Ogledi programske opreme za nakupovalne vozičke eCommerce


Mnenja ponudnikov programske opreme za elektronsko trgovino

Izbira platforme za e-trgovino je več kot le privlačna prodajalna, čeprav je tudi to resnično pomembno. Strankam morate zagotoviti privlačne izkušnje, pravočasno odposlati, upravljati zaloge in posodabljati prodajalno. Vse to je lahko presenetljivo in zato smo za vas raziskali najboljše platforme e-trgovine. Preberite naše ocene, če želite izvedeti, katera platforma najbolj ustreza vašim potrebam e-trgovine (sedanjost in prihodnost).

  POSLEDNJE posodobljeno: 11. junij 2016

AAWebmasters.com je neodvisno združenje za spletne skrbnike in mnenja, ocene in uvrstitve, izražene tukaj na spletnem mestu, so lastna AWA. Spletno mesto prejema nadomestilo od pregledanih izdelkov in storitev. AAWebmasters.com temeljito preizkuša vsak izdelek ali storitev in dodeli visoke uvrstitve najboljšim. AAWebmasters.com ne objavlja informacij o vseh razpoložljivih platformah e-trgovine, oblikovalcih spletnih mest ali spletnih gostiteljih. Za več podrobnosti kliknite tukaj.

Razkritje oglaševalcev

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Shopify

Potrebujete trgovino višjega cenovnega razreda? Shopify ponuja enega najbolj obsežnih seznamov funkcij e-trgovine, skupaj s širokim izborom aplikacij, s katerimi lahko razširite to funkcionalnost. Shopify je zelo enostaven za uporabo, vsaka trgovina pa ponuja tudi razdelek spletnega dnevnika za povezavo s strankami.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

BigCommerce

Želite vse? Bigcommerce ponuja celoten paket funkcij za vsako potrebo po e-trgovini. Novih graditeljev spletnih strani se tega ne bi smelo bati, saj je Bigcommerce dobro znan po tem, kako enostaven je za uporabo. Izberite predlogo, zaradi katere bo vaša trgovina mobilna.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Volzija

Le nekaj izdelkov? Volusion je solidna platforma e-trgovine, ki ponuja veliko tega, kar počnejo njeni konkurenti. Vendar programska oprema ni najlažja, predloge pa so nekoliko zastarele. Vsi načrti imajo omejitve in stroški prekomernega prenosa se lahko hitro seštejejo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

E-trgovina s kvadrata

Imejte čudovite slike? Ponudba e-trgovine Squarespace v celoti podpira poudarek njegovega ustvarjalca na bujnih straneh, bogatih s slikami. S 45 visoko-vizualnimi predlogi, ki jih lahko izbirate za svojo spletno trgovino in s polno naloženim naborom funkcij e-trgovine, bo vaša prodajalna Squarespace zagotovo pritegnila pozornost.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

3dCart

Samo začetek? S svojim intuitivnim vmesnikom in odlično podporo strankam je 3dcart odlična izbira za tiste, ki so novi v e-trgovini. Obstaja čarovnik, ki vas po korakih vodi skozi postopek namestitve, skupaj z video vajami.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Weebly e-trgovina

Imajo več različic izdelka? Weebly je platforma za e-trgovino za ustvarjalca svojih spletnih strani enako popolna kot vsaka samostojna programska oprema za e-trgovino. Poleg tega vam omogoča ustvarjanje namenskih strani izdelkov, strani kategorij in prikazov več različic izdelkov. Vaši kupci zlahka objavijo vaše strani izdelkov na družbenih medijih.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

LemonStand

Hitro rastoče poslovanje? LemonStand je za lastnike podjetij, ki se osredotočajo na rast poslovanja, in pripravljen najeti IT strokovnjaka za izdelavo svojega spletnega mesta za e-trgovino. Trgovina LemonStand se hitro prilagaja hitro rastočemu poslu, čeprav za to morate imeti razvijalca.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

CoreCommerce

Iščete veliko podporo? CoreCommerce ima odlično storitev za stranke s pomočjo običajne podpore za telefon in e-pošto, ponujajo pa tudi klepet v živo, kar je precej redko. CoreCommerce je najboljši za mala in srednje velika podjetja, saj zaračunavajo pristojbine za preseganje mesečnih omejitev za shranjevanje in pasovno širino..

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Wix e-trgovina

Več kot trgovina? Če vaše podjetje za e-trgovino potrebuje več kot samo trgovino, potem razmislite o uporabi Wixove platforme za e-trgovino, ki jo podpira velik izbor poslovnih aplikacij na trgu Wix App. Ti dodajajo poslovne funkcije, kot so e-pošta, marketinška orodja in aplikacije za stike s strankami.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Magento

Ste tehnično pametni? Kot odprtokodna platforma za e-trgovino ponuja Magento z obsežnim naborom funkcij e-trgovine in tržnico več kot 7.000 aplikacij Magento. Če želite Magento v celoti uporabljati, morate imeti možnost kodiranja ali najeti nekoga, ki bo to storil namesto vas.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Pinnacle Cart

