Mali oranžni pregled 2016


Majhna pomaranča

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

Majhna pomaranča

Small Orange (ASO), ustanovljen v Atlanti pred več kot desetletjem, ponuja različne storitve spletnega gostovanja za posamezne uporabnike in mala podjetja. Trenutno ima podjetje sedež v Austinu v Teksasu in ima močno delovno silo za 80 ljudi. Preberite naš pregled Mala oranžna spodaj.

Prednosti

 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Podpora za Node.js in Ghost Blogging Platform
 • Širok razpon načrtov gostovanja
 • Brez skritih pristojbin

Slabosti

 • Telefonska podpora je treba izboljšati

Pregled

 • Spletna stran: www.asmallorange.com
 • Sedež: Atlanta, GA
 • Leto ustanovitve: 2003
 • Kategorije: Spletno gostovanje
 • Storitve: V skupni rabi, VPS, gostovanje v upravljanju WordPress, gostovanje v oblaku
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Small Orange (ASO), ustanovljen v Atlanti pred več kot desetletjem, ponuja različne storitve spletnega gostovanja za posamezne uporabnike in mala podjetja. Trenutno ima podjetje sedež v Austinu v Teksasu in ima močno delovno silo za 80 ljudi.

Small Orange ponuja več cenovno dostopnih namenskih strežnikov, virtualnega zasebnega strežnika (VPS) in skupnih načrtov strežnikov, ki bodo všeč tako posameznim uporabnikom kot tudi malim podjetjem. Kljub temu podjetje nima več funkcij in specifikacij, ki jih najdemo v InMotion Hostingu, vrhunski storitvi spletnega gostovanja AWA.

Pozitivno je, da ima podjetje enega najhitrejših strežnikov med ponudniki gostovanja v skupni rabi, zato vsakič, ko stranke obiščejo vaše spletno mesto, deluje optimalno. Za prilagoditev najmanjšega spletnega mesta na najhitreje rastoče podjetje ASO ponuja načrte po različnih cenah, primernih za denarnico.

Iskren spletni gostitelj

Small Orange je eden najbolj uglednih ponudnikov spletnega gostovanja, saj vedno prodaja tisto, kar lahko v prvi vrsti ponudi. Z drugimi besedami, vaše spletno mesto bo vedno delovalo optimalno, kot je bilo obljubljeno, za razliko od storitev gostovanja drugih nevestnih podjetij v spletu.

To podjetje za spletno gostovanje ne daje predpostavk, ko gre za uporabo strežnika njihovih strank in virov, ki jih imajo, kot to počnejo nekatere druge gostiteljske družbe. Namesto tega poskrbijo, da so bili za vsako stranko na voljo ustrezni viri, tudi ko so jih vsi uporabljali po svojih najboljših močeh.

Podjetje se je posvetilo zeleni

Majhna oranžna barva je namenjena zeleni barvi, če 150% svoje porabe energije uskladi s certifikati za obnovljive vire energije. Podjetje tudi svoje zaposlene spodbuja, da delajo od doma na način, da zmanjšajo energijo. Čeprav vsa ta prizadevanja niso povezana z njihovimi načrti za spletno gostovanje, ustvarja dober občutek, če veste, da delate s podjetjem, ki je namenjeno zmanjševanju porabe energije in spodbujanju okolju prijaznejšega okolja.

Spodnja črta

Enostaven za uporabo in cenovno ugoden, Small Orange je zanesljivo podjetje za gostovanje za tiste, ki ne potrebujejo močno naloženega strežnika. Kljub temu pa spletni strežnik nima nekaterih funkcij, ki jih je našla konkurenca.

Ključne funkcije

 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • Strežniki SSD
 • Neomejeno domen
 • 24/7/365 Podpora strankam
 • Neomejeni e-poštni računi
 • Strojna oprema Enterprise Class Server
 • Filtriranje neželene pošte in virusov
 • Samodejni odzivalci
 • WordPress optimizirani strežniki
 • Dnevne varnostne kopije
 • Weebly Builder spletnih strani
 • Imeniki, zaščiteni z geslom

hitre povezave

Razsodba industrijskih strokovnjakov o majhni pomaranči

Spletno gostovanjeOcene strokovnjakov nimajo vpiti “Moja spletna stran ni več!”, Okus po njih, morda zato, ker so preprosto preizkusili storitev za kratek čas in ne v daljšem časovnem obdobju, kot je Majhna Orange stranke imajo.

