3dcart eCommerce Solution 2016 Review pentru a-ți construi uimitorul magazin online


3dcart

Vizitati site-ul

9.1


Scor AWA

3dcart

3dcart a fost fondată în 2001 de Gonzalo Gil. A început cu obiectivul de a aduna toate funcțiile excelente de comerț electronic și de a le face disponibile pe o singură platformă. Încă de la înființare, 3dcart a continuat să se adapteze tehnologiei și piețelor în schimbare. Acum are peste 17.000 de utilizatori și în creștere. Citiți recenzia noastră 3dCart de mai jos.

Pro-uri

 • Varietate de opțiuni de checkout
 • Interfață prietenoasă pentru utilizatori cu experiență
 • Depozitare nelimitată
 • Fără comisioane de tranzacție.
 • Instrumente de marketing încorporate

Contra

 • Limitări ale volumului vânzărilor și ale lățimii de bandă
 • Panoul de bord nu este foarte atrăgător vizual
 • Șabloanele gratuite sunt dezamăgitoare
 • Rapoarte de serviciu pentru clienți săraci
 • Învățarea tuturor caracteristicilor poate dura timp

Prezentare generală

 • Site-ul: www.3dcart.com
 • Sediu: Tamarac, FL
 • Anul fondării: 2001
 • Numar de angajati: 60+
 • Magazinele online construite: 20.000+
 • Categorii: Software de comerț electronic
 • Încercare gratuită: 15 zile
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

3dcart a reușit să rămână relevant pe o piață competitivă oferind o gamă largă de servicii. Caracteristicile lor vorbesc de startup-uri care se ocupă doar de câteva vânzări pe săptămână, precum și de companii mari care procesează sute de vânzări și găzduiesc mii de vizitatori în mod regulat. Această platformă găzduită complet vă permite să creați rapid și ușor un magazin de comerț electronic cu un coș de cumpărături și cumpărături prietenoase pentru clienți.

Pentru cine este cel mai bun 3dcart?

3dcart poate fi utilizat pentru a vinde și expedia obiecte reale sau produse digitale la orice scară. Această platformă versatilă este cea mai potrivită pentru cei care abia își încep afacerea. Este util în special dacă nu aveți acces la un departament de marketing. Chiar și planul inițial oferă instrumente de marketing care vă vor ajuta să vă promovați afacerea. Bucurați-vă de serviciile CRM și de un magazin Facebook. Un nume de domeniu și un plan de găzduire sunt, de asemenea, incluse gratuit. Puteți lansa un site web și puteți începe cu un plan de marketing cuprinzător, totul într-o singură platformă.

Care este cel mai mare avantaj al 3dcart?

Cel mai mare avantaj al utilizării acestei platforme este versatilitatea. Poate fi folosit de războinicii de weekend și de magazinele mari online. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este capabil să crească cu afacerea ta. Pe măsură ce câștigi clienți, crește-ți inventarul și îți îmbunătățești abilitățile de proiectare, vei învăța doar să folosești 3dcart în mod diferit. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la depășirea platformei. De asemenea, ajută ca 3dcart să fie mereu actualizat și îmbunătățit. Dacă există funcționalități care nu vă plac sau care lipsesc, este posibil să vedeți această modificare în următoarea actualizare.

Care este cel mai mare dezavantaj al 3dcart?

Poate cea mai semnificativă problemă a 3dcart este aceea că există limitări la utilizarea lățimii de bandă. Acest lucru este aproape necunoscut cu alte programe de comerț electronic și coșuri de cumpărături. În cele din urmă, limitele de utilizare sunt o practică depășită care trebuie să meargă. Cu atât de multe alte opțiuni nelimitate pe piață, se pare că doar o chestiune de timp înainte ca 3dcart să fie obligat să cadă la pas.

Site-ul de consum FinancesOnline a acordat 3dcart cu Premiul 2015 pentru experiență excelentă pentru utilizator și cel mai bun software pentru coșul de cumpărături. Cu toate că are critici, 3dcart oferă un instrument excelent.

