O mică recenzie portocalie 2016


O portocală mică

Vizitati site-ul

8.9


Scor AWA

O portocală mică

Fondată în Atlanta acum mai bine de un deceniu, un Small Orange (ASO) oferă diverse servicii de găzduire web atât pentru utilizatorii individuali cât și pentru întreprinderile mici. În prezent, firma are sediul în Austin, Texas și are o forță de muncă vibrantă de 80 de persoane. Citiți mai jos o recenzie pentru Orange Small.

Pro-uri

 • Garanție de returnare de 90 de zile
 • Node.js și Ghost Blogging Support Support
 • O gamă largă de planuri de găzduire
 • Fără taxe ascunse

Contra

 • Asistența telefonică necesită îmbunătățiri

Prezentare generală

 • Site-ul: www.asmallorange.com
 • Sediu: Atlanta, GA
 • Anul fondării: 2003
 • Categorii: Web hosting
 • Servicii: Partajat, VPS, Gazduire WordPress Gestionată, Cloud Gazduire
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Fondată în Atlanta acum mai bine de un deceniu, un Small Orange (ASO) oferă diverse servicii de găzduire web atât pentru utilizatorii individuali cât și pentru întreprinderile mici. În prezent, firma are sediul în Austin, Texas și are o forță de muncă vibrantă de 80 de persoane.

Un mic portocaliu oferă mai multe server dedicat la prețuri accesibile, server privat virtual (VPS) și planuri de server partajate care vor atrage utilizatorii individuali, precum și întreprinderile mici. Cu toate acestea, compania nu are mai multe caracteristici și specificații găsite în InMotion Hosting, serviciul de găzduire web AWA cu cele mai bune scoruri.

Pe o notă pozitivă, firma are unul dintre cele mai rapide servere printre furnizorii de găzduire partajată, astfel încât, de fiecare dată când clienții vizitează site-ul dvs., acesta funcționează optim. Pentru a se potrivi cu cel mai mic site web de afaceri cu cea mai rapidă afacere, ASO oferă planuri la diferite tarife favorabile portofelului.

Cea mai onestă gazdă web

Un portocaliu mic este unul dintre cei mai de renume furnizori de găzduire web acolo, întrucât vinde întotdeauna ceea ce pot furniza în primul rând. Cu alte cuvinte, site-ul dvs. web va fi într-un mod optim în orice moment, așa cum a fost promis, spre deosebire de serviciile de găzduire web ale altor companii fără scrupule.

Această firmă de găzduire web nu face presupuneri atunci când vine vorba de utilizarea serverului clienților lor și de resursele pe care le au ca alte companii de hosting. În schimb, se asigură că există resurse adecvate disponibile pentru fiecare client, chiar și atunci când toată lumea le folosea la maximum.

Companie dedicată pentru a merge verde

Un portocaliu mic este dedicat pentru a face verde, potrivind 150% din consumul de energie cu certificate de energie regenerabilă. De asemenea, firma își încurajează personalul să lucreze de acasă pentru a reduce energia. Chiar dacă toate aceste eforturi nu au legătură cu planurile lor de găzduire web, creează o senzație bună de a ști că lucrați cu o firmă dedicată reducerii consumului de energie și promovării unui mediu mai ecologic.

Linia de jos

Ușor de utilizat și accesibil, Orange Small este o firmă de găzduire fiabilă pentru cei care nu au nevoie de un server puternic încărcat. Totuși, gazda Web îi lipsește unele caracteristici găsite în competiția sa.

Caracteristici cheie

 • 99.9% Garanție Optime
 • Servere cu unități de stare solidă
 • Domenii nelimitate
 • 24/7/365 Asistență pentru clienți
 • Conturi de e-mail nelimitate
 • Hardware pentru serverul clasei Enterprise
 • Filtrare spam și viruși
 • Auto-răspuns
 • Servere optimizate WordPress
 • Backup-uri zilnice
 • Weebly Website Builder
 • Directoare protejate prin parolă

Linkuri rapide

Verdictul experților industriei cu privire la un portocaliu mic

Web Hosting Recenziile experților nu au atât de strigăt, „site-ul meu este în jos!”, Pentru ei, poate așa cum au testat pur și simplu serviciul pentru o perioadă scurtă de timp și nu pentru o perioadă lungă de timp, precum un mic. Clienții Orange au.