Potrebujete pomoč pri trženju? PinnacleCart ponuja brezplačno spletno gostovanje skupaj s precej standardnim naborom funkcij e-trgovine. Podjetje je znano po tem, da je usmerjeno v trženje in ponuja različna marketinška orodja. Na voljo so tudi storitve trženja po meri za doplačilo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

1Nakupna kartica

Začeti z majhnimi in rasti? 1ShoppingCart prihaja s celotnim seznamom funkcij e-trgovine, v katere lahko postanejo nova podjetja, čeprav se na začetku morda zdijo preobsežne. Obstaja uporaben partnerski program kot del močnega tržnega svežnja za pospeševanje vašega podjetja.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

PrestaShop

Pripravljen plačati za predloge? PrestaShop, samoplačniška platforma, ima popoln vgrajen nabor funkcij za ne glede na funkcionalnosti, ki jih potrebuje vaša trgovina e-trgovine, vendar le z eno brezplačno predlogo za oblikovanje. Vendar je več kot 2.000 profesionalno zasnovanih predlog na voljo za doplačilo, večina teh pa je mobilno odzivna.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

CS-voziček

Kot veliko izbire? CS-Cart ima na razpolago kar 242 tem za vašo predlogo. Tako je velika verjetnost, da boste našli temo, za katero ne boste potrebovali veliko, če sploh kaj prilagoditve. Prilagoditev je enostavno opraviti in lahko imate različno podobo za vsako od številnih trgovin.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

WooCommerce

Dodajanje v WordPress? WooCommerce je najbolj priljubljena platforma za e-trgovino na spletu, kar je dobra novica za lastnike WordPress-a, ki jih lahko vtaknejo na svoje spletno mesto WP. WooCommerce je brezplačna, čeprav morate včasih plačati za aplikacije, ki povečujejo njeno funkcionalnost.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Zen Cart

Iščem samostojno platformo? Zen Cart je ena izmed starejših e-trgovinskih platform za samostojno gostovanje. Za prilagajanje njene osnovne privzete predloge potrebujete veščine kodiranja, nato pa lahko izbirate med več kot 2.000 vtičniki, da razširite funkcionalnost trgovine.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Spark Pay

Imeti več kot eno trgovino? Spark Pay ima dobre novice za e-trgovino baronov – prek enega skrbniškega računa lahko zaženete več prodajnih površin. To je koristno, če ciljate na različne demografske kategorije ali če imate na voljo različne vrste blaga.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Veliki kartel

Prodaja umetnosti ali glasbe? Umetniki brez veščin kodiranja ali veščin spletnega oblikovanja lahko s pomočjo BigCartela ustvarijo profesionalno spletno mesto, s katerim lahko dosežejo svoje oboževalce in prodajo svojih kreativnih izdelkov. BigCartel je najprimernejši za neodvisne izvajalce, ki želijo imeti nadzor nad svojo prodajo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

HighWire

Na strogem proračunu? Highwire ima samo dva načrta, vendar sta oba stroškovno učinkovita. Vendar Highwire še vedno ponuja vse funkcije, potrebne za vodenje popolne trgovine za e-trgovino, čeprav ne nujno z vsemi obsežnimi zvonovi in ​​požvižgi nekaterih njenih konkurentov.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

X-voziček

Ne veste glede gostovanja? Če se niste odločili za samostojno pot, X-Cart ponuja tako spletno različico platforme za e-trgovino, ki jo gosti samostojno gostovanje, in spletno gostovanje v oblaku. Obe različici zahtevata nekaj tehničnega znanja in potrpljenja, da v celoti izkoristite obsežne funkcije.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Ecwid

Želite prodati od koder koli? Ecwid je vtičnik, ki vam omogoča, da dodate trgovino e-trgovine na svoje spletno mesto. Lahko prodajate s svojega spletnega dnevnika WordPress, s Facebooka, z Googlovega spletnega mesta in kjer koli drugje. Nastavitev tega je ponavadi preprosta.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

UltraCart

Želite gumb “Kupi”? Morda kot prodajalec e-trgovine ne želite zgraditi trgovine, in tukaj je UltraCart. Na obstoječe spletno mesto dodate gumb »Nakup« ali »Dodaj v košarico« in vaša košarica gostuje v oblaku UltraCart.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Košarica Elite

Potrebujete podporo za zaledne pisarne? E-trgovina je toliko več kot prodaja izdelkov, nakupovalni voziček Elite pa ima tisto skrito stran poslovanja. Upravljanje naročil, pošiljanje in zaloge, skupaj s hitrim vnosom podatkov in izmenjavo izdelkov, olajšajo delo zalednih pisarn.

Najnovejši članki

Oglejte si vse novice

ni slike

Primerjajte InMotion Hosting proti FatCow: Kateri je najboljši …

OSNOVNO 6. januarja 2017

ni slike

Primerjajte InMotion Hosting proti Arvixeju: Kateri je najboljši …

OSNOVNO 5. januarja 2017

ni slike

Primerjajte gostovanje InMotion in A2 Hosting: Kateri je B…

OSNOVNO 4. januarja 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map