CoreCommerce Pregled 2016


CoreCommerce

Obiščite spletno mesto

8.8


Ocena AWA

CoreCommerce

Leta 2008 je programsko podjetje Sum Effect kupilo platformo za e-trgovino digiSHOP Pro in jo spremenilo v CoreCommerce. Od takrat je predsednik uprave Matt DeLong pomagal CoreCommerceu, da si prisluži stalno mesto kot ena izmed najboljših platform na trgu. Danes CoreCommerce dodaja posodobitve približno vsakih šest tednov, da bi lahko ostali konkurenčni na prenatrpanem trgu. Preberite naš pregled CoreCommerce spodaj.

Prednosti

 • Brezplačna 15-dnevna preizkusna različica
 • Prilagodljiva namestitev pošiljanja
 • Dnevne varnostne kopije
 • Neomejeno skrbniki

Slabosti

 • Omejen prostor za shranjevanje
 • Omejena zaloga

Pregled

 • Spletna stran: www.CoreCommerce.com
 • Sedež: Nashville, TN
 • Leto ustanovitve: 2001
 • Kategorije: Programska oprema za spletno oblikovanje eCommerce
 • Storitve: Trženje e-trgovine
 • Brezplačen preizkus: 15 dni

CoreCommerce je platforma za spletno nakupovanje v oblaku. Njegov cilj je pomagati podjetjem in podjetnikom, da hitro ustvarijo profesionalno spletno stran za dostopno ceno. Čeprav je to zanesljiva možnost, obstajajo očitna področja za izboljšave.

Za koga je CoreCommerce namenjen?

Čeprav bodo lahko hitro zatrdili, da je program zasnovan za vsako velikoserijsko podjetje, to morda ni povsem natančno. CoreCommerce lahko upravlja z veliko količinsko prodajo. Vendar tudi dražji načrti vključujejo omejitve uporabe. Večja podjetja lahko ugotovijo, da presegajo omejitve za shranjevanje in pasovno širino. To lahko povzroči mesečne pristojbine. Preprosto ni vredno plačevati kazni, če je na trgu neomejeno možnosti. Zaradi tega je CoreCommerce najboljši za mala in srednje velika podjetja.

Območje ostrenja

CoreCommerce se zaračunava kot vsestranska platforma, ki je kot nalašč za podjetnike. Ponuja tudi odlične popuste za neprofitne namene za izgradnjo spletnega mesta. Sicer je njegovo veliko prodajno mesto odlična storitev za stranke. Prizadevajo si za vrhunsko podporo vsem svojim strankam. Na tem področju jim uspe.

Omejitve

Omejitve shranjevanja in pasovne širine bodo morda dovolj, da odvrnejo nekatere potencialne uporabnike. Čeprav na platformah za e-trgovino to ni redko, je lahko težavno. Če pričakujete, da se boste hitro razširili, ni treba skrbeti za prekomerno plačilo.

Prilagodljivost

CoreCommerce je prilagodljiv, tako da lahko načrt kadar koli nadgradite. Vendar pa obstajajo boljše izbire za velika podjetja, ki iščejo sofisticirana orodja za SEO in brez previsokih pristojbin.

Preklic računa

Niste zadovoljni z CoreCommerce? Preklic računa je preprost. Vse kar morate storiti je, da ustvarite kartico za odpoved. Če želite obnoviti račun, vam bomo plačali 150 evrov. V nasprotnem primeru odstopnine ni. Na voljo so samo mesečne naročnine, tako da ni treba vračati večjih.

Ugled

CoreCommerce si je ustvaril ugled za storitve za stranke. Medtem ko imajo še nekaj prostora za izboljšave, lahko strokovno pomagate. Programska oprema je pogosto uvrščena med prvih deset platform. Podjetje je zaupanja vredno ime v panogi.