Așadar, ce apreciază experții despre Un portocaliu mic?

 • Planuri ieftine pentru a vă începe
 • Panou de control ușor de utilizat
 • Oferă o bună politică de rambursare a anulărilor
 • Fără taxe ascunse, spre deosebire de multe alte companii de hosting
 • Servere rapide SSD

Și negativele lor?

 • Incidentul lor din decembrie 2015 (cu perioade de imobilizare considerabile) a fost inexcusabil
 • Fără asistență telefonică pentru clienți
 • Chatul live poate fi limitat

În timp ce experții sunt mai puțin batjocoriți cu privire la Un portocaliu mic, negativele lor se potrivesc cu ceea ce spun clienții serviciului de găzduire. Și dacă nu puteți primi pe cineva în serviciul clienți pe linie rapid atunci când site-ul dvs. web va coborî, veți fi destul de enervat.

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii despre un portocaliu mic

Pentru a fi sinceri, cu uptime de urgență pe site-urile lor web, clienții nu vor putea susține beneficiile reale ale unui Orange Small care să fie ușor. Partea cea mai importantă a unui site este că este disponibil! Dar am săpat câteva lucruri care par să le placă clienților.

 • Gazduire rapida
  Deși există întreruperi, când funcționează A Small Orange, funcționează bine și rapid.
 • CPanel ușor de utilizat
  Interfața de găzduire este ușor și curat de utilizat.

Deși există unii clienți care nu au întâmpinat dificultăți cu platforma, majoritatea se îndreaptă online pentru a se plânge.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații cu privire la un portocaliu mic

Un portocaliu mic a suferit de câteva recenzii destul de scârțâitoare din partea clienților recent – în general în zonele de uptime și suport.

 • Luptați pentru a oferi timpul de funcționare solicitat de clienți
  Din păcate, clienții (colectiv) s-au plâns de o cantitate inacceptabilă de perioade de dezactivare și au fost extinse în acest sens. Se pare că au șters toate reclamațiile de pe pagina lor de Facebook – servicii și informații slabe pentru clienți?
 • Nu există asistență telefonică disponibilă
  Deși au o funcție de chat live, dacă vrei să pui pe cineva la telefon, aceasta nu mai este o opțiune
 • Asistența nu este competentă din punct de vedere tehnic pentru rezolvarea rapidă a problemelor
  În timp ce asistența poate să rezolve ușor probleme mici, pentru mai multe întrebări tehnice vă puteți aștepta să așteptați mult timp în timp ce încearcă să găsească soluția pentru dvs…
 • Parte a grupului EIG
  Alături de Arvixe, HostGator și BlueHost, acestea sunt în esență aceeași companie și toate serviciile au scăzut.

Fiabilitate & Uptime

Un portocaliu mic are unul dintre cele mai bune timp de uptime și cel mai rapid timp de răspuns al serverului din toate gazdele web pe care le-am studiat. Timpul pentru care serverul partajat (și blogul tău) funcționează este ceea ce se numește uptime, în timp ce timpul de răspuns este cât de rapid este nevoie de server pentru a încărca conținutul când cineva îți vizitează blogul.

Statisticile de uptime și timp de răspuns sunt de obicei urmărite de Cloud Spectator și a aplaudat ASO pentru viteza și stabilitatea serverelor sale. ASO este foarte apreciat, deoarece nu garantează stocarea și lățimea de bandă nelimitată. Cu toate acestea, te face să selectezi un pachet de găzduire web bazat pe ceea ce site-ul tău consumă cu adevărat.

Ca și Arvixe și GoDaddy, ASO oferă o garanție de 99.9% uptime, ceea ce înseamnă că vă vor plăti pentru orice timp de oprire suplimentară..

Timp de utilizare / timp de răspuns: 99,9% uptime și 549 ms timp de răspuns. Aceasta este acolo, împreună cu furnizori cunoscuți de găzduire web.

Pentru a oferi servicii de înaltă calitate, această firmă de găzduire web de renume susține două servere diferite din SUA în Michigan, Dearborn, Texas și Dallas. Ambele centre de date se mândresc cu rețele neutre de purtător, de înaltă performanță.

Centrele de date constau dintr-o serie de caracteristici de securitate, inclusiv acces biometric și acces cu carduri cheie, verificări de identificare fizică; supraveghere completă CCTV care este susținută de înregistrarea digitală în fișier; și tehnicieni de asistență la fața locului.

