Coșul de cumpărături Elite Review 2016


Coș de cumpărături Elite

Vizitati site-ul

8.8


Scor AWA

Coș de cumpărături Elite

Shopping Cart Elite este un furnizor sofisticat de sisteme de comerț electronic / cumpărături care automatizează o mare parte din afacerea dvs.; procesele de marketing și operațiuni sunt integrate perfect. De la design grafic până la găzduire, platforma oferă o soluție completă pentru ca întreprinderile de retail să funcționeze fără probleme online. Unsprezece ani de cercetare și dezvoltare s-au soldat cu un software intuitiv, ușor de utilizat pentru utilizatorul final și gata omnichannel, cu un sistem CRM puternic și tehnologie CDN hipersonică pentru rezultate optime. Citiți mai jos recenzia noastră de cumpărături pentru cumpărături.

Pro-uri

 • Informații despre bloguri de sindicate către terți
 • Caracteristici utile suplimentare
 • Backend puternic
 • Proces gratuit de 14 zile

Contra

 • Șabloane limitate
 • Fără aplicație mobilă

Prezentare generală

 • Site-ul: www.ShoppingCartElite.com
 • Anul fondării: 2009
 • Categorii: Software pentru coșul de cumpărături
 • Încercare gratuită: 14 zile

Shopping Cart Elite oferă o completare completă de servicii, de la inventar automatizat și urmărire automată până la introducerea ușoară a datelor și actualizări automate de stare. Include fluxuri de date simple, integrări de cărți rapide și chiar instrumente automate de spionaj / redare pentru a vă asigura că sunteți competitiv.

Shopping Cart Elite conține software de planificare a resurselor întreprinderii (ERP), precum și software de management al relațiilor cu clienții (CRM), monitorizare a angajaților, automatizare a depozitelor și analize de amenințări și implicare pentru a reduce traficul de calitate scăzută și frauduloasă.

Recomandat: Per SCE, platforma a fost construită pentru companii cu 3 – 25 de angajați; în special operațiunile de vânzare cu amănuntul și comerțul cu ridicata online nemulțumite de limitările coșului de cumpărături de bază.

Zona de concentrare / specialități: SCE își propune să fie un sistem complet, de la automatizări la optimizări și grafică, la un preț mult mai puțin ridicat decât majoritatea platformelor cu caracteristici complete.

Specificații tehnice / Limitări? Opțiunile de proiectare standard (gratuite) sunt puțin limitate la această companie. Când începeți să vă configurați magazinul pe SCE, un singur șablon de bază este disponibil fără costuri. Există o mulțime de funcții disponibile pentru a vă personaliza magazinul online, dar există de obicei o taxă pentru acestea.

În plus, Planul SCE de nivel 1 este relativ ieftin la doar 19,99 dolari pe lună, așa că, de la început, pare să fie un plan bun pentru întreprinderile mici. Cu toate acestea, este limitat la 1.000 de produse; acest lucru te va obliga să te abonezi la unul dintre cele mai scumpe planuri pe măsură ce crești.

Scalabilitate / Cameră pentru a crește: Se pot ocupa de conturi minime până la pachetul lor de produse de 1MM Enterprise, astfel încât există spații suficiente.

Banii inapoi garantat? Site-ul oferă o garanție de returnare de 7 zile și există, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită de 14 zile pentru a verifica platforma înainte de a le oferi informațiile despre cardul dvs. de credit. De asemenea, site-ul notează o garanție de returnare de 100% pentru utilizatorii Enterprise, fără a detalia în continuare modul în care funcționează această garanție.

Reputatie: Coșul de cumpărături Elite pare să sufere de unele dureri în creștere. WOT raportează site-ul ca fiind doar 42% de încredere și 39% în siguranță pentru copii. Recenziile găsite pe Internet sunt mixte, dar se bazează pe partea slabă. Serviciul lor pentru clienți nu pare a fi egal cu celelalte companii din industria platformelor de comerț electronic..

