3dcart eCommerce rešitev 2016 pregled za izgradnjo svoje osupljive spletne trgovine


3dcart

Obiščite spletno mesto

9.1


Ocena AWA

3dcart

3dcart je leta 2001 ustanovil Gonzalo Gil. Začel je s ciljem, da zbere vse odlične funkcije e-trgovine in jih da na voljo na eni platformi. Od njihovega nastanka se je 3dcart še naprej prilagajal tehnologiji in spreminjajočim se trgom. Zdaj ima več kot 17.000 uporabnikov in raste. Preberite naš pregled 3DCart spodaj.

Prednosti

 • Različne možnosti odjav
 • Uporabniku prijazen vmesnik za izkušene uporabnike
 • Neomejeno shranjevanje
 • Brez transakcijskih stroškov.
 • Vgrajena orodja za trženje

Slabosti

 • Omejitve glede obsega prodaje in uporabe pasovne širine
 • Armaturna plošča ni zelo vizualno privlačna
 • Proste predloge razočarajo
 • Poročila o slabi storitvi strank
 • Učenje vseh funkcij lahko traja veliko časa

Pregled

 • Spletna stran: www.3dcart.com
 • Sedež: Tamarac, FL
 • Leto ustanovitve: 2001
 • Zaposleni: 60+
 • Izdelane spletne trgovine: 20.000+
 • Kategorije: Programska oprema za e-trgovino
 • Brezplačen preizkus: 15 dni
 • Garancija za vračilo denarja: 30 dni

3dcart je uspel ostati pomemben na konkurenčnem trgu z zagotavljanjem širokega nabora storitev. Njihove značilnosti govorijo tako za podjetja, ki se ukvarjajo le z nekaj prodaje na teden, kot tudi velika podjetja, ki obdelujejo več sto proda in redno gostijo tisoče obiskovalcev. Ta popolnoma gosti spletna platforma vam omogoča hitro in enostavno ustvarjanje trgovine z e-trgovino s kupcem in nakupovalno košarico.

Kdo je najboljši 3dcart?

3dcart se lahko uporablja za prodajo in pošiljanje dejanskih predmetov ali digitalnih izdelkov v katerem koli obsegu. Ta vsestranska platforma je najbolj primerna za tiste, ki šele začnejo svojo dejavnost. Še posebej je koristno, če nimate dostopa do oddelka za marketing. Tudi načrt za zagon ponuja trženjska orodja, ki vam bodo pomagala pri promociji vašega podjetja. Uživajte v CRM storitvah in Facebook trgovini. Brezplačno sta vključena tudi ime domene in gostiteljski načrt. Lahko zaženete spletno stran in začnete s celovitim trženjskim načrtom, vse v eni platformi.

Kaj je največja prednost 3dcart-a?

Največja prednost uporabe te platforme je vsestranskost. Uporabljajo jo lahko vikend bojevniki in velike spletne trgovine. To pomeni tudi, da lahko z vašim podjetjem raste. Ko boste pridobili kupce, povečali zalog in izboljšali svoje oblikovalske sposobnosti, se boste preprosto naučili uporabljati 3dcart drugače. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da bo prerasel platformo. Pomaga tudi, da se 3dcart vedno posodablja in izboljšuje. Če obstajajo funkcije, ki vam niso všeč ali manjkajo, boste to spremembo morda videli v naslednji posodobitvi.

Kaj je največja pomanjkljivost 3dcart-a?

Morda je najpomembnejša težava 3dcart-a ta, da obstajajo omejitve glede uporabe pasovne širine. To se skoraj ne dogaja pri drugih programih e-trgovine in nakupovalnih košaric. Končno so omejitve uporabe zastarela praksa, ki jo je treba uporabiti. Ob tako številnih drugih neomejenih možnostih na trgu se zdi le vprašanje časa, preden bo 3dcart prisiljen pasti v korak.

Potrošniško spletno mesto FinancesOnline je 3dcart nagradilo z Nagrada 2015 za veliko uporabniško izkušnjo in najboljšo programsko opremo za nakupovalne košarice. Čeprav ima kritike, 3dcart zagotavlja odlično orodje za vse.

