Pregled spletnega mesta 2016


Spletna stran

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

Spletna stran

Eno od prvih podjetij za oblikovanje spletnih strani, ki se je pridružilo področju, je Web.com začelo kot spletno mesto profesionalcev leta 1999. S sedežem na Floridi je Web.com raznoliko infrastrukturo, saj je leta 2007 pridobil več spletnih povezanih podjetij, vključno s spletnim mestom. , je podjetje postalo eden največjih ponudnikov tako celovitih storitev oblikovanja spletnih strani kot tudi samostojnih graditeljev spletnih strani, gostovanja, internetnega trženja in e-trgovine. Preberite naš spletni pregled spodaj.

Prednosti

 • Eno največjih in najbolj uveljavljenih podjetij
 • Izvirna rešitev za e-trgovino
 • Na tisoče predlog
 • Integracija z Google Analytics
 • Podpora v živo prek 800-številke
 • Premium varnost

Slabosti

 • Tradicionalne predloge, zasnovane za delovanje v primerjavi z estetiko
 • Tabela cen in funkcij ni neposredno navedena
 • Obsežen seznam rezultatov, vendar ne za podjetja s proračunom
 • Zapleten vmesnik za nove uporabnike

Pregled

 • Spletna stran: www.web.com
 • Sedež: Jacksonville, FL
 • Leto ustanovitve: 1997
 • Zaposleni: 2.200+
 • Izdelana spletna mesta: 55.000.000+
 • Kategorije: Programska oprema za izdelavo spletnih strani
 • Storitve: Gostovanje spletnih strani, Oblikovanje spletnih strani, Internet marketing, e-trgovina
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Web.com ima več kot 3,3 milijona naročnikov, 2200 zaposlenih in več kot 20 fizičnih lokacij v svojem razredu. Web.com deli podporno kulturo, vrednote in timsko delo podjetja ter te podatke razkriva na spletnem mestu. V podjetju s tako dolgim ​​in velikim položajem obstajajo prednosti in slabosti.

Web.com ponuja enega največjih, najbolj vsestranskih portfeljev izdelkov in storitev katerega koli graditelja spletnih strani. Medtem ko so predloge tradicionalne, zasnovane za delovanje, je spletna stran več kot trgovina z lastnimi storitvami. Spletna spletna stran ponuja tudi spletno oblikovanje celotnih storitev. Vsaka od teh možnosti lahko ustvari ugodne rezultate za posameznike ali lastnike podjetij, ki morajo vzpostaviti in vzdrževati spletno mesto. Pričakujte, da boste za obsežne funkcije in storitve spletnega mesta plačali nekoliko višje cene.

Komu je priporočeno spletno mesto?

Izdelovalec spletnih mest spletnega mesta priporočamo lastnikom podjetij, lastnikom trgovin, blogerjem in drugim, ki potrebujejo funkcionalno, aktivno spletno mesto. Primerno je za tiste, ki želijo zgraditi osnovno spletno mesto ali tiste, ki potrebujejo nekoga, da ustvari bolj kompleksno spletno mesto zanje.

Področje fokusa / posebnosti spletnega mesta Web.com

Web.com je osredotočen na funkcionalna spletna mesta, ki ne ustrezajo individualnim ali poslovnim potrebam. S povečanim naborom predlogov Web.com ponuja več kot 2500 predlog, ki jih je mogoče preprosto dodati po dodajanju vsebine. Predloge so videti nekoliko zastarele, vendar lahko lastniki dobijo prilagojeno spletno mesto, ki ustreza njihovim posebnim oblikovalskim potrebam. Na voljo so paketi za gostovanje Unix, Linux in Windows. Spletna spletna stran opravlja dobro delo e-trgovine, z odličnimi možnostmi za dodatke in vtičnike.