Unele recenzii ale utilizatorilor vorbesc despre un serviciu slab și frustrări, astfel încât site-ul lor să fie configurat și să fie rapid. Proprietarii companiei ar face bine să acorde atenție utilizatorilor săi și să trateze mai bine problemele de servicii pentru clienți pentru a rămâne ridicat în trafic și a reduce incidența penalităților.

Premii & Certificate de calitate: Căutarea noastră a prezentat câteva certificări pentru platformele de plată, cum ar fi Payleap și PSIGate.

De ce să alegi Coșul de cumpărături Elite? SCE permite personalizarea fiecărei părți a site-ului dvs. de comerț electronic și, de asemenea, puteți plăti SCE pentru a construi un site automat pentru dvs. Platforma oferă și un program excelent de back-office.

Caracteristici cheie

 • Sistem de punct de vânzare
 • Conform PCI
 • Integrare Google Analytics
 • Quickbooks Integrare
 • Instrument pentru compararea prețurilor
 • Suporta mai multe monede
 • Peste 60 de gateway-uri de plată
 • Prelucrare internă a cardurilor de credit
 • Instrument de redimensionare a imaginii
 • Integrare Facebook
 • Acceptă eBay și Amazon
 • SEO gata

Verdictul experților industriei în coșul de cumpărături Elite

Platformă de comerț electronic Din anumite motive, există o diferență considerabilă între recenziile consumatorilor și ale experților, deși aceasta este o veste bună pentru Shopping Cart Elite. Deși experții nu au fost exact unanimi în lăudarea lor pentru program, au acordat scoruri care variază între șase și opt din zece. Aceasta este un salt de la media consumatorului, care se ridică în jurul uneia.

Printre experți, caracteristicile SEO ies în evidență ca un plus major pentru Shopping Cart Elite. Destul de ciudat, recenziile oferă, de asemenea, caracteristicilor de ajutor și asistență un scor perfect, deși acest lucru pare să se refere la mai mult la resursele disponibile decât la capacitatea de a vorbi efectiv cu o persoană.

Această plângere cea mai mare împotriva Shopping Cart Elite a avut legătură cu șabloanele lor. Programul nu se clasează bine pentru ușurința în utilizare și poate fi dificil să personalizați teme care nu sunt atât de impresionante din start. Mulți clienți aleg să plătească pentru servicii de design personalizate, pentru a profita la maxim de site-ul lor.

În general, experții sunt de acord că Shopping Cart Elite merită cu siguranță verificat, mai ales dacă sunteți în căutarea unui program extrem de scalabil, care să fie echipat cu instrumente puternice de inventar și marketing.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html

Recenzii pozitive pentru consumatori și mărturii despre cumpărăturile de cumpărături

Singurul comentariu pozitiv pe care l-am găsit a spus exact opusul tuturor recenziilor negative. Acest client mulțumit pare să fie excepția când vine vorba de site-urile de revizuire ale terților. Acestea fiind spuse, site-ul web Shopping Cart Elite are o listă extinsă de mărturii pozitive de la clienți. Un sondaj al mărturiilor relevă câteva subiecte comune:

  • Instrumente puternice de SEO și raportare. Utilizatorii raportează că trecerea la Coșul de cumpărături Elite a ajutat la îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare și la orientarea mai eficientă a cuvintelor cheie.
  • Acces la o echipă de proiectare talentată. În timp ce se pare că serviciul pentru clienți lipsește, se pare că echipa de proiectare este experimentată, utilă și ușor de contactat.
  • Atenție personalizată. Atât recenziile consumatorilor, cât și mărturiile menționează adesea CEO-ul Igor pe nume. Evident, el are o abordare extrem de practică pentru a gestiona clienții, ceea ce poate ajuta orice afacere să se simtă importantă și apreciată.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații privind coșul de cumpărături Elite

Citirea prin recenziile utilizatorilor despre Shopping Cart Elite este aproape dureroasă. Cuvintele „groaznic”, „smulgere” și „ferește-te” apar de mai multe ori. De fapt, marea majoritate a utilizatorilor au acordat companiei un scor de zero. Nici măcar nu au primit credit pentru încercare.

