Pregled programske opreme Volusion eCommerce za izgradnjo spletne trgovine v letu 2016


Volzija

Obiščite spletno mesto

9.4


Ocena AWA

Volzija

Volusion obstaja že od leta 1999 in predstavlja eno glavnih nakupovalnih vozičkov za e-trgovino. Ponuja več kot 40.000 trgovin in ponuja platformo vse v enem, ki je zasnovana tako, da sprejme vse poslovne velikosti. Program je ostal na vrhu, saj se še naprej prilagaja spremembam na trgu in ponuja praktične rešitve za izzive, povezane s poslovanjem prek spletnega podjetja. Preberite naš pregled Volusion spodaj.

Prednosti

 • Zmogljivo upravljanje zalog
 • Neomejene možnosti prikaza
 • Enostavna obdelava naročil
 • Možnosti prilagodljivega plačila

Slabosti

 • Predloge so težko prilagodljive
 • Omejene značilnosti oblikovanja
 • Brez dodatkov

Pregled

 • Spletna stran: www.volusion.com
 • Sedež: Austin, TX
 • Leto ustanovitve: 1999
 • Zaposleni: 450+
 • Gostovane trgovine: 40.000+
 • Kategorije: Programska oprema za e-trgovino v oblaku
 • Storitve: Spletno oblikovanje, spletni marketing
 • Brezplačen preizkus: 14 dni

Volusion je bil zasnovan tako, da ponuja rešitev na enem mestu za vodenje spletne trgovine. Vsak vidik vašega podjetja lahko vodite z Volusion nadzorne plošče.

Če ste nakupovali za popolno platformo, ste morda opazili, da druge možnosti ponujajo posebno pozornost. Nekateri konkurenti so specializirani za marketinška orodja ali oblikovanje. Volusionova niša ponuja vsestransko rešitev, ki vam bo pomagala pri teku na tla.

Tehnične specifikacije in omejitve

Medtem ko Volusion trdi, da je kot nalašč za vse poslovne velikosti, bodite pozorni na omejitve pasovne širine in dodatne pristojbine. Večja podjetja, ki upravljajo z veliko količino ali naročili, bodo morda plačala za presežne pasove. Poleg tega platforma ne dobi potrdila SSL. Kupiti boste morali kreditno kartico. Če niste previdni, se hitro začnejo sešteti dodatni stroški.

Prilagodljivost

Volusion je zasnovan za rast z vašim podjetjem. Začetek je hiter in enostaven za nove lastnike podjetij, vendar je sposoben podpirati svetovne blagovne znamke. Na primer, Intel in 3M uporabljata Volusion za napajanje svojih spletnih mest. Ne glede na to, ali želite ostati majhni ali se razširiti, lahko Volusion sledi novim zahtevam.

Preizkus brez tveganja

Brezplačno lahko poskusite z Volusion brezplačno do 14 dni. Kreditna kartica ni skrita. To bi vam moralo nameniti dovolj časa, da poskusite postaviti trgovino in se počutiti za program. Ko se enkrat prijavite za letni načrt, vam plačate odpoved, če se premislite. Bodite pripravljeni plačati 99 dolarjev, da končate svoj račun.

Volusion’s Ugled

Z leti je Volusion ustvaril sloves stabilne platforme. Vključuje vsa orodja, ki jih boste potrebovali, da začnete in še naprej rastete. Če jim kaj prepreči, da bi imeli boljšo oceno kupcev, so to njihove metode določanja cen. Lahko bi bili bolj vnaprej glede dodatnih stroškov. Če se ne zavedate morebitnih stroškov, ki vam jih lahko povzročijo, bo vaš mesečni izpis morda presenečenje. Zaradi tega se Volusion zdi manj kot verodostojen.

Potrdila in sodelovanje Skupnosti

Volusion si je prislužil tako nacionalno kot regionalno priznanje, vključno z:

 • Ocena + od Better Business Bureau
 • Imenovana na seznamu trgovskih zbornic Austin 2015
 • Nagrada Stevie 2011 za skupino za pomoč strankam

Poleg tega Volusion na stotine zaposlenih spodbuja k sodelovanju v skupnosti. Delavci prejmejo dva plačana prosta dneva za prostovoljne dejavnosti. Podjetje je doniralo tudi brezplačne storitve neprofitnim organizacijam.

