Pregled CS-košarice 2016


CS-voziček

Obiščite spletno mesto

8.7


Ocena AWA

CS-voziček

CS-Cart.com ponuja več kot 500 različnih funkcij, kar pomeni, da lahko zadovolji potrebe številnih različnih podjetij, vse po dostopni ceni. Omogoča vam nastavitev in vzdrževanje spletne trgovine in vam ponuja veliko možnosti; ena najboljših lastnosti CS-Cart.com je dejstvo, da lahko kupite naložljivo programsko opremo in nimate dodatnih tekočih stroškov. Preberite naš pregled CS-košarice spodaj.

Prednosti

 • Intuitivna skrbniška plošča
 • Za nastavitev ni potrebno znanje programiranja
 • Enostavno dodajanje novih jezikov
 • Neomejeno gnezdenje kategorij

Slabosti

 • Tehnična podpora draga po enkratnih kreditih
 • Funkcije Smarty lahko upočasnijo strežnik

Pregled

 • Spletna stran: www.cs-cart.com
 • Leto ustanovitve: 2005
 • Kategorije: Programska oprema za nakupovalno košarico
 • Brezplačen preizkus: 30 dni

CS-Cart je impresivna platforma za uporabnike na vseh ravneh e-trgovine. S številnimi funkcijami po ugodni ceni je CS-Cart odlična rešitev za nakupovalne vozičke, ki vam bo spletna trgovina hitro omogočila poslovanje.

CS-Cart je priporočljiv za vsa podjetja, ki potrebujejo rešitev za nakupovalne vozičke, ki je enostavna za nastavitev in prijazna do proračuna, zlasti za mala in srednje velika podjetja. CS-Cart vam za razliko od večine programske opreme te vrste omogoča plačilo enega samega predplačila in prenos programske opreme, tako da se lahko premikate naprej brez mesečnih pristojbin.

Hitro boste opazili, da CS-Cart ponuja več možnosti za nastavitev, vključno s primerjalnimi zmogljivostmi izdelkov, posameznimi prodajalnami ali prodajalnami več prodajalcev in celo omogoča ustvarjanje več prodajnih predstav. Vse to se lahko sliši nekoliko zapleteno, a kljub temu je skrbniška plošča zelo uporabniku prijazna in ne potrebuje veščin programiranja za začetno namestitev ali tekoče upravljanje. Če ne želite uporabljati HTML ali CSS, s to programsko opremo to sploh ni potrebno.

CS-Cart je bil narejen posebej zato, da je preprost za uporabo in intuitiven za tiste, ki nimajo veščin za razvoj, hkrati pa je prilagodljiv tudi z izbiro prave različice programske opreme od začetka. Izbire se od CS-košarice do večnamenskih prodajalcev. Druga prednost CS-Cart-a je podpora, ki jo boste prejeli na spletnem mestu, in enostavnost iskanja razvijalcev, ki so seznanjeni s programsko opremo, če se odločite za nadaljnjo prilagoditev..

CS-Cart nudi popolno garancijo vračila denarja za nakup programske opreme. Omogoča vam tudi 30-dnevno preskusno obdobje za CS-Cart ali Multi-Vendor. Poleg tega obstajajo garancije za vračilo denarja za naprave Facebook trgovine, sinhronizacije eBaya in druge elemente, kot je razvidno iz njihovih pravil o vračilu denarja in vračila denarja.

CS-Cart uživa visok ugled v spletni skupnosti. Spletna mesta, kot je RepDigger, kažejo, da ima 89-odstoten ugoden ali odličen ugled. SiteAdvisor in Google sta preizkusila spletno mesto in ugotovila, da je varno, internetno spletno mesto za varnost WOT pa ocenjuje kot 94 od 100 s preverjanjem mnenj in pregledov na spletnem mestu in same varnosti spletnega mesta..

