Pregled platforme BigCommerce za rast prodaje spletne trgovine v letu 2016

Logotip BigCommerce


Bigcommerce

Obiščite spletno mesto

9.5


Ocena AWA

Bigcommerce

Programska oprema BigCommerce se začne leta 2003 kot lokalno nameščen program nakupovalnih košaric, imenovan Interspire. Ko je tehnologija oblakov prevzela trg, so se prvotni razvijalci odločili, da se bodo pomerili s prevladujočimi trendi in leta 2012 prešli na univerzalni BigCommerce. BigCommerce se dosledno uvršča med prvih 5 nakupovalnih vozičkov in podpira približno 100.000 spletnih trgovin. Preberite naš pregled BigCommerce spodaj.

Prednosti

 • 24/7 Podpora
 • Visoka hitrost
 • Intuitivne vgrajene funkcije
 • Dobra storitev za stranke

Slabosti

 • Zaklepanje
 • Preveč funkcionalnost
 • Omejeni seznami za naročnino po e-pošti

Pregled

 • Spletna stran: www.BigCommerce.com
 • Sedež: Austin, TX
 • Leto ustanovitve: 2009
 • Zaposleni: 300+
 • Gosta spletna mesta: Okoli 100.000
 • Kategorija: Programska oprema za e-trgovino
 • Brezplačen preizkus: 15 dni

Bigcommerce ima vse funkcije, ki bi jih pričakovali od enega od voditeljev v panogi. Ponuja celoten paket funkcij, ki naj bi olajšale reševanje vseh podrobnosti, ki so vključene v začetek lastnega podjetja.

Kdo je najboljši za Bigcommerce?

Bigcommerce ponuja vsa orodja, ki jih boste potrebovali za začetek podjetja. Prav tako vam olajša selitev ali razširitev obstoječega podjetja. Vendar je ta platforma morda najmočnejša, ko gre za oblikovanje in enostavnost uporabe. Če vas ustrahuje ideja, kako oblikovati trgovino in ustvariti profesionalno spletno mesto, je Bigcommerce dobra platforma za e-trgovino, ki jo imate na svoji strani. Predloge so kot nalašč za začetnike in jih je enostavno prilagoditi. Prav tako so dovolj prilagodljivi, da lahko sprejmejo večja, bolj uveljavljena podjetja.

Ali ima Bigcommerce pomembne omejitve?

Povedano iskreno, Bigcommerce nima nobenih očitnih napak. Uživali boste v neomejeni pasovni širini in shranjevanju pri vsakem paketu. Njihova varnostna zaščita je posodobljena. Zasnovane funkcije so enostavne za uporabo, na voljo pa je tudi veliko odličnih funkcij. Čeprav vse to počne dobro, nekateri konkurenti to preprosto naredijo nekoliko bolje.

Prilagodljivost

Bigcommerce naj bi pomagal rasti vašega podjetja. Na voljo je s poročanjem o prometu na spletnih straneh in vgrajenimi orodji za trženje in pretvorbo. To pomeni, da je pripravljen tudi na rast vašega podjetja. Ne glede na to, ali ste šele začeli podjetje ali želite preseliti uveljavljeno podjetje, je Bigcommerce dovolj prilagodljiv, da ustreza vašim potrebam in se prilagodi, ko se vaše podjetje spreminja..

Programska oprema za e-trgovino BigCommerce Enterprise

Če vaša spletna trgovina s prodajo dosega milijon dolarjev ali več, je BigCommerce verjetno platforma e-trgovine, ki jo uporabljate. Za blagovne znamke Fortune 500 in Internet Retailer 1000 je najboljša izbira platforme za e-trgovino v podjetjih.

Toyota in Martha Stewart uporabljata platformo na ravni podjetja BigCommerce, da kupcem zagotavljata popolnoma prilagodljive izkušnje pri nakupu. Njegova odprta arhitektura vam omogoča povezovanje z drugo kritično programsko opremo, ki jo uporabljate za vodenje svojega podjetja.

