Pregled ustvarjalcev IM-jev 2016


Ustvarjalnik IM-jev

Obiščite spletno mesto

8.8


Ocena AWA

Ustvarjalnik IM-jev

IM Creator je ustvarjalec spletnega mesta za osebe, ki želijo izdelati spletno mesto za svoje podjetje, dogodek ali lastno samoupravo, vendar nima veščin programiranja HTML. Izdelek olajša prehod od gradnje spletnega mesta do nakupa domene. Sodelovali so tudi s podjetjem za e-trgovino, da bi na svojem spletnem mestu brez napora prodali izdelke podjetja. Preberite naš pregled IM Creator spodaj.

Pregled

 • Spletna stran: www.imcreator.com
 • Sedež: New York City
 • Leto ustanovitve: 2011
 • Kategorije: Spletna stran Builder
 • Storitve: Programska oprema za spletno oblikovanje v oblaku, spletno gostovanje
 • Brezplačen preizkus: 14 dni

Kar ustvarjalec IM ustvarjalcev omogoča, da ustvarite spletno mesto, poleg tega pa nudijo platformo za gostovanje. Zasnovan je za ljudi, ki nimajo sposobnosti programiranja. Njihov ciljni trg je splošni uporabnik. Ne osredotočajo se na noben poseben trg, na take fotografe. Obstajajo predloge za splošna podjetja, restavracije in celo poroke.

Tehničnih omejitev je nekaj, vendar jih ni veliko. Na primer, ni nobenega predloga za JavaScript ali sloge. Imajo samo osnovni urejevalnik HTML, katerega koda je uporabna samo za en del strani, kar pomeni, da določene delitve strani, kot je glava, ne bi mogli spremeniti. Prav tako ne morete narediti nekaj zapletenega, kot je Jquery, da spremenite DOM. Če pa bi uporabnik vedel, kako to storiti, tako ali tako ne bi uporabljal programa IM Creator, tako da običajnemu uporabniku to ni pomembno..

Ni razloga, da bi skrbeli za razširljivost ali rast prostora, saj lahko uporabnik doda toliko strani, kolikor želi, ponuja neomejeno shranjevanje in svoj sistem vodijo na robustni platformi za virtualni računalnik Amazon AWS.

Njihovo veliko število uporabnikov (navajajo, da jih ima 8 milijonov) govori o njihovem slovesu, vendar se ne morejo pohvaliti z nobenimi nagradami ali certifikati. Na svojem spletnem mestu omenjajo CNN, The NY Times in The Next Web, kot da so tam napisani, vendar ne navajajo povezav do člankov, zaradi česar bi se spraševali o tem.

Ključne funkcije

 • Neomejena pasovna širina in gostovanje
 • Odziven
 • SEO prijazno
 • Priložljiv
 • Integracija e-trgovine
 • Aplikacija za mobilne naprave
 • Popoln nadzor nad marže in obloge
 • Povežite svojo domeno
 • Oglas brez
 • Brezplačne ikone
 • Integracija socialnih in poslovnih aplikacij
 • Integracija Google Analytics

Razsodba industrijskih strokovnjakov o ustvarjalcu IM

Sprostitev spletnega mesta: Hiter pregled strokovnih pregledov kaže povprečno oceno 2-3 od 5 zvezdic. Čeprav to ne izgleda kot odmevna potrditev, dejanske kritike programa IM Creator zvenijo veliko bolj pozitivno, kot kaže ocena zvezd. Številni kritiki so se obotavljali z višjimi ocenami, ker je IM Creator idealen za določeno občinstvo. Lastniki malih podjetij, ki pričakujejo, da bodo ostali majhni, in tisti, ki želijo sestaviti osebno spletno mesto, bodo ugotovili, da je IM Creator odlično orodje. Ima veliko funkcij, ne da bi vključil toliko, da postanejo prenaporni za začetnike. Strokovnjaki so tudi velikodušni pri hvali uporabniškega vmesnika in orodij za urejanje. Glavna pomanjkljivost in glavni razlog, da IM Creator ne prejme boljših rezultatov, je ta, da program preprosto ni najboljša možnost za večja podjetja ali tiste, ki želijo aktivno promovirati svoje spletno mesto s pomočjo SEO.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • https://www.itpages.com/im-creator-review/
 • https://www.comparakeet.com/best-website-builders/im-creator-review/
 • 20. april 2016

