead are multe de ales, dacă nu aveți nevoie de ceva prea modern.
Adâncimea navigațieiVa trebui să decideți cu privire la titlurile și paginile de navigare pentru site-ul și opțiunile de meniu precum Despre, Servicii, Blog și Contact. Există o limită la o pagină cu planul de bază al Homestead, dar acest lucru poate fi acceptabil pentru o întreprindere mică și constantă. De asemenea, nu există opțiuni de pagină.
Widgeturi și aplicațiiAstăzi, widget-urile și aplicațiile sunt esențiale pentru proprietarii de întreprinderi mici. În timp ce Homestead este oarecum limitat în ceea ce privește widget-urile și aplicațiile, aceasta include opțiuni de comerț electronic și de marketing pentru plată, optimizarea motoarelor de căutare, branding și instrumente de publicitate care se dovedesc a fi destul de reușite. Așteptați-vă să plătiți pentru planul cu prețuri mai mari pentru a obține aceste funcții.
Generarea de baniSoluțiile de comerț electronic e Homestead sunt adecvate și au servit mii de companii pe internet de ani buni. Clienții pot plăti rapid pentru cele mai recente și mai simple formulare de plată, inclusiv PayPal, cărți de credit etc. Folosiți reclame Google AdSense sau banner prin intermediul unui widget HTML.
Statistici pentru vizitatoriStatisticile vizitatorilor se situează pe lista nevoilor clienților pentru întreprinderile mici, iar analizele Homestead sunt corecte. Homestead utilizează RealTracker sau puteți adăuga Google Analytics. Utilizatorii trebuie doar să țină seama de aceste cerințe atunci când stabilesc navigare, sitemap-uri și conținutul site-ului web.
Fotografii, videoclipuri și audioFotografiile, videoclipurile și sunetul sunt de asemenea cheie pentru site-urile web de succes din zilele noastre, iar Homestead face o treabă bună de a oferi o interfață ușoară pentru inserarea și gestionarea acestor componente.
BloggingUn site de blog poate fi adăugat prin intermediul unui modul unic de manager de bloguri, dar nu este simplu pentru un utilizator începător.
Hărți GoogleHomestead vă permite să introduceți cu ușurință hărți Google.
Editor HTMLExistă un anumit acces la adăugarea codului HTML, dar acest lucru poate necesita un sprijin din partea Homestead.
Formulare și sondajeExistă un pic de muncă implicată în formularele și sondajele Homestead, dar canalul de asistență este o resursă utilă.
Spatiu de depozitareUtilizatorii găsesc spațiu de stocare de 25 mb un pic limitat pe pachetul de bază. Pachetul al doilea nivel va oferi 5 gb, iar cel de-al treilea nivel va oferi 10 gb.
Instrument pentru newsletterFuncția de e-mail permite trimiterea prin newsletter.
forumUn forum pentru clienți Homestead este disponibil pentru abonați.
Comerț electronic / Magazin onlinePachetul Homestead al treilea nivel are opțiuni bune de comerț electronic și magazin online, dar clienții Homestead vor plăti o sumă ridicată.
Integrare gatewayHomestead oferă o integrare tradițională a gateway-ului pentru opțiunile de plată a comerțului electronic.
SEO prietenosExistă opțiuni bune pentru editarea meta tagurilor și a descrierilor, plus titlurile paginii, iar această caracteristică include un verificator de erori foarte particular.
Acces limitat pe site (Protecție prin parolă)Utilizatorii au acces la un cont protejat de parolă pentru modificarea site-ului.
Google® AnalyticsUtilizatorii pot adăuga Google Analytics în mediul lor.
Securitatea site-ului webHomestead vizualizează securitatea ca fiind o prioritate ridicată, iar site-urile includ protecția prin parolă a clienților și o mare securitate a site-ului. Această companie a activat destul de mult timp pentru a oferi cele mai bune opțiuni de securitate eCommerce de pe piață, un plus Homestead.
Limbi multiplePlatforma Homestead este limitată la limba engleză.
Optimizare mobilăHomestead nu oferă formatare automată pentru dispozitive mobile. Se poate realiza, dar nu ușor.
Tehnologia CDNRețeaua de livrare a conținutului (CDN) pentru disponibilitate ridicată și performanță ridicată nu a fost testată.