Pe baza recenziilor, se pare că clienților li s-a promis mult mai mult decât au primit. Deși compania oferă o demonstrație live și o probă gratuită de 14 zile, se pare că acestea nu au fost suficiente pentru a obține o imagine exactă a software-ului. Shopping Cart Elite se facturează ca un produs bogat în caracteristici, dar clienții raportează că multe funcții publicitate pur și simplu nu funcționau sau chiar existau.

Utilizatorii au lămurit, de asemenea, că este practic imposibil de a pune mâna pe un reprezentant al serviciului pentru clienți. Apeluri multiple, e-mailuri și anchete Skype nu au reușit în mod repetat să dea răspunsuri utile.

 • https://bestcompany.com/ecommerce/company/shopping-cart-elite/
 • https://www.shoppingcartelite.com/articles/shopping-cart-elite-reviews-from-best-company

Proiecta & Personalizare

Șabloane de site web

Shopping Cart Elite vă oferă doar un șablon de design cu care să lucrați inițial pe planul gratuit, dar site-ul are și un magazin cu teme în care puteți alege o temă mai specifică, care este mai potrivită pentru afacerea dvs., iar temele afișate pe site-ul web arată destul de fantastic. De asemenea, vă puteți construi site-ul de la zero, deși acest lucru este limitat la cei cu experiență semnificativă în proiectare și se face la cererea utilizatorului.

Interfață Web Builder

SCE recomandă să se ocupe de designul grafic sau, cel puțin, de porțiunea CSS. Cei care au experiență semnificativă în proiectare pot aborda ei înșiși proiectul, dar este important să citiți această parte primele întrebări frecvente ale site-ului. Prezintă modul în care SCE funcționează, cu sistemul său de blocuri care le permite să facă upgrade-uri continue fără a perturba site-urile clienților.

Personalizarea stilului de pagină

Site-ul oferă trei pachete de design care pot fi adăugate pentru a face site-ul dvs. mai personalizat după bunul plac. Clienții cu experiență de codare pot crea porțiuni din magazinul lor, cum ar fi anteturile și subsolurile, folosind opțiuni de editare și design standard, HTML sau CSS.

Codul HTML / CSS este accesat prin șabloanele de cloud Master Design ale platformei, oferind utilizatorilor cunoscuți mai multe opțiuni de personalizare. Șabloanele SCE poartă deja toate setările front-end necesare, inclusiv imagini, plugin-uri și informații promoționale.

Folosind sistemele de blocuri, editarea vizuală este simplă; puteți adăuga, clona sau muta componente precum titluri, machete, paragrafe și imagini vizuale. Puteți, de asemenea, să reutilizați șabloanele de bloc, după cum este necesar, pentru a schimba lucrurile pentru diferite sezoane sau vânzări.

Navigare pe site: SCE utilizează ceea ce ei numesc „Mega Meniuri” pentru a permite personalizarea navigării pe site. Puteți adăuga mai multe categorii și să le faceți să apară pe pagini separate și să le leagați la meniurile derulante din pagina de pornire pentru ușurința cu clienții.

Management de conținut: Conținutul poate fi adăugat pe site-ul dvs. web în unele moduri. Puteți încărca vrac produse sau le puteți introduce manual. Blogging-ul și articolele sunt realizate cu un simplu editor WYSIWYG.

Fotografii și galerii: Puteți adăuga rapid fotografii și galerii pe site-ul dvs., și carusele interactive cu imagini, text personalizat și videoclipuri încorporate pot fi plasate oriunde pe site-ul dvs. dorit..

