BigCommerce Platform Review pentru a vă crește vânzările magazinului online în 2016

Logo BigCommerce


Bigcommerce

Vizitati site-ul

9.5


Scor AWA

Bigcommerce

Programul BigCommerce începe în 2003 ca ​​un program de coșuri de cumpărături instalat local, numit Interspire. Pe măsură ce tehnologia cloud a preluat piața, dezvoltatorii originali au decis să se deplaseze cu tendințele predominante și să treacă la un BigCommerce universal în 2012. Astăzi, BigCommerce se află în mod constant printre primele 5 coșuri de cumpărături și suportă aproximativ 100.000 de magazine online. Citiți mai jos recenzia noastră BigCommerce.

Pro-uri

 • Suport 24/7
 • Viteza mare
 • Caracteristici intuitive încorporate
 • Serviciu bun pentru clienți

Contra

 • Blocare
 • Prea multă funcționalitate
 • Liste limitate de abonamente prin e-mail

Prezentare generală

 • Site-ul: www.BigCommerce.com
 • Sediu: Austin, TX
 • Anul fondării: 2009
 • Numar de angajati: 300+
 • Site-uri găzduite: În jur de 100.000
 • Categorie: Software de comerț electronic
 • Încercare gratuită: 15 zile

Bigcommerce vine cu toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la unul dintre liderii industriei. Oferă un pachet complet de caracteristici menite să faciliteze abordarea tuturor detaliilor implicate în demararea propriei afaceri.

Pentru cine este cel mai bun Bigcommerce?

Bigcommerce vine cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe o afacere. De asemenea, vă ușurează migrarea sau extinderea unei afaceri existente. Cu toate acestea, această platformă este poate cea mai puternică atunci când vine vorba de design și ușurință de utilizare. Dacă vă lăsați intimidați de ideea de a vă proiecta magazinul și de a crea un site profesionist, Bigcommerce este o platformă de comerț electronic bun pentru care aveți parte. Șabloanele sunt perfecte pentru începători și ușor de personalizat. De asemenea, sunt suficient de flexibili pentru a găzdui afaceri mai mari, mai consacrate.

Bigcommerce vine cu limitări semnificative?

În toată cinstea, Bigcommerce nu are niciun defect clar. Vă veți bucura de lățime de bandă și stocare nelimitate cu fiecare pachet. Protecțiile lor de securitate sunt la zi. Caracteristicile de proiectare sunt ușor de utilizat și oferă o tonă de caracteristici excelente. În timp ce face toate aceste lucruri bine, unii concurenți pur și simplu o fac puțin mai bine.

scalabilitate

Bigcommerce este menit să vă ajute afacerea să crească. Este livrat cu raportarea traficului pe site-uri web și instrumente integrate de marketing și conversie. Acest lucru înseamnă că este, de asemenea, gata să vă dezvoltați afacerea. Indiferent dacă lansați afacerea sau căutați să migrați o afacere bine pusă la punct, Bigcommerce este suficient de flexibil pentru a vă potrivi nevoile și pentru a vă adapta pe măsură ce afacerea dvs. se schimbă.

BigCommerce Enterprise eCommerce Software

Dacă magazinul dvs. online realizează vânzări de 1 milion USD sau mai mult, BigCommerce este probabil platforma de eCommerce pe care o utilizați. Este cea mai bună alegere a platformei de comerț electronic pentru întreprinderi pentru mărcile Fortune 500 și Internet Retailer 1000 de mărci.

Toyota și Martha Stewart folosesc platforma la nivel de întreprindere BigCommerce pentru a oferi clienților experiențe de cumpărare complet personalizabile. Arhitectura sa deschisă vă oferă puterea de a vă conecta cu alte programe critice pe care le utilizați pentru a vă conduce afacerea.

Clienții dvs. se așteaptă să cumpere de la dvs. de pe platformele de socializare preferate. BigCommerce are integrări native pentru eBay, Facebook, Pinterest și multe altele.

