Pregled domačije 2016


Domačija

Obiščite spletno mesto

8.7


Ocena AWA

Domačija

Homestead je stroškovno učinkovit graditelj spletnih strani z dolgoletno zgodovino (prej Intuit). Podjetje ima sloves enega najzgodnejših podjetij (od leta 1996), ki ponuja čarovnike za osebno in poslovno izgradnjo spletnih strani. Podjetje ima do danes več kot 12 milijonov uporabnikov. Preberite naš pregled o domačiji spodaj.

Prednosti

 • Začetni graditelj strani od leta 1996
 • Enostavnost pri dodajanju in urejanju vsebin in komponent
 • Galerije slik so vključene v ceno
 • Stroškovno učinkovit 5,99 USD paket za zagon za preprosta spletna mesta
 • All inclusive domensko ime in spletno gostovanje
 • Odličen sistem za podporo strankam, blog in forumi

Slabosti

 • Zastarele predloge
 • Potrebujete lažje, stroškovno vključujoče možnosti mobilnosti
 • Starter paket ponuja le nekaj strani in samo 25 mb spletnega mesta, ki gosti shrambo
 • Ne moremo izvoziti spletnega mesta drugemu ponudniku
 • Po izbiri ene ni mogoče preprosto zamenjati predlog

Pregled

 • Spletna stran: www.homestead.com
 • Sedež: Burlington, MA
 • Leto ustanovitve: 1996
 • Zaposleni: 130+
 • Kategorije: Programska oprema za izdelavo spletnih strani
 • Brezplačen preizkus: 30 dni

Z naročnino na Homestead so stroški za preprosto spletno mesto brez e-trgovine primerni. Podjetja, ki potrebujejo robustno e-trgovino, bodo porabila veliko več. Homestead že leta temelji na trdnem slovesu. Slabe strani – Predloge na domačiji so nekoliko zastarele, stroški za oblikovanje širšega podjetja pa so visoki.

Homestead je dobro zaobljen graditelj spletnih strani, ki ima več prednosti kot slabosti. Homestead ponuja oblikovalsko platformo, ki jo lahko upravlja večina osebnih računalnikov ali pa jih bodo oblikovali za vas. Podjetje ima obsežen seznam strank, ki so zadovoljni s svojimi izdelki in storitvami. Na domačiji je vredno preučiti potrebe vašega spletnega mesta.

Komu je priporočeno?

Homestead spletna zgradba je priporočljiva za lastnike malih podjetij, podjetnike in druge, ki želijo ustvariti svojo spletno stran. Poslovno spletno mesto se pogosto uporablja za prikaz in prodajo izdelkov in storitev podjetja v spletu.

Ali je območje fokusa / posebnosti?

Homestead je osredotočen na preproste zasnove za privabljanje občinstva na današnjem internetu. Podjetje ponuja približno 2000 prilagodljivih predlog spletnih strani za izdelavo poslovnih spletnih strani. Obstajajo nekatere omejitve, ko gre za preklapljanje predlog ali oblikovanje lastnih.

Homestead ponuja nekaj možnosti za blagovno znamko, s katerimi lahko vaše podjetje opazite. Dodate lahko nekaj možnosti socialnih medijev, kot so Twitter, Facebook, Pinterest in drugo.

Ta spletni ustvarjalec ponuja nekaj marketinških orodij in analitike spletnih strani, da lahko sledite prometu na svojem spletnem mestu. Stranke, ki plačujejo, prejmejo vsakodnevno podporo strankam za oblikovanje svoje spletne strani. Strokovnjaki domačije bodo za vas razvili tudi spletno stran.

Kakšne so tehnične specifikacije / omejitve?

Ko nastavite račun in izberete predlogo za oblikovanje v podjetju Homestead, svoje strani prilagodite z logotipom, privlačnimi pisavami, barvami, slikami in še več. Izbirate lahko na stotine slik ali lahko naložite svoje. Urejanje spletnih strani vzame malo prakse, vendar postane lažje, ko grete naprej.