Clădirea site-ului magazinului mobil: Site-urile SCE sunt adaptive pentru tableta și alte dispozitive inteligente. Dacă doriți să îmbunătățiți modul în care arată și acționează site-ul dvs. mobil, SCE poate proiecta o temă personalizată pentru șabloanele dvs. mobile.

Integrarea partajării sociale: Aplicațiile sociale SCE folosesc media socială pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți vânzările. Acestea oferă butoane de partajare, aplicații de distribuire a achizițiilor și recompense sociale pentru a încuraja cumpărătorii să cumpere. Există, de asemenea, analize sociale și urmărire ROI, astfel încât să vă puteți viza cele mai bune platforme sociale.

Servicii personalizate de proiectare: Shopping Cart Elite poate executa întreaga migrare a site-ului dvs. și îl poate face personalizat și proiectat în totalitate. Ratele de proiectare variază de la 25 la 75 USD la oră, iar majoritatea migrațiilor complete durează aproximativ 300 de ore de muncă. Oferte personalizate de proiectare sunt disponibile de la companie.

Caracteristici & Unelte

La fel ca în cazul tuturor site-urilor web, configurarea va afecta semnificativ funcționalitatea afacerii dvs. de comerț electronic. SCE își propune să vă ofere toate instrumentele pentru a configura un site frumos, care funcționează corect, și mai ales automat.

SCE oferă întreaga gamă de soluții de comerț electronic, începând cu simple pluginuri până la crearea de site-uri web întregi dintr-o pânză goală. Puteți decide cât de mult sau cât de puțin din serviciile site-ului doriți.

În plus, puteți aduce numele de domeniu personalizat pe site-ul dvs. Coșul de cumpărături Elite. Aceștia oferă instrucțiuni complete pentru configurarea acesteia, dar dacă nu preferați să o faceți singuri, echipa SCE o va gestiona pentru o taxă suplimentară.

Site-urile Shopping Cart Elite se vor integra convenabil cu aproape tot ce vă puteți imagina. De la funcțiile Amazon și Ebay push la Google și Bing, este simplu de integrat în alte site-uri pentru a optimiza vânzările. SCE vă oferă un coș de cumpărături, dar și comerț electronic digital full-powered. Tehnologia Push vă permite să creșteți vânzările pur și simplu automatizând.

SCE oferă o configurare de scoruri Google 100% mobilă pe un site alimentat de platformă. Site-urile SCE utilizează Adaptive Design pentru site-urile mobile; acesta este același design folosit pentru marile site-uri de vânzare cu amănuntul precum Amazon și Target.

Designul adaptiv se încarcă mai rapid și mai precis pe ecranele mobile de orice dimensiune și pentru orice dispozitiv de pe piață. Deoarece mobilul a crescut enorm în ultimii câțiva ani, fără semne de încetinire, SCE s-a asigurat că toate afacerile sale de comerț electronic sunt complet optimizate pentru vizualizarea mobilă.

Adăugarea de produse pe un site SCE este relativ simplă, dar SCE vă ajută cu tutoriale despre fiecare aspect al lucrării cu produse pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu platforma și să înțelegeți cele mai bune modalități de a face lucrurile. Opțiunile de afișare a produselor sunt variate, iar tutorialele vă pot ajuta, de asemenea, să îl alegeți pe cel mai potrivit pentru produsele dvs..

Shopping Cart Elite este mai mult decât un coș de cumpărături și oferă mult mai mult decât un magazin online tradițional; instrumentele pentru comercianți, un constructor de site-uri și funcțiile de back-end avansate fac funcționalitatea coșului de cumpărături și a site-ului dvs. mai transparentă și mai automatizată.

Lățimea de bandă și stocarea se bazează pe planul ales de utilizator și depind de numărul de produse pe care doriți să le adăugați pe site-ul dvs. web. Este scalabil pe măsură ce afacerea dvs. crește. Puteți exporta catalogul sau orice parte a acestuia, în orice moment, cu funcționalitatea site-ului SCE. Există tutoriale care să vă ajute și în această privință pe site.

