Pregled spletnega vozlišča 2016


Spletno vozlišče

Obiščite spletno mesto

9.1


Ocena AWA

Spletno vozlišče

Webnode je švicarsko podjetje, ki se je začelo leta 2008 kot globalni graditelj spletnih strani, osredotočeno na "prijaznost do uporabnika, kakovost in vizualna privlačnost." Webnode zahteva več kot 22.000.000 uporabnikov tega interaktivnega programa povleci in spusti za ustvarjanje in zagon spletnih mest. Webnode je opisan kot hiter in enostaven postopek, ki ponuja razmeroma enostavno platformo za začetek in upravljanje spletnega mesta. Preberite naš pregled spletne kode spodaj.

Prednosti

 • Preprost uporabniški vmesnik
 • Brezplačna možnost spletnega mesta za preprosta spletna mesta
 • Na voljo je kodiranje HTML / CSS
 • Na stotine osnovnih predlog, med katerimi lahko izbirate
 • Vključne slike in mediji
 • Podpira 20 jezikov
 • Dobra optimizacija iskanja

Slabosti

 • Funkcijske predloge, vendar ne moderne
 • Ni neposrednih možnosti za novice, ampak jih rešuje
 • Ni idealen za napredno bloganje
 • Imena domen z ločenimi cenami
 • Načrti za načrtovanje cen, ki jih je težko rešiti

Pregled

 • Spletna stran: www.webnode.com
 • Sedež: Švica
 • Leto ustanovitve: 2008
 • Zaposleni: 90+
 • Izdelana spletna mesta: 22.000.000+
 • Kategorija: Programska oprema za izdelavo spletnih strani

Platforma Webnode se uvršča visoko na enostavnost uporabe, funkcije, čas oblikovanja do začetka predstavitve (pet minut) in skupno hitrost. Webnode izstopa kot priljubljen sistem za upravljanje vsebine vse v enem, ki podpira več kot 20 jezikov. Ta graditelj spletnih strani ima funkcije, potrebne za posameznike in mala podjetja. Uporabniki spletnih omrežij lahko brezplačno vzpostavijo spletno mesto ali pa se naročijo na enega od devetih unikatnih načrtov cen. Spodaj je nekaj podrobnosti za gradnik spletnega mesta, spletnega mesta:

Komu je priporočeno spletno vozlišče?

Izdelovalec spletnih strani Webnode je priporočljiv za strokovnjake iz majhnih podjetij, blogerje, lastnike spletnih trgovin, študente, umetnike in druge. Ta gradnik spletnih strani privabi vse, ki potrebujejo hitro in enostavno spletno mesto.

Območje fokusa / posebnosti spletne strani

Webnode je osredotočen na uporabno gradnjo spletnega mesta z veliko funkcijami. Posebnosti Webnode so prisotne v enostavnem vmesniku povleci in spusti, v izmenljivih predlogah, prijaznim mobilnim napravam, v različnih poslovnih in osebnih oblikah spletnega mesta, nekaj kodiranja HTML, optimizacije zvoka in impresivnem večjezičnem naboru.

Tehnične specifikacije / omejitve spletne strani

Tehnični podatki za spletno kodo vključujejo brezplačen račun, ki ga je mogoče živeti v petih minutah (čeprav bi realno večina uporabnikov potrebovala vsaj pol dneva ali dlje, da izdelajo svoje spletno mesto). V brezplačnem ali plačljivem računu uporabniki dobijo možnosti domene, socialne medije, e-pošto, bloge, obrazce, slike, statistiko in večino standardnih funkcij, ki jih pričakujete pri spletnem ustvarjalcu spletnih strani.

