PinnacleCart pregled 2016


PinnacleCart

Obiščite spletno mesto

9.1


Ocena AWA

PinnacleCart

Kolekcija Pinnacle Cart obstaja že od leta 2004. Temeljijo v Phoenixu v Arizoni in so specializirani za vidike trženja in poslovnega razvoja e-trgovine. Ne ukvarjate se samo s kodirniki. S Pinnacle Cart pridobite dobro zaokrožen pristop k odpiranju trgovine. Pomaga vam izogniti zapravljanju časa za načrtovanje učenja, tako da se lahko osredotočite na gradnjo svojega podjetja. Preberite naš pregled Pinnacle Cart spodaj.

Prednosti

 • Zmogljive večjezične zmogljivosti
 • Enostaven za uporabo
 • Neomejeno število izdelkov
 • Varen dostop do nadzorne plošče

Slabosti

 • Brez vgrajenega POS sistema
 • Ni dovolj pojasnila za kompleksne funkcije
 • Brez orodja za primerjavo izdelkov

Pregled

 • Spletna stran: www.PinnacleCart.com
 • Sedež: Phoenix, AZ
 • Leto ustanovitve: 2003
 • Kategorije:  Programska oprema za nakupovalno košarico
 • Storitve: Gostovanje e-trgovine, Builder spletnih strani
 • Brezplačen preizkus: 14 dni

Če iščete trdno nakupovalno košarico, je Pinnacle Cart odlična izbira. Lahko preselite svojo obstoječo trgovino ali zgradite trgovino od začetka. Ima ugled zanesljivih zmogljivosti in bogatega dizajna. Košarica Pinnacle ima marketinške rešitve in prilagodljive predloge.

Za koga je najboljši voziček Pinnacle Cart?

Pinnacle Cart ponuja prilagodljiv dizajn, zaradi česar je primeren za vsa podjetja. Na voljo je tudi gostovane možnosti in račun podjetja za velika podjetja. Pomaga lahko vsakemu podjetju velikosti zgraditi spletno prodajalno. Ni omejitev, kdo bo smatral, da je programska oprema uporabna. Vendar je najbolje za tiste, ki želijo tržno pomoč in so pripravljeni plačati za storitve po meri.

Kritiki se ne strinjajo glede tega, ali je vmesnik uporabniku prijazen. Pinnacle Cart trdi, da novinci lahko uporabljajo orodja za oblikovanje. Nekatere stranke pa imajo težave pri nastavitvi trgovine in prilagajanju. Morda ne bo najboljša izbira, če ste popolnoma novi v e-trgovini. Če želite pomoč pri trženju, potem je to varna stava.

Kakšne so prednosti uporabe Pinnacle Cart?

Pinnacle Cart je na voljo s standardnimi funkcijami. Lahko oblikujete svoje spletno mesto, upravljate naročila in vodite tržne kampanje, vse v enem programu. Brezplačno gostovanje zagotavlja drugo stopnjo ugodnosti. Ne skrbite za nastavitev več računov. Eno spletno mesto lahko naredi vse.

Nagrade in potrdila o kakovosti

 • Član + BBB
 • PADSS certificirano
 • PCI združljiv
 • Nagrajena storitev za stranke

Ključne funkcije

 • Ponavljajoči se obračun
 • Brezplačne predloge
 • Vlečenje in spuščanje oblikovanja postavitve
 • Popust na cene
 • Priporočeni izdelki
 • Podpira darilna sporočila
 • RSS-viri izdelkov
 • Neomejene lokacije ladij
 • Naročilo na eni strani
 • Sledenje zalog na ravni atributa
 • Samodejni nadzor zalog
 • Podpira več valut

Razsodba industrijskih strokovnjakov o PinnacleCartu

E-trgovina PlateformStrokovnjaki večkrat pohvalijo Pinnacle Cart. To je vodilno mesto, ko gre za enostavnost uporabe. Med privlačno in popolnoma prilagodljivo nadzorno ploščo, urejevalnikom povleci in spusti ter učnimi viri se Pinnacle Cart očitno poteguje za najboljši nakupovalni voziček. Pravzaprav je PC Magazine poimenoval izbiro urejevalca, ki temelji na programih, ki ponujajo številne funkcije in možnosti.