Če vaše podjetje prehaja iz majhnega v večjega, ima načrt za zagon Homestead nekaj omejitev. S tem načrtom ste omejeni na eno spletno stran in nič podstrani. Prejeli boste le 25 megabajtov prostora za gostovanje spletnih strani. Če izberete predlogo in dodate svoje podatke, se ne ujema, če izberete drugo predlogo.

Ali obstaja ustrezna prilagodljivost / prostor za rast?

Možnosti za razširljivost in rast zadostujejo s tremi različnimi načrti Homestead. Prostor za gostovanje spletnih mest je v začetnem načrtu omejen, vendar se izboljša v načrtih drugega in tretjega nivoja. Načrt tretje stopnje vključuje neomejeno število strani, kar potrebujejo najbolj razširjena podjetja.

Homestead ponuja 30-dnevno brezplačno preizkusno in konkurenčno ceno za spletno mesto. Pričakujte, da boste za e-trgovino plačali več, skupaj s spletnim gostovanjem in domenskimi storitvami. Začetni načrt Homestead bo služil majhnemu podjetju, ki ne potrebuje prodajnih komponent. Načrt za mala podjetja Homestead bo pomagal majhnemu spletnemu mestu za e-trgovino, tako da boste lahko prodali svoje blago in storitve. Če se širite, boste potrebovali Homesteadov poslovni načrt in načrt. Ta načrt ponuja dodaten prostor za spletno gostovanje, neomejeno število strani, optimizacijo iskalnikov in več možnosti in funkcij. Za poslovni načrt plus boste plačali veliko več.

Ko je spletno mesto ustvarjeno in so vaše spletne strani vzpostavljene, Homestead vključuje spletno gostovanje in storitve z imeni domen, da bi vaše spletno mesto postalo javno. Tako vam za te storitve ni treba sklepati pogodbe z drugim podjetjem.

Kakšna je garancijska politika MoneyBacka?

Trije načrti oblikovanja cen ponujajo podjetjem, kaj iščejo za vrsto dejavnosti, ki jo vodijo. Zavedajte se, da droben tisk navaja, da se lahko cene, funkcije in storitve kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila. Medtem ko Homestead izjavlja: “Brez obveznosti, prekličite kadar koli”, se zdi, da ni garancije o vračilu denarja.

Kakšen je njihov ugled?

Ker je Homestead že nekaj časa, imajo v panogi odličen ugled. Pod pasom imajo na tisoče spletnih strani. Ko se vse več konkurentov vdira v prostor spletnega graditelja, se Homestead kot moč zanaša na svoje izkušnje in podporo.

Nagrade & Potrdila o kakovosti

Čeprav je Homestead v preteklih letih pomagal pri oblikovanju številnih spletnih strani, na spletnem mestu ni očitnih kazalcev nagrad ali certifikatov..

Zakaj izbrati to spletno mesto Builder?

Za tiste, ki želijo dobro ustanovljeno spletno mesto z možnostjo izdelave svojega spletnega mesta ali računati na svetovalca, ki bo pomagal razviti njihovo spletno mesto, ima Homestead trdno zgodovino. Je odlična izbira za lastnike malih podjetij, ki se želijo vključiti ali se učiti pri svetovalcu na domačiji. Homestead kot zgodnji ponudnik storitev močno spremlja. Če želite izkusiti, starejše sisteme in podporo strankam, je morda Homestead prava izbira za oblikovanje in gostovanje vašega spletnega mesta.

Ključne funkcije

 • Prilagojene predloge v 100 kategorijah podjetij
 • Brezplačna knjižnica z več kot 1,1 milijona fotografij
 • E-pošta z blagovno znamko
 • Prenos domene
 • Spletni strokovnjaki predlagajo edinstvena imena domen
 • Prilagojena domena
 • Popoln marketing Suite
 • Skupnost spletnih strani
 • Skupna raba videoposnetka
 • Postavke v meniju po meri
 • Knjige gostov
 • Barve preklopite na predloge

Razsodba industrijskih strokovnjakov na domačiji

Strokovnjaki in potrošniki so na isti strani, ko gre za njihovo mnenje o Homesteadu. Homestead ni samo previsoka cena glede na količino ali lastnosti, ki jih ponuja, in v primerjavi s cenovnimi točkami konkurentov, ampak potrebuje tudi veliko prenovo. Medtem ko je vmesnik morda vodil v zgodnjih dneh interneta, je očitno imel težave pri doseganju hitrosti rasti in tehnologije. Če se Homestead ne bo prilagodil in bo kmalu postal popolnoma nepomemben in ga bodo uporabljali samo najbolj zvesti in nostalgični kupci.