Ambele centre de date utilizează detecția DDoS de maximă rețea Arbor Networks și dispun de rețele IP de înaltă performanță gestionate cu IP de înaltă performanță.

Caracteristici & Unelte

ASO oferă câteva funcții excelente, iar pachetele de găzduire vin cu instalarea automată a scripturilor, un mediu de găzduire SSD și backup-uri zilnice, POP3 nelimitat, MySQL, Subdomenii, expeditori de e-mail, liste de corespondență și conturi FTP, care este o ofertă care nu multe site-uri web de găzduire au.

CaracteristicăPrezentare generală
Lățime de bandă și spațiu pe discO Orange Mică oferă lățime de bandă limitată și spațiu pe disc și variază cu diverse planuri de găzduire. Cu toate acestea, acest lucru este o surpriză pentru mulți, deoarece diverse site-uri web de găzduire oferă lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat cu toate pachetele lor de găzduire.

Cu toate că, puteți alege dintr-o gamă de pachete de găzduire disponibile, trebuie să faceți upgrade la un VPS sau un plan dedicat de găzduire dacă depășiți limita de spațiu pe disc, ceea ce poate fi destul de frustrant pentru câteva persoane.

Panou de controlASO oferă tuturor clienților săi cPanel (și WHM, dacă este cazul) pentru Linux, cel mai popular panou de control. Cu toate acestea, trebuie să verificați dublul costul unei licențe înainte de înregistrare, deoarece acest lucru nu este neapărat scutit de planurile mai solide. ASO nu acceptă Windows. Panoul de control vă permite să gestionați diferite aspecte legate de site-ul dvs. web dintr-o locație. De exemplu, puteți instala aplicații precum WordPress sau Joomla, să monitorizați câtă lățime de bandă și spațiu de stocare utilizați și să introduceți fișiere noi pe site-ul dvs. web. ASO are câteva caracteristici extraordinare pentru accesul copiilor de rezervă pentru cPanel, precum R1Soft, securitatea SiteLock, instalarea cu un singur clic Cloudflare, Page Speed ​​Optimizer, selectorul PHP, precum și Ghost Installer (prin Softaculous). Cu o zonă de client mai degrabă activă pentru facturare și asistență, ASO vă oferă acces la baza largă de cunoștințe și la tutorialele video.
Site Web BuilderProprietarii de întreprinderi mici beneficiază de o tranziție lină de la crearea site-urilor web la găzduirea de site-uri web, cu ajutorul constructorului de site-uri pentru companii mici, ASO, cu numele Weebly. Puteți crea gratuit un site web folosind instrumentul încorporat și, de asemenea, puteți crea câte pagini web doriți. Weebly are numeroase șabloane și un instrument de drag and drop care vă permite să creați rapid un site web cu aspect profesionist. Puteți economisi bani folosind instrumentul încorporat pe ASO, deoarece dacă ați folosit Weebly separat, aceștia percep taxele pentru serviciile lor dacă aveți domeniul dvs. ASO oferă servicii de proiectare pentru un cost unic de 800 $ sau 1100 $, în concordanță cu complexitatea site-ului dvs. web pentru cei care doresc un profesionist să își proiecteze site-ul. Vor folosi WordPress sau un alt sistem de gestionare a conținutului pentru a crea site-ul.
Site-uri WordPressÎn mod logic, WordPress este acceptat și. Din secțiunea aplicație Softalicious din CPanel, puteți instala sistemul de gestionare a conținutului (CMS). Odată instalat, puteți utiliza WordPress pentru a crea prezentări de diapozitive, pagini, postări și alt conținut. WordPress are peste 24% din întregul web, astfel încât nu este surprinzător faptul că o mulțime de site-uri web de găzduire oferă planuri optimizate de găzduire WordPress. Din păcate, A Small Orange nu oferă găzduire WP gestionată. Dacă afacerea dvs. mică are un site WordPress care primește trafic masiv și este esențial pentru afaceri, atunci vă recomandăm să folosiți găzduire WP gestionată. Gazdele WP gestionate au grijă de backend-ul tehnic al WordPress. De exemplu, gazda efectuează actualizări software WP pentru dvs., rulați site-ul dvs. pe servere optimizate WP, oferă o platformă pentru a testa modificările site-ului dvs. WP și face backup-uri zilnice. Cea mai bună alegere pentru hostingul WP gestionat este WP Engine.
