Pregled spletnega mesta 2016


Webs.com

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

Webs.com

Webs.com (podjetje Vistaprint) je 15-letna spletna stran, ki je priljubljena pri lastnikih podjetij, neprofitnih organizacijah in spletnih oblikovalcih. Webs je platforma za 55 milijoni spletnih strani. Webs ponuja možnost brezplačnega življenja ali konkurenčne cene za lastnike podjetij, ki potrebujejo več funkcij. To podjetje je vse bolj priljubljeno med drugimi velikimi graditelji spletnih strani. Preberite naš pregled Webs.com spodaj.

Prednosti

 • Pošteni in konkurenčni načrti za oblikovanje cen
 • 450 mobilnih poslovnih predlog
 • Preprosto dodajanje in urejanje komponent
 • Vključena fotogalerija
 • Brezplačno 30-dnevno preskusno obdobje
 • Vključena je analitika podatkov

Slabosti

 • HTML / CSS kodiranje je omejeno na kodno polje na strani
 • Telefonska podpora je omejena, razen tistih, ki so na programu Pro
 • Za vzpostavitev bloganja bodo morda potrebne nekatere raziskave
 • Webs ne oblikuje spletnega mesta za vas

Pregled

 • Spletna stran: www.webs.com
 • Sedež: Srebrna pomlad, Maryland
 • Leto ustanovitve: 2001
 • Zaposleni: 50+
 • Izdelana spletna mesta: 55.000.000+
 • Kategorije: Programska oprema za izdelavo spletnih strani
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Web.com ima več kot 3,3 milijona naročnikov, 2200 zaposlenih in več kot 20 fizičnih lokacij v svojem razredu. Web.com deli podporno kulturo, vrednote in timsko delo podjetja ter te podatke razkriva na spletnem mestu. V podjetju s tako dolgim ​​in velikim položajem obstajajo prednosti in slabosti.

Web.com ponuja enega največjih, najbolj vsestranskih portfeljev izdelkov in storitev katerega koli graditelja spletnih strani. Medtem ko so predloge tradicionalne, zasnovane za delovanje, je spletna stran več kot trgovina z lastnimi storitvami. Spletna spletna stran ponuja tudi spletno oblikovanje celotnih storitev. Vsaka od teh možnosti lahko ustvari ugodne rezultate za posameznike ali lastnike podjetij, ki morajo vzpostaviti in vzdrževati spletno mesto. Pričakujte, da boste za obsežne funkcije in storitve spletnega mesta plačali nekoliko višje cene.

Komu je priporočeno spletno mesto?

Izdelovalec spletnih mest spletnega mesta priporočamo lastnikom podjetij, lastnikom trgovin, blogerjem in drugim, ki potrebujejo funkcionalno, aktivno spletno mesto. Primerno je za tiste, ki želijo zgraditi osnovno spletno mesto ali tiste, ki potrebujejo nekoga, da ustvari bolj kompleksno spletno mesto zanje.

Področje fokusa / posebnosti spletnega mesta Web.com

Web.com je osredotočen na funkcionalna spletna mesta, ki ne ustrezajo individualnim ali poslovnim potrebam. S povečanim naborom predlogov Web.com ponuja več kot 2500 predlog, ki jih je mogoče preprosto dodati po dodajanju vsebine. Predloge so videti nekoliko zastarele, vendar lahko lastniki dobijo prilagojeno spletno mesto, ki ustreza njihovim posebnim oblikovalskim potrebam. Na voljo so paketi za gostovanje Unix, Linux in Windows. Spletna spletna stran opravlja dobro delo e-trgovine, z odličnimi možnostmi za dodatke in vtičnike.

Tehnične specifikacije / omejitve spletnega mesta

Web.com ponuja standardne funkcije za izdelavo spletnih mest za samostojno ustvarjanje uspešnega spletnega mesta, skupaj z možnostjo, da nekdo opravi delo namesto vas. Je funkcionalna, dobro zasnovana platforma za e-trgovino z vgrajenimi rešitvami in možnostmi interaktivne nadzorne plošče.