Na splošno lahko pričevanja, do katerih smo imeli dostop, pokažejo, da so ljudje zelo zadovoljni z izbiro CS-Cart za rešitve nakupovalnih košaric. Določajo, kako prijazen je uporabnikom, kako hitro se lahko postavijo in zaženejo in kako bo platforma s svojim poslovanjem s časom rasla. Če potrebujete rešitev, ki je enostavna za uporabo, da nastavite prodajalno in ustvarite denarni tok, je CS-Cart odlična izbira.

Ključne funkcije

 • Spletni čarovnik za namestitev
 • 100% odprtokodna koda
 • Uvoz / izvoz v datoteki CSV
 • Pripravljen paket za spletno trgovino
 • Nastavljivi simboli valut
 • Prijazni URL-ji za iskalnike
 • Prilagodljiv dizajn in postavitev
 • Urejevalnik vizualnih spremenljivk
 • Vgrajen urejevalnik predlog
 • Digitalni sistem dostave
 • Filtri izdelkov
 • Naročilo na eni strani

Razsodba industrijskih strokovnjakov na CS-vozičku

Ocene e-trgovine PlateformExpert se tesno ujemajo s potrošniki. Medtem ko kritike niso ravno žareče, kritiki tudi oklevajo, da bi program v celoti zavrnili. Če že kaj, natančno pojasnijo, kdo bo imel od CS-košarice največ koristi. Morda je največja napaka nakupovalnega vozička trženje kot odlična možnost, ko je resnično najbolj primeren za majhen segment podjetij.

Kritiki trdijo, da je za srednje velika in velika podjetja, ki imajo pripravljen dostop do izkušenega razvijalca, odlična izbira CS-Cart. Glavna težava je, da boste potrebovali nekoga, ki ima dovolj tehničnega znanja, da lahko reši morebitne napake in kar najbolje izkoristi vse razpoložljive funkcije.

Majhna podjetja in začetniki ne bodo našli CS-Cart vrednega časa in težav, strokovnjaki pa so veliko bolj primerni, da priporočijo eno najbolj prepoznavnih imen v e-trgovini. Tam je veliko potenciala, toda CS-Cart se preprosto ni razvil v dovolj stabilno platformo, da bi presegel bolj zanesljive tekmece.

Dobra novica je, da je ves potencial tam. Kritiki se strinjajo, da če se razvijalci bolj osredotočijo na kakovost kot na količino, ko gre za funkcije, potem bi CS-Cart lahko bil glavni kandidat.

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja

CS-Cart na splošno prejema nekoliko nadpovprečne ocene. Uporabniki jo običajno ocenjujejo na približno 3,5 do štiri zvezdice od petih. Nima preveč impresivnega slovesa, vendar je dobra izbira. Tu so nekatere funkcije, ki so zadovoljne stranke zelo privlačne:

 • Več kot 500 funkcij in rast. Seveda niso vse funkcije gladko integrirane, vendar je to precej ponudba. Za vsakogar obstaja nekaj, zaradi česar je programska oprema dobra izbira za najrazličnejša podjetja.
 • Sposobnost kupcev za primerjavo izdelkov. To je odlična funkcija, ki vam lahko pomaga pri prodaji izdelkov.
 • Več prodajnih prostorov. CS-Cart ponuja ne samo preprost in enostaven navigacijski skrbniški vmesnik, ampak tudi omogoča upravljanje več trgovin z ene skrbniške plošče.

