Košarica Elite Review 2016


Košarica Elite

Obiščite spletno mesto

8.8


Ocena AWA

Košarica Elite

Nakupovalna košarica Elite je izpopolnjen ponudnik sistem e-trgovine / nakupovalnih košaric, ki avtomatizira večino vašega poslovanja; tržni in operativni procesi so brezhibno integrirani. Od grafičnega oblikovanja do gostovanja, platforma ponuja celovito rešitev za nemoteno poslovanje na spletu. Enajst let raziskav in razvoja je povzročilo, da je programska oprema, ki je intuitivna, uporabnikom prijazna in večnamenska, pripravljena z zmogljivim CRM sistemom in hiperzvočno tehnologijo CDN za optimalne prihodke. Preberite naš pregled Elite nakupovalni voziček spodaj.

Prednosti

 • Podatke o spletnem dnevniku posreduje tretjim osebam
 • Dodatne uporabne funkcije
 • Zmogljiv zadnji teden
 • 14-dnevna brezplačna preizkusna različica

Slabosti

 • Omejene predloge
 • Brez mobilne aplikacije

Pregled

 • Spletna stran: www.ShoppingCartElite.com
 • Leto ustanovitve: 2009
 • Kategorije: Programska oprema za nakupovalno košarico
 • Brezplačen preizkus: 14 dni

Košarica Elite ponuja celoten sklop storitev, od avtomatiziranega inventarja in avtomatiziranega sledenja do enostavnega vnosa podatkov in samodejnih posodobitev stanja. Vključuje preproste vire podatkov, integracije hitrih knjig in celo avtomatizirana orodja za vohunjenje / ponovno določanje cen, s katerimi boste prepričani, da ste konkurenčni.

Košarica Elite vsebuje programsko opremo za načrtovanje podjetniških virov (ERP), pa tudi programsko opremo za upravljanje odnosov s strankami (CRM), spremljanje zaposlenih, avtomatizacijo skladišč ter analitiko groženj in angažiranje, da zmanjšajo nekvaliteten in goljufiv promet.

Priporočljivo: Per SCE je bila platforma zgrajena za podjetja s 3 – 25 zaposlenimi; zlasti spletnih maloprodajnih in veleprodajnih operacij, nezadovoljnih z omejitvami njihove osnovne nakupovalne košarice.

Področje fokusa / posebnosti: Cilj SCE je biti celovit sistem, od avtomatizacije do optimizacij in grafike, po precej manj visoki ceni kot večina polno opremljenih platform.

Tehnični podatki / Omejitve? Standardne (brezplačne) možnosti oblikovanja so pri tej družbi nekoliko omejene. Ko začnete nastaviti trgovino na SCE, je brezplačna na voljo samo ena osnovna predloga. Na voljo je veliko funkcij za prilagajanje vaše spletne trgovine, vendar jih običajno plačamo.

Poleg tega je načrt ravni 1. stopnje SCE relativno poceni in znaša le 19,99 USD na mesec, zato se zdi, da je že od začetka dober načrt za mala podjetja. Vendar je omejena na 1.000 izdelkov; zaradi tega se boste, ko rastete, prijavili na enega najdražjih načrtov.

Prilagodljivost / Soba za rast: Lahko prenesejo minimalne račune do Enterprise paketov 1MM izdelkov, zato je na voljo dovolj prostora.

Garancija za vračilo denarja? Spletno mesto ponuja 7-dnevno garancijo za vračilo denarja, na voljo pa je tudi brezplačno 14-dnevno preskusno obdobje za preverjanje platforme, preden jim daste podatke o svoji kreditni kartici. Spletno mesto prav tako beleži 100-odstotno garancijo za vračilo denarja za uporabnike podjetja, ne da bi podrobneje opredelilo, kako ta garancija deluje.

Ugled: Zdi se, da Elite trpi zaradi nekaterih rastočih bolečin. WOT poroča, da je spletno mesto samo 42% zaupanja vredno in 39% varno za otroke. Mnenja, ki jih najdemo na internetu, so različna, vendar se nagibajo k šibkim stranem. Zdi se, da njihova storitev za stranke ni primerljiva v primerjavi z drugimi podjetji v industriji platform e-trgovine..

