Pregled FatCow 2016

Logotip spletnega gostovanja FatCow


FatCow

Obiščite spletno mesto

9.1


Ocena AWA

FatCow

FatCow posluje od leta 1998. Z namenom, da bi celotno spletno gostovanje postalo nekoliko enostavnejše in veliko lažje, si FatCow vedno prizadeva, da bi s svojimi edinstvenimi načrti gostovanja in trženjskih kampanj stvari izboljšali za vse. FatCow je znan predvsem po svojih skupnih rešitvah spletnega gostovanja, primernih za mala in srednje velika podjetja, in se ponaša z več kot 200.000 spletnimi mesti pod svojim krilom. Preberite naš pregled FatCow spodaj.

Prednosti

 • 24/7 Podpora strankam
 • 30 dni garancije za vračilo denarja
 • Poganja 100% vetrna energija
 • Ugodne cene

Slabosti

 • Povprečna hitrost
 • Draga na mesečni osnovi

Pregled

 • Spletna stran: www.fatcow.com
 • Sedež: Burlington, MA
 • Leto ustanovitve: 1998
 • Kategorije: Spletno gostovanje
 • Storitve: Deljeno spletno gostovanje, VPS, namenski strežniki
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

FatCow je edinstveno gostiteljsko podjetje, ki svojo ekipo nežno označuje kot “moo” posadko, znano po inovativnem znanju načrtovanja in oblikovanja. Njihovi načrti za gostovanje, oblikovanje spletnih strani in funkcije stojijo ločeno od njihovih kolegov.

Storitve

Čeprav FatCow morda zveni kot odlično podjetje za spletno gostovanje za vas, je koristno, da se o podjetju podrobno pozanimate, preden se odločite za enega. In kaj bi lahko bilo bolje vedeti, kot razpravljati o storitvah in načrtih, ki jih zadevno podjetje za spletno gostovanje ponuja.

FatCow ponuja vrsto načrtov gostovanja v različnih kategorijah:

 • Načrti za skupno gostovanje
 • Virtualni zasebni strežnik (VPS)
 • Namenski načrti gostovanja
 • In poleg tega upravljal WordPress gostovanje za WordPress uporabnike.

Poleg teh gostovalnih načrtov dobite še graditelja bonitetnih spletnih strani z nekaj izjemne podpore strankam in dodatnimi funkcijami.

FatCow ponuja brezplačno registracijo domenskih imen in možnosti prenosa domene s praktično vsemi svojimi načrti gostovanja.

V svojih načrtih VPS vsebuje tudi nekaj privlačnih razvijalskih funkcij, kot so prednameščene skripte, neomejene domene in dostop do funkcij cPanel..

S tako veliko funkcijami, ki so vam na voljo, bi lahko FatCow zvenelo kot najboljše podjetje za spletno gostovanje, brez morebitnih pomanjkljivosti. Razgrnite zaveso, pokukajte tudi na nekaj področij, na katerih FatCow potrebuje izboljšave.

Omejitve

Obstajajo določena področja, kjer vas lahko FatCow nekoliko razočara, zato je bolje vedeti o njih kot odkriti pozneje.

 • Politika obnove ni tako velika. Vnaprejšnje cene za FatCow so brez težav na žepu, kar je korist malim in srednje velikim podjetjem. Vendar FatCow izplača med obnovitvami.
 • Prilagodljivost. Funkcije, zmogljivost shranjevanja in strežniške zmogljivosti, ki jih nudi FatCow, so idealne za mala in srednje velika podjetja. Vendar pa lestvice ne potrebuje dobro. Ko funkcionalnost spletnega mesta in zahtevnost povečata, ga primanjkuje. FatCow morda ni najboljša ponudba, ki jo lahko najdejo kompleksna spletna mesta za e-trgovino. Kar zadeva majhne osebne strani in srednje velika spletna mesta za e-trgovino, je lahko FatCow prava možnost.
 • Občasni čas. Podobno je razpoložljivost tudi eno področje, na katerem lahko deluje FatCow. Čeprav je FatCow uspel zabeležiti dobro 99,85-odstotno uptime oceno, ima še veliko dela. Podjetje pa tudi ne zagotavlja nobene številke za garancijo za uptime.
 • Rezerva. FatCow ponuja možnosti samodejnega varnostnega kopiranja. Toda teh možnosti ni mogoče uporabiti brezplačno. Morate plačati te rutinske varnostne kopije ali se odločite za rešitev varnostne kopije.
 • Gostovanje Windows ni podprto. FatCow ne podpira gostovanja Windows. Na voljo je samo podpora za Linux, na katero se boste morda težko navadili.
 • Brez brezplačnih nadgradenj. FatCow sprva ni dovolil nadgradnje vašega načrta gostovanja na namenski ali virtualni strežnik. Vendar imate zdaj možnost, da za ceno nadgradite. Med nadgradnjo boste morda imeli srečo s popusti.