To še posebej velja, ko gre za odzivnost mobilnih naprav. Domačija nima orodij za oblikovanje mobilnih spletnih mest, tudi nova spletna mesta se ne odzivajo. Združite to z majhnimi zmogljivostmi za shranjevanje in pasovno širino in na trgu so preprosto boljše izbire. Za kritike je bila Homestead odlično orodje v določenem času in kraju, vendar ni več.

 • www.pcmag.com/article2/0,2817,2393746,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/homestead-website-builder-review/
 • 24. aprila 2016

Pozitivni mnenja potrošnikov in pričevanja o domačiji

Pozitivne povratne informacije so izjema od pravila, ko gre za Homestead. Programska oprema prejme »pošteno« oceno približno 2 od 5 zvezdic. Najbolj pozitivne ocene strank so ponavadi uporabniki, ki so s podjetjem že več kot 15 let. Trdijo, da je programska oprema enostavna za uporabo in zanesljiva izbira za mala podjetja. Tisti z relativno malo oblikovalskih izkušenj lahko hitro izdelajo preprosto spletno mesto.

Poleg tega zadovoljni kupci poročajo o pozitivnih izkušnjah s storitvijo za stranke. Uporabniki se lahko obrnejo na podporo po telefonu, e-pošti, klepetu v živo ali obiščejo forum skupnosti in skušajo najti odgovore. Številni uporabniki so s programsko opremo tudi razširili svoje spletno mesto na platformo za e-trgovino in bili zadovoljni.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na domačiji

Na spletu je veliko povratnih informacij potrošnikov o storitvah Homestead in veliko tega ni vse laskavo. Zdi se, da so bili uporabniki, ki so se v kino prišli zgodaj v igro, sprva zelo zadovoljni s programom, vendar Homestead ni uspel iti v korak s časom in še naprej ponuja enako raven zmogljivosti. To vodi do določene točke, ko uporabniki menijo, da omejene funkcije preprosto niso več vredne stroškov in celotnemu programu primanjkuje vrednosti. Večinoma trenutni uporabniki poročajo, da Homestead zaračunava premijske cene zastarele programske opreme.

Končno je kar nekaj pritožb glede storitev za stranke in spletnih strani nenadoma odstranjenih brez opozorila. Te se zdijo precej nenavadne, je gotovo nekaj, kar se morate zavedati.