Nagrade in certifikacije

CoreCommerce ima PCI certifikat. Vendar pa še niso prejeli nobenih pomembnih nagrad. Leta 2012 so prejeli tri nominacije za Stevie. Prepoznali so jih v kategorijah Računalniška programska oprema, Najboljše programiranje / oblikovanje programske opreme in Najboljše spletno mesto za e-trgovino.

Prihodnost lahko prinese nekaj dejanskih zmag. Platforma je bila pred kratkim pridobljena in pripravlja za veliko preobrazbo. Nove funkcije lahko prinesejo nova priznanja.

Ključne funkcije

 • Samodejne posodobitve
 • Uporabite svoje ime domene
 • Brezplačen 256-bitni šifrirni SSL
 • 99,9% Počasi
 • Dostop do zapisov MX
 • Blokirajte IP
 • Ponovno preverjanje slike
 • Socialna integracija
 • Pripravljen za mobilne naprave
 • SEO-prijazni URL-ji
 • Vgrajeni viri izdelkov
 • Podpira več kot 50 prehodnih plačil

Razsodba industrijskih strokovnjakov za CoreCommerce

ECommerce PlateformOna očitna pomanjkljivost CoreCommerce, ki jo strokovnjaki pogosto navajajo, je, da ima CoreCommerce omejeno količino pomnilnika. Tudi najdražji in obsežni načini embaliranja omogočajo le omejen zalog. Medtem ko to začenjate s podjetjem, to morda ne bo težava, lahko pa se spremenijo vaše glavobole, ko se bodo vaše potrebe spremenile.

Kljub tej omejitvi so bili kritiki s programom zadovoljni, saj so mu podelili 8 do 8,5 zvezdic od desetih. Čeprav CoreCommerce ni nujno najmočnejši vsestranski program na trgu, si je uspešno dal ime zase, saj se je osredotočil na nekaj ključnih področij. Program je poskušal narediti pečat, saj ponuja široko paleto kakovostnih funkcij in odlična orodja za socialne medije. Poleg tega so presegli in zagotovili zanesljivo podporo strankam. Če se tudi ta področja uvrščajo med vaše glavne prioritete, je CoreCommerce odlična rešitev za e-trgovino.

In končno, kritiki priznavajo, da čeprav je veliko funkcij lahko plus, lahko ustvari tudi zmedeno in gnečo nadzorne plošče. Zdi se, da to zrcali kritiko uporabnika, da je ozadje preveč neorganizirano. Kljub temu je CoreCommerce močan kandidat in ga je vredno preveriti.

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja

Nenavadno je, da veliko pozitivnih kritik neposredno nasprotuje negativnim kritikam uporabnikov. Medtem ko so nekateri uporabniki v vmesniku popolnoma razočarani, so se drugi zdeli enostavni za uporabo in navigacijo. To se lahko razlikuje glede na to, koliko izkušenj imate z raziskovanjem zalednih strani spletnih strani.

Uporabniki CoreCommerce-a so tudi v pomoč uporabnikom podpora za stranke. Podporna skupina ima sedež iz ZDA, kar vsekakor deluje v njeno korist. Uporabniki so se počutili, kot da je enostavno vzpostaviti stik z nekom v istem časovnem pasu, ki bi lahko posredoval informativne odgovore.

Drugi pozitivni učinki CoreCommerce vključujejo:

 • Omogoča dostop do različnih plačilnih prehodov
 • Merilno izboljšuje rezultate prodaje
 • Zagotavlja predloge, ki jih je enostavno prilagoditi
 • Zelo združljiv z orodji za mobilno trgovino

Končno, CoreCommerce ponuja odlična orodja za socialne medije, ki jih je enostavno vključiti. Če so družbeni mediji velik del vaše marketinške strategije, vam lahko pomaga CoreCommerce.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov

Medtem ko CoreCommerce deluje že od leta 2008, potrošnikov o programu preprosto ni veliko povratnih informacij. Kar je tam zunaj, ni ravno žareče. CoreCommerce dobiva slabe ocene, ko gre za uporabniško izkušnjo. Mnogi menijo, da je celoten program slabo zasnovan in kaotičen. Zdi se, da so razvijalci pozabili razmišljati o tem, kako organizirati stave in uporabnikom predstaviti čist vmesnik za krmarjenje po zaledju njihovega spletnega mesta. Zaradi tega se lahko CoreCommerce pretirano počuti, še posebej za začetnike.

