UltraCart pregled 2016


UltraCart

Obiščite spletno mesto

8.8


Ocena AWA

UltraCart

UltraCart je ustvaril matično podjetje BPS Info Solutions in obstaja že dobrih 15 let. Za razliko od drugih platform za nakupovalne vozičke naj bi UltraCart integriral v vaše obstoječe spletno mesto. Namesto da bi ustvarili popolnoma novo spletno mesto in e-trgovino, lahko neposredno vstavite nakupovalni voziček in "Kupi zdaj" povezave in začnite prodajati. Preberite naš pregled UltraCart spodaj.

Prednosti

 • 30 dnevna brezplačna preizkusna različica
 • Hitri in enostavni popravki naročila
 • Brezšiven prehod iz mesta v nakupovalno košarico
 • Ni skriptov za namestitev

Slabosti

 • Pomanjkanje podpore 24/7
 • Ni video vadnic
 • Brez integracije pametnih telefonov

Pregled

 • Spletna stran: www.UltraCart.com
 • Sedež: Tucker, GA
 • Leto ustanovitve: 1997
 • Kategorija: Programska oprema za e-trgovino
 • Brezplačen preizkus: 30 dni

UltraCart je namenjen prodajalcem, ki želijo dodati trgovino na svoje obstoječe spletno mesto. Ni dobra izbira, če iščete zgraditi spletno trgovino iz nič ali predlogo. Razpoložljive funkcije so bolj osredotočene na upravljanje zalog in izdelkov kot karkoli drugega.

Standardne funkcije vključujejo:

 • Katalogi izdelkov
 • Kalkulatorji davkov in pošiljanja
 • SEO in tržna orodja
 • Možnost ponudbe popustov in kuponov
 • Različne možnosti pošiljanja
 • Orodja za upravljanje sporov

Že samo s pregledom standardnih funkcij je enostavno videti, da UltraCart posebej cilja na trgovce, ki jih zanimajo zmogljivosti upravljanja izdelkov. Načrti cen se razlikujejo glede na to, koliko izdelkov boste naštevali. Vsak paket vključuje enake funkcije, kar pomeni, da je UltraCart popolnoma prilagodljiv. Če želite dodati več izdelkov, preprosto nadgradite svoj načrt.

Omejitve

Najbolj očitna omejitev te programske opreme je ta, da vam ne omogoča oblikovanja trgovine iz nič. Medtem ko lahko plačate njihovim oblikovalcem, da za vas izdelajo trgovino, UltraCart ni namenjen začetnikom, ki nimajo spletnega mesta. Namesto tega je ideja, da lahko delček kode preprosto vstavite na obstoječe spletno mesto in začnete prodajati. Če še nimate spletnega mesta, to ni program za vas.

Politika odpovedi

Naročnino na UltraCart lahko kadar koli prekličete. Če pa prekličete sredi obračunskega cikla, boste še vedno odgovorni za celotne stroške tega meseca.

Nagrade in ugled

Kljub temu, da že 15 let deluje, se zdi, da UltraCart sedi v drugem nivoju platform za nakupovalne vozičke. To je zato, ker večinoma ponuja zelo poseben poudarek. Ne zdi se primerljivo primerjati s funkcionalnejšimi in celovitejšimi platformami nakupovalnih košaric, ki omogočajo oblikovanje spletnega mesta.

UltraCart naj bi vam pomagal razširiti obstoječe spletno mesto in ga pretvoriti v trgovino. To je nekaj, kar počne zelo dobro. UltraCart je gledal sam in v okviru tega, kar poskuša doseči. Za to si je prislužil ugled zanesljivega podjetja s kakovostnimi storitvami.

Zakaj izbrati UltraCart?

Če že imate spletno mesto in želite začeti prodati čim prej, je UltraCart odlično orodje. Služi kot prefinjena razširitev, ki vašemu spletnemu mestu doda funkcionalnost. Ne trudite se ustvariti povsem novega spletnega mesta za e-trgovino. Pretvorite samo obstoječe spletno mesto in začnite zaslužiti.