Securitatea la nivel bancar, detectarea automată a fraudei și o înregistrare de uptime a serverului de 99,99% sunt doar câteva dintre motivele pentru care magazinele online care au atins nivelul de sute sau mii de comenzi zilnice aleg BigCommerce ca partener.

BigCommerce știe că chiar și o întârziere de încărcare a unei pagini de 1 secundă poate costa peste 500.000 de dolari în vânzări pierdute pentru un magazin online cu vânzări de 25.000 de dolari pe zi. Această platformă la nivel de întreprindere este fiabilă, scalabilă și sigură. Vi se va atribui chiar un manager de cont dedicat.

Anularea contului

Cu Bigcommerce, vă puteți anula contul în orice moment fără penalități. Nu veți primi nicio rambursare, așa că aveți grijă dacă plătiți pentru un an întreg.

Reputatie

În domeniul concurențial al platformelor de coșuri de cumpărături online, Bigcommerce are o poziție solidă în top 5. Nu este un câștigător fără scurgere, dar este o opțiune de încredere și de încredere, care oferă funcții competitive. Gândiți-vă mai mult la un program individual, mai degrabă decât la unul cu un factor real „wow”.

Premii

2014 câștigător al Premiului Stevie de aur pentru Compania Anului Câștigător general al Bytes al vânzătorilor premiilor Choice Awards pentru coșurile de cumpărături online 2014Numește cea de-a 15-a companie cu cea mai rapidă creștere din Fast 50 Awards din Austin Business Journal2014 Best Enterprise eCommerce – Critics Choice from CMS Awards2014 eCommerce pentru SMB – Critics Choice from CMS Awards

De ce să alegi Bigcommerce?

În total, este o alegere excelentă. Acesta oferă toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a începe magazinul dvs. la un preț accesibil. Nu va trebui să vă faceți griji pentru multe dintre limitările instituite de alți concurenți. Dacă cea mai mare preocupare a ta este proiectarea unui magazin profesionist fără a fi nevoie să angajezi un profesionist, atunci Bigcommerce poate alegerea potrivită pentru tine. Când vine vorba despre ușurința de utilizare și șabloane atractive, Bigcommerce are multe de oferit.

Caracteristici cheie

 • Teme responsive
 • Editor intuitiv pentru magazin
 • 99,99% Optime
 • Securitate pe mai multe niveluri
 • Verificare cu o singură pagină
 • PayPal One Touch
 • Saver de coș abandonat
 • Integrare pătrată
 • Căutare fațetată
 • Prevenirea fraudei
 • Raportarea
 • Calcul de expediere

Verdictul experților industriei pe software-ul BigCommerce

eCommerce Plateform O privire cuprinzătoare la recenziile experților arată că Bigcommerce este foarte plăcut chiar și printre critici. În timp ce fiecare scriitor are propriul sistem de rating, Bigcommerce primește constant 4,5 din 5 stele și recenzii excelente. Experții par să fie deosebit de impresionați de gama de instrumente de înaltă calitate și de caracteristici standard. Bigcommerce iese din cutie cu mai multe caracteristici decât majoritatea concurenților săi.

De asemenea, ajută Bigcommerce să ofere un magazin de aplicații extins. Experții indică rapid cât de ușor este să integrați programe populare și terțe. Utilizatorii pot extinde rapid funcționalitatea magazinului lor cu aplicațiile disponibile.

Orice recenzii negative care împiedică programul să obțină o notă perfectă par destul de banale și variază foarte mult în rândul experților. Unii ar dori să vadă mai multe opțiuni de plată și teme mai bune. Cea mai comună și importantă plângere la care trebuie să luați notă implică ușurința în utilizare. În comparație cu alte programe, Bigcommerce are ceva loc pentru îmbunătățiri atunci când vine vorba de experiența utilizatorului. Deși este o opțiune extrem de accesibilă și flexibilă, mulți experți preferă Shopify pentru că, la fel de ușor de utilizat și de navigat. În ciuda acestui fapt, Bigcommerce este încă recomandat ca o soluție solidă.

