Osupljiv pregled 2016


Osupljivo

Obiščite spletno mesto

9,0


Ocena AWA

Osupljivo

Sorazmerno nova platforma Osupljivo je spletna aplikacija za razvoj spletnih strani in oblikovalec spletnih strani, ki omogoča ustvarjanje mobilnega prijaznega spletnega mesta z eno samo drsno stranjo, dostopno za tiste, ki nimajo nobenih razvojnih izkušenj ali znanja. Preberite naš osupljiv pregled spodaj.

Pregled

 • Spletna stran: www.strikingly.com
 • Sedež: Sunnyvale, Kalifornija
 • Leto ustanovitve: 2012
 • Kategorije: Spletna stran Builder
 • Storitve: Programska oprema za oblak spletnega oblikovanja, spletno gostovanje
 • Brezplačen preizkus: 14 dni

Osupljivo je svež videz in sodoben ustvarjalec spletnih strani, ki novinarskim tehničnim ljudem omogoča, da sestavijo elegantna spletna mesta, čeprav v obliki ene strani. Uporabnikom presenetljivo ponuja spletna mesta, ki so prijazna za mobilne naprave, ki jih je mogoče hitro ustvariti in takoj objaviti, s svojim preprostim uporabniškim vmesnikom in predlogo za predloge.

Komu je priporočljivo??

Osupljivo priporočamo tistim, ki iščejo enostaven način za izdelavo elegantnega spletnega mesta z eno stranjo, brez kakršnih koli spretnosti ali znanja o programiranju ali spletnem oblikovanju. S številnimi predlogi, ki so na voljo, je mogoče enostavno postaviti poslovno ali osebno spletno mesto. Za tiste, ki gradijo svoje prvo spletno mesto, je presenetljivo zelo preprosto in vam ne bo omogočilo, da bi v ničemer spremenili tečaj.

Ali presenetljivo ponuja katero koli področje pozornosti ali posebnosti?

Presenetljivo je, da je vse na spletnem mestu preprosto in uporabniki lahko preprosto razumejo navodila in postavijo svoje spletno mesto. Za pripravo strelovodnega mesta, ki bi predstavljalo majhno podjetje ali posameznika, skupaj z ostrimi slikami in vektorskimi ikonami ter profesionalnimi pisavami ni potrebna nobena izkušnja s kodiranjem ali programiranjem. Vse to združite s prednaloženimi predlogi v različnih slogih, da v nekaj minutah zgradite spletno stran. Koncept je preprost, resničnost pa se odlično ujema.

Še en plus je, da so vse teme Osupljivo mobilne in bodo videti odlično v kateri koli od vaših naprav.

Kaj so presenetljivo tehnične specifikacije ali omejitve?

Presenetljivo pušča nekatere stvari zaželene. Na primer, funkcije za povlečevanje in spuščanje, kakršne ponujajo podobni graditelji spletnih mest, ni in na voljo je omejena prilagoditev. Predloge so s presenetljivo več kot preproste smernice in skoraj nemogoče jih je preglasiti za spreminjanje velikosti slik ali spreminjanje besedila. Prav tako je izziv prehajati iz ene teme v drugo; raje morate začeti znova.

Druga omejitev, ki je presenetljiva, je nezmožnost, da bi e-trgovino v kakršnem koli obsegu obravnavali. Obstaja funkcija »preprosta trgovina« in možnost vdelave gumba PayPal, vendar je to približno tako.

Ali presenetljivo ponuja ustrezno prilagodljivost in prostor za rast?

Osupljivo ima brezplačen načrt, ki je primeren za majhna mesta, ki ne potrebujejo veliko pasovne širine ali prilagajanja, ponuja pa tudi nadgradnje za večja spletna mesta. Pro načrt vključuje neomejeno pasovno širino, tri profesionalna mesta in neomejeno brezplačna spletna mesta, skupaj z URL-ji po meri in vdelanimi HTML-ji ter zmožnostmi kode po meri.