Ključne funkcije

 • SEO prijazen kataloški sistem
 • Izračun dostave v paketu v realnem času
 • Integrirani sistem upravljanja podružnic
 • Podpora za SSL certifikat
 • Napredni sistem trženja e-pošte
 • Prilagodljiv postopek nakupa
 • Potrdilo SSL po meri
 • Samodejna generacija e-trgovine
 • Napredna prilagoditev
 • Skladno s PCI nivojem 1
 • Kode kupona po meri
 • Brezplačna integracija hitrih knjig

Razsodba industrijskih strokovnjakov za UltraCart

Kritiki eCommerce PlatformOverall kritiki dajejo UltraCartu nadpovprečno oceno. Raziskava različnih pregledov kaže, da večina strokovnjakov UltraCart nagradi s 4 od 5 zvezdic ali z oceno B. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj ni prejel boljših pregledov:

 • Cena. Čeprav je UltraCart pripravljen z obilico funkcij, so na trgu cenovno ugodnejše možnosti.
 • Preusmeritev iz blagajne. Ko bodo kupci končno kupili, bodo preusmerjeni na stran UltraCart. Čeprav je vse popolnoma varno, lahko to kupca postane nervozno in povzroči izgubo prodaje.
 • Pomanjkanje orodij za pomoč strankam. Veliko nakupovalnih vozičkov ponuja obsežne CRM funkcije, ki omogočajo interakcijo s strankami in reševanje vseh težav. UltraCart je bolj osredotočen na obdelavo plačil in spletno trženje – funkcije so lahko še en izklop za kupce, ki obiščejo vaše spletno mesto.

Kljub tem pomanjkljivostim strokovnjaki še vedno dobro menijo, da UltraCart priporočajo pravim podjetjem. Če želite zaslužiti obstoječe spletno mesto, potem naj bo UltraCart na vašem seznamu. Zagotovo ponuja dovolj orodij, funkcij in dodatkov, da ustvarite privlačno in funkcionalno trgovino, ki vam bo pomagala pri prodaji izdelkov.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/ultracart-review/
 • https://reviews.financesonline.com/p/ultracart/#review

Pozitivni ocene in mnenja potrošnikov o UltraCartu

Nekatere negativne ocene UltraCart se zdijo malo nepoštene, saj ponavadi primerjajo program z možnostjo gostovanja. UltraCart skrbi za povsem drugo občinstvo in sam po sebi ne bo vključeval veliko istih funkcij. Kupci so v primerjavi z UltraCartom v primerjavi z drugimi dodatnimi programi poročali o več pozitivnih izkušnjah.

Zadovoljne stranke so opazile te lastnosti:

 • Zelo prilagodljiva stran za plačilo, ki jo je mogoče izdelati tako, da odraža vašo blagovno znamko.
 • Močne integracije velikih imen, kot so QuickBooks in eBay.
 • Obsežna dokumentacija, ki vam bo pomagala odpraviti težave in upravljati trgovino.

Verjetno je treba tudi opozoriti, da je bilo nekaj pozitivnih pregledov v zvezi s storitvami za stranke. Medtem ko je bilo tudi nekaj nezadovoljnih strank, so se te ocene nagibale k splošnemu zadovoljstvu. Poleg tega so uporabniki, ki so preizkusili druge možnosti na trgu, hitro priporočili UltraCart kot najboljšo izbiro.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na UltraCart

Na žalost na spletu ni veliko povratnih informacij, ko gre za UltraCart. Vendar bi to lahko razumeli kot dobro. Čeprav o programu ni veliko klepetanja, to pomeni tudi, da je pritožb zelo malo. Hiter pregled strani družbenih medijev v podjetju kaže, da so v zadnjih nekaj mesecih naleteli na nekatere tehnične težave, vendar so bili krivi posebni prehodi za plačila.

Drugi glavni razlog, da o UltraCartu ni ravno toliko povratnih informacij, je ta, da ponuja programsko opremo, ki je preprosto dodana na vaše obstoječe spletno mesto. Manj izpopolnjen program lahko preprosto pomeni manj reči. To pomeni tudi, da so kupci ugotovili, da je to precej osnovno in nekoliko zaostaja za časom.