Pozitivni mnenja potrošnikov in pričevanja o ustvarjalcu IM-jev

IM Creator ima za to nekaj večjih prednosti. Predloge so moderne in lepe, vmesnik za gradnjo spletnih strani pa je zelo enostaven za uporabo in intuitiven. Vsakdo lahko hitro izdela spletno mesto brez izkušenj s kodiranjem. Uporabniki uživajo predvsem v enostavnosti urejevalnika za povleci in spusti.

Kupci so bili zadovoljni tudi s cenovnimi paketi in so poročali o odlični storitvi strank. Začetniki si lahko ogledajo vaje, uživajo v dostopu do obsežne baze znanja in se po potrebi neposredno obrnejo na podporo strankam. Zaradi teh prednosti je IM Creator odlična izbira za blogerje in mala podjetja.

Med uporabniki, ki so bili dobro seznanjeni s kakršnimi koli težavami glede razširljivosti, povezanih z IM Creator, so bili ocene izjemno pozitivni. Kadar gre za zagotavljanje uporabniku prijaznega oblikovalca spletnih strani, program IM Creator meri v skladu s pričakovanji.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na ustvarjalcu datotek

IM Creator ni vaša možnost, ki je priložena vsakemu razpoložljivemu zvonu. Za nekatere potrošnike je bila to velika pomanjkljivost. Ni namenjen velikim podjetjem, ki si želijo izboljšati uvrstitev na iskalnikih. Nastavitve SEO so zelo omejene, zato skoraj ne moremo zagotoviti, da bodo vaše spletno mesto iskalniki pravilno indeksirali.

Druga velika pomanjkljivost programa je ta, da ne ponuja urejevalnika spletnih mest za mobilne naprave. Medtem ko si bodo obiskovalci lahko ogledali vaše spletno mesto v kateri koli napravi, bo težko izboljšati, kako je videti.

Medtem ko lahko IM Creator olajša izdelavo spletnega mesta, pri trženju in povečanju prometa to primanjkuje.

 • http://www.cmscritic.com/im-creator-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/im-creator

Oblikovanje & Prilagoditev

Najprej si oglejmo nekaj možnosti oblikovanja.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega mestaPredloge imajo sami, vendar ne tretjih proizvajalcev, kot je na primer odprtokodni izdelek, ki bi znatno povečal njihovo število. Toda predloge je veliko in so elegantno postavljene. Mednje spadajo moda, samostojni izvajalec, restavracija, poroka, talent, arhitektura, svetovalec in drugo, vključno z mobilnimi predlogi.
prostImajo brezplačno možnost, vendar mora to gostovati na njihovi domeni in ne na vaši.
PremiumNjihova opredelitev premije pomeni, da s svojega spletnega mesta odstranijo oznake XPRS, ki so tam obtičene, tudi če uporabljate svojo domeno. Z drugimi besedami, vaše spletno mesto postane resnično blagovno znamko. (Tu je še en primer zmede XPRS-ImCreator. Morajo biti v prehodu glede vsega tega, kar so, saj pravijo, da je XPRS “nov.”
Vmesnik za izdelavo spletnih straniUporabniški vmesnik je bistvena značilnost njihovega sistema. Kot smo rekli, imata dva, kar vodi v zmedo.
Prilagajanje sloga straniNjihov priročnik razlaga, kako prilagoditi predlogo strani.
Navigacija po spletnem mestuŠe ena zmeda je, da so med preiskovanjem njihovega spletnega mesta zamenjali teme. Tako smo se znašli v popolnoma drugačni strukturi menijev.
Upravljanje vsebineNi orodij, ki bi ekipi omogočili skupno delo na istem spletnem mestu. Na primer ni različice.
Fotografije in galerijeFotografije lahko obrezujete, ne pa da jih urejate. Dodajanje fotografije je enostavno. Samo kliknite pripomoček za galerijo, da naložite fotografije.
Gradnja mobilnih spletnih mestZagotavljajo privzeto predlogo za mobilne naprave, nato pa vam omogočajo, da jo spremenite.
Integracija družbene skupne rabeTe so na voljo.
Storitve oblikovanjaNe. Ne ponujajo storitve za izgradnjo spletnega mesta.

