Mnenja graditeljev spletnih strani


Preberite Ocene graditeljev spletnih strani

Zavedamo se, kako težko je ohraniti navdušenje nad ustvarjanjem svojega spletnega mesta, ko ste zapleteni v iskanje pravega ustvarjalca spletnega mesta, ki ga lahko uporabite. Morda ne veste, kaj bi iskali ali pa morda nimate pojma o tem, katere funkcije potrebujete ali celo kaj je tam. Zato smo za vas opravili preiskave. Preberite naše preglede spletnih skrbnikov, če želite izvedeti, kaj lahko ponudi vsak proizvajalec spletnih strani in kaj ima najboljše.

  ZADNJI OSNOVEN: 10. marec 2017

AAWebmasters.com je neodvisno združenje za spletne skrbnike in mnenja, ocene in uvrstitve, izražene tukaj na spletnem mestu, so lastna AWA. Spletno mesto prejema nadomestilo od pregledanih izdelkov in storitev. AAWebmasters.com temeljito preizkuša vsak izdelek ali storitev in dodeli visoke uvrstitve najboljšim. AAWebmasters.com ne objavlja informacij o vseh razpoložljivih platformah e-trgovine, oblikovalcih spletnih mest ali spletnih gostiteljih. Za več podrobnosti kliknite tukaj.

Razkritje oglaševalcev

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Kvadratni prostor

Ali je omamljanje videti pomembno? Kvadratni prostor je vsekakor vreden ogleda, če je vaše spletno mesto intenzivno na sliki, morda za fotografe, umetnike, restavracije in načrtovalce porok. Lepa spletna mesta profesionalnega videza so enostavna za izdelavo brez izkušenj s kodiranjem, blogerska platforma pa zasluži tudi hude kritike.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Wix

Brez tehničnih znanj? Wix vam omogoča, da izbirate med več kot 500 profesionalno zasnovanimi brezplačnimi predlogi za hitro in enostavno ustvarjanje svojega privlačnega spletnega mesta, ne da bi potrebovali nobeno tehnično ali oblikovalsko znanje. Wix je zelo intuitiven za uporabo z zelo kratko krivuljo učenja.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Weebly

Imejte malo podjetje? Weebly je izbira resnih blogerjev, podjetnikov in malih podjetij. Na nadzorni plošči prometa so prikazane vse vrste statistik o obiskih vašega spletnega mesta. Za tehnično nagnjene je dostop do kodiranja HTML / CSS za podrobnejše prilagoditve.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Yola

Ste spletna stran novinec? Yola je namenjena lastnikom malih in mikro podjetij, ki želijo prihraniti denar z izgradnjo lastnih spletnih strani. Z vlečenjem in spuščanjem elementov je zelo preprost za uporabo, spletno mesto pa lahko začnete delovati v nekaj urah.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Jimdo

Potrebujete spletno mesto z e-trgovino? Jimdo ponuja rešitev e-trgovine, pa tudi spletno gradnjo. Jimdo gre bolj za funkcionalnost kot za povprečnega spletnega ustvarjalca, vendar je popolnoma prilagodljiv, če veste o kodiranju. Pomoč je prek aktivnega foruma skupnosti.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Splet

Potrebujete spletno mesto za članstvo? Čeprav lahko kdorkoli ustvari spletno mesto s spletnim mestom, so funkcije, ki jih ponuja, najbolj primerne za mala podjetja in podjetnike. Ena od teh funkcij je možnost, da preprosto nastavite spletno mesto za članstvo, ne da bi pri tem potrebovali zunanjo aplikacijo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Moonfruit

Obožujte spletna mesta starega sloga? Moonfruit je starejši proizvajalec spletnih strani, ki ne vsebuje vseh zvonov svojih sodobnejših konkurentov. Moonfruit je najboljši za ljudi, ki imajo čas in potrpljenje za izdelavo svojih spletnih strani in niso popolni začetniki ali tehnofobi.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

WebsiteBuilder.com

Pripravljen plačati za izbiro? WebsiteBuilder.com se ponaša z več kot 10.000 predlogami, slikami fotografij, več spletnimi mesti in naborom polnih funkcij, vendar ti z brezplačno različico programske opreme niso na voljo. Vmesnik za gradnjo spletnih mest je čist in enostaven za uporabo, čeprav so oglasi za prodajo pogosto.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Themify Builder

Želite temo WordPress? Builder spletnega mesta Themify podpira več kot 40 tem WordPress in ponuja vtičnik za teme tretjih oseb. Za razliko od drugih ponudnikov ustvarjalcev spletnih mest, Themify ne vsebuje imena domene ali gostovanja spletnega mesta – sami ste za njihovo pridobitev.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

GoDaddy Builder spletnih strani

Ne veste, kaj potrebujete? GoDaddy’s Builder spletnih strani je generično
namenjen vsem, ki želijo izdelati svoje spletno mesto. Predloge vsebujejo trgovino za e-trgovino za lastnike podjetij. Sistem za podporo strankam GoDaddy je zelo močan in vključuje klepet v živo.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Spletni tok

