WooCommerce Pregled 2016


WooCommerce

Obiščite spletno mesto

9,0


Ocena AWA

WooCommerce

WooCommerce je bil predstavljen leta 2011 z namenom, da uporabnikom WordPressa ponudi orodje za nakupovalno košarico. Ker na nekaterih spletnih mestih WordPress že deluje, je bilo smiselno razširiti obstoječa spletna mesta. Danes je WooCommerce daleč najbolj priljubljena rešitev e-trgovine za WordPress z več kot 10,2 milijona prenosov po vsem svetu. Preberite si našo revijo WooCommerce spodaj.

Prednosti

 • Brezplačna 15-dnevna preizkusna različica
 • Prilagodljiva namestitev pošiljanja
 • Dnevne varnostne kopije
 • Neomejeno skrbniki

Slabosti

 • Omejen prostor za shranjevanje
 • Omejena zaloga

Pregled

 • Spletna stran: www.woothemes.com/woocommerce/
 • Sedež: Cape Town, Južna Afrika
 • Leto ustanovitve: 2008
 • Kategorija: Orodje za e-trgovino za WordPress
 • Brezplačen preizkus: 15 dni

WooCommerce je vtičnik izdelka WooThemes. Gre za programsko rešitev z odprto kodo, ki jo je mogoče brezplačno prenesti. Upoštevajte pa, da bodo za vaše potrebe potrebovali dodatne dodatke. WooCommerce najbolje deluje s predlogo iz WooThemes-a. Če želite v celoti izkoristiti programsko opremo, boste morali investirati v WooThemes in več dodatkov.

Za koga je WooCommerce ustvarjen?

WooCommerce je kot nalašč za vse, ki uporabljajo WordPress za izdelavo spletnih strani. Če ste s to platformo že seznanjeni, lahko preprosto dodate funkcijo e-trgovine na obstoječe spletno mesto ali hitro ustvarite novo spletno mesto za prodajo izdelkov.

Prav tako je odlična možnost za začetnike. WordPress je zelo priljubljen, ker se ga je enostavno naučiti. Če ste šele začeli, je najboljši način, da se naučite svoje poti po armaturni plošči prek WordPressa. Postavlja standard za druge oblikovne nadzorne plošče. Skoraj kateri koli drug program ali platforma poskuša posnemati in izboljšati tisto, kar je WordPress že dosegel. Ko se naučite WordPressa, lahko zmanjšate krivuljo učenja, ko gre za druge programe.

Omejitve WooCommerce

Ker imate opravka z odprtokodnim izdelkom, vam ni treba skrbeti za omejitve. Zasnovan je tako, da ga lahko dodate po potrebi. Če kdaj naletite na omejitev, lahko preprosto poiščete razpoložljive dodatke in integrirate potrebno programsko opremo. Druga dobra novica je, da se WooCommerce nenehno posodablja. Razvijalci iz celega sveta dodajajo funkcije, izboljšujejo in ustvarjajo rešitve za nove težave.

Ugled

Včasih se celotna ideja o odprtokodnih izdelkih in brezplačnih prenosih lahko zdi zavajajoča. Seveda, ga lahko prenesete brezplačno, a bo sploh deloval, ne da bi za to porabili kup denarja za dodatke? Z WooCommerce lahko pričakujete dovolj orodij za začetek prvega dne. Med nadaljevanjem boste želeli vključiti dodatke, vendar je tam veliko za zagon vašega spletnega mesta. V tem primeru vas ne bodo prizadeli skriti stroški poslovanja, preden boste sploh lahko prodali svoj prvi izdelek.

Prav tako je dober znak, da WooCommerce pooblasti več kot 30% WordPress spletnih mest. Pri tako številnih uporabnikih programska oprema ne more biti tako slaba.

Zakaj izbrati WooCommerce?

