WebsiteBuilder.com Pregled 2016


WebsiteBuilder.com

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com ponuja množico orodij za ustvarjanje spletnih strani ter tržno pomoč in e-trgovino. Veliko predlog, ki jih lahko izberete, da prilagodite svoje spletno mesto, vse pa je nastavljeno na preprost način povlečenja in spuščanja, da bi bilo zelo enostavno za vsakogar zgraditi lepo videti spletno mesto. Preberite naš pregled spletne straniBuilder.com spodaj.

Pregled

S spletnim mestom WebsiteBuilder.com lahko spletno mesto oblikujete in ustvarite zvečer, ne da bi potrebovali denar in kreditno kartico, če uporabljate poddomene. Za začetnike je preprosto, če izberete predlogo in uporabite priročno funkcijo povleci in spusti, da dodate vsebino in naredite videz tako, kot želite.

Kdo je WebsiteBuilder.com Priporočljivo za?

Ta platforma in njena enostavna orodja za navigacijo in oblikovanje so kot nalašč za ljudi, ki še nikoli niso izdelali spletnega mesta. Je dokaj odporen na idiote in ne boste potrebovali dolgo, da se lotite dela z njim.

Področja fokusa / posebnosti?

WebsiteBuilder.com ponuja izjemno priročen nabor merilnih orodij, ki vam pomagajo pri izdelavi spletnega mesta. Čeprav niso edinstvene za to platformo, so bolj obsežne od drugih, ki smo jih videli. Vrh urejevalnika spletnega mesta ponuja stolpce, ravnila in zaskok do omrežja, kar olajša poravnavo elementov in vaše spletno mesto vizualno privlačno. Ta orodja so dovolj preprosta za uporabo in omogočajo izdelavo spletnega mesta, ki je tako zahtevno in lepo.

Tehnične specifikacije / omejitve

Poleg že omenjene in povsem uporabniku prijazne funkcionalnosti povleci in spusti, WebsiteBuilder.com ponuja še 21 različnih kategorij predlog, med katerimi lahko izbirate, in veliko vnaprej naloženih in kakovostnih fotografij za vašo uporabo. Elementi, kot so gumbi in ikone, so na voljo, da na svojem spletnem mestu spustite, kamor koli želite, in da kliknete kateri koli predmet, vam omogoča, da spremenite videz na različne načine.

Pomembna omejitev, ki smo jo ugotovili, je pomanjkanje sposobnosti nalaganja veliko fotografij naenkrat; ročno klikanje nalaganja in izvajanje enega naenkrat je dolgočasno in dolgotrajno. Za trgovino v e-trgovini ali za nepremičninske agente z veliko slikami doma, ki bi jih lahko dodali, bi to lahko bila prava bolečina. Upajmo, da bo kmalu na prodaj nadgradnja tega območja. Naslednja neželena poteza je pomanjkanje funkcije samodejnega shranjevanja, zato ne pozabite klikniti shrani pri vsakem urejanju!

Prilagodljivost

Pri delu z ustvarjalcem spletnih strani je pomembna točka, ki jo je treba upoštevati. Čeprav je pet strani morda veliko v vašem trenutnem poslovanju, se vam zdi, da ga boste prerasli ali rasli v različnih smereh in potrebo po ustvarjanju dodatnih strani. Spletna stranBuilder.com omejuje število strani, ki jih lahko imate v brezplačni različici, vendar so premijske različice neskončno prilagodljive za vse neverjetne prihodnje rasti!

Garancija za vračilo denarja

Če ste takšni kot jaz, si želite ogledati, kako stvari delujejo, preden se zavežete, da jih boste uporabljali. Čeprav cenim brezplačno platformo tega ustvarjalca spletnih strani, bi rad preveril tudi plačljivo različico, preden sem se odločil, da je to pravo orodje za moje namene. Tako sem bil prijetno presenečen, ko sem ugotovil, da spletno mesto ponuja 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja za svoje premijske načrte in druge izdelke ali storitve, razen teh izjem: registracija domene, prednostna podpora, zasebnost domene, e-trgovina, e-poštni naslovi ali SEO e-knjiga.

Kakšen je njihov ugled?