Kar zadeva omejitve, je ta ustvarjalec spletnih mest dober za tiste, ki so v redu z osnovnimi funkcionalnimi predlogi brez veliko občutkov. Platforma potrebuje posodobitve z omejitvami sodobnega dizajna. Kot robustna rešitev za bloganje se Webnode uvršča nekoliko nizko.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

Webnode ponuja nekaj mesečnih načrtov cen, ki temeljijo na zapletenosti spletnega mesta. Nakupovalci, blogerji in drugi lahko začnejo z majhnimi in napredujejo v načrtu cen, ki ima potrebne funkcije. Webnode ponuja devet načrtov za določanje cen spletnih strani (vključno z osnovnim in naprednim e-trgovanjem) – več načrtov katerega koli graditelja spletnih strani. Načrti za oblikovanje cen so zapleteni za razbrati, vendar omogočajo podjetjem prostor za rast

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

15-dnevno garancijo za vračilo denarja prejmete samo na Premium programu.

Kaj je ugled spletnega vozlišča?

Webnode je dobro zasnovan skupaj z zvočno platformo za osnovna in poslovna spletna mesta. Čeprav ni zelo privlačen za tiste, ki iščejo sodobnost, ima funkcionalnost in veliko zadovoljnih strank. Webnode ima enega najboljših večjezičnih nizov in uporablja prijazen Microsoftov vmesnik za urejanje. Je vsestranski in mobilno odziven z različnimi cenami. Lahko je poceni, toda razvijajoča se podjetja bodo morala plačati več, da bi lahko dobila tisto, kar potrebujejo. Na splošno ima Webnode v industriji velik ugled.

Zakaj izbrati spletno vozlišče?

Webnode ponuja stabilno platformo z razumno funkcionalnostjo za podporo večine slogov in zahtev spletnega mesta. Z možnostjo brezplačnega ali razumnega cenovnega načrta je zasnovan tako, da ponuja nabor funkcij za različne uporabnike. Za e-trgovino je zelo primeren, če se ne splačate plačati več, z obsežnimi funkcijami, ki so konfigurirane za podporo malim podjetjem. Odličen je tudi za blogerje, umetnike in študente, ki ne potrebujejo sodobnih predlog.

Ključne funkcije

 • Na stotine predlog
 • Uporabite svoje ime domene
 • Podpora za napredne SEO tehnike
 • Integracija socialnih medijev
 • Zero zagonski stroški
 • Več jezikovna podpora
 • Varnostno kopiranje in obnovitev
 • Prilagodite nogo
 • 15-dnevna politika vračila
 • Spletna trgovina Builder
 • Od 2 GB do neomejene pasovne širine
 • Integracija foruma

Razsodba industrijskih strokovnjakov na spletnem mestu

Strokovnjaki za gradnjo spletnih strani zelo verjetno priporočajo spletno vozlišče in mu dajo nadpovprečno oceno. Kritiki so podobno kot potrošniki kot največje napake programa omenili storitve za stranke in orodja za e-trgovino. Če rečem, lahko plačate več in se odločite za namenski paket e-trgovine. Samo vedite, da so redni poslovni načrti, ko gre za spletno prodajo, omejeni.

Sicer je dejanski graditelj spletnih strani zelo cenjen. Zaslužil je točke za preprosto uporabo in kakovostno urejevalnik povleci in spusti, ki je na vrhu svojega razreda. Strokovnjaki so bili navdušeni tudi nad številom in kalibrom orodij za SEO. WebNode je standardno opremljen z različnimi odličnimi orodji za promocijo vašega spletnega mesta in vašega podjetja.

Navsezadnje so strokovnjaki WebNode ocenili celo višje kot uporabniki s povprečno 8 do 9 zvezdicami od skupno desetih. Po mnenju kritikov je WebNode vredno preveriti.