Nekateri mnenja uporabnikov govorijo o slabi storitvi in ​​nepričakovanjih, da bi spletno mesto postavili in pospešili hitrost. Lastniki podjetja bi bili dobro, da bi bili pozorni na svoje uporabnike in bolje reševali vprašanja glede storitev za stranke, da bi ostali še naprej v prometu in zmanjšali pogostost kazni.

Nagrade & Potrdila o kakovosti: Naše iskanje je pokazalo nekaj certifikatov za plačilne platforme, kot sta Payleap in PSIGate.

Zakaj izbrati nakupovalni voziček Elite? SCE omogoča prilagoditev vseh delov vašega spletnega mesta za e-trgovino, SCE pa lahko plačate tudi za izdelavo avtomatiziranega spletnega mesta za vas. Platforma ponuja tudi odličen zaledni program.

Ključne funkcije

 • Sistem prodajnega mesta
 • Združljiv s PCI
 • Integracija Google Analytics
 • Integracija hitrih knjig
 • Orodje za primerjavo cen
 • Podpira več valut
 • Več kot 60 plačilnih prehodov
 • Notranja obdelava kreditnih kartic
 • Orodje za spreminjanje velikosti slike
 • Facebook Integracija
 • Podpira eBay in Amazon
 • Pripravljen za SEO

Razsodba industrijskih strokovnjakov za nakupovalni voziček Elite

Platforma e-trgovine Zaradi nekega razloga obstaja veliko neskladje med mnenji potrošnikov in strokovnjakov, čeprav je to dobra novica za nakupovalni voziček Elite. Medtem ko strokovnjaki niso bili povsem enotni v hvali programa, so ga dodelili ocene, ki segajo od šest do osem od desetih. To je precej skok iz povprečja potrošnikov, ki se giblje okoli enega.

Med strokovnjaki se tudi glavni element SEO izpostavlja kot glavni plus za nakupovalni voziček Elite. Nenavadno so tudi ocene in funkcije za pomoč in podporo popoln rezultat, čeprav se zdi, da se bolj nanašajo na razpoložljive vire kot na zmožnost pogovora z osebo.

Ta največji očitek proti nakupovalnemu vozičku Elite se je nanašal na njihove predloge. Program se ne uvršča po enostavnosti uporabe, zato je težko prilagoditi teme, ki že od začetka niso tako impresivne. Veliko strank se odloči za plačilo storitev oblikovanja po meri, da kar najbolje izkoristijo svojo spletno stran.

Na splošno se strokovnjaki strinjajo, da je nakupovalni voziček Elite vsekakor vredno preveriti, še posebej, če iščete zelo razširljiv program, ki je opremljen z zmogljivimi orodji za inventar in trženje.

 • http://ecommerce-software-review.toptenreviews.com/shopping-cart-elite-review.html

Pozitivne ocene in mnenja potrošnikov o nakupovalni košarici Elite

Edini pozitivni pregled, ki smo ga našli, je dejal ravno nasprotno od vseh negativnih ocen. Zdi se, da je ta zadovoljna stranka izjema, ko gre za spletna mesta za pregledovanje tretjih oseb. Kot rečeno, spletna stran Shopping Cart Elite ima obsežen seznam pozitivnih pričevanj strank. Raziskava o pričevanjih razkriva nekaj skupnih niti:

  • Močna orodja za SEO in poročanje. Uporabniki poročajo, da je preklop na nakupovalni voziček Elite pripomogel k izboljšanju uvrstitve njihovih iskalnikov in učinkovitejšemu ciljanju na ključne besede.
  • Dostop do nadarjene oblikovalske ekipe. Čeprav se sliši, da manjka storitev za stranke, je očitno oblikovalska ekipa izkušena, koristna in enostavna za stik.
  • Prilagojena pozornost. Tako v potrošniških pregledih kot v pričevanjih generalnega direktorja Igorja pogosto omenjajo po imenu. Očitno ima zelo praktičen pristop do ravnanja s strankami, s pomočjo katerega se lahko vsako podjetje počuti pomembno in cenjeno.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na nakupovalni voziček Elite

Branje uporabniških pregledov nakupovalne košarice Elite je skoraj boleče. Besede “grozno”, “iztrganje” in “pazite” se pojavljajo večkrat. Pravzaprav je velika večina uporabnikov podjetju dala oceno nič. Niti niso dobili zasluga za poskus.

