Kuinka perustaa verkkokauppa

Oletko ajatellut oman verkkokaupan perustamista? Verkkokaupan odotetaan kasvavan 1,5 triljoonaa dollaria vuoteen 2018 mennessä. Asia, joka pidättää monia ihmisiä, on kuitenkin epävarmuus online-markkinoiden perustamisesta ja ylläpidosta.


Verkkokaupan perustaminen on halvempaa ja helpompaa kuin luuletkaan. Jos sinulla on tuote, jonka haluat myydä, verkkokauppa on hieno tapa testata kyseisten ja muiden tuotteiden myyntiä nähdäksesi kysynnän.

Vaikka voit myydä tavaroita mm. Amazon-, Ebay- ja Etsy-sivustoilla, oman verkkokaupan perustaminen antaa sinulle mahdollisuuden hallita brändäystä kokonaan ja rakentaa liikennettä ajan myötä sen sijaan, että riski menettää kanta-asiakkaat kilpailijoille myös kyseisillä sivustoilla..

Menestyvän verkkokaupan asettaminen ja ylläpitäminen on ensin harkittava muutamalla asialla.

Aloita verkkokauppa

Contents

Kannattavan tuotteen löytäminen

Koska tavoitteesi ansaitsee todennäköisesti rahaa, sinun on ensin löydettävä tuote, joka on sinulle kannattavaa myydä. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava tuotteet, jotka ovat sekä kysyttyjä että joilla on kohtuullinen voittomarginaali sen hinnan, jonka voit ostaa / tehdä, ja hinnan, jonka markkinapaikka maksaa, välillä..

Niche-valinta verkkokauppaan

Yksi vaikeimmista päätöksistä, jonka kohtaat, on se, minkä kapealla haluaisit verkkokaupan. On tärkeää valita markkinarako, joka on riittävän kapea auttamaan brändisi markkinoinnissa, mutta tarpeeksi leveä, jotta voit laajentaa lisävarusteisiin / tuotteisiin.

Tuotesegmentin valitseminen, joka liittyy intohimoasi tai mielenkiintoosi

Jos vihaat ruoanlaittoa, keittiötarvikkeiden myynti ei todennäköisesti ole paras valinta verkkokaupastasi. Toisaalta, jos rakastat kaikkea ruoanlaittoa, myymällä markkinoiden parhaimpia kattiloita ja pannuja, saat erinomaisen lähtöpaikan, josta voit laajentaa ruoanlaittovälineitä ja jopa mausteita ja mausteita..

Valitsemalla markkinaraon, johon voit lisätä arvoa

Yksi verkkokaupan markkinaraon selvittämisen avainkomponenteista on valita yksi, johon voit lisätä arvoa. Kuten Andrew Youderian toteaa verkkokaupan polttoainetta koskevassa artikkelissaan, jos yrität kilpailla Amazonin kanssa hinnoittelussa, menet liiketoiminnan.

Sen sijaan sinun on varmistettava, että sinulla on jotain arvokkaampaa kuin Amazon tarjota asiakkaalle. Ratkaisu? Vastaa asiakkaan kysymyksiin ja kouluta asiakasta erinomaisella sisällöllä. Sinun on ensin ymmärrettävä asiakkaasi kohtaama ongelma, tarjottava tapa ratkaista ongelma, ja tilaukset seuraavat.

Markkinaraon valitseminen, jolla on tilaa kasvaa

Älä keskity vain yhteen tai kahteen iso lippu-esineeseen, jotka tuottavat sinulle suuren voiton. Tämä on hienoa, kun uusi asiakas käy sivustossasi, mutta kuinka aiot markkinoida nykyiselle asiakaskunnallesi?

Etsi markkinoita, joilla on lisävarusteita ja lisäosia, joita voit luoda saadaksesi seurantamyynnin. Yksi esimerkki olisi valokuvauslaitteet. Alkuperäinen ostaminen huippuluokan DSLR-kamerasta on iso ja tuo sinulle suuria voittoja, jos myyt sellaisen. Voit kuitenkin kasvattaa online-myyntiäsi tarjoamalla kameratarvikkeita. Voit myydä linssejä, salamalaitteita, hihnoja, laukkuja, jalustaa ja niin edelleen.

Kohdentaminen oikean tyyppisille asiakkaille

On tärkeää, että selvittää ensisijainen asiakastyyppi, johon haluat kohdistaa. Nämä ovat ihmisiä, joille voit lisätä arvoa heidän elämäänsä. Yksi esimerkki olisi malliharrastaja. Hän saattaa olla halukas käyttämään rahaa mallinsa autonosien järjestämiseen, uuteen erinomaiseen maalaukseen tai jopa kirjoihin ja tietoihin harrastuksensa parantamiseksi. Tärkeintä on löytää asiakaskunta, joka on intohimoinen kapealle.

Asiakkaita voivat olla esimerkiksi:

 • harrastajat
 • Yrityksen omistajat
 • ammattilaiset

Haluat ottaa huomioon myös kaikki asiakaskunnan näkökohdat, kuten sukupuoli, käytettävissä olevat tulot ja ikä. Onko heillä tarpeeksi ylimääräistä rahaa sijoittaaksesi verkkokaupassasi myymään?

Oikeiden tuotteiden löytäminen myytäväksi

Kun olet kaventanut intohimoasi, sinun on selvitettävä, mitä tuotteita myydä. Andrew Youderian ehdottaa etsimään tuotetta, joka antaa sinulle lisäarvoa. Tällä tarkoitetaan yksinkertaisesti sitä, että se on jotain, mitä ihmiset tarvitsevat, ja se auttaa heitä jollain tavalla tai parantaa heidän elämäänsä jollain tavalla.

Tim Ferrissin 4 tunnin työviikolla, hän suosittelee valitsemaan tuote, jonka hintapiste on 100–200 dollaria. Syy tähän on ihanteellinen alue on, että se on riittävän suuri, jotta marginaalit ovat oikeat, mutta voit silti tarjota arvoa.

Sinun on myös otettava huomioon se tosiasia, että myyt enemmän tuotteita yllä mainitussa hintaluokassa. Mitä korkeampi tuote on, sitä alhaisempi muuntokurssi. Useimmat ihmiset ovat valmiita käyttämään 100–150 dollaria verkossa. Lisäksi Youderian huomauttaa, että kalliimpien tuotteiden mukaan 1000 dollarin keittiövälineillä on usein alhaisempi voittomarginaali.

Joten saatat ansaita 30 dollaria kyseisellä 100 dollarin laitteella, mutta vain 100 dollaria 1000 dollarin laitteella. Tämä tarkoittaa, että 100 dollarin esine antaa sinulle 30%: n voittomarginaalin, ja myyt enemmän niistä, mutta 1000 dollarin laite antaa sinulle vain 10% voiton, ja myyt vähemmän.

On myös tärkeää yrittää löytää tuote, jota kaikki muut eivät vielä myy. Etsi ainutlaatuisia tuotteita, joita kukaan muu ei tarjoa, ja sinä nurkkaat markkinoita, ainakin hetkeksi. Yksi tapa löytää myytäviä tuotteita on käydä niche-alueen messuilla.

Tuotteiden kysynnän arvioiminen

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen myydyistä tuotteista, etsi perusteellisesti online-kilpailijoita. Kuka myy samoja tai samankaltaisia ​​tuotteita? Voitko kilpailla tehokkaasti sen yrityksen kanssa? Jos ne ovat helposti tunnistettavissa olevia nimiä ja niiden hakukoneissa on korkein sijoitus, verkkokaupan huomaaminen voi olla todellinen haaste.

Tuotteen kysynnän arviointi

Ota aikaa ja tarkista, onko myytävälle tuotteelle kohtuullinen määrä markkinoiden kysyntää.

Jos yrität päättää useiden tuotteiden välillä, suorita seuraavat tehtävät:

 • Testaa tuotteen nimi avainsanan kiinnostuksen suhteen. Mitkä tuotteet saavat lisää hakuja? Monet tuotenimen etsinnät voivat osoittaa suurta kiinnostusta.
 • Tarkista sosiaalisen median sivustoista, onko tuotteessa viestejä ja kuinka monta kertaa viestejä on pidetty ja jaettu.
 • Katso Google Trends ja katso, trehtiiko aihe ylös vai alas tai pysyykö se vakaana.

Maantieteellisen kysynnän vahvistaminen

Nyt kun olet tarkastellut avainsanatrendejä ja kylläisyyttä, ja tiedät, että ihmiset todella etsivät tuotetta, jonka haluat tarjota, kaivaa vähän syvemmälle ja selvittää, kuka juuri nämä ihmiset ovat. Toisinaan tuote on suositumpi yhdellä maantieteellisellä alueella kuin toisella. Esimerkiksi, jos myyt tuulilasin kaavin, se aikoo myydä paremmin, jos talvi on pidempi kausi.

On tärkeää varmistaa, että tuotteesi kysyntä on eniten alueella, johon voit helposti lähettää tavaran. Jos lähetyskustannukset ovat liian kohtuuttomia, se voi tappaa myyntisi.

Voit käyttää Google-trendejä selvittääksesi, mitkä maat etsivät tuotteeseesi liittyviä avainsanoja ja mitkä kaupungit tekevät eniten hakuja (tämä voi auttaa kuljetustietojen yhteydessä).

Sosiaalisen median validointi

Haluat myös tarkistaa uudelleen sosiaalisen median validoinnin nähdäksesi, kuinka paljon pitoa tuotteesi voi saada sinne. Haluat tarkastella markkinoiden ja tuotteiden kiinnostusta useissa sosiaalisen median alustoissa löytääksesi paitsi aiheen suosion, myös jos ihmiset jakavat tietoa tuotteestasi.

Voit käyttää Topsyn kaltaisia ​​sivustoja selvittääksesi kuinka monta tweettiä päivässä on. Oletetaan esimerkiksi, että aiot myydä tietyntyyppistä kameran linssiä, joka on tarkoitettu villieläinten valokuvaajille. Voit hakea termejä, kuten “kamera”, “villieläimet” ja “ulkona” nähdäksesi, mikä on trendissä.

Potentiaalisten kilpailijoiden arviointi

Aloita lajittelemalla erityyppisiä kilpailuja, joita kohtaat myyessäsi tätä tuotetta. Palatkaamme takaisin esimerkkiin erikoiskameran linssistä. Kilpailet myös linssien kanssa, jotka myyvät linssejä muun tyyppisestä valokuvauksesta, harrastuksista joissain tapauksissa ja niin edelleen.

Kuinka monta kilpailijaa on verkossa? Onko markkinat niin täynnä, että sinulla on vaikea erottua joukosta? On vain niin paljon asiakkaita, jotka kiertävät, joten jos saatavuus ylittää markkinoiden kysynnän, et todennäköisesti ole onnistunut.

