SiteBuilder.com Pregled 2016


SiteBuilder.com

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

SiteBuilder.com

SiteBuilder.com je nova spletna stran za izdelavo spletnih strani od leta 2014. Kar zadeva podrobnosti gradnje spletnih strani, se zdi, da ima SiteBuilder.com enega najboljših ugledov na trgu. Podjetje trdi, da ponuja a "niso potrebne nobene veščine" izkušnje. Preberite naš pregled SiteBuilder.com spodaj.

Prednosti

 • Načrti za poštene in konkurenčne cene od 5 do 10 dolarjev
 • Brezplačno osnovno spletno mesto z brezplačnim gostovanjem in domeno
 • 10.000 poslovnih predlog
 • 500 MB pomnilnika z vsemi načrti
 • Komponente so enostavne za dodajanje in urejanje
 • Vključena fotogalerija
 • Možnosti e-trgovine za zadovoljitev poslovnih potreb
 • Možnosti trženja in trženja

Slabosti

 • Telefonska podpora je omejena, razen tistih, ki so na programu Premium
 • Nekoliko omejene predloge, ki temeljijo na e-trgovini
 • mora ustanoviti račun, da se seznani s cenami načrtov
 • Ni mogoče spremeniti v drugo predlogo, ne da bi ponovno ustvarili spletno mesto
 • Prosti načrt SiteBuilder je za razširitev e-trgovine omejen v funkcionalnosti

Pregled

 • Spletna stran: www.sitebuilder.com
 • Sedež: Ohio, ZDA
 • Leto ustanovitve: 2014
 • Kategorije: Spletna stran Builder
 • Storitve: Programska oprema za spletno oblikovanje v oblaku, spletno gostovanje
 • Brezplačen preizkus: 14 dni

SiteBuilder ponuja rešitve, ki jih današnji graditelji spletnih strani iščejo, z minimalnimi omejitvami. Podjetje napreduje z novimi lastniki podjetij in spletnimi oblikovalci, ki iščejo sodoben videz.

SiteBuilder se uvršča visoko glede na vrednost, lastnosti, enostavnost uporabe in raznolikost predloge. Ustvarjen za začetnike in vendar primeren za razmeroma izpopolnjena spletna mesta, SiteBuilder je ravno pravšnji za današnje vodje malih podjetij.

SiteBuilder oglašuje brezplačno domeno in brezplačno e-pošto skupaj z več kot 10.000 predlogami, ki jih je mogoče uporabiti z urejanjem povleci in spusti. Uvod je brezplačen, uporabniki pa lahko ostanejo na brezplačnem računu z omejenimi funkcijami. Naročniki prejmejo brezplačno ime domene in lahko na koncu izberejo mesečni ali letni obračun. Tabela cen ni na voljo na domači strani. Spodaj je več drobnega tiska.

Kdo je SiteBuilder priporočljiv za?

Ta gradnik spletnih strani je zasnovan tako, da to storite sami. Kot večina spletnih graditeljev v svojem razredu je tudi podpora v živo bolj omejena kot pri celotnem podjetju za oblikovanje spletnih strani. SiteBuilder je primeren za vodje malih podjetij, podjetnike, ki delajo od doma, zunanje spletne oblikovalce in neprofitne organizacije, ki želijo ohraniti določen nivo nadzora. Uvršča se med medije glede rešitev e-trgovine, pri čemer za prodajo izdelkov uporablja integracijo Ecwid.

Območje osredotočenosti / posebnosti SiteBuilderja

SiteBuilder je osredotočen na profesionalne in čiste mobilne prijazne predloge za osebne in poslovne spletne strani. Ta ustvarjalec spletnih mest prikazuje moč v številu in slogu predlog ter vmesnik povleci in spusti.

Nekatere izmed njihovih posebnosti vključujejo nadzor SEO in vire, račune za trženje e-pošte, nekatere urejanje HTML, dostojno možnost blogging, avdio, video in številne vire za podporo strankam. SiteBuilder je odlična platforma za prodajo izdelkov in storitev na spletu. Nekateri to naredijo boljše za večje potrebe e-trgovine.