Tu je nekaj drugih področij, ki so bila v negativnih ocenah pogosto omenjena:

 • Šibka orodja za SEO.
  Uporabnik bo moral porabiti nekaj časa za prilagajanje in optimizacijo svojih strani.
 • Neimpresivne predloge.
  Nekateri programi so se izognili, da bi zagotovili impresivne predloge. CoreCommerce samo ponuja osnove.

Oblikovanje & Prilagoditev

Predloge

CoreCommerce ponuja več kot sto brezplačnih predlog. Na žalost mnogi od njih izgledajo zastarelo in imajo amaterski občutek. Del težave predstavljajo barvne palete. Preprosta posodobitev bolj profesionalnih in privlačnih barv bi nekatere predloge naredila svet dobrega. Teme na splošno nimajo poliranega videza, ki je na voljo pri izbiri tem drugih tekmovalcev.

Prilagajanje spletnega mesta

Za začetnike lahko za začetek uporabite samo čarovnika za oblikovanje. Priskrbel vam bo navodila po korakih. Osnovna navodila zajemajo izbiro teme, spremembo logotipa in dodajanje navigacijskih menijev. Za tiste, ki želite narediti več sprememb, obstaja veliko orodij. Lahko uporabite urejevalnik povleci in spusti ali urediti prek CSS in HTML. CoreCommerce je pri prilagoditvi spletnega mesta precej prilagodljiv.

Storitve oblikovanja

Če ne želite porabiti časa za oblikovanje, lahko plačate za storitve oblikovanja CoreCommerce. Oblikovalci bodo posamezne dele spletnega mesta prilagodili za nekaj sto dolarjev. Na primer, logotip lahko kupite za 399 dolarjev. Lahko pa se odločite tudi za prilagojeno celotno spletno mesto, ki se začne od 2299 dolarjev. V svetu spletnega oblikovanja je to razmeroma dostopna cena. Samo previdno. Ko dodate zahteve, lahko ta številka hitro naraste.

Ne glede na oblikovalsko pot izberete, pričakujte, da bo vaše spletno mesto prijazno za mobilne naprave. Ne odzivajo se vse teme, vendar boste dobili mobilno različico svojega spletnega mesta. To je zelo pomembno za spletna podjetja. Večina kupcev brska po telefonu ali tabličnem računalniku.

Oblikovalni vmesnik

Upravljalno ploščo so nekateri opisali kot dolgočasno. Na srečo še vedno opravi delo. Tudi novinci se bodo hitro odpeljali do postavitve in se naučili, kje najti skupne funkcije. Zaslon lahko celo prilagodite tako, da so najprej navedene funkcije, ki jih uporabljate. Ni treba zapravljati časa za brskanje po možnostih. Tako kot večina programa lahko tudi uporabniški vmesnik koristi posodobitev, vendar ponuja vse potrebne funkcije.

Socialna skupna raba

Integracija socialnih medijev je resnična moč CoreCommercea. Povezovanje računov v družbenih medijih je preprosto in intuitivno. Izdelke lahko celo prodate na Facebooku. Funkcije spodbujajo kupce k “všečku” in komentiranju izdelkov. To je velik bonus za tiste, ki želijo graditi družabne medije, ki jim sledijo. Vgrajena funkcija spletnega dnevnika omogoča tudi enostavno ustvarjanje in objavljanje objav.