Kar zadeva omejitve, uporabniški vmesnik ni tako uporabniku prijazen kot nekateri novi konkurenti na spletnem mestu.com in zdi se, da Web.com ne ponuja brezplačne preskusne različice. Možnosti mesečnega oblikovanja cen so za to sezonsko zelo razvito platformo nekoliko višje.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

Medtem ko načrti za oblikovanje cen na spletnem mestu Web.com niso jasno navedeni, se zdi, da obstaja celovit nabor celovitih mesečnih plačilnih načrtov za celovito rešitev gostovanja in za trženje podjetja je potrebno uspešno trženje. Ne bo poceni, toda Web.com ponuja resnično trženje, ki je potrebno za uspeh na spletu.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

Web.com ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, vendar teh informacij na spletnem mestu ne boste zlahka našli. Uporabniki se pritožujejo nad težavami pri preklicu, ko se prijavite.

Kaj je ugled spletnega mesta?

Po dolgi zgodovini prostora na spletnem mestu se zdi, da je spletna stran zasedla zadnji sedež z novimi lastnimi strankami. Zdi se, da so najmočnejše in najuspešnejše rešitve za oblikovanje spletnih mest na neki način neuspešne.

Medtem ko ima podjetje ogromno naslednjih in eno najširših ponudb storitev, je doživelo številne preobrazbe in se mora spoprijeti z novimi uspešniki za učinkovito gradnjo spletnih strani. Za tiste, ki še vedno raje uporabljajo spletnega oblikovalca, ki bi lahko delo opravil zanje, Web.com sejmi tudi v industriji. Nedavni pregledi kažejo, da je spletna spletna stran z dobrim ugledom oblikovalcev s polnimi storitvami in le poštenim ugledom med lastniki spletnih strani.

Zakaj izbrati spletno mesto?

Na spletnem mestu graditelj spletnega mesta je na voljo ogromen nabor funkcij, več možnosti za oblikovanje in razvoj spletnih strani in je vreden podpore velikim podjetjem in naprednemu e-poslovanju. To podjetje naredi vse.

Vprašanje je, ali jim uspe? Če želite sezonsko, bogato podjetje z zgodovino in zmožnostjo zagotavljanja obsežnih storitev oblikovanja spletnih strani, porabite denar in investirajte s spletnim mestom. Če ste majhno podjetje, ki potrebuje osnovno spletno mesto, ki ga naredite sami, obstaja na desetine stroškovno učinkovitih alternativ za izdelavo spletnih strani, kot sta Squarespace in Weebly, ki ustrezata vašim potrebam.

Ključne funkcije

 • Prilagodljive predloge
 • SEO Booster
 • Mobile Website Builder
 • Integracija socialnih medijev
 • Podpora lokalnim seznamom
 • Foto in video galerije
 • Napredna spletna analitika
 • Imena domen po meri
 • Integracija e-trgovine
 • E-poštni naslov po meri
 • Gostovanje v oblaku
 • Zaščita gesla

Razsodba industrijskih strokovnjakov na spletnem mestu Webs.com

Strokovnjaki sicer imajo nekaj prijaznih besed za Webs.com, vendar tudi oni hitro priporočajo boljše možnosti. Ko gre za brezplačno različico, je težko ponuditi veliko kritik. Glede na ceno je Webs.com razmeroma enostaven program, ki bo vsem omogočil izdelavo in objavo spletnega mesta. Povleci in spusti urejevalnik odpravlja potrebo po kakršni koli izkušnji s kodiranjem in je zelo začetnikom prijazen.

Glavna težava tako pri brezplačnih kot tudi plačljivih paketih je, da je vmesnik preprosto zastarel in vsebuje preveč napak. Pravzaprav Webs.com od leta 2012. ni doživel večjih posodobitev. Hitrost napredka tehnologije se lahko počuti bolj kot desetletja kot leta.

Če na koncu iščete cenovno dostopnega, zanesljivega, prilagodljivega in preprostega za uporabo graditelja spletnih strani, obstajajo boljše možnosti. Webs.com preprosto ni uspel ostati konkurenčen.