BigCommerce Recenzii pozitive pentru consumatori

Există multe laude pentru Bigcommerce și caracteristicile sale. La urma urmei, este unul dintre cele mai populare programe de pe piață. Iată cele mai comune refrenuri care pot fi găsite pe site-urile de recenzii de pe Internet:

 • Relații Clienți.
  Sigur, unele persoane au avut experiențe proaste, dar, în general, Bigcommerce are recenzii excelente de asistență pentru clienți. Utilizatorii raportează că pot contacta cu ușurință reprezentanții și primind răspunsuri utile și informative.
 • Accesibilitate.
  Bigcommerce este ușor de utilizat, ceea ce face o alegere excelentă pentru startup-uri și oameni laici. Întreprinderile mici cu buget pot crea site-uri web profesionale fără experiență de proiectare.
 • Interfața cu utilizatorul.
  Backend-ul este conceput intuitiv și ușor de utilizat. Crearea de pagini de produse, căutarea comenzilor și gestionarea altor operațiuni din magazin este ușoară. Deși cunoașterea codului este utilă, puteți crea pe deplin un site folosind instrumentele de editare.

Recenzii și reclamații negative ale consumatorilor

Majoritatea analizei negative tind să se axeze pe probleme care sunt de cele mai multe ori de natură tehnică.

 • Viteze de operare.
  Se pare că toate funcțiile care vin cu Bigcommerce pot încetini efectiv timpul de descărcare.
 • Actualizări.
  Bug-urile nu sunt abordate suficient de repede și durează prea mult pentru a putea fi îmbunătățite caracteristicile esențiale. Multe upgrade-uri au fost în așteptare timp de 12 luni sau mai mult. Utilizatorii au devenit frustrați așteptând ca acestea să fie lansate.
 • Comunicare.
  Nu ajută Bigcommerce să aibă o reputație de comunicare slabă cu privire la problemele tehnice. Utilizatorii nu primesc notificări în timp util cu privire la modificări și au probleme pentru a primi răspunsuri utile.
 • Personalizare.
  În timp ce Bigcommerce este foarte personalizabil, va trebui să aveți o cunoștință de bază despre HTML sau CSS pentru a profita la maxim de program. Pentru unii, acest lucru ar fi putut fi mai clar de la început.
 • Unii sunt de părere că prețul este complicat
  Această platformă are multe oferte pentru a vă determina să vă înscrieți. După încheierea perioadei de încercare, vă va reînnoi automat abonamentul la o rată mai mare, ceea ce a enervat mai mult decât câțiva clienți.

Proiecta & Personalizare

Bigcommerce are reputația de a furniza unele dintre cele mai atractive șabloane disponibile. Nu este rău că sunt, de asemenea, ușor de editat și personalizat.Puteți alege dintre sute de teme gratuite și premium.Deși opțiunile gratuite oferă cu siguranță suficient pentru a crea un magazin atractiv și funcțional, poate doriți să luați în considerare achiziționarea unei teme premium pentru a vă bucura de mai multe opțiuni.Temele plătite costă în jur de 150 $ până la 200 $.

Interfață și personalizare Site Builder

Există o varietate de moduri de a vă personaliza site-ul. Utilizați editorul WYSIWYG pentru a face modificări cu instrumente simple de drag and drop. De asemenea, puteți utiliza „modul de proiectare” pentru a edita direct vitrina. Pentru cei cu experiență de codare, puteți accesa cu ușurință atât HTML cât și CSS. Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nivelului de abilități. Dacă vă simțiți ambițioși, vă puteți construi site-ul de la zero.

