JustHost pregled 2016

Pregledan je logotip podjetja JustHost.


JustHost

Obiščite spletno mesto

8.9


Ocena AWA

JustHost

JustHost je spletni gostitelj po konkurenčnih cenah, Linux, s popolnim seznamom funkcij, ki zagotavljajo ravnovesje med funkcionalnostjo in proračunom. JustHost, ustanovljen leta 2008, ima zgodovino enega najboljših zapisov o zanesljivosti v poslu. Preberite naš pregled JustHost spodaj.

Prednosti

 • Neomejeno prostora na disku
 • Neomejeno gostovanje domen
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Brezplačna knjižnica skriptov

Slabosti

 • Agresivna nadgradnja
 • Težaven do pomembnega obstoječega spletnega dnevnika WordPress
 • Daljši postopek registracije domene

Pregled

 • Spletna stran: www.justhost.com
 • Sedež: Glendale, Kalifornija
 • Leto ustanovitve: 2008
 • Gosta spletna mesta: 50.000+
 • Kategorije: Spletno gostovanje
 • Storitve: Deljeno spletno gostovanje
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

JustHost je namenjen lastniku malega podjetja in posamezniku, ki v proračunu išče veliko funkcij. V preteklosti se je JustHost osredotočil na skupno gostovanje, vendar je pred kratkim dodal VPS in namenske strežniške možnosti.

Vendar nove ponudbe niso tako cenovno ugodne kot načrti skupnega gostovanja. Čeprav obstaja razširljivost, je dražja od nekaterih primerljivih ponudnikov gostiteljev. To nekoliko omejuje prostor za rast vašega spletnega mesta, če je skrb za proračun.

Kljub temu boste našli, da ima JustHost vse, kar potrebujete, da začnete na svojem spletnem mestu. S programom Pro dobite eno brezplačno registracijo domene, neomejeno število e-poštnih računov in možnost gostovanja neomejenega števila dodatnih domen in poddomena.

Vsi načrti oglašujejo neomejeno pasovno širino, vendar to ni natančno tako. Za redno uporabo naj bi bil neomejen, JustHost pa vas bo obvestil, če se vam zdi, da je vaša uporaba pretirana. S svojimi predlogi lahko hitro oblikujete svoje strani s pomočjo graditelja spletnih mest Just Host.

Z uporabniku prijaznim CPanelom imate način za učinkovito upravljanje svojega spletnega mesta. MOJO Marketplace pomeni dostop do namestitve z enim klikom na stotine dodatkov in skriptov. Za spletne skrbnike, ki potrebujejo e-trgovino, lahko dodate svojo košarico ali namestite enega od vozičkov MOJO Marketplace.

Storitev za stranke je velika prednostna naloga, podpora pa je na voljo 24/7. JustHost sodeluje z ResellerClub za pomoč tistim, ki jih zanimajo prodajalčeve storitve.

JustHost je bil eno prvih podjetij, ki je kadarkoli ponudilo garancijo za vračilo denarja. V prvih 30 dneh je povračilo v celoti – minus vsi stroški, povezani z dodatki ali registracijami domen. Brezplačna registracija domene je namenjena le gostovanju na Just Host-u. Te pristojbine vam ne bodo povrnili, vendar boste lahko obdržali ime domene.

Domeno lahko prenesete drugemu registrarju ali jo hranite registrirano pri Just Host. Po 30 dneh ostanejo enake omejitve za stroške dodatkov in domen, povračilo pa se nadaljuje za preostali čas vašega termina.

Za predčasno zaključek mandata ni plačila. Ta garancija vam omogoča, da preizkusite Just Host, in če ne ustreza vašim potrebam, prekličite in dobite vračilo.

Če imate spletno mesto WordPress, JustHost olajša namestitev WordPress-a prek tržnice MOJO. Gostujočega WordPress gostovanja ni. Vendar obstaja optimizirano gostovanje za WordPress, ki je izključno za WordPress spletna mesta in je zasnovano tako, da optimizira njihovo delovanje..

Ne glede na to, ali uporabljate WordPress ali ne, JustHost zagotavlja zanesljiv čas delovanja. Čeprav ni garancije, zahtevajo 99,9-odstotno upodabljanje.

JustHost je v preteklosti osvojil številne nagrade za storitve za stranke, cene, zanesljivost in kot vrhunski ponudnik za gostovanje blogov. Kot večina proračunskih ponudnikov spletnih gostiteljev ima tudi Just Host žareče ocene in izjemno negativne ocene.