Vaše stranke pričakujejo, da bodo od vas kupovale na svojih najljubših platformah družbenih medijev. BigCommerce ima izvorne integracije za eBay, Facebook, Pinterest in številne druge.

Varnost bank, avtomatsko odkrivanje goljufij in 99,99-odstotno upodabljanje strežnika so le nekateri razlogi, da spletne trgovine, ki so dosegle sto ali tisoč dnevnih naročil, izberejo BigCommerce za svojega partnerja.

BigCommerce ve, da lahko celo 1-sekundna zamuda pri nalaganju strani stane več kot 500.000 dolarjev izgubljene prodaje spletne trgovine s prodajo 25.000 dolarjev na dan. Ta platforma na ravni podjetja je zanesljiva, razširljiva in varna. Določili vam bodo celo upravitelja računa.

Preklic računa

Z Bigcommerceom lahko kadar koli prekličete svoj račun brez kazni. Ne boste prejeli nobenih vračil, zato bodite previdni, če boste plačali celo leto vnaprej.

Ugled

Na konkurenčnem področju spletnih platform za nakupovalne košarice ima Bigcommerce trdno mesto v samem vrhu 5. Ne gre za begajočega zmagovalca, ampak za zanesljivo in ugledno možnost, ki ponuja konkurenčne lastnosti. Pomislite na to bolj kot na posamezen program, ne pa na program s pravim »wow« faktorjem.

Nagrade

2014 dobitnik nagrade Gold Stevie za skupnega dobitnika nagrad za prodajalce Bytes Commerce bytes za prodajalce za spletno nakupovanje 2014Name je 15. najhitreje rastoče podjetje v najhitrejših 50 nagradah podjetja Austin Business Journal2014 za najboljše podjetje v e-trgovini – Critics Choice iz CMS Awards2014 eCommerce za SMB – izbira kritikov iz nagrad CMS

Zakaj izbrati Bigcommerce?

Vse skupaj je odlična izbira. Ponuja vse funkcije, ki jih boste potrebovali, da začnete svojo trgovino po dostopni ceni. Ne bo vam treba skrbeti za številne omejitve, ki so jih postavili drugi tekmovalci. Če je vaša največja skrb oblikovanje profesionalne trgovine, ne da bi morali najeti profesionalno, potem je Bigcommerce morda prava izbira za vas. Ko gre za preprosto uporabo in privlačne predloge, ima Bigcommerce veliko ponudbe.

Ključne funkcije

 • Odzivne teme
 • Intuitivni urejevalnik trgovine
 • 99,99% Počasi
 • Varnost na več ravneh
 • Naročilo na eni strani
 • PayPal One Touch
 • Zapuščeno varčevanje z vozički
 • Kvadratna integracija
 • Fasetirano iskanje
 • Preprečevanje goljufij
 • Poročanje
 • Izračun pošiljanja

Razsodba industrijskih strokovnjakov za programsko opremo BigCommerce

Obsežen pogled na e-trgovino Plateform Celovit pregled strokovnih pregledov kaže, da je Bigcommerce všeč tudi med kritiki. Medtem ko ima vsak pisatelj svoj sistem ocenjevanja, Bigcommerce dosledno prejema 4,5 od 5 zvezdic in odlične ocene. Zdi se, da so strokovnjaki še posebej navdušeni nad paleto kakovostnih orodij in standardnih funkcij. Bigcommerce prihaja iz škatle z več funkcijami kot večina njegovih konkurentov.

Pomaga tudi, da Bigcommerce ponuja obsežno trgovino z aplikacijami. Strokovnjaki hitro ugotovijo, kako enostavno je vključiti priljubljene programe tretjih strank. Uporabniki lahko hitro razširijo funkcionalnost svoje trgovine z razpoložljivimi aplikacijami.

