Ocene spletnega gostovanja


Vaš največji izziv ni iskanje storitve spletnega gostovanja. Odločite se, katera ustreza vašim potrebam. Toda kaj bi morali iskati? Imeli boste določene posebne pogoje. Toda pomembne skupne značilnosti bi morale biti del tega procesa odločanja.

Poiščite omejitve shranjevanja in pasovne širine. Bodite pozorni na več domenskih omejitev. Pomembna je tudi tehnična podpora. Upoštevajte to, ko raziskujete spodaj navedena spletna gostovanja.

ZADNJE posodobljeno: 28. februarja 2016

AAWebmasters.com je neodvisno združenje za spletne skrbnike in mnenja, ocene in uvrstitve, izražene tukaj na spletnem mestu, so lastna AWA. Spletno mesto prejema nadomestilo od pregledanih izdelkov in storitev. AAWebmasters.com temeljito preizkuša vsak izdelek ali storitev in dodeli visoke uvrstitve najboljšim. AAWebmasters.com ne objavlja informacij o vseh razpoložljivih platformah e-trgovine, oblikovalcih spletnih mest ali spletnih gostiteljih. Za več podrobnosti kliknite tukaj.

Razkritje oglaševalcev

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Gostovanje InMotion

Načrtovanje poslovnega spletnega mesta? Gostitelj se tam osredotoča. Za podporo jim zaračunavajo. Odkup je odličen nasvet, ki vam pomaga pri povečanju prihodka. Obstajajo 3 načrti za gostovanje, od katerih sta dva pripravljena na e-trgovino. Pomeni, da prihajajo s SSL certifikatom in v večini primerov namenskim IP.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

SiteGround

Ali je tehnična podpora vaša glavna skrb? Ta gostitelj ima takšen ugled. Siteground ponuja 3 načrte spletnega gostovanja, prilagojene velikosti vašega spletnega mesta. Pojdite z načrtom STARTUP za osnovno gostovanje. Načrta GROWBIG in GOGEEK ponujata dodatno podporo pri predpomnjenju, cena pa jo odraža.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

iPage

Prvi lastnik spletnega mesta? iPage je vaša rešitev na enem mestu. Gostovanje lahko nastavite v približno 6 minutah, goMobi, Creator Website ali Weebly pa lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta. Gostiteljski paketi vam dajo tudi 300 dolarjev tržnih dobropisov za promocijo v Googlu, Yahooju, Bingu in Facebooku.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Bluehost

Ali imate spletno mesto WordPress? WordPress podpira to spletno gostovanje. Za najboljše cene je potrebna 3-letna obveznost. Če pa se premislite, vam bodo povrnili preostali znesek. Osvojili so nagrade za podporo strankam, zato lahko pričakujete strokovno pomoč, če jo boste potrebovali.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Arvixe

Ali bodo vaše domene odločile o izbiri? Svoj načrt boste izbrali glede na to, koliko domen mora biti gostovano. Najmanj drag paket vam nudi do 6. Osebje Arvixe temelji na daljavo. Prihranki pri obratovalnih stroških Arvixeju ponujajo cenovno ugodno gostovanje. To ne ogroža uspešnosti.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Spletno gostovanje

Načrtujte, da ostanete majhni? Ta gostitelj ponuja poceni pakete za manjša spletna mesta, ki ne pričakujejo večjega števila obiskovalcev. Brezplačno ime domene in neomejen prostor pomeni, da ne boste žrtvovali funkcij za ceno. S tem gostiteljem lahko celo zaženete spletno mesto za e-trgovino.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

GreenGeeks

Želite ostati okoljsko odgovorni? Ta gostitelj govori o Zelenem gibanju. Obnovljiva energija napaja njihove strežnike. Konkurenčne cene in stotine funkcij to gostovanje olajšajo v okolju. Toda za zagon spletnega mesta vam ni treba žrtvovati ničesar, kar potrebujete.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

HostGator

Ali je prilagodljivost pomembnejša od podpore? Ta gostitelj ni za začetnike. Iz ogromnega seznama funkcij izberete tisto, kar potrebujete. Omogoča vam prilagoditev gostovanja in plačate le tisto, kar potrebujete. HostGater ponuja tudi dobropise za oglaševanje v Googlu, Yahooju in Bingu.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

1 in 1

Ali imate globalne načrte? Ta gostitelj v Nemčiji ima 13 podatkovnih centrov po vsem svetu, ki gosti 11 milijonov strank. Načrti z možnostjo CDN omogočajo prikazovanje lokalnih vsebin, predpomnjenih v 62 svetovnih središčih. Dodajte dodatne funkcije z obsežnim varnostnim paketom in ustvarjalcem spletnih mest za e-trgovino.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