 • www.websitetooltester.com/sl/reviews/webnode-review/
 • www.superbwebsitebuilders.com/webnode-review/

Pozitivni mnenja potrošnikov in pričevanja na spletnem mestu

Zadovoljne stranke so na splošno omenile ta tri področja:

 • Cenitev. Da, profesionalno in privlačno spletno mesto lahko ustvarite brezplačno. Nadgrajeni paketi ponujajo več tematskih možnosti, vendar je za začetek dovolj že brezplačna različica.
 • Enostavnost uporabe. Za začetnike je preprost vmesnik enostaven za krmarjenje in zelo učinkovit. Takoj, ko nastavite podatke o svojem računu, lahko začnete graditi svoje spletno mesto.
 • Lastnosti. WebNode ponuja orodja za SEO, ki vam bodo pomagala pri trženju vašega spletnega mesta. Na voljo je tudi z odličnimi funkcijami za bloganje, integracijo socialnih medijev in statistiko spletnega mesta.

Ocene strank so bile nekoliko nedosledne, ko je šlo za oceno WebNode, vendar med oceno z 10 zvezdicami nismo našli nič pod 7. Pravzaprav so bili številni rezultati mnogo višji.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletni strani

Nekateri potrošniki so imeli težave pri dostopu do njihovega spletnega mesta, ko so se prijavili. Ne glede na to, ali obstaja težava z domeno ali se preprosto ne morejo prijaviti v svoj skrbniški račun, je o teh vrstah težav mogoče omeniti dovolj. Ne pomaga, da so se ti izzivi v glavnem odpravili s pomočjo strankam. Tudi drugi potrošniki so poročali, da imajo težave pri preklicu računa, ko so se odločili, da WebNode preprosto ni zanje.

Prav tako se morate zavedati, da WebNode prihaja z omejenimi orodji za e-trgovino. Potrošniki so bili videti presenečeni in razočarani, ker program ni bil bolj prijazen do maloprodaje. Za tiste, ki želijo svoje poslovno spletno mesto spremeniti v spletno trgovino, obstajajo boljše možnosti z bolj standardnimi orodji za e-trgovino, ki pomagajo pri prodaji izdelkov.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webnode.com

Oblikovanje & Prilagoditev

Možnosti oblikovanja in prilagajanja se običajno nanašajo na stopnjo, do katere lahko uporabniki prilagodijo predloge in prilagodijo sloge, barve in umestitve. Webnode ponuja različne možnosti oblikovanja in prilagajanja, ki so dovolj enostavne za upravljanje.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega vozliščaNa izbiro je veliko osebnih in poslovnih predlog, ki so prijazne mobilnim napravam, skupaj z možnostmi postavitve na štiri strani in urejevalnikom CSS po želji za urejanje zaledja. Uporabniki si lahko tudi premislijo in izberejo drugo predlogo po shranjevanju podatkov. Predloge so opisane kot nekoliko zastarele, vendar lahko postanete ustvarjalni in spremenite privzeto nastavitev za številne elemente.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv. Na voljo je na stotine predlog v različnih kategorijah. Predloge so barvno označene, tako da lahko najdete barve, ki sovpadajo z logotipom vašega podjetja itd. Privzeti slogi pisave so datirani, vendar jih lahko prilagodite in Webnode je nakazal, da se bodo kmalu posodobili.

Vnaprej izbrane predloge v primerjavi z gradnjo spletnega mesta iz Scratcah Webnode je lastni program, ki se opira na vnaprej oblikovane predloge in dodajanje HTML / CSS kode za tiste, ki jo potrebujejo. Za celovito oblikovanje in razvoj spletnih strani boste v spletu želeli iskati podjetja, ki ponujajo tovrstno storitev, vendar pričakujete, da boste plačali veliko več.

Spletna stran BuilderVmesnik za oblikovanje spletnega mesta je tisto, zaradi česar je Webnode najljubša. Ponuja uporabniku prijazno nadzorno ploščo v slogu Microsofta in uporabnikom ponuja veliko funkcij. Lahko si premislite o predlogi in različnih postavitvah za vsako stran spletnega mesta. Orodja za pomoč so na voljo za to oblikovalsko platformo.
Prilagajanje sloga strani “Ko lahko spletno mesto prilagodite in prilagodite zunaj osnovne predloge, se to nanaša na prilagoditev sloga strani. Webnode je v svojem razredu povprečen za prilagoditev sloga strani.