Tehnične specifikacije / omejitve SiteBuilderja

Funkcij z vmesnikom za gradnjo spletnih strani SiteBuilder ne manjka. Vsaka funkcija, ki jo lastnik podjetja ali posameznik morda potrebuje, je navedena, vključno z nakupovalno košarico, 500 MB pomnilnika, neomejeno pasovno širino, avdio, video, podporo in še več.

SiteBuilder ponuja brezplačno preskusno različico, vendar na domači strani ni povsem jasno, kaj je vključeno. Kaže, da uporabniki prejmejo brezplačno ime domene, več kot 10.000 predlog, brezplačen e-poštni naslov, orodja za optimizacijo iskalnikov, rešitve e-trgovine in spletno mesto spletnega dnevnika. Mnoge od teh funkcij vključujejo ločene stroške.

.Vnaprej ne vidite dodatnih funkcij in podrobnosti o cenah spletnega mesta. Edina možnost na domači strani je začeti z brezplačnim preskusom. Ni jasno, katere od naštetih funkcij so vključene v brezplačni načrt. Edini način, da to ugotovite, je ustvariti račun in vključiti svoje ime in e-poštni naslov. Na dnu domače strani je povezava za podporo, ki vsebuje nekaj podrobnosti.

Kar zadeva funkcionalnost, obstaja le nekaj omejitev pri spletnem mestu SiteBuilder. Ko izberete eno in vnesete vsebino, predlog preprosto ne morete preprosto zamenjati. Za začetek morate izbrati drugo predlogo. Prav tako ni toliko predlog, ki temelji na e-trgovanju. Funkcije samodejnega shranjevanja ni in podpora v živo je nekoliko omejena, razen na načrtu tretje stopnje.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

SiteBuilder ponuja tri načrte, ki jih je mogoče plačevati mesečno ali letno. Ti načrti se gibljejo od 5 do 10 dolarjev na mesec, kar je sprejemljiva cena za vrednost. Z načrti Personal, Pro in Premium, ki jih lahko izbirate, imajo mala podjetja možnosti razširljivosti in rasti. Vsi trije načrti vključujejo brezplačno ime domene, brezplačno gostovanje in brezplačne oglase. Pričakujte, da boste plačali več za nekatere posamezne funkcije e-trgovine.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

Na voljo je brezplačna preizkusna različica in garancija za vračilo denarja (ki ne vključuje stroškov nakupa domenskega imena prek spletnega mesta SiteBuilder). Spletno mesto ponuja preklic, čeprav je kolega s preizkušanjem imel težave pri preklicu računa.

Kaj je ugled SiteBuilderja?

Ker je novinec, ima SiteBuilder precej dober ugled. Prikazujejo 3-5 zvezd in veliko dobrih ocen strank. Uporabnikom so všeč platforma, možnosti interaktivnega urejanja, predloge in nekaj prožnosti pri kodiranju HTML. Cena za vrednost se dobro zlaga.

SiteBuilder je dobitnik nagrade Peoples Choice Award v kategorijah Najboljša platforma socialnih omrežij in Najboljši CMS za skupnosti.

Zakaj izbrati SiteBuilder?

Za poslovne managerje ali posameznike, ki potrebujejo sodobno zasnovo spletnega mesta za majhna podjetja skupaj z gladkim vmesnikom, ima SiteBuilder dobro oceno. Uporabniki lahko postavijo brezplačno spletno mesto ali se naročijo po nizki mesečni ceni za funkcije, ki jih potrebujejo. Izbirate lahko med več kot 10.000 predlogami, brezplačne storitve pa so več kot primerne. Nabor orodij vključuje večino komponent spletnega mesta, ki jih lastnik podjetja potrebuje za vodenje majhnega podjetja.

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Več kot 10.000 predlog
 • Neomejeni naslovi po e-pošti
 • SEO orodja
 • Prilagajanje sloga strani
 • Intuitivni vmesnik za vizualno urejanje
 • Obsežna fotogalerija
 • Integracija družbene skupne rabe
 • Z enim klikom brezplačen račun
 • Hitra in enostavna namestitev strani spletnega dnevnika
 • Preprosta postavitev strani za bloganje
 • 500 MB prostora za shranjevanje

Razsodba industrijskih strokovnjakov na spletnem mestu SiteBuilder.com

Spletna stran BuilderTo je drugo potencialno mračno območje. Če si ogledujete strokovne preglede, se prepričajte, da dejansko berete delo iz objektivnega vira. Naletela sem na veliko pregledov, ki so bili objavljeni na manj kot verodostojnih spletnih mestih in o spletnem mestu SiteBuilder.com niso imeli nič drugega kot žareče stvari. Če menite, da nimate nobenih kritik ali predlogov, verjetno niste bili pozorno pozorni na storitev.