Lastnosti & Orodja

Značilnost
Pregled
Nastavitev spletne trgovineČarovnik za nastavitev vzame vse ugibanja, preden začnete. Samo sledite in v nekaj minutah zgradite svojo trgovino.
Pasovna širina in shranjevanjeTe lastnosti se razlikujejo glede na paket cen. To je običajna praksa med platformami za e-trgovino. Omejitve uporabe morda ne bodo težave pri majhnih ali srednje velikih trgovinah. Pazite pa na previsoke stroške večjih trgovin.
Vtičniki in dodatki za nakupovalno košaricoVaša nakupovalna košarica je popolnoma prilagodljiva. Njihov seznam možnosti je zelo impresiven. Od naročil na eni strani do obdelave donosov lahko storite karkoli.
Upravljanje naročilPodjetje CoreCommerce je preseglo in vključilo orodja za upravljanje naročil. Imate popoln nadzor in lahko po potrebi spremenite spremembe. Vsaka majhna podrobnost je popolnoma prilagodljiva.
Sledenje pošiljkamCoreCommerce ponuja več možnosti pošiljanja kot druge platforme e-trgovine. Uporabite čarovnika za pošiljanje, da začnete in se pošiljate prek večjih prevoznikov. Lahko izračunate stopnje ali nastavite pavšalno ceno. Na voljo je tudi odpoved pošiljanja in na njih lahko natisnete svoje etikete. Ne postane veliko bolj vseobsegajoče od tega.
CRM funkcijeSpet je ta platforma morda najmočnejša, ko gre za orodja za upravljanje. Preprosto komunicirajte s strankami in si ustvarite ugled zgledne storitve.
Predloge in temeNavadno so videti zastarele, vendar jih je mogoče prilagoditi. To je šibka točka za CoreCommerce, zato boste morda želeli tehtati povprečne teme glede na druge prednosti.
Integracije in dodatkiMeni nastavitev v skrbniku vam bo pomagal do celotnega seznama dodatkov. Tukaj lahko vključite nekaj najbolj priljubljenih današnjih orodij. Možnosti vključujejo stalen stik, Google Analytics in eBay. Uporabniki CoreCommerce lahko te dodatke uporabljajo za ustvarjanje dinamičnega spletnega mesta.
Mobilna e-trgovinaVse teme so mobilne. Ni vam treba razmišljati o tem, ali bo vaše spletno mesto videti dobro v telefonu ali tablici.
Spletno gostovanjeRackspace omogoča gostovanje. Za vzdrževanje in delovanje vašega spletnega mesta se lahko zanesete na njihove zmogljive strežnike. Ročno varnostno kopiranje podatkov ni potrebno. Prav tako je lepo vedeti, da se programska oprema posodablja vsakih šest do osem tednov. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da vaša tehnologija gostovanja zaostaja.
Trgovina z aplikacijamiTrgovina z aplikacijami je organizirana v glavne kategorije. Iščete lahko glede na vaše potrebe. Najboljši del tega je, da se je CoreCommerce poslovil z drugimi voditelji v panogi, da bi vam ponudil odličen seznam močnih orodij. Amazon, Shipwire in MailChimp lahko vse dodate z le nekaj kliki.
BloggingVgrajena funkcija blogging vam bo omogočila trženje strankam. Napišite objave in hitro dodajte slike. Vmesnik je podoben Wordu ali WordPressu in bo videti večino uporabnikov.
SEO in trženjeSkoraj nenavadno se zdi, da CoreCommerce nima boljših orodij za SEO. Če boste upravljali spletno trgovino, želite napredne možnosti za optimizacijo. CoreCommerce ponuja samo najbolj osnovne možnosti. Metaoznake in URL-ji po meri niso na voljo na vsaki strani. To lahko pomembno vpliva na konverzije.
GlasilaOglaševalske akcije z novicami lahko nastavite z razpoložljivimi dodatki. Izbirajte med večjimi ponudniki, kot je Constant Contact. CoreCommerce olajša izdelavo poštnega seznama in doseganje strank.
Varnostne funkcijeUživajte v skupni SSL, šifriranju 256, vendar vsakodnevnih varnostnih kopijah. Gostovanje je varno, napredni požarni zid pa varuje vaše spletno mesto. Te plasti zaščite presegajo večino drugih platform. Lahko ste prepričani, da je vaše spletno mesto varno.
Certifikacija PCICoreCommerce ima PCI certifikat. Lahko ste prepričani, da izvajajo najboljše prakse v industriji.
Ustvarjanje vsebineNa armaturni plošči je preprosto dodajanje vsebine in izdelkov. Ustvarite strani z obrazci in informacijami po meri ali posodobite svoj blog v samo nekaj klikih. Če lahko uporabljate Word, lahko dodate vsebino.
Darilni boniProdaja darilnih bonov in ponujanje popustov traja le nekaj klikov. Ne bi moglo biti lažje.
Možnosti plačilaCoreCommerce je združljiv z več kot 50 prehodi. Pri sprejemanju kreditnih kartic imate veliko odličnih možnosti.
Davki in odprema KalkulatorjiHitro in enostavno izračunajte te stopnje. Izberite možnosti pošiljanja in ustvarite davek glede na lokacijo.
PoročilaCoreCommerce je namenjen lažjem upravljanju trgovine. Z robustnimi orodji za poročanje vam lahko pomagate pogledati večjo sliko.
Statistika spletnega mestaV le nekaj klikih lahko integrirate Google Analytics. To je morda najbolj priljubljen in zaupanja vreden način za sledenje in ogled uspešnosti spletnega mesta.