Medtem ko so uporabniki le na kratko omenili kakovost preteklega dne, so strokovnjaki dali večji poudarek pomembnosti tega področja. Pinnacle Cart ponuja eno samo nadzornih plošč, ki jih je mogoče konfigurirati za potrebe uporabnikov. Orodja in kategorije, ki jih obiščete največ, so lahko na vidnem mestu za preprost dostop. Uporabniki so v popolnem nadzoru.

Kritiki bi lahko tudi jasno povedali, da je Pinnacle Cart že nekaj časa. Medtem ko druge platforme za e-trgovino še vedno odpravljajo težave in se odločajo za najboljšo kombinacijo funkcij in cen, se je Pinnacle Cart že lotil teh težav. Čeprav nekateri programi ponujajo več funkcij, ima Pinnacle Cart absolutno vse, kar potrebujete, in izkušnjo za odlično podporo. Na koncu je bil Pinnacle Cart bolj ocenjen med strokovnjaki kot med potrošniki.

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja o PinnacleCartu

Na podlagi pozitivnih ocen za Pinnacle Cart so nekatere stranke izbrale platformo na podlagi posameznih funkcij. Sama integracija QuickBooks je bila dovolj, da so nekateri lastniki majhnih podjetij s Pinnacle Cartom prešli na konkurenco. Potrošniki obilne lastnosti navajajo tudi kot plus. Programska oprema je združljiva z različnimi prehodi za plačila in jo je mogoče razširiti z dolgim ​​seznamom dodatkov.

Uporabniki so bili v primerjavi z drugimi izdelki zadovoljni tudi z marketinškimi in SEO orodji, ki so standardna. Te uporabnikom omogočajo, da kar najbolje izkoristijo svoje spletno mesto in promovirajo svoje izdelke.

Kljub nekaterim pomanjkljivostim tisti, ki jim je všeč Pinnacle Cart, dajejo oceno 4,5 do 5 zvezdic. Spletno mesto Pinnacle Cart je tudi polno žarečih pričevanj zadovoljnih strank, ki uživajo v privlačnih predlogah, intuitivnem zaledju in enostavni uporabi. Dostop do kode pomeni, da lahko spremenite katero koli podrobnost.

PinnacleCart: negativni pregledi in pritožbe potrošnikov

Ko gre za košarico Pinnacle, je med negativnimi kritikami nekaj jasnih tem. Medtem ko je nastavitev trgovine razmeroma enostavna, je selitev v obstoječo trgovino lahko polna glavobolov. Uporabniki so se pogosto srečevali s težavami pri večinskem prenosu in poimenovanju slik. To še posebej velja med trgovinami z velikimi zalogami.

Zdi se, da obstaja tudi prag, ko gre za enostavnost uporabe. Stranke so lahko enostavno prilagodile svoja spletna mesta, vendar le do določene točke. Bolj zapletene spremembe bodo zahtevale kodo in kovček Pinnacle, ki je bil tudi naveden kot enega težjih kodnih sistemov.

Nazadnje so bile stranke tudi nezadovoljne s podpornimi funkcijami Pinnacle Cart. S podporo se boste lahko obrnili samo v delovnem času in nekaj ur ob koncu tedna. Ker so spletna podjetja vedno odprta, to ni idealen način za reševanje težav.

Oblikovanje & Prilagoditev

Teme

To je eno področje, kjer Pinnacle Cart očitno primanjkuje. Ponujajo zelo omejeno število tem. Možnosti, ki so na voljo, so moderne in elegantne. Hitro lahko spremenite. Kodiranja ni treba vedeti. WYSIWYG urejevalnik je tako kot Word.

 • Brezplačno: Trideset brezplačnih tem, ki jih lahko izbirate. Razpoložljive teme izgledajo profesionalno in jih je enostavno prilagoditi.
 • Premium: Noben. Izbirati morate med brezplačno predlogo ali oblikovalskimi storitvami.

Storitve oblikovanja

Lahko najamete oblikovalca, ki bo ustvaril spletno mesto po meri za od 2.100 do 5200 dolarjev. Nekaj ​​tisoč dolarjev je lahko kos majhnega podjetja. Ne pozabite pa, da vlagate v svoje podjetje. Poraba malo denarja za oblikovanje bi lahko pomenila večji dobiček.