Kaj imajo strokovnjaki radi o Mali oranži?

 • Poceni načrti, da začnete
 • Enostavna uporaba nadzorne plošče
 • Ponuja dober pravilnik o vračilu stroškov
 • Brez skritih pristojbin za razliko od mnogih drugih gostovalnih podjetij
 • Hitri strežniki SSD

In njihovi negativi?

 • Njihov incident v decembru 2015 (z velikimi izpadi prek celotnega odbora) je bil neizprosen
 • Brez telefonske podpore strankam
 • Klepet v živo je lahko omejen

Medtem ko se strokovnjaki manj ozirajo o Mali oranžni, se njihovi negativi ujemajo s tistimi, kar pravijo stranke gostiteljske storitve. In če nekoga v službi za stranke ne morete hitro dobiti na liniji, ko se vaše spletno mesto spusti, boste tudi vi zelo nadleženi.

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja o majhni pomaranči

Iskreno povedano, kupci najverjetneje ne bi mogli podpirati dejanskih koristi malega oranža, saj bi na svojih spletnih straneh imeli dovolj časa. Najpomembnejši del spletnega mesta je, da je na voljo! Vendar smo izkopali nekaj stvari, ki so se jim kupci zdeli všeč.

 • Hitro gostovanje
  Čeprav obstajajo izpadi, ko A Small Orange deluje, deluje dobro in hitro.
 • CPanel je enostaven za uporabo
  Gostovalni vmesnik je preprost in čist za uporabo.

Čeprav obstajajo nekateri kupci, ki niso imeli nobenih težav s platformo, večina pa se napoti nanje.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na majhno pomarančo

Mala pomaranča je v zadnjem času trpela zaradi nekaterih zelo grozljivih pregledov strank – na splošno na področjih nadgradnje in podpore.

 • Borite se, da bi zagotovili čas, ki ga stranke zahtevajo
  Žal so se kupci (kolektivno) pritožili zaradi nesprejemljivega števila izpadov in ob tem podaljšali čas. Videti je, da so izbrisali tudi vse pritožbe s svoje Facebook strani – slaba storitev za stranke in informacije?
 • Telefonska podpora ni na voljo
  Čeprav imajo funkcijo klepetanja v živo, če želite nekoga poklicati po telefonu, to več ni možnost
 • Podpora tehnično ni primerna za hitro reševanje vprašanj
  Medtem ko bo podpora morda lažje rešila majhne težave, lahko pričakujete, da boste na več tehničnih vprašanj čakali dolgo, medtem ko bodo iskali rešitev za vas..
 • Del skupine EIG
  Skupaj z Arvixejem, HostGatorjem in BlueHostom so v bistvu isto podjetje in vse storitve so zavrnile.

Zanesljivost & Občasni čas

Small Orange ima enega najboljših časov delovanja in najhitrejšega odziva strežnika vseh spletnih gostiteljev, ki smo jih preučevali. Čas, v katerem začne delovati strežnik v skupni rabi (in vaš blog), se imenuje uptime, odzivni čas pa hitrost strežnika za nalaganje vsebine, ko obišče vaš blog.

Statistični čas in čas odziva običajno spremlja Cloud Spectator in ASO je ploskala ASO-ju zaradi hitrosti in stabilnosti svojih strežnikov. ASO je zelo cenjen, saj ne zagotavlja neomejenega shranjevanja in pasovne širine. Vendar pa morate izbrati paket spletnega gostovanja na podlagi tega, kar vaše spletno mesto resnično porabi.

Tako kot Arvixe in GoDaddy tudi ASO zagotavlja 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, kar pomeni, da vam bodo plačali za vse dodatne odmore.

Časi zakasnitve / odziva: 99,9% čas delovanja in odzivni čas 549 ms. To je zgoraj skupaj z dobro znanimi ponudniki spletnega gostovanja.

Da bi zagotovili kakovostno storitev, to ugledno podjetje za spletno gostovanje vzdržuje dva različna ameriška strežnika v Michiganu, Dearborn, Teksasu in Dallasu. Oba podatkovna centra se ponašata z visoko zmogljivimi omrežji, ki sta nevtralizirana.

Podatkovna središča so sestavljena iz niza varnostnih funkcij, vključno z biometričnim dostopom in dostopom do tipkovnic, fizičnimi preverjanji ID-ja; popoln nadzor CCTV, podprt z digitalnim snemanjem na datoteko; in dežurni tehniki za podporo na kraju samem.