Tehnične specifikacije / omejitve spletnega mesta

Web.com ponuja standardne funkcije za izdelavo spletnih mest za samostojno ustvarjanje uspešnega spletnega mesta, skupaj z možnostjo, da nekdo opravi delo namesto vas. Je funkcionalna, dobro zasnovana platforma za e-trgovino z vgrajenimi rešitvami in možnostmi interaktivne nadzorne plošče.

Kar zadeva omejitve, uporabniški vmesnik ni tako uporabniku prijazen kot nekateri novi konkurenti na spletnem mestu.com in zdi se, da Web.com ne ponuja brezplačne preskusne različice. Možnosti mesečnega oblikovanja cen so za to sezonsko zelo razvito platformo nekoliko višje.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

Medtem ko načrti za oblikovanje cen na spletnem mestu Web.com niso jasno navedeni, se zdi, da obstaja celovit nabor celovitih mesečnih plačilnih načrtov za celovito rešitev gostovanja in za trženje podjetja je potrebno uspešno trženje. Ne bo poceni, toda Web.com ponuja resnično trženje, ki je potrebno za uspeh na spletu.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

Web.com ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, vendar teh informacij na spletnem mestu ne boste zlahka našli. Uporabniki se pritožujejo nad težavami pri preklicu, ko se prijavite.

Kaj je ugled spletnega mesta?

Po dolgi zgodovini prostora na spletnem mestu se zdi, da je spletna stran zasedla zadnji sedež z novimi lastnimi strankami. Zdi se, da so najmočnejše in najuspešnejše rešitve za oblikovanje spletnih mest na neki način neuspešne.

Medtem ko ima podjetje ogromno naslednjih in eno najširših ponudb storitev, je doživelo številne preobrazbe in se mora spoprijeti z novimi uspešniki za učinkovito gradnjo spletnih strani. Za tiste, ki še vedno raje uporabljajo spletnega oblikovalca, ki bi lahko delo opravil zanje, Web.com sejmi tudi v industriji. Nedavni pregledi kažejo, da je spletna spletna stran z dobrim ugledom oblikovalcev s polnimi storitvami in le poštenim ugledom med lastniki spletnih strani. `

Zakaj izbrati spletno mesto?

Na spletnem mestu graditelj spletnega mesta je na voljo ogromen nabor funkcij, več možnosti za oblikovanje in razvoj spletnih strani in je vreden podpore velikim podjetjem in naprednemu e-poslovanju. To podjetje naredi vse.

Vprašanje je, ali jim uspe? Če želite sezonsko, bogato podjetje z zgodovino in zmožnostjo zagotavljanja obsežnih storitev oblikovanja spletnih strani, porabite denar in investirajte s spletnim mestom. Če ste majhno podjetje, ki potrebuje osnovno spletno mesto, ki ga naredite sami, obstaja na desetine stroškovno učinkovitih alternativ za izdelavo spletnih strani, kot sta Squarespace in Weebly, ki ustrezata vašim potrebam.

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Neomejeno spletno shranjevanje
 • Več kot 2500 predlog v 30 kategorijah
 • Urejevalnik stilov na nadzorni plošči
 • Prilagajanje sloga strani
 • Integracija Google Analytics
 • Gradnja mobilnih spletnih mest
 • Storitev oblikovanja po meri
 • Integracija socialnih medijev
 • Integracija WordPress-a
 • HTML urejevalnik
 • Integracija prehodnega plačilnega prometa

Razsodba industrijskih strokovnjakov na spletnem mestu.com

Spletna stran BuilderV končni fazi imajo strokovnjaki podobne občutke glede spletnega mesta.com, vendar so v svojem besedilu nekoliko bolj diplomatski in so pripravljeni spletnemu mestu dati vsaj 2 do 2,5 zvezdic od petih. Kritiki so bili zadovoljni s storitvami za stranke in niso bili moteni zaradi manj preglednih praks cen.