Zakaj izbrati Volusion?

V resnici ni popolnega programa. Vsaka nakupovalna platforma eCommerce bo imela prednosti in slabosti. Če želite sodelovati z uveljavljenim podjetjem, poskusite z Volusion. Več kot 16 let so posodobili in izpopolnili svojo platformo. Lahko se počutite samozavestni, da imate dostop do najnovejših orodij in funkcij. Omogoča hiter in enostaven način za zagon spletne trgovine in začetek zaslužka.

Ključne funkcije

 • Brezplačne predloge za oblikovanje
 • Neomejene možnosti izdelka
 • 14-dnevna brezplačna preizkusna različica
 • Orodja za trženje po e-pošti
 • 24/7 Podpora
 • Naročilo na eni strani
 • Napredna varnost
 • Integracija socialnih medijev
 • Dnevne varnostne kopije
 • Več stilov za navigacijo
 • Integracije tretjih oseb
 • Samodejne posodobitve platforme

Razsodba industrijskih strokovnjakov o volji

Platforma e-trgovine Trgovinske ocene Volusion so tudi mešane vrečke. Nekateri kritiki so ogromni oboževalci in Volusion trdno postavljajo na vrh svojega seznama najboljših rešitev e-trgovine. O kakovosti storitve za stranke imajo veliko pozitivnega povedati. Dejansko se boste pogovarjali s pravim človekom, ki ni bil usposobljen za branje preprosto iz scenarija.

Za nekatere ponuja programska oprema več kot dovolj funkcionalnosti in prilagodljivosti. Medtem ko je Volusion trajalo nekaj časa, da je dojel in dodal funkcijo bloganja, je bil ta pregled popravljen. Drugi ugotavljajo, da so teme videti z datumom in jih je težko kodirati brez kodiranja. Seveda je to običajna kritika praktično vsakega programa za oblikovanje spletnih strani. Na koncu gre za osebne želje, pomembnejše vprašanje pa je enostavnost uporabe in celotna uporabniška izkušnja. Volusion je na tem področju deležen velike pohvale.

Morda je največji očitek proti Volusionu stroški. Medtem ko je mesečna naročnina primerljiva s konkurenti, se lahko skrite pristojbine hitro seštejejo. Zaradi tega bo Volusion presegel proračun nekaterih zagonskih podjetij. Nekatera podjetja pa bodo morda več kot z veseljem plačala več za odlično storitev za stranke.

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja o volji

Zdi se, da ima vsaka stranka edinstveno izkušnjo, ko gre za Volusion. Skupne ocene skačejo naprej in nazaj med 4 in deset zvezdic, povprečje pa je približno 7 od 10. Tisti, ki jim je program všeč, se ponašajo s širšimi funkcijami in se ne ujamejo preveč v podrobnosti. Priljubljeni profesionalci Volusion vključujejo:

 • Enostavnost uporabe
 • Upravljanje zalog
 • Pomoč strankam
 • Hitra in brezplačna namestitev in izvajanje
 • Obdelava plačil
 • Poročanje

Tisti, ki dejansko ljubijo program, hitro ugotovijo, da Volusion ponuja vsestransko rešitev, ki jo je mogoče uporabiti za vodenje malih podjetij ali velikih maloprodajnih mest. Začetniki so tudi zadovoljni z orodji za oblikovanje in razmeroma enostavno je izdelati spletno mesto brez malo predhodnih izkušenj ali poznavanja kodiranja.

Negativni pregledi potrošnikov in pritožbe na volje

Če pogledate ocene uporabnikov, je težko najti skupno nit, ko gre za pomanjkljivosti v platformi. Zdi se, da pritožbe zajemajo široko paleto tem, kar bi lahko pomenilo, da se ti problemi z Volusionom vedno znova pojavljajo in so povezane z napakami.