 • Izbira oblikovanja za personalizacijo. Webnode uporabnikom nudi dobro mero nadzora za prilagoditev. Za vaše strani lahko izbirate med štirimi različnimi postavitvami in predlogo lahko poljubno spremenite. V predloge je vgrajenih več deset barvnih shem.
 • Svoboda premikanja, spreminjanja velikosti in urejanja vsebine. Webnode omogoča urejanje brez stresa na interaktivni nadzorni plošči. Hitro urejate, premikate, spreminjate velikost ali brišete vsebino ali elemente.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Webnode ponuja zelo želeno funkcijo tehničnim uporabnikom urejevalnika CSS za nekaj kodiranja.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje. Uporabnikom je všeč zmožnost vizualnega urejanja Webnode. Dodati pripomočke je razmeroma enostavno, na izbiro pa je številka. Ko jih dodate na stran, lahko obstajajo nekatere omejitve umestitve

Na splošno so uporabniki spletnih omrežij zadovoljni z možnostmi prilagajanja, v predloge pa je vgrajenih nekaj sklopov stilov. Ne pozabite, da so ponujene predloge zelo funkcionalne in ne zadevajo estetike, vendar si lahko to prilagodite, da bi to premagali.

Navigacija po spletnem mestuPredloge spletnega vozlišča ponujajo vsaj šest ravni navigacije po spletnem mestu, kar je dovolj za skoraj katero koli spletno mesto. Postavitev navigacije temelji na predlogi, ki jo izberete, z možnimi prilagoditvami. Pričakujte tudi odzivno mobilno navigacijo.
Upravljanje vsebineZaradi strukture predloge na spletnem vozilu je upravljanje z vsebino poenostavljeno in intuitivno. Predlogo lahko spremenite z malo čiščenja. Webnode zagotavlja varno prijavo uporabnikov na njihovem spletnem mestu in vaše spremembe se naložijo takoj.
Fotografije in galerijeWebnode je opremljen s fotogalerijo in vi lahko svojo galerijo predstavite svoje izdelke. Galerija fotografij vam omogoča paginiranje fotografij, urejanje velikosti sličic in dodajanje opisov.
Gradnja mobilnih spletnih mestZgradba spletnih mest za mobilne naprave je vgrajena v predloge spletnega spletnega mesta, tako da lahko vi in ​​vaše stranke enostavno prikažete in krmarite z mobilne naprave. Podprto je tudi e-trgovina na mobilni platformi.
Integracija družbene skupne rabeIkone socialnih medijev so lahko vstavljene na spletna mesta Webnode za integracijo s priljubljenimi platformami socialnih medijev, kot so Facebook, Twitter in YouTube.
Storitve oblikovanjaWebnode, kot večina graditeljev spletnih mest v svojem razredu, ne ponuja upravljanih storitev oblikovanja spletnih strani. Je graditelj spletnega mesta, ki ga naredite sami. V spletu poiščite oblikovalca spletnega mesta, če potrebujete popolne storitve oblikovanja in razvoja po ugodni ceni.

Lastnosti & Orodja

Webnode ima robustno funkcijo za sprejem lastnikov majhnih trgovin, blogerjev in drugih, ki želijo pokazati svoje izdelke in storitve. Webnode ima enega najboljših ugledov za lastnosti svojih konkurentov. Spodaj je nekaj podrobnosti.