 • www.zippycart.com/1shoppingcart-customer-reviews/
 • https://www.facebook.com/UltraCart-118783281518659/

Oblikovanje & Prilagoditev

Glede oblikovalskih funkcij UltraCart-a se ne da veliko povedati. Izbrati temo ali plačati premijsko predlogo vam ne bo treba skrbeti. Vse, kar morate storiti, je, da kopirate in prilepite malo kode na svoje obstoječe spletno mesto. Tako boste lahko ustvarili gumb »Dodaj v košarico« ali »Nakup zdaj«, ne da bi spremenili celoten videz svojega spletnega mesta.

Če želite graditi trgovino, lahko najamete oblikovalca UltraCart, vendar ta možnost nima smisla. Na voljo je ogromno nakupovalnih vozičkov, ki vam bodo nudili brezplačne predloge in več načinov urejanja spletnega mesta. UltraCart in dizajn preprosto ne gresta skupaj.

Možnosti prilagoditve

Ko vnesete vse svoje podatke, boste lahko prilagodili svojo stran za odjava. Izbirate lahko med različnimi nastavitvami, ki vključujejo obvestila po e-pošti in osnovne konfiguracije. Ustvarjanje strani za nakup se nanaša bolj na klik na razpoložljive možnosti, ne pa na resnično prilagajanje strani.

UltraCart Backend

Ko gre za orodja za popis in sledenje, je zaledje polno funkcij. Na splošno je po zaledju enostavno krmariti, vendar ni ravno impresiven. Opazili boste, da je videti nekoliko zmenjeno in nenavadno.

Gradnja mobilnih spletnih mest

Večina spletnih nakupov kupuje preko mobilne naprave. Zaradi tega je še posebej pomembno, da ima vaše spletno mesto odziven dizajn. Ne bi radi izgubili prodaje, ker stranka ni mogla pravilno videti izdelka. Na žalost UltraCart zaostaja za časom, ko gre za mobilna spletna mesta. Preprosto dodajanje programske opreme ne bo prineslo ničesar, da bi bilo vaše spletno mesto bolj odzivno.

Socialna integracija

Socialni mediji so še ena pomembna sestavina vodenja spletnega podjetja. To je tudi drugo področje, na katerem UltraCart ne pride v poštev. Da, vgrajene so družbene integracije, ne pa kalibra, pričakovali bi od sodobnega nakupovalnega vozička. Lahko ustvarite Facebook stran in to je to.