Cu atât de multe opțiuni de editare, este ușor să vă personalizați site-ul. Adăugați logo-ul și schema de culori și redimensionați meniurile de navigare, după cum este necesar. Galeria foto vă permite să vă organizați și să stocați toate imaginile. Inserarea media și link-uri face doar câteva clicuri.

Clădirea site-ului mobil

Recent, Bigcommerce a făcut o apăsare mare pentru a face mai multe dintre temele lor mobile. Există încă câteva opțiuni enumerate în magazinul tematic care vă vor cere să construiți un magazin mobil separat. Este probabil cel mai bine să stați departe de acestea. Economisiți-vă puțin timp alegând din start un design receptiv.

Integrare în social media

Accesați secțiunea de marketing a tabloului de bord pentru a vă integra și gestiona conturile de social media. Puteți include chiar și linkuri care vă permit să vindeți direct pe Facebook sau eBay.

Servicii de proiectare

În loc să ofere servicii de proiectare internă, Bigcommerce a creat o rețea de resurse. Puteți naviga prin potențiali designeri și puteți alege potrivirea potrivită. Asigurați-vă că citiți recenziile clienților și comparați prețurile. Acest lucru creează o piață competitivă pentru servicii care în cele din urmă beneficiază de tine, clientul.

Caracteristici & Unelte

Caracteristică
Prezentare generală
Configurarea magazinului onlineDacă sunteți familiar cu backend-ul WordPress, configurarea pe Bigcommerce va fi ușoară. Un tutorial pas cu pas vă ajută, de asemenea, să vă ghidați prin funcții importante. Pentru începători fără experiență, va exista o ușoară curbă de învățare. Din fericire, există multe resurse de ajutor, iar panoul de control este foarte intuitiv. Bigcommerce oferă unul dintre cele mai ușoare procese de configurare a magazinului.
Lățime de bandă și stocareBucurați-vă de o lățime de bandă și de stocare nelimitate cu fiecare pachet. Adăugați cât mai multe produse doriți. Nu este nevoie să vă faceți griji pentru băuturi.
Plugin-uri și cumpărături pentru coșuri de cumpărăturiExistă 227 de suplimente disponibile, iar acest număr este în continuă creștere. Integrați rapid și ușor unele dintre cele mai populare programe.
Managementul comenzilorBigcommerce vine cu instrumente de bază pentru gestionarea comenzilor. Dacă sunteți în căutarea de date și control suplimentar, vizitați magazinul de aplicații. Există o mulțime de programe care pot crește funcționalitatea.
Managementul inventaruluiBigcommerce are o prezentare puternică în acest domeniu. Puteți încărca rapid produsele în doar câteva clicuri. Personalizați setările pentru a se potrivi cel mai bine industriei dvs. și verificați rapid nivelul stocurilor. Urmărirea nivelurilor de produse este simplă.
Urmărirea expedieriiCu Bigcommerce, puteți personaliza opțiunile de expediere. Utilizați dropshipping și un calculator fiscal pentru a facilita transportul. Expeditorii terți vă permit atât dvs. cât și clientului să urmăriți pachetele.
Caracteristici CRMO funcție de căutare convenabilă vă permite să localizați clienții. Acesta este un mod excelent de a urmări biletele și de a comunica cu clienții existenți. De asemenea, puteți utiliza aceste funcții pentru a trimite buletine informative și a promova vânzările.