Lastnosti & Orodja

Tu je seznam funkcij, ki bi jih večina ljudi potrebovala. Pravimo, ali jih ima ImCreator.

ZnačilnostPregled
NastavitiImCreator vas vodi skozi ustvarjanje prve strani za objavo na vaši domeni.
Oblikovanje spletnih straniIzbirate lahko postavitve strani, teme, nastavite barve in še veliko več.
Ime domene po meriDa.
Globina plovbeStrani lahko dodate neomejeno.
Gradniki in aplikacijeObstaja veliko pripomočkov in programov, vključno s Twitter-jem, Vimeo, Google Maps, SoundCloud, JotForm kontaktnim obrazcem, rednim kontaktnim obrazcem in gumbom Facebook Like.
Monetizacija(Glejte komentarje o e-trgovini spodaj. Razen tega ni pripomočka Google Ads ali možnosti uporabe drugih oglaševalcev.)
Statistika obiskovalcevPoročila o obiskovnih straneh ni, lahko pa dodate kodo za analitiko in nato za to uporabite Analytics. Seveda bi začetnik za pomoč potreboval osebo z nekaj osnovnim znanjem HTML.
Foto, video in zvokLahko dodate videoposnetke Vimeo ali YouTube, ne pa Daily Motion ali BrightCove. Toda prva dva sta dovolj za veliko večino ljudi. Za dodajanje zvoka, kot je v datotekah MP4, ni funkcije, vendar lahko dodate SoundCloud, kar bi delovalo za večino ljudi, saj omogoča predvajanje.
BloggingDa, lahko dodate črto za bloganje. Stripe je tisto, kar imenujejo vsak od svojih strani strani.
Google zemljevidiGooglove zemljevide lahko vstavite in jim daste naslov kot izhodiščno točko. Ne morete dinamično posredovati naslova.
HTML urejevalnikObstaja urejevalnik vrste pomoči pri kodi, vendar lahko kodo HTML vnesete neposredno. Tako bi oseba, ki piše HTML, lahko naredila napako in morala porabiti nekaj časa, da ugotovi, zakaj njihova stran ne deluje.
Integracija socialnih medijevDa. Ikone socialnih medijev so vidno prikazane na vsaki strani.
Obrazci in anketeObstaja kontaktni obrazec, ne pa tudi možnost ustvarjanja polj po meri ali oblikovanja obrazca za vnos teh. Prav tako ni značilnosti ankete.
Skladiščni prostorNeomejeno.
Orodje za glasiloNe morete ustvariti novic in nato poslati e-poštnega sporočila. Uporabnik bi moral prenesti stike in jih nato naložiti v drugo storitev za to.
ForumNe.
E-trgovina / Spletna trgovinaTa zapleten postopek olajša IM Creator. Samo kliknite možnost, da dodate možnost prodaje vsega, kar je prikazano na zaslonu. Sistem je povezan s platformo e-trgovine Sprocket. Zaračunajo 2% provizije in Stripe uporabljajo kot prehod za plačilo. Nato lastniku spletnega mesta pošljejo plačilo prek Paypala.
Integracija prehodovUporabniki, ki uporabljajo funkcijo e-trgovine, prejmejo račun Stripe samodejno račun trgovca. To pomeni, da ni treba ročno nastaviti prehoda za plačila. Seveda je pri uporabi Sprocket, Stripe in PayPal slabo, saj vsi zaračunavajo strmo provizijo. Nekdo, ki želi prodati večji obseg, bi moral poiskati prodajalce, s katerimi se bo lahko pogajal ali ki zaračunavajo manj.
SEO prijaznoIM Creator vam omogoča, da vnesete naslov, ključne besede ter opis in predogled družabne slike. Poleg tega lahko dodate svoj ID za Google Analytics. Vse to bi ustvarilo metaoznake, da bi spletnemu mestu omogočili nadzor nad povzetkom, ki je prikazan v Googlu, in olajšanje SEO. Vendar ni možnosti dodeliti naslovov slikam, da bi izkoristili to vrsto SEO odkritja. Povezave lahko dodate tudi na skrite strani.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Noben.Kot obrazec za komentar, Tripadvisor, Yelp in druge možnosti, le nakažejo povezave do navodil na tista druga spletna mesta, kjer lahko ročno dodate HTML. Tako bi morali programirati zaščito z geslom, kot ste vi lahko uporabljate, ko gradite spletno mesto, da ljudi prepreči.
Google® AnalyticsDa, lahko vstavite kodo za analitiko.
Varnost spletnega mestaNa spletnem mestu Amazon AWS ste zaščiteni z varnostnimi orodji. Ker nimate dostopa do ukazne lupine, kot je ssh, ni veliko možnosti, da bi nekdo tako poškodoval vaše spletno mesto. Kar zadeva injekcijo SQL ali drugo krampanje, bi bilo katero od spletnih mest podvrženo temu, če bi v katerem koli izmed pripomočkov prišlo do pomanjkljivosti, za katere izkušnje pravijo, da bi jih bilo, vendar bi jih odpravili tako hitro, ko jih najdejo. In potem se nihče ne more zaščititi pred napadom zavrnitve storitve (DOS).
Več jezikovNe. Toda nudijo nekaj navodil za obvladovanje z uporabo skritih povezav. Ko smo se na spletno mesto prijavili iz špansko govoreče države, pri čemer je španski jezik kot jezik v našem računalniku, se je pojavila v angleščini, tako da tudi tuji jezik ne podpira zasnove za oblikovanje. Verjetno kot registrar domene ne bi mogli registrirati domen v domenah države, na primer site.com.uk, kar bi pokazalo, da ciljajo le na angleško govoreči trg v ZDA..
Mobilna optimizacijaLepa lastnost je, da predlaga mobilno predlogo na podlagi izbrane predloge namizja.
CDN tehnologijaNe.