Tu je še nekaj poglobljenih kritik, ki so jih morali ponuditi strokovnjaki:

 • Zmeden vmesnik. Težko je krmariti, orodja za vnos besedila pa se zdijo izključena.
 • Sestavljalec ne vsebuje spletnega dnevnika in težko je uvoziti WordPress blog.
 • Medtem ko Web.com ponuja zanesljivo podporo strankam, nima funkcije za klepet v živo. Stranke bodo morale poklicati, da dobijo takojšnjo pomoč.
 • Različica “naredi sam” je priložena strogim omejitvam in strunam.

Strokovnjaki se s toliko odličnimi ustvarjalci spletnih mest na trgu strinjajo, da ni razloga, da bi svoj čas ali denar zapravili na spletnem mestu.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/web-com
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426338,00.asp

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov na spletnem mestu.com

Med desetinami mnenj potrošnikov sem našel le nekaj pozitivnih ocen. Upoštevajte, da večina ni dejansko vključevala ničesar posebnega o ustvarjalcu spletnega mesta. Ena stranka je bila zelo zadovoljna z enostavnostjo uporabe, ko je šlo za graditelja spletnih strani Web.com. Bili so popolnoma novi pri gradnji spletnih strani in cenili so preprostost graditelja in njegove značilnosti. Drugi so te iste elemente opisali kot preveč preproste in omejene, da bi ustvarili spletno mesto profesionalnega videza. Morda se bo vse skupaj spustilo na vprašanje perspektive, vendar je velika večina uporabnikov zgubila in je našla kaj pozitivnega za povedati.

Če so pričakovanja nizka in se zavedate zavajajočih postopkov obračunavanja, potem morda ne boste razočarani.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletnem mestu.com

Kje začeti? Povedano povedano, Web.com potrošniki ne pregledajo dobro. Če bi brali samo ocene uporabnikov, bi bilo skoraj nemogoče imeti občutek za storitev in to, kar ponujajo, ker ima toliko pritožb povezane z težavami z obračunavanjem. Številni ljudje so se po mnenju prakse spletnega mesta Web.com zavedli, ko so ugotovili, da znesek zaračunajo samo za poskusno obdobje. Kupci so se pritoževali tudi nad številnimi drugimi skrivnostnimi stroški.

Poleg vprašljivih načinov zaračunavanja dejanske zgradbe spletnega mesta Web.com na splošno opisujejo kot “grozno.” Ne samo, da ga je težko uporabljati, temveč deluje le majhen del časa. Program vse skupaj zveni kot prevara.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.web.com