Caracteristici cheie

 • Peste 100 de teme
 • WYSIWYG Editors
 • Recenzii pentru clienți
 • Certificat SSL 256Bit
 • Mobil și gata de socializare
 • Monitorizare 24/7
 • Coșul de cumpărături securizat
 • Șabloane de e-mail pre-construite
 • Instrumente de cărucior abandonate încorporate
 • Securitate bazată pe roluri
 • Magazin personalizabil
 • Sincronizare cu eBay și Amazon

Verdictul experților în industrie pe 3dcart

Formă de comerț electronic În timp ce consumatorii se ocupă repede de unele inadvertențe 3dcarts, criticii au tendința să le considere drept probleme mai grave. În lumea comerțului electronic, designul web poate fi un factor decisiv atunci când vine vorba de succesul afacerii tale. Potrivit experților, 3dcart se încadrează în acest domeniu. Un comentariu obișnuit a fost acela că șabloanele trebuie actualizate pentru a reflecta cele mai bune practici de proiectare web și pentru a rămâne competitive. Utilizatorii au adus în discuție și acest punct, dar experții sunt mai critici cu privire la acest defect.

În plus, experții au găsit în mod constant secțiunea de administrare mai puțin impresionantă și oarecum dificil de navigat. A fost adesea descris ca „stângace” și „înfundat”. Backend-ul este conceput diferit decât majoritatea programelor, ceea ce înseamnă, de asemenea, că poate fi nevoie de ceva mai mult pentru a te obișnui.

În ciuda acestor dezavantaje, experții sunt încă în grabă să recomande 3dcart și, în general, îi acordă 4 – 4,5 stele. 3dcart câștigă note mari pentru că este complet funcțional și personalizabil, precum și accesibil. Experții au fost de asemenea impresionați de nivelul de asistență pentru clienți, care include o caracteristică de chat live. Aceste aspecte pozitive ale software-ului sunt suficiente pentru a ateriza în mod constant 3dcart în primele trei platforme de pe piață.

Recenzii și mărturii pozitive ale consumatorilor

Recenziile consumatorilor despre 3dcart sunt pozitive copleșitoare. De fapt, sunt strălucitoare. Utilizatorilor le este ușor să configureze magazinul și apreciază designul bogat în caracteristici. 3dcart este ideal pentru a găzdui practic orice afacere de dimensiuni și facilitează integrarea programelor terțe. Iată câteva dintre caracteristicile de care consumatorii par să se bucure cel mai mult:

 • Fără taxe ascunse
 • Serviciu excelent pentru clienți cu suport 24/7
 • Configurare ușoară și backend intuitiv
 • Înalt personalizabil fără a fi necesar să folosiți cod

3dcart primește constant ratinguri de 5 stele și este clar favorit în rândul retailerilor online. De asemenea, consumatorii apreciază faptul că dezvoltatorii iau cu toții sugestii de îmbunătățire. Nu necesită mult timp ca funcțiile propuse să devină standard, ceea ce înseamnă că 3dcart se extinde și îmbunătățește constant pentru a ține pasul cu piețele în schimbare. Acesta este unul dintre motivele pentru care mulți comercianți comută la 3dcart.

Recenzii și reclamații negative ale consumatorilor

Recenziile negative despre 3dcart sunt foarte puține. Unii utilizatori au fost dezamăgiți de simplitatea temelor gratuite, dar acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. Având în vedere că sunt gratuite, așteptările la schimbare nu ar trebui să fie prea mari. Vestea bună este că consumatorii au fost mulțumiți de aspectul unor teme premium, deși vin cu o etichetă de preț. Cealaltă zonă în care pare să fie loc pentru îmbunătățiri este în fluxul general al backend-ului. În timp ce designul interfeței este relativ ușor de obișnuit, finalizarea sarcinilor precum încărcarea de imagini poate începe să se simtă obositor. Acest lucru ar putea deveni foarte enervant pentru marii retaileri care trebuie să gestioneze un inventar considerabil.

Chiar și aceste reclamații nu au fost suficiente pentru a rezulta în recenzii negative generale. Aspectele pozitive ale 3dcart par să depășească toate defectele de departe. De fapt, mulți clienți au trecut pe 3dcart de la alte platforme.

Proiecta & Personalizare

Template-uri

Una dintre cele mai mari critici împotriva 3dcart este aceea că nu oferă suficiente șabloane. Site-ul are în prezent peste 100 de șabloane.Marea majoritate a șabloanelor sunt gratuite. Cu toate acestea, criticii indică rapid că unele dintre șabloane sunt pur și simplu duplicate care oferă același aspect general. Singura diferență este schema de culori. Acestea fiind spuse, șabloanele disponibile sunt mobile prietenoase și răspund complet. Clienții pot naviga cu ușurință și face cumpărături folosind orice dispozitiv.