Kakšna je politika jamstva za vračilo denarja?

Pravilnik vam omogoča, da 14 dni preizkusite enega od premijskih načrtov. Poleg tega lahko brezplačni načrt uporabljate toliko časa, da se želite seznaniti s platformo. Ko ste na plačilu, ste zavezani le za čas, ki ste ga izbrali; naslednji mesec na mesečni sporazum ali naslednje leto o letni pogodbi.

Kakšen je njihov ugled?

Hitro preverjanje internetnih storitev za preverjanje ugleda kaže, da ima Strikingly dober ugled tako med uporabniki kot tudi širšo javnostjo. MyWot pravi, da je varno za otroke in je zaupanja vreden, VirusTotal in Googlova analitika za varno brskanje pa pravijo, da je spletno mesto brez virusov..

Zakaj izbrati Izjemno ustvarjalca spletnih strani?

Čeprav je presenetljivo omejen v svojih možnostih prilagajanja, zlasti na svojem brezplačnem načrtu, ponuja odlično vrednost za lastnike malih podjetij in posameznike, ki potrebujejo izgradnjo spletne prisotnosti. Presenetljivo je, da nenehno dodajate nove predloge in funkcionalnosti na svoje spletno mesto, ki olajšajo ustvarjanje spletnega mesta, ki bo raslo skupaj z vami ali vašim podjetjem.

Ključne funkcije

Strokovnjaki v industriji razsodijo presenetljivo

Zdi se, da strokovnjaki postavljajo presenetljivo desno na sredino paketa za izdelavo spletnih strani. Zagotovo ima nekaj za ponuditi pravo občinstvo, vendar ne spada v široko paleto močnih orodij in funkcij, kot so številne druge možnosti na trgu. Morda je najpomembneje, da je neverjetno najvišja stopnja, ko gre za uporabniško izkušnjo. Tisti, ki iščejo program, ki je preprost in enostaven za uporabo, se bodo hitro odpravili na Strikingly. Vendar pa bodo lahko tisti, ki imajo več oblikovalskih izkušenj in velika pričakovanja, razočarani nad omejitvami graditelja.

Dejstvo, da ustvarja samo spletna mesta na eni strani, je morda za nekatere pomanjkljivo, vendar govori o preprostosti programa. V bistvu presenetljivo ni prejel višje ocene od strokovnjakov, ker obstajajo tudi druge možnosti, ki ponujajo enako uporabniku prijazen vmesnik in vključujejo več funkcij. Presenetljivo je trdna možnost, ni pa nujno najboljša.

 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/strikingly
 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2496919,00.asp
 • http://superbwebsitebuilders.com/strikingly-review/
 • 20. april 2016

Pozitivni ocene potrošnikov in pričevanja presenetljivo

Dobra novica je, da presenetljivo ponuja izredno preprost in enostaven za izdelavo spletnih strani. Ogledate si lahko celotna spletna mesta, ki so bila zgrajena s pomočjo njihovih predlog in ustvarite občutek o potencialu svojega spletnega mesta. Z osupljivo uporabo lahko spletno mesto zgradite v manj kot uri. Je enostaven za uporabo. Poleg tega bodo izkušenejši kodirniki uživali urejevalnike HTML in CSS.

Stranke uživajo tudi v fleksibilnosti programa. Lahko preprosto dodate blog in / ali spremenite svoje spletno mesto v trgovino za e-trgovino. Čeprav presenetljivo ni mišljeno podpirati velikih podjetij, vam bo omogočilo razširitev spletnega mesta in privlačnost širšega občinstva. Program je bolj kot vse opisan kot preprost, kar pomeni, da je za začetnike veliko.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov presenetljivo

Večina negativnih pritožb proti Strikingly se nanaša na kakovost storitev za stranke in cenovno ugodnost. Običajno in morda celo smiselno je, da bo imel graditelj spletnih strani nekaj negativnih pregledov, ki se nanašajo na storitve za stranke. Vendar sem bil presenečen, ko vidim, kako omejene so stranke, ko se obrnejo na podporo. V bistvu lahko pošljete samo e-pošto in upate na takojšen odgovor. Presenetljivo ne ponuja niti telefonske številke, da bi klical, kaj šele v klepetalnici v živo. Čeprav obstaja baza znanja, ste pri odpravljanju težav v veliki meri tudi sami.