Če ste izkušen uporabnik WordPress-a, je WooCommerce odlična rešitev za prodajo izdelkov. Funkcijo obstoječega spletnega mesta lahko preprosto razširite. Ni potrebe, da preklopite na novo platformo in se naučite svoje poti okoli nove oblikovalske nadzorne plošče. Tisti, ki imate radi WordPress, bodo imeli radi WooCommerce.

Ključne funkcije

 • Samodejne posodobitve
 • Uporabite svoje ime domene
 • Brezplačen 256-bitni šifrirni SSL
 • 99,9% Počasi
 • Dostop do zapisov MX
 • Blokirajte IP
 • Ponovno preverjanje slike
 • Socialna integracija
 • Pripravljen za mobilne naprave
 • SEO-prijazni URL-ji
 • Vgrajeni viri izdelkov
 • Podpira več kot 50 prehodnih plačil

Razsodba industrijskih strokovnjakov o WooCommerce

Platforma e-trgovine Za strokovnjake je WooCommerce jasna izbira pri nakupovanju vtičnika za e-trgovino za WordPress. Čeprav obstajajo druge možnosti na trgu, je WooCommerce daleč najpreprostejši za uporabo in upravljanje. Kdor je uspel sestaviti spletno mesto WordPress, lahko brez težav začne uporabljati WooCommerce.

WooCommerce je edinstven tudi po tem, da je popolnoma razširljiv in prilagodljiv. Izhaja z vsemi potrebnimi orodji, zato se malim podjetjem ne bo treba bati, da bi vložili veliko denarja v dodajanje trgovine na svoje spletno mesto. Program je tudi dovolj močan, da lahko ustvari sofisticirana spletna mesta za večje trgovce na drobno. WooCommerce se lahko prilagodi vašim potrebam.

Ko gre za kritike WooCommercea, strokovnjaki hitro posvarijo, da je WooCommerce namenjen zelo specifični publiki. Program je najbolj primeren za tiste z obstoječo spletno stranjo WordPress. Podjetja, ki začnejo povsem iz nič, imajo morda več sreče pri drugi storitvi.

Poleg tega je pomembno upoštevati, da se stroški lahko zberejo. Dokler boste vstopili z odprtimi očmi, boste zadovoljni z WooCommerce.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/woocommerce-review/
 • https://www.cmscritic.com/top-10-open-source-ecommerce-platforms/
 • 20. april 2016

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov o WooCommerce

Potrošniki ljubijo WooCommerce. Uporabniški pregledi dosledno dajejo WooCommerceu popolno 10. Kdor ima rad WordPress in je seznanjen z zaledjem, bo neizogibno všeč tudi WooCommerce. Zadovoljni kupci poročajo, da je vtičnik mogoče brez težav integrirati, tako da obstoječe spletno mesto v trenutku spremeni v popolnoma funkcionalno spletno trgovino.

Tu je nekaj podrobnosti o tem, kaj potrošniki uživajo v WooCommerce:

 • Enostaven za namestitev in upravljanje s katero koli temo WordPressa.
 • Dostop do najrazličnejših razširitev, ki vam lahko pomagajo pri prilagajanju funkcionalnosti za zadovoljevanje posebnih potreb.
 • Posodobitve so gladko integrirane. Medtem ko se lahko pojavijo nekatere napake, je WooCommerce uspelo uspešno posodobiti posodobitve, ne da bi povzročil preveč težav.
 • Dobro organizirano. Preprosto povedano: WooCommerce je ustvaril izjemno uporabniku prijazen izdelek.

Ni pogosto, če naletite na izdelek, ki dobi popolne ocene, zlasti od potrošnikov. Izjema je WooCommerce. Ponuja neverjetno uporabno orodje za spletna mesta WordPress.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na WooCommerce

Brezplačne, odprtokodne možnosti so lahko idealna rešitev za nekatera podjetja, vendar obstajajo nekatere pomanjkljivosti. Najprej in predvsem, brezplačno ne pomeni nujno, da ne bo potrebnih določenih stroškov. Medtem ko WooCommerce prihaja z vsem, morate začeti, velika večina uporabnikov pa bo želela vlagati v dodatke. Te razširitve so lahko drage in presegajo proračun nekaterih malih podjetij.