 • www.websitetooltester.com/sl/reviews/webs-com-review/

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov na spletnem mestu Webs.com

Kljub poplavi negativnih povratnih informacij potrošnikov glede spletnega mesta Webs.com mi je uspelo najti nekaj pozitivnih ocen. Na žalost jih večina zveni kot neželena pošta. Avtorji ne navajajo veliko podrobnosti in hitro vključijo povezavo do svojega spletnega mesta. Uporabniki so veseli, da lahko spletno mesto izdelajo brezplačno.

Druga težava, ki postavlja pod vprašaj natančnost mnenj potrošnikov, je obstoj zelo podobnega spletnega mesta. Med izvajanjem lastnih iskanj so bili rezultati enakomerno razdeljeni med prikazom informacij za Web.com in Webs.com. Mogoče je, da je Webs.com nesrečni prejemnik kritik, ki bi morale biti usmerjene na spletno mesto. Glede na majhne razlike v imenih domen in rezultatih iskanja je težko resnično presoditi, kako se uporabniki počutijo.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletnem mestu Webs.com

Branje uporabniških pregledov za spletno stran Webs.com je skoraj boleče. Medtem ko je praktično vsak proizvajalec spletnih strani prejel nekaj kritik, ponavadi prevzame učinkovitejšo obliko. Vendar pa so očitki uporabnikov Webs.com naravnost jezni. Ljudje ne pišejo koristnih predlogov o tem, kako izboljšati storitev; zmanjkalo jih je za kri.

Kaže, da se večina težav pojavi pri brezplačni različici programa. Obstaja veliko poročil o tem, da ljudje izgubijo dostop do svojega spletnega mesta tudi po dolgoletnem delu pri ustvarjanju in objavljanju vsebin. Dejstvo, da se predstavniki storitev za stranke zdijo nedopustni, vsekakor ne pomaga ublažiti temperamentov. Na splošno je Webs.com prejel oceno z eno zvezdico. Glede na ocene uporabnikov se sliši, kot bi morali teči v drugem primeru.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.webs.com?rating=5

Oblikovanje & Prilagoditev

Možnosti oblikovanja in prilagajanja na spletnem mestu Webs.com so več kot ustrezne, od predlog do uporabnosti. Spodaj je nekaj točk Velikega oblikovanja in prilagoditve.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega mestaWebs je od 40 do 450 mobilnim in sodobnim predlogam za poslovne strani. Uporabniki izberejo te predloge za brezplačno storitev ali za minimalno ceno, ki vključuje nekatere dodane funkcije. Če za svoje podjetje potrebujete rešitve e-trgovine, Webs ponuja tudi nekaj naprednih predlog.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv.Predloge so narejene za podjetja v različnih barvnih paletah in slogih. Izberete lahko med šestimi postavitvami, ki dobro prikazujejo vaše izdelke in storitve. Če si premislite, bo mogoče preprosto uporabiti drugo predlogo.
 • Predizbrane predloge v primerjavi z gradnjo vašega spletnega mesta iz nič. Webs je graditelj spletnega mesta, ki se naredi sam, ki se opira na predloge. Če želite spletno mesto zgraditi iz nič, so morda drugi gradbeniki spletnih mest, ki ustrezajo vašim potrebam
Vmesnik za izdelavo spletnih straniWeb je najboljši pri zagotavljanju intuitivnega vmesnika za izdelavo spletnih strani. Delo z barvami, vsebino in slikami je za novince ali povprečne uporabnike računalnika preprosto. Z varno prijavo v račun na spletnem mestu dostopate do svojih strani, spreminjate in vidite trenutne posodobitve na svojem spletnem mestu./td>
Prilagajanje sloga strani “Prilagajanje sloga strani se nanaša na vašo sposobnost prilagajanja spletnega mesta, spreminjanje vsebine in komponent ter po želji spremenite kodo HTML / CSS. Spletne strani so odlične pri prilagajanju stila strani, razen za nastavitev kode.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo.Spletna mesta na spletnih straneh se lahko prilagodijo glede slik, vsebine, družbenih medijev, aplikacij in nekaterih marketinških orodij.
 • Svoboda premikanja, spreminjanja velikosti in urejanja vsebineElementi za urejanje so preprosti. Vsebino lahko hitro spremenite velikost in uredite. Obstaja določena stopnja prilagajanja barv ozadja predloge ali lahko izberete drugo temo in barvno temo.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Urejanje kode HTML / CSS ni prikazano kot funkcija, vendar se zdi, da obstajajo načini za dodajanje oznak HTML. Na stran lahko vstavite kodno polje.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje.Webs olajša vizualno urejanje na interaktivni platformi. Za privabljanje obiskovalcev in prodajo izdelkov lahko dodate zemljevide, videoposnetke, fotografije, funkcije e-trgovine.