Glede na preglede se sliši, kot da so kupcem obljubili veliko več od prejetih. Čeprav podjetje ponuja predstavitev v živo in 14-dnevno brezplačno preskusno različico, to očitno ni bilo dovolj za natančno sliko programske opreme. Nakupovalni voziček Elite se zaračunava kot bogata funkcija, vendar kupci poročajo, da številne oglaševane funkcije preprosto niso delovale ali celo obstajale.

Uporabniki so tudi jasno povedali, da je v bistvu nemogoče pridobiti zastopnika za storitve za stranke. Večkratni klici, e-poštna sporočila in poizvedbe v Skypeu večkrat niso dobili nobenih koristnih odgovorov.

 • https://bestcompany.com/ecommerce/company/shopping-cart-elite/
 • https://www.shoppingcartelite.com/articles/shopping-cart-elite-reviews-from-best-company

Oblikovanje & Prilagoditev

Predloge spletnega mesta

Nakupovalni voziček Elite vam ponuja samo eno oblikovalsko predlogo, s katero boste sprva delali na brezplačnem načrtu, vendar ima spletno mesto tudi tematsko trgovino, v kateri lahko izberete bolj specifično temo, ki je bolj primerna za vaše podjetje, in teme, prikazane na spletnem mestu, izgledajo precej fantastično. Spletno mesto lahko zgradite tudi iz nič, čeprav je to omejeno na tiste s pomembnimi oblikovalskimi izkušnjami in na zahtevo uporabnika.

Vmesnik za izdelavo spletnih strani

SCE priporoča, da ravnajo z grafičnim dizajnom ali vsaj s CSS-jem. Tisti s pomembnimi oblikovalskimi izkušnjami se lahko projekta lotijo ​​sami, vendar je to pomembno preberi ta del najprej pogostih vprašanj na spletnem mestu Načrtuje delovanje SCE s sistemom blokov, ki jim omogoča nenehne nadgradnje, ne da bi motili spletna mesta strank.

Prilagajanje sloga strani

Spletno mesto ponuja tri oblikovalske pakete, ki jih lahko dodate, da bo vaše spletno mesto bolj prilagojeno vašim željam. Odjemalci z izkušnjami s kodiranjem lahko ustvarijo dele svojega prodajnega prostora, na primer glave in noge, z uporabo standardnih možnosti urejanja in oblikovanja, HTML ali CSS.

Do kode HTML / CSS lahko dostopate prek oblačnih predlog predvajalnika Master Design platforme, kar daje dobro obveščenim uporabnikom več možnosti prilagajanja. Predloge SCE že vsebujejo vse potrebne nastavitve, vključno s sliko, vtičniki in promocijskimi informacijami.

Z uporabo sistemov blokov je vizualno urejanje preprosto; lahko dodajate, klonirate ali premikate komponente, kot so naslovi, postavitve, odstavki in vizualne slike. Predloge blokov lahko tudi ponovno uporabite, če želite, da spremenite stvari za različne letne čase ali prodajo.

Navigacija po spletnem mestu: SCE uporablja tako imenovane “Mega menije” za prilagoditev navigacije po spletnem mestu. Dodate lahko več kategorij in jih prikažete na ločenih straneh ter jih povežete s spustnimi meniji na domači strani zaradi prijaznosti do strank..

Upravljanje vsebine: Vsebino lahko na nekaj načinov dodate na vaše spletno mesto. Izdelke lahko nalagate v velikem obsegu ali jih vnesete ročno. Bloganje in članki se izvajajo s preprostim urejevalnikom WYSIWYG.