Druga glavna pomanjkljivost dela z odprtokodnim izdelkom je omejena storitev za stranke. Obiskali boste lahko forume skupnosti, vendar to še ne pomeni, da boste prejeli odgovor na svoje vprašanje. Uporabniki imajo tudi možnost predložitve vozovnice, vendar spet ne pričakujte takojšnjega odziva.

Te pritožbe zoper WooCommerce niso edinstvene za njihov izdelek. So preprosto del tistega, kar lahko uporabniki pričakujejo pri delu z odprtokodnim izdelkom.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/woocommerce-review/
 • https://reviews.financesonline.com/p/woocommerce/
 • https://www.trustradius.com/products/woocommerce/reviews

Oblikovanje & Prilagoditev

WooCommerce želi sodelovati s katero koli temo WordPressa. Programsko opremo lahko dodate na obstoječe spletno mesto, ne da bi morali kupiti novo temo ali narediti večjo prenovo zasnove. Če rečem, WooCommerce najbolje sodeluje z WooThemes. Če se želite izogniti morebitnim težavam, je morda najbolje, da investirate v združljivo temo. Začnete lahko z brezplačno temo Storefront. Ta možnost je zasnovana tako, da deluje, ko se sprostijo posodobitve. Izbira te teme je najlažji način za preprečevanje vsakršnih glavobolov oblikovanja po cesti.

Izbirate lahko tudi med številnimi drugimi WooThemes, ki se gibljejo od brezplačnih do nekaj sto dolarjev. Upoštevajte, da je to enkratna pristojbina. Če ne želite porabiti denarja za temo, lahko izberete cenovno ugodnejšo možnost in čas posvetite prilagajanju podrobnosti. Z WordPressom imate dostop do urejevalnika, CSS in HTML. Če želite kodirati, lahko spremenite želene spremembe.

Prednosti in slabosti oblikovalskega vmesnika

Oblikovalni vmesnik WordPress ni ravno vlečen in spuščen. Vendar je enostavna navigacija in logično organizirana. Orodne vrstice in meniji olajšajo iskanje in iskanje orodij. Upravljanje vsebine spletnega mesta in računov družbenih medijev je tudi zelo enostavno. Dodajanje besedila na strani in objavljanje blogov je tako kot upravljanje s katerim koli urejevalnikom besedil. Vse, kar morate storiti, vtipkate, formatirate in objavite. S pripomočki lahko povežete svoje račune v družbenih medijih in komunicirate s sledilci. Celotna armaturna plošča je precej preprosta.

Za tiste, ki še niste uporabljali WordPress-a, bo minilo nekaj časa, da se navadijo na vse. Zadnji trend na platformah e-trgovine je urejevalnik povleci in spusti. Kot že omenjeno, WordPress ne šteje za vlečenje in spuščanje. Za dodajanje vsebine je vključenih malo več klikov in navigacije. Tisti, ki nimajo nobenih tehničnih spletnih izkušenj, lahko to vidijo kot pomanjkljivost. Vendar pa je morda vredno vložiti čas za učenje WordPress-a, da bi uživali neomejeno svobodo oblikovanja.

Fotogalerije

Z WordPressom lahko sestavite knjižnico fotografij in preprosto uporabite slike. Preprosto povlecite sliko iz računalnika v knjižnico in jo naložite na svoje spletno mesto, ko ste pripravljeni. Prav tako lahko preprosto spremenite velikost fotografij in dodate pomembne oznake SEO, da povečate učinek vsake slike.

Mobilne in odzivne teme

Če se odločite za delo z WooTheme, lahko uživate v spletnem mestu, ki je mobilno prijazno tako za kupce kot uporabnike. To vam omogoča upravljanje trgovine, ko ste na poti. To pomeni tudi, da si lahko stranke ogledajo vaše spletno mesto v kateri koli napravi, kar je bistveno orodje pri e-trgovini.