Ključne funkcije

 • Več kot 100 tem
 • Uredniki WYSIWYG
 • Ocene kupcev
 • Potrdilo 256Bit SSL
 • Mobilni in družabno pripravljeni
 • 24/7 Spremljanje
 • Varna nakupovalna košarica
 • Predizdelane predloge e-pošte
 • Vgrajena opuščena orodja za voziček
 • Varnost na podlagi vlog
 • Prilagodljiva trgovina
 • Sinhronizirajte z eBay in Amazon

Razsodba industrijskih strokovnjakov na 3dcartu

E-trgovalni ploščni plašč Ko potrošniki hitro odkrijejo nekatere pomanjkljivosti 3dcarta, jih kritiki obravnavajo kot resnejše težave. V svetu e-trgovine je lahko spletno oblikovanje odločilni dejavnik pri uspešnosti vašega podjetja. Po mnenju strokovnjakov 3dcart na tem področju primanjkuje. Pogost komentar je bil, da je treba predloge posodobiti, da bi odražale najboljše prakse spletnega oblikovanja in ostale konkurenčne. Uporabniki so to vprašanje tudi izpostavili, vendar so strokovnjaki do te pomanjkljivosti bolj kritični.

Poleg tega so strokovnjaki dosledno ugotovili, da je skrbniški odsek manj kot impresiven in nekoliko težaven za navigacijo. Pogosto so ga opisovali kot »neroden« in »nered«. Orodje je oblikovano drugače kot večina programov, kar pomeni tudi, da se bo morda navadil več.

Kljub tem pomanjkljivostim strokovnjaki še vedno hitro priporočajo 3dcart in ga na splošno dodelijo od 4 do 4,5 zvezdice. 3dcart zasluži visoke ocene, ker je popolnoma funkcionalen in prilagodljiv, pa tudi cenovno ugoden. Strokovnjaki so bili navdušeni tudi nad nivojem podpore strankam, ki vključuje funkcijo klepetanja v živo. Ti pozitivni vidiki programske opreme so dovolj za dosledno vključitev 3dcart v tri najboljše platforme na trgu.

Pozitivne ocene potrošnikov in pričevanja

Ocene potrošnikov 3dcart so nadvse pozitivne. V resnici so naravnost žareče. Uporabniki enostavno shranjujejo prodajalno, zato cenijo zelo bogat dizajn. 3dcart je idealno primeren za praktično vsako veliko podjetje in olajša vključevanje programov drugih proizvajalcev. Tu je nekaj funkcij, za katere se zdi, da so potrošniki najbolj všeč:

 • Brez skritih pristojbin
 • Odlična storitev za stranke s podporo 24/7
 • Enostavna namestitev in intuitiven zaledje
 • Visoko prilagodljiv, brez uporabe kode

3dcart dosledno prejema ocene s 5 zvezdicami in je očitno priljubljen med spletnimi trgovci. Potrošniki cenijo tudi dejstvo, da razvijalci vsakega predloga za izboljšanje sprejmejo k srcu. Ne bo dolgo trajalo, da predlagane funkcije postanejo standardne, kar pomeni, da se 3dcart nenehno širi in izboljšuje, da bi bili v koraku s spreminjajočimi se trgi. To je eden od razlogov, da mnogi trgovci na drobno preidejo na 3dcart.

Negativni pregledi in pritožbe potrošnikov

Negativnih pregledov 3dcart je malo in so daleč med. Nekateri uporabniki so bili razočarani nad preprostostjo brezplačnih tem, vendar to ne bi smelo biti presenečenje. Glede na to, da so brezplačna, pričakovanja glede stikal ne bi smela biti previsoka. Dobra novica je, da so bili potrošniki zadovoljni z videzom vrhunskih tem, čeprav prihajajo s cenovno ceno. Drugo področje, kjer se zdi, da je mogoče izboljšati, je v celotnem toku prenosa. Ko je zasnova vmesnika razmeroma enostavno se je navaditi, ko se naloge, kot je nalaganje slik, lahko začnejo dolgočasno. To bi lahko postalo še posebej moteče za velike trgovce na drobno, ki morajo upravljati velik zalog.

Tudi ti očitki niso bili dovolj za splošno negativno mnenje. Pozitivni vidiki 3dcarta daleč odtehtajo vse pomanjkljivosti. Pravzaprav je veliko strank prešlo na 3dcart z drugih platform.

Oblikovanje & Prilagoditev

Predloge

Ena največjih kritik proti 3dcartu je ta, da ne ponuja dovolj predlog. Na spletnem mestu je trenutno več kot 100 predlog.Velika večina predlog je brezplačnih. Vendar kritiki hitro poudarjajo, da so nekatere predloge preprosto podvojene, ki ponujajo enako splošno postavitev. Edina razlika je v barvni shemi. Glede na to so razpoložljive predloge mobilne in prijazne. Kupci lahko preprosto brskajo in nakupujejo s katero koli napravo.