ZnačilnostPregled
Nastavitev spletnega vozliščaS spletnim črtom si lahko pred registracijo ogledate na stotine odzivnih predlog v vsaki poslovni ali osebni kategoriji. Če želite, lahko izberete brezplačen račun in nadgradite na načrt, ki ga potrebujete pozneje. Nastavitev je enostavna in Webnode vas popelje skozi spletni postopek za oblikovanje vašega spletnega mesta.
Oblikovanje spletnih straniPredloge spletnega vozlišča ponujajo na stotine odličnih idej, s katerimi boste razmišljali. Ko se prijavite z imenom svojega spletnega mesta, e-poštnim naslovom in novim geslom, začnete postopek spletnega oblikovanja. Izberete postavitev, dodate besedilo in elemente, ki jih potrebujete, povlečete in spustite na svoje strani. Po potrebi dodajte HTML / CSS kodo.
Globina plovbeWebnode ponuja vsaj šest ravni navigacije po spletnem mestu, kar je več kot dovolj za katero koli osebno ali poslovno spletno mesto.
Gradniki in aplikacijeMedtem ko trgovine z aplikacijami ne omenjamo, je Webnode združljiv z nekaterimi aplikacijami in ga lahko tudi kodirate v HTML. Obstajajo številni pripomočki za vlečenje in spuščanje (ali kodo) na strani vašega spletnega mesta.
MonetizacijaWebnode ponuja integracijo Google AdSense, vendar mora biti kodiran v določenem razdelku. Lastniki trgovin lahko vstavijo standardne možnosti plačila, vključno s PayPalom.
Statistika obiskovalcevOrodja za notranjo statistiko obiskovalcev so uporabna in uporabniki lahko dodajo Google Analytics.
Foto, video in zvokWebnode ima nabor orodij za medije, ki ustreza vsakemu lastniku spletnega mesta, vključno z galerijo slik, možnostjo videoposnetkov in zvočnih datotek in še več.
BloggingMožnost spletnega bloganja je za priložnostne blogerje, ne za resne blogerje. Obstaja nekaj omejitev s komentarji in odgovori, vendar je Disqus dodatek, ki lahko pomaga.
Google zemljevidiWebnode omogoča hitro vstavljanje Google Maps in Bing Maps.
HTML urejevalnikEden izmed sredstev Webnode je možnost dodajanja in urejanja kode HTML / CSS spletnega mesta, kar lahko storite v urejevalniku CSS.
Integracija socialnih medijev
Obrazci in anketeMed obrazci, možnostmi anketiranja in anketami med drugim izberite obrazce Wufoo, integracije Survio in datoteke Box.net.
Skladiščni prostorNaročniki prejmejo od 300 MB do neomejenega prostora za shranjevanje, skupaj s 3 GB do neomejene pasovne širine, odvisno od načrta, ki ga izberete.
Orodje za glasiloMedtem ko orodja za novice ni, se lahko uporabniki integrirajo s Mailchimp, Aweber in drugimi. Vključno e-poštni računi Webnode bodo podpirali to dejavnost.
Podpora forumuWebnode uradno ne podpira forumov, čeprav lahko stranke postavljajo spletne komentarje ali vprašanja.
E-trgovina / Spletna trgovinaWebnode je zasnovan za e-trgovino in ponuja večino vseh potrebnih lastnikov trgovin. Naročniki bodo morali vložiti v načrt z višjimi cenami, da bi pridobili potrebna orodja in podporo. Poseben načrt e-trgovine je najbolj izpopolnjen, čeprav obstajajo manj drage možnosti za manjše prodajne platforme.
Integracija prehodovStoritve prehodov plačil so na voljo na spletnem vozilu in so razmeroma preproste za delo.
SEO prijaznoWebnode prejme štiri zvezdice za SEO, saj naslovi strani in meta naslovi skupaj z oznakami ALT slike in polji URL in urejajo, posebnost za Webnode!
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Webnode uporabnikom ponuja zaščito z geslom za prijavo, urejanje in prilagajanje spletnega računa.
Google® AnalyticsWebnode se integrira z Google Analytics, brez znanih težav.
Varnost spletnega mestaWebnode varnost uporabnikov in kupcev jemlje zelo resno, kot večina spletnih podjetij. Ponujajo potrebno šifriranje in zaščito z geslom, ki so potrebna tako za splošna spletna mesta kot za e-trgovino.
Več jezikovWebnode podpira 20 jezikov, ki jih je morda najbolj podprl katerikoli proizvajalec spletnih strani. Pet zvezdic za to funkcijo.
Mobilna optimizacijaPredloge spletnega vozlišča omogočajo optimizacijo mobilnih naprav, tako da uporabniki in stranke uspešno prikazujejo, krmirajo in kupujejo na večini mobilnih naprav.

