Pregled spletnega gradnika Webflow 2017


Spletni tok

Obiščite spletno mesto

9.1


Ocena AWA

Spletni tok

Webflow sta dva brata začela leta 2013, in sicer kot način, da spletni oblikovalci ustvarijo prilagojena odzivna spletna mesta, za katera ne bi bilo treba učiti obsežne kode. V samo enem letu je Webflow CMS pridobil več kot 30.000 prijav in se še naprej razširil, danes pa uporabniki gradijo več kot 400.000 spletnih strani. Preberite naš pregled Webflow spodaj.

Prednosti

 • Izvozi spletna mesta na druge platforme
 • Odlično za izkušene oblikovalce
 • Na voljo možnosti predloge ali praznega platna
 • Platforma HTML / CSS po želji
 • Vključite rešitve e-trgovine
 • Možnosti za podporo strankam vključujejo več kot 40 tečajev
 • Večjezične rešitve je mogoče vključiti

Slabosti

 • Zapleten vmesnik za začetnega uporabnika
 • Zapleteni vtičniki in dodatki za e-trgovino; ni vgrajena
 • Cena za osnovne potrebe spletnega mesta
 • Omejeno število predlog
 • Izkušnje Photoshop in InDesign so v pomoč

Pregled

 • Spletna stran: www.webflow.com
 • Sedež: San Francisco, Kalifornija
 • Leto ustanovitve: 2013
 • Kategorija: Programska oprema za izdelavo spletnih strani
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Webflow morda ni namenjen samim uporabnikom, ki nimajo izkušenj, vendar si oblikovalci prizadevajo za večjo prilagodljivost in nadzor. Te vrste spletnih razvijalcev lahko množično oblikujejo svoja spletna mesta ali gradijo spletna mesta.

Webflow uporablja urejevalnik stilov Photoshop kot nekateri drugi graditelji spletnih strani, ki izstopajo v svojem razredu. Medtem ko se uporabniki Webflowa ne potrebujejo za učenje kode, imajo možnost uporabe urejevalnika HTML za manipulacijo z dizajni in prilagajanje kakovostnih spletnih mest, da zadovoljijo edinstvene potrebe svojih strank. Za nekatere gradnike spletnih strani obstaja krivulja učenja.

Kdo je Webflow priporočljiv za?

Izdelovalec spletnega mesta Webflow je bil ustvarjen za bolj izkušene oblikovalce in razvijalce, ki oblikujejo spletna mesta za druge. Ta ustvarjalec spletnih strani je rešitev za gradnjo spletnih mest z naprednimi orodji in tehnologijo za doseganje določenih rezultatov. Spletna mesta Webflow so rešitev za lastnike podjetij, prodajalne, blogerje in skoraj vse, ki potrebujejo robustno in interaktivno spletno mesto.

Področje / posebnosti Webflowa

Webflow je, tako kot le nekaj v svojem razredu, osredotočen na fleksibilno oblikovanje, vendar brez kode, s strani izkušenih oblikovalcev, ki lahko uporabljajo graditelja spletnih mest do svoje zmogljivosti. Webflow je platforma bogata s funkcijami, ki ustreza večini poslovnih potreb.

Nekatere posebnosti spletnega toka vključujejo relativno intuitiven prostor za urejanje, enostaven dostop do HTML / CSS za tiste, ki imajo raje, možnost izvoza spletnega mesta za prilagajanje razvijalcev in napredno platformo brez kod za tiste, ki ga lahko upravljajo.

Tehnične specifikacije / omejitve spletnega toka

Funkcije Webflow vključujejo Googlove pisave, CMS z ravnimi datotekami, gostovanje, oblikovanje in razvoj v enem, dostop do kode, urejevalnik stila Photoshop in izvoz kode skupaj z vsemi standardnimi pripomočki in elementi dobrega graditelja spletnega mesta.

Ker je Webflow izbira oblikovalca, obstajajo nekatere vnaprej oblikovane predloge. Tekmovalce spletnih gradnikov Webflow je lažje upravljati, toda s pravilnimi znanji in izkušnjami lahko programerji in razvijalci manipulirajo s funkcijami vmesnika Webflow. Zamenjava predlog ni možnost.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

Webflow ponuja brezplačen življenjski načrt za osnovna spletna mesta, skupaj s tremi letnimi načrti srednje in visoke cene za oblikovalce in agencije. Pri ustvarjalcih brez kode pričakujete, da boste plačali več. Ti načrti zagotavljajo prostor za osebno ali poslovno rast, vendar ne bo poceni. Gostovanje spletnih strani in gostovanje CMS sta na voljo za dodatne stroške.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

Webflow ponuja možnost brezplačnega oblikovanja, pri čemer ni potrebno plačilo.