Planuri & Prețuri

Homestead oferă clienților un proces gratuit de 30 de zile, așa cum fac majoritatea constructorilor de web. Compania este avansată cu opțiunile de preț pe site-ul web. Clienții selectează dintre trei planuri practice lunare de prețuri în funcție de starea afacerii.

Planuri de prețuri oferite

 • Incepator. Pentru companiile mijlocii care necesită mai multe opțiuni de comerț electronic, planul de afaceri de 20,99 dolari pe lună va include, de asemenea, un nume de domeniu, 5 gb de stocare de găzduire de site-uri web, un cont de e-mail și trei pagini de site.
 • Afaceri. 7 dolari pe lună. 300 de teme. 10 GB. Site mobil. E-mail Office 365 pentru un an.
 • Business Plus. Pentru majoritatea proprietarilor de afaceri medii sau mari, planul Business Plus de 60,99 USD pe lună este o necesitate, oferind un supliment de 5 GBb de spațiu de găzduire de site-uri web și pagini web nelimitate.

Luați în considerare următorii factori în ceea ce privește prețul:

 • Oferă un plan gratuit? Nu există niciun plan gratuit, dar există o ofertă de încercare gratuită de 30 de zile.
 • Există perioade de încercare sau necesită aderare la carduri de credit? Clienților li se va solicita să furnizeze un număr de card de credit pentru a se alătura, dar se pot utiliza gratuit șabloanele.
 • Cât de accesibile sunt pachetele premium în comparație cu concurenții? Pentru site-urile de nivel de intrare în care nu este nevoie de comerț electronic, Homestead este foarte accesibil. Pentru comerțul electronic cu pagini nelimitate, Homestead este cel mai scump de pe piață.
 • Puteți proiecta pagini web profesionale folosind doar versiunea gratuită? Puteți crea un site web cu pagini profesionale în timpul perioadei gratuite de încercare de 30 de zile.
 • Plata se realizează lunar / anual? Lunar.

Relații Clienți

Cu aproape 20 de ani în activitate, asistența clienților Homestead este unul dintre beneficiile solide pe care clienții le pot aștepta. Există mai multe opțiuni pentru clienți să obțină asistență sau să primească ajutor pentru crearea paginilor site-ului lor web:

 • Telefon. Homestead oferă majorității orașelor din SUA un număr de telefon gratuit pentru asistență în direct, cinci zile pe săptămână în timpul zilei.
 • Webmail. Contactați Homestead prin e-mail și primiți timpi de răspuns de 24 de ore.
 • Conversație. Cu o linie de chat de zi de luni până vineri, Homestead este în stațiune pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele.
 • Bază de clienți. Homestead face legături cu mii de clienți din toată țara pentru examinarea dvs..
 • Blog pentru afaceri mici. Blogul Homestead Small Business este plin de articole interesante despre construirea site-urilor web și include bloguri pe categorii și arhive din lunile anterioare.
 • Social Media Există câteva platforme de socializare în care să urmați Homestead, inclusiv Facebook, Twitter, Google+, YouTube și Pinterest, iar utilizatorii se pot înscrie la un flux RSS.
 • Forumul comunitatii. Un forum comunitar online este bine pus la punct pentru a afla și a veni la alți clienți Homestead. Are urmări mari.
 • Conectare la cont. Clienții se bucură de o conectare la cont direct de pe site-ul Homestead.

În general, Homestead oferă servicii profesionale pentru clienți la nivel național în timpul zilelor săptămânii, iar apelanții se pot aștepta la servicii prietenoase și la perioade rapide de transformare. În mare parte, analiștii de asistență sunt competenți și oferă sfaturi bune celor care își construiesc site-ul cu Homestead.