Načrti & Cenitev

Webnode strankam ponuja brezplačen račun, skupaj z nekaj zapletenimi načrti cen v treh kategorijah, med katerimi lahko izbirajo. Glede na raven orodij in funkcij, potrebnih za vaše spletno mesto, obstaja načrt cen za vse. Imena domen so posebej plačana. Cene spletnih vozlišč na domači strani niso bile očitne, toda Google je po Googlovem iskanju »Webnode Pricing« povzročil načrte.

Na voljo načrti za določanje cen

prost. Izdelajte spletno mesto, upravljajte z vsebino in prejmite veliko funkcij in nekaj podpore.

Osebna spletna mesta

Vsi načrti za oblikovanje osebnih spletnih mest vključujejo predlogo za mobilne naprave, možnost dodelitve imena domene, zaščito z geslom, premijsko podporo in načrt varnostnega kopiranja in obnovitve..

 • Mini. 6,95 USD / mesec za shranjevanje 300 MB, pasovno širino 3 GB in en nabiralnik.
 • Standardno. 13,75 USD / mesec za 1000 MB pomnilnika, 20 GB pasovne širine, 20 nabiralnikov in možnost prilagoditve noge.
 • Profi. 24,95 USD za shrambo v vrednosti 4000 MB, neomejeno pasovno širino, 100 nabiralnikov, več jezikov in različico spletnega mesta brez povezave.

Poslovne spletne strani

Vsi načrti za ceno poslovnega spletnega mesta vključujejo predlogo za mobilne naprave, možnost dodelitve imena domene, premijsko podporo ter novice in članke.

 • Mini. 6,95 USD / mesec za shranjevanje 500 MB, pasovno širino 3 GB in tri nabiralnike.
 • Standardno. 13,75 USD na mesec za shranjevanje 2 000 MB, 10 GB pasovne širine, 20 nabiralnikov, novic in člankov, ustvarjanje seznamov, več jezikov, možnost prilagoditve podnožja in zaščita gesla.
 • Profi. 24,95 USD za shranjevanje 5.000 MB, neomejeno pasovno širino, 100 nabiralnikov, novic in člankov, ustvarjanje seznamov, več jezikov, možnost prilagoditve noge, zaščito z geslom in brez povezave različico spletnega mesta.

Spletna mesta e-trgovine

Vsi načrti za oblikovanje cen na spletnem mestu e-trgovine vključujejo predlogo za mobilne naprave, kreditno kartico, možnost dodelitve imena domene, premijsko podporo in načrt varnostnega kopiranja in obnovitve..

 • Mini. 9,95 USD / mesec za shranjevanje 300 MB, pasovno širino 3 GB, en nabiralnik in 100 izdelkov.
 • Standardno. 24,95 USD na mesec za shranjevanje 1000 MB, pasovno širino 20 GB, 20 nabiralnikov, 1000 izdelkov, podrobne poslovne podatke, različice izdelkov, možnost prilagoditve noge, podatek izdelka in zmogljivosti za uvoz / izvoz izdelkov.
 • Profi. 49,95 USD za shrambo v vrednosti 4 000 MB, neomejeno pasovno širino, 100 nabiralnikov, neomejeno število izdelkov, podrobne poslovne podatke, različice izdelka, možnost prilagoditve noge, podatek izdelka, zmogljivost uvoza / izvoza izdelkov, zaščito z geslom in brez povezave različico spletnega mesta.