Kaj je ugled spletnega toka?

Webflow je razmeroma nov v prostoru za gradnjo spletnih strani in ponuja drugačen pristop brez kode za bolj izkušene oblikovalce. Z minimalno konkurenco za to cenovno naprednejšo rešitev, trenutno imajo odličen ugled med tem razredom. Ocene so srednje in višje (3 zvezdice in več). Glede osnovnih lastnikov spletnih strani ugled ni niti približno dober, saj se za začetnike pogosto zdi Webflow pretežko.

Partnerski program za stranke

Webflow še ne ponuja partnerskega programa za stranke, vendar je bil predlagan.

Zakaj izbrati Webflow?

Webflow je kot nalašč za oblikovalce, razvijalce ali agencije, ki želijo več nadzora in oblikovanje spletnega mesta zase ali stalne stranke. Za začetnike, ki želijo sami narediti rešitev, obstajajo druge možnosti, ki ustrezajo tej potrebi.

Oblikovalci Webflow bodo uživali v vmesniku za urejanje slogov Adobe Photoshop in InDesign ter možnosti dostopa do HTML / CSS kode in po želji. Pred odločitvijo preizkusite brezplačni račun.

Ključne funkcije

 • Vizualni urejevalnik
 • Prilagodljiva in odzivna struktura mreže
 • HTML in CSS, pripravljeni za proizvodnjo
 • Edinstven drsnik z ničelnim kodiranjem
 • Prilagodljiva odzivna navigacija
 • Edinstvene interakcije in animacije
 • Samodejno shranjevanje in obnavljanje
 • Povlecite in spustite socialne pripomočke
 • Izvoz kode z enim klikom
 • Več kot 600 spletnih pisav
 • Več kot 500 poslovnih aplikacij
 • Enostavna vdelava

Razsodba industrijskih strokovnjakov za Webflow

Spletni gradnikZa nekatere strokovnjake Webflow predstavlja nov razvoj vizualnih in CSS prijaznih orodij za gradnjo spletnih mest. Za druge Webflow ne stori dovolj, da bi se postavil kot resnično nov in vznemirljiv program. Kritiki, ki dobro poznajo kodiranje in izkušnje v spletnem oblikovanju, so ponavadi ocenili Webflow kot vodenje mlina. Kljub temu so kritiki, ki so program pregledali z vidika uporabnika, ugotovili, da ima Webflow veliko ponuditi. Cenili so, da je bil urejevalnik tako prilagodljiv kot uporabniku prijazen. Za razliko od drugih graditeljev Webflow uporablja mrežni sistem, ki pomaga, da se različni odseki spletnega mesta zaskočijo, ne da bi se pri njih veliko preveč zapletali. Tudi najbolj zoprni kritiki so Webflow imenovali “eleganten” in morali so priznati, da je kljub temu, da ne bo revolucionaren, vsekakor dobra možnost. Na koncu strokovnjaki priporočajo, da program pogledate.

Pozitivni mnenja potrošnikov in pričevanja o spletnem toku

Facebook stran Webflow je polna pozitivnih kritik uporabnikov. Čeprav lahko ti dajo nekaj vpogleda v prednosti programa, jih je treba zaužiti z zrnom soli. Ocene so jasno kurirane, da bi Webflow prikazali v najboljši možni luči. Tu je nekaj pogostih tem med pozitivnimi kritikami:

 • Enostaven za uporabo. Webflow ne zahteva nobenega znanja o kodiranju in nerazvijalci so lahko preprosto izdelali profesionalna spletna mesta.
 • Informativne vadnice. Tisti, ki so potrebovali malce več napotkov za oblikovanje svojega spletnega mesta, so videle video vaje za zelo koristne.
 • Zgradi odzivna spletna mesta. Čeprav bi to moral biti industrijski standard, se številna podjetja še vedno trudijo dohitevati samo modele, prijazne mobilnim napravam. Vendar pa Webflow vključuje to bistveno lastnost od prvega dne.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na spletnem toku

V svetu graditeljev spletnih strani je Webflow še vedno relativno nov. Zaenkrat v spletu še ni veliko klepetanja o tem programu. Verjetno je to dober znak, še posebej če upoštevamo dejstvo, da je Webflow v zadnjih treh letih uspel pridobiti več deset tisoč uporabnikov. Nesrečni kupci običajno ne oklevajo, da bi izrazili svoje neodobravanje, zato je verjetno varno predpostavimo, da Webflow ni naletel na večje težave. Na trgu bo lahko minilo še nekaj let, preden bo Webflow sposoben ustvariti dovolj medijev, da bi resnično dojemal, kako se drugi poslužujejo programske opreme.