Poleg tega so bile stranke razočarane nad količino funkcij, ki so na voljo z cenovno dostopnejšimi načrti. Samo načrti premij ponujajo trden nabor funkcij.

 • https://www.trustpilot.com/review/strikingly.com

Oblikovanje & Prilagoditev

Funkcije oblikovanja spletnega mesta vključujejo prilagodljive predloge, gumbe za promocijo družbenih medijev, super hitro nalaganje fotografij, funkcije diaprojekcije, vse na samodejno optimiziranem spletnem mestu. Za objavo boste dobili brezplačno ime poddomene (http://yoursitename.strikingly.com), edinstven slog ene strani in možnosti SEO.

ZnačilnostPregled
Predloge spletnega mestaIzbira predloge je tako preprosta kot klik gumba s tem ustvarjalcem spletnih strani.

Brezplačno: spletno mesto Strikingly ponuja enajst različnih predlog spletnih strani na treh načrtih, vsaka od njih pa je dokaj presenetljiva in dobro zasnovana za objavo spletnega mesta v skoraj nobenem trenutku.

Premium: Še bolje, osupljivo načrti premij ponujajo na stotine oblikovalskih predlogov spletnih strani, ki jih lahko izbirate, ko boste bolj seznanjeni s platformo in ste pripravljeni na nadgradnjo ali če želite zgraditi edinstveno spletno mesto od samega začetka.

Vse predloge so odzivne na mobilne naprave in vsebujejo funkcije, kot je „Klikni za klic“, da spletno mesto postane zelo prijazno za njegovo občinstvo. Spletna mesta so optimizirana za SEO, kar omogoča preprosto dodajanje Meta oznak in ključnih besed.

Vmesnik za izdelavo spletnih straniUI je presenetljivo! Uporabniški vmesnik je tako preprost in intuitiven, da lahko vsakdo, ki se je naučil brati, sestavi svež videz s samo izbiro in klikom na svoj izbor ter nato doda svojo prilagojeno vsebino.

Vmesnik celo omogoča, da natančno vidite, kako bo vaše spletno mesto videti v računalnikih in mobilnih napravah z nekaj hitrimi kliki. Če ste kdaj porabili čas za izdelavo spletnega mesta na drug način, vključno z drugimi relativno uporabnikom prijaznimi platformami, kot je Googlov Blogger, boste cenili presenetljivo in njegov preprost uporabniški vmesnik.

Možnosti prilagajanja stila straniKo gre za sloge strani, je presenetljivo graditelj spletnih mest nekoliko omejen. Edine prave splošne spremembe so na voljo med svetlo, temno ali različnimi barvami. Za spremembo videza vaših strani je na voljo veliko prijaznih in profesionalnih pisav. Različice v razdelku funkcij vam bodo omogočale urejanje besedila, ne pa ga premikalo ali spreminjalo barve; tudi spreminjanje slik je preprosto, vendar jih ne morete spremeniti v velikost ali jih premakniti na drugo območje. Besedilo in slike so postavljene v predlogo in jih ni mogoče premakniti, za razliko od mnogih drugih platform, ki ponujajo boljšo prilagoditev.
Navigacija po spletnem mestuPresenetljivo je, da je spletna stran veliko drugačna, kot smo jo navajeni mnogi. Oblika je dolga oblika, eno samo drsno stran. Če želite najti tisto, kar potrebujete, se preprosto pomaknite navzdol, dokler ga ne najdete v razdelku, kjer se nahaja. Na levi strani so pike, na katerih lahko s kazalcem miške premaknete miško in kliknete, da pridete do vsakega dela osebnega računalnika ali tabličnega računalnika; na pametnem telefonu je na levi strani del menija, ki ga lahko uporabite kot alternativo za premikanje do konca. Čeprav bo to pri nekaterih manjših podjetjih in številnih posameznikih precej dobro, se omejuje na večja podjetja. Ne bi bilo zabavno iskanje informacij na na videz neskončno drsečih straneh.
Upravljanje vsebineSpreminjanje ali dodajanje vsebine na presenetljivo spletno mesto je precej enostavno. Besedilo ali slike v katerem koli oddelku lahko enostavno spremenite takoj, ko ste izbrali začetno vsebino. Prav tako lahko hitro dodate objave na spletnem dnevniku in drugo vsebino.
Fotografije in galerijeDodajanje slik in galerij je preprosto, spletno mesto pa celo omogoča enostavne nastavitve in izvedbo diapozitivov, čeprav so omejene na en format. Še več, dodajanje videoposnetkov na spletno mesto je tako enostavno, kot da jih naložite na spletno mesto in kliknete, da jih dodate v razdelek.
Gradnja mobilnih spletnih mestTu je še eno področje, kjer presenetljivo sije! Večina platform in graditeljev spletnih strani potrebuje za namestitev in objavo osebni računalnik.