Oba podatkovna centra uporabljata odkrivanje DDRS Arbor Networks Peak Flow in imata večnamensko visoko zmogljivo omrežje kakovosti, ki ga upravlja IP.

Lastnosti & Orodja

ASO ponuja nekaj odličnih funkcij, paketi za gostovanje pa prihajajo s samodejno namestitvijo skriptov, SSD, ki jih poganja SSD, in vsakodnevnimi varnostnimi kopijami, neomejenimi POP3, MySQL, poddomenami, posredniki e-pošte, seznami poštnih sporočil in računi FTP, kar je ponudba, ki ne veliko spletnih strani za gostovanje je.

ZnačilnostPregled
Pasovna širina in prostor na diskuSmall Orange ponuja omejeno pasovno širino in prostor na disku ter se razlikuje glede na različne načrte gostovanja. Vendar to preseneča številne, saj različna spletna mesta za gostovanje ponujajo neomejeno pasovno širino in prostor na disku z vsemi svojimi gostovalnimi paketi.

Čeprav lahko izbirate med številnimi gostovalnimi paketi, ki jih imate na voljo, morate nadgraditi na VPS ali namenski načrt gostovanja, če presežete omejitev prostora na disku, kar je lahko za marsikoga precej moteče.

Nadzorna ploščaASO vsem svojim strankam zagotavlja cPanel (in WHM, če je primerno) za Linux, najbolj priljubljeno nadzorno ploščo. Vendar morate dvakrat preveriti stroške licence, preden se prijavite, saj to ni nujno brez močnejših načrtov. ASO ne podpira sistema Windows. Nadzorna plošča omogoča upravljanje različnih vidikov, povezanih z vašim spletnim mestom, z ene lokacije. Na primer, lahko namestite aplikacije, kot sta WordPress ali Joomla, spremljate, koliko pasovne širine in pomnilnika uporabljate, in na svoje spletno mesto vstavite nove datoteke. ASO ima nekaj izvrstnih dodatnih funkcij za dostop do varnostnih kopij cPanel, kot je R1Soft, varnost SiteLock, namestitev Cloudflare z enim klikom, Page Speed ​​Optimizer, izbirnik PHP, pa tudi njihov Ghost Installer (prek Softaculous). ASO s svojim precej aktivnim odjemalcem za obračunavanje in podporo ponuja dostop do njihove široke baze znanja in video vadnic.
Spletna stran BuilderLastnikom malih podjetij je omogočen nemoten prehod od ustvarjanja spletnih strani do gostovanja spletnih strani s pomočjo vgrajenega gradbenika spletnih strani ASO z imenom Weebly. Eno spletno mesto lahko ustvarite brezplačno z vgrajenim orodjem in ustvarite toliko spletnih strani, kot želite. Weebly ima številne predloge in orodje povleci in spusti, ki vam omogoča hitro ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta. Denar lahko prihranite z vgrajenim orodjem ASO, saj če uporabljate Weebly ločeno, vam plačujejo svoje storitve, če imate svojo domeno. ASO ponuja storitve oblikovanja za enkratne stroške v višini 800 do 1100 dolarjev v skladu s kompleksnostjo vašega spletnega mesta za tiste, ki želijo profesionalno oblikovati svojo spletno stran. Za ustvarjanje spletnega mesta bodo uporabljali WordPress ali drug sistem za upravljanje vsebin.
WordPress spletne straniLogično je, da je podprt tudi WordPress. Iz razdelka aplikacije Softalicious v CPanelu lahko namestite sistem za upravljanje vsebine (CMS). Ko je nameščen, lahko z WordPressom ustvarite diaprojekcije, strani, objave in drugo vsebino. WordPress porabi več kot 24% celotnega spleta, zato ne preseneča, da veliko spletnih mest za gostovanje zagotavlja optimizirane upravljane načrte gostovanja WordPress. Žal Small Orange ne ponuja upravljanega gostovanja WP. Če ima vaše majhno podjetje spletno mesto WordPress, ki dobiva ogromen promet in je osrednjega pomena za podjetje, potem toplo priporočamo uporabo upravljanega WP gostovanja. Upravljani gostitelji WP skrbijo za tehnično ponudbo programa WordPress za vas. Gostitelj na primer za vas izvede posodobitve programske opreme WP, zažene spletno mesto na strežnikih, optimiziranih za WP, daje platformo za preizkušanje sprememb na vašem spletnem mestu WP in vsakodnevno varnostno kopiranje. Naš najboljši izbor za upravljano gostovanje WP je WP Engine.