Morda je eno vprašanje, ki se zdi, da se zdi nekoliko bolj dosledno, povezano z marketinškimi in SEO orodji. Potrošniki bi radi videli bolj avtomatizirane SEO funkcije, kot so tiste, ki so na voljo prek SEO Yoast. Z Volusion ste odgovorni za samostojno vnašanje alt oznak, ključnih besed in drugih podatkov, prijaznih iskalnikom.

Zdi se, da ima Volusion morda nekaj težav, ko gre za gladko uvajanje posodobitev. Medtem ko nekateri kupci hvalijo zanesljivost Volusion-a, je tudi nekaj takih, ki niso zadovoljni s težavami in izpadi. To je lahko nekaj, kar morate upoštevati, saj lahko izpadi pomenijo izgubljeni dobiček.

Oblikovanje & Prilagoditev

Volusion ponudbe 16 brezplačnih predlog. Medtem ko nekateri kritiki izbire opisujejo kot datumi, vseeno zagotavljajo čiste in klasične prodajne proge. Vedno lahko nadgradite na vrhunsko predlogo, vendar pričakujte plačati okoli 895 dolarjev za večino njih. Upoštevajte tudi, da je odziven le del predlog. Ne želite storiti napake, če investirate v predlogo samo zato, da ugotovite, da ima omejitve.

Prosti Vs. Premium

Strokovnjaki Volusion priporočajo, da so brezplačne teme najboljše za tiste, ki imajo lastne oblikovalce. Če imate nekoga, ki ve, kako narediti spremembe, lahko brezplačne teme prilagodite s pomočjo HTML-ja. Če pa imate novo oblikovanje spletnih strani, boste morda morali plačati premijsko temo, da prilagodite svoje spletno mesto.

Možnosti oblikovanja po meri

Prav tako lahko preskočite celoten postopek oblikovanja in uporabite Volusion strokovnjake za izdelavo vaše spletne strani. Cene oblikovanja po meri se začnejo pri 3.500 dolarjih in lahko dosežejo 6000 dolarjev za najbolj napredno možnost.

Vmesnik za izdelavo spletnih strani

Kot večina razpoložljivih platform, tudi Volusion ponuja drugačen način za izdelavo spletnega mesta in spremembe. Lahko uporabite HTML, CSS ali uporabite njihov urejevalnik datotek. Na žalost ni urejevalnika WYSIWYG, ki bi vam omogočil vlečenje in spuščanje elementov. Medtem ko je vmesnik enostaven za iskanje, boste morda imeli težave pri določenih spremembah, če niste seznanjeni s kodo. Programska oprema je zasnovana tako, da lahko hitro nastavite trgovino in se nato osredotočite na druga področja vašega podjetja.

Gradnja mobilnih spletnih mest

Med brskanjem po potencialnih temah boste opazili, da jih veliko ne reagira. To pomeni, da boste morali zgraditi ločeno spletno mesto za mobilne naprave. Za kratke roke se vam lahko ustvari drugo spletno mesto pretirano, še posebej, če sploh niste seznanjeni z oblikovanjem.

Upravljanje vsebine

Volusion omogoča preprosto dodajanje izdelkov in upravljanje vsebine. Obstajajo trije glavni razdelki, v katere lahko vnesete informacije o izdelku: osnovni, upravljanje s slikami in napredne informacije. Te kategorije vam bodo pomagale biti organizirani, upravljati fotogalerije in objavljati ustrezne informacije o izdelku.

Socialna integracija

Uporabite socialne medije za trženje svojega podjetja z vgrajenimi orodji. Vsak paket Volusion vsebuje aplikacijo za skupno rabo v družabnih omrežjih, ki bo olajšala integracijo vaših Twitterjev, Facebooka, Pinterest-a in drugih računov. Prav tako lahko obiščete trgovino z aplikacijami in prenesete vse druge dodatke, ki bi jih morda želeli.