Oblikovanje & Prilagoditev

Ne glede na to, ali potrebujete možnosti oblikovanja in prilagajanja, ki jih lahko upravljate sami, ali raje vlagate v podjetje, ki to lahko stori za vas, ima Web.com zmogljivosti, vendar pričakujete, da bodo plačali. Spodaj je nekaj natančnih podrobnosti o tem, kaj lahko pričakujete z možnostmi oblikovanja in prilagajanja spletnega mesta.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega mestaS spletnim spletnim mestom bodo uporabniki in oblikovalci izbirali med več kot 2500 predlogami v 30 kategorijah. Predloge so precej tradicionalne in pozorne na delovanje sodobnosti. Predloge vključujejo možnost iskanja po ključni besedi ali barvi. Preklapljanje med predlogami je možno tudi potem, ko ste vnesli podatke o spletnem mestu in komponente. Web.com upravlja prikaz mobilnega zaslona v nadomestnem pogledu. Lahko pa spletno mesto ustvari vaše spletno mesto za vas z možnostmi prilagoditve in mobilnosti, ki jih želite.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv. Za možnost »naredi sam« so na voljo predloge v vsakem slogu in barvi, ki ustrezajo osebnim ali poslovnim potrebam. Barvne sheme se dopolnjujejo, postavitve pa so intuitivne.
 • Vnaprej izbrane predloge v primerjavi z gradnjo spletnega mesta iz Scratcah Web.com ponuja oboje. Izberite si predloge, ki jih naredijo sami, ali oblikovalci spletnega mesta lahko vaše spletno mesto izdelajo iz nič (z uporabo teme, ki vam je všeč). Ti strokovnjaki imajo izkušnje s kodo HTML / CSS za nadaljnjo prilagoditev spletnega mesta.
Web.com vmesnikSpletna spletna stran je vsestranska, saj imajo uporabniki možnost, da sami razvijejo spletno stran ali pa pustijo, da podjetje oblikuje in razvije spletno mesto za zapletene poslovne potrebe. Vmesnik je razmeroma enostavno začeti in ponuja profesionalni urejevalnik stilov na nadzorni plošči. Čeprav lahko naredite vse, kar si omislite, in še več, se zdi, da ni tako enostavno.
Prilagajanje sloga strani “Z možnostmi prilagajanja stila strani na spletnem mestu imate možnost prilagoditve spletnega mesta in spreminjanje vsebine in komponent, da ustrezajo vašim spletnim potrebam. Spletna spletna stran ima zmogljivosti, vendar boste morda želeli, da to prepustijo svojim razvijalcem, da to storijo namesto vas.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo. Web.com ima orodja za personalizacijo, toda začetni uporabniki bodo imeli krivuljo učenja.
 • Svoboda premikanja, spreminjanja velikosti in urejanja vsebine. Osnovno urejanje ni preveč zapleteno, ko ste ga izvedli skozi namestitev.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Nekatera koda HTML se zdi možna, vendar je to še ena komponenta, ki jo lahko bolje obvladajo razvijalci spletnega mesta.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje. Vizualno urejanje se zdi dobro, v resnici pa se mnogi uporabniki DIY pritožujejo nad vmesnikom in uporabo funkcij.

Zdi se, da bo spletna stran oblikovala vaše spletno mesto za vas po najvišji ceni kot način za prilagoditev rezultatov. Tisti, ki se sami prijavijo, se zdijo nezadovoljni in razočarani na podlagi svojih mnenj uporabnikov.

Navigacija po spletnem mestuNavigacija po spletnem mestu temelji na predlogih, vendar vam bo možnost zasnove popolne storitve omogočila navigacijo za potrebe vašega podjetja. Za prikaz spletnega mesta na mobilni napravi je potrebno nekaj dodanega dela
Fotografije in galerijeNavigacija po spletnem mestu temelji na predlogih, vendar vam bo možnost zasnove popolne storitve omogočila navigacijo za potrebe vašega podjetja. Za prikaz spletnega mesta na mobilni napravi je potrebno nekaj dodanega dela.
Upravljanje vsebineUpravljanje vsebine na spletnem mestu ni za tiste, ki nimajo izkušenj. Začetni uporabniki naredijo samostojno, zato je uporaba tega spletnega mesta za popolne storitve priporočljiva za to občinstvo. Začetniki bodo morda našli boljše možnosti za druge ustvarjalce spletnih strani. Napredni uporabnik je morda zadovoljen s kompleksnostjo platforme Web.com.
Fotografije in galerijeSpletna spletna stran ima možnosti za integracijo skoraj vseh oblik posnetkov. Vnaprej najti galerijo za vpogled ni bila možnost.
Gradnja mobilnih spletnih mestSpletna spletna stran ponuja možnosti za gradnjo mobilnih spletnih mest, vendar niso vgrajene v predloge, kot boste to ugotovili pri sodobnejših ustvarjalcih spletnih mest. Brez preveč dela je mogoče vključiti ločen mobilni pogled. Zgradnjo mobilnih spletnih mest je mogoče enostavno izvajati s celostno storitvijo spletnega mesta Web.com.
Integracija socialnih medijevNekatere možnosti socialnih medijev in integracija socialnih medijev so na voljo na spletnem mestu.com. Ta pomembna lastnost je ena izmed številnih ponudb podjetjem in lastnikom trgovin, da dosežejo kupce.
Storitve oblikovanja po meriGlavna storitev Web.com je – za razliko od večine spletnih oblikovalcev – lastnih ustvarjalcev spletnih mest – pomembna storitev oblikovanja in razvoja spletnih strani. Web.com to naredi bolje. Medtem ko se poskušajo umestiti v prostor “Naredi sam”, so uporabniki frustrirani zaradi zapletenosti tega zapuščenega programa. Za poenostavljeno platformo DIY za bolj osnovna spletna mesta boste želeli raziskati druge graditelje spletnih mest. Spletna spletna stran je namenjena naprednim, funkcionalnim spletnim mestom in je najboljša pri oblikovanju spletnega mesta za vas.