Pri nekaterih uporabnikih te prednosti daleč odtehtajo kakršne koli težave s CS-Cartom in jih zato vredno vlagati v programsko opremo.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov

Dobra novica o CS-Cart-u je, da si vedno prizadevajo za uvedbo novih funkcij. Slaba stran tega hitrega izkaza je, da je znano, da dodatki povzročajo veliko napak. Tako lahko ustvarite nekoliko nezanesljiv program, ki je prepreden s težavami. Za lastnike podjetij je izpad najslabši scenarij in CS-Cart mora še rešiti te težave

Uporabniki na forumu skupnosti poročajo, da porabijo več časa za poročanje in sledenje poročil o napakah, kot dejansko upravljajo s svojim spletnim mestom. To je problematično tudi zato, ker uporabniki plačujejo programsko opremo vnaprej. Mnogi, ki so obupali, potem ko so imeli preveč težav, so že prestali 30-dnevno obdobje garancije za vračilo denarja in so morali izbrati med izgubo nekaj sto dolarjev ali pa se držati motečega programa.

Na koncu se zavedajte, da ima glavni forum foruma objave pooblaščenih prodajalcev in jih je treba zaužiti z zrnom soli.

 • http://forum.cs-cart.com/forum/19-why-cs-cart/
 • https://reviews.financesonline.com/p/cs-cart/
 • https://www.facebook.com/cscart.official

Oblikovanje & Prilagoditev

Oblikovanje in prilagajanje rešitve CS-Cart je enostavno; preprosto izberete teme in barve, ki jih želite, in jih dodatno prilagodite, če se vam zdi potrebno. Izgled trgovine lahko spremenite tako, da na skrbniški plošči izberete drugo temo. Vmesnik je podoben priljubljenim platformam CMS (mislite WordPress), zato je enostavno videti spremembe, ki jih izvajate, ko jih izvajate.

Z možnostmi urejanja WYSIWYG (kar vidite je tisto, kar dobite) lahko v realnem času prilagodite teme in spremenite ozadja, pisave, barve in odtenke v realnem času. Prav tako lahko shranite kakršne koli spremembe svojih tem kot prednastavljene, tako da jih lahko ponovno uporabite tudi za druge teme. Privzete teme CS-košarice ponujajo tri sklope prednastavitev, ki jih lahko izbirate in spremenite tako, kot se vam zdi primerno za vaše potrebe.

CS-Cart ima eno samo prilagodljivo predlogo in stotine tem. Spreminjanje tem in predlog je preprosto. Ker je CS-Cart zelo znan in ljubljen, boste na spletu našli veliko teh datotek, ki jih lahko prenesete ali kupite in obstaja veliko vadnic, s katerimi boste lažje namestili. Poleg tega lahko postavitve v CS-košarici uredite prek blokov s funkcijo povleci in spusti.

Prilagajanje sloga strani Kot smo že omenili, je spreminjanje predlog in tem sorazmerno preprost postopek. Postavitev posameznih strani lahko preprosto spremenite s slogom bloka povleci in spusti s pomočjo preprostega omrežnega sistema, nato pa lahko dodate besedilo in slike. CS-Cart vam omogoča veliko ustvarjalnosti z več kot 200 temami, ki so na voljo, veliko odličnih orodij za SEO, preprost vizualni urejevalnik, način gradnikov, urejevalnik postavitev in vgrajeno upravljanje vsebin. V brskalniku lahko celo uredite HTML in CSS, če ste tehnično pametni ali poznate koga.

Upravljanje vsebine s programom CS-Cart bo znan vsem, ki so uporabljali spletno mesto ali blog. Vključuje celoten CMS (sistem za upravljanje vsebine), kar pomeni, da lahko oblikujete strani, prijazne SEO, in nadzorujete navigacijo in umestitev strani.. Fotografije in galerije se dodajo v CS-košarico z uporabo drugih aplikacij.

Gradnja spletnih mest za mobilne trgovine je doseženo z dodajanjem Twigmo, da bo vašo prodajalno CS-voziček mobilno prijazen.

Integracija družbene skupne rabe je enostavno in brezplačno z uporabo aplikacije tretjih oseb, kot je Dodaj to. Poleg tega je na voljo tudi družabna prijava z dodajanjem modula JanRain na spletnem mestu CS-Cart.