Garancija za vračilo denarja

FatCow nudi resnično vrednost za vsak peni, ki ga vložite. Ko že govorimo o denarju, bi z veseljem vedeli, da ima FatCow spodobno garancijo za vračilo denarja. Denar lahko vrnete v roku 30 dni od naročnine, če ugotovite, da storitve ne ustrezajo vašim standardom.

Ko se seznanite, da druga vrhunska spletna ponudnika gostovanja, kot so Arvixe, InMotion Hosting in Just Host, ponujajo podobna jamstva za daljše obdobje, privlačna garancija za vračilo denarja morda ne bo preveč privlačna..

Pojdi zeleno!

No, imaš še en razlog, da se držiš FatCow – to je zelen pristop! FatCow osvaja srca s svojim bitjem za okolje. Če svoje spletno mesto gostite s programom FatCow, ne pomagate samo sebi, ampak tudi pomagate planetu. FatCow se ponaša s 100-odstotnim gostovanjem na veter.

Torej, ob vsem tem, kar je odgovorilo, končno najboljši del – zakaj bi izbrali FatCow?

Zakaj bi morali iti za FatCow?

Če povzamemo, lahko FatCow ugodi vaši želji po dostopu do cenovno ugodnih načrtov gostovanja in do podpore strankam 24/7. Če boste razvili preprosto spletno eno stran ali ne tako zapleteno spletno aplikacijo, je FatCow prava pot. Prav tako lahko razmislite o uporabi FatCow za namene testiranja. Če pa so vaše zahteve dolgotrajna uporaba in zapletena funkcionalnost, je bolje, da si ogledate druge možnosti.

Pazite na besedo “neomejeno”, kot jo uporablja FatCow, morda je ne pomenijo tako, kot mislite.

Better Business Bureau je FatCow počastil z oceno A +. A + je najvišja ocena, ki jo lahko doseže podjetje v Better Business Bureau! Sliši se super?

Ključne funkcije

 • Brezplačen prenos domene
 • Brezplačno ime domene
 • Uporabnikom prijazni graditelji spletnih mest
 • Neomejeno poštnih nabiralnikov POP
 • SSL Secure Server
 • Brezplačno shranjevanje v oblaku 1 GB JustCloud
 • Čarovniki za namestitev aplikacije
 • E-pošta po meri
 • Neomejeno domen
 • Dnevno varnostno kopiranje strežnika
 • 24/7 Nadzor objekta
 • Neomejeno baz podatkov MySQL

hitre povezave

Razsodba industrijskih strokovnjakov za FatCow

Spletno gostovanje S toliko razpoložljivimi storitvami spletnega gostovanja FatCow prejema odlične ocene strokovnjakov, vendar še vedno ne uspe premagati večine desetih najboljših seznamov. Konec koncev gre za trdno storitev z občutkom za humor. FatCow je ravno na vrhu, ko gre za podaljšek. Njihovi strežniki ponujajo hitro in zanesljivo storitev, kritiki pa trdijo, da je paket gostovanja “skoraj popoln.” Edina pomanjkljivost je, da ji primanjkuje nekaj prožnosti, ki jo lahko najdemo pri tekmecih. FatCow ponuja široko paleto odličnih funkcij za nizko ceno. Mogoče boste morali plačati nekoliko več, da dobite vse zvonove in piščalke, ki prihajajo z drugimi storitvami.