Spletne aplikacijeSmall Orange ponuja neprimerljiv izbor spletnih aplikacij, ki bodo prilagodile vaše spletno mesto. Če želite začeti blog, izberite WordPress ali eno od drugih razpoložljivih aplikacij za blog in ga namestite s klikom gumba. Če vas zanima, da bi dobili nekaj programske opreme CMS, želite koledar ali forum na svojem spletnem mestu ali razmišljate o gostovanju spletnih iger, vas ASO zajame. Obstajajo tudi različna orodja, namenjena natančno spletnim mestom za e-trgovino, in druga, namenjena izobraževalnim mestom. Ustvarite lahko wikije in orodja za anketiranje – možnosti so neskončne. Ne glede na vrsto spletnega mesta, ki jo nameravate zagnati, je povsem očitno, da ASO ponuja več kot nekaj aplikacij, ki bi ga lahko znatno povečale.
Rešitev za elektronsko poslovanjeČe nameravate ponuditi izdelke ali storitve, vas bo pokril Mali oranž. To podjetje za gostovanje ponuja načrte gostovanja podjetja na osnovi Linuxa (Startup, Small Business in Enterprise), ki vključujejo brezplačen sloj zaščitne vtičnice (SSL certifikat), industrijo plačilnih kartic (PCI) in namensko skladnost IP naslovov za zaščito transakcij.
Varnostne funkcijeGostovalni načrti imajo nekaj varnostnih funkcij. Tudi pri najosnovnejšem načrtu ste prepričani, da ste našli imenike, zaščitene z geslom, zaščito pred vročimi povezavami / pijavkami in IP-blokiranje. Za še večjo varnost bi morali izbrati SiteLock (ki znaša 20 USD na leto). SiteLock običajno izvaja vsakodnevno skeniranje zlonamerne programske opreme, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, spremljanje sprememb datotek in drugo, odvisno od izbranega paketa gostovanja.
Neomejeni naslovi po e-poštiMali oranž omogoča lastnikom spletnih strani, da ustvarijo neomejeno število e-poštnih naslovov, povezanih z vsako domeno, ki jo gosti. To je dragocena lastnost, zlasti za podjetja, saj lahko vsak uslužbenec dodeli svoj osebni e-poštni naslov. To gostovanje vam omogoča tudi redno pošiljanje e-pošte, kar je dragoceno, če se kdo zgodi, da e-poštni naslov v vaši domeni ni prisoten. Pomaga, da boste dobili vsa sporočila, poslana na vaše spletno mesto.
90 dnevno jamstvo za vračilo denarjaJe ena najdaljših v panogi, saj omogoča dovolj časa za pregled storitve. Upoštevajte, da domene niso vključene v to ponudbo, zato vam bomo odšteli standardni strošek domene, če vam povrnete brezplačno domeno. Mnogi v industriji to počnejo.
Popolnoma razširljivPreprosto nadgradite in nadgradite po želji.
Dva meseca brezplačnoČe plačate eno leto vnaprej, prejmete brezplačno domeno in dvomesečno brezplačno gostovanje
Neomejeno vse ostaloNeomejeni računi FTP, poddomene, poštni seznami, elektronska pošta, posredniki e-pošte in baze podatkov so standardno
Dnevne varnostne kopijeZelo priporočljivo je, da izvajate varnostne kopije zunaj mesta, čeprav se izvajajo avtomatizirane dnevne varnostne kopije
Ruby na tirnicahZa razliko od številnih spletnih mest, ki uporabljajo vtičnik cPanel za Ruby, za svoj Ruby uporabljajo Passenger, tako da je vedno na voljo najnovejšega nameščenega Gema
Gostovanje spletnega dnevnikaSo eden redkih ponudnikov gostovanja, ki imajo nameščen Node.js. Tako je mogoče namestiti novo platformo za bloganje Ghost..

Načrti & Cenitev

Majhni oranžni načrti za skupno gostovanje olajšajo iskanje možnosti, ki ustreza vašemu proračunu in potrebam. Poleg tega je to ugledno gostovalno podjetje, ki vas ne pretira na nič, ampak zagotavlja dejansko neomejeno gostovanje.

Small Orange loči gostovanje na pet vrst načrtov: hibridni / namenski, oblačni VPS, poslovni, preprodajalec in deljeni. To podjetje ponuja samo gostovanje na osnovi Linuxa.