Aplicații WebUn mic portocaliu oferă o selecție inegalabilă de aplicații web care vă vor personaliza site-ul. Dacă doriți să porniți un blog, selectați WordPress sau una dintre celelalte aplicații de blog disponibile și instalați-l cu un singur clic. Dacă sunteți interesat să obțineți niște software CMS, doriți un calendar sau un forum pe site-ul dvs. sau vă gândiți să găzduiți câteva jocuri online, ASO te-a acoperit. Există, de asemenea, diverse instrumente destinate exact site-urilor de comerț electronic și altele destinate site-urilor educaționale. Puteți crea wikis-uri și instrumente de sondaj – opțiunile sunt infinite. Indiferent de tipul de site pe care intenționați să îl porniți, este destul de evident că ASO oferă mai mult de câteva aplicații care ar putea îmbunătăți semnificativ.
Soluția comerțului electronicDacă intenționați să oferiți produse sau servicii, A Small Orange v-a acoperit. Această firmă de găzduire oferă planuri de găzduire de afaceri bazate pe Linux (Startup, Small Business și Enterprise) care încorporează un strat gratuit de priză sigură (certificat SSL), Industria cardurilor de plată (PCI) și respectarea adresei IP dedicate pentru a proteja tranzacțiile.
Caracteristici de securitatePlanurile de găzduire vin cu câteva caracteristici de securitate. Chiar și cu cel mai de bază plan, sunteți sigur că găsiți directoarele protejate prin parolă, protecția hot-link / leech și blocarea IP incluse. Pentru o mai mare securitate, ar trebui să alegeți SiteLock (cu 20 USD pe an). SiteLock efectuează de obicei scanări malware zilnice, eliminarea automată a programelor malware, monitorizarea modificărilor de fișiere și multe altele, în funcție de pachetul de găzduire ales.
Adrese de e-mail nelimitateUn portocaliu mic permite proprietarilor de site-uri web să creeze un număr nelimitat de adrese de e-mail asociate cu fiecare domeniu găzduit de aceștia. Aceasta este o caracteristică valoroasă, în special pentru afaceri, deoarece fiecare membru al personalului i se poate aloca e-mailul personal. Această firmă de găzduire vă permite, de asemenea, să aveți un e-mail obișnuit, care este valoros dacă cineva se adresează adresei de e-mail din domeniul dvs. care nu este prezent. Vă ajută să vă asigurați că primiți toate mesajele care sunt trimise pe site-ul dvs. web.
90 de zile Garantie de returnare a banilorEste printre cele mai lungi din industrie, oferind suficient timp pentru a verifica serviciul. Nu uitați, domeniile nu sunt incluse în această ofertă, astfel încât costul standard al domeniului va fi dedus dacă restituiți după ce profitați de domeniul gratuit. Mulți din industrie fac acest lucru.
Complet scalabilPur și simplu faceți upgrade și downgrade așa cum doriți.
Două luni gratuiteObțineți un domeniu gratuit, precum și două luni de găzduire gratuită dacă plătiți pentru un an în avans
Restul nelimitatConturi FTP nelimitate, subdomenii, liste de corespondență, e-mailuri, expeditori de e-mail și baze de date sunt standard
Backup-uri zilniceEste foarte recomandat să efectuați backup-uri în afara site-ului, chiar dacă sunt făcute copii de zi cu zi automatizate
Rubin pe șineSpre deosebire de multe site-uri web de găzduire care folosesc un plugin cPanel pentru Ruby, ele folosesc Passenger pentru Ruby-ul lor, astfel, este întotdeauna la curent cu cea mai recentă Gem instalată
Gazduire blog fantomăEi sunt unul dintre puținii furnizori de găzduire partajată care au instalat Node.js. Astfel, noua platformă Ghost Blogging poate fi instalată..

Planuri & Prețuri

Planurile de găzduire partajate de Small Orange facilitează găsirea unei opțiuni care se potrivește bugetului și nevoilor dvs. Mai mult, aceasta este o firmă de găzduire de renume, care nu te supraveghează cu nimic, ci oferă mai degrabă găzduire nelimitată.

Un mic portocaliu își separă găzduirea în cinci tipuri de planuri: hibrid / dedicat, cloud VPS, business, revânzător și distribuit. Această firmă oferă doar găzduire bazată pe Linux.