Kritiki se tudi hitro pohvalijo s podpornimi viri in celostno storitvijo za stranke. Ob upoštevanju vseh teh dejavnikov strokovnjaki FatCowu dodelijo 8 od 10 točk za uspešnost in popolnih 10 za kravje punce.

 • http://web-hosting-review.toptenreviews.com/fatcow-review.html
 • http://www.reviews.com/web-hosting/

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov o FatCow

Medtem ko med negativnimi mnenji potrošnikov ni nekaj običajnih niti, ki niso vredne ničesar, FatCow od večine uporabnikov prejema izredno pozitivne ocene. Potrošniki FatCow v povprečju podelijo 4 od 5 zvezdic. Pravzaprav je veliko pričevanj v nasprotju s pritožbami drugih strank. Številni zadovoljni uporabniki opažajo dejstvo, da so se lahko pogovarjali z ameriškim predstavnikom za podporo, ki je bil izredno prijazen in dobro poznan.

Morda je najpomembneje, da uporabniki poročajo, da FatCow izpolnjuje 99,9-odstotno garancijo za čas delovanja. FatCow prejema visoke ocene tudi na drugih pomembnih področjih, vključno z: hitrostjo, funkcijami nadzorne plošče, dostopnimi cenami in podporo strankam. Na podlagi samih mnenj uporabnikov lahko občutite prepričanje, da vam bo FatCow zagotovil orodja, potrebna za zagon vašega spletnega mesta.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na FatCow

Pritožbe zoper FatCow spadajo v dve osnovni kategoriji: zaračunavanje in storitve za stranke. Iskreno povedano, je to značilno za vsako podjetje spodobne velikosti, ki sprejme več deset tisoč strank. Ob številnih ljudeh je verjetno, da bodo našteli nekaj obračunov in uporabnike, ki niso zadovoljni s storitvami za stranke, ki so jih prejeli..

Zdi se, da je največja težava z obračunavanjem nastala, ko so kupci poskušali preklicati račun. V nekaterih primerih je bilo strankam obljubljeno vračilo, vendar potem denarja dejansko niso mogli vrniti. Bilo je tudi nekaj poročil o nepričakovanih obtožbah, ki jih je bilo težko razbrati.

Tisti, ki niso zadovoljni s storitvami za stranke, niso bili zadovoljni, če bi njihove klice in e-poštna sporočila oddali zunanjim centrom za pomoč v tujini..

 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?page=3&sort = najnižja ocena-prva
 • http://www.hostingmanual.net/fatcow-review/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/fatcow/?sort=highest-rating-first

Zanesljivost & Občasni čas

Ne, družba FatCow ni razkrila številk, povezanih s poroštvom o nadomestnem delovanju. Uptime ni zagotovljen; kljub temu so svojo zanesljivost dokazali z objavo rednih statističnih podatkov o času dela in izpadov. Vendar imajo svoje podatkovne centre pripravljene in delujejo 24/7 z nekaj pridnimi fanti.

Podatkovni center FatCow ima na vseh svojih strežnikih razporejeno arhitekturo v gručah, tj. Če mora iti dol, bo prevzel drug, brez vprašanj! Varnostno kopiranje se izvaja tudi redno, da se zmanjša tveganje izgube podatkov.

Boston, ZDA, je gostitelj podatkovnega centra FatCow. Objekt se ponaša s pol petabajtom prostora za shranjevanje, razporejenim na več kot 800 strežnikih.

Obstajata dva požarna zida za zaščito podatkovnega centra in je pod strokovnim nadzorom 24 ur na dan, sedem dni na teden.

Strankam, ki so pripravljene plačati, so na voljo varnostne kopije za vsakodnevno varnostno kopiranje. Sestavljen je iz dnevnih varnostnih kopij in orodja za varnostno kopiranje in obnovitev. Če ne želite plačati, bi bilo z vaše strani previdno, da redno varnostno kopirate svoje podatke.