Webnode ponuja konkurenčne cene, ko natančno ugotovite, kakšno konfiguracijo potrebujete za vaše osebno ali poslovno spletno mesto.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Da, kdorkoli lahko nastavi in ​​nadaljuje z uporabo brezplačnega računa za osnovno spletno mesto. Pričakujte, da se naročite na plačilni račun za rešitve e-trgovine.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? Lahko nastavite račun za brezplačno storitev ali se naročite s kreditno kartico ali PayPal. Obstaja 15-dnevna brezplačna preizkusna različica samo za Premium načrt.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? Webnode ponuja nekaj načinov oblikovanja cen, vendar se ime domene ceni posebej. Cena je konkurenčna za potrebe malih podjetij ali e-trgovine. Za vse funkcije e-trgovine je višji od nekaterih, vendar boste dobili tisto, kar morate prodati.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? Da, lahko profesionalno spletno mesto razvijete brezplačno in ga hranite brezplačno.

Ali se plačilo izvrši mesečno / letno? Na voljo je mesečni plačilni načrt.

Pomoč strankam

Storitve za podporo strankam Webnode so podobne večini podjetnikov, ki jih naredijo sami. Spletna podpora je dobra. Podpora za telefon in e-pošto je nekoliko omejena, vendar obstaja forum za pogosta vprašanja in vprašanja. Za vse cenovne načrte je na voljo nekatera raven podpore.

Enostavnost uporabe

Webnode je opisan kot relativno enostaven graditelj spletnih strani za izdelavo DIY spletnih strani. Ustvarjen je bil za uporabnike katere koli stopnje spretnosti. Začeti je enostavno in enostavno upravljati. Spletna mesta za e-trgovino bodo potrebovala nekaj več načrtovanja in časa za postavitev in vzdrževanje.

Enostavnost vmesnika.Vmesnik Webnode ima zelo visoke rezultate za urejanje slogov na nadzorni plošči, interaktivnost in preprosto uporabo.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike. Webnode je kot nalašč za začetnike in izkušene oblikovalce, vključno z možnostjo kodiranja v HTML / CSS. Začetnikom je všeč urejanje z vlečenjem in spuščanjem, medtem ko napredni uporabniki lahko dodajo kodo.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas.Uporabniki dobijo popoln nadzor v varni prijavi na spletnem mestu Webnode, ki je namenjen posameznikom ali lastnikom trgovin, ki prodajajo blago in storitve na spletu.

Pomoč v urejevalniku. Dialog v urejevalniku in možnosti pomoči so dobri. Podpora v živo je omejena, nekaj poročil o datotekah pomoči pa je preveč.

Webnode je konkurenčen graditelj spletnih strani, ki je enostaven za uporabo in ponuja funkcije za vsako vrsto spletnega mesta, z nekaj omejitvami in nekoliko konkurenčno ceno, odvisno od vaših potreb.

Zaključek

Webnode se uvršča visoko na seznam ustvarjalcev spletnih strani, zlasti za lastnike trgovin, z 20 jeziki in devetimi načrti za izbiro cen. Specializirani so za najrazličnejše občinstvo in ponujajo številne funkcije. Lahko se brezplačno prijavite ali pa izberete med devetimi načrti cen, ki ustrezajo vašim potrebam. Webnode ima eno boljših ponudb za e-trgovino. Možnosti oblikovanja cen je težko najti in jih je tudi težko razvrstiti, vendar so vsestranske.

Vmesnik Webnode je odličen, z Microsoftove nadzorne plošče, ki deluje. Ena od pomanjkljivosti so zastarele predloge, ki zahtevajo nekaj prilagajanja, da bodo videti sodobnejši za današnji internet. V resnici so funkcionalne. Tu je spodnja vrstica:

Webnode je močan graditelj spletnih mest v svojem razredu, ki podpira različne ravni e-trgovine in osebnih spletnih mest. Ima funkcionalnost, funkcije in cenovne načrte, ki lahko sprejmejo večino uporabnikov. Če iščete funkcijo, je to odlična izbira. Kar zadeva estetiko in sodoben dizajn, bo dodajanje tega zahtevalo malo več truda z vaše strani. Morda je ena najboljših možnosti glede funkcij in večjezičnih možnosti.

Primerjaj

WebNode

91

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map