 • Cene premium predloge se začnejo pri 129 USD.
 • Izkoristite lahko tudi njihovo interno oblikovalsko storitev.Cene spletnih mest po meri se gibljejo od 1.500 do približno 2.500 dolarjev.Čeprav se to morda sliši kot strma cena, je v resnici proti nizkemu koncu tistega, kar bi pričakovali, da boste plačali samostojnega oblikovalca.

Prilagajanje predloge

Pomembno je tudi upoštevati, da je predloge enostavno prilagoditi z uporabo različnih orodij. Prilagoditev je enostavna, ne glede na to, kakšno oblikovalsko izkušnjo imate. Čeprav nekateri morda kažejo na omejeno število možnosti predloge, imate še vedno svobodo, da nastavite in prilagodite kateri koli osnovni dizajn.

Orodja za oblikovanje

Za tiste, ki imajo izkušnje s kodiranjem, lahko spremenite s pomočjo HTML in CSS za visoko raven prilagajanja. Če niste najbolj napredni pri kodiranju, ne skrbite. 3dcart drag-n-drop je eden najboljših v industriji. Vsakdo lahko hitro in enostavno izvede spremembe. Na koncu lahko urejevalnik WYSIWYG prilagodite postavitev in prilagodite območja glave in noge.

Na splošno je oblikovalski vmesnik uporabniku prijazen. Zagotavlja veliko mahanja prostora za prilagoditve. Ustvarite lahko trgovino po meri, ki najbolje predstavlja vaše izdelke in ponuja enostavno nakupovanje in nakupovanje. Predloge morda pustijo nekaj želenega, vendar je to težava, ki jo je mogoče enostavno odpraviti s številnimi možnostmi urejanja.