Tässä ainutlaatuiset tuotteet tulevat peliin. Mitä voit tarjota, että kukaan muu ei tarjoa verkossa? Kuinka voit tarjota sitä lisäarvoa tarjoavalla tavalla?

Myytävien tuotteiden lähteiden löytäminen

Kun olet päättänyt, mitä tuotteita haluat myydä verkkokaupassa, sinun on määritettävä paras tapa ostaa näitä tuotteita. Sinulla on pari vaihtoehtoa.

 • dropshippers: Tällä menetelmällä odotat, kunnes asiakas tilaa tuotteen, ja sitten tilaa tilauksen tukkumyyjältä, joka lähettää tuotteen sitten suoraan asiakkaallesi.
 • Kevyet irtotavarakaupat: Jotkut tukkukauppiaat vaativat valtavia tilauksia antaaksesi sinulle kohtuullisen hintaeron tuotteesta. Jotkut tukkukauppiaat tarjoavat kuitenkin kevyitä irtotavaravaihtoehtoja, jotta voit ostaa pienemmän määrän tuotetta (sano yksittäinen tapaus) ja myydä se voittoa varten.

Yksi asia, joka tulee pitää mielessä sekä pudota lähettäjien että kevyiden irtotavarakauppojen suhteen, on se, että heillä ei pitäisi olla omia verkkokauppojaan perustettuja, tai sinun on pakko kilpailla alhaisempien hintojen kanssa, joita he voivat tarjota myymällä suoraan. Paras veto on kokeilla ensin tuotteen valmistajaa. Pudotavatko he laivaa? Aikovatko he myydä kevyitä irtotavarana? Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen valmistajan, joka tekee yhden tai molemmat näistä asioista, olet matkalla etsimään verkkokaupasta myytäviä tuotteita..

TALOUSYRITYKSEN SUUNNITTELU

Aloita verkkokauppayrityksen suunnittelu

Vaikka on houkuttelevaa hypätä ensin jalkoihin, koska se on “vain” verkkokauppa, jos haluat menestyä tosiasiallisesti, sinun on tehtävä suunnitelma verkkokauppaa varten. Kun tajuat sen ”4 triljoonaa dollaria tavaroita hylättiin verkkokauppakoskeissa vuonna 2014,” on helppo nähdä, miksi sinun on mentävä toimintasuunnitelmaan.

Sähköisen kaupan liiketoimintasuunnitelmasi kirjoittaminen

NOLO laillinen sivusto selittää, että liiketoimintasuunnitelman omaaminen on tärkeää, koska se on rakennuksen kulmakivi. Se voi auttaa yritystäsi olemaan rakenteellisesti vakaa. Pienyrityksen hallinto (SBA) tarjoaa a ohjattu liiketoimintasuunnitelma auttaa sinua nopeasti kirjoittamaan oman liiketoimintasuunnitelmasi.

Verkkokaupan markkinointistrategian luominen

Verkkokaupan mainostaminen on hiukan erilainen kuin tiili- ja laastikaupan mainostaminen. Haluat varmistaa, että sinulla on vankka verkkokaupan markkinointistrategia ennen suurta avaamista. Sinun on tehtävä joitain perustavaa laatua olevia päätöksiä, kuten:

 • Kuka on kohderyhmäsi??
 • Missä sosiaalisen median alustoissa haluat parhaiten esiintyä ja miten saavutat kohderyhmän siellä?
 • Mikä on mainosbudjettisi ja missä on paras paikka käyttää sitä ohjaamaan asiakkaita sivustoosi?
 • Kuinka voit muuntaa sivuston kävijät asiakkaiksi?

Yksi nyrkkisääntö liiketoiminnassa on, että on paljon helpompaa myydä nykyisille asiakkaille 20% enemmän kuin saavuttaa uusi asiakas. Joten ajattele uusia tarpeita, joita voit tavata, kun yrityksesi kasvaa ja saat uskollisen asiakaskunnan.

Potentiaalisen kilpailusi tutkiminen

Jos haluat olla ihmisten verkkokauppa, sinun on oltava luja käsitys paitsi siitä, kuka kilpailu on, mutta mitä he tekevät. Sinun tulisi käyttää työkaluja, kuten:

 • seobook – Vertaa, kuinka kilpailijasi nimeävät sivunsa, mitä metatietoja he käyttävät ja lauseita, jotka ovat samankaltaisia.
 • Google AdWords – Käytä tätä työkalua nähdäksesi kuinka paljon liikennettä tietyt avainsanat saavat. Vaikka avainsanat ovat vain osa yhtälöä, näiden tietojen avulla voit päättää, minkä tyyppisiä tuotteita tai sisältöä haluat lisätä sivustoosi vetääksesi kävijöitä.
 • SpyFu – Tämä on maksullinen palvelu, mutta saamasi tiedot ovat arvokkaita. Voit helposti nähdä, mitä AdWords kilpailusi käyttää. Voit jopa nähdä, mitkä menestyivät ja mitkä eivät. Tämä on pohjimmiltaan tapa oppia siitä, mitä kilpailijasi tekevät oikein, samoin kuin mikä ei toimi heidän hyväkseen.

Käytä työkalujen käytön lisäksi myös aikaa tutkia kuinka kilpailijoiden verkkosivut on järjestetty, mitä sisältöä heillä on ja mitä erityisiä ominaisuuksia he tarjoavat vierailijoille, kuten uutiskirje tai kuponkeja..

Kohdeasiakkaidesi tunnistaminen

Yksi avaintekijöistä onnistuneessa markkinoinnissa asiakkaille on selvittää, ketkä ovat kohdeasiakkaasi. Ennen kuin aloitat tutkimuksen, sinun on valittava kohdennettavat kohderyhmätiedot.

Kohdennettavien kohderyhmien valitseminen

Kohdeasiakkaasi tunteminen antaa sinun paitsi räätälöidä markkinointia myös räätälöidä tuotteita, jotka valitset luettelosi kaupassa. Täältä käyttäjän henkilöiden luominen voi todella olla hyödyllistä.

Pohjimmiltaan luot profiilin ihanteellisesta asiakkaasta myymälöllesi. Vastaa kysymyksiin, kuten ikä, henkilön asuinpaikka, mielenkiinnon kohteet, jos hän on naimisissa, jos hänellä on lapsia, ja jopa syihin, miksi hän ostaisi tuotteesi.

Haluat määritellä sekä väestötiedot että psykologiset tiedot. Väestötiedot sisältävät:

 • sukupuoli
 • Ikä
 • Sijainti
 • koulutus
 • Siviilisääty
 • Vuositulot
 • Työnkuvaus

Psykologinen tieto sisältää:

 • harrastukset
 • Kiinnostuksen kohteet
 • Moraali ja arvot
 • käytös
 • Lifestyle

Sinun tulisi myös ottaa huomioon nykyiset asiakkaasi, joita sinulla on tai odotat olevan ja kuinka he kuuluvat edellä lueteltuihin kuvauksiin.

Asiakasprofiilin luominen

Asiakasprofiilisi tai käyttäjän henkilöllisyys on malli siitä, miltä ihanteellinen asiakas näyttää. Kun olet kerännyt yllä olevat tiedot, kirjoita lyhyt kuvaus ideasi käyttäjälle. Kirjoita se kuin bio. Voit jopa nimetä pilkkaajasi pitämään sen henkilökohtaisena.

Kun olet luonut käyttäjän persoonallisuuden, haluat käyttää näitä tietoja verkkokaupan kaikissa ominaisuuksissa. Onko ideasi käyttäjä työskentelevä äiti? Sitten hän todennäköisesti vierailee sivustossasi iltaisin tai viikonloppuna. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee suorittaa erityisiä alennuksia tai tapahtumia hänen sopivaan läsnäoloaikaan.

Jos hän on tietty ikä, pidä tämä mielessä, kun luot sisältösi fonttikokoa. Voit soveltaa käyttäjän persoonallisuutta kaikkeen, jopa ostoskorin käyttäytymiseen ja saadaksesi muuntoprosentisi mahdollisimman korkealle. Mitä paremmin ymmärrät tyypillisen asiakkaasi, sitä paremmin voit tarkentaa tavoitteitasi ja löytää menestystä.

Markkinaraon määritteleminen

Kun aloitat aloittamisen, kohdennetun markkinaraon selvittäminen voi säästää paljon aikaa ja rahaa. Et tuhlaa mainosrahoja lähettämällä mainoksia ihmisille, jotka eivät sovi kohdemarkkinoillesi.

Kun aloitat aloittamisen, voi olla vähän vaikea määrittää, mitkä kohdeasiakkaasi ovat. Yksi tapa tunnistaa kohdemahdollisuudet on tutkimalla kilpailijoita, kuten edellä mainittiin. Esimerkiksi, käytä Quantcast saada tietoja siitä, minkä tyyppiset ihmiset vierailevat kilpailijoiden verkkosivustoilla. Tämä on erinomainen tieto määrittäessäsi kohderyhmäsi.

Nämä tiedot saattavat muuttua, kun olet tosiasiallisesti saanut kaupan ylös ja käynnissä. Voit kerätä lisätietoja väestötieteellisistä tiedoista tekemällä asiakkaiden kyselyjä ja tutkimalla verkkoanalyysitilastoja verkkosivustosi ohjauspaneelin työkalujen, kuten Webalizer ja AWStats, avulla..

Brändistrategian rakentaminen

Brändäysstrategiasi määrittelee myymälän asiakkaille. Kun olet tutkinut kilpailijoitasi ja olet selvittänyt väestötavoitteesi, haluat tutkia myös yleisiä tietoja kyseisestä väestöryhmästä. Voit käyttää työkaluja, kuten Compete.com ja Nielson määrittää, mistä kohdeyleisö välittää eniten.

E-liiketoiminnan asettaminen erillään

On tärkeää, että erotat yrityksesi kaikista muista samanlaisista yrityksistä. Mitkä sanat kuvaavat yritystäsi kokonaisuutena? Yritä löytää sanoja, joita kilpailijat eivät käytä, mutta puhuvat kohderyhmäsi kanssa.

Jos esimerkiksi huomasit tutkimuksessasi, että kohdeasiakkaasi on työskentelevä äiti, silloin hän saattaa etsiä apua pysyäkseen kaiken mitä hänen on tehtävä. Voit käyttää sellaisia ​​sanoja kuin ”hyödyllinen” ja “aikaa säästävä” piirtääksesi kohdeyleisön.