Lastnosti & Orodja

`

ZnačilnostPregled
Nastavitev spletne trgovineZačeti z Volusionom je razmeroma enostavno. Ena pomanjkljivost je, da program ne ponuja čarovnika za namestitev ali kontrolnega seznama, ki bi vas vodil skozi korake. Večinoma boste sami, da boste zagotovili, da bodo vse vaše podlage pokrite. To lahko poje, če niste previdni.
Pasovna širina in shranjevanjeMedtem ko Volusion ponuja neomejeno shranjevanje, obstajajo omejitve, ko gre za pasovno širino. Mini načrt ima samo 1 GB pasovne širine. Za vaš GB, ki ga presežete, boste plačali 7 USD. Celo najbolj vključujoč Premium načrt je omejen na 35 GB pasovne širine. Če nameravate graditi obsežno spletno mesto, ki vključuje blog in veliko izdelkov, boste morda želeli paziti na svojo pasovno širino.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoVolusion je na voljo s tržnico aplikacij, ki vam pomaga razširiti funkcionalnost vaše trgovine. Ima zunanje ponudnike in več kot 80 razpoložljivih aplikacij.
Upravljanje naročilVgrajena funkcija iskanja omogoča iskanje in sledenje naročil.
Upravljanje zalogGlavna vrstica za krmarjenje vsebuje zavihek. To lokacijo lahko obiščete, če želite dodati izdelke, iskati po zalogah in si ogledati statistiko uspešnosti. Podatki o izdelku so razdeljeni na tri glavne kategorije, kar vam bo pomagalo ostati organiziran in pravilno krmariti do potrebnih informacij.
Sledenje pošiljkamVolusion vam omogoča, da spustite ladijsko blago in sledilne pakete. Lahko celo ustvarite in natisnete nalepke s pritiskom gumba
CRM funkcijeSistem upravljanja odnosov s strankami vam omogoča enostavno komunikacijo s strankami. Ogledate si lahko zgodovino naročil, pošiljate e-poštna sporočila in sledite poizvedbam o podpori. Volusion vam omogoča hitro obravnavanje in pomisleke strank za boljšo izkušnjo nakupovanja.
Predloge in temeIzbirajte med 16 brezplačnimi temami, ki ponujajo poljski in profesionalni videz. Čeprav nimate več deset možnosti, so predloge, ki so na voljo, moderne in elegantne. Prav tako lahko nakupujete premium teme, ki začnejo 50 dolarjev in segajo vse do 895 dolarjev. Odločitev je odvisna od vašega proračuna in glede udobnosti kodiranja.
Integracija in dodatkiVolusion je zasnovan tako, da vam nudi dobro zaokrožen paket. Za dodatke za izvajanje osnovnih funkcij vam ne bo treba preveč skrbeti. Če pa iščete določen program, lahko preprosto obiščete trgovino z aplikacijami in preprosto integrirate skoraj kateri koli program, ki ga želite.
Mobilna e-trgovinaBodite previdni pri izbiri ali nakupu teme. Niso vsi odzivni in mobilni. To je eno področje, kjer se zdi, da Volusion zaostaja za časom. Morda boste morda morali oblikovati ločeno spletno mesto za mobilne naprave, ki lahko porabi čas in denar. S pravo predlogo lahko svojo trgovino celo upravljate iz mobilne aplikacije. Samo izberite možnost, ki vključuje vse funkcije, ki jih iščete.
Spletno gostovanjeVolusion ponuja tako spletno gostovanje kot tudi storitve registracije domen. Lahko preselite obstoječe spletno mesto, uporabite registrirano domeno ali kupite novo domeno za 11,99 USD.