Asistența este oferită prin e-mail, telefon, asistență pentru chat în direct, tutoriale și videoclipuri de instruire, o mare secțiune de întrebări frecvente / bază de cunoștințe în care puteți căuta probleme, precum și bilete de asistență.

Suportul lingvistic se face prin intermediul traducătorului Bing în acest moment. Vă abonați la traducător folosind Microsoft și generează cod pe care îl puteți insera în pluginurile și setările site-ului. Clienții sunt apoi capabili să se schimbe în limba lor preferată.

Gazduire și securitate cu Coșul de cumpărături Elite sunt excelente prin toate rapoartele. SCE este certificat conform PCI și gestionează tranzacțiile prin utilizarea a peste 100 de gateways securizate. De asemenea, compania oferă un certificat SSL de înaltă securitate pentru a proteja informațiile clienților.

În spatele scenei, SCE lucrează cu CloudFlare CDN pentru a bloca orice atacuri și a descărca traficul de atac de pe site-urile clienților. CloudFlare CDN cachează și servește imagini, făcând site-urile mai rapide și mai sigure și permit certificatele SSL la nivelul DNS. În plus, SCE rulează copii de rezervă în mod continuu pentru clienții săi, iar e-mailurile sunt arhivate timp de un an.

Caracteristică
Prezentare generală
Funcții de plată, plată și transportShopping Cart Elite oferă o soluție de comerț electronic foarte cuprinzătoare, incluzând funcții care fac fiecare parte din acest tip de activitate mai simplă prin utilizarea automatizării ori de câte ori este posibil. Prelucrarea plăților se poate face cu gateway-ul de plată la alegere, deși compania recomandă cu mare drag USAePay, Authorize.net, PayPal Pro și Chase Payment Tech.
Plugin-uri și cumpărături pentru coșuri de cumpărăturisunt disponibile pentru a oferi topuri, pentru a automatiza și a urmări transportul și multe altele cu Coșul de cumpărături Elite. Site-ul solicită să evitați, în cea mai mare măsură posibil, widget-uri ale terților, observând că pot reduce performanțele site-ului dvs. web. Multe plug-in-uri de astăzi nu sunt compatibile SSL, ceea ce poate provoca probleme serioase cu privire la modul în care este redat site-ul dvs., ceea ce poate perturba vânzările. Planurile de suport pentru cumpărături superioare Elite de cumpărături au capacitatea de a măsura performanța plug-in-ului și de a elimina cele care cauzează probleme.
Managementul comenzilorcu SCE este un proces automatizat eficient și eficient. Dacă una dintre comenzi are un glitch, veți primi un e-mail pentru a-l corecta. Adesea, o informație simplă lipsește sau este incorectă și pot fi rezolvate rapid.
Managementul stocuriloreste ușor cu platforma SCE. Puteți încărca produsele magazinului cu un fișier CSV sau manual și puteți configura setările așa cum doriți, în funcție de modelul dvs. de afaceri particular. De exemplu, dacă cineva încearcă să cumpere șase widget-uri albastre, dar ai doar patru stocuri, sistemul va ști cum să îl gestioneze pe baza parametrilor pe care i-ai setat. Acest lucru ar putea arăta două dintre ele ca fiind comandate înapoi pentru livrare ulterioară, sau să spună clientului că articolul este limitat.
Căruțe abandonatesunt bani rămași pe masă, așa că veți dori să trimiteți prin e-mail clienții aceștia și să încercați să vă maximizați vânzările. Configurați notificări în biroul din spate pentru a vă anunța când ați abandonat căruțele cu care aveți de a face.
Comerț electronic electroniceste neted și perfect cu răspunsul adaptiv încorporat în toate site-urile web SCE. Versiunea mobilă a site-ului dvs. este redată bine pe dispozitivele mobile de toate tipurile pentru ca clienții să le folosească pentru achizițiile lor.
Certificarea industriei cu carduri de plată (PCI).Shopping Cart Elite este compatibil PCI și are un certificat pe care site-urile web îl pot utiliza. SCE recomandă utilizarea BCSW, deoarece nu necesită scanarea certificatului.