Vsaka negativna mnenja, ki preprečujejo programu popolno oceno, se zdijo precej nepomembna in se med strokovnjaki močno razlikujejo. Nekateri bi radi videli več možnosti plačila in boljše teme. Najpogostejša in pomembna pritožba, ki jo je treba upoštevati, vključuje preprosto uporabo. V primerjavi z drugimi programi ima Bigcommerce še nekaj prostora za izboljšave, ko gre za uporabniško izkušnjo. Čeprav je zelo dostopna in prilagodljiva možnost, mnogi strokovnjaki raje uporabljajo Shopify, ker so enostavnejši za uporabo in krmarjenje. Kljub temu je Bigcommerce še vedno zelo priporočljiv kot trdna rešitev.

Ocene in izjave potrošnikov o pozitivnih ocenah potrošnikov

Za Bigcommerce in njegove značilnosti je veliko pohval. Konec koncev gre za enega najbolj priljubljenih programov na trgu. Tu je najpogostejših refrenov, ki jih lahko najdete na spletnih straneh za pregled po vsem spletu:

 • Pomoč strankam.
  Seveda, nekateri posamezniki so imeli slabe izkušnje, a na splošno ima Bigcommerce odlične ocene o podpori strankam. Uporabniki poročajo, da se lahko enostavno obrnejo na predstavnike in dobijo koristne in informativne odgovore.
 • Dostopnost.
  Bigcommerce je enostaven za uporabo, zato je odlična izbira za zagonske in tehnične laike. Mala podjetja s proračunom lahko ustvarijo profesionalna spletna mesta brez kakršnih koli izkušenj z oblikovanjem.
 • Uporabniški vmesnik.
  Podpora je intuitivno zasnovana in enostavna za uporabo. Ustvarjanje strani izdelkov, iskanje naročil in upravljanje drugih operacij v trgovini je enostavno. Čeprav je poznavanje kode koristno, lahko spletno mesto v celoti ustvarite z orodji za urejanje.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov

Večina negativnih pregledov se osredotoča na vprašanja, ki so večinoma tehnične narave.

 • Delovne hitrosti.
  Zdi se, da lahko vse funkcije, ki so na voljo pri Bigcommerceu, dejansko upočasnijo čas prenosa.
 • Posodobitve.
  Napake se ne odpravljajo dovolj hitro in traja predolgo, da se izboljša bistvene lastnosti. Številne nadgradnje čakajo že 12 mesecev ali več. Uporabniki so razočarani čakali, da se ti uvedejo.
 • Komuniciranje.
  Ne pomaga, da ima Bigcommerce sloves zaradi slabe komunikacije o tehničnih težavah. Uporabniki ne prejmejo pravočasnih obvestil o spremembah in imajo težave pri pridobivanju koristnih odgovorov.
 • Prilagoditev.
  Medtem ko je Bigcommerce zelo prilagodljiv, boste morali imeti osnovno znanje HTML-ja ali CSS-ja, da boste lahko resnično kar najbolje izkoristili program. Za nekatere bi to lahko bilo jasno že na začetku.
 • Nekateri menijo, da je cena zvijača
  Ta platforma ima veliko ponudb, da se prijavite. Po preteku preizkusnega obdobja bo vašo naročnino samodejno podaljšal po višji stopnji, kar je vznemirilo več kot nekaj strank.

Oblikovanje & Prilagoditev

Bigcommerce ima ugled, da ponuja nekatere najatraktivnejše predloge, ki so na voljo. Ne škodi, da jih je enostavno urediti in prilagoditi.Izbirate lahko med stotimi brezplačnimi in premium temami.Medtem ko brezplačne možnosti zagotovo zagotavljajo dovolj, da ustvarite privlačno in funkcionalno trgovino, boste morda želeli razmisliti o nakupu premium teme, če želite uživati ​​v več možnostih.Plačane teme stanejo od 150 do 200 dolarjev.

Vmesnik in prilagajanje spletnega mesta

Obstaja več načinov za prilagajanje spletnega mesta. Uporabite urejevalnik WYSIWYG za spreminjanje s preprostimi orodji za povleci in spusti. Uporabite lahko tudi “način oblikovanja” za neposredno urejanje prodajalne. Za tiste z izkušnjami s kodiranjem lahko preprosto dostopate tako do HTML kot do CSS-ja. Izberite možnost, ki najbolj ustreza vaši stopnji spretnosti. Če se počutite ambiciozni, lahko spletno mesto zgradite iz nič.