Ko se odločite za preizkus spletnega mesta, izberete predlogo za oblikovanje in nato nadaljujete tako, da prilagodite svoje strani tako, da ustrezajo vašim poslovnim potrebam. Svoje spletno mesto lahko brezplačno nastavite in uživate v več funkcijah v enem od nizkocenovnih cen.

Navigacija po spletnem mestuNavigacija po spletnem mestu je vgrajena v predloge in jo lahko prilagodite izdelkom in storitvam vašega podjetja. Webs ponuja neomejeno število strani za katerega koli od treh načrtov cen. Vaše stranke za mobilne naprave bodo lahko krmarile po vaših straneh, dokler izberete pravo predlogo.
Upravljanje vsebineVsebino v spletnem mestu za izdelavo spletnih strani je enostavno spreminjati, oblikovati in premikati. Dokler imate internetno povezavo, se lahko kadar koli prijavite v svoj račun in dostopate do svoje vsebine. Spremembe so gladke in nalaganje na vaše spletno mesto je takojšnje.
Fotografije in galerijeNe glede na to, ali imate fotografije izdelkov ali potrebujete slike iz spletne galerije spletnih strani, imate možnosti. Poleg slik lahko vstavite opise izdelkov, cene, davke in pošiljanje, stanje izdelka in drugo.
Gradnja mobilnih spletnih mestSpletna stran ponuja sto mobilnih prijaznih predlog, tako da lahko vaše stranke krmilijo po vašem spletnem mestu na svojih mobilnih napravah. Če uporabljate brezplačno preizkusno različico 30 dah ali enega od treh načinov po ugodni ceni, je vključena gradnja mobilnih spletnih mest.
Integracija družbene skupne rabeSpletna stran je v celoti naložena z možnostmi integracije družbenih medijev. Na spletno mesto lahko v dobro svojih strank vključite nekatere ali vse glavne platforme za socialna omrežja. Google+, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Tumblr, Vimeo in še več.
Storitve oblikovanjaWebs ne ponuja oblikovanja spletnega mesta za vas. Ta platforma, ki jo naredite sami, je dovolj preprosta, da ne potrebujete oblikovalca spletnih strani in razvijalca. Če ste veliko podjetje z edinstvenimi razvojnimi potrebami, to počnejo tudi druga podjetja.

Lastnosti & Orodja

Spletna stran je polna uporabniških funkcij, na tisoče malih podjetij pa prodaja svoje izdelke in storitve prek spletnega mesta Webs. Na seznamu funkcij na spletnem mestu Webs.com ne boste razočarani.