Lastnosti & Orodja

Kot eno od prvotnih celovitih podjetij za gradnjo spletnih strani je nabor funkcij ogromen. Primerno za večja bolj izpopolnjena spletna mesta, ki potrebujejo posebno pozornost ali naprednejši programer, ki se ukvarja z oblikovanjem spletnih strani, Web.com zagotovo izpolnjuje zahteve po e-trgovini in poslovnih lastnostih:

ZnačilnostPregled
Namestitev spletnega mestaSpletna spletna stran prikazuje nekaj vzorčnih mest, skupaj s prikazom posnetkov predloge, preden kliknete gumb Začni. Vnesti boste morali ime domene, ustvariti račun in izbrati predlogo za prilagoditev in objavo. Prvi mesec je poceni, a vsak od treh načrtov se po tem nadaljuje.
Oblikovanje spletnih straniKo izberete predlogo Web.com, zagotovo začnete postopek spletnega oblikovanja. Spletna spletna stran ponuja štiri možnosti oblikovanja: spletna zasnova »naredi sam«, prilagojeno oblikovanje, spletna zasnova »naredi sam« in mobilno spletno mesto
Globina plovbeZdi se, da spletna spletna stran ponuja standardno globino navigacije na kateri koli vnaprej izdelani predlogi ali pa je karkoli mogoče, če jih želite sestaviti za svoje spletno mesto.
Gradniki in aplikacijeWeb.com je združljiv z več desetimi aplikacijami, pripomočki in vtičniki za prilagoditev e-trgovine, portfeljev in drugih zapletenih spletnih mest.
MonetizacijaKot močna platforma za e-trgovino, saj je z leti kupila nekatere blagovne znamke, Web.com ponuja orodja, potrebna za lastnike trgovin. Blagovne znamke Web.com vključujejo Register.com, Network Solutions, 1ShoppingCart.com in še več.
Statistika obiskovalcevSpletna spletna stran ne bo imela težav s statistiko obiskov, saj uporablja Google Analytics za sledenje in poročanje.
Fotografije, videoposnetki in zvokWeb.com se integrira z vizualnimi in medijskimi orodji, ki jih potrebujete za trženje svoje blagovne znamke. Preprosto menjajte slike ali medijske gumbe.
Fotografije in galerijeSpletna spletna stran ima možnosti za integracijo skoraj vseh oblik posnetkov. Vnaprej najti galerijo za vpogled ni bila možnost.
Gradnja mobilnih spletnih mestSpletna spletna stran ponuja možnosti za gradnjo mobilnih spletnih mest, vendar niso vgrajene v predloge, kot boste to ugotovili pri sodobnejših ustvarjalcih spletnih mest. Brez preveč dela je mogoče vključiti ločen mobilni pogled. Zgradnjo mobilnih spletnih mest je mogoče enostavno izvajati s celostno storitvijo spletnega mesta Web.com.
BloggingS povezovanjem spletnega mesta z WordPressom je bloganje relativno preprosto. Za postopek bodo potrebne nekatere raziskave
Google zemljevidiWeb.com vam omogoča hitro nalaganje Google Zemljevidov, drugih zemljevidov in nekaterih priljubljenih pripomočkov.
HTML urejevalnikZdi se, da so odrezki HTML-ja in nekaj kode možni s spletnim mestom. To bi bila značilnost celovite storitve oblikovanja Web.com.
Obrazci in anketeElemente obrazcev in anket lahko vključite ali pokličete programerje Web.com za to storitev.
Skladiščni prostorGlede na načrt, na katerega se naročite, prejmete 300 GB, 500 GB ali neomejen prostor za shranjevanje za podporo spletnemu mestu. Nekateri načrti gostovanja za Linux, Unix in Windows ponujajo neomejeno količino prostora in pasovne širine.
Orodje za glasiloWeb.com ponuja trden marketinški paket, kjer upravljajo glasila strank, članke, bloge, poštne pošiljke in drugo.
Podpora forumuSpletna spletna stran ponuja uporabniške forume kot del svojega načrta za podporo. Izdelati je mogoče forume spletnih strani za stranke.
E-trgovina / Spletna trgovinaIzvirni poveljnik spletnega mesta e-Trgovina, Web.com je najboljši pri oblikovanju spletnih strani e-trgovine za lastnike podjetij in lastnike trgovin. Ne samo to, imajo nekaj novih nabora orodij za to platformo. To je še ena prednost celotnega paketa oblikovalskih storitev spletnega mesta Web.com.
Integracija prehodovStoritve prehodov plačil so preproste s spletnim mestom.com – del njihovega premier portfelja.
SEO in spletni marketingMožnosti za optimizacijo spletnih strani in tržne možnosti so obsežne, video posnetki, članki in sporočila za javnost pa so na voljo v njihovem paketu SEO. Možnost popolne storitve je močna pri usmerjanju lastnikov trgovin, da dosežejo stranke in dosežejo uvrstitev v iskanju Google, Yahoo in Bing. Web.com ponuja oglaševanje s plačilom na klik, upravljanje spletnega dnevnika, socialne medije in še veliko več. Pričakujte plačilo.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Web.com omogoča prijavo v račun, ko se prijavite, stranke pa kadar koli dostopajo do okolja, zaščitenega z geslom, za urejanje in prilagajanje..
Google® AnalyticsWeb.com se povezuje s storitvijo Google Analytics brez znanih težav.
Varnost spletnega graditeljaWeb.com jemlje varnost resno, z zaščito pred neželeno pošto prek CatchGuarda, zaščito pred virusi e-pošte in dodatnim SSL certifikatom za približno 5 USD na mesec.
Več jezikovČeprav ni bilo očitno, ali Web.com podpira druge jezike, se zdi, da gre za razmeroma enostavno kodiranje. Potrebnih je več raziskav ali pa pustite, da Web.com to stori za vas.
Mobilna optimizacijaMedtem ko predloge Web.com niso prijazne za mobilne naprave, obstaja mobilna funkcija za urejanje, ki zagotavlja uspešen prikaz na mobilnih napravah.
CDN tehnologijaNamesto CDN tehnologije Web.com sodeluje z omrežnimi rešitvami, da bi ponudili primerljive izboljšane storitve DNS.