Domena je aktivna od leta 1996, čeprav se zdi, da so si v teh letih včasih zamenjali roke. Alexa ima uvrstitev pod 40.000, bonitetno domeno za SEO Moz 42 in Google Pagerank za 2. Na spletu sem poiskala ocene in prišla do nekoliko mešane vrečke z večino pregledov na povsem nasprotnih koncih spektra. in zelo malo mlačnih.

Nagrade

Najdli smo spletno mesto WebsiteBuilder.com v člankih na spletnem mestu SiteBuilderAwards.com: najboljši gradniki spletnih strani ECommerce, najpreprostejši gradniki spletnih strani, najboljši gradniki mobilnih spletnih mest, najboljši ustvarjalci spletnih strani, najbolj ustvarjalci spletnih strani in najboljši gradniki spletnih mest za SEO.

Zakaj izbrati Builder spletnih strani?

Enostavna uporaba, neskončna prilagoditev, oster videz in sveže predloge.

Ključne funkcije

 • Na tisoče predlog
 • Domene po meri
 • Optimizirano za mobilne naprave
 • Prijazno iskalnikom
 • Brezplačna knjižnica slik
 • Socialna integracija
 • Povleci in spusti urejevalnik
 • Brezplačno ime domene
 • Integracija e-trgovine
 • Brezplačna orodja za SEO
 • Brezplačno poslovno e-pošto
 • Nastavitev spletnega mesta spletnega dnevnika

Razsodba industrijskih strokovnjakov na spletnem mestu Websitebuilder.com

Spletni graditeljStrokovnjaki so podobno povedali o Builderju spletnih mest. Čeprav je dejanski oblikovalski vmesnik dokaj uporabniku prijazen, so prodajne prakse podjetja in njihove cene zelo vprašljive. Dejansko isto podjetje prodaja isti izdelek (po različnih cenah) pod nekaj različnimi imeni domen. Vendar je težko trkati z orodji, ki jih spletno mesto ponuja, vključno z:

 • Brezplačna in enostavna namestitev
 • Uporabnikom prijazna nadzorna plošča, ki se jo je hitro in enostavno naučiti
 • Širok izbor visoko kakovostnih predlog
 • Orodja za oblikovanje mrež, ki pomagajo velikosti slik in pritrdijo različne elemente na svoje mesto

Navsezadnje se ocene strokovnjakov precej razlikujejo glede na to, koliko kritikov je upoštevalo pritožbe proti obračunavanju in storitvi strank. Tisti, ki so se bolj osredotočili na dejansko uspešnost programa, so bili bolj primerni, da bodo Builderju spletnih mest podelili 3,5 do 4 zvezdice od petih.

 • www.cmscritic.com/websitebuilder.com-review/
 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2497782,00.asp

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov na spletnem mestu Websitebuilder.com

Zunaj kakršnih koli senčnih poslovnih praks vam Builder spletnih strani ponuja orodja, ki jih boste potrebovali za izdelavo dobrega spletnega mesta. Stranke pravzaprav uživajo v uporabniškem vmesniku in ga celo opisujejo kot “zabavno”, da se igrajo z učenjem. Orodja, kot so Elementi glavne strani in Oblikovalna plošča, olajšajo ponovitev oblikovanja strani na spletnem mestu in po potrebi prilagodijo podrobnosti, kot so slogi pisave.

Uporabniki, ki so iskali nekaj bolj izpopolnjenih orodij izven preprostega enoletnega spletnega mesta, so bili zadovoljni tudi s funkcijami bloganja in zmožnostmi e-trgovine. Med privlačnimi predlogami in uporabnikom prijaznim graditeljem je nekaj zanimivih prodajnih točk, ko gre za uporabo spletnega mesta Builder. Prepričajte se le o tem, kaj vam bodo zaračunali.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletnem mestu Websitebuilder.com

Kaže, da je Builder spletnih strani še en spodoben program, ki morda nima najboljših praks glede cen in prodaje. Obstaja nekaj podjetij, ki pritegnejo kupce, ker imajo odličen izdelek. Mogoče bodo morali opraviti nekaj, da dobijo svoje ime tam, vendar so stopnje odpovedi nizke, rast pa dobra.