Storitve oblikovanja po meri so na voljo pri številnih razvijalcih na trgu CS-Cart in mnogih drugih mestih. Platforma je izjemno priljubljena, zato mnogi razvijalci dobro vedo, kako deluje.

Lastnosti & Orodja

Licence za CS-Cart vključujejo namestitvene storitve in tehnično podporo za programsko opremo in njene dodatke, ki so na voljo za uporabo z njo. Čeprav smo že omenili različne ravni programske opreme, ki so na voljo, je treba omeniti tudi, da je mogoče s programsko opremo nastaviti tudi Facebook trgovino ali sinhronizacijo eBayja, da izboljšate svojo prodajalno in tako pridobite dodaten prihodek.

CS-Cart omogoča dodajanje vtičnikov za e-trgovino tretjih oseb; na tržnici CS-Cart najdete številne vtičnike, ki ponujajo izboljšane funkcije in funkcionalnosti.

Domene po meri so združljive s CS-vozičkom z nastavitvijo vzdevkov. CS-Cart se enostavno integrira z drugimi spletnimi mesti, plačilnimi storitvami in načini pošiljanja. Dejansko obstaja več kot 80 storitev plačila in pošiljanja, ki jih CS-Cart integrira z lahkoto in hitro.

Značilnost
Pregled
Mobilno poslovanjeMobilnemu poslovanju lahko na vašo prodajalno CS-Cart dodate integriranje Twigmo, s čimer je vaša spletna trgovina mobilno prijazna za naprave iOS, Windows 8 in Android. Programska oprema določa, kdaj obiskovalec uporablja mobilno napravo in namesto navadne uporablja mobilno prodajalno do njih. To omogoča mobilnim uporabnikom, da brskajo po vaši trgovini, iščejo izdelke in kupujejo.
Dodajanje izdelkovS programom CS-Cart je na videz preprosto dodajanje izdelkov; organizacija skrbniške plošče je odlična in zelo jo bodo poznali tisti, ki imajo znanje upravljanja zalog. Izdelke lahko dodate posamezno ali jih dodate v velikem obsegu in klonirate.
Prikaz izdelkaMožnosti prikazovanja izdelkov s košarico CS: Vsak vnos izdelka v vašem katalogu ima te atribute in izberete, katere ali vse, kar želite uporabiti. Slika, ime, cena, seznam cena proizvajalca, količina na zalogi, stanje aktivnega ali skritega (odvisno od razpoložljivosti.) Vse te možnosti izdelka lahko po potrebi enostavno spremenite.
Funkcionalnost vozičkaFunkcionalnost nakupovalnih vozičkov je eden največjih pozitivnih lastnosti CS-košarice. Funkcionalnost je zelo enostavna za uporabo, z veliko filtri, ki strankam pomagajo iskati izdelke in hitro najdejo tisto, kar iščejo. Ko zožijo svoje izbire, si lahko ogledajo številne podrobnosti o vsakem izdelku, vključno s slikami, pregledi, možnostmi in morebitnimi pojavnimi okni. Vse teče nemoteno in odzivni časi so hitri.
Integracija aplikacijIntegracija aplikacij je na voljo s številnimi aplikacijami drugih proizvajalcev, od programov za pošiljanje do aplikacij za pošto. Tu je seznam le nekaj aplikacij, ki jih je mogoče integrirati: PayPal, MailChimp, API2Cart, Nalepke izdelkov, AfterShip, Iskanje v živo, Facebook, Stripe CartSpan, Shipway, Sendy, Ship Rush, Magic 360 in Live2Support.
Integracija z eBay & AmazonkaHitro lahko uporabite povezavo Izvozi na eBay s CS-vozičkom; Za to mora biti nastavljena sinhronizacija eBaya. CS-Cart trenutno deluje s storitvijo Amazon Checkout, vendar je za sinhronizacijo izdelkov potrebna tretja aplikacija. (Koongo je ena tistih aplikacij, ki podpira API, potreben za to integracijo.
Upravljanje vsebineUpravljanje vsebine je s CS-vozilom izjemno enostavno. Prenašanje datotek ali posameznikov slik, besedil in izdelkov je preprosto. CS-Cart vključuje celoten CMS (sistem za upravljanje vsebine, kar pomeni, da lahko oblikujete strani, prijazne do SEO, in nadzorujete navigacijo in umestitev strani..
Jezikovna podporaJezikovna podpora je omogočena tako, da odprete translate.cs-cart.com, kliknete želeni jezik in ga prenesete. Shranite datoteko in jo nato dodajte s pomočjo gumba Manage Languages ​​na vaši skrbniški plošči. Ta jezik je zdaj na voljo vašim strankam.
Gostovanje & VarnostCS-košarico lahko nastavite samostojno kot nakupovalni voziček in katalog; lahko dodate pripomoček CS-Cart na svoje spletno mesto ali spletna mesta za več prodajnih kanalov. Varnost je odvisna od izbranega strežnika in CS-Cart opozarja, da strežnik izpolnjuje določene zahteve. Poleg tega priporoča tudi sistem, ki temelji na Unixu, zaradi izboljšanih varnostnih zmogljivosti, boljše razširljivosti in večjih zmogljivosti.