Kohdeasiakkaidesi tunteminen

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla aika hyvä idea, kuka kohdeasiakkaasi ovat. Kaivaa vielä syvemmälle käyttäjän persoonallisuutta ja selvitä, mitä tämä henkilö haluaa käydessään verkkokaupassa. Mitä hän etsii?

Asioita, joita tämä asiakas eniten tarvitsee, voi olla useita tasoja. Ajan myötä, kun opit tuntemaan asiakaskuntasi paremmin, todennäköisesti kehität lisää henkilöitä, joten tiedät parhaiten, kuinka tavoittaa jokainen asiakastyyppi.

Brändin erottaminen

Mikä on persoonallisuuttasi verkkokaupan omistajana? Tämän pitäisi tulla läpi asenteessasi, sivuillasi ja jopa kaikilla tavoilla, jotka annat takaisin koko maailmalle. Jotkut yritykset ovat ylpeitä ympäristöystävällisyydestään. Mikä erottaa sinut ja brändisi? Kuinka pystyt osoittamaan tämän, pysyt silti uskollisena tehtävässään.

Haluat kaivaa vielä syvemmälle tuotemerkin sisälle. Esimerkiksi, jos lupaat ajansäästöpalvelua, mitä se tarkoittaa? Tarkoittaako se, että tilaus pakataan ja lähetetään tunnin sisällä vastaanottamisesta? Mitä sinun on tehtävä varmistaaksesi, että näin tapahtuu? Kuinka monta työntekijää sinun tulee palkata tai pystytkö käsittelemään sitä itse?

Tämä voi myös vaikuttaa siihen, annatko kuljetuksen valmistajan käsiin (tippaa toimitus) vai käsitteletkö sitä itse varmistaaksesi, että tuote tulee ulos nopeasti.

Brändisi mukauttaminen

Kuva kahdesta eri sähköpostiviestistä, jotka laskeutuvat postilaatikkoosi. Yhdessä sähköpostissa sanotaan:

Hei, Jane. Halusin vain pudottaa sinulle linjan ja kiittää teitä äskettäisestä ABC-widget-tilauksesta. Koska rakastit ABC-widgettiä, halusin myös kertoa sinulle, että XYZ-widget on myynnissä huomenna keskiyöhön asti. Kiitos siitä, että olet uskollinen asiakas. ”

Toisessa sähköpostissa sanotaan:

“XYZ-widgetit ovat myynnissä huomenna keskiyöhön asti. Tule ostamaan. ”

Mihin sähköpostiin vastaat paremmin? Brändisi on räätälöitävä vastaamaan asiakkaidesi tarpeita. Tähän sisältyy verkkosivustosi käyttäjäkokemus, lähettämäsi sähköpostit ja jopa sosiaalisen median markkinointi. Jopa tehtäväsi tulisi räätälöidä asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Kun kehität tehtävääsi, pidä tämä kohdeyleisö mielessä. Minkä ongelman ratkaiset? Kuinka tuotenimesi liittyy? Kuinka voit saada tuon brändin kiinni asiakkaan mielessä?

Yksilöllisen myyntiehdotuksen kehittäminen

Ainutlaatuinen myyntiehdotus (USP) voi auttaa sinua pysymään erillään kilpailusta. Se tekee brändistäsi ainutlaatuisen. USP: n kehittämiseksi sinun on keskityttävä suppeasti asiakkaisiisi tai ihanteellisiin asiakkaisiin ja siihen, mitä he haluavat.

Tämä tarkoittaa, että saatat pettyä muihin ihmisiin. Sillä ei ole väliä niin kauan kuin olet valinnut aktiivisen kohderyhmän ja ymmärrät heidät hyvin. Kehität uskollisen seuraajan näiden asiakkaiden keskuudessa. Vahva USP:

 • Täyttää suuren tarpeen
 • Osoittaa, että tunnet kohdeyleisösi
 • Voidaan tiivistää lauseeseen tai kahteen

Jos haluat muistaa verkkomaailman tungosta markkinoilla, tuotemerkin on yksinkertaisesti erotuttava jollain tavalla.

Tuotteiden hinnoittelu verkkokaupastasi

Selvitys siitä, kuinka hinnoitella verkkokaupan tuotteita, jotta voit ansaita voittoa samalla kun houkuttelet asiakkaita, on tasapainottava toimenpide. Shopify tarjoaa seuraavat kaava auttaa sinua selvittämään kuinka hinnoitella tuotteita verkkokaupasta:

”Vähittäismyyntihinta = [(esineen hinta) ÷ (100 – merkintäprosentti)] x 100”

Joten vain antaaksesi sinulle idean. Jos haluat tehdä 60% voittoa tuotteesta, jonka ostaminen maksaa 20,00 dollaria, kaava näyttää tältä:

Vähittäishinta = [(20,00 dollaria) ÷ (100 – 60)] x 100
Vähittäishinta = [20,00–40 dollaria]] x 100
Vähittäishinta = (.50 dollaria) x 100
Vähittäishinta = 50,00 dollaria

Joten tuote, joka maksaa sinulle 20,00 dollaria, myy 50,00 dollaria. Sinun on myös selvitettävä, haluatko vain käyttää valmistajan ehdottamaa vähittäismyyntihintaa vai joudutko siirtämään jotakin tuotetta alentamalla sitä.

Tärkeintä on varmistaa, että ansaitset voittoa myös minkä tahansa yleiskustannusten, kuten web-hosting-palkkioiden ja työntekijöiden kulujen, maksamisen jälkeen.

Voittovarojen määrittäminen

Kuten aiemmin mainittiin, sinun ei pitäisi yrittää kilpailla Amazonin hintojen kanssa. Amazon arvioi tavaroita tappiolla vain pienempien myymälöiden lopettamiseksi. Heillä on rahoitusta ja kokoa saavuttaa tämä helposti, mutta jos yrität antaa tuotteillesi alihinnoittelua, menet nopeasti liiketoiminnan.

Siksi on niin tärkeää tietää marginaalisi. On tärkeää, että tiedät marginaalisi, jotta voit hinnoitella riittävän alhaiseksi kilpailukyvyksi, mutta varmista silti, että ansaitset vähän voittoa.

Tietoja USP: stä

USP tarkoittaa yksilöivää myyntiehdotusta. Mikä on ainutlaatuinen tekijä, joka pitää asiakkaat palaamaan uudestaan ​​ja uudestaan? Joitakin yleispalvelujen tarjoajia ovat:

 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Ilmainen toimitus
 • Tuotteita ei ole saatavana muualta
 • Hyväntekeväisyys

Riippumatta USP: stä, on tärkeää selvittää, kuinka erotat itsesi kilpailusta.

Tarjoaa kannustimia

Toinen syy marginaalien ymmärtämiseen on niin tärkeätä, että voit sitten selvittää, mitä kannustimia tarjota asiakkaillesi.

Antavatko voitot antaa sinulle ilmaisen toimituskulun? Pitäisikö sinun tarjota puoliksi? Voit jopa tarjota tappiojohtajan. Tämä on yksinkertaisesti tuote, jolla menetät rahaa myymällä alhaisella hinnalla, siinä toivossa, että muutkin voittoa tuottavat tavarat myyvät.

Tarjoaa tuotteiden monipuolistamista

Jos olet tehnyt kotitehtäväsi ja ymmärrät perusteellisesti markkinoiden kysynnän ja kohdeasiakkaasi, pystyt helposti monipuolistamaan tarjoamiasi tuotteita myymään lisätuotteita. Voit myös tarjota vain lisää valintoja jo myymillesi tuotteille.

Hyvä esimerkki tästä olisi t-paita. Ehkä aloitat myymällä sitä pieninä, keskikokoisina ja suurina sekä mustana. Voit monipuolistaa täällä nopeasti lisäämällä lasten koot, plus koot ja erilaiset värivaihtoehdot.

Projektin aikajanan asettaminen

Monet asiat voivat vaikuttaa siihen, kuinka kauan verkkokaupan käyttöönotto kestää. Jos käytät käyttövalmis alustaa, kuten Shopify, aikajana voi mennä nopeammin. Jos kuitenkin haluat mukauttaa verkkokauppaa ja itseisäntääsi, sivuston perustaminen voi viedä huomattavasti kauemmin.

Haluat rakentaa ajoissa seuraavaa varten:

 • Suorita täydellinen testaus varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein, ennen kaupan käynnistämistä.
 • Odottamattomat ongelmat, jotka joutuvat kohtaamaan, saattavat viivyttää käynnistystä.
 • Käynnistämistä edeltävät kampanjat.

On parempi suunnitella enemmän aikaa kuin luulet tarvitsemasi. On paljon parempi aloittaa vähän aikaisin kuin myöhään.

Verkkokaupan perustamisen kustannusten arviointi

Mukaan Yrittäjä, perusmallipohjainen verkkokauppa voi suorittaa vain 250 dollaria kuukaudessa, mutta kokonaan räätälöity ratkaisu, joka on täysin räätälöity, voi maksaa 500 000 dollaria vuodessa. On selvää, että välillä on monia tasoja. Jotkut aiheutuvat kulut sisältävät:

 • Verkkotunnusten rekisteröinti- ja ylläpitomaksut
 • Verkkosuunnittelun kustannukset
 • Verkkokaupan ohjelmistojen räätälöinti
 • Alkuperäisen tuotteen hankinta
 • Menot messuille tai tapaamiseen valmistajien kanssa
 • Mainontakulut
 • Kuuden kuukauden rahoitus työntekijöille ja mahdolliset yleiskustannukset

Joitakin palkkioita, joista voit säästää aloittamalla pieniä ja kasvamalla yrityksesi kasvaessa. Esimerkiksi, sinun ei tarvitse maksaa kalliista maksuyhdyskäytäväjärjestelmästä, kun avaat ensimmäisen kerran. Voit sen sijaan käyttää helposti PayPalia tai Google Paya.

Sitten, kun myyntimääräsi kasvaa, on järkevää maksaa luottokorttimaksujen käsittelystä perittävät maksut, koska se säästää käsittelymaksuja, voit lisätä sen liiketoimintasuunnitelmaan.

Rahoittaa verkkokauppayritystäsi

Vaikka aloittaisitkin tavanomaisimmalla verkkokaupalla, voit maksaa joitain maksuja. Voit rahoittaa yritystäsi joillakin tavoin.

Jos sinulla on kehittämäsi tuote, voit käyttää joukkorahoitusta keksimään rahaa alkuperäisen tuotteen kehittämiseen ja kaupan paikoilleen saattamiseen. Muita ideoita kerätä tarpeeksi rahaa:

 • Isännöi erilaisia ​​keräilijöitä sekä verkossa että muualla. Myy tuotteita, perusta GoFundMe-tili jne.
 • Pyydä ystäviä ja perhettä sijoittamaan prosenttiosuus tulevista voitoista. Pidä kuitenkin aina enemmistön hallinta yrityksessäsi.
 • Etsi enkelisijoittajia.
 • Ota pienyrityslaina.
 • Maksa ensin kuukausittain verkkokauppasivustostasi, kunnes sinulla on varaa kehittää oma itsensä ylläpitämä alusta.