Njen ugled se izboljšuje od leta 2010, saj je bil prodan Endurance International Group (EIG), isti družbi, ki ima v lasti številne druge ponudnike, kot sta BlueHost in HostGator. Na splošno ima JustHost dober ugled – zlasti glede na lastnosti, ki so na voljo za ceno.

Pogosto najcenejši gostitelj ni najboljša možnost. JustHost ponuja konkurenčne cene, vendar vam ponuja funkcije, ki jih pričakujete od veliko dražjih gostiteljev. Zaradi preproste uporabe, odlične storitve za stranke, uporabe CPanela in brezplačnih dodatkov je JustHost gostiteljska storitev upoštevana – še posebej, če ste pozorni na proračun.

Ključne funkcije

 • Brezplačno ime domene
 • Brezplačna takojšnja namestitev
 • 24/7 Tehnična podpora
 • Brezplačna spletna stran
 • Podpora za varno e-pošto POP3
 • Varen dostop do školjk
 • Zaščita pred neželeno pošto
 • Varnostno kopiranje spletnega mesta
 • Več 10 gigabitnih ethernet povezav
 • 24/7 Nadzor omrežja
 • SSL Secure Server
 • Upravitelj spletnih datotek

hitre povezave

Razsodba industrijskih strokovnjakov za JustHost

Strokovnjaki za spletno gostovanje, med katerimi je JustHost najvišje uvrščen glede cen. Uporabniki lahko ustvarijo spletno mesto za kar 3,95 USD na mesec. Vendar glede na pomanjkljivosti, povezane z njihovimi storitvami, to ni nujno koristno. Tudi takrat dostopne cene niso dovolj, da bi JustHost od strokovnjakov zaslužil več kot 3 zvezdice.

Kritiki so opravili tudi različne teste za merjenje izpadov. Glede na njihove rezultate se JustHost dobro znajde na dnu dolgega seznama storitev spletnega gostovanja, ko gre za izpade in izpade. To je pomembno vprašanje za podjetja. Ko obiskovalci in potrošniki ne morejo dostopati do vašega spletnega mesta, neposredno vpliva na vaš dobiček.

Medtem ko strokovnjaki hvalijo orodja za izdelavo spletnih strani in tržnico aplikacij, te funkcije niso dovolj za premagovanje slabe učinkovitosti. Strokovnjaki na splošno so JusHostu dali oceno pošteno ali dobro. Na koncu so na trgu preprosto boljše možnosti, ki so bolj priporočljive.

 • http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2426347,00.asp

Pozitivni ocene in mnenja potrošnikov na JustHostu

Večina pozitivnih ocen potrošnikov je izpred let. Novejši pregledi komentirajo dejstvo, da je bil JustHost ena najbolj zanesljivih in cenovno ugodnih možnosti na trgu. Na žalost to ni več tako. Poleg tega, da niso uspeli slediti trendom v panogi in ponujati enake lastnosti kot tekmeci, imajo veliko tehničnih težav. Kupci se želijo zanesti na svojo storitev gostovanja, da ohranijo svoje spletno mesto in deluje ter hitro naslovijo in reši probleme. Kaže, da JustHost tega ni več sposoben, kar pomeni, da niti nizka cena ni vredna. Na splošno so uporabniki JustHost nagradili v povprečju 2 od 5 zvezdic.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov na JustHost

Na podlagi mnenj potrošnikov se sliši, da je JustHost v zadnjem letu doživel nekaj večjih težav in se še ni treba odpraviti. Uporabniki, ki so bili zadovoljni s storitvijo in so zvesti podjetju, zdaj pravijo drugim, naj se ne držijo. Del težave je povezan s kršitvijo varnosti, ki je prizadela številne stranke in povzročila veliko glavobolov. Prav tako se zdi, da so bili njihovi strežniki v zadnjih 12 ali več mesecih manj kot zanesljivi in ​​odgovorni za veliko časa izpadov in počasnih obremenitev..

Stranke so frustrirane zaradi nenehnega niza težav in pomanjkanja podpore strankam. Imajo težave pri navezovanju stikov s kom in prejemajo le odzive v pločevinkah in prazne obljube, da bodo odpravili težave.

 • http://www.whoishostingthis.com/hosting-reviews/justhost/
 • https://webhostinggeeks.com/user-reviews/justhost/

Zanesljivost & Občasni čas

Samo Host trdi, da je 99,9-odstotna uptime zanesljivost, čeprav ne zagotavljajo. Just Host mesečno vzdržuje svoje strežnike, za katere pravijo, da bi lahko imeli do 45 minut odmora na mesec.