Oblikovanje & Prilagoditev

Napredni uporabniki si želijo graditelja spletnega mesta z intuitivnim oblikovanjem in prilagajanjem, Webflow pa je odlična izbira za tiste, ki vedo, kaj počnejo. Spletni inženir zna ceniti prožnost pri manipuliranju s kodo, da bi dosegel rezultate spletnega mesta. Webflow ponuja odprto platno za usposobljene uporabnike ali nekaj že pripravljenih postavitev predlog za tiste, ki potrebujejo kraj za začetek.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega tokaNa voljo so brezplačne in plačljive prednastavljene predloge, vendar Webflow spodbuja odprto platno za profesionalne spletne oblikovalce.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv. Majhna zbirka predlog za oblikovanje je privlačna ali za večji izbor plačajte od 15 do 20 dolarjev. Ali oblikovalci začnejo s šablono ali praznim platnom, je vse prilagodljivo.
 • Vnaprej izbrane predloge v primerjavi z gradnjo spletnega mesta iz podjetja Scratch Webflow ponuja vnaprej izbrane predloge ali lastno platformo, čeprav na koncu pričakujete, da boste oblikovalske odločitve sprejeli sami.
Webflow VmesnikČe ste v preteklosti že uporabljali programsko opremo Adobe, je to morda vmesnik, ki ga iščete. Webflow je ustvaril vmesnik za uskladitev z znanimi orodji, zato so izzivi pri oblikovanju manjši. Ta gradnik spletnih strani je lažji za uporabnike Photoshopa in InDesign-a ali druge napredne uporabnike, ki znajo razbrati stvari. Ta oblikovalec spletnih mest je težko za nove oblikovalce, ki nimajo potrebnih skupin spretnosti.
Prilagajanje sloga straniWebflow ima moč pri prilagajanju stila strani, saj se napredni uporabniki lahko zanesejo na številne možnosti oblikovanja znotraj vmesnika, na prazno platno z uporabo HTML kode.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo.Personalizacijo lahko opravite s predhodno izdelanimi predlogi v bolj strukturirani postavitvi ali izvedete na praznem platnu. Ta graditelj je bil ustvarjen za ustvarjalne misli, ki znajo narediti oblikovalsko delo.
 • Svoboda premikanja, spreminjanja velikosti in urejanja vsebine.Urejanje spletnega toka je dokaj intuitivno, še posebej, če dobro poznate izdelke Adobe.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Da, Webflow ponuja oblikovalcem želeno urejanje kode HTML / CSS za naprednejše programiranje.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje. Urejanje se izvaja na zaslonu z nekaj možnostmi povleci in spusti za dodajanje komponent, vtičnikov, pripomočkov in še več.

Izkušeni uporabniki Webflow lahko izkoristijo široko paleto možnosti prilagajanja.

Navigacija po spletnem mestuWebflow omogoča oblikovalcem prilagodljivost, da ustvarijo navigacijo po spletnem mestu po želji in se ne zanašajo samo na predloge ali pa lahko izberete predlogo.
Upravljanje vsebineWebflow je sistem za upravljanje vizualne vsebine (CMS), v katerem je mogoče graditi spletna mesta brez izkušenj s kodo. Vsebino upravljamo s spletnim računom Webflow, podobno kot drugi graditelji spletnih strani, vendar je več priložnosti za usposobljene uporabnike.
Fotografije in galerijeWebflow ponuja odlične vrste vizualne vsebine, vključno s slikami, videoposnetki, zemljevidi, gumbi in več.
Gradnja mobilnih spletnih mestPredloge spletnega toka in platna za oblikovanje v prostem obrazcu so odzivni, narejeni za uporabnike mobilnih naprav, kupce in obiskovalce na večini naprav.
Integracija družbene skupne rabeKot večina graditeljev spletnih mest tudi Webflow ponuja vse standardne ikone socialnih medijev za trženje in skupno rabo s strankami.
Storitve oblikovanjaWebflow je celovit ustvarjalec spletnih strani, ki je narejen za agencije in oblikovalce, ki želijo izdelati prefinjena spletna mesta. Medtem ko je Webflow bolj dovršen kot nekateri graditelji spletnih strani, to ni storitveno podjetje za oblikovanje. Ko potrebujete podjetje, ki ponuja storitve oblikovanja, vsebine in razvoja, graditelji spletnih mest naredijo sami niso prava izbira.