Lastnosti & Orodja

ZnačilnostPregled
NastavitiHitro in enostavno nastavitev spletnega mesta Čarovnik vas bo vodil skozi vse korake. Celoten postopek je mogoče zaključiti v manj kot eni uri.
Integracija prehodov3dcart je združljiv z več kot 100 načini plačila. Hitro in enostavno je integrirati različne prehode za plačila. Izberete lahko najboljše možnosti za vas in vaše stranke.
Nagrade in seznami željaKupci lahko kupujejo in dodajo predmete iz vaše trgovine na svoj seznam želja. Ta funkcija pomaga pretvoriti prihodnjo prodajo. 3dcart lahko uporabite tudi za nastavitev programa nagrad. Uporabite ga lahko za vse pogoste stranke za zbiranje točk pri naslednjem nakupu. Te funkcije vam pomagajo pri vzpostavljanju močnih odnosov s strankami.
Upravljanje naročil3dcart olajša upravljanje naročil. Podrobna poročila natančno povedo, kako uspešni so nekateri izdelki. Prav tako lahko poenostavite postopek vodenja knjig. Program odstranjuje podvojene vsebine za enostaven vnos podatkov. Vse to lahko storite prav v skrbniškem odseku vašega spletnega mesta.
Mednarodna optimizacija prodajeStandardna različica 3dcart ni optimizirana za mednarodno prodajo. Lahko kupite aplikacije, ki vam bodo pomagale pri trženju svetovne publike. Nekatere aplikacije ponujajo prevajalske storitve in druga marketinška orodja za mesečno plačilo.
CDN tehnologijaNa žalost 3dcart ne prihaja s tehnologijo CDN. To lahko ustvari počasne čase nalaganja strani. Uporabniki lahko integrirajo svoje CDN programe ali nakupujejo aplikacijo za dodatke.
Vtičniki in dodatki3dcart je že ena najbolj funkcionalno bogatih platform na trgu. Funkcije spletnega mesta lahko še izboljšate z dodajanjem aplikacij. Mnoge od teh aplikacij so na voljo brezplačno. Cene za druge aplikacije so različne, zato bo morda potrebna enkratna pristojbina ali mesečna ali letna naročnina. Vse aplikacije je enostavno vključiti v vaše obstoječe spletno mesto in začeti uporabljati od prvega dne.
Upravljanje zalogDodajanje novih izdelkov na vaše spletno mesto je s 3dcartom lahko veliko delovno. Stran z izdelki je napolnjena z različnimi obveznimi polji. Delo skozi vse razpoložljive možnosti je lahko nekoliko zastrašujoče. Na srečo lahko postopek pospešite s predlogo CSV. Izkoristite vzorčno datoteko za uvoz CSV, ki jo ponuja 3dcart. 3dcart vam bo poslal tudi e-poštno sporočilo, da vas bo opozoril, ko je vaš zalog majhen.
Sledenje pošiljkamUživajte v prednostih sledenja pošiljk v realnem času in kalkulatorja stroškov pošiljanja. Takoj lahko določite, koliko bo stala pošiljka in ustvarila sledilno številko. Uporabniki lahko opazujejo, kako vaš paket potuje po državi ali po vsem svetu.
CRM funkcijePodjetja lahko hitro sestavijo poštne sezname in spremljajo vedenje strank. Strankam, ki so opustile svoj voziček, lahko celo pošljete opominska sporočila. Sistem CRM strankam omogoča ustvarjanje vozovnic in shrani zapis vseh interakcij. Tako kupci kot zaposleni lahko brez težav spremljajo status vozovnice za boljše storitve za stranke.
emplates in temeKot smo že omenili, 3dcart pogosto kritizirajo, da nima več možnosti predloge. Vendar to morda ni poštena ocena.Trenutno je na voljo približno 100 predlog.Ta številka vztrajno raste. Uporabniki lahko preprosto prilagodijo katero koli predlogo s pomočjo različnih orodij. Obstaja neomejeno število možnosti, ko gre za ustvarjanje edinstvenega spletnega mesta za e-trgovino.
Integracije in dodatki3dcart je standarden z dolgim ​​seznamom funkcij. Za razliko od drugih izdelkov na trgu ne potrebuje dodatkov, da bi zagotovili popolnoma funkcionalno in vsestransko nakupovalno izkušnjo. Vendar pa so na voljo dodatki, ki jih je mogoče vključiti v katero koli obstoječe spletno mesto.
Mobilna optimizacijaUporabniki bodo uživali v spletnem mestu, ki je popolnoma optimizirano za mobilne naprave. To velja ne glede na to, katero šablono ali načrt cen boste izbrali.
Spletno gostovanje3dcart ponuja brezplačno gostovanje in domene. Celotno spletno mesto lahko sestavite od temelja s pomočjo 3dcart.
SEO in trženje3dcart ponuja popolnoma optimizirano platformo, ki s pomočjo najnovejših najboljših praks pomaga, da boste prehiteli konkurenco. 3dcart vam bo pomagal ustvariti prijazne naslove za iskalnike in metaoznake. Prav tako lahko prispevate k izboljšanju svojih uvrstitev in prisotnosti na spletu, tako da izkoristite platformo za bloganje, ki omogoča hitro objavo objav.
GlasilaUporabniki bodo od 3dcart prejemali redna e-poštna sporočila. Dostopate lahko tudi do spletne skupnosti in univerze, ki ponuja video vadnice o najrazličnejših temah.
Varnost spletnega mestaZadnja stvar, ki jo želite, je, da pustite zasebne podatke svojih strank ranljive za napad. 3dcart ponuja nekaj najboljših varnostnih zaščit, ki so na voljo v obliki brezplačnega skupnega SSL-ja. Izbirate lahko tudi med petimi drugimi varnostnimi načrti, da bi izboljšali zaščito. Cene za to dodatno storitev se začnejo pri 79 USD in segajo do 995 USD.
Certifikacija PCI3dcart ima certifikat PCI od začetka leta 2009.
Ustvarjanje vsebineWYSIWYG urejevalnik vam omogoča hitro ustvarjanje strani in dodajanje vsebine. Lahko celo začnete in vzdržujete poslovni blog iz oddelka za upravljanje spletnega mesta.
Darilni boniS 3dcartom lahko ustvarite in prodajate darilne bonove kot izdelek. Ko stranka kupi darilni bon, se ustvari edinstvena koda, ki jo je nato mogoče unovčiti za znesek v dolarju.
Možnosti plačila3dcart omogoča dostop do več kot 100 plačilnih procesorjev – od kreditnih kartic in PayPal do Dwolla in vsega vmes. V bistvu imate neomejene možnosti, ko gre za obdelavo plačil. Lahko se celo odločite za 3dcart Merchant, ki se začne pri 19,99 USD. Pazite na kupca: ta storitev ima nagnjenost k nabiranim skritim stroškom. Morda boste na koncu plačali precej več od cene oglaševane nalepke.
Davki in odprema KalkulatorjiDavek in pošiljanje se samodejno izračunata ob odhodu glede na lokacijo stranke.
PoročilaPodrobna orodja za poročanje vam omogočajo zbiranje informacij o strankah in vaših izdelkih. Hitro lahko:
 • Ugotovite, kdo so vaši najboljši kupci.
 • Oglejte si, kateri izdelki se najhitreje premikajo.
 • Ugotovite, kateri dnevi v letu so najbolj produktivni.