Med tistimi, ki so resnično kopali, je tukaj nekaj, kar so morali povedati:

 • Sistem cen je nejasen in zmeden. Pravzaprav si cen sploh ne morete ogledati, če ne nadgradite iz brezplačnega načrta.
 • Ponuja preprost in osnovni gradnik spletnih strani, vendar je nadgradnja na kompleksnejša orodja lahko draga.

Na koncu bi graditelj spletnega mesta lahko bil dejansko koristno orodje, če se podjetje ne bi ukvarjalo s toliko senčnimi praksami. Bolje je, da se izogibate.

 • http://www.merchantmaverick.com/reviews/sitebuilder-review/
 • 20. april 2016

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja na spletnem mestu SiteBuilder.com

V bistvu ne zaupam nobenemu pozitivnemu pregledu strank, ki sem ga prebral. Ne bi menil, da bi to podjetje obiskalo spletna mesta za pregledovanje in objavilo svoje ocene, da bi preprečilo negativno oglaševanje. Na enem mestu ni ničesar, razen popolnih pregledov in besedila, ki preprosto ne zveni tako, kot bi ga napisal povprečni potrošnik. Po teh besedah ​​govorimo na desetine pregledov. Preprosto ga ne kupim in ne verjamem, da bi kateri koli potencialni kupec, ki porabi več kot 3 minute za iskanje podjetja. Zaradi tega bom nadaljeval in rekel, da o tem ustvarjalcu spletnih strani dejansko ni nobenih pozitivnih ocen ali dobrih stvari..

 • http://www.top10webbuilders.com/builders-reviews/sitebuilder/review?page=6#customer-reviews-title

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletnem mestu SiteBuilder.com

Najprej je SiteBuilder.com isto podjetje kot WebsiteBuilder.com, Sitey.com in Sitelio.com. Dobili boste popolnoma enak izdelek z nekoliko drugačnimi načrti cen. Potrošnike, ki so se spoprijeli s tem, je razumljivo izključila ideja, da bi se podjetje podalo pod različna imena domen.

Drugi pregledi potrošnikov vsebujejo besede: “Doddy, prevaranti, grozljivke, prevara” in mnogi drugi v tej vrstici. Uporabniki so naleteli na številne težave z obračunavanjem, prodajalci so se obrnili na prodajalce, ki so jim poskušali prodati svoje ime domene, in vse druge sumljive dejavnosti. Glede na ocene potrošnikov sem presenečen, da to spletno mesto še vedno deluje in ga agencije za nadzor niso popolnoma zaprle. Mogoče je vprašanje časa.

 • https://www.trustpilot.com/review/sitebuilder.com

Oblikovanje & Prilagoditev

Oblikovanje in prilagajanje na spletnem mestu SiteBuilder.com sta poleg nekaterih konkurentov precej robustni. 10.000+ predloge za oblikovanje nudijo veliko izbiro, interaktivna platforma za strani po meri pa je enostavna za krmarjenje. Spodaj je nekaj opomb o funkcijah oblikovanja in prilagajanja strani SiteBuilderja.