Lastnosti & Orodja

Kot eno od prvotnih celovitih podjetij za gradnjo spletnih strani je nabor funkcij ogromen. Primerno za večja bolj izpopolnjena spletna mesta, ki potrebujejo posebno pozornost ali naprednejši programer, ki se ukvarja z oblikovanjem spletnih strani, Web.com zagotovo izpolnjuje zahteve po e-trgovini in poslovnih lastnostih:

ZnačilnostPregled
Nastavitev spletnega tokaPrijavite se za brezplačen račun s svojim imenom, e-pošto in novim geslom. Strinjate se tudi s politiko zasebnosti in pogoji storitve Webflow. Začeli boste z izbiro brezplačne predloge.
Oblikovanje spletnih straniIzberite predlogo za oblikovanje ali izberite, da ustvarite svojega v urejevalniku s platnom s kontrolniki, ki so podobni izdelkom Adobe. Vmesnik ni všeč povprečnemu ustvarjalcu spletnega mesta, vendar je mogoče urejanje povleci in spusti skupaj z urejevalnikom HTML / CSS, če imate tehnično znanje.
Ime domene po meri
Globina plovbe:S pomočjo funkcij Webflow za navigacijo po meri lahko oblikovalci ustvarijo globino navigacije, potrebno za katero koli spletno mesto podjetja ali podjetja.
Gradniki in aplikacijeČe imate izkušnjo, se zdi, da ima Webflow platformo za gradnjo spletnih aplikacij. To ni povsem preizkušeno, na voljo pa je malo informacij. Prilagodljivi pripomočki, vključno s socialnimi mediji, zemljevidi, e-poštnimi obrazci in odzivnimi drsniki, so standard.
MonetizacijaSpletni tok je mogoče integrirati z rešitvami za e-trgovino, toda oblikovalci bodo to morali izdelati.
Statistika obiskovalcevWebflow se dobro integrira s storitvijo Google Analytics, nadzorna plošča Webflow pa lahko prikazuje statistične podatke o obiskovalcih.
Foto, video in zvokWebflow ponuja standardne možnosti za sodelovanje strank s slikami, videoposnetki, gradniki in še več.
BloggingMedtem ko izgleda, da Webflow nima platforme za bloganje, obstajajo pozitivna poročila o možnosti vzpostavitve učinkovitega spletnega mesta.
Google zemljevidiUporabniki lahko vdelajo Google Zemljevide.
HTML urejevalnikEno od sredstev spletnega toka je možnost urejanja HTML / CSS, ne da bi pri tem potrebovali podrobno kodo.
Integracija socialnih medijev
Obrazci in anketeS spletnim tokom lahko uporabniki vstavijo obrazce in jih prilagodijo glede na rezultate, ki jih potrebujejo.
Skladiščni prostorGlede na tri načrte cen Webflow se zdi, da je veliko prostora za shranjevanje poljubne velikosti in obsega spletnega mesta. Načrti za oblikovanje cen ne razkrivajo prostora za shranjevanje.
Orodje za glasiloWebflow ne ponuja posebnega glasila, vendar bi to lahko bilo kodirano.
Podpora forumuNa voljo je forum odjemalcev Webflow z brezplačnim začetnim načrtom ter osebnimi, profesionalnimi in timskimi načrti.
E-trgovina / Spletna trgovinaRačunati boste morali na zunanje rešitve e-trgovine, ki se integrirajo v Webflow. Zdi se, da je Ecwid eden boljših dodatkov in morda združljiv.
Integracija prehodovV rešitve e-trgovine s tretjimi strankami so vključene storitve prehoda plačil, ki so morda integrirane s spletnim tokom.
SEO prijaznoSpet boste morali računati na zunanje rešitve, kot je Google Analytics in še več za tehnike optimizacije iskalnikov.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Webflow ponuja račun, zaščiten z geslom, za vse, ki se prijavijo.
Google® AnalyticsPri integraciji Google Analytics v Webflow ni znanega problema.
Varnost spletnega graditeljaS spletnim tokom in njegovimi konkurenti bo varnost pomembna prednost pri vseh dejavnostih spletnega mesta.
Več jezikovMožnosti za večjezičnost so na voljo prek kode, za usmerjanje pa je nekaj spletnih klepetov in forumov.
Mobilna optimizacijaSkoraj vse predloge in možnosti prilagoditve Webflow podpirajo mobilne naprave.

Načrti & Cenitev

Webflow ponuja brezplačni račun Starter skupaj s tremi letnimi načrti za oblikovanje cen, ki temeljijo na izkušnjah oblikovalca in širini spletnih strani, ki jih posamezniki agencij potrebujejo. Te mesečne tarife, prikazane na spletnem mestu, je treba plačevati vsako leto. Gostovanje in CMS sta dodana mesečna cena.