Osupljiva spletna mesta so tako enostavna in intuitivna; lahko izberete in izberete svoje sloge in predloge, naložite nekaj slik in dodate malo besedila, preden začnete objavljati, in lahko delite svoje sveže in kul spletno mesto, ki ste ga ustvarili sami.

Integracija družbene skupne rabeGumbi za skupno rabo v družabnem omrežju so na spletnih mestih presenetljivo dodani prek trgovine z aplikacijami, kar vam omogoča, da na svojem spletnem mestu imate Socialni vir. Dodajte svoje račune v družabnih medijih in lahko napišete tudi želene tvite, ki jih bodo uporabniki delili o vaših objavah in vsebini na spletnem dnevniku.
Storitve oblikovanjaKer na spletnem mestu ni omenjenih storitev oblikovanja, ne verjamem, da jih ponujajo, čeprav bi se uporabniki zaradi vodenja in morebitne pomoči morali obrniti na ekipo Strikingly..

Nekateri elementi, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto, vključujejo zemljevide, videoposnetke, kontaktne obrazce in gumbe PayPal. To bi lahko rešilo nekatere ali vse vaše potrebe oblikovanja.

Lastnosti & Orodja

ZnačilnostPregled
NastavitiLažje kot katero koli spletno mesto, ki ste ga kdaj ustvarili (ali poskušali ustvariti.)
Oblikovanje spletnih straniOblikovanje je omejeno na predloge, ki so na voljo, in nastavitve, ki jih lahko naredite zanje. Na primer, lahko izberete predlogo in spremenite njen “slog”, vendar te spremembe običajno vključujejo le spremembe barv in pisav. Elementi so na tleh postavljeni na mestu, tako da to ni mogoče.
Ime domene po meriDomene po meri so na voljo in so vključene v premijske načrte. Če imate domeno, ki jo že imate, jo lahko prenesete ali pa jo kupite na nadzorni plošči spletnega mesta.
Globina plovbeNa prvi pogled se zdi, da to predstavlja resnično težavo. Vendar pa je možno ustvariti več strani s spletnimi mesti s presenetljivo povezavo med seboj. e
Gradniki in aplikacijeAplikacije in pripomočki za spletno mesto so razmeroma omejeni. V WordPressu ne boste našli več sto aplikacij v slogu vtičnikov.
MonetizacijaTrenutno so edine možnosti zaslužka, ki so na voljo uporabnikom spletnega mesta Osupljivo, povezava do podružnic v vsebini spletnega dnevnika.
Statistika obiskovalcevZdi se, da ne obstaja nobena notranja aplikacija za sledenje obiskovalcev prek tretje aplikacije, ki bi to enostavno rešila.
Foto, video in zvokStrikingly builder spletnega mesta olajša nalaganje in dodajanje slik in videov na spletna mesta. Kot večina stvari na platformi, bosta kos tudi preprost klik ali dva.
BlogAplikacija za bloganje je na voljo za dodajanje v kateri koli del spletnega mesta Osupljivo. Ko je dodana aplikacija za blog, je izredno enostavno dodati vsebino v blog.
Google zemljevidiPreprost klik nekaj gumbov in Voila! Google Zemljevidi so vdelani na mestu Strikingly.
HTML urejevalnikS to aplikacijo lahko kopiranje in lepljenje kode HTML doda edinstvene elemente na presenetljivo spletno mesto.