Fotografije in galerije: Na svoje spletno mesto lahko hitro dodate fotografije in galerije, interaktivne vrtičke s slikami, besedi po meri in vdelanimi videoposnetki pa lahko postavite kamor koli na svoje spletno mesto, ki ga želite.

Gradnja spletnih mest za mobilne trgovine: Spletna mesta SCE so prilagodljiva za vaš tablični računalnik in druge pametne naprave. Če želite izboljšati izgled in delovanje vašega mobilnega spletnega mesta, lahko SCE oblikuje temo po meri za vaše mobilne predloge.

Integracija družbene skupne rabe: Socialne aplikacije SCE uporabljajo socialne medije, da vam pomagajo povečati prodajo. Ponujajo gumbe za skupno rabo, nakupe aplikacij za skupno rabo in socialne nagrade za spodbujanje kupcev k nakupu. Na voljo je tudi socialna analitika in sledenje ROI, tako da lahko ciljate na svoje najboljše družbene platforme.

Storitve oblikovanja po meri: Nakupovalni voziček Elite lahko izvede celotno selitev vašega spletnega mesta in ga popolnoma prilagodi in oblikuje za vas. Oblikovalske stopnje se gibljejo od 25 do 75 dolarjev na uro, najpogostejše migracije pa trajajo približno 300 ur dela. Ponudbe oblikovanja po meri so na voljo pri podjetju.

Lastnosti & Orodja

Kot pri vseh spletnih mestih bo tudi nastavitev pomembno vplivala na funkcionalnost vašega e-trgovanja. Cilj SCE vam je zagotoviti vsa orodja za pripravo čudovitega spletnega mesta, ki pravilno deluje in večinoma samodejno.

SCE ponuja celotno paleto rešitev e-trgovine, začenši s preprostimi vtičniki vse do izdelave celotnih spletnih strani iz praznega platna. Odločite se lahko, koliko ali koliko storitev na spletnem mestu želite.

Poleg tega lahko na spletno mesto nakupovalne košarice Elite prinesete svoje ime domene po meri. Dajejo popolna navodila za njegovo nastavitev, če pa tega raje ne storite sami, bo ekipa SCE ravnala z doplačilom.

Spletna mesta nakupovalnega vozička Elite se bodo priročno vključila v skoraj vse, kar si lahko zamislite. Od funkcij Amazon in Ebay do Googla in Binga je preprosto vključiti v druga spletna mesta za optimizacijo prodaje. SCE vam ponuja nakupovalni voziček, hkrati pa tudi digitalno e-trgovino s polnim pogonom. Push tehnologija vam omogoča, da povečate prodajo preprosto z avtomatizacijo.

SCE ponuja 100-odstotno Googlu nastavitev rezultatov Google na spletnem mestu, ki ga poganja platforma. Spletna mesta SCE uporabljajo prilagodljiv dizajn za mobilna mesta; to je isti dizajn, ki se uporablja za velika maloprodajna mesta, kot sta Amazon in Target.

Adaptive Design se hitreje in natančneje nalaga na mobilnih zaslonih katere koli velikosti in za katero koli napravo na trgu. Ker se je mobilnost v zadnjih nekaj letih izjemno povečala, brez znakov upočasnjevanja, je SCE zagotovil, da so vsa njena podjetja na področju e-trgovine popolnoma optimizirana za ogled mobilnih naprav.

Dodajanje izdelkov na spletno mesto na SCE je razmeroma enostavno, vendar SCE pomaga pri vadnicah o vseh vidikih dela z izdelki, da se lažje seznanite s platformo in razumete najboljše načine za to. Možnosti prikazovanja izdelkov so različne, vadnice pa vam lahko pomagajo tudi pri izbiri tistega, ki je najbolj primeren za vaše izdelke.

Košarica Elite je več kot le nakupovalna košarica in ponuja veliko več kot tradicionalna spletna trgovina; trgovska orodja, ustvarjalec spletnih strani in napredne zmogljivosti za zaledje omogočajo boljše in samodejno delovanje nakupovalne košarice in spletnega mesta.