 • www.sitejabber.com/reviews/www.homestead.com

Oblikovanje & Prilagoditev

Kar zadeva možnosti oblikovanja in prilagajanja Homestead-a, podjetje kupcem ponuja dovolj dolgo, da lahko razširi ponudbo in pridobi nekaj dobrih povratnih informacij. Spodaj je nekaj točk o funkcijah oblikovanja in prilagajanja Homestead.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega mestaHomestead ponuja na stotine tradicionalnih predlog za osnovne poslovne potrebe. Te predloge so vključene v ceno 5,99 USD na mesec, če potrebujete samo eno stran, ne potrebujete podstrani in ne potrebujete nakupovalnega vozička. Če prodajate blago in storitve in potrebujete funkcije e-trgovine, pričakujte, da boste za majhno spletno mesto plačevali 21 dolarjev na mesec. Pričakujte, da boste plačevali 61 dolarjev na mesec za dovolj prostora za gostovanje in spletnih strani za podporo srednje velikim podjetjem.
 • Raznolikost in kakovost šablon in palete barv. Palete predlog so poslovno usmerjene z različnimi slogi, postavitvami, barvami in grafikami, med katerimi lahko izbirate. Morda ne boste našli današnjih stilov strani z dolgim ​​pomikanjem, vendar jih je mogoče vstaviti ročno. Če spremenite predloge po dejanskem stanju, lahko podatki preidejo ali izginejo. To dejanje ni priporočljivo.
 • Predizbrane predloge v primerjavi z gradnjo vašega spletnega mesta iz nič. Če želite spletno mesto izdelati iz nič, lahko prenesete programsko opremo in sodelujete s svetovalcem Homestead, da dobite točno tisto, kar potrebujete. Končni uporabniki, ki delajo na spletu, so lahko omejeni na spletne predloge.
Vmesnik za izdelavo spletnih straniHomestead je vmesnik za izdelavo spletnih strani Homestead v eni od prednosti. Delo z vsebino, slikami in barvami je za povprečne uporabnike računalnika razmeroma enostavno. Uporabniški račun in prijava ponujata dostop do uporabniških predlog za hitre spremembe in takojšnje posodobitve spletnega mesta.
Prilagajanje sloga straniPrilagajanje sloga strani vključuje možnost prilagajanja spletnega mesta, spreminjanje vsebine in elementov, dostop do neke HTML / CSS kode ter hiter ogled in urejanje komponent.
 • Izbira oblikovanja za personalizacijo. Spletna mesta na domačiji je mogoče prilagoditi do neke mere. Na spletno mesto se lahko naložijo logotipe, slike in drugo poslovno vsebino, poleg tega pa je veliko elementov družabnih medijev.
 • Svoboda gibanja, spreminjanja velikosti in urejanja. Elementi urejanja so nekoliko intuitivni. Uporabniki lahko preprosto premikajo, spreminjajo velikost in urejajo vsebino. Barve predloge lahko spreminjamo tako, da ustrezajo osebnim potrebam.
 • Ali obstaja dostop do kode HTML / CSS? Uporabniški dostop je omejen, vendar je s pomočjo strokovnjakov za podporo Homestead ta postopek mogoč.
 • Uporabniški vmesnik za vizualno urejanje. Vizualno urejanje in interaktivne funkcije so vključene za neposredno izkušnjo. Uporabniki lahko dodajo zemljevide, bloge in druge elemente, da privabijo obiskovalce.
Navigacija po spletnem mestuNavigacija po spletnem mestu je standardna, le da paket zaganjalcev Homestead ponuja samo eno stran in nič podstranskih možnosti. Dražji poslovni paket vam bo prinesel še nekaj strani spletnega mesta. Paket Business plus ponuja neomejeno število strani.
Upravljanje vsebineVsebino je enostavno spreminjati, oblikovati in premikati. Kupci se vpišejo v svoj račun s spletnega mesta Homestead, da dostopajo do njihovega spletnega mesta in upravljajo s svojo vsebino.
Fotografije in galerijeGalerija slik Homestead je nekaj najboljšega pri ustvarjalcih spletnih strani. Galerije so obsežne, vstavljanje in manipuliranje s fotografijami pa je cinch.
Gradnja mobilnih spletnih mestIzdelava mobilnega prijaznega spletnega mesta z uporabo Homestead ni intuitivna ali samodejna. Za prikaz vašega spletnega mesta na mobilni napravi so potrebne nekatere dodatne funkcije in stroški.
Integracija družbene skupne rabeElemente socialnih omrežij lahko z majhnimi težavami vstavimo in povežemo z ustrezno platformo.
Storitve oblikovanjaHomestead ponuja izdelavo spletnega mesta za vas. Nekatera njihova vzorčna spletna mesta so na voljo za ogled na spletni strani. Oblikovalci ponujajo brezplačno posvetovanje in paket polnih storitev za 149,99 USD na mesec. Prejemate pet strani, optimizacijo ključnih besed, oblikovanje povezav, poročanje in usposabljanje.

Lastnosti & Orodja

Homestead je bogat z značilnostmi in stoji dobro poleg svojih konkurentov. Uporabniki bodo zadovoljni s celotnim postopkom in nenehnim vzdrževanjem in podporo predloge spletnega mesta.