Prilagoditev

Svoje spletno mesto lahko preprosto prilagodite brez izkušenj s kodiranjem. Prilagodite lahko skoraj vsako funkcijo in gumb. Lastniki trgovin lahko izvedejo potrebne spremembe. Za vsako podrobnost ni treba poklicati oblikovalca. V primerjavi z drugo programsko opremo na trgu je ena najpreprostejših za uporabo. Po vmesniku lahko preprosto krmarite in poiščete svojo pot.

Če poznate kodiranje, je izdelava določenih sprememb še lažja. »Način oblikovanja« omogoča HTML in CSS kodo.

Zaključek oblikovanja: Najboljša ponudba je, da najamete dizajn za prvotno namestitev. Tako boste prihranili čas in poskrbeli, da bo vse točno tako, kot želite. Po tem lahko hitro spremenite spremembe.

Lastnosti & Orodja

ZnačilnostPregled
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoTo je eno področje, kjer sije Pinnacle Cart. Sodelujejo z drugimi velikimi imeni, da bi ponudili enostavno integracijo. Hitro lahko dodate glasilo MailChimp ali hitre knjige. Na žalost boste morda morali vključiti kar nekaj dodatkov, da boste lahko uživali v polni funkcionalnosti.
Nastavitev trgovine:Nastavitev trgovine je enostavna. Oblikovanje trgovin je lahko težje. Za 550 USD bo Pinnacle Cart naredil vse nastavitve namesto vas.
Integracija prehodovLahko dodate svoj prehod, vendar to zahteva kodiranje. Dostop do izvorne kode PHP stane 2995 dolarjev. Lahko tudi plačate njihovim oblikovalcem, da prilagodijo prehod.
Mednarodne zmogljivostiTrdi, da je pripravljen za svetovni trg. Ponuja prevajalske storitve, vendar niso zelo močne. Omejene možnosti plačila lahko otežujejo tudi obdelavo različnih valut. Delajo na dodajanju več globalnih prehodov.
Nagrade in seznami želja strank
 • Takoj ponudite enodnevne popuste.
 • Kupci avtomatično po e-pošti, ki so opustili košarico.
 • Kupci lahko ustvarijo sezname želja.
 • Odličen popust in promocijska orodja.
CDN tehnologijaZa hitrejše nalaganje uporablja tehnologijo CDN.
Upravljanje naročil:
 • Poroča o naročilu in stanju plačila.
 • Omogoča obveščanje in posodobitve po e-pošti.
 • Uživajte v paketu s pošiljanjem.
 • Kupci lahko vnesejo več lokacij dostave.
Upravljanje zalogV trgovino lahko dodate neomejeno število izdelkov.
Sledenje pošiljkamZa boljše pošiljanje uporabite sledilne številke. Stranke si lahko stanje svojih naročil ogledajo tudi na kartici računa.
CRM funkcijePinnacle Cart ne ponuja celovitih CRM storitev. Za izboljšanje odnosov s strankami boste morda morali dodati programsko opremo. Večina strank lahko preveri svoje naročilo in si ogleda prejšnje nakupe.
Predloge in temeIzbirate lahko med 30 brezplačnimi predlogami. Možnosti za premijo ni. Košarica Pinnacle je bolj usmerjena v prodajo svojih storitev oblikovanja po meri. Če imate denar, je to dobra pot. V nasprotnem primeru brezplačne teme ponujajo profesionalno prodajalno.
Integracije in dodatkiKošarico Pinnacle je enostavno prilagoditi z dodatki. Programske opreme na nekaterih področjih primanjkuje. Na srečo lahko to popravite tako, da hitro vključite dodatke. Hitro lahko vključite nekatere najbolj priljubljene programe v panogi. Na izbiro je veliko, večina pa je brezplačnih. Vse to stane čas, potreben za iskanje pravega dodatka.
Mobilna optimizacijaVse predloge in mobilni prijazno in odzivno. Stranke lahko nakupujejo s katero koli napravo. Tudi vaš skrbniški panel je odziven za mobilne naprave. Spreminjate lahko in spremljate svoje spletno mesto od koder koli.
Spletno gostovanjeBrezplačno spletno gostovanje in brezplačna migracija strani. Kupiti boste morali ime domene.
SEO in trženjeMočna marketinška orodja, ki so pripravljena za uporabo prvi dan. Drift marketing vam pomaga, da nikoli ne izgubite prodaje. Lahko najamete tudi njihovo marketinško ekipo. Pregledali bodo vaše spletno mesto in podali predloge za izboljšave. Dolgoročno jih lahko uporabljate tudi za nenehno trženje.
GlasilaZa povezovanje s strankami uporabite čarovnika za posodobitev izdelka. Hitro ustvarite in pošljite e-pošto vsem svojim strankam – to je odličen način za oglaševanje novih izdelkov. Za ustvarjanje e-poštnih oglaševalskih akcij lahko uporabite tudi dodatne programe za glasilo.
Varnost spletnega mesta
 • Vsi podatki o kreditni kartici so zaščiteni s šifriranjem OPEN SSL.
 • Skrbniška stran uporablja varno prijavo.
 • Lahko kupite vrhunska varnostna potrdila.
Certifikacija PCIVsi gosti računi so skladni s PCI.
Ustvarjanje vsebineNobenega vgrajenega bloga. To lahko vedno dodate naprej. Ustvarite toliko strani, kot želite. Za dodajanje vsebine lahko začetniki uporabljajo urejevalnik WYSIWYG. Naprednejši uporabniki lahko vstopijo v način oblikovanja in oblikujejo besedilo v HTML ali CSS.
Darilni boniKupcem omogoča nakup darilnih bonov.
Možnosti plačilaPonuja samo 30 plačilnih možnosti. Ta številka ga zaostaja za drugimi tekmeci.
Davki in odprema KalkulatorjiNa voljo z vsemi načrti.
PoročilaEnostaven za integracijo z Google Analytics in Google AdWords.
StatistikaZ lahkoto si lahko ogledate: kdo obiskuje vaše spletno mesto, obiski na dan, najboljši izdelki, najboljše kategorije, spletna mesta, ki se najbolje nanašajo, vrste plačila, skupni dobiček