A2 gostovanje

Ali sta hitrost in zmogljivost vaša pozornost? A2 gostovanje jim daje to prednostno nalogo. Njihova optimizirana tehnologija zagotavlja nalaganje strani do 20-krat hitreje kot drugi gostitelji. Cene niso najnižje, kar lahko najdete, vendar stranke vedo, da dobijo tisto, kar plačajo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Majhna pomaranča

Ali potrebujete pomoč pri znamki in identiteti? Ta storitev gostovanja ne uporablja veliko besede “neomejeno”. Ne boste našli nobenih skritih pristojbin. Plačajte, kako vam je všeč za pakete. Njihova programska oprema in uporabniški vmesnik sta osredotočena na kupca. Prav tako vam pomaga, da se osredotočite na svoje stranke.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

HostMonster

Ste zaskrbljeni zaradi rasti in povečanja? To sestrsko podjetje BlueHost ima začetne načrte, ki ponujajo dostopne poti nadgradnje. Začnite s skupno rešitev in se prepričajte, da lahko naredite preprost prehod nadgradnje. Ni možnosti mesečnega plačila.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

eHost

Ali potrebujete pomoč pri gradnji spletnega mesta? eHost je dobra izbira. Imajo ustvarjalca spletnih strani, ki uporablja več kot 1.000 predlog. Na kratek način lahko ustvarite kakovostno spletno mesto. Ta spletna mesta so optimizirana za mobilne naprave. S pomočjo aplikacij lahko vključite izbire družbenih medijev.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Medijski tempelj

Ste zaskrbljeni zaradi prometnih konic? Ta gostitelj v oblaku je znan po svoji samodejni razširljivosti. Cena gostovanja se morda zdi strma v primerjavi z drugimi, vendar temelji na mreži. Dobite boljše delovanje in zanesljivost. Najbolj priljubljen paket omogoča gostovanje do 10 spletnih mest.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

WP motor

Ali ste “vse stvari WordPress”? WordPress je lastnik te storitve gostovanja in je samo za spletna mesta WordPress. Najmanj drag načrt je 29 dolarjev mesečno. Ostali paketi imajo cene na osnovi mesečnih obiskovalcev. Cene prav tako temeljijo na številu namestitev programa WordPress, ki jih boste potrebovali za upravljanje svojih spletnih mest.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Pagely

Ste ljubitelj Amazonije? Ta gostitelj je zanimiv hibrid. Podpira le spletna mesta, ki uporabljajo platformo WordPress. Toda za gostovanje teh spletnih mest uporablja storitve Amazon Web Services. Vaši podatki so na nekaterih najboljših strežnikov, ki so na voljo. Dobi se samodejno varnostno kopiranje na storitev shranjevanja Amazon S3.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

JustHost

Ste v redu s 3-letno zavezo? Razmislite o tej sestrski družbi BlueHost in HostMonster. Dobili boste poceni, a zanesljivo gostovanje in kakovostno storitev za stranke. Več kot 100 odprtokodnih aplikacij, vtičnikov in tem povečuje vrednost. Prihranki se začnejo z enoletno zavezo in se pri treh letih bistveno izboljšajo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

GoDaddy

Ali je pomembno, da greš z imenom, ki ga poznaš? GoDaddy je kralj registratorjev domen. Če začnete tukaj, boste morda želeli, da GoDaddy velja tudi za gostitelja vašega spletnega mesta. V tem primeru je registracija vaše domene brezplačna. Začetni paket ima eno najnižjih cen, ki jo boste našli kjerkoli.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

DreamHost

Ste neprofitna organizacija? Ta storitev ponuja brezplačno gostovanje za vas. Poskrbite za DreamHost z dopisom o odločbi 501 (c) (3) z izdajo IRS. Potrdili ga bodo in nato sodelovali z vami, da bi nastavili gostovanje. Le malo drugih spletnih ponudnikov gostovanja ponuja to.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

FatCow

Je za vas pomembna e-pošta? Pridobite vse krave šale na spletni strani. Videli boste, da ponujajo poceni pakete z neomejenimi e-poštnimi naslovi. Ponudnikom spletnih strani ponujajo tudi e-trgovino in brezplačno domeno. Hitro lahko začnete.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Tekoča spletna stran

Ali želite prostoročno gostovanje? LiquidWeb je specializiran za upravljano gostovanje. Prevzamejo upravljanje vaše infrastrukture, tako da se lahko osredotočite na vsebino. Narejeni so v oblaku, tako da lahko kotirate, ko ste pripravljeni. Njihova podpora je tako dobra, da ponujajo 59-sekundno garancijo za klic.

Najnovejši članki

Oglejte si vse novice

ni slike

Primerjajte InMotion Hosting proti FatCow: Kateri je najboljši …

OSNOVNO 6. januarja 2017

ni slike

Primerjajte InMotion Hosting proti Arvixeju: Kateri je najboljši …

OSNOVNO 5. januarja 2017

ni slike

Primerjajte gostovanje InMotion in A2 Hosting: Kateri je B…

OSNOVNO 4. januarja 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map