ZnačilnostPregled
Predloge SiteBuilderSiteBuilder ima trg s predlogami, ki jih lahko izbere več kot 10.000, vključno z mobilnimi napravami. Izbere se manj predlog za e-trgovino, vendar se zdi, da lastniki podjetij najdejo tisto, kar potrebujejo, in imajo možnost prilagoditve.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv. Obstajajo predloge za vsako podjetje, vsako osebnost v več sto barvnih palet in slogov. Prazno platno oblikovalcem nudi prilagodljivost; vendar je prednastavljene postavitve pogosto lažje delati. Prav tako si ne morete premisliti in izbrati druge predloge, ne da bi izgubili vsebino.
 • Vnaprej izbrane predloge v primerjavi z gradnjo spletnega mesta iz Scratcah SiteBuilder je program naredi sam, ki se opira na predloge. Če želite, da nekdo izdela vaše spletno mesto za vas, si želite ogledati podjetja za oblikovanje in razvoj spletnih strani.
SiteBuilder VmesnikSiteBuilder je intuitiven za oblikovanje in spreminjanje vsebine in komponent. Novi uporabniki enostavno delajo z zvočnimi datotekami, videoposnetki, slikami, barvami, vsebino in slogom. SiteBuilder ponuja varno prijavo z domače strani ali strani za podporo, tako da lahko popravite takojšnje posodobitve na svojem spletnem mestu.
Prilagajanje sloga straniPrilagajanje sloga strani vam omogoča, da prilagodite svoje spletno mesto in prilagodite vsebino in komponente, da ustrezajo vašim potrebam. Uporabniki pogosto želijo spremeniti kodo HTML / CSS. SiteBuilder je kot nalašč za večino vidikov prilagajanja sloga strani.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo. Predloge SiteBuilder so lahko prilagojene. Naložite svoje slike, spremenite vsebino in vstavite pripomočke. Glede umestitve določenih elementov je nekaj omejitev.
 • Svoboda gibanja, spreminjanja velikosti in urejanja. Elementi za urejanje so pomembna točka za SiteBuilder. Hitro urejanje, premikanje, spreminjanje velikosti ali brisanje vsebine in elementov. V predlogah je nekaj možnosti prilagoditve.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Urejanje HTML / CSS kode je možnost SiteBuilder. To bo morda zahtevalo nekaj raziskav v centru za podporo SiteBuilder.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje. Vizualno urejanje v SiteBuilder-ju v intuitivni obliki, namenjeno začetnikom. Vaše ustvarjalne spretnosti bodo koristne, saj SiteBuilder uporablja odprto platno namesto predhodno izdelanih postavitev. Za to lahko pride do rešitve. Hitro dodajte zvočne datoteke, videoposnetke, zemljevide in fotografije za prodajne namene ali za privabljanje občinstva.

Ko se prijavite na SiteBuilder.com s svojim imenom in e-poštnim naslovom, si lahko predloge ogledate. Izberite eno in se držite tega, saj po vstavitvi vsebine in komponent ne morete hitro izbrati druge predloge.

Navigacija po spletnem mestuNavigacija po spletnem mestu temelji predvsem na predlogi, ki jo izberete, vendar jo je mogoče do neke mere prilagoditi tako, da se prikaže na lokacijah, ki so primerne za vaše kupce. Izberete lahko mobilni pogled, da preverite, kako bo vaša vsebina in postavitev videti vašim strankam.
Upravljanje vsebineUpravljanje vsebine na spletnem mestu SiteBuilder je podobno kot pri drugih ustvarjalcih spletnih mest precej preprosto in enostavno. Za prijavo v račun potrebujete samo internetno povezavo z domače strani ali strani za podporo. Spremembe so preproste za izvedbo in hitro nalaganje na vaše osebno spletno mesto.
Fotografije in galerijeGalerija fotografij SiteBuilder je precej obsežna ali pa imate možnost nalaganja fotografij. Poleg tega lahko svoje fotografije fotografij prilagodite glede razmikov, števila elementov, prehodov, stolpcev itd.
Gradnja mobilnih spletnih mestSiteBuilder ponuja na tisoče predlog, optimiziranih za mobilne naprave, in jih lahko prikažete v pregled, ko delate na svojem računu. Ker je SiteBuilder razmeroma nov na trgu ustvarjalcev spletnih strani, je mobilnost dana. Mnoge nove platforme so prisiljene dodati nove predloge v funkcionalnost za prikazovanje spletnih mest na mobilni napravi.
Integracija družbene skupne rabeIntegracija družbenih medijev je še ena od možnosti za SiteBuilder. Ker so družbeni mediji v porastu za trženje, doseganje strank in deljenje storitev, ta gradnik spletnih strani vključuje primarne platforme za socialne medije – Facebook in Twitter. SocialBooster uporabljajo tudi za vaše trženje na družbenih medijih.
Storitve oblikovanjaSiteBuilder ne opravlja celovitega oblikovanja spletnih strani. Šteje se, da je platforma za samostojno izdelavo spletnih strani za vse uporabnike.