Statistični podatki, ki segajo v avgust 2011, kažejo, da je bil rekord v zgornjem 99-odstotnem območju – najnižji uptime za en mesec je bil 99,51%, nekaj mesecev pa je bilo 99,99% podaljšanega.

Večina odjemalcev daje ugodne ocene za čas dela, nekateri uporabniki pa so se pritožili zaradi pretiranega izpada. Na splošno je podaljšek za Just Host nadpovprečen.

Samo Host ne ponuja odvečnih ali zrcalnih varnostnih kopij. Kupce spodbujamo, da naredijo varnostne kopije svojega spletnega mesta s pomočjo CPanela ter prenesejo in shranijo varnostne kopije v svojem lokalnem sistemu. Samodejno varnostno kopiranje prek CPanela je omejeno na 30 gigabajtov, čeprav je mogoče narediti večje varnostne kopije s pomočjo SSH.

Medtem ko na ravni strežnika ni odpuščanja za skupno gostovanje, obstaja sistem UPS in Just Host ima dizelske generatorje za rezervno napajanje za zanesljiv čas delovanja. Več 10 gigabitnih Ethernet povezav omogoča hiter in odvečen dostop.

Strežnike 24/7 spremlja 24 -7 osebje na kraju samem, da se seznanite s težavami in odpravite težave čim hitreje.

Lastnosti & Orodja

Poglejmo podrobneje uporabne funkcije in orodja, ki jih JustHost ponuja.

Značilnost
Pregled
Nadzorna ploščaCPanel je najbolj razširjena nadzorna plošča za spletno gostovanje in je tista, ki jo ponuja Just Host. JustHost naredi nekaj prilagoditve CPanela, kar bi lahko povzročilo skrb, če se spletno mesto prenese pozneje.
Prostor na diskuRazlikuje se, odvisno od načrta in vrste gostovanja.
 • V skupni rabi: Basic 50 GB, Starter 150 GB, Plus 150 GB, Pro Unmetered (Neomejeno v smernicah).
 • VPS: Od 30 GB do 240 GB, odvisno od izbranega načrta.
 • Namenski: Standardni 500 GB (Raid 1), izboljšan in Premium 1TB (Raid 1).
Pasovna širinaPri deljenem gostovanju pasovna širina ni merjena, kar pomeni neomejeno (v smernicah). Za namenske strežnike je pasovna širina 5 TB, 10 TB ali 15 TB na mesec, odvisno od načrta. VPS gostovanje se giblje od 1 TB do 4 TB na mesec, odvisno od načrta.
Podpora za podatkovne bazeBlogi, forumi, sistemi za upravljanje vsebine (na primer WordPress) in mnogi nakupovalni vozički zahtevajo baze podatkov MySQL. JustHost podpira MySQL (kot tudi PostgreSQL) in ponuja phpMyAdmin za upravljanje vaše baze podatkov – vse, kar je dostopno iz CPanela. Za skupno gostovanje je število baz podatkov za Basic in Starter 20, Plus in Pro pa neomejeno.
Brezplačna domenaOsnovni načrt vsebuje eno brezplačno registracijo domene tako dolgo, da ohranite načrt. Načrta Plus in Pro ponujata eno brezplačno registracijo domen za eno leto. VPS in namenski gostovalni načrti ponujajo eno brezplačno domeno.
Več domenDovoljeno je več domen. Število se razlikuje glede na načrt od 20 za Basic do Neomejeno za Pro. Vse vaše domene lahko upravljate iz enega CPanela.
Varnostne kopije podatkovJustHost izvaja redne varnostne kopije svojih strežnikov, vendar strankam priporoča, da redno delajo varnostne kopije, ki jih shranjujejo lokalno. Varnostne kopije lahko naredite ročno z brezplačno različico varnostne kopije spletnega mesta v vašem CPanelu ali pa plačujete mesečno pristojbino za različico Pro, ki načrtuje in samodejno varnostno kopiranje shrani na nivo datoteke ali mape.
Namestitev aplikacije z enim klikomHitro dodajte orodja in dodatke z namestitvenim programom MOJO Market z enim klikom. Instalacije z enim klikom so na voljo za WordPress, nakupovalne vozičke, poštne sezname in še veliko več. Skripte lahko dodate na vaše spletno mesto s programom za namestitev z enim klikom programa SimpleScript.
E-poštni računiS skupnim gostovanjem Basic omogoča pet e-poštnih računov, Starter in Plus omogočajo 100 računov, Pro pa neomejeno število računov.
Gostovanje varnostiJust Host zagotavlja SSH in skupni SSL brezplačno. Če imate namenski IP, so SSL certifikati na voljo pri podjetju Just Host, lahko pa ga namestite pri ponudnikih SSL, kot sta GeoTrust ali Comodo. POP3 Secure in Secure IMAP je podprt za varno e-pošto.
Spletna stran BuilderJustHost’s Site Builder ima več kot 400 predlog, ki pomagajo pri izdelavi vašega spletnega mesta. Osnovna različica Weeblyja, graditelja povleci in spusti, je brezplačna, različice Pro in e-trgovine, ki imata več funkcij, pa sta na voljo za mesečno plačilo.
Zlonamerna programska oprema in zaščita pred neželeno poštoNačrta Plus in Pro vključujeta SpamExperts, ki omogoča filtriranje pošte. Za mesečno plačilo ga lahko dodate v osnovne in začetne načrte. Varnost SiteLock je na voljo tudi za 2,50 do 41,67 dolarja na mesec na domeno.
Nakupovalni vozičkiJust Host podpira nekatere priljubljene nakupovalne vozičke, vključno z Agoro, Cube Cart, Zen Cart in še več. Nakupovalne vozičke lahko uvozite in namestite od prodajalcev, ki morda niso na voljo prek MOJO Market. Prav tako lahko programer napiše in namesti košarico po meri.
Podpora jezikom programiranjaJustHost podpira običajne programske jezike, ki delujejo v Linuxu, vključno s PHP, Perl, Python, Javascript in Ruby.
Statistika spletnega mestaAWStats in Webalizer sta dve pogosti orodji za sledenje, na voljo pa sta prek CPanela. Na spletnih mestih JustHost je mogoče namestiti druge aplikacije za sledenje, kot je Google Analytics.
Dodatne funkcije in orodjaNamenski IP je na voljo za 47,88 USD na leto. Za naprednejše uporabnike JustHost podpira SSH, na strani strežnika in možnost urejanja datotek .htaccess. Za načrte gostovanja v skupni rabi Plus in Pro obstajajo dodatne tržne ponudbe za oglaševanje v storitvah Google AdWords in Yahoo (brezplačno (150 USD za Plus, 300 USD za Pro).