Trgovina z aplikacijamiObiščite trgovino z aplikacijami Volusion in brskajte po brezplačnih in plačljivih aplikacijah. Obstaja veliko izbire in različne načine filtriranja iskanj. Cene aplikacij se zelo razlikujejo in jih je mogoče nastaviti kot enkratno naročnino ali mesečno naročnino.
BloggingPomembna pomanjkljivost Volusion je, da ne vsebuje funkcije bloganja. Uporabite lahko vtičnik za WordPress in ustvarite svoj blog, vendar lahko to precej hitro porabi vašo pasovno širino. Blog je aktivno marketinško orodje in odličen način za komunikacijo s strankami, tako da lahko ta manjkajoča težava predstavlja težave.
SEO in trženjeUživajte v vgrajenih orodjih za SEO, ki omogočajo optimizacijo strani. Ustvarite URL-je, prijazne iskalnikom, vključite več odrezkov in meta oznak. Prav tako se lahko prijavite za Volusion paket po meri po meri. Ponujajo različne pakete, ki bodo izboljšali delovanje vašega iskalnika
GlasilaSistem CRM omogoča enostavno komunikacijo s strankami. Prav tako lahko pošiljate navadne novice s pomočjo brezplačnih in plačljivih aplikacij. To je odličen način za oglaševanje novih izdelkov ali prodaje.
Varnostne funkcijeVolusion je certificiran s PCI, tako da lahko vaše stranke zaupno uporabljajo svoje kreditne kartice. Vsi načrti imajo tudi brezplačen požarni zid IP in redne varnostne kopije. Lahko celo blokirate nezaupljive stranke in jim preprečite uporabo spletnega mesta. Za popolno zaščito kupite Volusion SSL certifikat
Certifikacija PCIV zadnjih šestih letih je bil Volusion uvrščen na seznam VISA ponudnikov certificiranih PCI
Ustvarjanje vsebineVolusion ne ponuja tradicionalnega urejevalnika WYSIWYG za ustvarjanje vsebin. Ustvarili so svoj urejevalnik, ki ga je težko uporabljati. Če poznate WordPress, boste v urejevalniku Volusion našli veliko pomanjkljivosti. Dodajanje in spreminjanje besedila je preprosto, vendar vključuje povezave in slike in se zaplete. Najlažji način za spremembo je uporaba kode. Na žalost nimajo vsi takega znanja kodiranja
Darilni boniKupci lahko enostavno kupujejo darilne bonove, hitro pa lahko ustvarite popuste in kode kuponov
Možnosti plačilaVolusion je združljiv z več kot 30 plačilnimi prehodi. Prav tako lahko nastavite račun Volusion Merchant in obdelujete kreditne kartice v spletu ali po telefonu. Medtem ko dejanski program ne zaračuna transakcijskih provizij, boste plačali pristojbino za uporabo tretjih procesorjev. Na primer, PayPal zaračuna 2,9% na transakcijo, Volusion Merchant pa 2,1%. Če se odločite za račun trgovca, ne pozabite, da morate biti državljan ZDA.
Davki in odprema KalkulatorjiDavek in stroški pošiljanja se samodejno izračunajo glede na lokacijo
PoročilaNadzorna plošča Volusion vključuje vse vrste podatkov o uspešnosti spletnega mesta, naročilih, prihodkih in drugih pomembnih področjih. Svoje podjetje lahko spremljate in si hitro ogledate in ustvarjate dragocena poročila
Statistika spletnega mestaSledenje uspešnosti spletnega mesta je odličen način za izboljšave. S storitvijo Google Analytics lahko pridobite vpogled v vedenje svoje stranke ali nadgradite storitve Volusion’s Analytics za analizo spletnih mest. Kakor koli že, obiskovalci boste lahko videli na dan, lokacijo, čas na mestu, stopnjo obiskov in še veliko več.