Storitve oblikovanja

WooCommerce kot odprtokodni izdelek ne ponuja nobenih oblikovalskih storitev. Vendar pa lahko vedno najamete samostojnega oblikovalca WordPress, da prilagodite svoje spletno mesto. Ker je WordPress tako priljubljen, bo pri spletnih razvijalcih na voljo ogromno možnosti. Bodite prepričani, da opravite svoje raziskave, povprašajte po priporočilih in si natančno oglejte portfelje.

Lastnosti & Orodja

ZnačilnostPregled
Nastavitev spletne trgovineVse kar morate storiti je, da prenesete brezplačno programsko opremo. WooCommerce vam nudi dovolj orodij za začetek. Če želite prilagoditi določene funkcije, boste morali poiskati prave dodatke. Vendar osnovna namestitev ne bi mogla biti lažja. Le nekaj klikov in vaše spletno mesto WordPress bo e-trgovina pripravljena.
Pasovna širina in shranjevanjeTo bo odvisno od vaše storitve gostovanja. Če začnete iz nič, bo prijava na storitev gostovanja še en strošek. Bodite prepričani, da sodelujete s ponudnikom gostovanja, da boste našli pravi načrt, ki bo ustrezal vašim pasovnim širinam in potrebam po shranjevanju.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoMožnosti so neomejene. Brezplačnih vtičnikov je veliko in lahko nakupujete trg razširitev. Iščite po ključnih besedah ​​ali brskajte po kategorijah, da najdete odlično orodje.
Upravljanje naročilStandardna orodja za upravljanje naročil so enostavna za krmarjenje in vam nudijo veliko organizacijskih orodij za vodenje vašega podjetja.
Upravljanje zalogWooCommerce je standardna z osnovnimi orodji za upravljanje zalog. Ogledate si lahko zaloge, prejemate opozorila o zalogah in še veliko več, ne da bi morali vključevati nobene dodatke. Ko ste pripravljeni na bolj izpopolnjena orodja, lahko dodate razširitve, vendar vam za dostop do funkcij upravljanja zalog ne bo treba porabiti denarja..
Sledenje pošiljkamWooCommerce je standardna z osnovnimi orodji za upravljanje zalog. Ogledate si lahko zaloge, prejemate opozorila o zalogah in še veliko več, ne da bi morali vključevati nobene dodatke. Ko ste pripravljeni na bolj izpopolnjena orodja, lahko dodate razširitve, vendar vam za dostop do funkcij upravljanja zalog ne bo treba porabiti denarja..
CRM funkcijeStranke lahko puščajo ocene izdelkov, na komentarje in zahteve pa lahko enostavno odgovorite. Ko vaše podjetje raste in ravnate z veliko količino naročil, boste morda želeli vključiti sistem vozovnic za reševanje težav. V nasprotnem primeru bodo običajna orodja za CRM dovolj, da mala podjetja nemoteno delujejo.
Predloge in temeWooCommerce je mogoče namestiti in uporabljati s popolnoma katero koli temo. Vendar je vaša najboljša stava, da greste z WooTheme. Kot odprtokodni izdelek se nenehno dodajajo nove teme. Izbire so na videz neomejene. Vaša izbira se lahko zmanjša na stroške. Bolj prefinjene teme bodo prišle z višjo ceno. Preproste teme bodo cenejše, vedno pa si lahko pomagate s prilagojenimi detajli oblikovanja.