Lastnosti & Orodja

SiteBuilder je glavni graditelj spletnih strani z večino oblikovalcev funkcij, lastniki podjetij pa iščejo spletno mesto. Pri zgodnjih zgodbah o uspehu uporabnikov SiteBuilder prihodnost izgleda obetavno. Je bogata s funkcijami platforma, enostavna za uporabo in primerna za večino malih ali srednje velikih podjetij. Spet spodaj je več drobnega tiska.

ZnačilnostPregled
Namestitev SiteBuilderjaSiteBuilder ponuja brezplačen račun z enim klikom, vendar bodite pripravljeni, da delite svoje ime in e-pošto, da začnete. Preden izberete tisto, ki ustreza vašemu podjetju, si oglejte tisoče predlog. Uvod je brezplačen in preprost.
Oblikovanje spletnih straniKo izberete pravo predlogo, ste pripravljeni začeti postopek spletnega oblikovanja. SiteBuilder ponuja prazno stran ali platno z menijsko vrstico za dodajanje komponent in gradnjo spletnega mesta. Predloge ne morete spremeniti brez popolnega preoblikovanja, zato se prepričajte, da ste izbrali pravo.
Globina plovbeZ brezplačnim načrtom ali enim od treh načrtov za oblikovanje spletnih strani SiteBuilder so možnosti navigacije za stranke in število strani primerne za vsako poslovno zasnovo. Začnite s predlogo, ki ponuja ustrezno postavitev, in jo od tam razširite.
Gradniki in aplikacijeUporabniki imajo na voljo nekaj pripomočkov strani za večjo interakcijo s strankami. Kar zadeva aplikacije, se zdi, da lahko uporabniki dodajajo aplikacije iz Googla, vendar SiteBuilder ne pride s svojimi aplikacijami. Ta morda zahteva nekaj raziskav.
MonetizacijaSiteBuilder ponuja razmeroma dobre možnosti, ki so nekatere prodajne spletne strani prikazale v zadnjem letu. Izdelovalec tega spletnega mesta uporablja Ecwid, kratek za pripomočke za e-trgovino, za integracijo nakupovalnih košaric.
Statistika obiskovalcevVečina ustvarjalcev spletnih strani danes ponuja natančno in v realnem času statistiko obiskov in SiteBuilder ni izjema. SiteBuilder vam omogoča, da dodate kodo Google Analytics za sledenje in poročanje o obiskovalcih, promet na spletnem mestu in drugo.
Foto, video in zvokSiteBuilder dobro opravi z možnostmi interaktivnih medijev in slik. Te so potrebne za današnje lastnike spletnih podjetij, SiteBuilder pa vam omogoča, da vstavite zvočne datoteke, fotografije, videoposnetke in drugo, da bi pritegnili stranke.
BloggingStran spletnega dnevnika je dokaj enostavna za nastavitev in vzdrževanje na spletnem mestu SiteBuilder, za razliko od nekaterih drugih spletnih graditeljev v njegovem razredu. Ta funkcija je bila nadgrajena za boljšo podporo uporabnikom SiteBuilderja.
Google zemljevidiSiteBuilder vam omogoča, da hitro vstavite Google zemljevide in prilagodite tudi stran.
HTML urejevalnikČeprav urejevalnik HTML ni viden, vam SiteBuilder omogoča prilagajanje oznak HTML, glave in drugih elementov za dodaten nadzor.
Integracija socialnih medijevNa voljo je osnovni oblikovalec obrazcev, vendar je omejen na radijske gumbe, besedilna polja, potrditvena polja itd. Možen je osnovni obrazec, ki pa ni idealen za ankete.
Obrazci in anketeNa voljo je osnovni oblikovalec obrazcev, vendar je omejen na radijske gumbe, besedilna polja, potrditvena polja itd. Možen je osnovni obrazec, ki pa ni idealen za ankete.
Skladiščni prostorNaročniki prejmejo 500 MB prostora za shranjevanje z vsemi načrti.
Orodje za glasiloSiteBuilder ponuja poslovni e-poštni račun za upravljanje poštnih novic.
ForumZdi se, da SiteBuilder ne ponuja foruma za skupnost, vendar obstaja veliko datotek s pomočjo za vse vidike SiteBuilder, možnost e-poštnega naslova, da zahtevate pomoč in pogosta vprašanja, da najdete tisto, kar iščete. Telefonska številka podpore ni na voljo samo v načrtu Premier.
E-trgovina / Spletna trgovinaSiteBuilder združuje s tretjo osebo, imenovano Ecwid za e-trgovino. Čeprav ni showstopper, je Ecwid orodje za dodatke, ki vas lahko zaskrbi. Uporabniki bodo morda potrebovali dodatno podporo, da ugotovijo nianse in postavijo svojo trgovino.
Integracija prehodovStoritve prehodov za članstvo niso storitve, vendar je potrebno nadaljnje testiranje.
SEO prijaznoSiteBuilder ponuja orodja za SEO prek trgovine z aplikacijami, vendar se lahko zaračunajo dodatni stroški. Obstaja nekaj trženjskih, optimizacijskih in mobilnih orodij za podporo iskalnikov.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Uporabniki SiteBuilder-ja z geslom zaščitenim računom za prijavo strank in urejanje spletnega mesta.
Google® AnalyticsSiteBuilder se integrira s storitvijo Google Analytics, vendar pričakuje, da bo to izvedel še malo.
Varnost spletnega mestaSiteBuilder, tako kot drugi ustvarjalci spletnih mest, daje varnost uporabnikov in kupcev prednostno nalogo z možnostmi zaščite gesla za spletna mesta in platforme e-trgovine..
Več jezikovZdi se, da SiteBuilder ni na voljo v drugih jezikih razen v angleščini.
Mobilna optimizacijaPredloge SiteBuilder vključujejo mobilno optimizacijo, tako da lahko obiskovalci in stranke enostavno dostopajo do vaših izdelkov na mobilnih napravah. Spletno mesto se prikazuje natančno in kupcem omogoča nakupe.
CDN tehnologijaSiteBuilder trdi, da ponuja CDN gostovanje za dodatne stroške, da “napolni” vašo tehnologijo za visoko razpoložljivost in visoke zmogljivosti.