Načrti & Cenitev

Podatki o cenah ali načrtih niso bili na voljo na naslovnicah spletnega mesta, vendar Web.com ponuja štiri različne načrte cen.

Na voljo načrti za določanje cen

 • Spletna stran Builder. 1st Mesec 1,95 USD, mesečno 22,95 USD / mesec
 • Spletna stran + Marketing. 1. mesec 2,95 USD, mesečno 32,95 USD / mesec
 • Spletno mesto + Marketing + e-trgovina. 1. mesec 3,95 USD, mesečno 42,95 USD / mesec
 • Zgradi to zame. Sprva brezplačno. 114,95 USD in novejši

Spletna spletna stran ponuja dokaj konkurenčne cene za število funkcij in storitev, ki jih prejmete, vendar se dolarji lahko seštejejo, ko vključite gostovanje, dodatke in vtičnike. To je lahko podjetje za oblikovanje spletnih strani za večja podjetja, ki zahtevajo praktične storitve.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Ne ravno. Načrt Build-It-For-Me se začne brezplačno.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? Kaže, da morate prvi mesec plačati majhno pristojbino, po tem času pa lahko z nekaj dodatnega truda prekličete.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? Web.com je konkurenčen na ožjem seznamu oblikovalcev spletnih strani, ki ponujajo tovrstne storitve. Ne bo konkuriral manjšim ustvarjalcem spletnih mest, ki jih naredite sami, za osnovna do zmerna spletna mesta.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? V resnici ne.
 • Ali je plačilo izvrševalo mesečno / letno? Na voljo je mesečni plačilni načrt.