Integracije in dodatkiZ WooCommerce lahko sodelujete z nekaterimi največjimi imeni pri pošiljanju, trženju in plačilih. Uživali boste tudi v odkrivanju manjših razvijalcev, ki si vedno prizadevajo za ustvarjanje novih rešitev. Trg razširitev vam omogoča, da vključite praktično kateri koli dodatek.
Mobilna e-trgovinaWooCommerce in WooThemes sta zasnovana tako, da sta mobilni prijazni. Ni vam treba skrbeti za ustvarjanje ločenega spletnega mesta za mobilne naprave.
Spletno gostovanjeČe začnete iz nič, boste morali izbrati svojo spletno gostovanje. Običajno se lahko prijavite za približno 10 USD na mesec. Za vzdrževanje strežnikov ali odpravljanje tehničnih težav vam ne bo treba skrbeti.
Trgovina z aplikacijamiTrgovina z aplikacijami ali tržnica razširitev je enostavna za krmarjenje. Iščite po kategorijah ali ključnih besedah ​​in poiščite prava orodja za svoje spletno mesto.
BloggingKo gre za bloganje, je WordPress kralj. Objavljanje objav ne bi moglo biti lažje.
SEO in trženjeWordPress in WooCommerce ponujata veliko marketinških orodij takoj. Pred objavo vsebine boste pozvani, da dodate oznake in meta opise. Razvijalci so celoten postopek naredili brezhibno. Obstaja tudi veliko brezplačnih vtičnikov, ki jih lahko prenesete za pomoč pri prizadevanjih za SEO.
GlasilaLahko sestavite e-poštne sezname in pošiljate novice z izbiro dodatkov. To je funkcija, ki jo boste morali dodati, vendar traja le nekaj minut in lahko začnete brezplačno.
Varnostne funkcijePonovno bodo varnostne funkcije odvisne od storitve gostovanja, ki jo izberete. Ko obiščete spletno mesto WooCommerce, lahko primerjate različne storitve. SiteGround in BlueHost sta ponudila SSL potrdilo in namenski IP naslov.
Certifikacija PCIVsak prehod na plačilo, ki ga dodate na spletno mesto za e-trgovino, bo certificiran po PCI.
Ustvarjanje vsebineTu WooCommerce in WordPress sijejo in izstopajo nad ostalimi. WordPress je zgradil imperij s čim preprostejšim ustvarjanjem vsebine. WooCommerce je na tej podlagi zasnoval tako, da vam omogoča, da z enako lahkoto dodajate izdelke in nakupovalne vozičke.
Darilni boniUstvarjanje kuponov, kod za popust in prodaja darilnih bonov traja le nekaj klikov.
Možnosti plačilaWooCommerce ima pet dostopnih plačilnih prehodov. Če želite dodati določeno storitev, boste morali vložiti v dodatek. Druge platforme ponujajo sto prehodov, vendar morate plačevati mesečno pristojbino. Dostop do petih priljubljenih možnosti je zelo impresiven, saj so vsi brezplačni.
Davki in odprema KalkulatorjiTe pristojbine je mogoče samodejno izračunati, ne da bi morali vključiti dodatek.
PoročilaOsnovna orodja za upravljanje zalog in naročil vam omogočajo spremljanje trgovine in pregled nad delovanjem. Če želite resnično podrobno in temeljito poročanje, boste morda želeli nakupovati dodatke.
Statistika spletnega mestaČe niste zadovoljni s statistiko spletnega mesta, ki jo ponuja WooCommerce, lahko preprosto vključite Google Analytics. Vse, kar morate storiti, kopirate in prilepite delček kode.