Načrti & Cenitev

Uporabite 15-dnevno brezplačno preskusno različico, da poskusite CoreCommerce. Kreditna kartica ni potrebna in lahko vnesete do tri vzorčne naloge. Za začetek boste potrebovali e-poštni naslov. Če vam je všeč to, kar vidite, je na voljo veliko paketov cen. Vsak načrt ponuja SSL potrdilo in mesečno naročnino. Na splošno se načrti razlikujejo glede na to, koliko izdelkov lahko dodate ter količino pasovne širine in prostora za shranjevanje. Na srečo vam ni treba skrbeti za stroške transakcij.

Večina malih podjetij bo s Pioneer ali Advanced načrti naredila prav:

Pionir – 24,99 USD / mesec

 • 150 izdelkov
 • Pet e-poštnih računov
 • 2 GB pasovne širine
 • 500 MB prostora za shranjevanje
 • Skupna SSL

Napredno – 39,99 USD / mesec

 • 500 izdelkov
 • Deset e-poštnih računov
 • 4 GB pasovne širine
 • 700 MB prostora za shranjevanje
 • Skupna SSL

Večja podjetja lahko izbirajo med načrti Professional, Expert, Premier in Enterprise. Načrt lahko tudi kadar koli nadgradite ali spremenite v prejšnje stanje.

Načrti cen CoreCommerce so v skladu s konkurenco, vendar ne vodijo nujno po paketu. Koristno bi bilo, če bi ponudili več neomejenih možnosti in popustov za plačilo letne naročnine vnaprej. Namesto tega lahko pričakujete, da vam bodo zaračunali mesečno.

Pomembno je upoštevati tudi to omejitve pasovne širine in shranjevanja so vključene v nadomestne pristojbine. To je še eno dejstvo, da bi CoreCommerce lahko oglaševal bolj odprto. Za vsak GB, ki presega vašo mesečno omejitev pasovne širine, je treba plačati 9 USD. Za vsakih 100 MB vam bo zaračunanih 9 USD čez dodeljeni prostor za shranjevanje.

Na koncu pa za odklepanje API-ja vaše trgovine zahtevajo plačilo v višini 199 USD. Za večino podjetnikov, ki vodijo svoje spletno mesto, dostop do API-ja ne bo prednostna naloga. Vendar pa se je treba zavedati, če primerjamo razpoložljive platforme.