Joskus on todella parasta aloittaa pienemmältä ja antaa tilaa kasvulle. Uuden liiketoiminnan alkuaikoina on tärkeämpää, että yritykselläsi voi olla tarpeeksi kassavirtaa, jotta se voi kasvaa kuin isoa aloittaa.

YRITYSYHTEISÖN PERUSTAMINEN

On tärkeää, että suojaat itseäsi ja henkilökohtaista omaisuuttasi asettamalla muutamia asioita paikoilleen ennen verkkokaupan avaamista.

Yrityksen nimen hakeminen

Sinun on valittava yrityksesi juridinen rakenne. Tärkeintä on valita, mikä yrityksesi tulee olemaan. Jos joku hyökkää sinua laillisella tasolla, et henkilökohtaisesti ole vastuussa vahingoista, jotka sinun on maksettava.

Voit perustaa S Corp: n tai LLC: n. Älykkäin tehtävä on puhua yritysasianajajan kanssa yrityksesi parhaasta rakenteesta. Paperityöt yrityksen arkistoimiseksi voivat olla monimutkaisia.

Vaikka voit rekisteröityä osavaltiosi itse, kestää monta tuntia, jotta ymmärrät vuosittain tarvittavat paperit ja seurantatiedot. Voi olla kustannustehokkaampaa mennä eteenpäin ja palkata ammattilainen käsittelemään tätä työtä puolestasi.

Sinun on myös valittava nimi, jolla harjoitetaan liiketoimintaa, tai ”liiketoiminta kuten” (DBA). Tyypillisesti, kun toimitat yrityksellesi, ulkoministeri tarkistaa tietokannan varmistaakseen, ettei tällä hetkellä ole muuta yritystä, joka harjoittaa liiketoimintaa tällä nimellä.

Työnantajan tunnusnumeron (tai ”verotunnuksen”) hankkiminen

Koska et halua antaa toimittajille omaa sosiaaliturvatunnustasi, sinun on myös rekisteröitävä yrityksesi verotunnus tai työnantajan tunnus (EIN). Sinä pystyt rekisteröidy verkossa sisäisen veroviraston kautta tälle numerolle.

Yritysluvan ja luvan hakeminen

Se, mitä lisenssejä ja lupia tarvitset yrityksellesi, vaihtelee asuinpaikkasi mukaan. Sinun on tarkistettava sekä valtion että läänin viranomaiset nähdäksesi mitä tarvitset. Joitakin tyypillisiä asioita ovat:

Ruoka sallii, jos ylläpidät ruokayritystä (ruokaa varten voi olla myös muita näkökohtia)
Vähittäiskauppalisenssi, jonka avulla voit kerätä myyntiveroa osavaltiostasi

Tärkeintä on varmistaa, että noudatat toimialalle kaikkia sääntöjä ja keräät kaikki verot, jotka valtio vaatii sinua.

Yrityspankkitilin avaaminen

Oikeudellinen zoom suosittelee pitämään yrityksesi pankkitilisi ja henkilökohtaiset tilisi erillään. Siihen on monia syitä, mutta pääasiallinen syy on se, että varat pidetään avoimina verotustarkoituksiin, ja jos tarkastuksia on jokainen, he tarkastelevat ensin yritystiliäsi henkilökohtaisen tilisi sijaan. Tämä voi säästää paljon pahenemisia ja väärinkäsityksiä.

Etsi pankki, joka tarjoaa joitain erityisiä ominaisuuksia, joita tarvitset nyt tai tulevaisuudessa online-liiketoimintaasi varten, kuten:

 • Suorat talletukset
 • Sähköinen laskun maksaminen
 • Luottokorttien käsittelyominaisuudet

Ole varovainen maksujen suhteen, koska ne voivat koota nopeasti, varsinkin kun olet vasta aloittamassa. Lue aina hieno painatus ja varmista, että ymmärrät avatun yritystilin maksurakenteen.

Kauppiastilin avaaminen luottokorttimaksuja varten

Kuten edellä mainittiin, sinun on etsittävä joko pankkia tai erillistä yritystä, jonka avulla voit käsitellä luottokorttimaksuja. Kauppiastili antaa sinulle tämän ominaisuuden yrityksellesi. On olemassa joitakin tapoja, joilla voit hyväksyä luottokortteja verkossa, mukaan lukien PayPal, kun vasta aloitat täysimittaisen kauppiastilin, kun olet suorittanut volyymin, jonka avulla se maksaa itsensä maksusuorituksen säästöinä..

Haluat Vältä liikaa maksamasta pitämällä silmällä piilotettuja maksuja. Ensimmäinen askel on lukea huolellisesti kuukausitiedot.

Joitakin maksuja, joista haluat kysyä ja tutkia lausuntojasi, ovat:

 • Ei-hyväksytyt alennusmaksut
 • Vaihtelevat palkkiot
 • Kuukausittaiset vähimmäismaksut (jos et ole saavuttanut tiettyä summaa)
 • PCI-arviointimaksut
 • Neljännesvuosimaksut
 • Asennusmaksut
 • Varhaiset irtisanomismaksut (monilla jalostajalla on vaadittu sopimuksen pituus)

Tarkista joustavuus käsitellä lisää myyntitapahtumia

Toinen asia, jonka haluat kysyä ennen luottokorttien käsittelyyrityksen valitsemista, on, miten se käsittelee sitä, jos myyntisi yhtäkkiä alkaa. Onko heillä kyky käsitellä helpommin transaktioita? Mikä on palkkiorakenne? Laske palkkiot, jos sinulla on enemmän myyntiä?

Hyvän maineen omaavan kauppiaan valitseminen

Lopuksi haluat valita kauppiaan, jolla on erinomainen maine. Lue arvosteluita verkossa ja tarkista yrityksen pääkonttorin paremman liiketoiminnan toimistolta. Joitakin punaisia ​​lippuja, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, ovat:

 • Huono asiakaspalvelu (tämä voi myös tehdä sinusta näyttämään pahaltä asiakkaillesi)
 • Maksu tai maksuviivästykset
 • Liian paljon piilotettuja maksuja
 • Viallinen laite

Ota huomioon, kuka muu käyttää samaa transaktioiden käsittelyyritystä, älä epäröi ottaa yhteyttä näihin yrityksiin ja kysyä, ovatko he tyytyväisiä palveluun.

LIIKETOIMINNAN ASETTAMINEN VERKOSSA

Nyt kun suunnittelusi on paikoillaan, on aika siirtyä verkkokaupan perustamisen työhön. Tarvitsemasi vaiheet on lueteltu alla.

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Kun olet valinnut markkinaraon ja tallentanut nimesi, sinun on löydettävä verkkotunnus, jota ei käytetä, jolloin asiakkaat myös muistavat polun verkkosivustollesi. Tämä ei ole niin helppoa tehtävässä kuin ennen. Saatat joutua käyttämään vähän rahaa korkealaatuisen verkkotunnuksen ostamiseen tai ostaaksesi jollekulta, jolla on aina oikeudet kyseiseen verkkotunnukseen.

Odottaa maksaa vähintään noin 15,00 dollaria vuodessa dot com. On todennäköistä, että joudut kuitenkin maksamaan paljon enemmän premium-nimestä, joka on helppo muistaa ja sijoittuu hyvin hakukoneissa.

Verkkotunnusten ymmärtäminen

Verkkosivustot elävät IP-osoitteissa tai palvelimissa. IP-osoite on numero joka osoittaa, missä verkkosivusto sijaitsee. Numerot olisivat kuitenkin vaikeita muistaa. Sen sijaan verkkotunnusten rekisteröijät tarjoavat helpomman muistaa sanoista (ja toisinaan numeroista) koostuvat nimet. Joten sen sijaan, että sinun olisi muistettava kirjoittaa ”54.239.25.200”, sinun on vain muistettava kirjoittaa ”amazon.com”.

Voit valita .com lisäksi erilaisia ​​laajennuksia, mutta koska dot com on oletus, useimpien ihmisten on helpompi muistaa.

Oikean verkkotunnuksen valinnan merkitys

Verkkotunnuksen valitseminen on samanlainen kuin tiili- ja laastiyrityksen nimeäminen. Haluat jotain, joka on helppo muistaa, esittelee brändisi tarkoitusta ja jota kukaan muu ei käytä. .com on mieleenpainuvin nimityyppi, mutta Yhdysvalloissa .biz on vankka toinen valinta. Muissa maissa kannattaa ehkä käyttää sijaintikohtaista valintaa, kuten .co.uk.

Jos pystyt, etsi verkkotunnusta, jossa on suosittuja avainsanoja. Joten jos olet tutkinut suuntauksia ja huomannut, että ”argon öljynhoitoaine” on erittäin etsitty termi ja voit tarttua verkkotunnukseen “argonoilconditioner.com”, se on älykäs siirto.

Jotkin tuoreet tutkimukset osoittavat kuitenkin, että tarkan haun verkkotunnukset (EMD) eivät ole yhtä tehokkaita kuin aiemmin, joten älä kuluta rahaa, jota sinulla ei ole vain turvaamiseksi. Jos voit tarttua yhden kohtuulliseen hintaan, tee se. Jos se on 10 000 dollaria, kannattaa ehkä miettiä kahdesti.

Verkkotunnuksen nimi, jota on vaikea muistaa, liikaa aikaa tai liian harvinaista, on sivustosi kävijöiden vaikea muistaa. Jos sivuston kävijä epäonnistuu verkkosivustosi kirjanmerkkinä, hän ei ehkä koskaan löydä sitä enää, koska hän ei pysty muistamaan nimeä.

Yksi tärkeimmistä eduista EMD: n ostamisessa on, että se saattaa jo vastaanottaa liikennettä nimen sisällä olevan avainsanailmauksen vuoksi. Tee tutkimusta ja katso, kannattaako kyseisen verkkotunnuksen ostaminen maksaa vai ei. Muista, että koko maailman liikenne ei auta sinua, jos se ei ole kohdistettua liikennettä.