Lastnosti & Orodja

ZnačilnostPregled
Nastavitev spletne trgovineČe lahko kopirate in prilepite, lahko nastavite UltraCart. Ko se naročite, boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavami, ki jih boste morali vdelati v svoje spletno mesto. Prejeli boste tudi vrsto e-poštnih sporočil z natančnejšimi navodili. Vendar ni čarovnika za nastavitev, ki bi vam nudil navodila ali spletne vadnice za dodatno pomoč.
Pasovna širina in shranjevanjeGlede omejitve pasovne širine in shranjevanja ni treba skrbeti. Paketi so ločeni glede na število artiklov, ki jih boste objavljali, in količino prodaje na mesec.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoUltraCart ponuja odsek “Dodatki”, kamor lahko vključite dodatke. Platforma je združljiva s priljubljenimi poslovnimi aplikacijami, kot so Constant Contact, QuickBooks, Amazon in MailChimp.
Upravljanje naročil`Z UltraCartom lahko spremljate vse vidike naročila. Lahko prejmete celo posodobitve po e-pošti za skoraj vse. Želite vedeti, kdaj se prodaja? Želite biti obveščeni ob preklicu naročila? Zberite vse želene podatke in upravljajte vsako naročilo.
Upravljanje zalogPrav tu naj bi sijal UltraCart. Program je pravzaprav tako temeljit, ko gre za upravljanje naročil, da bi morda šel čez krov. Ob nalaganju izdelka morate vnesti nekatera področja. To je morda več informacij, kot jih želite dodati.
Sledenje pošiljkamUltraCart se združuje z velikimi svetovnimi ladjarji. To pomeni, da lahko hitro ustvarite in si ogledate sledilne številke
CRM funkcijeUltraCart je ena redkih platform, ki olajša reševanje sporov s strankami. Obstaja več orodij, ki olajšajo komunikacijo in pomagajo zaščititi trgovca
Predloge in temeNad tem, katero temo izbrati, ni treba pretvarjati. Izkoristite kar najbolje od svojega trenutnega oblikovanja spletnega mesta.
Integracije in dodatkiKer UltraCart ne uporablja tem, je število dodatkov precej omejeno. Lahko vključite priljubljene socialne medije, tržno in računovodsko programsko opremo. Vendar pa bi te stvari verjetno lahko počeli z ali brez UltraCart-a
Mobilna e-trgovinaČe dodate UltraCart, vaše spletno mesto ni mobilno. Od začetka boste morali ustvariti odzivno spletno mesto
Spletno gostovanjeUživajte v uporabi programa UltraCart v oblaku in robustnih strežnikov. Ne bo vam treba naložiti nobene dodatne programske opreme, vendar boste morali plačati za gostovanje in ime domene.
Trgovina z aplikacijamiČe o trgovini z aplikacijami ne govorimo veliko. Programe lahko integrirate, vendar so vse funkcije, ki jih potrebujete, že vgrajene v UltraCart.
BloggingPonovno lahko na svojem spletnem mestu zagotovo vodite blog, vendar UltraCart ni zasnovan tako, da bi vam pomagal zagnati.
SEO in trženjeUporaba UltraCart ne bo vplivala na nobene od obstoječih nastavitev SEO. Če želite izboljšati svoja marketinška orodja, razmislite o vključevanju ponudnikov tretjih oseb.
GlasilaČe želite uporabljati glasila in e-poštne sporočila kot marketinška orodja, boste morali uporabiti dodaten program. UltraCart je zasnovan tako, da vam redno pošilja posodobitve po e-pošti, vendar ne širi zmožnosti glasila.
Varnostne funkcijeUltraCart je združljiv s PCI. Tako je, ko gre za varnost. Niso se lotili gradnje impresivnih požarnih zidov ali šifriranja. Varnostne funkcije nakupovalne košarice so vsekakor dovolj, vendar o njih ni treba pisati ničesar.
Certifikacija PCIRaven 1 certificiran.
Ustvarjanje vsebineZa dodajanje vsebine boste morali uporabiti obstoječega urejevalnika. UltraCart sploh ne namerava razširiti ali izboljšati te funkcionalnosti.
Darilni boniZa ustvarjanje darilnih bonov, kuponov in popustov potrebujete le nekaj klikov.
Možnosti plačilaUltraCart se integrira z vsemi vodilnimi plačilnimi procesorji drugih proizvajalcev. Stranke lahko uporabljajo PayPal, Google Checkout in večje kreditne kartice. Ponuja celo veliko mednarodnih plačilnih možnosti.
Davki in odprema KalkulatorjiPreden začnete dodajati izdelke, nastavite vse svoje davčne nastavitve in nastavitve pošiljanja. Vgrajeni kalkulatorji bodo te pristojbine samodejno ustvarili.
PoročilaUživajte v obilo vgrajenih orodij za poročanje. Spremljate lahko skoraj vse vidike zalog in izdelkov.
Statistika spletnega mestaMedtem ko UltraCart vključuje dovolj orodij za poročanje, lahko vedno nadgradite na Google Analytics. Brezplačna različica je bolj uporabniku prijazna in informativne narave.

Načrti & Cenitev

Glede na to, da UltraCart ne vključuje oblikovalskih funkcij, je cena razmeroma visoka. Osnovni načrt stane 49,95 USD na mesec. To je približno 20 USD več kot večina konkurentov. Težko je reči, kaj vam ta dodaten denar kupi, ker je UltraCart bolj razširitev spletnega mesta, kot polna platforma.