Integracija socialnih medijevVključevanje Facebooka, Twitterja in Pinteresta je postopek z enim klikom in omogoča preprosto skupno rabo v družabnih omrežjih.
Obrazci in anketeNa voljo so integrativni obrazci in ankete, čeprav je prilagajanje teh obrazcev omejeno.
Skladiščni prostorProstor za shranjevanje je odvisen od izbranega paketa; brezplačni načrt ima 5 GB, Omejeni načrt s 50 GB, Pro načrt pa ima neomejeno pasovno širino.
Orodje za glasiloVključite MailChimp račun in pošljite biltene vsem svojim strankam in potencialnim strankam.
ForumIzrežite in prilepite kodo foruma, da ustvarite občutek skupnosti na svojem izjemnem mestu.
E-trgovina / Spletna trgovinaPresenetljivo omogoča integracijo Simple Store, tako da lahko lastniki spletnih mest sodelujejo v e-trgovini na svojih spletnih mestih.
Integracija prehodovTypeform je neverjetno izbran za pomoč pri integraciji prehodov, z vmesnikom povleci in spusti in intuitivno naravnimi kreacijami.
SEO prijaznoČe na čudovito spletno mesto dodate ključne besede in Meta oznake, dodate njegovemu naravnemu SEO, kar omogoča hitro dvig v SERP-jih.
Omejen dostop do spletnega mesta (zaščita z geslom)S Pro računom je mogoče ustvariti spletno mesto, zaščiteno z geslom, za zasebne skupine ali članska mesta.
Google® AnalyticsDodajanje Google® Analytics omogoča pregled obiskovalcev in njihove statistike. Od kod prihajajo obiskovalci in kako dolgo ostanejo? GA je na voljo za objave na spletnem dnevniku za omejene in pro načrte
Varnost spletnega mestaSecure Socket Layer (SSL) je standardna tehnologija za spletno varnost, vzpostavlja šifrirane povezave med strežniki in brskalnikom<
CDN tehnologija mobilne optimizacije za več jezikov:Google Translate bo upravljal z več jeziki; lahko uporabite tudi več strani ali preprosto vnesete oba jezika v besedilna polja.

Načrti & Cenitev

Presenetljivo ponuja tri različne pakete s cenami; Brezplačno, z omejitvijo pasovne širine 5 GB in presenetljivo poddomene, omejeno s 50 GB in Pro z neomejeno pasovno širino.

prost Osupljivo načrti ne dobijo URL-jev svojih spletnih strani po meri; prihajajo s presenetljivo poddomeno.com. Pridružite se brezplačnemu načrtu z nekaj kliki in e-pošto za prijavo.

Omejeno načrti so pogosto primerni za mala podjetja. Ta načrt stane 8 dolarjev na mesec in se zaračuna letno, tako da predhodni stroški znašajo 96 dolarjev. Za 96 USD bo lastnik načrta dobil 50 GB mesečne pasovne širine in brezplačno ime domene URL. In ujemanje e-pošte, skupaj s polno uporabo vseh orodij na spletnem mestu Strikingly.

Pro paket znaša 16 dolarjev na mesec, prav tako se letno zaračuna, za vnaprejšnje stroške 192 dolarjev. Z neomejeno pasovno širino, brezplačnim e-poštnim sporočilom in domeno, mobilnimi akcijskimi gumbi (kliknite, da pokličete!), HTML, CSS in Javascript.