Potem je tu druga vrsta podjetja. Ponudili bodo funkcionalen izdelek in poiskali različne načine, kako vas nadgraditi in sklepati s pogodbami. Glede na ocene uporabnikov se sliši, da je Builder spletnih strani druga vrsta podjetja. Namesto da bi kakovost in storitve za stranke postavili svoje glavne cilje, poskušajo obdržati kupce z drugimi praksami, ki se lahko zdijo preveč agresivne in ne nujno pregledne.

 • www.merchantmaverick.com/reviews/websitebuilder-review/
 • www.sitejabber.com/reviews/www.websitebuilder.com

Oblikovanje & Prilagoditev

To je področje, kjer WebsiteBuilder.com resnično sije. Zasnova je preprosta in na videz neskončna z vsemi predlogi in slognimi možnostmi, ki jih imate na voljo.

ZnačilnostPregled
PredlogeKot smo že omenili, WebsiteBuilder.com ponuja na tisoče predlog spletnih strani v 21 različnih kategorijah. Najti takšno, ki je enostavna in zahtevna; toliko je izbire, da ga je težko zožiti in izbrati samo enega. Poleg tega lahko med preizkušanjem stvari izbirate med vsemi temi predlogi tudi na brezplačnem načrtu.

Kategorija razporedi predloge, po njih pa lahko tudi iščete. Poleg tega lahko s kazalcem miške nad vsakim prinesete celoten predogled, kako izgleda, preden se odločite, katero uporabiti.

VmesnikŠe en plus za WebsiteBuilder.com, uporabniški vmesnik je tako enostaven kot kateri koli graditelj spletnega mesta, ki smo ga videli, in veliko lažji od mnogih. Vse je postavljeno brez težav in tudi najmanj tehnična oseba, ki jo poznate, lahko z njo ustvari spletno mesto.
Prilagajanje sloga strani “Prilagajanje strani v spletnem mestu WebsiteBuilder.com je hitro. Urejevalnik spletnega mesta vključuje dve orodni vrstici, eno na vrhu in eno na levi strani. Na levi strani kliknite na ikono čopiča, ki je označena kot »Oblikovanje« in odpre se meni za barve, pisave, sloge besedila in ozadja. Od tu naprej imate še več možnosti, da ga naredite edinstvenega tako, da naložite slike v ozadju, spremenite motnost ali prekrivne elemente.
Navigacija po spletnem mestuJe zelo intuitiven, navigacija pa hitra in enostavna. Samo kliknite, kaj morate storiti ali najti, in informacije so takoj na dosegu roke.
Upravljanje vsebineDodajanje in spreminjanje vsebine je tudi na spletnem mestu WebsiteBuilder.com lahka naloga. Želite dodati novo stran? Preprosto kliknite znak velikega plusa na vrhu in nato Strani. Spletno mesto ima celo vnaprej izdelane predloge za večino običajnih vrst strani, da vam ni treba začeti iz nič. Prav tako je enostavno dodati razdelke na vsako stran.
Fotografije in galerijeTako kot osnovno vsebino lahko galerijo dodate tako, da v zgornjem levem stolpcu kliknete znak Plus, izberete Galerije in se odločite za to, kako želite videti svojo galerijo. Pozvani boste tudi, da vnesete alt-oznake za pravilno SEO.
Gradnja mobilnih spletnih mestVsa spletna mesta WebsiteBuilder.com so popolnoma odzivna na mobilnikih, kar pomeni, da bodo samodejno videti odlično v kateri koli napravi. Še bolje je, da v načrtih lahko kliknete ikono mobilnega telefona v zgornjem levem kotu urejevalca spletnega mesta in natančno vidite, kako bo vaše spletno mesto videti na osebnih napravah.
Integracija družbene skupne rabeSpletno mesto ponuja odlično integracijo v družabno skupnost s preprostim pripomočkom, ki ga lahko spustite takoj na svoje spletno mesto, kjer koli želite. Ta pripomoček vsebuje povezave za Facebook, Twitter, Linkedin in Google+. Nismo videli načina, kako bi na brezplačni načrt dodali nadaljnja spletna mesta v družabnih medijih, čeprav bi bilo to mogoče za premijski načrt.
Storitve oblikovanjaČe se vam ne zdi, da lahko spletno mesto postavite skupaj s WebsiteBuilder.com, nudijo tudi popolno oblikovalsko pomoč. Osebno spletno mesto na treh straneh vam lahko izdelamo po ceni 359 dolarjev, profesionalno spletno mesto na petih straneh vam bo povrnilo 499 dolarjev, najobsežnejši ponujeni pa je paket majhnih podjetij, ki vključuje e-trgovino.