Ușurință în utilizare

Întrucât beneficiul unui constructor web online este acela de a oferi o experiență confortabilă pentru crearea unui site web, Homestead satisface această nevoie. Este important să profitați de încercările gratuite ale constructorilor de site-uri pentru a înțelege cât de ușor sau de greu va fi procesul. Nivelul de competență și nevoile de afaceri ale fiecăruia sunt diferite, așa că în cele din urmă selectarea companiei potrivite este o alegere personală.

Funcțiile pe care clienții le au cu constructorul web Homestead includ șabloane comune, proiecte care se aliniază afacerii dvs., o interfață intuitivă, autentificare simplă și modificări, tehnologie drag and drop, control și manipulare, preț și valoare. De asemenea, clienții găsesc un sistem de asistență rapid și eficient pentru companie, iar platforma de ajutor online nu este rea.

Simplitatea interfeței. Interfața este simplă pentru utilizatorii începători; pentru orice începător, va dura un timp pentru a se aclima la orice constructor web online.

Potrivit pentru începători / utilizatori avansați. Constructorul de site-uri oferit de Homestead este o modalitate naturală suficientă pentru ca un novice să utilizeze computere avansate să construiască un site web. Pentru un începător cu o afacere de început, este o alegere bună. Un utilizator mai avansat poate dori un constructor web care să ofere acces suplimentar la cod pentru personalizare personală.

Păstrează controlul asupra site-ului Web în orice moment. Statisticile uptime pentru Homestead sunt în general bune atunci când aveți în vedere ora și numărul mare de clienți pentru această companie. Clienții obțin controlul de care au nevoie din conturile Homestead.

Ajutor oferit în redactor. Homestead oferă o varietate de opțiuni de ajutor, inclusiv ajutor în redactor, forumuri, bloguri și asistență pentru telefon și chat.

Afacerile se schimbă, companiile cresc și se micșorează, iar site-ul web are nevoie de schimbări odată cu peisajul Internet. Homestead este acceptabil în oferirea unei soluții scalabile care se adaptează ușor la schimbările din jur. Pe măsură ce începeți, asigurați-vă că luați în considerare starea afacerii dvs. și determinați oportunitățile de creștere și scalabilitatea, deoarece acestea coincid cu ofertele Homestead. Puneți întrebări pentru a afla mai multe despre această abilitate atunci când ajungeți la un consultant furnizor.

Concluzie

Homestead este un constructor de site-uri web cu un fundal solid și un pachet all-inclusive, care include o interfață naturală de utilizator, nume de domeniu și găzduire web. Lista de caracteristici este robustă, cu doar câteva elemente de îngrijorare, în principal în jurul șabloanelor moderne, mobilitate și transferabilitate. Aruncați o privire asupra avantajelor și contra de ansamblu ale selectării Homestead pentru construirea site-ului dvs. de afaceri.

Clienții au fost oarecum dezamăgiți recent, dar asta se datorează faptului că șabloanele Homestead sunt demodate în comparație cu cele ale noilor concurenți care vin pe piață. Utilizatorii sunt mulțumiți de ani buni, dar competiția lasă Homestead într-o poziție în care trebuie să își actualizeze șabloanele, modelele de prețuri și funcțiile de mobilitate pentru a rămâne pe poziția de top.

Homestead poate fi potrivit pentru o afacere mică, gestionabilă, în care un proprietar de afaceri are nevoie doar de un design simplu pentru a-și afișa serviciile. De asemenea, poate fi adecvat pentru o companie de comerț electronic de dimensiuni medii care nu este probabil să facă bulă de zăpadă. Homestead oferă capacitatea de a gestiona eficient conținutul și componentele la un preț rezonabil competitiv.

Pentru extinderea afacerilor care necesită modele moderne de șabloane, opțiuni de mobilitate și scalabilitate, există pe piață alți constructori de site-uri care merită testate. Procesul gratuit de Homestead de 30 de zile este cel mai bun loc pentru a-l afla singur.

Comparaţie

casă

87

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map