Prosti načrt ponuja 5 GB prostora, PRO-načrt pa omogoča neomejeno pasovno širino, skupaj z e-pošto in brezplačno registracijo imena domene. Platforma Strikingly omogoča, da se spletno mesto po potrebi poveča in razširi na veliko večje in bolj dinamično spletno mesto s prilagajanjem s HTML, Javascript in CSS.

Obe plačljivi različici imata 14-dnevno preizkusno različico; to pomeni, da plačate in imate nato 14 dni časa, da preverite plačane pakete, ne da bi bili brez denarja, če se odločite, da ga sovražite.

Za primerjavo, podobna spletna mesta ponujajo premijske načrte za malo več in malo manj. Wix ponuja svoj premijski načrt, ki se začne s 4,45 USD, Weebly pa 3,29 USD mesečno za dvoletno pogodbo. Squarespace ponuja premijske načrte za 8 dolarjev, LightCMS pa se začne pri 19 dolarjih.

Presenetljivo ponuja ponudbe v obliki brezplačnih spletnih mest za vključevanje v družbene medije in spremljanje le-teh ali jim pomaga dodati oboževalce in spremljevalce.

Pomoč strankam

Na spletnem mestu je obsežen razdelek za pomoč in pogosta vprašanja; Obstaja tudi območje baze znanja z nadaljnjo pomočjo za določena področja, ki jih uporabniki lahko iščejo za svoje posebne potrebe. Od ustvarjanja spletnih strani, oblikovanja in oblikovanja ter tehničnih vprašanj lahko odgovore na večino vprašanj najdete na spletni strani Strikingly.

Obstaja tudi blog, ki obravnava številne najnovejše funkcije in pomaga pri morebitnih ponavljajočih se vprašanjih.

Prav tako lahko pošljete ekipi za podporo Strikingly prek polja s sporočili na njihovem spletnem mestu; obljublja odgovor na vaš e-poštni naslov v 24 urah in vam omogoča, da posnamete posnetek zaslona, ​​kaj se dogaja, in tako dobite predstavo o tem, kako si pomagati. Nobena funkcija klepeta ali telefonska številka ni vidna nikjer na spletnem mestu.

Enostavnost uporabe

Kot smo že omenili, je uporaba Strikingly najpreprostejši način za izdelavo spletnega mesta, ki obstaja. Naravnost in hitri kliki, dodate nekaj slik in nekaj besedila in novo spletno mesto je narejeno.

To je popolna platforma za začetnike, ki bodo lahko z enostavno uporabo graditelja spletnih strani ustvarili nekaj osupljivega brez znanja o programiranju in kodiranju. Napredni uporabniki lahko spletno mesto najdejo nekoliko poenostavljeno in nimajo možnosti prilagajanja in nadzora.

Presenetljivo ima funkcijo z enim klikom, ki omogoča dostop do Linkedinovih strani ali Facebook strani in potegne podatke za urejanje na spletnem mestu, ki jih lahko v omejenem obsegu preuredite. Dodajanje fotogalerij in delovnih portfeljev je enostavno in hitro, hitro, hitro!

Zaključek

Na splošno nam je všeč platforma Strikingly. To je eleganten ustvarjalec spletnih strani, ki ga intuitivno in hitro uporablja za ustvarjanje preprostih spletnih mest. Začetniki se sprehodijo skozi celoten postopek z zelo malo prostora za napake zaradi strukturiranih predlog. Presenetljivo je idealno za začetnike, da ustvarijo čudovita spletna mesta, in resnično je odporen na idiote.

Po drugi strani je razočaranje, da v platformi ni funkcije povleci in spusti, na voljo pa je le prilagoditev, ki jo dovoljuje namestitev predloge. Obstaja omejeno število predlog in možnosti e-trgovine, kar bi lahko spodbudilo napredne uporabnike.

Primerjaj

Osupljivo

90

Wix

96

Weebly

95

Kvadratni prostor

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map