 • Prețurile șabloanelor premium încep de la 129 USD.
 • De asemenea, puteți profita de serviciul lor de proiectare internă.Prețurile site-urilor personalizate variază de la 1.500 USD la 2.500 USD.În timp ce acest lucru ar putea suna ca un preț abrupt, este de fapt spre finalul scăzut al ceea ce te-ai aștepta să plătești un designer independent..

Personalizarea șablonului

De asemenea, este important să rețineți că șabloanele pot fi personalizate cu ușurință folosind o varietate de instrumente diferite. Efectuarea ajustărilor este ușoară, indiferent de nivelul de experiență în proiectare. Deci, în timp ce unii pot indica un număr limitat de opțiuni de șablon, aveți totuși libertatea de a regla și personaliza orice design de bază.

Instrumente de proiectare

Pentru cei cu experiență de codare, puteți face modificări folosind HTML și CSS pentru un nivel ridicat de personalizare. Dacă nu sunteți atât de avansat când vine vorba de codificare, nu vă faceți griji. 3dcart drag-n-drop este unul dintre cei mai buni din industrie. Oricine poate face rapid și ușor modificări. În cele din urmă, editorul WYSIWYG poate fi utilizat pentru a regla aspectul și a personaliza zonele antet și subsol.

În general, interfața de proiectare este ușor de utilizat. Oferă o mulțime de camere pentru a face ajustări. Puteți crea o vitrină personalizată care vă prezintă cel mai bine produsele și vă oferă cumpărături și plăți ușoare. Șabloanele pot lăsa ceva de dorit, dar aceasta este o problemă care poate fi rezolvată cu ușurință cu multe opțiuni de editare.