Un mic portocaliu înțelege ce își doresc clienții. Sunt sinceri cu privire la prețurile lunare ale pachetelor, în loc să afișeze prețuri anuale mai mici ale planului pe prima pagină. După ce v-au anunțat costurile lunare, oferă două luni gratuit și un domeniu gratuit dacă vă abonați pentru un an întreg.

Chiar dacă ideea este aceeași (semnează un contract pentru a plăti mai puțin), se simte mai puțin ca o osândă atunci când gazda este prealabilă în ceea ce privește prețul lor pentru a începe.

Relații Clienți

Asistența pentru clienți este o zonă care lasă un mic portocaliu. Este ca și cum aceștia își petrec doar cea mai mare parte a timpului lucrând la toate celelalte aspecte ale afacerii pe care nu au avut nicio șansă să încorporeze asistența clientului continuu.

Nu este clar despre dimensiunea echipei de asistență tehnică A Small Orange, deoarece aproape întregul personal lucrează de acasă. Această firmă de găzduire nu are personal intern care lucrează la îndemâna serverelor sale, precum alte companii de găzduire.

Câțiva clienți au prezentat și susțin că nu au primit suficiente sfaturi sau răspunsuri la unele dintre cele mai tehnice întrebări.

Suportul este oferit prin bilet și e-mail 24/7, pe tot parcursul anului. Chiar dacă nu există asistență telefonică, asistența de chat în direct este oferită, dar numai în zilele săptămânii. Apoi, din nou, acest lucru este posibil, deoarece nu au personal intern, precum alți furnizori.

Deși există un suport pentru clienți, ASO îi încurajează pe oameni să folosească acest instrument de asistență pentru a primi asistență tehnică.

Ușurință în utilizare

Deși site-ul este minunat bine proiectat, este simplu de utilizat, deoarece puteți accesa cu ușurință totul de pe pagina de pornire. Puteți alege pachete sau „găsiți-vă planul perfect” care listează toate pachetele oferite. Site-ul este simplu și incredibil și, prin urmare, nu există conținut și imagini inutile.

Dacă vă mutați de la o gazdă web diferită, Un mic portocaliu poate furniza o interfață familiară. La fel ca multe firme de găzduire, folosesc cPanel, o interfață grafică care ușurează lucrurile în ceea ce privește procesul de găzduire. De asemenea, au cele mai complete și bine scrise dicționare și tutoriale pe care le-am văzut vreodată de la o gazdă web.

Deși cele mai multe planuri sunt prevăzute cu CPanel, ar trebui să verificați întotdeauna acest lucru înainte de a cumpăra, deoarece se pare că unele planuri nu includ cPanel. CPanel este un instrument excelent pentru panoul de control pentru începători și utilizatori cu experiență și face doar gestionarea site-ului dvs. și găzduirea fără stres.

Concluzie

Îți va plăcea Un mic portocaliu dacă viteza site-ului tău este îngrijorarea ta principală. Are cel mai rapid timp de funcționare și timp de răspuns al serverului. ASO nu garantează resurse nelimitate, astfel, lățimea de bandă și spațiul pe disc al dvs. sunt limitate pentru a evita supraîncărcarea. Acesta este motivul pentru care site-urile sale web pot fi accesate rapid. ASO are o serie de planuri de găzduire care au diverse prețuri pentru a se potrivi dorințelor și planului dvs. financiar.

Singurul său eșec este că nu are același nivel de caracteristici de securitate pe care le furnizează alte gazde și nu oferă asistență pentru apeluri 24/4/365. V-ar fi mai bine cu o gazdă precum Arvixe sau GoDaddy dacă doriți să aveți acces constant la asistența telefonică sau să conduceți o afacere de comerț electronic..

Un portocaliu mic ușurează crearea unui site web potrivit pentru utilizarea personală sau a întreprinderilor mici și are și un preț rezonabil. Acestea fiind spuse, gazda Web nu are caracteristici (cum ar fi WordPress administrate, servere bazate pe Windows) care sunt furnizate de Dreamhost, Arvixe și Liquid Web (alegerea editorilor pentru găzduire la nivel de întreprindere).

Dacă aveți ambiții reale ale site-urilor web, acestea sunt serviciile pe care le folosiți ca fundație. Un portocal mic este pentru cei cu nevoi mai modeste.

Comparaţie

O portocală mică

89

Gazduire InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map