Pasovna širina in shranjevanje temeljita na načrtu, ki ga izbere uporabnik, in sta odvisna od števila izdelkov, ki jih želite dodati na svoje spletno mesto. To je razširljivo z rastjo vašega podjetja. Svoj katalog ali kateri koli njegov del lahko kadar koli izvozite s funkcijo spletnega mesta SCE. Obstajajo tudi vaje, ki vam bodo pomagale pri tem.

Podporo nudi e-pošta, telefon, podpora za klepet v živo, vaje in videoposnetki za usposabljanje, velik razdelek s pogostimi vprašanji / zbirka znanja, kjer lahko najdete težave in podporne vozovnice..

Na tej točki se jezikovna podpora izvaja prek prevajalca Bing. Na prevajalca se naročite prek Microsofta in ustvari kodo, ki jo lahko prilepite v svoje vtičnike in nastavitve spletnega mesta. Kupci se nato lahko spremenijo v želeni jezik.

Gostovanje in varnost z nakupovalnim vozičkom Elite sta odlična po vseh poročilih. SCE je certificirano skladno s PCI in obravnava transakcije z uporabo več kot 100 zavarovanih prehodov. Podjetje ponuja tudi brezplačno visoko varno SSL potrdilo za zaščito informacij o strankah.

SCE sodeluje z CloudFlare CDN, da prepreči napade in naloži promet s spletnih mest strank. CloudFlare CDN predpomni in postreže slike, s čimer spletna mesta postanejo hitrejša in varnejša ter omogočajo SSL certifikate na ravni DNS. Poleg tega SCE nenehno izvaja varnostne kopije za svoje stranke, e-poštna sporočila pa se arhivirajo eno leto.