Načrti & Cenitev

 • Zainteresirane stranke lahko s 15-dnevno brezplačno preskusno različico raziskujejo 3dcart.
 • Načrti za oblikovanje cen se začnejo pri 19,99 USD in pokrivajo do 200 izdelkov.
 • Za 129,99 USD na mesec se lahko vpišete v najobsežnejši “Načrt napajanja”, ki ponuja neomejeno število izdelkov in do 90.000 obiskov na mesec.
 • Omejite porabo pasovne širine ali plačajte 5 USD za vsako prekoračitev GB.
 • Prihranite 15% s plačilom za celo leto vnaprej.

Načrti so po konkurenčnih cenah in vključujejo nekaj ugodnosti. Bing krediti za oglase, Facebook trgovina in registracija domen so vsi standardni. Ne pozabite le, da obstajajo omejitve pasovne širine. Svojo porabo boste morali paziti ali biti pripravljeni plačati 5 USD na GB.

Pomoč strankam

Če naletite na težave, obstaja veliko poti, da poiščete podporo strankam.

 • Predstavniki so na voljo po telefonu 24/7.
 • Spletni klepet je na voljo 24/7.
 • E-poštna podpora za vprašanja, ki niso časovno občutljiva.
 • Obsežni spletni forumi.
 • Obsežna baza znanja, ki vam bo pomagala odpraviti težave.
 • Videoposnetki za usposabljanje in vadbe, ki vam bodo pomagali začeti.

Časi odziva so različni, vendar podjetje oglašuje povprečni čas zadrževanja 5 minut po telefonu in do 30 minut v spletu.Čeprav to ni idealno, je še vedno znotraj področja razumnega. To še posebej velja glede na število poizvedb, s katerimi se morajo spoprijeti s svojimi 17.000 strankami. V splošnem so ocene trendov storitev za stranke 3dcart v negativnem smislu. Stranke poročajo o nezadovoljivi izkušnji, čeprav se je večina pritožb nanašala na težave z obračunavanjem.

Enostavnost uporabe

3dcart ponuja vsestransko platformo, ki govori o širokem razponu ravni sposobnosti. Začetniki lahko začnejo iz nič in hitro zgradijo spletno mesto. Ko se vpišete, boste prejeli podrobno e-poštno navodilo. Spletno mesto vsebuje čarovnika, ki vas bo vodil po korakih skozi postopek namestitve.

Uporabniški vmesnik / skrbniška plošča

3dcart je bil kritiziran zaradi vmesnika drab. Vendar pa je s funkcionalne perspektive izjemno intuitiven in enostaven za navigacijo. Zasnova vmesnika ni najbolj vizualno privlačna, je pa zelo uporabna. Na zaslonu so vidni gumbi za podpisovanje standardnih orodij in logična organizacija, ki jo je enostavno razumeti. Če imate težave, je na voljo pomoč. Vprašanja lahko postavljate s klepetom v živo, pokličete podporo uporabnikom ali si ogledate nekatere video vadnice. Ustrezni urejevalnik povleče n je podoben WordPressu. Ponuja preprost in preprost način za ustvarjanje in posodabljanje vašega spletnega mesta.

Tisti z malo več izkušenj z oblikovanjem imajo nekaj možnosti. Za prilagoditev spletnega mesta lahko uporabite HTML, CSS ali urejevalnik WYSIWYG. Obstaja veliko možnosti urejanja, zaradi katerih je 3dcart uporabniku prijazen in popoln za vse, od začetnikov do strokovnjakov.

Zaključek

Kombinacija intuitivnega vmesnika in celovitega sistema za podporo strankam naredi 3dcart izjemno dostopno možnost. S konkurenčnimi cenami, sistemom gostovanja in platformo, ki je opremljena s funkcijami, je enostavno razbrati, zakaj ima 3dcart množično privlačnost.

Uporabniki na splošno poročajo o izjemno pozitivni izkušnji s 3dcartom. Program omogoča začetnikom, da v nekaj minutah zaženejo trgovino za e-trgovino. Prenatrpan vmesnik lahko vključuje krivuljo učenja, vendar lahko video vaje pomagajo premostiti to vrzel.

Če nič drugega, preizkusite 15-dnevno brezplačno sojenje in bodite sodnik.

Primerjaj

3dCart

91

Shopify

96

BigCommerce

95

Volzija

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map