Načrti & Cenitev

 • Brezplačno, če gostuje v njihovi domeni.
 • 250 dolarjev na leto z odstranjeno logotipo XPRS.
 • 6, 7, 8 ali 10 USD na mesec, kar ustreza, če želite plačevati mesečno, dvakrat na leto ali za 1, 2 ali 3 leta in jih uporabljate z logotipom XPRS.

Zato je tudi njihova cena zmedena.

Njihovi plačani načrti ponujajo neomejeno shranjevanje in deset e-poštnih naslovov.

Obstaja brezplačna možnost, če želite svoje spletno mesto gostiti na njihovi domeni in ne na svoji. To je omejeno na 50 MB prostora za shranjevanje. To lahko uporabite, ko delate za dokončanje spletnega mesta ali pa ga ocenjujete. Ko se preselite na svojo domeno, bodo zahtevali podatke o vaši kreditni kartici.

Funkcije, ko delate na brezplačni različici, nimajo nobenih omejitev, seveda pa k temu ne morete dodati e-trgovine..

Pomoč strankam

Tu so njihove možnosti podpore:

ZnačilnostPregled
TelefonNe
Podporna e-poštaDa, s povprečnim odzivnim časom 12 ur. To smo preizkusili in se nam vrnili v tem časovnem okviru.
KlepetajteNe
Baza znanjaDa, iskanje.
Video vadniceDa.Ti so na svojem kanalu YouTube.
Forum za podporoDa
Dodatne možnostiPriloženi so njihovi priročniki v PDF obliki, ki jih lahko natisnete. To je sicer staromodno, vendar omogoča preprost način iskanja navodil. Poleg tega se človek sprašuje, kako lahko posodabljajo ročno, saj dodajajo nove funkcije, saj urejanje tako dolge knjige zahteva čas. Toda to bi lahko bil slab znak, kar pomeni, da pogosto ne dodajajo novih funkcij.
Pogosta vprašanja.Vsebuje razdelke o e-trgovini, zaračunavanju, naprednem urejanju, zaračunavanju, zagonu in preklopu predlog.