Pomoč strankam

Web.com ima boljši od povprečja ugled za njihove storitve za podporo strankam. Spletno mesto ponuja različne možnosti podpore, vključno s številko 1-800 – neznano v prostoru za izdelavo spletnega mesta.

Prav tako lahko stranke kliknejo, da pošljejo e-poštno sporočilo, obiščejo forumski blog, najdejo uporabne članke in sodelujejo na srečanjih za mala podjetja. Zdi se, da so odzivni časi dobri, nadaljnja pomoč pa ustreza večini potreb.

Enostavnost uporabe

Kot celostna platforma spletnega oblikovanja je enostavna uporaba v rokah kvalificiranih oblikovalcev na spletnem mestu Web.com. Za tiste, ki se odločijo za izdelavo svojega spletnega mesta, je danes okolje za graditelje spletnih strani tako obsežno in poenostavljeno, da Web.com ne more več konkurirati na tem trgu.

Za napredne oblikovalce z izkušnjami je bolj dragoceno orodje za podporo e-trgovanja višjega cenovnega razreda in večjih podjetij. Za začetnike to ne bo enostavno Spodaj je nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati, ko raziskujete različne možnosti za izdelavo spletnih strani na trgu:

Enostavnost vmesnika. Vmesnik Web.com ni mišljen kot preprost, razen za tiste, ki imajo izkušnje na področju oblikovanja spletnih strani.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike. Obstajajo tudi drugi gradbeniki, narejeni za začetnike. Spletna spletna stran sicer ponuja odlične rešitve, ki temeljijo na predlogah in je najboljša pri celoviti oblikovalski in razvojni rešitvi za stranke. Napredni uporabniki bodo lažje in bolj vsestransko zadovoljili poslovne potrebe.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas. Uporabniki dobijo absolutno stopnjo avtonomije, ki jo želijo, na podlagi naročnine, ki jo izberejo.

Pomoč v urejevalniku. Nekateri jazPomoč n-urednika je na voljo skupaj s trenerjem spletnih strani (mentorji) in nekaterimi možnostmi pomoči na spletnem mestu.

Web.com ni ravno namenjen preprostim. Večina uporabnikov se lahko obrne, a napredni uporabniki bodo v uporabnosti spletnega mesta veliko bolj zadovoljni.

Zaključek

Web.com je graditelj spletnih mest v svojem razredu, zato ga je težko primerjati z drugimi gradbeniki spletnih mest na trgu. Najbolj primeren za tiste, ki želijo, da bi podjetje izdelalo spletno mesto zanje, spletna spletna stran je zadovoljiva. Ocene uporabnikov kažejo, da novi oblikovalci, ki poskušajo ustvariti svoje spletno mesto, niso najboljši, če nimajo izkušenj.

Spletna spletna stran že dolgo obstaja z velikimi možnostmi za sledenje in široko uporabo. V današnji pokrajini spletnih strani imajo spletni oblikovalci številne možnosti v zvezi z ustvarjalci spletnih strani. Kar je edinstveno pri spletnem mestu.com, je, da ponujata obe vrsti oblikovalskih storitev (naredi sam in BIFM). Bolje kot popolne storitve se zdi, da je Web.com bolj primeren za podjetja, ki jih potrebujejo za težje dviganje.

Izkoristite brezplačno storitev vgradnje spletnega mesta Google ali poceni prvi mesec in se odločite, ali je to prava izbira za vaše podjetje.

Primerjaj

Spletna stran

89

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map