S toliko možnostmi urejanja je enostavno prilagoditi spletno mesto. Dodajte svoj logotip in barvno shemo ter po potrebi spremenite velikost navigacijskih menijev. Galerija fotografij omogoča organizacijo in shranjevanje vseh slik. Vstavljanje medijev in povezav le nekaj klikov.

Gradnja mobilnih spletnih mest

Pred kratkim je Bigcommerce močno spodbudil svoje teme za mobilne naprave. V tematski trgovini je na voljo še nekaj možnosti, za katere boste morali sestaviti ločeno mobilno trgovino. Verjetno je najbolje, da se le te izogibate. Prihranite si nekaj časa, tako da od začetka izberete odziven dizajn.

Integracija socialnih medijev

Obiščite trženjski del svoje nadzorne plošče, če želite vključiti in upravljati svoje račune v družbenih medijih. Vključite lahko celo povezave, ki omogočajo neposredno prodajo na Facebooku ali eBayu.

Storitve oblikovanja

Namesto da bi ponudil storitve notranjega oblikovanja, je Bigcommerce ustvaril mrežo virov. Lahko brskate po potencialnih oblikovalcih in izberete pravo prileganje. Ne pozabite prebrati ocene strank in primerjati cene. To ustvarja konkurenčen trg za storitve, ki na koncu koristi vam, kupcu.