Șabloane și temeExistă sute de teme gratuite și premium pentru a alege. Toate sunt ușor de personalizat și te vor ajuta să stochezi traficul.
Integrări și suplimenteCu peste 200 de suplimente, puteți încorpora aproape orice funcție în site-ul dvs. Alegeți dintre unele dintre cele mai populare programe de pe piață, inclusiv MailChimp și Freshbooks. Funcția de instalare cu un singur clic nu ar putea fi mai ușor de utilizat.
Comerț electronic electronicÎn timp ce majoritatea temelor răspund, există încă câteva care nu sunt mobile. De asemenea, Bigcommerce susține că puteți gestiona magazinul dvs. de pe orice dispozitiv. Tehnic, poți, dar poate fi o adevărată durere și nu merită efortul. Stai aproape de computer dacă te aștepți la o zi ocupată.
Web hostingBucurați-vă de găzduire completă web și servere puternice.
Magazin de aplicațiiMagazinul de aplicații Bigcommerce este unul dintre cele mai bune. Există sute de opțiuni, iar instalarea poate lua doar un singur clic de mouse.
BloggingFuncția de blogging este standard pentru fiecare pachet.
SEO și MarketingMulte dintre caracteristicile de marketing sunt complet automatizate. Creați adrese URL personalizate, metadate și 301 redirecții. Platforma are, de asemenea, grijă de sitemap-uri și link-uri canonice. Te poți concentra pe crearea blogului tău și crearea de buletine informative.
BuletineCaracteristicile CRM facilitează direcționarea către clienți cu buletine informative relevante. Puteți adăuga, de asemenea, programe de e-mail, cum ar fi MailChimp.
Caracteristici de securitateFiecare pachet include actualizări automate de securitate. De asemenea, datele dvs. sunt salvate, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea magazinului în cazul unui accident major. Un certificat SSL va proteja și informațiile personale ale clientului și va preveni frauda.
Certificare PCIBigcommerce este certificat PCI de nivel 1.
Crearea de conținutÎntre editorul WYSIWYG și funcțiile standard de blogging, adăugarea de conținut este rapidă și ușoară.
Certificate de cadouToate pachetele includ un cupon, reducere și capacități de certificat cadou.
Optiuni de plataBigcommerce oferă peste 40 de gateway-uri de plată diferite. Clienții pot utiliza carduri de credit, PayPal și o varietate de gateway-uri diferite.
Calculatoare fiscale și de transport maritimCalculează automat impozitul și costurile de transport în funcție de locație.
rapoartePlanul standard nu oferă prea multe în ceea ce privește raportarea. Puteți utiliza Google Analytics pentru a urmări performanța, dar va trebui să faceți upgrade la un plan mai scump pentru a vizualiza mai multe date. Planul Plus vine cu raportare la coșul abandonat și transport în timp real. În funcție de mărimea afacerii și de bugetul dvs., poate merita banii în plus.
Statisticile site-uluiGoogle Analytics este cel mai simplu mod de a genera rapoarte. Puteți urmări cheltuielile clienților, vizualiza vizitatori unici și măsura cele mai vândute articole. Acesta este un instrument gratuit care vă va ajuta să vă îmbunătățiți site-ul.