Caracteristici & Unelte

CaracteristicăPrezentare generală
ÎnființatConfigurarea site-ului dvs. este rapidă și ușoară. Vrăjitorul vă va plimba prin toți pașii. Întregul proces poate fi finalizat în mai puțin de o oră.
Integrare gateway3dcart este compatibil cu peste 100 de metode de plată. Este rapid și ușor să integrați o varietate de gateway-uri de plată. Puteți alege cele mai bune opțiuni atât pentru dvs. cât și pentru clienții dvs..
Recompense și liste de dorințe pentru cliențiClienții pot achiziționa și adăuga articole din magazinul dvs. în lista dorințelor. Această caracteristică ajută la convertirea vânzărilor viitoare. De asemenea, puteți utiliza 3dcart pentru a configura un program de recompense. Puteți să-l utilizați tuturor clienților frecventi pentru a acumula puncte către următoarea achiziție. Aceste caracteristici vă ajută să construiți relații puternice cu clienții.
Managementul comenzilor3dcart simplifică gestionarea comenzilor. Rapoartele detaliate vă spun exact performanța anumitor produse. De asemenea, puteți eficientiza procesul de evidență. Programul elimină conținutul duplicat pentru introducerea ușoară a datelor. Toate acestea se pot face chiar în secțiunea de administrare a site-ului dvs. web.
Optimizarea vânzărilor internaționaleVersiunea standard a 3dcart nu este optimizată pentru vânzările internaționale. Puteți achiziționa aplicații care vă vor ajuta să comercializați către un public global. Unele aplicații oferă servicii de traducere și alte instrumente de marketing contra unei taxe lunare.
Tehnologia CDNDin păcate, 3dcart nu vine cu tehnologia CDN. Aceasta poate crea timpi de încărcare lentă a paginii. Utilizatorii își pot integra programele CDN sau pot achiziționa aplicații de stocare a aplicațiilor pentru suplimente.
Plugin-uri și suplimente3dcart este deja una dintre cele mai bogate platforme de pe piață. Puteți îmbunătăți funcționalitatea site-ului dvs. adăugând aplicații. Multe dintre aceste aplicații sunt disponibile gratuit. Prețurile pentru alte aplicații variază și pot necesita o taxă unică sau un abonament lunar sau anual. Toate aplicațiile sunt ușor de integrat în site-ul existent și încep să folosești încă din prima zi.
Managementul inventaruluiAdăugarea de produse noi pe site-ul dvs. poate fi intensiv în forță de muncă cu 3dcart. Pagina produselor este ambalată cu diferite câmpuri obligatorii. Să vă descurcați prin toate opțiunile disponibile poate fi puțin descurajant. Din fericire, puteți grăbi procesul folosind un șablon CSV. Profitați de eșantionul de fișier de import CSV pe care 3dcart îl pune la dispoziție. 3dcart vă va trimite, de asemenea, un e-mail pentru a vă avertiza când inventarul dvs. este mic.
Urmărirea expedieriiBeneficiați de avantajele urmăririi expedierii în timp real și a calculatorului de costuri de expediere. Puteți stabili imediat cât va costa expedierea unui articol și producerea unui număr de urmărire. Utilizatorii pot urmări cum pachetul dvs. își face drum în toată țara sau pe glob.
Caracteristici CRMÎntreprinderile pot construi rapid liste de corespondență și pot urmări comportamentul clienților. Puteți trimite chiar și e-mailuri de memento către clienții care au abandonat coșul. Sistemul CRM permite clienților să creeze bilete și salvează o înregistrare a tuturor interacțiunilor. Atât clienții cât și angajații pot urmări cu ușurință starea unui bilet pentru o mai bună servicii pentru clienți.
emplate și TemeDupă cum am menționat mai sus, 3dcart este adesea criticat pentru că nu are mai multe opțiuni de șablon. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie o evaluare corectă.În prezent, există aproximativ 100 de șabloane disponibile.Acest număr este în continuă creștere. De asemenea, utilizatorii pot personaliza cu ușurință orice șablon folosind o varietate de instrumente. Există opțiuni nelimitate atunci când vine vorba de crearea unui site unic de comerț electronic.
Integrări și suplimente3dcart vine standard cu o lungă listă de funcții. Spre deosebire de alte produse de pe piață, nu necesită suplimente pentru a oferi o experiență de cumpărături complet funcțională și versatilă. Cu toate acestea, există suplimente disponibile care pot fi integrate în orice site web existent.
Optimizare mobilăUtilizatorii se vor bucura de un site web optimizat complet pentru dispozitivele mobile. Acest lucru este adevărat, indiferent de modelul sau planul de preț pe care îl alegeți.
Web hosting3dcart oferă găzduire gratuită și domenii. Puteți construi întregul site de la sol cu ​​3dcart.
SEO și Marketing3dcart oferă o platformă complet optimizată care folosește cele mai noi dintre cele mai bune practici pentru a vă ajuta să depășiți concurența. 3dcart vă va ajuta să creați URL-uri prietenoase pentru motoarele de căutare și meta tag-uri. De asemenea, puteți contribui la creșterea clasamentului și prezența online, profitând de platforma de blog care vă permite să publicați postări rapid.
BuletineUtilizatorii vor primi e-mailuri regulate de la 3dcart. Puteți accesa, de asemenea, o comunitate online și o universitate care oferă tutoriale video pe o gamă largă de subiecte.
Securitatea site-uluiUltimul lucru pe care îl doriți este să lăsați informațiile private ale clienților vulnerabile la atac. 3dcart oferă unele dintre cele mai bune protecții de securitate disponibile sub forma unui SSL partajat gratuit. Puteți alege, de asemenea, între alte cinci planuri de securitate pentru a îmbunătăți protecția. Prețurile pentru acest serviciu suplimentar încep de la 79 USD și ajung la 995 USD.
Certificare PCI3dcart este certificat PCI încă de la începutul anului 2009.
Crearea de conținutEditorul WYSIWYG vă permite să creați rapid pagini și să adăugați conținut. Puteți chiar să porniți și să mențineți un blog de afaceri din secțiunea de administrare a site-ului dvs. web.
Certificate de cadouCu 3dcart, puteți crea și vinde certificate cadou ca articol de produs. Când un client cumpără un certificat cadou, este generat un cod unic care poate fi apoi răscumpărat pentru suma în dolari.
Optiuni de plata3dcart oferă acces la peste 100 de procesoare de plată – de la carduri de credit și PayPal până la Dwolla și la tot ce este între timp. În esență, aveți opțiuni nelimitate atunci când vine vorba de procesarea plăților. Puteți opta chiar pentru 3dcart Merchant, care începe de la 19,99 USD. Atenție cumpărător: acest serviciu are tendința de a acumula costuri ascunse. Puteți ajunge să plătiți mult mai mult decât prețul de pe autocolantul anunțat.
Calculatoare fiscale și de transport maritimAtât taxele, cât și transportul sunt calculate automat la efectuarea plății, în funcție de locația clientului.
rapoarteInstrumentele detaliate de raportare vă permit să adunați informații despre clienți și produse. Puteți rapid:
 • Identificați cine sunt cumpărătorii dvs. de top.
 • Vedeți ce produse se mișcă cel mai rapid.
 • Stabiliți ce zile ale anului sunt cele mai productive.