ZnačilnostPregled
Namestitev spletnega mestaWebs ponuja štiri preproste korake za pridobitev odlične spletne strani. Postopek je preprost kot nastavitev, dodajanje vsebine, objavljanje in optimizacija za obiskovalce. Spletna spletna stran vas vodi po spletu za vaše spletne strani in navigacijo, aplikacije, blagovno znamko, objavljanje in skupno rabo. Uporabniki poročajo o pozitivni in intuitivni izkušnji.
Oblikovanje spletnih straniPrvi korak v Websovem spletnem oblikovanju je brskanje po tisočih poslovnih predlog. Izberete slog, barvno shemo in postavitev strani, ki ustrezajo vaši poslovni kulturi in potrebam. Webs ima 450 predlog, med katerimi lahko izbirate, vključno z mobilnimi možnostmi. Nato računate na »vrstico za graditelje« na vsaki strani, ki vam bo pomagala vleči in spustiti elemente, vstavljati komponente in urejati.
Ime domene po meri
Globina plovbe:Vaše stranke v vseh načrtih spletnega mesta potujejo do neomejenih strani. Ne glede na velikost vašega malega podjetja dobite strani, ki jih potrebujete za skupno rabo svojih izdelkov. Za svojo strukturo lahko izbirate na stotine modelov šablon.
Gradniki in aplikacijeZa razliko od nekaterih ustvarjalcev spletnih mest Webs ponuja tako pripomočke za začetni zaslon za interakcijo s strankami kot tudi aplikacije za sodelovanje in zvestobo strank. Webs prav tako sodeluje s Pagemodo za socialni marketing in ContactMe za upravljanje stikov.
MonetizacijaWebs ponuja dokaj močne rešitve e-trgovine, ki delujejo na tisoče podjetij s spletno prodajo. Na PayPal, Etsy in Stripe dobite standardne možnosti integracije plačil in računov.
Statistika obiskovalcevWebs ponuja napredno spletno analitiko s pomočjo statistike. Izvedete več o prometu na svojem spletnem mestu in ukrepate na podlagi statistike, ki jo ustvarite.
Foto, video in zvokZ veliko spletno konkurenco so zvok, fotografije in videoposnetki bistveni za uspeh malih podjetij. Spletni vmesnik za vstavljanje teh komponent je preprost in upravljan s pomočjo vrstice za izdelavo. Izberite Slika, Galerija fotografij, Video, Gumb in drugo.
BloggingSpletno mesto spletnega dnevnika lahko dodate s pomočjo aplikacije blog. Lahko vključite samodejne objave. Blogiranje po spletu ni tako enostavno in zanesljivo kot nekateri drugi graditelji spletnih strani. Za nastavitev se boste morda morali zanesti na spletno stran za pomoč. Nekateri drugi oblikovalci spletnih mest ponujajo večjo prožnost pri vrednotenju bloganja.
Google zemljevidiSpletna mesta vam omogočajo hitro in enostavno vstavljanje Google zemljevidov.
HTML urejevalnikHTML urejevalnik ni podprt na spletu; vendar je na strani lahko vključeno kodno polje.
Integracija socialnih medijev
Obrazci in anketeObrazce in ankete je možno vdelati s poljem HTML kod na stran. Ta funkcija morda zahteva nekaj raziskav na strani za pomoč v spletu, razen če niste računalnik.
Skladiščni prostorUporabniki prejmejo 500 MB za brezplačno storitev, 1 GB za načrt Starter, 5 GB za izboljšani načrt in neomejeno shranjevanje za načrt Pro.
Orodje za glasiloWebs sodeluje s ContactMe-om za zajemanje e-poštnih sporočil za e-novice in pošiljatelje. Pričakujte dodaten znesek v višini 5 USD / mesec. Druga možnost je vdelati zajem HTML v kodno polje na strani.
Podpora forumuWebs nudi brezplačno naročnikom foruma podporo ob plačilu naročnikom, da prejmejo podporo foruma in podporo za klepet v živo. Za telefonsko podporo se morajo naročniki vpisati v program Pro.
E-trgovina / Spletna trgovinaZa trgovino z 20 ali več izdelki boste potrebovali načrt Webs Enhanced ali Pro. Stroški so zmerni, načrt Pro pa vključuje predložitev in optimizacijo iskalnika, Google oglaševanje, e-pošto, klepet v živo in telefonsko podporo. Rešitve za spletno e-trgovino so primerne za mala in srednje velika podjetja.
Integracija prehodovZa razliko od nekaterih graditeljev spletnih mest v svojem razredu, Webs ponuja storitve prehoda za članstvo, ki jih lahko razširite tudi na vaše stranke. Tako boste lahko neposredno tržili in zaklenili ogled strani s strani člana.
SEO prijaznoWebs ponuja SEO orodja prek trgovine z aplikacijami. Pro načrt ponuja nekaj marketinških orodij, vključno s SEO Booster, ki vam pomagajo najti spletne stranke. Prav tako Webs pošlje sezname lokalnih spletnih imenikov, vključno z Googlom, YP.com in Yahoo.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Uporabniki spletnih strani kadar koli vzpostavijo račun, zaščiten z geslom, za prijavo in urejanje svojega spletnega mesta.
Google® AnalyticsSpletna povezava se združuje s programom Google App Suite (za začetek bo morda treba razumeti nekaj datotek pomoči). Webs privzeto uporablja statistiko za analitiko.
Varnost spletnega graditeljaSpletna stran, tako kot vsi oblikovalci spletnih mest, jemlje varnost resno in uporablja vodilne možnosti za zaščito gesla. Z zgodovino in velikostjo tega podjetja ima varnost prednost.
Več jezikovSpletno mesto Webs podpira 13 jezikov. Zdi se, da Webs ponuja izdelavo spletnih strani za te jezike in povečuje, da bi vključil več.
Mobilna optimizacijaSpletne predloge za spletno mesto 450 vključujejo mobilno optimizacijo, tako da lahko vaše stranke podrobno pregledajo in kupijo vaše izdelke in storitve na mobilni napravi. Predloge za mobilne naprave so vključene v brezplačno storitev, v spletu pa tudi trije načrti cen.
CDN tehnologijaWebs ima podobno platformo, imenovano Network Solutions za izboljšane storitve DNS, visoko razpoložljivost in visoke zmogljivosti.