Lastnosti & Orodja

WebsiteBuilder.com vsebuje številne funkcije, ki vam pomagajo hitro priti v splet. Oglejmo si na kratko.

ZnačilnostPregled
NastavitiNi lažje. Pojdite na spletno mesto, v zgornjem levem kotu kliknite »Ustvari novo spletno mesto«.
Oblikovanje spletnih straniIzberite predlogo, ki bo znašala več kot 10.000 ali začnite iz nič. (Vendar boste želeli uporabiti eno od njihovih predlog, verjemite mi, odlične so!) Od tam prilagodite svoje barve, pisave, ozadje itd..
Ime domene po meriEnostavno grah, enega pa lahko izberete prav na spletni strani. Če ga že imate, vam spletno mesto pove, kako ga lahko hitro prenesete.
Globina plovbe:Nismo videli načina dodajanja podmenijev ali podstrani na spletna mesta, zgrajena na spletnem mestu WebsiteBuilder.com. To je lahko omejitev za velika spletna mesta, ki bi radi združili strani, da bi se bolje organizirali.
Gradniki in aplikacijeNa voljo je veliko pripomočkov za dodajanje Google Zemljevidov na vaše strani, SoundCloud Player, družabne medije, ki sledijo gumbom za skupno rabo in v skupno rabo.
Monetizacijae-trgovina je na voljo na plačljivih spletnih mestih, tako da lahko hitro prodajate svoje izdelke in storitve. Zahtevate lahko tudi brezplačne dobropise za oglase za Google, Bing, Facebook in Amazon ter Google Adsense.
Statistika obiskovalcevGoogle Analytics se hitro doda za sledenje statistik.
Foto, video in zvokNa spletno mesto lahko dodate fotografije in galerije, na voljo pa je tudi obsežna knjižnica slik. Prav tako lahko dodate videoposnetke in video galerije. Zvok se izvaja prek SoundCloud Playerja.
BloggingS spletnim mestom lahko spletnemu dnevniku dodate blog s pritiskom na gumb
Google zemljevidiNa voljo je pripomoček za hitro dodajanje Google Zemljevidov.
HTML urejevalnikV premium načrtih lahko dodate gradnike HTML na stran ali celotno stran HTML.
Integracija socialnih medijevNa svoje spletno mesto je preprosto dodati gumbe za deljenje in sledenje s hitrim dodajanjem socialnih pripomočkov.
Obrazci in anketeV razdelke lahko preprosto dodate kontaktni obrazec; na voljo je veliko lepo opravljenih kontaktnih obrazcev.
Skladiščni prostorProstor za shranjevanje znaša od 50 MB za brezplačne načrte, do 5 GB za osebni načrt in 10 GB za profesionalne in male poslovne načrte.
Orodje za glasiloZdi se, da je to kraj spletnega mesta WebsiteBuilder.com. Nismo našli orodja za integracijo.
Podpora forumu
E-trgovina / Spletna trgovinaEnostaven za nastavitev in upravljanje, vendar se morate odločiti za plačljiv načrt, da ga dodate na svoje spletno mesto.
Integracija prehodovV brezplačni različici ni opaziti nobene integracije plačil in iskanje baze znanja ni bilo prazno.
SEO prijaznoSpletno mesto ponuja brezplačna in enostavna orodja za povečanje SEO.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Spletna mesta, zaščitena z geslom, še niso del ponudbe WebsiteBuilder.com.
Varnost spletnega mestaSpletno mesto je zavarovano prek https-a, na njem pa je tudi značka Norton Se osiguran. Poleg tega se lahko plačila na spletnem mestu izvedejo prek PayPala za dodatno plast zaščite.