Planuri & Prețuri

 • Clienții interesați pot explora 3dcart cu o probă gratuită de 15 zile.
 • Planurile de prețuri încep de la 19,99 USD și acoperă până la 200 de produse.
 • Pentru 129,99 USD pe lună, vă puteți înscrie în cel mai cuprinzător „Plan de alimentare” care oferă un număr nelimitat de produse și până la 90.000 de vizite pe lună..
 • Limitați utilizarea lățimii de bandă sau plătiți 5 USD pentru fiecare cantitate de GB.
 • Economisiți 15% plătind tot anul în avans.

Planurile au un preț competitiv și includ unele avantaje. Creditele publicitare Bing, un magazin Facebook și înregistrarea domeniului sunt toate standard. Amintiți-vă doar că există limite de lățime de bandă. Va trebui să fiți cu ochii pe utilizarea dvs. sau să fiți pregătiți să plătiți 5 USD pe GB.

Relații Clienți

Dacă întâmpinați probleme, există o mulțime de căi de asistență pentru clienți.

 • Reprezentanții sunt disponibili telefonic 24/7.
 • Chat-ul online este disponibil 24/7.
 • Asistență prin e-mail pentru probleme care nu sunt sensibile la timp.
 • Forumuri online extinse.
 • Vastă bază de cunoștințe pentru a vă ajuta să rezolvați problemele.
 • Videoclipuri de instruire și tutorial pentru a vă ajuta să începeți.

Timpurile de răspuns variază, dar compania face reclamă unui an timp mediu de reținere de 5 minute la telefon și până la 30 de minute online.Deși acest lucru nu este ideal, este totuși în domeniul rezonabilului. Acest lucru este valabil mai ales ținând cont de volumul de anchete cu care trebuie să se ocupe de la cei peste 17.000 de clienți. În general, recenziile tendințelor serviciului clienților 3dcart sunt negative. Clienții raportează o experiență nesatisfăcătoare, deși majoritatea reclamațiilor au fost legate de probleme de facturare.

Ușurință în utilizare

3dcart oferă o platformă versatilă care vorbește despre o gamă largă de niveluri de abilitate. Începătorii pot începe de la zero și pot construi rapid un site. După ce v-ați înscris, veți primi un e-mail de instrucțiune detaliat. Site-ul include un expert care vă va parcurge pas cu pas prin procesul de configurare.

Interfață de utilizator / Panou de administrare

3dcart a fost criticat pentru faptul că are o interfață drab. Cu toate acestea, dintr-o perspectivă funcțională, este extrem de intuitiv și ușor de navigat. Designul interfeței nu este cel mai atrăgător vizual, dar este foarte util. Ecranul are butoane proeminente pentru a semna instrumente post standard și o organizație logică ușor de înțeles. Dacă aveți probleme, există ajutor disponibil. Puteți pune întrebări folosind chatul live, apelați asistența pentru clienți sau urmăriți câteva dintre tutorialele video. Editorul drag-n-drop este similar cu WordPress. Acesta oferă un mod simplu și simplu de a crea și actualiza site-ul dvs. web.

Cei cu puțin mai multă experiență de design, au câteva opțiuni. Puteți utiliza HTML, CSS sau editorul WYSIWYG pentru a vă personaliza site-ul. Există o mulțime de opțiuni de editare care fac 3dcart ușor de utilizat și perfect pentru oricine, de la începători până la experți.

Concluzie

Combinația dintre o interfață intuitivă și un sistem complet de asistență pentru clienți face din 3dcart o opțiune extrem de accesibilă. Cu prețuri competitive, un sistem complet găzduit și o platformă încărcată cu funcții, este ușor de observat de ce 3dcart are un apel în masă.

În general, utilizatorii raportează o experiență copleșitor de pozitivă cu 3dcart. Programul permite începătorilor să înceapă un magazin de comerț electronic în doar câteva minute. Interfața aglomerată poate implica o curbă de învățare, dar tutorialele video pot ajuta la eliminarea acestui decalaj.

Dacă nimic altceva, încercați procesul de 15 zile gratuite și fiți judecătorul vostru.

Comparaţie

3dCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volusion

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map