Lastnosti & Orodja

Značilnost
Pregled
Nastavitev spletne trgovineČe ste seznanjeni z zaledjem programa WordPress, bo namestitev v Bigcommerce enostavno. Navodila po korakih vam pomagajo tudi skozi pomembne funkcije. Za začetnike brez izkušenj bo rahla krivulja učenja. Na srečo je veliko virov pomoči, nadzorna plošča pa je zelo intuitivna. Bigcommerce ponuja enega najlažjih postopkov za nastavitev trgovine.
Pasovna širina in shranjevanjeUživajte v neomejeni pasovni širini in shranjevanju pri vsakem paketu. Dodajte toliko izdelkov, kot želite. Ni treba skrbeti za prekomerno delovanje.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoNa voljo je 227 dodatkov in ta številka vedno raste. Hitro in enostavno vključite nekatere najbolj priljubljene programe.
Upravljanje naročilBigcommerce prihaja z osnovnimi orodji za upravljanje naročil. Če iščete dodatne podatke in nadzor, obiščite trgovino z aplikacijami. Obstaja veliko programov, ki lahko povečajo funkcionalnost.
Upravljanje zalogBigcommerce na tem področju močno kaže. Izdelke lahko hitro naložite v samo nekaj klikih. Prilagodite nastavitve, da najbolje ustrezajo vaši panogi in hitro preverite ravni zalog. Sledenje ravni izdelkov je preprosto.
Sledenje pošiljkamZ Bigcommerceom lahko prilagodite svoje možnosti pošiljanja. Za lažjo pošiljanje uporabite drophipping in davčni kalkulator. Pošiljatelji tretjih strank omogočajo vam in stranki sledenje paketov.
CRM funkcijePriročna funkcija iskanja omogoča iskanje strank. To je odličen način za sledenje vozovnic in komunikacijo z obstoječimi strankami. Te funkcije lahko uporabite tudi za pošiljanje biltenov in pospeševanje prodaje.
Predloge in temeNa izbiro je več sto brezplačnih in vrhunskih tem. Vse jih je enostavno prilagoditi in vam bodo pomagali shraniti povečanje prometa.
Integracije in dodatkiZ več kot 200 dodatki lahko na svoje spletno mesto vključite skoraj katero koli funkcijo. Izbirate lahko med nekaj najbolj priljubljenih programov na trgu, vključno z MailChimp in Freshbooks. Funkcija namestitve z enim klikom ne bi mogla biti enostavnejša za uporabo.
Mobilna e-trgovinaMedtem ko se večina tem odziva, je še vedno nekaj takih, ki niso mobilne. Tudi Bigcommerce trdi, da lahko trgovino upravljate iz katere koli naprave. Tehnično lahko, vendar je lahko prava bolečina in ni vredno vložiti truda. Bodite blizu svojega računalnika, če vas pričakuje naporen dan.
Spletno gostovanjeUživajte v popolnem spletnem gostovanju in močnih strežnikih.
Trgovina z aplikacijamiTrgovina z aplikacijami Bigcommerce je ena najboljših. Na izbiro je na stotine, namestitev pa lahko traja le z enim klikom miške.
BloggingFunkcija blogging je standardna pri vsakem paketu.
SEO in trženjeVeliko marketinških funkcij je popolnoma avtomatiziranih. Ustvari URL-je po meri, metapodatke in preusmeritve 301. Platforma skrbi tudi za zemljevide spletnih mest in kanonične povezave. Lahko se osredotočite na gradnjo svojega bloga in ustvarjanje biltenov.
GlasilaFunkcije CRM olajšajo ciljanje na stranke z ustreznimi novicami. Če želite, lahko dodate tudi e-poštne programe, kot je MailChimp.
Varnostne funkcijeVsak paket vključuje samodejne posodobitve varnosti. Shranjeni so tudi vaši podatki, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi izgubili svojo trgovino v primeru večje nesreče. SSL potrdilo bo tudi zaščitilo osebne podatke vaše stranke in preprečilo goljufije.
Certifikacija PCIBigcommerce je certificiran po PCI.
Ustvarjanje vsebineMed urejevalnikom WYSIWYG in standardnimi funkcijami za bloganje je dodajanje vsebine hitro in enostavno.
Darilni boniVsi paketi vključujejo možnost kupona, popustov in darilnega bona.
Možnosti plačilaBigcommerce ponuja več kot 40 različnih prehodnih plačil. Stranke lahko uporabljajo kreditne kartice, PayPal in številne različne prehode.
Davki in odprema KalkulatorjiSamodejno izračuna davek in stroške pošiljanja glede na lokacijo.
PoročilaStandardni načrt ne ponuja veliko pri poročanju. Google Analytics lahko uporabljate za sledenje uspešnosti, vendar boste morali nadgraditi na dražji načrt, če si želite ogledati več podatkov. Načrt Plus ima zapuščeno poročanje z vozički in pošiljanje v realnem času. Glede na velikost vašega podjetja in vaš proračun je morda vredno še dodatnega denarja.
Statistika spletnega mestaGoogle Analytics je najlažji način za ustvarjanje poročil. Spremljate lahko porabo strank, si ogledate edinstvene obiskovalce in merite najbolj prodajane izdelke. To je brezplačno orodje, ki vam bo pomagalo izboljšati vaše spletno mesto.

Načrti & Cenitev

Izkoristite brezplačno 15-dnevno preskusno obdobje. Za registracijo ne potrebujete kreditne kartice, platformo pa lahko spoznate v samo nekaj dneh. Če se odločite za nakup načrta, razmislite o plačilu vnaprej za enoletno naročnino in tako prihranite 10%. V nasprotnem primeru boste plačevali mesečno.

Cene paketov

Standardno – 29,95 USD / mesec
Ta načrt je priporočljiv za podjetja z obsegom prodaje 50.000 USD na leto. To je osnovna možnost, ki vam bo omogočila začetek, vendar izključuje veliko orodij za poročanje.

Plus – 79,95 USD / mesec
Najboljše za podjetja z do 125.000 dolarjev spletne prodaje na leto. Ta načrt vključuje pošiljanje prevoznikov v realnem času, opuščeno varčevanje z vozički in napredno segmentacijo strank.

Podjetništvo – razpis za ceno
Vodite veliko podjetje z več sto tisoč dolarji prodaje? Vprašali boste o podjetniškem načrtu. Ponuja celoten paket za rastoča podjetja.