Lastnosti & Orodja

Zdaj, ko ste dobili dovolj vpogleda v načrte, funkcije, omejitve, tehnične specifikacije in druga sorodna področja o podjetju, morate še bolj izpopolniti svoje znanje o funkcijah, ki jih ponuja FatCow.

Presenetljivo je, da je FatCow debel z lastnostmi.

Preberite podrobneje o vsaki od njih.

ZnačilnostPregled
Nadzorna ploščaFatCow ima čudovito oblikovano nadzorno ploščo za upravljanje spletnih strani skrbnika. Ne, ne bo težko dostopati. Nadzorna plošča ima enostavno navigacijo in njeno uporabo lahko preprosto zaprete v nekaj minutah.

Vredno je omeniti, da se boste morda nekoliko zmedli, če prehajate s cPanela na novo nadzorno ploščo FatCow. V nasprotnem primeru je nadzorna plošča skupaj z vsemi potrebnimi funkcijami.

Je popolnoma opremljen in ima vse potrebne skripte. S to enostavno nadzorno ploščo lahko preprosto naredite spletna mesta in izvajate druge administrativne dejavnosti na poti. To ni to, da bi vam še naprej pomagalo pri opravljanju nalog; našteje in razvrsti vse naloge z barvno kodiranim gumbom, ki označuje, ali je vsak element trenutno omogočen ali ne. Je tudi prilagodljivo, čeprav je lastniško orodje.

Poleg tega lahko na nadzorni plošči uživate tudi v prednostih omrežne rešitve (CDN).

Prostor na diskuProstor na disku se ukvarja skoraj vsak spletni skrbnik. To je prostor, ki ga vašemu spletnemu mestu dodeli ponudnik gostovanja. In to je večinoma odvisno od gostiteljskega načrta, ki ga izberete.

FatCow ponuja paleto različic prostora na disku z različnimi načrti spletnega gostovanja, ki jih ponuja:

 • Načrt FatCow – neomejen
 • Osnovno gostovanje VPS – 40 GB
 • Gostovanje v poslovnem VPS – 90 GB
 • Optimalno gostovanje VPS – 120 GB
 • Zagonsko gostovanje – 500 GB
 • Profesionalno namensko gostovanje – 1000 GB
 • Enterprise namenjeno gostovanje – 1000 GB
Pasovna širinaPasovna širina je eden ključnih dejavnikov, ki lahko vpliva na hitrost vašega spletnega mesta. Tako pomembna in pomembna, kot je ta funkcija, je treba izbrati pasovno širino, da upoštevate vaše zahteve. Večja kot je pasovna širina, večjo količino podatkov bi bilo mogoče enostavno prenesti.

Najmanjša pasovna širina za VPS in namenske načrte, ki jih ponuja FatCow, je 1 TB, od te številke pa se le poveča. Vendar pa obstajajo primeri, ko uporabniki poročajo, da uporaba in omejitev pasovne širine s strani FatCow nista pravilno intimna. Razširjeni so tudi pogovori, da so morali zaprositi, da omejijo svojo pasovno širino, ko dosežejo omejitev, tudi če so v neomejenem načrtu.

Podpora za podatkovne bazeFatCow ponuja podporo za baze podatkov. Toda značilnosti baze podatkov so ponavadi glavni vzrok za pritožbe strank. Omogoča vam povezavo s povezavami z bazo podatkov MySQL, vendar ne določa števila sočasnih povezav MySQL.
Brezplačna domenaFatCow vam omogoča brezplačno registracijo domen po določenih načrtih, s čimer se cene zdijo še cenejše. Ko želite zahtevati svoj denar z garancijo za vračilo denarja, boste morali plačati za ime domene. Stroški imena domene bodo odšteti od vašega denarja za vračilo, in to le, če se odločite obdržati domeno. Načrti, ki zagotavljajo brezplačno domeno, so:

 • Načrt FatCow
 • Gostovanje WordPressa
 • VPS gostovanje
 • Namensko gostovanje
Varnostne kopije podatkovČe je vaše spletno mesto z veliko podatkov, je vsakodnevno varnostno kopiranje bistvena zahteva, da ste na varnejši strani. Dnevni načrti varnostnih kopij in rutinske samodejne varnostne kopije so kot dodatna storitev s številnimi načrti FatCow. Medtem ko so dnevne varnostne kopije vključene v načrt “Original FatCow”, je samodejno varnostno kopiranje podatkov plačljiva storitev. Lahko preprosto kupite rezervni paket ter vzdržujete in izvajate nadzor nad različicami na svojih spletnih mestih. Vsakodnevne varnostne kopije strežnika ne zahtevajo dodatnih stroškov.
SSD (SSD diski)Načrt WP Essential, ki je na voljo pri Fat Cow, uporablja infrastrukturo, ki temelji na SSD-ju. To bi lahko bil nekakšen mehanizem za predpomnjenje SSD, vendar je na njem malo informacij. Trdi se tudi, da daje gostiteljskim aplikacijam izjemno hitro infrastrukturo.
Z enim klikom namestite programProgram za namestitev aplikacije z enim klikom, ki ga ponuja FatCow, je pravi čarovnik. Skupaj z ustvarjalcem spletnih strani za povleci in spusti ustvarja spletno mesto otroško igro. Ima vrsto aplikacij, kot so WordPress, Joomla, phpBB, GBook, SharedSSl, PayPal in številne druge. Omogoča vam, da na svoje spletno mesto na uporabniku prijazen način dodate interaktivnost.
E-poštni računiFatCow podpira neomejene e-poštne račune in POP gostovanje v vseh svojih načrtih gostovanja. A treba je izboljšati. Razdeljeni osnovni pomnilnik znaša 500 MB, s čimer pušča prostor za nezadovoljstvo številnih strank tudi FatCow ponuja načrt gostovanja MiniMoo, ki ponuja samo poceni eno samo stran, rešitev za e-poštni račun za začetnike.
Gostovanje varnostiFatCow ponuja številne varnostne funkcije za svoje gostiteljske stranke glede na njihove potrebe. Za spletna mesta, ki prodajajo izdelke, nudijo skupni SSL. Za stranke, ki uporabljajo svoje e-poštne storitve, zagotavljajo filtriranje neželene pošte. Skupaj z vsakodnevnimi varnostnimi kopijami strežnikov imajo nadzorni center na vsakem svojem podatkovnem centru.
Spletna stran BuilderGraditelj spletnega mesta je ena najbolj cenjenih in tudi intuitivna funkcija, ki jo ponuja FatCow. Priložen je z jasno dokumentacijo in je enostavno uporabljiv. Lahko preizkusite ogromno število predlog, ki so na voljo, in ustvarite odlične zasnove spletnih strani. S svojimi elementi povleci in spusti lahko v nekaj urah postavite in zaženete svoja spletna mesta.
Zlonamerna programska oprema & Zaščita pred neželeno poštoZlonamerna programska oprema in zaščita pred neželeno pošto, ki jo ponuja FatCow, je zelo zmedena. Medtem ko imajo veliko varnostnih ukrepov, s katerimi preprečite, da na vaše spletno mesto ne pride okužba, preventivni ukrepi včasih motijo ​​delovanje mesta. Če se na vašem spletnem mestu okuži z zlonamerno programsko opremo, bo brez predhodnega obvestila deaktiviral vaš račun. Nato bodo nerazumno trajali, da pregledajo vaš primer in aktivirajo račun, ko je končan.
Nakupovalni vozičkiFatCow ponuja podporo za integracijo nakupovalnih košaric. PayPal, skupni SSL in številne druge nakupovalne aplikacije lahko hitro dodate. ShopSite je v izvirnem načrtu FatCow vključen tudi kot sistem za upravljanje vsebin. Za dodajanje nakupovalnih vozičkov lahko uporabite tudi e-trgovino WP ali WooCommerce, skupaj z načrtom gostovanja WordPress. Namestitev s platform, kot so Shopify ali Magento, na vaše VPS ali namenske platforme gostovanja, bo prav tako opravila delo.
Podpora jezikom programiranjaGostovalne rešitve iz FatCow podpirajo 13 različnih jezikov za kodiranje in skriptiranje, vključno s PHP in Ruby On Rails.
Statistika spletnega mestaNekatere statistike spletnega mesta, kot je statistika obiskovalcev, si lahko ogledate s pomočjo nadzorne plošče in drugih metod. Toda te statistike so minimalne in niso dovolj za strategiranje v realnem času.