Web-hosting-palvelun valitseminen

Kun sinulla on verkkotunnus, jos aiot luoda oman myymälän sijaan, että käytät palvelua, kuten Shopify tai Facebook Stores, sinun on löydettävä hosting-yritys, jossa sivustosi asuu. Kustannukset ja ominaisuudet voivat vaihdella. Varmista verkkokaupassa, että hosting-yritys tarjoaa vähintään:

 • SSL-kyky
 • Rajoittamaton kaistanleveys (se ei ole koskaan täysin rajaton, mutta tämä on hyvä paikka aloittaa)
 • Erinomainen asiakaspalvelu ja ympärivuorokautinen tekninen tuki
 • Tarpeeksi tilaa sivustollesi kasvaa, kun lisäät tuotteita ja sisältöä

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen isännöintipalvelusta, tarkista huolellisesti online-arvostelut. Jotkut vaativat maksua vuodessa etukäteen, ja viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on maksaa vuoden arvoinen isännöintipalkkio vain selville, että hosting-yritys on epäluotettava. Jos isäntä tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, hyödynnä sitä ennen sitoumuksen tekemistä.

Verkkokauppapaikan valitseminen

Seuraava askel on valita verkkokaupan ostoskori. Ota aikaa ja valitse alusta, jolla luulet voivasi kasvaa. Jos unelmasi on megakauppa, niin itse isännöity ratkaisu on todennäköisesti parempi kuin isännöi.

 • Isännöidyt verkkokaupan ratkaisut – Muutamia näistä on mainittu aiemmin, kuten Shopify. Jotkut muut sisältävät Volusion ja BigCommerce. Isännöity ratkaisu isännöidään ohjelmistotoimittajan verkkosivuilla ja käyttää heidän alustaa. Mukautusvaihtoehdot ovat rajalliset, mutta useimpia voidaan mukauttaa vähän.
 • Itsensä ylläpitämät ostoskärryt – Itsenäinen isäntä antaa sinun asentaa valitsemasi ohjelmiston omalle palvelimellesi. Tämä voi olla avoimen lähdekoodin verkkokaupan ohjelmisto tai se voi olla jotain, jonka olet suunnitellut erityisesti verkkokauppaan. Halvempi kahdesta vaihtoehdosta on ottaa avoimen lähdekoodin ohjelmisto ja mukauttaa sitä tarpeisiisi. Useimmissa avoimen lähdekoodin ostoskärryissä on kehittäjiä, jotka työskentelevät teemojen ja laajennusten kanssa, jotka laajentavat ominaisuuksia.

Maksuyhdyskäytävän valitseminen

Maksuyhdyskäytävävaihtoehtojen valitseminen on monien verkkokauppojen omistajien vaikeimpia päätöksiä. Parasta on katsoa joitain tärkeimmistä yhdyskäytävistä ja nähdä, mitä ominaisuuksia on saatavana ja mitkä helpoimmin integroitavissa valitsemasi ostoskoriin. Tässä on joitain suosituimmista vaihtoehdoista:

 • PayPal
 • Neliö
 • Raita

Saatavilla on myös monia muita vaihtoehtoja, mukaan lukien paikalliset ja kansalliset kauppiastilit, jotka integroituvat online-tilausjärjestelmään. Tärkeintä on selvittää, mikä tarjoaa sinulle parhaat käsittelymaksut tänään tekemäsi liiketoiminnan määrän perusteella. Voit aina siirtyä toiseen yritykseen myöhemmin, jos se on järkevämpi yrityksellesi ja luottokorttisi käsittelykustannuksille.

Eri verkkokaupat integroituvat erilaisiin maksuyhdyskäytäviin. Esimerkiksi Square-sovellusten rajoitusten vuoksi se ei integroidu helposti moniin paikkoihin. Toisaalta PayPalilla on monia kolmansien osapuolien kehittäjiä ja se on kehittänyt sovelluksia, joiden avulla se voi integroitua melkein kaikkiin maksuportteihin..

Harkitsemme all-in-one-maksupalveluntarjoajaa

Jos haluat yksinkertaistaa kirjanpitoasi ja kuinka monta maksulähdettä sinun on seurattava, etsi all-in-one-maksupalveluntarjoaja.

Kaikki yhdessä palveluntarjoaja antaa sinun:

 • Prosessitapahtuma
 • Suorita raportteja
 • Asenna petosten havaitseminen
 • Prosessi palaa
 • Lataa verotiedot

Jos valitset palveluntarjoajan, joka tekee kaiken, saat myös jonkin verran joustavuutta verkkokaupan kasvaessa tarvitsematta tutkia kauppiastilejä uudestaan ​​ennen kuin siirrät transaktioiden käsittelyä.

Maksupalveluntarjoajien maksujen vertailu

Käsittelymaksut voivat nopeasti kasvaa voittoisi. On tärkeää, että ymmärrät kaikki mahdolliset maksut ennen kauppiastilille kirjautumista.

 • Tapahtumamaksu: Jotkut yritykset perivät tapahtumamaksun jokaisesta käsitellystä tilauksesta. Tyypillisesti tämä on kiinteä maksu, joka on alle 1,00 dollaria. Tämä voi kuitenkin vaihdella.
 • Prosenttiosuus myynnistä: Useimmat kauppiastiliyhtiöt perivät maksun tuotteen myyntihinnan perusteella. Tämä voi olla noin 2,99%, jos et tee kovin suurta määrää yritystä, mutta taipumus laskea sitä enemmän, mitä enemmän myyntimäärääsi.
 • Tilimaksut: Jotkut yritykset veloittavat vuosittain, neljännesvuosittain tai kuukausittain vain tilisi auki pitämiseksi. Etsi yrityksiä, jotka eivät veloita sinua maksusta, kunhan vain muutama myynti tapahtuu.

Esimerkiksi Authorize.net laskuttaa noin 25 dollarin kuukausimaksun plus 2,9% + 0,30 dollarin transaktiomaksut. Voit kuitenkin ottaa rahaa viidestä maasta 6 eri valuutassa, ja ne hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit ja mobiilimaksut.

Toisaalta Beanstream ei veloita kuukausimaksua eikä 2,25–2,65% transaktiomaksua. Se on saatavana vain kolmessa maassa kahdessa eri valuutassa.

Löydät täydellisen kaavio, joka kuvaa palkkiot ja prosenttimäärät FormStackissa. Voit verrata yhdellä silmäyksellä, mitkä yhdyskäytävät sisältävät tarvitsemasi ominaisuudet edullisimmin.

Verkkokaupan rakentaminen

Kun olet valinnut käytettävän ohjelmiston, on aika siirtyä mukauttamaan myymälääsi niin paljon kuin mahdollista. Vaikka olet kyllästynyt tekemään päätöksiä tässä vaiheessa, harkitsemalla muutamia asioita huolellisesti, verkkosivustosi tulee houkuttelevammaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi asiakkaille..

Oikean teema valitseminen verkkokauppaan

Mukaan Aikalehti, sinulla on noin 15 sekuntia kiinnittääksesi sivustosi kävijän kiinnostuksen, joka laskeutuu sivullesi. Jotkut saattavat väittää, että sinulla on vielä vähemmän aikaa, mutta vaikka sinulla olisi täydet 15 sekuntia, muista, että tämä on erittäin lyhyt ikkuna, josta saat hyvän ensimmäisen vaikutelman.

Jotta voit luoda loistavan ensivaikutelman, sinun:

 • Selkeä navigointirakenne. Lukijan tulisi nähdä miten päästä pisteestä A pisteeseen B nopeasti.
 • Kirjoita hämmästyttävää sisältöä, joka kiinnostaa lukijan kiinnostusta.
 • Suoraton ilme, joka vetää silmän minne haluat. Jos esimerkiksi haluat kanavata sivustosi kävijöitä selvityskohteisiin, mikä on ensimmäinen asia, jonka he näkevät laskeutuessaan kotisivullesi? Onko se tullaustuotteita tai linkki niihin?

Pidä kaikki nämä asiat mielessä, kun valitset teema. Antaako se sinulle etsimäsi puhtaan, helpon navigoinnin sivun?

Kaupan ulkoasun mukauttaminen

Jos myymäläsi näyttää aivan kuten kaikki muutkin myymälät, silloin brändisi perustaminen on vaikeaa. Sen lisäksi, että lisäät logosi ja ainutlaatuisen kehrän myymälän ulkoasuun, sinun kannattaa myös harkita käyttämiäsi värejä ja niiden yhdistämistä brändikuvaasi.

Mukaan KISSmetrics, väri lisää tuotemerkkisi tunnettuutta jopa 80% ja voi johtaa kuluttajien luottamukseen.

Haluat myös lisätä ominaisuuksia, jotka ovat järkeviä omalle nichellesi. Jos esimerkiksi myyt vaatteita, sinun on lisättävä vaihtoehtoja valintaa varten. Toisaalta, jos myyt keittiövälineitä, värivaihtoehdot ja -koot ovat todennäköisesti rajoitettuja, joten et ehkä tarvitse tätä ominaisuutta.

Verkkokaupan verkkosivustojen tietoarkkitehtuurin (IA) suunnittelu

Vaikka tietoarkkitehtuuri voi kuulostaa hiukan sivuston navigoinnilta, siinä on joitain perustavia eroja. Vaikka nämä kaksi liittyvät toisiinsa, sivuston arkkitehtuuri on sivuston luuranko. Arkkitehtuuri sisältää sivuston luut ja kuinka kaikki elementit toimivat yhdessä tuottamaan tietoa loppukäyttäjälle.

IA voi sisältää elementtejä, kuten:

 • Sisältöluettelo
 • Vakioitu nimeämis- tai toimitustyyli
 • Kuinka asiat on ryhmitelty yhteen

Vaikutustenarviointi on elintärkeää, koska rakennat tätä perusrakennetta sivustosi kasvaessa. Hyvä rakenne voi tehdä tai rikkoa sinut, kun osut kasvupiikkeihin.

Mahtava tuotekuvien luominen

Voit luoda kaikkien aikojen upeimman verkkokaupan, mutta jos kuluttaja ei näe myymäsi tuotetta selkeästi, saatat päätyä myymättömyyteen osoittamaan sitä..

Tuotekuvien lisäämisessä on muutamia perusvaihtoehtoja:

 • Käytä valmistajan toimittamia kuvia (niin kauan kuin sinulla on siihen lupa). Monet valmistajat palkkaavat ammattimaisia ​​valokuvaajia luomaan kauniita valokuvia tuotteistaan. Haittapuolena on, että muilla tuotteita myyvillä ihmisillä on todennäköisesti sama imago sivustoillaan.
 • Palkkaa ammattimainen valokuvaaja. Voit mahdollisesti palkata ammattilaisen ottamaan kuvia tuotteista. Tämä voi kuitenkin olla kallista, varsinkin kun talousarvio on rajoitettu.
 • Ota valokuvat itse. Tämä voi olla haastavaa. Tarvitset valkoisen tai mustan taustan useimpiin tuotteisiin. Kevyt laatikko voi olla hyödyllinen. Voit ostaa yhden edullisesti Amazon-kaltaisilta sivustoilta pienemmille tuotteille. On myös fiksu sijoittaa hyvään DSLR-kameraan parhaan resoluution saavuttamiseksi.