Načrti & Cenitev

Volusion se na prvi pogled zdi konkurenčne cene. Mini načrt stane le 15 dolarjev na mesec. To ga uvršča v obseg drugih glavnih igralcev. Na žalost je v načrtu zaganjalnika na voljo pravičen delež omejitev. Na primer, prejeli boste samo spletno podporo in omejeni ste na 100 izdelkov.

Za 35 dolarjev na mesec se lahko odločite za načrt Plus. To je še vedno ugodna cena, če ne upoštevate vseh skritih pristojbin. Največji očitek proti Volusionu je, da s svojimi cenami ne napredujejo.

Preden začnemo z dodatnimi pristojbinami, so tukaj osnovni paketi cen:

Mini – 15 USD / mesec (vsi načrti se zaračunavajo mesečno)

 • Neomejeno skladiščenje
 • 100 izdelkov
 • 1 GB pasovne širine

Plus – 35 USD / mesec

 • Neomejeno skladiščenje
 • 1.000 izdelkov
 • 3 GB pasovne širine
 • Telefonska podpora
 • Ocene in ocene
 • Glasila
 • CRM
 • Opuščena poročila o vozičkih

Pro – 75 USD / mesec

 • Neomejeno skladiščenje
 • 10.000 izdelkov
 • 10 GB pasovne širine
 • Prednostna podpora
 • Naročila za telefon
 • Načrt zvestobe kupcev

Premium – 135 USD / mesec

 • Neomejeno skladiščenje
 • Neomejeno izdelkov
 • 35 GB pasovne širine
 • Upravitelj računa

Verjetno ste opazili dve pomembni stvari, ko ste gledali načrte cen:

1). Mini načrt je golih kosti. To je le majhen korak nad brezplačnim preizkusom. Mnoge funkcije, ki smo jih pričakovali od platform za nakupovalne vozičke, niso na voljo po ceni 15 USD. Tudi če vam ni treba dodati veliko izdelkov, ne boste dobili telefonske podpore, glasila ali mnenj z najcenejšo možnostjo. V bistvu morate nadgraditi na Pro načrt za funkcije CRM in načrt zvestobe kupcev.

2). Tudi Premium načrt ima omejitev pasovne širine. Večina programov ponuja vsaj eno popolnoma neomejeno možnost.

Skrite pristojbine

Druga težava pri Volusion modelu cen je skrita pristojbina. Tukaj je le nekaj načinov, kako lahko povečate svoj mesečni račun:

 • SSL potrdilo – 149 USD
 • Namestitev SSL potrdila (ne morete ga namestiti sami) – 99 USD
 • Nova domena – 11,99 USD
 • Prekrivne pasovne širine – 7 USD na GB
 • Pristojbine za obdelavo plačil tretjih oseb – 2,0-3,0% na transakcijo
 • Pristojbina za storitev PCI 1,83 do 3 USD na mesec
 • Odstranjevanje povezave »Powered by Volusion« – 25 USD
 • Odstopna pristojbina – 99 USD
 • Mesečna pristojbina za izjave – 10 USD

Morda najslabše od tega, da se te pristojbine ne oglašujejo jasno na spletni strani Volusion. Lahko se počutite, kot da bi vas trgali in zatemnili.

Preizkusno obdobje

Če želite preizkusiti Volusion, se lahko vpišete na 14-dnevno brezplačno preskusno različico. Za pridružitev ne potrebujete kreditne kartice. To je dober način za preizkus programske opreme. Prav tako vam daje čas, da razjasnite morebitne pristojbine vsakega načrta cen.

Ali je Mini načrt dovolj?

Seveda. Mini-načrt ponuja dovolj funkcij, da lahko oblikujete profesionalno trgovino in zaženete svoje izdelke. Ko se bo vaša stranka povečala, boste morda želeli razmisliti o nadgradnji. Naprednejši paketi ponujajo več načinov za interakcijo s strankami in upravljanje vašega podjetja. Ta orodja bodo koristna in bodo z razširitvijo vredna dodatnega denarja.

Pomoč strankam

Višina podpore strankam, ki ste jo upravičeni prejeti, je odvisna od paketa, ki ga kupite. Načrt Plus, ki predstavlja najbolj konkurenčno ceno, ponuja tako spletno klepet kot podporo telefonom. Tehnična in uporabniška podpora je na voljo 24 ur dnevno in izhaja iz Austina v Teksasu.

Vadnice in baza znanja

Volusion ponuja obširno knjižnico videoposnetkov in vodnikov, ki vam bodo pomagali začeti in obvladovati bolj zapletene naloge. Program sicer ne vsebuje vgrajenega vodnika, vendar je na poti veliko dragocenih virov.

Obrnite se na podporo

Najlažji način za stik s podporo je funkcija klepetanja v živo. Lahko pokličete tudi na številko 800 ali ustvarite vozovnico za podporo. Če pokličete ali pošljete e-pošto, je odzivni čas odvisen od načrta, ki ste ga kupili. Kot rečeno, predstavniki klepeta v živo se hitro odzovejo in imajo zelo dobro znanje.