Načrti & Cenitev

Pinnacle Cart ponuja štiri cenovne načrte:

Start Up za 29,99 USD / mesec.Kot nalašč za podjetja, ki se samo spustijo od tal. Na voljo je z omejenim pomnilnikom in pasovno širino. Morda boste morali nadgraditi, ko bo vaše podjetje raslo.

Majhen Biz za 59,99 USD / mesec.Ta načrt ponuja več prostora za shranjevanje in pasovno širino. Najboljše je za podjetja, ki že prejemajo stalen promet.

Podjetnik za 94,95 USD na mesec.Uživajte v 10 GB ali shrambi in upravljajte z do 20 GB prometa.

Podjetje za 149,99 USD / mesec.Prilagodljiv dizajn lahko prenese tudi velika podjetja.

Načrti za oblikovanje cen so v skladu s konkurenti. Tudi začetniki lahko uživajo v varnem prehodu za plačilo za približno 30 dolarjev na mesec. Za razliko od druge programske opreme, Pinnacle Cart ne ponuja popusta za plačilo celotnega leta vnaprej. Za preplastitve pasovne širine lahko plačate dodatne stroške. Kazni se gibljejo od 2,50 do 3,50 dolarja.

Pinnacle Cart lahko brezplačno preizkusite 14 dni. Kreditna kartica ni potrebna. Prekličite kadar koli brez kazni.

Pomoč strankam

Pinnacle Cart si je prislužil ugled za odlično podporo strankam. Njihovi predstavniki se hitro odzovejo in so v veliko pomoč. Stranke pogosto komentirajo, kako prijazno je podporno osebje. Tu je le nekaj načinov, kako lahko stopite v stik s podporo za stranke:

 • Po telefonu – 1-800-506-0398
 • E-naslov
 • Ustvari vozovnico
 • Klepet v živo

Če želite iskati odgovore, ne da bi se obrnili na podjetje, obstaja veliko možnosti.

 • Uporabniški priročnik – to je kot nalašč za začetek.
 • Video vaje – so dobro narejene in zajemajo različne teme.
 • Uporabniški forum – pridružite se uporabniški razpravi in ​​dobite odgovore na svoja vprašanja.
 • YouTube – obiščite njihov YouTube kanal in si oglejte več kot 60 videoposnetkov.
 • Facebook in Twitter – aktivno spremljata te račune. Prosto postavljajte vprašanja in komunicirajte z drugimi strankami.