Varnostne kopije in izvoz straniSvojo spletno stran CS-Cart lahko varnostno kopirate tako, da odprete skrbniško ploščo in bazo podatkov. Ustvarite ime datoteke varnostne kopije in kliknite gumb Varnostno kopiranje. S to varnostno kopijo lahko kopirate v računalnik in ga nato obnovite na nov strežnik.
Obdelava plačilZ več desetimi možnostmi plačilnih storitev je kupcem enostavno, da se nakažejo na spletnem mestu trgovine. Ne glede na to, ali želijo s svojo kreditno kartico ali več načini uporabiti avtorizirano.net, Google Checkout ali PayPal, lahko svoje spletno mesto nastavite tako, da bo to rešil.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoNa voljo je veliko vtičnikov in dodatkov, ki omogočajo neovirano in učinkovito nakupovalno izkušnjo kupca ter zajamejo največ prodaje za vašo trgovino.
Upravljanje naročilje mogoče storiti na nek način. Za manjše prodajne proge lahko skrbnik spletnega mesta pošlje e-poštno sporočilo za vsako novo naročilo. Ko svoje podjetje povečate do velikosti, kjer to ni praktično, bodo dolgoročno bolje delovala poročila o izpolnjevanju naročil.
Upravljanje zalogje mogoče relativno avtomatsko ravnati tako, da nastavite prilagoditve statusa, tako da zalog zmanjšate ob nakupu izdelka.
Zapuščeni vozičkiGlasila lahko nastavite tako, da se odpravite do strank z zapuščenimi vozički s pomočjo funkcije za glasilo na kraju samem na zavihku Marketing..
Mobilna e-trgovinaje doseženo z integracijo Twigma in se zdi brezhibno za vaše stranke.
Certifikacija plačilnih kartic (PCI)CS-Cart ustreza standardom skladnosti PCI, zato priporočajo, da vse spletne trgovine izpolnjujejo tudi to raven skladnosti.
Davek & Kalkulatorji za odpremoCS-Cart omogoča nastavitev kalkulatorjev za pošiljanje v realnem času za vse največje prevoznike – UPS, FedEx, USPS, Canada Post itd., Tako da se bodo vse spremembe takoj odrazile. Davčni kalkulatorji so nastavljeni na upravni plošči. Pojdite na odpremo & Območje davkov in nastavite davke, ki jih je treba zaračunati vašim izdelkom, tako da izberete polje Odvisno od cene in dodate naslov za pošiljanje ali obračun..
Sledenje pošiljkamje omogočeno, ko ste prvotno nastavili novega pošiljatelja na upravni plošči CS-Cart.
POS zmogljivostiNismo našli nobene omembe posebnih POS zmogljivosti, čeprav zagotovo lahko vidimo, kako bi platformo v tem pogledu lahko uporabljali na mobilni napravi.
CRM funkcije & PoročilaPlatforma omogoča prodajna poročila in naročila, tako da lahko na prvi pogled vidite, kaj ste prodali, kaj je dobava, kdaj in kaj ostane na zalogi.
SEODodatek za SEO lahko spletnim mestom olajša iskanje in kategorizacijo iskalnikov. Ta dodatek je enostavno omogočiti na skrbniški plošči tako, da samo spremenite njegovo stanje v aktivno, nato pa v oknu, ki se odpre, podate želene nastavitve..
Integracija družbene skupne rabese doseže s pomočjo aplikacij drugih proizvajalcev, kot je AddThis, s katero lahko družabna raba vašega spletnega mesta ali katerega koli od vaših izdelkov postane enostavna kot klik na gumb.
BloggingObstaja namestitev spletnega dnevnika, ki je preprosta za uporabo in zelo podobna standardnemu dnevniku WordPress.
Glasilaenostavno integrirajte s MailChimp in drugimi platformami za trženje e-pošte za namene sledenja in enostavnosti uporabe.
Vgrajene možnosti promocijeso na voljo na vseh, razen na brezplačnem načrtu. Plačani programi omogočajo promocije in prodajo.
Darilni boni, ponudbe ali kuponiSkrbniška plošča vam bo omogočila, da na domačo stran za posebne ponudbe dodate blok kjerkoli želite, poleg tega pa lahko izberete izdelke, ki jih želite dodati, kot tudi svoj naslov za posebne ponudbe. Če želite omogočiti prodajo darilnih bonov, preprosto preverite, ali ima dodatek darilnih bonov aktiven status na skrbniški plošči.
Statistika spletnega mesta & Analyticsso omogočene z nastavitvijo dodatka Google Analytics za Google Analytics, ki je skrbniku omogočil ogled statističnih podatkov za CS-košarico v njegovem Google računu. Ta dodatek temelji na Universal Analytics. Želel bi spremljati naročila CS-košarice, omogočiti možnost Slediti transakcijam e-trgovine. Nato izberite možnost Da v možnosti Spletna stran za e-trgovino na strani profila spletnega mesta v računu Universal Analytics. Poročila si boste lahko ogledali v razdelku E-trgovina vašega računa Universal Analytics.