Majhna pomaranča razume, kaj želijo stranke. Odkritosrčne so glede mesečnih cen paketov, namesto da prikažejo nižje cene letnih načrtov na svoji prvi strani. Ko vas obvestijo o svojih mesečnih stroških, vam ponudijo dva meseca brezplačno in brezplačno domeno, če se naročite za celo leto.

Čeprav je ideja enaka (podpišite pogodbo za plačilo manj), se zdi manj kot preganjanje, ko gostitelj vnaprej sprejema njihove cene, da začne z.

Pomoč strankam

Podpora strankam je eno od področij, ki opušča Mali oranž. Kot da večino svojega časa preživijo delajo na vseh drugih vidikih poslovanja, zato niso imeli možnosti, da bi vključili stalno podporo strankam.

Glede velikosti tehnične podporne skupine Small Orange ni jasno, saj skoraj celotno osebje dela od doma. Ta gostiteljska družba nima lastnega osebja, ki bi delalo na dosegu svojih strežnikov, kot druge gostiteljske družbe.

Nekaj ​​strank se je predstavilo in trdijo, da niso dobili dovolj nasvetov ali odgovorov na nekatere najbolj tehnične poizvedbe.

Podpora je na voljo skozi vozovnico in e-pošto 24/7, vse leto. Čeprav ni telefonske podpore, je podpora za klepet v živo na voljo, vendar le ob delavnikih. Ponovno je to mogoče, saj nimajo osebja, ki je lastno kot drugi ponudniki.

Čeprav obstaja podpora za stranke, ASO odvrača ljudi od uporabe tega podpornega orodja za tehnično pomoč.

Enostavnost uporabe

Čeprav je spletna stran čudovito zasnovana, je enostavna za uporabo, saj lahko preprosto dostopate do vsega, kar je na domači strani. Izberete lahko svežnje ali pa poiščite svoj popoln načrt, v katerem so navedeni vsi ponujeni paketi. Spletno mesto je preprosto in neverjetno, zato ni nereda in nepotrebnih vsebin in slik.

Če se premikate z drugega spletnega gostitelja, lahko Mali oranž ponuja že znan vmesnik. Tako kot mnoga gostiteljska podjetja uporabljajo tudi cPanel, grafični vmesnik, ki olajša stvari, kar zadeva postopek gostovanja. Imajo tudi najbolj popolne in dobro napisane slovarje in vadnice, kar smo jih kdaj videli od spletnega gostitelja.

Čeprav večina načrtov prihaja s CPanelom, morate pred nakupom to še enkrat preveriti, saj je videti, kot da nekateri načrti ne vključujejo cPanela. CPanel je odlično orodje nadzorne plošče za začetnike in izkušene uporabnike in preprosto omogoča upravljanje spletnega mesta in gostovanje brez stresa.

Zaključek

Mala Oranžna vam bo všeč, če je vaša glavna hitrost hitrost spletnega mesta. Ima najhitrejše čas delovanja in odzivnosti strežnika. ASO ne zagotavlja neomejenih virov, zato je pasovna širina vašega spletnega mesta in prostor na disku omejena, da se izognete preobremenitvi. Zato je mogoče hitro dostopati do njegovih spletnih strani. ASO ima vrsto gostovalnih načrtov, ki imajo različne cene, da ustrezajo vašim željam in finančnemu načrtu.

Edina napaka je, da nima enake ravni zaščitnih funkcij, ki jih nudijo drugi gostitelji, in ne nudi klicne podpore 24/4/365. Z gostiteljem, kot sta Arvixe ali GoDaddy, vam bo bolje, če želite imeti stalen dostop do telefonske podpore ali voditi podjetje za e-trgovino..

Majhna pomaranča olajša izdelavo spletnega mesta, primernega za osebno ali majhno poslovanje, in tudi po ugodnih cenah. Povedano je, da spletni strežnik nima funkcij (kot so upravljani WordPress, strežniki, ki temeljijo na sistemu Windows), ki jih ponujajo Dreamhost, Arvixe in Liquid Web (izbira urednikov za gostovanje na ravni podjetja).

Če imate dejanske ambicije do vrhunskega spletnega mesta, so to storitve, ki se uporabljajo kot temelj. Mala pomaranča je namenjena tistim, ki imajo bolj skromne potrebe.

Primerjaj

Majhna pomaranča

89

Gostovanje InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map