Izdelava spletnih strani za druge? WebFlow je resna možnost za izkušene oblikovalce in razvijalce, ki želijo naprednejšo platformo za spletno gradnjo brez kod. WebFlow omogoča ustvarjanje resnično prilagojenih spletnih mest z dostopom do kode, če je potrebno.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Webydo

Želite spletno stran oblikovalca? Webydo so ustvarili spletni oblikovalci za profesionalne spletne oblikovalce, ki želijo izdelati izjemna spletna mesta, vendar se ne želijo naučiti, kako kodirati. Poleg običajnih oblikovalskih elementov so neverjetni učinki animacije in poudarek na odzivnem oblikovanju.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Osupljivo

Potrebujete samo eno stran? Oglejte si presenetljivo, če potrebujete elegantno spletno spletno mesto, prijazno mobilnim napravam. V kratkem času lahko preprosto postavite spletno mesto z uporabo brezplačnih predlog, ki so odzivni na mobilne naprave. Dolga oblika ene strani vašega spletnega mesta se lahko nekaj navadi.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Spletno vozlišče

Ali je pomembno več jezikov? Lastniki podjetij, ki poslujejo po vsem svetu, lahko z WebNode dosežejo stranke v 20 jezikih. Vse predloge so popolnoma funkcionalne, vendar bodo morda potrebne nekatere prilagoditve, da jih prilagodite trenutnim visokokakovostnim pričakovanjem glede sijaja.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

WebStarts

Želite prazno platno? Osvobodite notranjega oblikovalca s programom WebStarts tako, da povlečete poljuben element oblikovanja kamor koli na svoji spletni strani – ta je popolnoma nestrukturiran. Teme so dodatno prilagodljive in se samodejno pretvorijo v spletna mesta z odzivom na mobilne naprave.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Spletna stran

Želite, da ga nekdo zgradi? Webs.com ponuja DIY programsko opremo za spletno oblikovanje, ki vam omogoča izdelavo osnovnega, brez posebnosti funkcionalnega spletnega mesta. Vendar pa ponujajo tudi popolnoma prilagojeno storitev spletnega oblikovanja, v kateri opišete spletno stran sanje in jo izdelajo za vas.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

SiteBuilder.com

Izbirčen glede svojega dizajna? Z več kot 10.000 poslovnimi predlogi bodo lastniki malih podjetij našli strani, ki jim je všeč pri spletnem mestu SiteBuilder. Začetni ustvarjalci spletnih strani z urejevalnikom povleci in spusti zlahka ustvarijo razmeroma profesionalna spletna mesta.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Domačija

Začetek podjetja? Domačija je usmerjena v mala podjetja, ki potrebujejo dokaj preprosta spletna mesta. Nekaj ​​časa je že dolgo in njegove predloge niso tako moderne, kot jih imajo drugi ustvarjalci spletnih strani. Za preizkušanje Homestead lahko uporabite obsežno 30-dnevno brezplačno preskusno različico.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Virb

Ustvarjanje vašega portfelja? Virb je primeren za tiste, ki postavljajo portfelj, ki je težaven za slike. Enostavno je nastaviti spletno mesto in eksperimentirati z različnimi temami, med galerijami in fotografijami pa lahko izbirate kar nekaj. Dodajanje fotografij neposredno iz Flickr in Vimeo je enostavno.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

Ustvarjalnik IM-jev

Želite vitko spletno stran? IM Creator vam omogoča hitro izdelavo vitkega in profesionalnega spletnega mesta. V tem primeru “vitko” pomeni gladko in slikovno težko, ki temelji na eni od več kot 70 dobro zasnovanih predlog, vse pa so vnaprej z vsebino vzorca. “Hitro” je posledica odličnega urejevalnika za povleci in spusti.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

SimpleSite

Iščete preprosto in hitro? SimpleSite je primeren za tiste, ki želijo spletno mesto hitro pripraviti in jim ni vseeno, kako je videti. Spletna mesta, ustvarjena s programom SimpleSite, ne izgledajo zelo profesionalno in obstajajo omejene možnosti prilagajanja.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

uCoz

Nisi prepričan o prilagoditvi? uCoz vam omogoča izdelavo celovitih spletnih mest s celotno paleto možnosti prilagajanja. Začnite z nobenim, z 250 predlogami, ki so na voljo, ali spremenite slog strani in dodajte vtičnike ali vstavite roke v kodo HTML / CSS za popolno prilagoditev.

PREBERITE PREGLED
POSKUSITE SEDAJ

MotoCMS

Potrebujete preprost in lep dizajn? MotoCMS je preprost za uporabo spletnega mesta, ki vam omogoča ustvarjanje profesionalnih spletnih mest v načinu WYSIWYG (kaj vidite, kaj dobite). Od prve predstavitve leta 2008 je pridobila veliko oboževalcev in podpornikov, zlasti med začetniki.

Najnovejši članki

Oglejte si vse novice

ni slike

Primerjajte InMotion Hosting proti FatCow: Kateri je najboljši …

OSNOVNO 6. januarja 2017

ni slike

Primerjajte InMotion Hosting proti Arvixeju: Kateri je najboljši …

OSNOVNO 5. januarja 2017

ni slike

Primerjajte gostovanje InMotion in A2 Hosting: Kateri je B…

OSNOVNO 4. januarja 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map