ZnačilnostPregled
Namestitev spletnega mestaZačetek uporabe spletnega mesta s pomočjo Homestead je preprost. Homestead ponuja čarovnika, v katerem izberete načrt, ga prilagodite in objavite. Seveda je potrebnih več kot 15 minut, da se vse to nastavi.
Oblikovanje spletnih straniPrvi korak je, da se pomaknete po tisočih predlog, da izberete postavitev strani, slog in barve, ki se ujemajo z vašo blagovno znamko podjetja. Homestead lahko izbira, če ne potrebujete ničesar preveč modernega.
Globina plovbeOdločiti se boste morali o naslovih in straneh za krmarjenje za spletno mesto in možnosti menijev, kot so Vizitka, Storitve, Blog in Stik. Omejitev ene strani z osnovnim načrtom Homestead je omejena, vendar je to lahko sprejemljivo za majhna in stabilna podjetja. Prav tako ni možnosti za podstran.
Gradniki in aplikacijeDanes so gradniki in aplikacije ključni za lastnike malih podjetij. Medtem ko je Homestead nekoliko omejen glede pripomočkov in aplikacij, pa vključuje e-trgovino in tržne možnosti za plačilo, optimizacijo iskalnikov, blagovno znamko in oglaševalska orodja, ki se kažejo kot zelo uspešna. Pričakujte, da boste za te funkcije plačali načrt z višjimi cenami.
MonetizacijaRešitve za e-trgovino Homestead so ustrezne in že leta uporabljajo več tisoč podjetij po spletu. Stranke lahko hitro plačajo najnovejše in najpreprostejše plačilne obrazce, vključno s PayPalom, kreditnimi karticami itd. Uporabite Google AdSense ali oglasne pasice s pomočjo pripomočka HTML.
Statistika obiskovalcevStatistika obiskovalcev se na seznamu potreb kupcev za mala podjetja uvršča visoko, analitika Homestead pa je prav prišla. Homestead uporablja RealTracker, lahko pa dodate tudi Google Analytics. Uporabniki morajo le upoštevati te zahteve, ko vzpostavijo navigacijo, zemljevide spletnih mest in vsebino spletnega mesta.
Fotografije, videoposnetki in zvokFotografije, videoposnetki in zvok so prav tako ključnega pomena za uspešna današnja spletna mesta in Homestead dobro dela tako, da ponuja preprost vmesnik za vstavljanje in upravljanje teh komponent.
BloggingSpletno mesto spletnega dnevnika lahko dodate s pomočjo edinstvenega modula upravitelja blogov, vendar za uporabnika novice ni preprosto.
Google zemljevidiHomestead vam omogoča enostavno vstavljanje Google zemljevidov.
HTML urejevalnikObstaja nekaj dostopa do dodajanja kode HTML, vendar bo to morda zahtevalo nekaj podpore s strani Homestead.
Obrazci in anketeV oblikah in anketah Homestead je vključenih nekaj več dela, vendar je podporni kanal koristen vir.
Skladiščni prostorUporabniki ugotovijo, da je v osnovnem paketu malo omejenega prostora za shranjevanje 25 Mb. Paket drugega nivoja bo zagotavljal 5 GB, tretji paket pa 10 GB.
Orodje za glasiloFunkcija e-pošte omogoča pošiljanje novic.
ForumNaročnikom je na voljo forum strank Homestead.
E-trgovina / Spletna trgovinaPaket tretjih stopenj Homestead ima dobre možnosti e-trgovine in spletne trgovine, vendar bodo kupci Homestead plačali visoko premijo.
Integracija prehodovHomestead ponuja tradicionalno integracijo prehodov za možnosti plačila e-trgovine.
SEO prijaznoObstajajo dobre možnosti za urejanje metaoznak in opisov ter naslovov strani in ta funkcija vključuje zelo natančno preverjanje napak.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)Uporabniki so za urejanje svojega spletnega mesta zaščiteni z geslom.
Google® AnalyticsUporabniki lahko Google Analytics dodajo v svoje okolje.
Varnost spletnega mestaHomestead vidi varnost kot visoko prednostno nalogo, spletna mesta pa vključujejo zaščito z geslom za stranke in veliko varnost spletnega mesta. To podjetje posluje dovolj dolgo, da bi na trgu ponudilo najboljše varnostne možnosti e-trgovine, Homestead plus.
Več jezikovPlatforma Homestead je omejena na angleški jezik.
Mobilna optimizacijaHomestead ne ponuja avtomatiziranega oblikovanja za mobilne naprave. To je mogoče doseči, vendar ne enostavno.
CDN tehnologijaMreža za dostavo vsebine (CDN) za visoko razpoložljivost in visoke zmogljivosti ni bila preizkušena.