Značilnost
Pregled
Funkcije za plačilo, plačilo in pošiljanjeKošarica Elite ponuja zelo celovito rešitev e-trgovine, vključno s funkcijami, ki poenostavljajo vsak del te vrste poslovanja z uporabo avtomatizacije, kadar koli je to mogoče. Obdelava plačil se lahko opravi z vašim izhodnim plačilnim prehodom, čeprav podjetje močno priporoča USAePay, Authorize.net, PayPal Pro in Chase Payment Tech.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoso na voljo za prodajo prodajnih mest, avtomatizacijo in sledenje pošiljanju in še več z nakupovalnim vozičkom Elite. Spletno mesto zahteva, da se v največji možni meri izognete pripomočkom tretjih oseb, saj lahko zmanjšajo uspešnost vašega spletnega mesta. Številni vtičniki danes niso združljivi s protokolom SSL in to lahko povzroči resne težave pri prikazu vašega spletnega mesta, kar lahko moti prodajo. Načrti za podporo višjega nakupa Košarica Elite lahko merijo zmogljivost vtičnikov in odstranijo tiste, ki povzročajo težave.
Upravljanje naročils SCE je avtomatiziran postopek, ki je racionaliziran in učinkovit. Če ima katero od naročil težavo, boste prejeli e-poštno sporočilo, da ga popravite. Pogosto manjkajo ali so napačni podatki, ki jih lahko hitro rešimo.
Upravljanje zalogje enostavno s platformo SCE. Izdelke v trgovini lahko naložite z datoteko CSV ali ročno in nastavite tako, kot jih želite, odvisno od vašega poslovnega modela. Na primer, če nekdo poskuša kupiti šest modrih pripomočkov, vendar imate na zalogi le štiri, bo sistem vedel, kako ravnati s tem na podlagi nastavljenih parametrov. Morda sta dva od njih prikazana kot naročena nazaj za kasnejšo dostavo ali kupcu sporočila, da je izdelek omejen.
Zapuščeni vozičkiostaja denar na mizi, zato boste želeli strankam poslati e-pošto in poskušati povečati prodajo. V zaledni pisarni nastavite obvestila, da boste obveščali, kdaj ste zapuščali vozičke, s katerimi se morate spoprijeti.
Mobilna e-trgovinaje gladka in brezhibna s prilagodljivim odzivom, ki je vgrajen v vsa spletna mesta, ki jih poganja SCE. Mobilna različica vašega spletnega mesta je dobro upodobljena na vseh mobilnih napravah, ki jih kupci lahko uporabljajo pri nakupih.
Certifikacija plačilnih kartic (PCI).Košarica Elite je združljiva s PCI in ima certifikat, ki ga lahko uporabljajo spletna mesta. SCE priporoča uporabo BCSW, saj ne zahtevajo skeniranja vašega potrdila.
Ocenjevalnik pošiljanjavas postavi v nastavitvah spletnega mesta in je enostavno. Samo sledite tej smeri: Nastavitve> nastavitve spletnega mesta > nastavitve spletnega mesta> Nakupovalni voziček > Nakupovalni seznam > Dovoli odmero davka na odpremo & Kalkulator pošiljanja. Tu lahko dodate več pošiljateljev in celo pavšalno pošiljanje.
Sledenje pošiljkamPošiljke lahko nastavite tako, da bodo po tem postopku imele sledilne številke: Naročila > Naročila odposlajte > Izberite številko naročila > Ustvari sledilno številko s pritiskom na Ustvari. Seveda boste v nastavitvah že imeli poverilnice za UPS, USPS ali FedEX. Druga metoda za sledenje je na zaslonu za tiskanje; lahko izberete naročilo in kliknete ročno sledenje; naslednji prilepi v sledilno številko in pošlji stranki. To označi kot naročilo.
POS zmogljivostiNaše iskanje informacij o POS zmogljivostih spletnega mesta ni povzročilo ničesar. Vprašanja o POS-u dejansko niso odgovorjena na strani SCE, zaradi česar verjamemo, da SCE nima te sposobnosti.
CRM funkcije & PoročilaPodjetje SCE ponuja popolno dopolnitev poročil, s pomočjo katerih boste lahko ciljno usmerili na najboljše možnosti in videli, kje se vaši napori obrestujejo.
SEOje enostavno s SCE; je intuitiven in ima vgrajeno SEO prijazno programsko opremo, ki zagotavlja visokokakovosten organski promet. Sistem izpostavlja ključne besede in predlaga spremembe za izboljšanje SEO. Ponuja veliko SEO orodij, algoritmov in celo vohunskega konkurenta, da bi lahko spremljali in prilagodili svoje cene, če želite. Vključeni so nadzornik ključnih besed, SEO, ustvarjen z obiskovalci, in druga tržna orodja.
Integracija družbene skupne rabeje zagotovljeno. Socialni mediji postajajo pomemben del življenja na spletu, saj se družabna spletna mesta in aplikacije širijo. Za poslovanje se socialni mediji uporabljajo za trženje izdelkov, promocijo blagovnih znamk in sodelovanje s trenutnimi strankami in perspektivnimi strankami. Trženje s socialnimi mediji uporablja socialno omrežje za povečanje izpostavljenosti blagovne znamke in dosega kupcev za večjo prodajo.

SCE ima integrirane gumbe za deljenje, socialne nagrade in nakupe aplikacij za skupno rabo. Na voljo je tudi analitika, ki vam pokaže, katere kanale najbolje pretvorijo v prodajo, tako da veste, kam se morate osredotočiti. Poleg tega je na voljo družabna prijava in dokazano pomaga opustiti opustitev nakupovalnih košaric, saj omogoča enostavno registracijo za vaše spletno mesto.

Bloggingnastavitev in postopek sta enostavna z urejevalnikom WYSIWYG. Članke lahko ustvarite tako, da se preklopite v izdelek ali kot blog izdelka. Poleg tega lahko predloge uporabite v vrsti člankov, da so videti profesionalni in prilagojeni.
Glasiloprijava je na voljo, in Shopping Cart Elite priporoča povezavo s MailChimp za novice.
Vgrajene možnosti promocijeje območje, kjer sije SCE; spletna stran ponuja celovite možnosti trženja in promocije za podjetja poljubne velikosti. Vsebuje ponudbe CRM, samodejne odzive za zapuščene nakupovalne vozičke, odlične priložnosti za zavzetost in zmožnosti zadrževanja, pa tudi ERP in avtomatizacijo.
Darilni boni, ponudbe ali kuponiSpletno mesto omogoča ustvarjanje kuponov za vaše izdelke.
Statistika in analitika spletnega mesta:Nakupovalne košarice Elite aplikacije so zasnovane tako, da zagotavljajo analitiko, potrebno v enostavno razumljivi obliki. Vašo nadzorno ploščo lahko prilagodite tako, da prikazuje vaša najljubša poročila o družabnih omrežjih, pa tudi pošiljanje pomembnih statističnih podatkov in nasvetov po e-pošti.