Načrti & Cenitev

Prost . . . Nekako. Vsakdo lahko brezplačno prenese WooCommerce. Lahko pa je vključenih nekaj dodatnih pristojbin. Če že imate urejeno in urejeno spletno mesto za WordPress, vam ne bo treba skrbeti za nakup domene in načrta gostovanja. Te bi morale že obstajati.

Stroški, povezani z WooCommerce, izvirajo iz nakupa teme in dodatkov. Čeprav je programska oprema pripravljena za uporabo, obstaja velika verjetnost, da boste na svojem spletnem mestu želeli dodati funkcionalnost. Ti stroški se lahko seštejejo.

Prav tako boste verjetno želeli kupiti WooTheme. Večina razpoložljivih tem se izkaže po ceni 139 USD. To je še en možen strošek, ki ga je treba upoštevati.

Čeprav brezplačno morda ni najbolj natančen način za opisovanje storitve WooCommerce, nima toliko skritih stroškov kot druge možnosti odprtokodnih kod. Precej lahko ocenite, koliko bo stalo spletno mesto in zagon.

Na splošno je WooCommerce najboljša razpoložljiva vrednost. Izdelate lahko popolnoma prilagojeno in funkcionalno spletno mesto z majhnimi režijskimi stroški.

Pomoč strankam

Ker je WooCommerce odprtokodna platforma, ne ponuja vašega tipičnega sistema za podporo strankam. Namesto da se obrnete na podjetje, boste neposredno podprli forume in baze znanja. V bistvu se boste za reševanje težav morali povezati z uporabniško skupnostjo. Čeprav se to morda sliši zastrašujoče, obstaja veliko zanesljivih virov, vključno z:

 • Stran s pogostimi vprašanji o WooCommerce
 • Strani z dokumentacijo
 • Obsežna baza znanja
 • Video vadnice
 • Forum skupnosti

Morda ne boste mogli poklicati ali klepetati s predstavnikom; imeli boste dostop do aktivne skupnosti uporabnikov, ki vam lahko pomagajo. Na večino vprašanj in pomislekov lahko odgovorite tudi na straneh s pogostimi vprašanji in drugimi dokumenti.

Enostavnost uporabe

Če imate spletno mesto WordPress, bo prehod na WooCommerce potekal brez težav. Po drugi strani pa bodo tisti, ki nimajo WordPress izkušenj, nekoliko pretrgali krivuljo učenja.

Ko gre za prilagodljiv spletni dizajn, ki je brez omejitev, je WordPress rez nad ostalimi. Morda ni tako uporabniku prijazen kot nekateri njegovi tekmovalci s povleci in spuščanje, vendar je obvladovanje programske opreme dobro vredno vložiti truda.

WooCommerce je zagotovo dostopen začetnikom, vendar je najbolj primeren za tiste, ki imajo nekatere WordPress izkušnje. Za ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta, ki bo pritegnilo kupce, vam ni treba dobro poznati kodiranja ali strokovnjaka za oblikovanje.

S pripomočki, vtičniki in razširitvami boste lahko skoraj na vsak način prilagodili svoje spletno mesto. Realno gledano učenje učenja WordPressa in obvladovanje storitve WooCommerce ne bo trajalo veliko dlje kot na kateri koli drugi platformi. Ko ga boste obesili, boste uživali v neprimerljivi svobodi oblikovanja.

Zaključek

Če za WordPress izberete vtičnik WooCommerce, da zgradite svojo spletno trgovino?

Možnost odprtega koda zagotovo ni za vse. Morda je največja pomanjkljivost omejena podpora strankam.

Če ste novi v spletnem oblikovanju in želite dostop do strokovnjakov, ki vas lahko vodijo po korakih, potem izberite platformo z naročninskim načrtom in namenskim oddelkom za podporo, ki je najboljša možnost za vas. Za tiste, ki se počutijo udobno pri reševanju in odpravljanju težav, omejena podpora strankam ne bo težava.

WooCommerce je odlična izbira za vse, ki imate spletno mesto WordPress. Programska oprema je najpreprostejši in najbolj stroškovno najučinkovitejši način za pretvorbo vašega spletnega mesta v trgovino. V bistvu je vse, kar morate storiti, naložiti vtičnik in lahko začnete prodajati izdelke in zaslužiti denar.

Za začetek z novo platformo in migriranje spletnega mesta vam ne bo treba skrbeti. Vse, kar potrebujete za začetek, je na voljo v brezplačni različici, poleg tega pa lahko dodate dodatke, ko rastete in se boste potrebovali spremembe.

Primerjaj

WooCommerce

90

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map