Ocena storitve za stranke

V areni za storitve za stranke se Volusion uvršča nad ostale. Za svojo storitev so osvojili nagrade in zdi se, da podpirajo svoje zaposlene, kar je dobra novica za vas. Veseli zaposleni ponavadi opravljajo boljše delo. Ne glede na to, ali klepetate, e-poštno sporočilo ali pokličete, lahko pričakujete, da se boste povezali s prijaznim in ustrežljivim zastopnikom, ki bo vašim potrebam pomenil prednost, tudi če ste vpisani v Mini načrt.

Ustvarili so si sloves za hitro zagotavljanje natančnih odgovorov. Nikoli se ne boste počutili, kot da imate opravka z nekom, ki samo bere iz scenarija.

Če že kaj, bi Volusion lahko uporabil več podpornih forumov. S toliko tisoč strankami je presenetljivo, da v spletu ni pogovorov o viru v skupnosti. To bi moralo Volusion podpirati in spodbujati, zlasti ker bi lahko za njihovo podporno skupino pomenilo manj dela.

Enostavnost uporabe

To je še eno področje, kjer Volusion primanjkuje. Večina programov si prizadeva biti čim bolj uporabniku prijazna. Več ljudi, ki lahko uporabljajo svojo programsko opremo, več strank lahko pridobi. Volusion ni izginil, da bi ustvaril izdelek, ki je dostopen tako novincem kot strokovnjakom.

Spodnja črta: Če ne poznate nobenega kodiranja, svojega spletnega mesta ne boste mogli enostavno prilagoditi, niti s premijskimi temami.

Kot že omenjeno, Volusion ponuja urejevalnik, vendar to ni standardni urejevalnik WYSIWYG, ki omogoča oblikovanje povleci in spusti. To je posebnost Volusion, ki ima omejitve. Medtem ko lahko začetnik zagotovo nastavi trgovino, bo težko spremenil temo. Volusion je najbolj primeren za tiste z izkušnjami s kodiranjem.

Urejanje pomoči

Če se znajdete v stiski zasnove, je najbolje, da poiščete ustrezno vadnico. Številni videoposnetki, ki so na voljo, vam lahko dajo nasvete. Za iskanje po temah lahko kliknete tudi gumb za pomoč v urejevalniku. Ta funkcija iskanja je presenetljivo uporabna in vas bo usmerila k ustreznim člankom.

Uporabniški vmesnik

Kljub težavi z oblikovanjem kodiranja je skrbniški vmesnik resnično privlačen in enostaven za upravljanje. Vse je logično organizirano in enostavno iskanje. Kar zadeva upravljanje naročil in zalog, je platforma zelo uporabniku prijazna.

Druga prednost je, da lahko obdržite nadzor nad svojim spletnim mestom. Vse je tvoje.

Izkušnja potrošnika

Poleg izkušnje s skrbnikom morate upoštevati tudi nakupovalno izkušnjo stranke. Da bi zagotovili dobro zaokroženo nakupovalno izkušnjo, boste verjetno morali investirati v Pro načrt. Tako boste lahko učinkovito komunicirali s strankami in jim ponudili trgovino brez očitnih omejitev. Manj dragi paketi ne vključujejo vseh zvončkov in žvižgov odnosov s strankami, ki jih boste želeli spodaj. Seveda lahko vedno začnete z majhnimi in nadgradite načrte, ko greste.

Zaključek

Volusion je stabilna platforma e-trgovine. O tem ni dvoma. Prava odločitev se nanaša na to, koliko izkušenj imate s kodiranjem in koliko denarja želite porabiti na mesec. Resnica je, da je več začetnikom prijaznih možnosti, ki so na voljo tudi po ugodnejši ceni.

To še posebej velja za to, da se Volusion trži kot možnost vse v enem. Ne nudi izrazite razlike od preostale konkurence. Ko primerjate razpoložljive platforme e-trgovine, boste opazili, da se nekateri osredotočajo na oblikovalske ali tržne funkcije. Ne Volusion. To je standardni programski program, ki ga gosti e-trgovina, za lastnike splošnih trgovin.

Če kodiranje ni ena od vaših prednosti, poiščite program in poiščite program s tradicionalnim urejevalnikom WYSIWYG.

Primerjaj

Volzija

94

Shopify

96

BigCommerce

95

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map