Načrti & Cenitev

Homestead strankam ponuja brezplačno 30-dnevno preizkusno različico, kot to počne večina graditeljev spletnih strani. Podjetje je vnaprej s svojimi cenami na spletni strani. Kupci izberejo med tremi praktičnimi mesečnimi načrti cen glede na stanje poslovanja.

Na voljo načrti za določanje cen

 • Zaganjalnik. Za srednja podjetja, ki potrebujejo obsežnejše možnosti e-trgovine, poslovni načrt 20,99 USD na mesec vključuje tudi ime domene, 5 GB shrambe spletnega mesta, e-poštni račun in tri spletne strani.
 • Posel. 7 USD na mesec. 300 tem. 10 GB. Mobilno spletno mesto. Office 365 e-poštno sporočilo za eno leto.
 • Business Plus. Za večino lastnikov srednjih ali velikih podjetij je načrt Business Plus 60,99 € na mesec obvezen in ponuja dodatnih 5 GB spletnih strani za shranjevanje prostora in neomejeno število spletnih strani.

Upoštevajte naslednje dejavnike glede cen:

 • Ali ponuja brezplačen načrt? Prostega načrta ni, obstaja pa 30-dnevna brezplačna poskusna ponudba.
 • Ali obstajajo kakšna preizkusna obdobja ali se zahtevajo pridružitev kreditnih kartic? Stranke bodo morale navesti številko kreditne kartice, da se jim pridružijo, vendar jih lahko predloge pregledajo brezplačno.
 • Kako dostopni so premium paketi v primerjavi s tekmeci? Za spletna mesta začetne ravni, kjer e-trgovina ni potrebna, je Homestead zelo dostopen. Za e-trgovino z neomejenimi stranmi je Homestead najdražji na trgu.
 • Ali lahko oblikujete profesionalne spletne strani z uporabo samo brezplačne različice? V brezplačnem 30-dnevnem preizkusnem obdobju si lahko ustvarite spletno mesto s profesionalnimi stranmi.
 • Ali se plačilo izvrši mesečno / letno? Mesečno.

Pomoč strankam

Podpora strankam Homestead je s skoraj 20 leti poslovanja ena izmed dobrih koristi, ki jih lahko pričakujejo kupci. Strankam je na voljo več možnosti, da dobijo podporo ali prejmejo pomoč pri ustvarjanju svojih spletnih strani:

 • Telefon. Homestead ponuja večino mest v ZDA brezplačno telefonsko številko za podporo v živo pet dni v tednu tekom dneva.
 • Spletna pošta. Pokličite Homestead po e-pošti in prejmite 24-urni odzivni čas.
 • Klepetajte. Z domačo klepetalnico od ponedeljka do petka je Homestead pripravljen pomagati rešiti vaše težave.
 • Baza kupcev. Domača povezava na tisoče strank v celotni državi za vaš pregled.
 • Blog za mala podjetja Blog Homestead Small Business je zbran z zanimivimi članki o gradnji spletnih strani in vključuje bloge po kategorijah in arhive iz prejšnjih mesecev.
 • Socialni mediji. Obstaja nekaj platform za socialne medije, na katerih lahko sledite Homesteadu, vključno s Facebookom, Twitterjem, Google+, YouTubeom in Pinterestom, uporabniki pa se lahko prijavijo na vir RSS.
 • Forum skupnosti. Spletni forum Skupnosti je dobro ustanovljen za učenje in doseganje drugih strank na domačiji. Ima veliko naslednje.
 • Prijava v račun. Kupci uživajo v prijavi na račun neposredno s spletne strani Homestead.

Na splošno Homestead nudi profesionalne storitve za stranke na nacionalni ravni v delavniških urah in kličoči lahko pričakujejo prijazne storitve in hiter čas preobrata. Analitiki za podporo so večinoma kompetentni in nudijo dober nasvet tistim, ki svojo spletno stran gradijo s Homesteadom.