Planuri & Prețuri

Profitați de proba gratuită de 15 zile. Nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă înregistra și puteți cunoaște platforma în doar câteva zile. Dacă decideți să cumpărați un plan, luați în considerare plata în avans pentru abonamentul unui an pentru a economisi 10%. În caz contrar, veți plăti lunar.

Pachetele cu prețuri

Standard – 29,95 USD / lună
Acest plan este recomandat pentru întreprinderile cu un volum de vânzări de 50.000 USD pe an. Este o opțiune de bază care vă va permite să începeți, dar exclude multe instrumente de raportare.

Plus – 79,95 USD / lună
Cel mai bun pentru întreprinderile cu până la 125.000 USD în vânzări online pe an. Acest plan include transportul în timp real al transportatorilor, salvatorul de coș abandonat și segmentarea avansată a clienților.

Întreprindere – Apel pentru prețuri
Desfășurați o afacere mare, cu vânzări de sute de mii de dolari? Veți dori să întrebați despre Planul de întreprindere. Oferă un pachet complet pentru afaceri în creștere.

Veți vedea că majoritatea coșurilor de cumpărături oferă un pachet de bază de la aproximativ 30 USD pe lună. Ceea ce variază este ce caracteristici sunt incluse cu acea taxă lunară. În comparație cu alte opțiuni, Bigcommerce include o pondere corectă a funcțiilor importante. Se pare că pachetele de prețuri sunt concepute pentru a vă încuraja să vă înscrieți la Planul Plus. Dacă faceți cumpărături, puteți găsi că vă puteți bucura de funcțiile Plus Plan la un preț mai mic cu alte platforme.

Relații Clienți

Bigcommerce se clasează bine și când vine vorba de asistență pentru clienți. Există o varietate de modalități ușoare de a accesa atât asistența tehnică, cât și asistența de vânzări 24/7. Accesați portalul de asistență pentru a contacta reprezentanții prin

 • Telefon
 • E-mail
 • Chat live
 • Social media

De asemenea, puteți vizita Universitatea Bigcommerce. Acest centru de învățare este plin de tutoriale. Căutați după subiect și găsiți un videoclip util care se adresează nevoilor dvs. Baza de cunoștințe este, de asemenea, plină de articole informative. Puteți vizita, de asemenea, forumul comunității pentru a posta întrebări și a intra în discuții cu alți utilizatori. De asemenea, fiți în căutarea webinarilor obișnuiți. Aceste evenimente acoperă subiecte de comerț electronic și te vor ajuta să fii în fața tendințelor. Sistemul de asistență pentru clienți acoperă toate bazele, dar este posibil să nu fie un sistem care să nu prezinte erori.

În timp ce există o varietate de modalități de a ajunge la sprijin, serviciul lor real pentru clienți lasă ceva de dorit. Poate dura mult timp pentru a primi un răspuns.

În plus, nu toți reprezentanții sunt informați și de ajutor. De fapt, plângerea numărul unu împotriva Bigcommerce este o eșec în soluționarea problemelor. Din păcate, este mai bine să cauți resurse pentru răspunsuri decât să încerci să contactezi pe cineva.

Ușurință în utilizare

O mare parte din motivul pentru care Bigcommerce a câștigat atâtea premii și rămâne în topul clasamentului din industrie, deoarece este atât de ușor de utilizat. Când vine vorba de configurarea magazinului dvs., adăugarea de produse și gestionarea operațiunilor cotidiene, Shopify este singura altă platformă aflată în prezent în aceeași ligă. Dacă lansarea unui magazin cu aspect profesionist este prioritatea dvs., Bigcommerce vă poate satisface nevoile.

Când vine vorba de proiectarea unui site web, nu este nimic mai ușor decât un editor WYSIWYG drag and drop. Bigcommerce face ușurința proiectării cu un pas mai departe prin adăugarea unui mod de design. Acest lucru vă permite să faceți schimbări în timp real direct pe magazin. Chiar și începătorii pot învăța rapid să navigheze pe interfață. Funcțiile primare sunt ușor de localizat și atât interfața utilizator cât și clientul sunt complet funcționale și ușor de navigat. Evitați o curbă de învățare îndelungată și începeți să vindeți mai repede cu Bigcommerce.

Concluzie

Bigcommerce este alegerea potrivită pentru magazinul dvs. online?

Poate. Fără îndoială, este o opțiune robustă și fiabilă. Când vine vorba de șabloane excelente și ușurință de utilizare, concurența este destul de subțire. Bigcommerce oferă, de asemenea, toate funcțiile necesare pentru a conduce o afacere. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru costurile ascunse sau limitările de performanță. Face tot ce ți-ai dori.

Unul dezavantaj este că unele platforme de comerț electronic cum ar fi Shopify sau Volusion fac toate aceleași lucruri doar puțin mai bine. Până la urmă, poate ajunge doar la preferințele personale. Poate că te-ai îndrăgostit de o temă în timpul procesului gratuit sau ai luat dreptul la tabloul de bord al administratorului. În acest caz, nu veți fi dezamăgit de Bigcommerce și de ceea ce poate face pentru afacerea dvs..

Comparaţie

BigCommerce

95

Shopify

96

Volusion

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map