Načrti & Cenitev

Ena najboljših stvari pri tej platformi so vsaj na začetku stroški. CS-Cart ponuja brezplačno preizkusno obdobje, pa tudi brezplačne spletne demonstracije svojega izdelka in tudi po tem, ko je konec. Za večje prodajne proge ali dodajanje aplikacij in dodatkov bodo doplačani. Poleg tega obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja.

CS-voziček življenjska doba – Za 385 dolarjev ta rešitev doda veliko funkcionalnosti, kot so programi zvestobe, upravljanje s povratom, več jezikov in valut, trženje blagovnih znamk in več tehnične podpore. Prav tako lahko kupite enoletno licenco za 195 dolarjev na leto.

Več prodajalcev – Ta načrt znaša 1450 USD za celo življenjsko dobo ali 590 USD na leto in vam omogoča, da imate ločene skrbniške plošče za vsakega od vaših prodajalcev, za dostavo, specifično za prodajalca, in veliko več kreditov za tehnično podporo..
Če dodate dodatne prodajne proge, je 245 do 125 USD, odvisno od načrta.

Upoštevajte, da so sinhronizacija eBaya, mobilna trgovina, Facebook trgovine in iskanje v oblaku neobvezni dodatki, ki so na voljo za doplačilo za vsako stopnjo naročnine.