Estimator de expediereeste configurat de dvs. în setările site-ului dvs. web și este simplu de făcut. Urmați doar această direcție: Setări> setările site-ului web > setările site-ului web> Cărucior de cumpărături > Lista de cumparaturi > Permiteți estimarea taxei de transport & Calculator de expediere Puteți adăuga mai mulți expeditori și chiar transporturi cu tarif forfetar aici.
Urmărirea expedieriiPuteți configura expedieri astfel încât acestea să aibă numere de urmărire prin acest proces: Comenzi > Comenzi Expediere > Selectați numărul comenzii > Generați un număr de urmărire Apăsând Generate. Desigur, veți avea deja acreditările UPS, USPS sau FedEX în setările dvs. O altă metodă de urmărit este pe ecranul acelei nave; puteți selecta comanda și faceți clic pe urmărirea manuală; urmează lipiți în numărul de urmărire și trimiteți-le unui client. Acest lucru marchează comanda ca expediat.
Capabilități POSCăutarea noastră de informații despre capabilitățile POS ale site-ului nu a arătat nimic. De fapt, întrebările despre POS nu răspund pe site-ul SCE, ceea ce ne conduce să credem că SCE nu are această abilitate.
Caracteristici CRM & rapoarteSCE oferă o completare completă de rapoarte pentru a vă ajuta să vizați perspectivele ideale și pentru a vedea unde vă plătesc eforturile.
SEOeste ușor cu SCE; este intuitiv și are software integrat SEO care asigură un trafic ecologic de înaltă calitate. Sistemul evidențiază cuvinte cheie și sugerează modificări pentru îmbunătățirea SEO. Acesta oferă o mulțime de instrumente SEO, algoritmi și chiar un spion de concurență pentru a vă urmări și regla prețurile dacă doriți. Monitorul de rang de cuvinte cheie, SEO generat de vizitatori și alte instrumente de marketing sunt integrate.
Integrarea partajării socialeeste furnizat. Social media devine o parte vitală a vieții online, pe măsură ce site-urile și aplicațiile sociale proliferează. Pentru afaceri, social media este folosită pentru comercializarea produselor, promovarea mărcilor și implicarea cu clienții și perspectivele actuale. Marketingul social media folosește rețeaua socială pentru a crește expunerea mărcii și atingerea clienților, pentru mai multe vânzări.

SCE are integrate butoane de partajare, recompense sociale și aplicații de distribuire a achizițiilor integrate. Există, de asemenea, analize care să vă arate ce canale se transformă în cele mai bune vânzări, astfel încât să știți unde să vă concentrați. În plus, autentificarea socială este disponibilă și s-a dovedit a ajuta abandonarea coșului de cumpărături, făcând ușor înregistrarea pe site-ul dvs..

Bloggingconfigurarea și procesul este simplu, cu editorul WYSIWYG disponibil. Puteți crea articole pentru a se segmenta într-un produs sau ca un blog de produs. În plus, șabloanele pot fi utilizate într-o serie de articole pentru a le face să pară profesionale și personalizate.
Buletin informativînregistrarea este disponibilă, iar Coșul de cumpărături Elite recomandă conectarea cu MailChimp pentru buletine informative.
Opțiuni de promovare încorporateeste o zonă în care SCE strălucește; site-ul oferă opțiuni complete de marketing și promovare pentru întreprinderile de orice dimensiune. Dispune de citate CRM, răspunsuri automate pentru coșurile de cumpărături abandonate, oportunități excelente de angajare și capacități de păstrare, precum și ERP și automatizare.
Certificate, oferte sau cupoane cadouSite-ul permite crearea de cupoane pentru a fi configurat pentru produsele dvs..
Statistici și analize ale site-ului:Aplicațiile pentru coșul de cumpărături Elite sunt concepute pentru a oferi analitice necesare într-un format ușor de înțeles. Tabloul de bord poate fi personalizat pentru a afișa rapoartele sociale preferate, precum și pentru a vă trimite statistici și sfaturi importante prin e-mail.