Načrti & Cenitev

JustHost redno izvaja promocije, zato je cena za načrte prožna. Obstaja tudi prekinitev cene za daljše termine, najboljša vrednost je 36-mesečni rok.

JustHost zagotavlja garancijo za vračilo denarja, zato vam ni treba skrbeti, da boste zaprti, če načrt ne ustreza vašim potrebam. Spodnje cene odražajo ponudbo družbe Just Host v času tega pregleda, vključno s promocijami.

Na voljo so štirje načrti gostovanja – Basic, Starter, Plus in Pro.

Načrta Basic in Starter sta zelo podobna, le da ima Starter načrt 150 GB prostora za shranjevanje v primerjavi z osnovnim 50 GB, načrt Starter pa omogoča 100 e-poštnih računov v petih računih Basic. Starterjev načrt ne vsebuje brezplačne registracije domen, medtem ko osnovni. Oba imata neomejeno pasovno širino, 25 poddomena, 20 baz podatkov MySQL, osnovno različico varnostne kopije spletnega mesta in standardno delovanje strežnika.

Načrti Plus in Pro ponujajo v svojih paketih več, vključno z več prostora za shranjevanje (neomejeno za Pro), neomejenimi bazami podatkov MySQL, neomejeno pasovno širino in enim letom brezplačne registracije za eno domeno. Pro ponuja tudi en brezplačen namenski naslov IP, brezplačno SSL potrdilo in varnostno kopijo spletnega mesta Pro. Pro načrt ima tudi 80% manj računov na strežniku. Ponuja visokozmogljive strežnike z večjo hitrostjo in močjo.

Redne cene temeljijo na mesečni osnovi ali po 12, 24 ali 36 mesecih. Plačilo za celoten izbrani termin se plača ob začetku storitve. Za Basic osnovna pristojbina znaša 9,99 USD na mesec in znaša 8,99 USD na mesec za letni rok, 8,49 USD na mesec dve leti in 7,99 USD na mesec tri leta.

Starterjev načrt znaša 7,99 USD, 7,49 USD, 6,99 USD in 5,99 USD. Plus načrti so 14,99 USD, 11,99 USD, 11,49 USD in 10,99 USD. Pro načrt je 29,99, 25,99, 24,99 in 23,99 dolarjev.

Za enomesečne načrte je na voljo tudi 20 evrov nastavitve. Starterjev načrt bi imel dodane stroške registracije domen bodisi pri Just Host-u bodisi pri drugem registrarju. Če prekličete načrte Basic, Plus ali Pro v okviru garancije za vračilo denarja, vam 15,99 USD zadrži povračilo za plačilo stroškov podpisane registracije domene, domeno pa obdržite do konca leta – ali dlje, če nadaljujete z registracijo domene.