Načrti & Cenitev

S SCE ne obstaja noben brezplačni načrt, vendar obstaja 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Cene z nakupovalnim vozičkom Elite se začnejo z osnovnim nivojem pri 19,99 USD na mesec. Vključuje neomejeno pasovno širino in neomejeno shranjevanje ter omogoča 1.000 izdelkov in dve zaposleni gesla. Na vseh ravneh bo imel na voljo upravitelj računa na Shopping Cart Elite.

Ko boste čez 1000 izdelkov prešli na raven 2 s 35,99 USD, kjer lahko gostite 10 000 izdelkov in imate pet zaposlenih na spletnem mestu. Stopnja 3 se začne pri 10.000 in sega do 50.000 izdelkov, desetim zaposlenim je dovoljeno 65,99 USD na mesec. Načrt ravni 4 je načrt podjetja, ki omogoča gostovanje 25 zaposlenih in do 2.000.000 izdelkov; stane 99,99 USD na mesec in je opremljen s prilagojenim dizajnom in nastavitvijo spletnega mesta White Glove. Za pomoč vam bo na voljo vodja trženja..

Dodatni stroški nastavitve lahko nastanejo glede na to, koliko pomoči in prilagajanja želite svojemu spletnemu mestu.

Pomoč strankam

Podpora strankam je na voljo prek spletnega klepeta od kjer koli na spletnem mestu. Pravzaprav sta na vsaki strani dva gumba za klepet za enostaven dostop, ki sta na voljo ves dan. Na voljo je tudi brezplačna telefonska številka, če vaše vprašanje ni nujno, pa je tudi e-pošta.

Nakupovalni voziček Elite ponuja veliko vadnic na spletnem mestu in tudi webinarjev, tako da lahko v realnem času postavljate vprašanja in poiščete pomoč. Obsežen razdelek s pogostimi vprašanji lahko odgovori na večino vprašanj, ki jih morda imate.

Enostavnost uporabe

Nastavitev trgovine je razmeroma enostavna z uporabo orodij za povleci in spuščanje, ki jih SCE imenuje “Blocks”. Urejevalnik blokov omogoča urejanje vsebine za namizna in mobilna spletna mesta, vsebino pa lahko optimizirate za vse naprave, tako da vlečete bloke na mesto, kjer jih želite.

Lahko tudi natančno vidite, kako bo videti med urejanjem bloka, brez in kodiranja znanja. Ker gre za povsem drugačen način, je uporaba SCE bolj strma krivulja učenja kot nekatere druge platforme.

Za tiste, ki imajo sposobnost programiranja, je na spletnem mestu dostop do kode HTML in CSS. Vsebino po meri lahko vnesete nad ali pod območje s predstavljenimi izdelki, pa tudi vtičnike po meri, SCE opozarja, da morate dodati samo svoj HTML in ne spreminjati obstoječe kode.

Zaključek

Košarica Elite ponuja več zvončkov kot večina podobnih platform, ki so danes na voljo. Kot taka je morda več kot tisto, kar je potrebno za vaše majhno podjetje; vendar ga ne boste prerasli. Podjetje se lahko ukvarja s katerim koli podjetjem, od malega do velikega podjetja.

Vključena orodja bodo pomagala povečati prodajo in zmanjšati stopnjo obiskov ter zmanjšati zapuščene nakupovalne vozičke. Nakupovalni voziček Elite ima več orodij, kot jih boste verjetno kdaj uporabili, vendar bi bilo morda za vas ravno prav, če ste na konkurenčnem trgu in želite vsako prednost.

Primerjaj

Košarica Elite

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map