Kun lisäät kuvia tuotteistasi, yritä katsoa tuotetta ikään kuin olet asiakas. Mitä haluat tietää tuotteesta? Mistä kulmista haluat nähdä kohteen? Mitkä yksityiskohdat ovat tärkeitä kuluttajalle?

Pakollisen tuotekuvauksen kirjoittaminen

Tavoitteesi tuotteellasi tulisi olla tarttua asiakkaan kiinnostukseen antamalla silti tarpeeksi yksityiskohtia, jotta hän tietää, haluaako hän ostaa tuotteen. Jos voit luoda yksilöllisen äänen kuvauksillesi, todennäköisesti myynnin tulokset lisääntyvät.

Oletetaan esimerkiksi, että myyt keittiöpyyhkeitä. Voit vain kuvata mikrokuitupuolen kuidut, koon, värin ja nopean kuivumisajan, kuten kaikki muut siellä olevat sivut tekevät..

Tai voit luoda tarinan kotikokista, joka käyttää pyyhkeitä, koska hän rakastaa erilaisia ​​värejä, se säästää aikaa, koska mikrokuitu kuivataan nopeammin jne. Näetkö kuinka yksi on houkuttelevampi ja henkilökohtaisempi kuin toinen?

Vaikka sinun ei tarvitse luoda kuvitteellista tarinaa jokaiselle esineelle, sinun on kuvailtava se siten, että lukija voi kuvata itsensä kyseistä kohdetta käyttämällä. Yritä saada aikaan vierailijan mielikuvitus.

Verkkokaupan sivuston navigoinnin optimointi

Sivuston navigoinnissa ei riitä, että rakenne ja painikkeet on helppo löytää. Sinun on myös pohdittava, kuinka käyttäjät navigoivat tiettyihin tuotteisiin, jotka he haluavat löytää. Tämä tulee entistä tärkeämmäksi, mitä enemmän tuotteita sivustollasi on.

Mukaan Smashing Magazine, Tärkeintä on varmistaa, että asiakkaat löytävät haluamansa tuotteet. Joten sinun on harkittava kaikkea luokkien järjestämisestä parhaaseen tapaan saada asiakkaat hakemaan ja mitä sivustosi hakutulokset palauttavat heille.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava vahvat vanhemmaluokitukset. Sinun tulisi lisätä myös suodattimia, joiden avulla käyttäjä voi kaventaa hakua esimerkiksi “mikä on uusi”, “suosituin” ja “alin hinta”.

Verkkokaupan kassavirran suunnittelu

keskimääräinen ostoskorista luopumisaste on 68,95%. Jos haluat parantaa sitä ja muuntaa sivuston kävijät asiakkaiksi, jotka tekevät tilauksen, sinun kannattaa miettiä ostoskorisi kulkua.

Asiakkaan tulisi voida nähdä selkeästi, kuinka kassalle tehdään siitä hetkestä, kun hän lisää ensimmäisen tuotteen ostoskoriin, kunnes tilaus on valmis.

 • Aseta ostoskorin tarkistus- ja kassan painikkeet selkeisiin paikkoihin.
 • Tee kassasta helppoa – älä pakota käyttäjiä ilmoittautumaan kassalle. Tarjoa myös vieraiden kassalle -vaihtoehto.
 • Asenna ohjelmisto, joka lähettää toisen mahdollisuuden tarjouksen, jos käyttäjä hylkää ostoskorin.

Mitä helpompaa kassavirta saada aikaan, sitä korkeampi muuntoprosentti on.

Rakennustarvikkeiden yksityiskohtaiset sivut

Tuotetiedot auttavat käyttäjiä ymmärtämään kokonaan, mitä he ostavat, ja niiden pitäisi vähentää tuottoprosenttia. Haluat lisätä tietoja, kuten:

 • takuut
 • koot
 • Tuotteen valmistukseen käytetty materiaali
 • Tekniset tiedot

Mitä yksityiskohtaisempi voit olla, sitä helpommin asiakkaidesi on selvittää, ovatko tuotteet etsimääsi. Tavallisesti on kuitenkin parasta olla sekoittamatta tuotesivuja yksityiskohtien kanssa. Anna sen sijaan linkki, jossa asiakas voi napsauttaa, ja lisätietoja tulee esiin. Tai sijoita tiedot kuvien ja kuvaustietojen alle.

Asiakkaiden luottaminen verkkokauppaan

On syytä, että suurin osa kuluttajista ostaa tuotemerkeiltä, ​​jotka he tunnustavat. Se johtuu siitä, että nuo brändit ovat rakentaneet mainetta ja asiakas tietää, että hän voi luottaa siihen tuotemerkkiin toimittaakseen laadukkaan tuotteen ja toimittamalla luvatun.

Jos sinulla ei vielä ole nimeunnistusta, sinun on annettava lisätietoja enemmän kuin sivusto, jolla se on. Haluat sisällyttää tietoja, kuten kuinka monta tilausta olet jo suorittanut, selkeät yhteystiedot ja tunnukset, jotka osoittavat, että olet vahvistettu jälleenmyyjä tai jälleenmyyjä tietyille tunnustetuille merkkeille.

Sisällyttämällä organisaatiosi jäsenyystiedot kuuluu myös tapa luoda luottamusta ja uskollisuutta.

Verkkokauppasivustojen tietoturvan määrittäminen

Asiakkaasi luottavat sinuun henkilökohtaisilla tiedoilla. Nopein tapa tappaa luottamus, jonka he antavat sinuun, on jättää verkkokauppasivustosi avoinna hakkereille. On elintärkeää, että sijoitat turvallisuuteen ja pysyt uusien tietoturvauhkien edessä koko myymäläsi elämän ajan.

 • Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on aloittaa turvallisella Web-palvelimen määrityksellä. Esimerkiksi SSL salaa arkaluontoiset tiedot lisäämällä uuden suojakerroksen.
 • Lisää palomuuri palvelimellesi tai varmista, että palvelin on asentanut palomuurin suojausta varten. Useimmissa ostoskärryissä on palomuurilaajennukset, jotka voit asentaa.
 • Haluat myös asentaa ohjelmiston, joka etsii uhkia, viruksia ja hakkerointiyrityksiä.

Haluat analysoida verkkosivustosi tietoturvaa näppäimellä lähtötason turvallisuusanalysaattori kuten Microsoftin tekemä. Jos et ole varma kuinka suojata sivustoasi, sinun tulee tehdä sijoitus turvallisuuteen palkkaamalla online-tietoturva-asiantuntija.

PCI-tietoturvastandardien noudattaminen

PCI-turvallisuusstandardineuvosto on asettanut joitain verkkokauppasivustojen tietosuojastandardeja auttaakseen myymälöiden omistajia ymmärtämään paras tapa pitää arkaluontoiset tiedot turvassa.

Sivusto tarjoaa työkaluja, joiden avulla voit varmistaa sivustosi turvallisuuden ja asiakastiedot, mukaan lukien asiakirjat, jotka selittävät sivustosi suojaamisen, sekä työkalut, jotka auttavat arvioimaan sivustosi turvallisuutta ja selvittämään tapoja ratkaista tietoturvahäiriöt..

VALMISTELU WEB-KAUPAN ALOITTAMISEKSI

Kun kaikki on valmis, sinulla on joitain ennakkotarkastuksia ja tehtäviä, jotka haluat suorittaa ennen kaupan tosiasiallista avaamista. Huolehtimalla näistä asioista etukäteen, pystyt keskittämään koko huomion erinomaiseen asiakaspalveluun ja tilauksien nopeaan täyttämiseen.

Sivuston seurannan määrittäminen

Sivuston seuranta ilmoittaa sinulle, jos palvelimesi menee alas tai onko sivustollasi muita ongelmia. Viimeinen asia, jonka haluat käyttää, on ansaitut ansaitsemasi rahaa mainontaan, ohjata liikennettä sivustoosi, vain jos kävijä huomaa, että sivusto ei toimi.

Haluat myös asettaa analytiikan, jotta voit seurata sivustosi yleistä tehokkuutta, mistä liikenne tulee ja mitkä avainsanat toimivat parhaiten.

Uutiskirjeen perustaminen

Kaikki, jotka tulevat verkkosivustollesi, eivät aio ostaa jotain ensimmäisellä vierailulla. Jos kuitenkin houkuttelet heitä tilaamaan uutiskirjeesi, sinulla on yhtäkkiä tapa pitää viestintälinjat auki. Voit myös saada heidät palaamaan sivustoosi näyttämällä heille uusia tuotteita, myytäviä tai tarjoamalla alennusta.

Asennuksen saaminen sosiaaliseen mediaan

46% kuluttajista jotka ovat online-tilassa, kääntyvät sosiaalisen median puoleen ennen ostamista. On tärkeää, että määrität sosiaalisen median läsnäolon ja saat buzzin esiin ennen verkkokaupan avaamista. Ainakin sinun tulisi olla läsnä kahdessa suurimmassa pelaamassa Twitterissä ja Facebookissa.

Sinun tulisi kuitenkin tarkastella myös kohderyhmääsi ja mitä muita sosiaalisen median alustoja saattaa olla sinulle sopiva. Esimerkiksi, jos haluat markkinoida nuorille, kokeile Instagramia. Jos haluat piirtää naisia ​​sivustoosi, tutustu Pinterestiin.

Sivustojen varmuuskopiointisuunnitelman kehittäminen

Riippumatta siitä kuinka monta turvatoimenpidettä otat käyttöön tai kuinka hyvin valmistaudut, toisinaan ajattelematon tapahtuu ja sivustosi sammuu tai hakkerit ottavat sen haltuun. Varmista, että sinulla on suunnitelma, joka varmuuskopioi tärkeät tietokantatiedostot automaattisesti.

Älykäs on myös useita varmuuskopioita. Useimmat web-hosting-yritykset luovat täydellisen varmuuskopion sivustosta, jonka avulla voit kelata sivustosi edellinen päivämäärä viikko tai kaksi aiemmin. Haluat myös pitää koko sivustosi varmuuskopiotiedostot ulkoisella kiintolevyllä.

Lopuksi jatka ja asenna ohjelmisto, joka luo sinulle varmuuskopioita säännöllisesti. Suurimmassa osassa sisältöalustoja on asennettavia laajennuksia, jotka tekevät tämän työn taustalla. Voit asettaa varmuuskopion vain kuinka usein haluat suorittaa ne.