Če imate spletno mesto z drugim gostiteljem in želite, da se prenos opravi namesto vas, ga JustHost nastavi za enkratno bremenitev 149,99 USD.

Osnovni načrt bi bil ob običajni stopnji najboljši za začetnika – dobro ravnotežje funkcij in proračuna. Toda v času tega pregleda ima JustHost Basic za 2,95 USD na mesec, Plus za 4,95 USD na mesec in Pro za 9,95 USD na mesec..

Za večino uporabnikov bi Plus s promocijsko ceno zagotavljal najboljšo vrednost in večino funkcij. Za večja spletna mesta, spletna mesta za e-trgovino in za tiste, ki želijo večino funkcij vključiti v načrt, je promocijska cena za načrt Pro konkurenčna drugim gostiteljskim podjetjem.

Promocijske cene se ob koncu prvega mandata vrnejo na običajne cene, zato je daljši rok smiselno izkoristiti svoj denar..

Za tiste, ki potrebujejo namenske strežnike, so na voljo trije načrti, ki se gibljejo od 149,99 USD na mesec za Standard do 249,99 USD za načrt Premium. Vsi trije načrti imajo CPanel in WHM s korenskim dostopom za upravljanje vašega strežnika.

Nimate pogodbe z načrti JustHost. Svoj načrt lahko kadar koli nadgradite ali pomanjšate ali spremenite dolžino termina s klicem v Oddelek za obračun.

Pomoč strankam

Just Host dosledno dobiva visoke ocene za svojo storitev za stranke. Imajo telefon, e-pošto in klepet v živo 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Večina mnenj kupcev pravi, da je prejeta storitev prijazna in usposobljena ter da se vprašanja o podpori hitro rešijo.

Ponovno, tako kot pri vsaki storitvi, stvari ne potekajo vedno gladko in tudi vsi pregledi niso rožni. Toda dobra storitev za stranke je razlog za izbiro in bivanje pri JustHostu.

Ni jasno, kje je podpora fizično nameščena, čeprav podporno osebje govori angleško. Just Host ima pisarne v Združenem kraljestvu, Avstraliji in ZDA. Podatkovni center je v Chicagu, Illinois.

Na Just Host se lahko obrnete po telefonu na 888-755-7585.

E-poštni naslov za podporo in zaračunavanje ter klepet v živo najdete na spletnem mestu Just Host’s stran za stike.

Lahko tudi uporabite [email protected].

Na spletnem mestu JustHost lahko najdete Baza znanja z več kot 812 vnosi, ki bodo odgovorili na številna vaša vprašanja, pa tudi skoraj 40 video vaje.

Obstaja tudi a blog, vendar vnos ni bil od sredine leta 2014.

Enostavnost uporabe

JustHost si je zastavil, da bo stranki omogočil čim enostavnejšo izkušnjo. CPanel je eden najpogosteje uporabljanih in uporabnikom prijaznih zadnjih koncev, ki so na voljo za upravljanje vašega spletnega mesta.

MOJO Marketplace in SimpleScript omogočata dodajanje orodij in dodatkov z enim klikom. Joomla, WordPress, OSCommerce in drugo so enostavne namestitve z enim klikom.

Nekoliko bolj zapleteno je premikanje obstoječega mesta WordPress na JustHost, vendar JustHost ponuja vadnico na njihovem spletnem mestu, da vas vodi..

Zaključek

Na podlagi pregledov strank je težko razvrstiti ali priporočiti gostovalno podjetje. Številna negativna mnenja so ljudje, ki jih najamejo konkurenti, veliko ugodnih pa je tudi od podružnic, ki poskušajo povečati priljubljenost spletnega mesta.

Kljub temu, če ne upoštevate zelo negativnih in preveč žarečih pozitivnih ocen, se zdi, da je zadovoljstvo Just Host nadpovprečno zadovoljstvo strank.

Konkurenca je na proračunskem trgu za storitve gostovanja močna. Just Host loči od preproste uporabe in velikega števila ponujenih storitev – več kot številne druge možnosti z višjimi cenami.

Je odlična izbira za lastnika malega podjetja ali za proračun.

Zaradi vključenih storitev in funkcij, kot je namestitev z enim klikom, je dobra izbira za začetnike, še posebej, ker lahko začnejo brez velikih stroškov pri gostovanju.

Primerjaj

JustHost

89

Gostovanje InMotion

96

SiteGround

95

iPage

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map