Načrti & Cenitev

SiteBuilder strankam ponuja brezplačen račun skupaj s tremi poceni možnostmi. Težko je oceniti, kaj vključujejo ali izključujejo načrti ali stroški, saj SiteBuilder te podatke razkrije, ko navedete svoje ime in e-poštni naslov za ustvarjanje računa. Vsi trije plačani načrti ponujajo:

 • 50% popust
 • Brezplačna domena
 • Brezplačno gostovanje
 • Brezplačni krediti za oglase

Na voljo načrti za določanje cen

 • prost. Na spletni strani ni jasno, kaj so brezplačne možnosti vključene.
 • Osebno. Stroški za mala podjetja znašajo približno 5 USD / mesec in ponujajo funkcije na zgornjem seznamu.
 • Pro. Stroški za mala in srednje velika podjetja, ki potrebujejo funkcije e-trgovine, znašajo približno 8 USD na mesec, ponuja funkcije na zgornjem seznamu, SEO in tržno pomoč ter spletna mesta za mobilne naprave.
 • Premium. Stroški za mala in srednje velika podjetja, ki potrebujejo dodane funkcije e-trgovine, znašajo približno 10 USD / mesec in ponujajo funkcije zgornjega seznama, SEO in tržno pomoč, mobilna spletna mesta, pomoč po e-pošti in prednostno podporo.

SiteBuilder ponuja konkurenčne cene, vendar se zdi, da nekatere funkcije povzročajo drugačne stroške. Dešifriranje na spletnem mestu SiteBuilder je težko.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Da, poslovni direktorji in posamezniki lahko brezplačno nastavijo račun in na koncu izberejo med tremi načrti za ceno, da dobijo več funkcij.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? Sodelujete v 30-dnevnem brezplačnem preskusu, vendar za brisanje računa SiteBuilder potrebujete nekaj skrbnosti.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? SiteBuilder je precej ugoden za večino lastnikov podjetij, z veliko brezplačnimi izdelki za osnovne potrebe. Za nekatere dodatke pričakujte plačilo posebej.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? Da, sprva lahko spletno mesto ustvarite brezplačno.
 • Ali se plačilo izvrši mesečno / letno? Za plačilo se lahko oblikuje mesečni načrt ali letni načrt.