Podjetje ne bi povedalo, ali imajo osebje za podporo 24 × 7. Toda rekli so: “Poskušamo pravočasno odgovoriti na vsako e-pošto, običajno v 12 urah ali 24 urah med vikendi.” S tem pomenijo “vključno z vikendom”, kot je zapisano na njihovi spletni strani.

Prvič, ko smo odprli vozovnico za podporo, da bi preizkusili njihov odziv, je agent, s katerim smo stopili v stik, poslal strokovni odgovor, ne da bi nam dal konzerve. Poleg tega so spremljali raziskavo o zadovoljstvu strank. To je dobro. In njihove bloge je napisal isti človek, ki bi moral biti strokovnjak, saj je napisal tudi vse te. Tudi to je dobro. In ker njihova platforma uporablja Amazon, bi morala zagotavljati zanesljivo storitev.

Enostavnost uporabe

ImCreator je zelo enostaven način za izdelavo spletnega mesta. Usmerjena je na začetnika namesto naprednega uporabnika. Vsebinskega konteksta pomoči ni, vendar pa elementi, ki jih želite izpolniti na zaslonu, niso dovolj preprosti in obstajajo tudi druga orodja za samopomoč.

Ena od stvari, ki nam je všeč pri IM Creatorju, je, da začnete graditi spletno mesto prav na njihovem spletnem mestu, ne da bi se vam sploh bilo treba registrirati. Tako lahko ocenite, ne da bi se znašli na kakšnem motečem seznamu poštnih sporočil. Izberete predlogo in nato dodate ikone, grafike, videoposnetke v YouTubu ali celo nekaj preprostega HTML-ja in nato plačate le, ko želite objaviti spletno mesto.

Vendar pa njihovo spletno mesto ustvarja zmedo, ker se zdi, da uporabljajo dve različni orodji s tremi različnimi imeni: ImCreator, XPRS in polydom, kot smo rekli. Polydom je drugo ime za XPRS, čeprav je napisano, da ga predstavimo, nekaj več kot le urejevalnik.

Tu so štirje osnovni koraki za začetek s prvo stranjo.

 1. Izberete predlogo in nato kliknete ikono slike, da jo nadomestite s svojo in za spremembo kliknete naslovno besedilo.
 2. Nato dodate črte, to je tisto, o čemer govorijo njihovi deli na strani. Ikone družbenih medijev so privzeto tam, zato kliknete na tiste, da se povežete s svojimi računi.
 3. Po tem se lahko odločite za delo na svoji mobilni temi ali pa samo uporabite privzeto, ki je vezana na namizno stran.
 4. Na koncu se odločite za nakup domene ali uporabo obstoječe. Očitno bi za uporabo obstoječega začetnika potreboval pomoč pri iskanju nekoga, ki bi svoje DNS zapise zamenjal s svojim registrarjem.

Zaključek

Glede na njihovo veliko število uporabnikov in to, da Amazon uporabljajo kot gostiteljsko platformo, ni veliko možnosti, da bi šli narobe z izbiro tega izdelka. Zagotoviti jim morajo pojasnila med imeni ImCreator.com in XPRS, ki jih verjetno poznajo, saj XPRS označujejo kot “novega”. Pojasniti morajo, kako je poldom drugačen kot XPRS, če sploh. Kot je predstavljeno, je poldom videti kot nekakšen programski okvir za ustvarjanje spletnih strani, kar pa zagotovo ni.

Izdelovalec spletnih strani IM Creator ni Joomla ali WordPress odprtokodna orodja, zato ni močne skupnosti drugih razvijalcev pripomočkov. To pomeni, da ste omejeni na njihov nabor orodij in pisanje lastnih odrezkov HTML kode. Ampak verjetno iščete popoln CMS (sistem za upravljanje vsebine), če ne gledate na relativno težavnost Joomle ali WordPressa.

Njihovo navidezno pomanjkanje omrežja CDN lahko predstavlja težavo za globalno podjetje, saj bodo uporabniki po vsem svetu videli nekaj zamud, ne da bi se v njih predpomnile vsebine. Toda spletna stran theireCommerce tako ali tako ne bo delovala v tujih državah (t.j. druga valuta), zato je to zagotovo izdelek, usmerjen na ameriški trg

Primerjaj

Ustvarjalnik IM-jev

88

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map