Planuri & Prețuri

Nu există niciun plan gratuit cu SCE, dar există o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. Prețurile cu Coșul de cumpărături Elite încep cu un nivel de bază de la 19,99 USD pe lună. Include lățime de bandă nelimitată și stocare nelimitată și permite 1.000 de produse și două parole pentru angajați. Toate nivelurile vor avea un manager de cont la Shopping Cart Elite cu care să lucreze.

Odată peste 1.000 de produse, veți fi mutat până la nivelul 2, la 35,99 USD, unde puteți găzdui 10 000 de produse și aveți cinci angajați care utilizează site-ul. Nivelul 3 începe de la 10.000 și merge la 50.000 de produse, cu zece angajați cu 65,99 dolari pe lună. Planul de nivel 4 este planul de întreprindere care permite găzduirea a 25 de angajați și până la 2.000.000 de produse; costă 99,99 USD pe lună și vine cu design personalizat și Configurarea site-ului White Glove și veți avea un manager de marketing alocat pentru a vă ajuta.

Costurile suplimentare de configurare pot fi suportate în funcție de cât de mult ajutor și personalizare doriți pentru site-ul dvs..

Relații Clienți

Asistența clienților este oferită prin chat-ul online de oriunde pe site. De fapt, există două butoane de chat pe fiecare pagină pentru acces facil, care este disponibil în permanență. Un număr de telefon gratuit este disponibil și un e-mail este o opțiune dacă întrebarea dvs. nu este urgentă.

Shopping Cart Elite oferă o mulțime de tutoriale pe site, precum și webinarii, astfel încât să puteți pune întrebări și să primiți ajutor în timp real. O secțiune frecventă de întrebări frecvente poate răspunde la majoritatea întrebărilor pe care le-ați putea avea.

Ușurință în utilizare

Configurarea magazinului este relativ ușoară cu ajutorul instrumentelor de drag and drop pe care SCE le numește „Blocks”. Editorul Blocks permite editarea conținutului pentru site-urile desktop și mobile și puteți optimiza conținutul dvs. pentru toate dispozitivele, glisând blocurile către locul unde doriți.

Puteți vedea chiar exact cum va arăta în timp ce editați blocul, fără și codificați cunoștințe. Deoarece acesta este un mod cu totul diferit de a face lucrurile, s-ar putea să fie o curbă de învățare mai abruptă de a folosi SCE decât unele alte platforme.

Pentru cei cu abilități de programare, există acces la codul HTML și CSS pe site. Puteți introduce conținut personalizat deasupra sau sub zona de produse prezentate, precum și plug-in-uri personalizate, SCE atenționează că ar trebui să adăugați doar HTML-ul dvs. și să nu modificați codul existent.

Concluzie

Shopping Cart Elite oferă mai multe clopote și fluiere decât cele mai multe platforme similare disponibile astăzi. Ca atare, s-ar putea să fie mai mult decât ceea ce este necesar pentru mica afacere; cu toate acestea, nu o vei depăși. Compania se poate ocupa de orice afacere, de la mica afacere la o întreprindere mare.

Instrumentele incluse vor ajuta la creșterea vânzărilor și la reducerea ratelor de respingere, precum și la reducerea coșurilor de cumpărături abandonate. Shopping Cart Elite are mai multe instrumente decât probabil veți folosi vreodată, dar ar putea fi exact potrivit pentru dvs. dacă sunteți pe o piață competitivă și doriți fiecare avantaj.

Comparaţie

Coș de cumpărături Elite

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map