Načrti & Cenitev

Webs strankam ponuja brezplačno stalno spletno mesto in gostovanje! Za spletna mesta, ki potrebujejo funkcije e-trgovine, sta en brezplačni in trije načrti za oblikovanje cen več kot velikodušna. Podjetje na spletnem mestu prikaže svoje cenovne načrte in možnosti. Vzpostavite se lahko brezplačno ali pa izberete tri konkurenčne mesečne cene glede na vaše poslovne potrebe. Vsi trije plačani načrti ponujajo:

 • Brezplačno gostovanje
 • Neomejeno strani
 • Trženje blagovnih znamk je odstranjeno
 • Zaščita gesla za strani
 • Mobilna optimizacija
 • Statistika

Na voljo načrti za določanje cen

 • prost. Za podjetja, ki imajo samo pet izdelkov in eno sliko, lahko prodajate brezplačno.
 • Zaganjalnik. Za mala podjetja na področju e-trgovine 5,99 USD na mesec Starter načrt ponuja zgoraj navedeni seznam, deset izdelkov in dve sliki, nekaj oglaševanja, podporo po e-pošti in 1 GB prostora za shranjevanje.
 • Izboljšano. Za mala ali srednja podjetja, ki potrebujejo obsežnejše funkcije e-trgovine, izboljšan načrt 12,99 USD na mesec ponuja zgoraj navedeni seznam, 20 izdelkov za shranjevanje, več tem, tri e-poštne naslove, podporo e-pošte in klepeta v živo ter 5 GB prostora za shranjevanje.
 • Pro. Za večino lastnikov srednje velikih podjetij program Pro $ 22,99 na mesec ponuja zgoraj navedeni seznam, neomejeno število trgovinskih izdelkov, več tem, 25 e-poštnih naslovov, predložitev iskalnika in spodbujevalnik, 100 USD v Googlovih oglasih, e-pošti, klepetu v živo in telefonski podpori , in 5 GB prostora za shranjevanje.

Webs ponuja zelo konkurenčne načrte za sprejem vsakega lastnika malega podjetja ali neprofitne organizacije. Možnosti vse vključeno so bolj radodarne od mnogih spletnih graditeljev v svojem razredu.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Da, lastniki podjetij lahko uživajo v brezplačnem spletnem mestu za dolgoročno ali 30-dnevno preskusno različico v enem od treh načrtov cen.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? Pridružite se lahko brezplačno, sodelujete v 30-dnevnem brezplačnem preizkusu ali se naročite na enega od treh načrtov, v tem primeru bo za plačilo potrebna številka kreditne kartice ali PayPal računa.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? Spletne strani so zelo dostopna možnost za večino lastnikov podjetij, z veliko brezplačnimi izdelki za osnovne potrebe.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? Da, lahko spletno mesto oblikujete brezplačno in ostanete na brezplačnem načrtu, dokler želite.
 • Ali se plačilo izvrši mesečno / letno? Mesečne cene temeljijo na dvoletnih načrtih.

Pomoč strankam

Z več kot 15 leti poslovanja z gradnjo spletnih strani je Webs vzpostavil dobre možnosti za podporo strankam in kupci so videti precej zadovoljni. Ker je spletna namestitev dokaj enostavna, je ta sama naredi platformo za minimalno podporo. Na spletni strani za pomoč in stik Webs uporablja Zendesk za podporo strankam.