Pomoč strankam

Podpora za CS-Cart vključuje obsežno dokumentacijsko območje, na katerem so na dosegu roke referenčni vodnik, dolgotrajna in iskalna baza znanja in celo dokumentacija za razvijalce. Poleg tega je na voljo tudi podpora za stranke prek vozovnic po telefonu in e-pošti ter usposabljanje in vaje. Podatke o CS-košarici je videti razmeroma enostavno najti tako na spletnem mestu kot tudi na splošnem internetu, zato obstajajo številni forumi, da lahko po potrebi dodate dodatna vprašanja. Zdi se, da zastopniki za podporo strankam za CS-Cart odlično poznajo izdelek in tudi veliko ljudi. V resnici je bila izjemna podpora strankam zaznana v številnih pričevanjih, ki smo jih pregledali na spletu.

Strokovnjaki CS-Cart pomagajo uporabnikom, da nastavijo konfiguracijo svojega spletnega mesta, odpravijo težave in jim pomagajo razumeti funkcije in funkcije kot del namestitvene storitve. Vsaka licenca programske opreme ima brezplačne podporne kredite, ki jih je mogoče uporabiti, če je potrebno, in ne potečejo; lahko kupite tudi dodatne kredite za širšo uporabo ali pomoč pri oblikovanju in prilagajanju.

Tehnična podpora je na voljo prek sistema za pomoč uporabnikom na spletnem mestu, zato če kadar koli pride do težave, lahko zaprosite za pomoč. Služba za pomoč je trenutno zaposlena med dnevnimi urami na GMT + 4, vendar se bodo pravočasno odzvali, če boste po uri oddali poizvedbo. Neposrednejše odgovore lahko včasih najdemo na forumih skupnosti, kjer si številni izkušeni uporabniki med seboj pomagajo s kakršnimi koli težavami ali spremembami.

Enostavnost uporabe

Store Setup je hiter in enostaven za preprost uporabniški vmesnik in funkcijo povleci in spusti, ki je na voljo. Odločite se lahko samo za teme, predloge in postavitve ter si lahko ogledate, kako bo vse skupaj izgledalo, preden bo šlo v živo. Krmarjenje po spletnem mestu je preprosto, spreminjanje katerega koli od elementov pa je enostavno narediti z nekaj preprostimi kliki. Za obsežnejše spremembe je na voljo dostop do HTML in CSS kode ter obsežna dokumentacija za razvijalce. Najti nekoga, ki je dobro seznanjen v CS-vozičku, je tudi razmeroma enostavno; spletna stran ponuja katalog izkušenih razvijalcev, kjer lahko dobite pomoč.

Zaključek

Na splošno je CS-Cart zelo močna platforma za e-trgovino. CS-Cart se tudi na gnečem in rastočem trgu spletnih nakupovalnih košaric izstopa kot eden najboljših z odlično kombinacijo prijaznosti do uporabnika, cenovno ugodnih cen, prilagodljivosti in obsežne funkcionalnosti. Le malo nakupovalnih vozičkov ponuja vse, kar počne CS-Cart, in zdi se, da je njihov razvoj na seznamu, da bi platforma ohranila prihodnost dokaz.

CS-Cart včasih počasi obravnava nove napake, kar pomeni, da boste morda morali porabiti nekaj časa (ali denarja, če najamete pomoč), da sami pospravite stvari. Zdi se, da so zaposleni, da lovijo nove prihodnosti na račun izpopolnjevanja drugih. Zavedanje tega je verjetno ključno za dobro izkušnjo s platformo. V rešitvi nakupovalnega vozička naredi vse, kar bi si verjetno želeli, čeprav je na trenutke morda malo bleščeč.

Če ste tu in tam kar nekaj napak za platformo, ki ponuja popoln nadzor nad prilagajanjem, urejanje v realnem času, uporabniku prijazen vmesnik, več trgovin, več možnosti plačila in pošiljanja, SEO in možnosti sledenja ter odlična cena točka, potem je to prava nakupovalna košarica za vas.

Primerjaj

CS-voziček

87

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map