Pomoč strankam

Storitve za podporo strankam pri spletnem mestu SiteBuilder se nagibajo k modelu, ki ga naredi sam. To pomeni, da večina pomoči vključuje spletne datoteke pomoči, ki jih morate najti in prebrati. Podporni center je obsežen in vključuje pomoč pri večini vseh tem. Najdete tisto, kar iščete, lahko traja nekaj minut.

Bolj zapletena je spletna stran, več pomoči je potrebno. Ta pomoč je na voljo, če ste pripravljeni plačati več za cenovni načrt tretje stopnje. Zdi se, da telefonski klic ni odvračan, razen če se naročite na Premium načrt, saj se na spletnem mestu SiteBuilder ne prikaže nobena številka. Za naročnike tretje stopnje je na voljo telefonska številka za podporo.

Enostavnost uporabe

Enostavnost uporabe je morda najboljša funkcija na spletnem mestu SiteBuilder. Postopek je enostavno zagnati, dokaj intuitiven za uporabnika in preprost za vzdrževanje. Upoštevajte, da se stopnje spretnosti razlikujejo za tiste, ki se odločijo za izdelavo svojega spletnega mesta s pomočjo spletnega ustvarjalca spletnih strani. Najboljši način za odločitev je, da izkoristite brezplačne preskusne ponudbe in preizkusite. Spodaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati med sprehajanjem čarovnikov predloge:

Enostavnost vmesnika. Vmesnik SiteBuilder ocenjuje srednje do visoko za vizualno privlačnost in interaktivnost, ki je primeren za večino uporabnikov.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike. SiteBuilder je primeren tako za novince kot za izkušene uporabnike. Koncept urejanja odprtega platna je nekoliko zahtevnejši, vendar ponuja nekaj dodatne prilagodljivosti kodiranja za napredne uporabnike. SiteBuilder ponuja skoraj vse, kar bi moral lastnik majhnega podjetja predstaviti in prodati svoje izdelke.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas. Avtonomija je v rokah lastnika spletnega mesta in SiteBuilder ima kot dokaz svoje platforme zanesljivo uptime in zadovoljno stranko.

Pomoč v urejevalniku. Pomoč in podpora za SiteBuilder vključujeta pogovorno okno v urejevalniku za vodenje novih oblikovalcev. Ta funkcija je združljiva z drugimi podobnimi ustvarjalci spletnih mest.

SiteBuilder je nov konkurenčen spletni ustvarjalec, ki je enostaven za uporabo in ponuja večino vsega, kar si lastniki malih podjetij želijo in potrebujejo, razen nezmožnosti enostavno zamenjave predlog po postavitvi spletnega mesta.

Zaključek

SiteBuilder ima dobre rezultate glede na to, kako nedavno je bilo podjetje ustanovljeno. Uporabniki se lahko brezplačno prijavijo – v resnici morajo to storiti dejansko, da to preverijo – in se na koncu naročijo na enega od treh razumnih cen. SiteBuilder je optimalen za posameznike, vodje malih podjetij ali neprofitne organizacije. Načrti ponujajo nekaj brezplačnih, vendar pričakujte nekaj dodatnih cen za različne funkcije e-trgovine in SEO.

Vmesnik je enostaven za upravljanje in obstaja le nekaj resnih omejitev. Prednosti so obsežne in slabo je s programom SiteBuilder.

SiteBuilder je močan graditelj spletnih mest za številna mala podjetja, ki se šele začnejo ali se širijo v prostoru e-trgovine. Funkcije so obsežne z ogromno število predlog, med katerimi lahko izbirate, in obstaja le nekaj omejitev. Izkoristite brezplačno spletno mesto SiteBuilder in ugotovite, ali je to prava izbira za vas.

Primerjaj

SiteBuilder.com

89

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map