 • Pogosta vprašanja Poiščite informacije v pogostih vprašanjih.
 • Klepet v živo. Vprašanje postavite v Live Chat.
 • Podprite forum Skupnosti. Poiščite odgovore na forumu za skupnost za podporo.
 • Center za podporo. Poiščite odgovore na vprašanja v centru za podporo na podlagi teme.
 • Izberite temo. Izberite določeno temo, če želite dobiti odgovore.
 • Resource Center. Če želite začeti z novim spletnim mestom, obiščite Resource Center.
 • Prijava v račun. Kupci se prijavijo neposredno s spletnega mesta Webs.

Na splošno Webs ponuja nekaj možnosti za podporo strankam. Pokliči se morda telefonski klic, razen če se naročite na načrt Pro, saj se na spletnih straneh ne pojavi nobena številka. Na neki ravni pomoči je na voljo telefonska številka.

Enostavnost uporabe

Za uporabnike je Webs enostaven za začetek, hiter za nastavitev in preprost za vzdrževanje. Svoje spletno mesto gradite v času, ko uporabite predlogo za oblikovanje in šest možnosti postavitve. Webs ponuja odlično izkušnjo “naredi sam” za novince in napredne uporabnike.

Medtem ko se stopnje spretnosti razlikujejo glede na tiste, ki potrebujejo novo spletno mesto in želijo ustvariti svoje, se enostavnost ali težave razlikujejo tudi za vsako osebo. Ker Webs ponuja brezplačno spletno mesto, ni ničesar izgubiti, če si vzamete čas za postopek in ugotovite, ali želite priti naročnik. Uporabniki so po spletu intuitivni, uporabniku prijazni in enostavni za nastavitev in upravljanje.

Enostavnost vmesnika. Vmesnik je vizualni in interaktivni, primeren je za večino vsakega uporabnika, ne glede na vrsto spletnega mesta.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike. Izdelovalec spletnih strani Webs je kot nalašč za začetnike in napredne uporabnike. Čeprav na trgu obstajajo naprednejši oblikovalci spletnih mest in spletni oblikovalci, Webs ponuja skoraj vse, kar potrebuje lastnik malih podjetij, po dostopnih cenah.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas. Nadaljevanje delovanja spletnih strani je odlično kot večina ustvarjalcev spletnih mest na današnjem trgu in imate popoln nadzor nad svojim spletnim mestom.

Pomoč v urejevalniku. Webs ponuja nekaj možnosti pomoči na spletu, vključno s pomočjo urejevalnika, klepetanjem v živo, telefonsko podporo in navadnim spletnim blogom.

Webs ponuja prilagodljivo rešitev, ki se dobro prilagaja vašim spremembam. Ko se odločite za predlogo in načrt cen, vam pomaga upoštevati stanje vašega podjetja in potencialno prihodnost možnosti spletnega mesta.

Zaključek

Sestavljalec spletnega mesta Webs si močno sledi. Webs ponuja brezplačen načrt ali tri razumne cene za posameznike, lastnike malih podjetij in neprofitne organizacije. Načrti so več kot velikodušni in vključujejo nekatere funkcije, za katere mnogi drugi gradbeniki spletnih mest pričakujejo, da jih boste plačali.

Z vmesnikom je enostavno delati, pri kodiranju in neposredni telefonski podpori pa je le nekaj omejitev. Splošne prednosti so obsežne, pomanjkljivosti pri izbiri spletnih strani za izdelavo vašega poslovnega spletnega mesta pa je nekaj.

Webs je sorazmerno močan graditelj spletnih mest za številna mala in srednje velika podjetja za e-trgovino ali podjetja, ki niso e-trgovine. Funkcije so obsežne, le nekaj pomislekov. Webs ponuja brezplačne ali konkurenčne cene. Za podjetja, ki potrebujejo sodobne oblike šablon, možnosti mobilnosti in prilagodljivost, ima Webs builder tisto, kar potrebujete. Najboljša izbira je, da ga brezplačno preizkusite in sami ugotovite.

Primerjaj

Webs.com

89

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map