Dobra novica je, da uživate v vseh enakih lastnostih, ne glede na to, kakšen cenovni paket kupite. Glavna razlika je, koliko izdelkov želite našteti. Sledi razčlenitev načrtov:

 • 49,95 USD – 0–250 izdelkov in 0–50 000 USD prodaje na mesec
 • 69,95 $ – 251-500 izdelkov in 50,001 $ – 70,000 $ prodaje na mesec.
 • 104,95 $ – 501-1,000 izdelkov in 70,001 $ – 100,000 $ prodaje na mesec.
 • 154,95 $ – 1.001–5.000 izdelkov in 100.001 USD – 150.000 USD prodaje na mesec

Dodatni stroški in storitve

Če nameravate našteti več kot 5000 izdelkov, vam bomo zaračunali dodatnih 50 USD na mesec za skupino 5.000 izdelkov. Prav tako se lahko prijavite za profesionalne storitve, ki vključujejo klice za usposabljanje in pomagajo pri ustvarjanju kuponov po meri. Za plačilo vnaprej in za vračilo stroškov ni nobenega popusta, če prekličete sredi obračunskega cikla.

Preizkusno obdobje

UltraCart ponuja 30-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Kreditna kartica ni potrebna. To je dvojno tisto, kar ponuja večina platform e-trgovine. V tem obdobju 30 dni boste imeli brezplačno podporo po e-pošti in telefonu.

Pomoč strankam

Storitve za podporo strankam UltraCart so mešana torba. Dobra novica je, da je njihovo prodajno in tehnično osebje prijazno, dobro in koristno. Hitro lahko dobite temeljite odgovore na svoja vprašanja. Glavna pomanjkljivost je, da so na voljo samo v običajnih delovnih urah. (Od ponedeljka do petka, od 20.30 do 17. ure po EST). Če se po urah srečate s težavo, boste morali počakati ali pa jo poskusiti odpraviti sami.

Rabim pomoč? Tu je seznam razpoložljivih virov:

 • Telefon
 • E-naslov
 • Klepet v živo prek Skypea
 • Facebook in Twitter (Čeprav se ti računi ne zdijo zelo aktivni).
 • Stran s pogostimi vprašanji
 • Tehnični priročnik v PDF obliki

UltraCart nima aktivnega foruma skupnosti, YouTube kanala z vajami ali obsežne baze znanja. Po eni strani je služba za stranke vrhunska, ko se obrnete na zastopnika. Po drugi strani so vaše možnosti virov relativno omejene, zlasti v primerjavi z drugimi programi.

Enostavnost uporabe

Nastavitev je enostavna, a pomoč je težja. Nastavitev trgovine vključuje le kopiranje in lepljenje nekaj povezav. To bo vdelalo pravo kodo in vam omogočilo ustvarjanje nakupovalnega vozička za vaše spletno mesto.

Stvari se lahko zapletejo, ko začnete raziskovati skrbniški odsek. Prejeli boste nekaj e-poštnih sporočil z navodili, vendar navodila po korakih ni. Pri iskanju poti ste sami.

Iskreno povedano, ne boste potrebovali dolgo, da ugotovite zaledje. Program pa ni ravno uporabniku prijazen. Obstaja toliko drugih platform, ki vključujejo odlične vadnice in sodobne vmesnike, da je od teh orodij skoraj pričakovati. Brez njih začne UltraCart še bolj datirati. Na splošno uporabniška izkušnja ni grozna, je pa bolj zapletena.

Zaključek

Je UltraCart prava izbira za vas?

Iskreno, težko je razumeti, zakaj je UltraCart ustrezna možnost. Ne ponuja nobenih jasnih ugodnosti, zlasti ne glede na ceno. Da, to je preprost način za namestitev nakupovalne košarice na obstoječe spletno mesto. In o tem gre.

Obstaja toliko boljših možnosti, ko gre za platforme za nakupovalne vozičke. Pravzaprav boste verjetno našli bolj dostopne vtičnike za svoje spletno mesto, če boste malo kopali. Medtem ko vam UltraCart omogoča dodajanje gumbov »Nakup zdaj« in stran za odjava, ne izboljša nič drugega kot funkcionalnost vašega spletnega mesta. Na koncu se zdi program zastarel in zaostaja za časom. Zapravite manj in pridobite več za drugo programsko opremo za e-trgovino.

Primerjaj

UltraCart

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map