Načrti & Cenitev

Na voljo je brezplačen načrt; ta načrt vsebuje domeno z blagovno znamko v obliki http://yourwebsitename.my-free.website. To je manj kot idealno za poslovno spletno mesto, saj je videti zelo neprofesionalno. Priporočamo, da se namesto tega odločite za premijski načrt in pridobite popolno ime domene (spletni naslov.)

Spletno mesto ponuja izbiro več nadgrajenih načrtov:

Osebno. Ta načrt znaša 7,99 USD na mesec in ponuja brezplačno ime domene in e-pošto, brez oglasov in mobilnega spletnega mesta.

Premium. Ta načrt bo stal 9,22 USD na mesec in vključuje reklamne kredite in orodja za SEO.

Posel. Ta načrt znaša 10,75 USD in doda prednostno podporo.

e-trgovina. Ta načrt vam bo vrnil 18,45 USD in vključuje vašo spletno trgovino.

Cene za vsak načrt temeljijo na plačilu za dve leti vnaprej; mogoče je narediti krajši rok, vendar stane nekoliko več. Ko pišemo o tem, ponujajo 50% nižje plačane načrte (razen osebnih.) S temi popusti naredi spletno mestoBuilder.com zelo privlačno možnost.

Prosti načrt omogoča izdelavo dveh spletnih mest; oboji bodo imeli na spletnem naslovu zgoraj omenjeno oznako »moje brezplačno spletno mesto«. Če to ni pomembno za vaše namene, lahko tehnično zgradite kul, brezplačno spletno mesto.

Pomoč strankam

Ker so ustvarjalci spletnih strani ustvarjeni za to, da to storijo sami ustvarjalci spletnih mest, je za uspeh ključna podpora strankam. Najslabše, kar se lahko zgodi, je, da bi se lahko obtičali med delom na svojem spletnem mestu in ne bi mogli objaviti. Na srečo WebsiteBuilder.com nudi ustrezno podporo v obliki obsežne strani s pogostimi vprašanji, iskalne baze znanja, klepeta v živo in obrazca za stik z nami, da zaprosite za pomoč.

Obstaja ločena tehnična podpora in podpora za obračunavanje. Telefonska podpora je na voljo tudi za zaračunavanje. Na spletnem mestu še ni video vadnic, vendar imamo občutek, da bodo kmalu na sporedu. Zdi se, da podpora ni na voljo in to je lahko včasih težava. Vendar menimo, da je baza znanja precej obsežna in lahko odgovori na večino vprašanj.

Enostavnost uporabe

To je verjetno ena najlažjih platform, ki smo jih videli pri ustvarjanju vaše spletne strani. Ponuja veliko funkcij, s katerimi lahko vaše spletno mesto deluje profesionalno, in veliko čudovitih predlog, da bo videti dobro. Tudi celoten novinec bi lahko zvečer s tem orodjem sestavil čudovito spletno stran.

Zaključek

Všeč nam je WebsiteBuilder.com in ga (ga bomo) uporabili za izdelavo spletnega mesta zase. Upoštevajte, da zelo dobro poznamo WordPress in lahko z njim ustvarimo precej super spletno mesto. Vendar pa bi lahko spletno stran WebsiteBuilder.com uporabili za hitro in brez velikih težav.

Če ste se kdaj borili, da bi oblikovali glavo po meri, da bi ustrezala predlogi WordPress, boste tako cenili enostavnost, s katero lahko na spletnem mestu WebsiteBuilder.com zaključite profesionalno spletno mesto. Toliko dela ste že opravili za vas, od predlog do vnaprej izdelanih strani, obrazcev in drugih elementov, da je preprosto sestaviti odlično spletno mesto, ki vas dobro predstavlja, ne glede na videz in občutek hočem.

Toplo vam priporočamo, da poskusite WebsiteBuilder.com, saj verjamemo, da bo dobro ustrezal večini potreb. Čeprav se zavedamo, da so nekatere omejitve, ki jih opažamo, na primer pomanjkanje e-poštne integracije in množično nalaganje slik, za nekatere ljudi prelomile dogovore, je spletno mesto staro le nekaj let. Pričakujemo, da bo ekipa še naprej potegnila ponudbo in jo še bolj izboljšala v povsem novi prihodnosti. Toda to, kar je že tukaj, je precej čudno!

Primerjaj

WebsiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me