Ugotovili boste, da večina nakupovalnih vozičkov ponuja osnovni paket od približno 30 dolarjev na mesec. Kar se razlikuje, so značilnosti, ki so vključene v to mesečno pristojbino. V primerjavi z drugimi možnostmi Bigcommerce vključuje velik delež pomembnih lastnosti. Videti je, da so cenovni paketi oblikovani tako, da vas spodbudijo k prijavi na načrt Plus. Če nakupujete okoli, boste morda ugotovili, da lahko pri drugih platformah uživate v funkcijah Plus Plan za nižjo ceno.

Pomoč strankam

Tudi pri podpori strankam se Bigcommerce uvršča dobro. Obstajajo različni enostavni načini dostopa do tehnične in prodajne podpore 24/7. Obiščite portal za podporo in se obrnite na predstavnike

 • Telefon
 • E-naslov
 • Klepet v živo
 • Družbeni mediji

Obiščete lahko tudi univerzo Bigcommerce. Ta učni center je poln vaj. Iščite po temah in poiščite uporaben videoposnetek, ki ustreza vašim potrebam. Baza znanja je tudi polna informativnih člankov. Prav tako lahko obiščete forum skupnosti, da postavite vprašanja in začnete razprave z drugimi uporabniki. Prav tako bodite pozorni na redne spletne seminarje. Ti dogodki pokrivajo teme e-trgovine in vam bodo pomagali ostati pred trendi. Sistem za podporo strankam zajema vse podlage, vendar morda ni sistem za odpoved napak.

Čeprav obstajajo različni načini za podporo, njihova dejanska storitev za stranke pušča želeno. Do odgovora lahko traja veliko časa.

Poleg tega niso vsi predstavniki usposobljeni in koristni. V bistvu pritožba številka ena proti Bigcommerceu ni odpravljanje težav. Na žalost vam bo morda boljše iskanje virov za odgovore kot pa poskusiti stik z nekom.

Enostavnost uporabe

Velik del tega, zakaj je Bigcommerce osvojil toliko nagrad in ostaja na vrhu vodilne panoge, je, ker je tako enostaven za uporabo. Ko gre za nastavitev trgovine, dodajanje izdelkov in upravljanje vsakodnevnih operacij, je Shopify edina druga platforma, ki je trenutno v isti ligi. Če je vaša predstavitev trgovin profesionalnega videza vaša prioriteta, lahko Bigcommerce ustreza vašim potrebam.

Ko gre za oblikovanje spletnega mesta, ni nič lažjega kot urejevalnik WYSIWYG za povleci in spusti. Bigcommerce z enostavnim korakom doda enostavnost oblikovanja. To vam omogoča, da v realnem času spremenite neposredno na prodajnem mestu. Tudi začetniki se lahko hitro naučijo krmariti po vmesniku. Osnovne funkcije je enostavno najti, tako uporabniški kot uporabniški vmesnik pa sta popolnoma funkcionalna in enostavna za upravljanje. Izogibajte se dolgotrajni krivulji učenja in začnite prodajati prej z Bigcommerceom.

Zaključek

Je Bigcommerce prava izbira za vašo spletno trgovino?

Mogoče. Brez dvoma je robustna in zanesljiva možnost. Ko gre za odlične predloge in enostavnost uporabe, je konkurenca precej tanka. Bigcommerce ponuja tudi vse funkcije, ki jih potrebujete za vodenje podjetja. Poleg tega vam ni treba skrbeti za skrite stroške ali omejitve zmogljivosti. Naredi vse, kar bi si želel.

Ena pomanjkljivost je, da nekatere platforme za e-trgovino, kot sta Shopify ali Volusion, vse te iste stvari naredijo le malo bolje. Na koncu se morda le spusti na osebne želje. Morda ste se zaljubili v temo med brezplačnim preskusom ali pa ste se pripeljali desno na skrbniško ploščo. V tem primeru ne boste razočarani nad Bigcommerceom in s tem, kaj lahko naredi za vaše podjetje.

Primerjaj

BigCommerce

95

Shopify

96

Volzija

94

LemonStand

93

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map