Ponujeni letni načrti za oblikovanje cen

Brezplačni zaganjalnik. Fali koga.

Osebno. Za oblikovalce, ki delajo na več projektih. 16 USD / mesec ali 192 USD.

Poklicno. Za svobodnjake in lastne strokovnjake. 35 USD na mesec ali 420 USD.

Ekipa. Za velike ekipe in agencije. 78 USD / mesec ali 936 USD.
Webflow zaračunava več na podlagi ponudbe storitev na ravni agencije. Oblikovalci se ustanovijo tako, da ustvarijo več spletnih mest v letnem načrtu cen, ki bi lahko bili dolgoročno stroškovno učinkoviti.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Da, Webflow ponuja brezplačni začetni načrt, kot lahko nadaljuje brezplačno, če niso potrebne nobene napredne funkcije.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? Oblikovalci lahko brezplačno uporabljajo Webflow, ko so v načinu oblikovanja.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? Webflow je nekoliko drag, vendar standarden za ta razred graditelja spletnih strani. Programerji in razvijalci dobijo več prilagodljivosti v kodi za prilagajanje.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? Da, profesionalno spletno mesto lahko ustvarite brezplačno.

Ali se plačilo izvrši mesečno / letno? Webflow ponuja spletno mesto z letnimi cenami za načrtovanje cen.

Pomoč strankam

Webflow ponuja strankam izjemno ponudbo za podporo strankam. Center za pomoč prikaže izbor, ki vključuje pogosto zastavljena vprašanja, tečaje (nad 40), vadnico za začetek in nekatere vaje za celotno spletno mesto. Prednostna podpora je na voljo v okviru profesionalnih in timskih cen. Podpora po e-pošti je na voljo v okviru osebnega načrta. Na voljo je forum za brezplačni program Starter.

Enostavnost uporabe

Webflow je zasnovan za napredne uporabnike z izkušnjami, čeprav tekmuje kot eden redkih graditeljev spletnih mest brez kod. Za pravo kreativno občinstvo lahko uporabniki verjetno z Webflowom naredijo vse, kar želijo. Za začetnike, ki iščejo popolno izkušnjo naredi sam, si omislite še druge razrede graditeljev spletnih strani. Napredni uporabniki se lahko zdijo Webflow dovolj enostaven za uporabo.

Enostavnost vmesnika . Webflow je intuitiven za sezonske oblikovalce in ni zasnovan za preprostost. Rezultati so lahko pozitivni za tiste, ki vedo, kaj počnejo.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike . Webflow ni v razredu ustvarjalcev spletnih strani za začetnike. Primeren je za napredne uporabnike, ki želijo okolje brez kode, vendar imajo prilagodljivost pri izbiri HTML / CSS.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas. Spletni oblikovalci ohranjajo popoln nadzor nad spletnim mestom.

Pomoč v urejevalniku. Pomoč v urejevalniku je za nekatere primerna, na spletnem mestu pa je še nekaj drugih možnosti pomoči.

Spletni tok je primeren za izkušene oblikovalce, ki se jim zdi, da je ta gradnik spletnih mest enostaven za uporabo.

Zaključek

Za izkušene oblikovalce in razvijalce boste morda preprosto vzljubili Webflow. V tem ustvarjalcu spletnih mest, ki ni dostopen s kodo, imate možnosti za vsako velikost in obseg poslovnega spletnega mesta. Za napredno e-trgovino se zdi sprejemljivo, če lahko vključite zunanja orodja, pripomočke in vtičnike, da dobite želene rezultate.

Začetniki se bodo verjetno spopadali s spletnim tokom, razen če bodo zadovoljni z brezplačnim računom in eno od omejenih predlog spletnega mesta, vendar je cena resnično za spletna mesta višjega cenovnega razreda, ki morajo narediti več. Novi uporabniki, ki želijo hitro in enostavno vzpostaviti spletno mesto, bi si morali ogledati drugačen razred ustvarjalcev spletnih strani, na trgu pa je veliko takšnih.

Webflow ima potencial za spletna mesta po meri naprednih spletnih oblikovalcev, ki iščejo izkušnjo brez kode, hkrati pa imajo tudi možnost dodajanja in urejanja kode. Če iščete bolj napredno platformo, je Webflow ena redkih možnosti, ki jih lahko naredite sami v svojem razredu. Glede na vaše potrebe in izkušnje je lahko Webflow dobra rešitev. Brezplačni račun Starter je najboljši način, da ga preverite.

Primerjaj

WebFlow

92

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map