Načrti & Cenitev

Shema cen Debele krave je nekaj edinstvenega. Čeprav se v prvem letu zdi mrtvo poceni, cene začnejo zelo visoko, z začetkom drugega leta! Toda kljub temu je to še vedno ena najbolj dostopnih rešitev za spletno gostovanje.

Imate velik prostor na disku, skupaj s prenosom podatkov in enostavno dostopate do ustvarjalca spletnih strani, spletnih dnevnikov, anket, čarovnikov in še veliko več – vse to, da bo vaše spletno mesto bolj interaktivno in dodate zabaven element, ki bo zraven vaše stranke!

Nekateri načrti gostovanja so opisani spodaj.

  • Namenski načrt

Namenski strežniški načrti se dobro prilegajo, če iščete rešitev, ki bi se lahko spopadla z velikim obsegom prometa na vašem spletnem mestu. FatCow ponuja namenske strežnike, ki so najbolj primerni za spletna mesta za e-trgovino.

  • Načrt VPS

Strežnik VPS je odlično reševanje, če iščete povečan nadzor, oblak, fleksibilen in inteligenten strategij.

 • Prvotni načrt FatCow

Prvotni načrt Debele krave prihaja z veliko brezplačnih koncertov in neomejenimi načrti. To je tudi najboljša izbira za začetnike, saj sta nastavitev in delo zelo enostavna.

Za odpovedi, ki jih boste morda morali storiti, boste plačali do 35 USD kot predčasno odpoved. In odpoved začne veljati približno 30 dni.

FatCow omogoča enostavno nadgradnjo in znižanje možnosti storitev. Od vas se zahteva le, da se prijavite na nadzorno ploščo in kliknete ikono za nadgradnjo ali znižanje gostote.

Preglejte predstavljene načrte in izberite tistega, ki najbolje ustreza vašemu namenu. Poleg tega lahko celo želite prilagoditi (nadgraditi ali nadgraditi) posamezne storitve, kot so pasovna širina, nabiralniki in prostor za shranjevanje. Zato se lahko odločite, da boste ostali pri njih, ko se vaše spletno mesto spremeni.

Če želite dodati FatCow že zagotovljeno prilagodljivost, se lahko zaradi kakršnega koli razloga odločite, da boste prenesli svoje ime domene iz FatCow na drugo podjetje po vaši izbiri. V ta namen je zagotovljena koda za odobritev prenosa domene.

Pomoč strankam

Podpora strankam je zagotovljena 24/7 v vseh naslednjih kanalih.

 • Telefon
 • Podporna e-pošta
 • Klepetajte
 • Baza znanja
 • Video vadnice
 • Forum za podporo

Hitrost in natančnost podpornih storitev sta odlični, razen za podporo klepetu, vendar je izkušnja strank s temi storitvami mešana. Nekateri izkušeni programerji se lahko počutijo malo ohlapne, medtem ko začetniki zagotovo menijo, da so te storitve neverjetne.

Enostavnost uporabe

Storitev je dokaj enostavna za uporabo in vsebuje veliko količino dokumentacije in podpore strankam. Nadzorna plošča, ustvarjalci spletnih strani, namestitveni program z enim klikom in številne druge funkcije prispevajo k interaktivnemu uporabniškemu vmesniku. Omogoča vam dostop do FTP, ki omogoča nalaganje in prenos več datotek.

Zaključek

Na kratko, FatCow je edinstvena rešitev spletnega gostovanja. Ima agresivno cenovno shemo, ki zagotovo pritegne kupce.

Na žalost pa je veliko tehničnih in standardnih zmogljivosti, ko gre za obsežna in zapletena mesta.

Če hočete le spletno stran z eno stranjo ali neko spletno mesto za testiranje, lahko skok v FatCow zelo dobro izvedete. Torej, kaj ste se odločili?

Primerjaj

FatCow

91

Gostovanje InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map