Ko potrebujete takojšen odgovor, ne oklevajte z uporabo klepeta v živo ali 800 številk. Hitro se lahko odzovete in lahko nadaljujete z delom.

Enostavnost uporabe

Nastavitev trgovine iz nič je za vsakogar težko. Voziček Pinnacle naredi manj stresno s fino organizacijo. Iskanje poti po vmesniku je enostavno. V pomoč vam bo tudi Vodnik za hiter začetek. Vodnik se začne od začetka in vas vodi skozi vsak korak. Spoznate, kako lahko dodate izdelke in spremenite, preden jih preizkusite sami. Vedno uživajte v popolnem nadzoru nad svojim spletnim mestom.

Območje skrbnika je tudi dobro zasnovano. Oboje izgleda odlično in je enostavno za uporabo. Stolpec na levi strani vsebuje vse pomembne funkcije. Pomaknite se po kategorijah in poiščite pravo mesto. Podkategorije so skrite, dokler ne kliknete glavne kategorije. To pomaga strani videti manj zamazano. Uporabite lahko tudi »najpogosteje uporabljeno glavo«, da se usmerite desno do svojih glavnih funkcij. Urejevalnik povleci in spusti celo omogoča prilagoditev delovnega prostora. S klikom miške lahko armaturno ploščo preuredite tako, da ustreza vašim potrebam.

V primerjavi z drugo programsko opremo lahko Pinnacle Cart vzame več časa za namestitev. Novinci ga zagotovo lahko uporabljajo za začetek, vendar imajo lahko težave. Konec koncev je Pinnacle Cart najboljši, če plačate za njihove namestitvene in oblikovalske storitve.

Zaključek

Obstaja nekaj pomanjkljivosti v Pinnacle Cart. Za uživanje robustnega nakupovalnega vozička boste morali vključiti več dodatkov. Čeprav vam ponuja dovolj za začetek, manjkajo ključne funkcije za dolgoročni uspeh. Sčasoma boste želeli dodati:

 • CRM funkcije. Odnosi s strankami so pomemben del vsakega posla. Kupci imajo več zaupanja v podjetja, s katerimi lahko hitro stopijo v stik. Pinnacle Cart prihaja s čarovnikom za e-pošto. Če pa imajo težave, ne bi mogli veliko komunicirati s strankami.
 • Blog podjetja. Pinnacle Cart je znan po tem, da je bolj usmerjen v trženje. Ne ponujajo vgrajene funkcije spletnega dnevnika. Od vseh razpoložljivih marketinških orodij je blog morda najbolj dragocen. To je najboljši način za izgradnjo blagovne znamke in povezovanje z bralci. To funkcijo boste želeli dodati.
 • Primerjave izdelkov. Eden najboljših načinov prodaje izdelkov je primerjava. Lahko poudarite, zakaj je vaš izdelek najboljša izbira. To je še ena funkcija, ki jo boste želeli dodati.

Naslednji negativni učinek programske opreme je, da ima veliko omejitev glede uporabe. Tudi pri podjetniškem načrtu ste še vedno omejeni pri shranjevanju, prometu na spletnih straneh in e-poštnih naslovih. Da, je razširljiv in lahko raste z vašim podjetjem. Toda to ni najboljša izbira za velika podjetja, ki prejemajo veliko prometa.

Na splošno je programska oprema razmeroma enostavna za uporabo. Hitro lahko začnete in uživate v številnih koristnih marketinških orodjih. Uporabniški vmesnik je tisto mesto, kjer izstopa Pinnacle Cart. Druga programska oprema ponavadi izgleda nerodno in se počuti preobsežne. Tako skrbniški kot oblikovalni odseki kovčka Pinnacle so dobro organizirani in enostavni za upravljanje. To lahko pomaga zmanjšati katero koli krivuljo učenja za nove uporabnike.

Na kratko: Obstajajo boljše možnosti, ki ponujajo bolj standardne funkcije in vsestransko programiranje za isto ceno.

Primerjaj

PinnacleCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map