Enostavnost uporabe

Ker je korist spletnega graditelja spletnih strani ta, da nudi prijetno izkušnjo za vzpostavitev spletnega mesta, Homestead to željo zadovolji. Pomembno je, da izkoristite brezplačne preizkuse graditeljev spletnih mest, da boste dobili občutek, kako preprost ali težek bo postopek. Vsako stopnjo usposobljenosti in poslovne potrebe so različne, zato je na koncu izbira pravega podjetja osebna izbira.

Funkcije, ki jih kupci računajo s spletnim gradnikom Homestead, vključujejo skupne predloge, modele, ki so usklajeni z vašim podjetjem, intuitiven vmesnik, preprosto prijavo in urejanje, tehnologijo povleci in spusti, nadzor in manipulacijo, ceno in vrednost. Prav tako kupci najdejo hiter in učinkovit sistem podpore za podjetje, spletna platforma za pomoč pa ni slaba.

Enostavnost vmesnika. Vmesnik je preprost za novince; za vsakega začetnika bo potreben čas, da se prilagodijo vsakemu spletnemu spletnemu ustvarjalcu.

Primerno za začetnike / napredne uporabnike. Izdelovalec spletnih strani, ki ga ponuja Homestead, je dovolj naraven način za začetnike naprednih računalniških uporabnikov, da izdelajo spletno mesto. Za začetnika s startup podjetjem je dobra izbira. Naprednejši uporabnik si morda želi spletnega ustvarjalca, ki ponuja dodaten dostop do kode za osebno prilagoditev.

Obdrži nadzor nad spletnim mestom ves čas. Statistični podatki o storitvah za Homestead so na splošno dobri, če upoštevate čas in veliko število strank tega podjetja. Stranke dobijo nadzor, ki ga potrebujejo, s svojih računov na domačiji.

Pomoč v urejevalniku. Homestead ponuja različne možnosti pomoči, vključno s pomočjo urejevalnika, forumi, spletnimi dnevniki ter podporo za telefon in klepete strank.

Podjetja se spreminjajo, podjetja rastejo in krčijo, spletno mesto pa se mora spreminjati z internetno krajino. Homestead je sprejemljiv, saj ponuja razširljivo rešitev, ki je zlahka prilagodljiva spremembam v okolici. Ko začnete, ne pozabite upoštevati stanja vašega podjetja in določiti priložnosti za rast ter razširljivost, saj sovpada s ponudbo Homestead. Zastavite vprašanja, če želite izvedeti več o tej sposobnosti, ko pridete do prodajnega svetovalca.

Zaključek

Homestead je ustvarjalec spletnih strani s trdnim ozadjem in vseobsegajočim paketom, ki vključuje naravni uporabniški vmesnik, imena domen in spletno gostovanje. Seznam funkcij je robusten, zaskrbljujoč je le nekaj vprašanj, predvsem okoli sodobnih predlog, mobilnosti in prenosljivosti. Oglejte si splošne prednosti in slabosti izbire Homestead za gradnjo vašega poslovnega spletnega mesta.

Kupci so bili v zadnjem času nekoliko razočarani, a to je zato, ker so predloge Homestead zastarele v primerjavi s tistimi novih konkurentov, ki prihajajo na trg. Uporabniki so že leta zadovoljni, a konkurenca pušča Homestead na položaju, ko morajo nadgraditi svoje predloge, modele cen in funkcije mobilnosti, da ostanejo na vrhu.

Homestead je morda pravi za majhno, obvladljivo podjetje, v katerem lastnik podjetja potrebuje samo preprost dizajn za prikaz svojih storitev. Mogoče bi bilo primerno tudi za srednje veliko podjetje za e-trgovino, ki verjetno ne bo snežilo. Homestead omogoča učinkovito upravljanje vsebine in komponent po razumni konkurenčni ceni.

Za širitev podjetij, ki zahtevajo sodobne oblike šablon, možnosti mobilnosti in prilagodljivosti, na trgu obstajajo drugi gradbeniki spletnih mest, ki jih je vredno preizkusiti. Brezplačno 30-dnevno brezplačno preskušanje Homestead je najboljše mesto, da se prepričate sami.

Primerjaj

Domačija

87

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map