Kot že omenjeno, so načrti za oblikovanje cen zagotovo v istem razponu kot druge platforme. Težava je v tem, da niso impresivni. Na sredini ceste.

Pomoč strankam

CoreCommerce ima enega najbolj dostopnih oddelkov za podporo strankam v tej panogi. Ponujajo:

 • Klepet v živo
 • Telefonska podpora
 • Podpora po e-pošti

Med tednom lahko obiščete ameriškega predstavnika 24/7 ali od 8:00 do 17:00. CST ob vikendih. Prav tako je možno predložiti vozovnice za nujne primere kadar koli ali dan. Uporabniki se lahko povežejo tudi z aktivnimi stranmi Twitterja in Facebooka CoreCommerce.

Platforma ponuja tudi obsežno in enostavno iskalno bazo znanja ter veliko video vadnic. Če naletite na težave, obstajajo številni zelo informativni viri. Če želite obvladati svoje sposobnosti, se prijavite na mesečne spletne seminarje.

S CoreCommerceom se očitno zavezujemo za storitve in podporo strankam. Osebje je hitro odzivno, vljudno in informativno. Če boste iskali odgovor, ga boste zagotovo našli. Pravzaprav ga verjetno najdete na več različnih mestih.

Enostavnost uporabe

CoreCommerce se oglašuje kot zasnovano za začetnike. Če pa nimate izkušenj z zaledjem spletnih mest, se lahko armaturna plošča počuti utesnjeno in premočno. Bolj izkušeni uporabniki bodo lažje razvrstili možnosti. Dobra novica je, da lahko prilagodite pogled skrbnika. Ne bo trajalo dolgo, da se bomo seznanili s tem, kako se premikati po njem in ustvarite prilagojen meni, ki ponuja koristne bližnjice.

Čeprav se celoten videz morda zdi zastarel, je funkcionalnost na voljo. Povleci in spusti urejevalnik je preprost za uporabo, kar pomeni, da ni potrebe po kodiranju. Spremembe vsake podrobnosti spletnega mesta se zdijo precej intuitivne. Ne boste izgubljali časa, da bi ugotovili, kaj določeni gumbi počnejo. Celoten uporabniški vmesnik mora biti videti in se poznati vsakogar, ki ima vsaj malo izkušenj s spletom.

Naprednejši uporabniki lahko gredo neposredno na CSS ali HTML, da vnesejo spremembe. CoreCommerce na uporabniku prijazni platformi ponuja vse funkcije oblikovanja in upravljanja, ki bi jih želeli. Morda ni najbolj vizualno impresivna armaturna plošča, a vsekakor opravi delo.

Zaključek

Je CoreCommerce pravi za vas?

Če ste majhno ali srednje veliko podjetje, ki išče najboljša orodja za upravljanje, potem da. Od vseh razpoložljivih platform e-trgovine in nakupovalnih košaric se zdi, da CoreCommerce ponuja največ možnosti, ko gre za vodenje vašega podjetja. Veliko ljudi se ujame v oblikovanje svoje spletne strani. Čeprav je videz bistvenega pomena za privabljanje kupcev, je preprosto pozabiti na vsakodnevna opravila. CoreCommerce vam bo pomagal voditi vaše podjetje. Z močnim in fleksibilnim orodjem za naročilo, zaloge in upravljanje strank boste občutili popoln nadzor nad vašo spletno trgovino.

Če pa vam je dizajn najpomembnejši, se lahko CoreCommerce takrat nekoliko počuti. Armaturna plošča in teme so videti nekoliko zastarele kljub njihovi funkcionalnosti. Za najnovejše v krasnih in profesionalnih temah si boste želeli pogledati nekje drugje.

Vznemirljiva novica je, da je pred kratkim novo podjetje kupilo CoreCommerce. Lahko samo domnevamo, da bo novo vodstvo pomenilo posodobitev dizajna. Z novimi predlogi je CoreCommerce resnično sila, s katero se je treba spoprijeti.

Primerjaj

CoreCommerce

88

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map