Asiakastietojen suojaaminen

Jos haluat kehittää luottamusta asiakkaidesi kanssa, sinun on otettava käyttöön tietoturva ja käytännöt suojataksesi yksityisiä tietoja, joita asiakkaasi jakavat sinulle. Sinun tulisi myös julkaista nämä käytännöt, jotta asiakkaasi näkevät, mitä teet heidän tietonsa kanssa, ja vaiheet, jotka olet suorittanut tietosi lisäämiseksi sivustoosi.

Lähetystrategian valitseminen

Yrityksen parhaan toimitusratkaisun tuntemus voi olla vaikeaa. Sinun on selvitettävä toimittamasi tuotteiden paino, missä suurin osa asiakkaista sijaitsee, kuinka hoitaa kiireistystilaukset ja mitkä kustannukset tulevat.

Löydät verot joillekin tärkeimmille varustamoyrityksille verkossa, mukaan lukien USPS, FedEx ja UPS. Jos olet vasta aloittamassa, kannattaa ehkä tehdä joitain vertailuostoksia nähdäksesi mikä kuljetusmyyjä tarjoaa parhaan hinnan. Voit käyttää sivustoa, kuten iShip.com selvittää, mikä olisi nopein, halvin tai paras tapa lähettää tilauksesi.

Kaupan avainindikaattoreista (KPI) päättäminen

Oikeiden avainsuoritusindikaattorien (KPI) valitseminen myymälällesi on jotain, joka sinulla pitäisi olla paikoillaan ennen markkinoille saattamista. KPI-arvojen tulisi kuitenkin olla myös sujuvia, koska ne saattavat muuttua ajan myötä. Koska olet jo asettanut joitain tavoitteita ja tehtävää yrityksellesi, niiden tulisi sitoutua KPI-arvoihin.

Joten esimerkiksi jos tavoitteesi on lisätä myyntiä, tarkastellaan päivittäisiä muuntokursseja, päivittäisiä myyntinumeroita ja liikennetilastoja.

Käynnistämisen edistämisen ja strategian viimeistely

Ennen kuin olet valmis aloittamaan markkinoinnin, sinun kannattaa myös tavata markkinointitiimisi kanssa. Kuinka aiot saada sanan avajaisista? Tämä on aika, jolloin sinun pitäisi pystyä ohjaamaan paljon liikennettä sivustoosi, rakentamaan postituslistasi ja toivottavasti saamaan uskollisia asiakkaita.

Käynnistämisen kampanjoiden tulisi sisältää vähintään:

 • Lehdistötiedotteet verkko- ja paikallisille tiedotusvälineille
 • Juhlat, joihin kutsut keskeisiä vaikuttajia (voidaan pitää verkossa)
 • Juhlat tai erityiset alennukset tapahtumapäivänä
 • Verkkokeskusteluihin, joissa asiantuntijat tulevat sisään ja puhuvat asiakkaidesi kanssa, ohjataan siten liikennettä sivustoosi chat-alustan kautta. Esimerkiksi, jos myyt golfvarusteita, saatat puhua ammattimaiselle golfpelaajalle siitä, kuinka parantaa seurantasi.

Yritä ajatella laatikon ulkopuolella, kun suunnittelet käynnistysstrategiaasi. Kaikki mitä voit tehdä, jotta voit erottua kilpailusta, on hyvä asia.

AJOLIIKENNE UUSIEN Verkkokauppaan

Jopa kauneimmasta verkkokaupasta ei ole paljon hyötyä, jos asiakkaasi eivät tiedä mistä löydät sinut. Jos haluat menestyä, sinun on ohjattava kauppaan mahdollisimman paljon liikennettä.

Tavoittaminen bloggaajille ja lehdistölle

Ketkä ovat keskeisiä vaikuttajia niche-alueellasi? BuzzSumo on upea työkalu, jonka avulla voit tunnistaa eniten puhuneet bloggaajat avainsanan tai lauseen sisällä. Kirjoita vain aihe ja katso mitä tulee. Vaikuttavimmat bloggaajat ovat ne, joihin haluat ottaa yhteyttä.

Pudota heille rivi ja kysy, olisitko he kiinnostuneita haastattelusta, artikkelista tai toistensa huutojen jakamisesta.

Kaupan lähettäminen Redditille

Reddit on alusta, jonka avulla ihmiset löytävät kiinnostavaa sisältöä. Yksi suuntaviivat sivuston tarjous ei ole vain räikeästi itsensä mainostaminen. Tässä voi olla hyödyllinen kauppaan liittyvä blogi. Kirjoita vain verkkokauppaan liittyvä aihe, linkittämällä takaisin tuotteeseen tai artikkeliin, joka on järkevä artikkelin sisällä, ja julkaise sitten artikkelin hyödylliset tiedot Redditille sisällön mainostamiseksi ja toivottavasti puolestaan ​​ajaaksesi liikennettä verkkokauppaan.

Taulun luominen Pinterestissä

Kaksi kolmasosaa Pinterestistä kirjautuneista on naisia. Jos kohderyhmäsi on naiset tai jopa osittain naiset, on fiksu luoda taulu Pinterestille. Sinun on kuitenkin myös ymmärrettävä Pinterestin dynaaminen ymmärtääksesi oikeasti, kuinka markkinoida siellä.

Suurimmalle osalle puolueita Pinterestissä käyvät ovat ovela joukko. Jos haluat tavoittaa heidät ja kannustaa heitä jakamaan nastat, sinun kannattaa palata takaisin sivustosi sisältöön. Myytkö keittiövälineitä? Tarjoa resepti. Vaatetus? Luo nasta, joka esittelee täydellisen asun yötä varten kaupungissa.

Hyödyntämällä vertailumuotoilumoottoreita

Vertailuostosmoottorit (CSE) ovat yhä suositumpia kuluttajien keskuudessa, jotka käyttävät niitä löytääkseen parhaan hinnan tietylle tuotteelle. Ne ovat myös tapa, jolla voit lisätä myyntiä verkkokaupassasi.

Periaatteessa kirjaudut sisään ja maksat napsautuksella, kun joku tulee myymälöesi täsmähakukoneen kautta. Tämä on kuitenkin erittäin kohdennettua mainontaa. Henkilö, joka napsauttaa tätä linkkiä, on jo etsinyt myymäsi tuotetta ja etsii hyvää hintaa tarjoavaa paikkaa, josta hän voi ostaa sen. Keskusteluprosentit tulevat todennäköisesti olemaan paljon korkeammat kuin hakukoneiden yleinen liikenne.

Blogin perustaminen

Kuten aiemmin mainittiin, blogi voi auttaa tarjoamaan sisältöä, jota voit jakaa esimerkiksi Redditissä, StumbleUponissa ja jopa muihin bloggaajiin linkittävillä sivustoilla. Voit käyttää blogin artikkeleita myös lisäarvon antamiseen kanta-asiakkaillesi kouluttaessasi heitä laajaan valikoimaan aiheitasi, jotka liittyvät tuotteisiisi ja kapeaseesi.

Ihannetapauksessa blogin tulisi olla osa verkkosivustosi, jotta kun ihmiset tulevat lukemaan artikkelia, he ovat jo sivustollasi ja voivat helposti napsauttaa niitä käydä ostoksilla tai ostaa tiettyjä esineitä..

Tavoittaminen Instagram-käyttäjille

Syyskuussa 2015 Instagramilla oli noin 400 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää. Joistakin näistä käyttäjistä kutsutaan “energian käyttäjiksi”. Näillä käyttäjillä on valtava seuraaminen ja postitus valokuvia säännöllisesti. Avain yhteydenpitoon käyttäjän kanssa on lähettää kuva, joka liittyy heihin jollain tavalla ja mainitsee ne kommentteissa. Vaikka tämä tekniikka ei aina löydä menestystä, se on aikainvestoinnin arvoinen. Jos vain yksi virrankäyttäjä mainitsee myymälän, se voi lisätä altistumistasi.

Kuten useimmat sosiaalisen median verkot, avain on lisätä jotain arvokasta ja se kiinnittää virrankäyttäjän seuraajien kiinnostusta.

Twiitti Twitterissä

Siellä on yli 1,3 miljardia rekisteröitynyttä käyttäjää Twitterissä. Ainakin osa käyttäjistä on kiinnostunut tarjoamastasi tuotteesta. Kun kyse on Twitter-markkinoinnista, saat takaisin sen, mitä olet asettanut siihen. Jos haluat, että ihmiset seuraavat sinua, uudelleentwiittaa sinua ja jakavat sisältöäsi, sinun on palautettava suosio. Varmista myös, että twiitit asioita, jotka ovat jakamisen arvoisia ja et ole vain itse mainostamassa koko ajan.

Facebook-seuraajien sitouttaminen

Facebookilla on noin 1 miljardi päivittäin aktiivista käyttäjää. Yksi Facebookin ainutlaatuisista asioista on, että voit luoda erillisen sivun yrityksellesi tarvitsematta luoda erillistä tiliä. Facebook tarjoaa myös tarkkaan kohdennettua mainontaa, jossa voit määritellä kaiken mainoksesi näkevien ihmisten kiinnostuksen kohteista ikäryhmään saakka.

Ystävien ja perheen jakaminen

Jos et ole jo tajunnut, sinulla on melko vahva markkinointikatujoukkue jo sisäpiirissäsi. Perheesi ja ystäväsi haluavat todennäköisesti nähdä sinun menestyvän verkkokaupassasi. Älä epäröi pyytää heitä jakamaan kauppaa koskevia tietoja heidän tuntemiensa kanssa.

VERKOSTI VARALLA Verkkokaupassasi

Olet viettänyt kuukausia valmistautuessasi verkkokaupan lanseeraukseen, mainostamalla sitä kaikille tuntemillesi ja aloittamalla suusanallisesti. Kun julkaisupäivämäärä on saapunut, joudut silti työskentelemään joihinkin lisätehtäviin kaupan toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi.

Mainosjakauman hallinta

Yksi verkkokaupan tärkeimmistä eduista on, että varastojen seuranta on automatisoitu. Yhdellä silmäyksellä näet, millä esineillä on pieni varastossa ja mistä sinulla on liikaa. On kuitenkin myös tärkeää ymmärtää, kuinka kauan tietyn tuotteen saaminen toimittajilta kestää. Jos esimerkiksi tilaat joitain tavaroita ulkomailta, niiden vastaanottaminen voi viedä useita viikkoja.

Ajan myötä sinun pitäisi pystyä näkemään joitain myyntitapoja ja tietää, että kun saat tietyn määrän tuotetta, sinun on tehtävä uusi tilaus.

Jos käytät yrityksiä, jotka hylkäävät laivat, joudut koordinoimaan toimintaansa heidän järjestelmiensä kanssa varmistaaksesi, että et myy tuotteita, jotka ovat lopettaneet tai jotka ovat loppumassa varastosta. Pahin tapa aloittaa mainetta verkkokaupan omistajana on saada asiakkaat odottamaan tilauksiaan.

Täydennysten ja toimitusten käsittely

Online-järjestelmän sujuvan toiminnan lisäksi sinun kannattaa olla varma, että sinulla on prosesseja, joilla tilaukset voidaan nopeasti täyttää ja lähettää ne pois.

 • Jos kuljet tavarat, joita säilytät varastossa (tai jopa vain kodin varahuoneen), sinun kannattaa olla varma, että luot luettelointijärjestelmän, jonka avulla löydät kyseisen tuotteen helposti. Mieti, miten kirjat on järjestetty kirjastoon, ja katso millainen numero- tai kirjausjärjestelmä voit luoda, joka toimii tarjoamiesi tuotteiden kanssa. Varmista, että sisällytät tämän numeron ostoskorijärjestelmään myös turvalliseen sijaintiin.
 • Tähän mennessä olet todennäköisesti päättänyt, mitä lähetyspalveluja käytät verkkokaupassasi. Muista myös, että tarvitset tarvikkeita käsissä, kuten laatikot, pakkaukset, pakkausteippi ja kuplakääri.
 • Tarkista aina, että tilaus on täytetty oikein ja että kaikki on tilatussa lähetyksessä.
 • Haluat lisätä laskun jokaiseen tilaukseen, jotta asiakas voi nähdä yhdellä silmäyksellä, että kaikki tuotteet on lähetetty.

Asiakasongelmien käsittely

Suusanallinen mainonta on voimakas voima. Ihmiset levittävät sinusta hyviä ja pahoja. Yksi onneton asiakas voi kertoa kymmenelle muulle tai sosiaalisen median tapauksessa tuhansille muille. Kun asiakas on onneton:

 • Vastaa heti valituksen saatuaan.
 • Korjaa ongelma. Vaihda vaurioituneet tai toimimattomat tavarat, anna palautuspostit tai tarjoa vaihto.
 • Muista sivustosi tehtävä. Onko tehtäväsi vain ansaita rahaa? Vaikka raha on tärkeä, haluat todennäköisesti päästä omaan yritykseesi monista muista syistä. Kuinka asiakaspalvelusi mittaa tavoitteitasi?

Jos pystyt ratkaisemaan ongelman, saatat saada uskollisen asiakkaan elämäksi.

Tuotevaihtojen ja palautusten käsittely

Jos tavaran saapuminen asiakkaalle on vaurioitunut tilauksen toimitusprosessin aikana, sinun on tehtävä valitus hänen puolestaan ​​tukkukauppiaalle, joka tarjosi pudotuskuljetuspalvelun. Tai jos tuote ei yksinkertaisesti toimi tai on jollain tavalla viallinen, valmistajan tulisi mielellään korvata se ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että vaurioituneen tuotteen postituskulut hoidetaan ja se ei maksa asiakkaalle mitään.

Toisaalta, jos esine on vaurioitunut kuljetuksen aikana, minkä tahansa tuotteellasi olevan vakuutuksen tulisi kattaa tuotteen korvaamiskulut. Sinun on tietenkin tehtävä korvausvaatimus saadaksesi korvauksen, ja voi olla viivästynyt ennen maksun saamista. Sinun ei kuitenkaan pitäisi saada asiakasta odottamaan ennen tuotteen vaihtamista.

EStoren optimointi lisääntyneisiin tuloksiin

Kun käynnistät myymälän, sinun pitäisi pystyä näkemään selvästi joitain malleja. Haluat suorittaa jonkin verran A / B-jakotestiä nähdäksesi, kulkevatko tietyt aloitussivut liikennettä tehokkaammin ostoskorin kautta ja loppuunmyytyyn.

Voit testata mitä tahansa kuviteltavissa olevaa seuraamalla analytiikkaa ja tekemällä A / B-testausta. Testaa erilaisia ​​väripainikkeita, ilmainen lähetys tai rajoitettu toimitus ja jopa erilaisia ​​kuvauksia tai muita ominaisuuksia.

Jotkut muut asiat, joita voit tehdä e-kaupan optimoimiseksi, ovat:

 • Tarkastellaan sivustoasi asiakkaana. Mikä kiinnittää silmääsi? Mikä on monimutkaista tai hämmentävää?
 • Tarkista, että hinnat on selvästi merkitty.
 • Lisää arvosteluja ja suosituksia luottamuksen tunteen luomiseksi.
 • Hyödynnä erikoistarjouksia rekisteröityjen käyttäjien segmenteille

Google Analyticsia ja sivustosi tilastoja käyttämällä voit oppia paljon siitä, mikä ei toimi muuntaa kävijöitä asiakkaiksi ja tehdä muutoksia vastaavasti.

JÄLKEEN ALOITTAVAN YMPÄRISTÖSIVUSTAMARKKINOINTI

Kun olet käynnistänyt verkkokaupan, joudut jatkamaan markkinointitoimintaa säännöllisesti tai muuten riski hitaasti menettää vauhtia. Joitakin asioita, jotka haluat tehdä säännöllisesti, ovat:

Markkinointibudjetin kohdentaminen

Onko sinulla sijoittajia, otit lainan tai käytit säästöjä, alkuperäinen markkinointisi budjettisi tottuu nopeasti. On tärkeää jakaa prosenttiosuus voittoistasi markkinointiin, jos haluat jatkaa uusien asiakkaiden tavoittamista.

Hyvä nyrkkisääntö on kuluttaa enintään 20% voittoistasi mainonnassa.

Sinun on myös päätettävä, mitkä tavoitteesi ovat. Keskitytkö esimerkiksi lyijyn luomiseen tai lisäämään myyntiä nykyisille asiakkaille? Sitten katsotaan, mitkä mainoskanavat ovat olleet tehokkaimpia saavuttaa nämä tavoitteet ja jakaa enemmän rahoitusta näihin tapahtumapaikkoihin kuin muut.

Mainoskampanjan käynnistäminen

Kuten useimmissa verkkokaupan osissa, ensimmäinen askel on selvittää, mikä on mainoskampanjasi tavoite. Mitä haluat saavuttaa?

Seuraavaksi haluat miettiä kohderyhmää, jonka haluat saavuttaa kampanjassa. Tämä kertoo sinulle, missä sinun pitäisi käynnistää mainoskampanja ja mitkä sosiaalisen median alustat toimisivat parhaiten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Lopuksi rakennat kampanjan valitsemillesi alustoille ja sinun pitäisi testata mainoksen tehokkuutta. Haluat ehkä tehdä säätöjä saadaksesi parhaan hyödyn irti mainosbudjetistasi.

Ecommerce SEO -työkalu

Nyt kun olet avannut sivustosi, seuraavan tavoitteesi pitäisi olla korkeampi kuin minkä tahansa kilpailijasi hakukoneissa. Optify suoritti tutkimuksen, joka osoitti, että tietyn avainsanan ykkönen verkkosivustolla oli kaksinkertainen napsautussuhde toisessa sijassa.

Sinun on jatkettava sekä avainsanatutkimusta että kilpailija-analyysiä tämän oppaan yläosassa mainitulla tavalla. Kun et ole niin kilpailija kuin kilpailija, tutkia heidän sivuaan ja selvittää miksi. Usein on kysymys siitä, kenellä on nykyään parempi sisältö, joten blogiisi voi auttaa tässä sekä siitä, kuinka yksityiskohtaiset tuotekuvauksesi ovat.

Korjaa ongelmat, kuten kirjoitusvirheet tai kielioppivirheet. Lyhyesti sanottuna, tee sivustasi ehdottomasti paras, mitä se voi olla.

Jatka sosiaalisen median markkinointia

Sosiaalisen median markkinoinnilla kehität suhteesi seuraajiisi. Äänen ja tyylin kehittäminen on tärkeää. Haluat myös jakaa prosenttiosuuden asioista vain hauskanpidon vuoksi eikä aio myydä. Seuraajat arvostavat huumorintajua tai hyödyllistä tietoa ja kertovat siitä muille.

Sähköpostimarkkinoinnin perustaminen

Päätä sähköpostimarkkinoinnin aikataulusta. Kuinka usein haluat lähettää tilaajille uutiskirjeen? Entä kuponkeja ja erikoistarjouksia? Kuinka voit tavoittaa ne, saamatta näyttämään siltä, ​​että myyt vain heille?

Harkitse e-kirjan tai oppaan kirjoittamista ja tarjoamista sen vastineeksi uutiskirjeen tilaamiselle. Tämä voi antaa sivuston kävijöille kannustimen ilmoittautua.

Affiliate-ohjelman perustaminen

Haluatko tarjota kumppaniohjelman muille? Tämä voi olla erinomainen tapa hankkia ainutlaatuinen tuote useilta verkkosivustoilta.

 • Varmista, että sinulla on tarpeeksi varastoja tilauksien täyttämiseksi.
 • Valitse korvausrakenne, jonka avulla voit ansaita silti tarpeeksi voittoa kattamaan yleiskustannukset.

Jos käytät sivustoa, kuten Shopify, voit integroida helposti tytäryhtiöohjelman. Jos itse itse isännöit, sinun on tutkittava vaihtoehtoja, joiden avulla voit ottaa käyttöön tytäryhtiöiden seurantatunnukset, jotta voit hyvittää asian viittauksen lähettäneelle tytäryhtiölle..

Kanta-asiakasohjelman rakentaminen

Haluatko kannustaa asiakkaita tilaamaan sinulta kerta toisensa jälkeen? Ota käyttöön kanta-asiakasohjelma, joka palkitsee asiakkaita tilaamalla tietyn määrän tuotetta tai tietyn määrän tilaisuuksia. Voit palkita heidät käteisellä, alennuksella tai jopa pienillä lahjoilla, joista he voivat valita. Joitakin sivustoja, jotka tekevät tämän tehokkaasti, ovat Sephora, Kohl’s (Kohl’s Cash) ja Old Navy.

Ajattele, mitkä palkkiot pitävät kohdeasiakkaasi palaamaan kerta toisensa jälkeen.

johtopäätös

Oman verkkokaupan ylläpitäminen antaa sinulle mahdollisuuden olla yrityksen omistaja sijoittamatta etukäteen niin paljon rahaa kuin sinun tarvitsisi tiili- ja laastikauppaan. Jos suunnittelet oikein ja pysyt trendien ja markkinoinnin kärjessä, sinun pitäisi pystyä rakentamaan erittäin menestyvä verkkokauppayritys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map