Sådan starter du en online butik

Har du tænkt på at starte din egen online butik? Onlinesalg forventes at ramme 1,5 billioner dollars i 2018. Det, der holder mange mennesker tilbage, er imidlertid usikkerhed om, hvordan man opretter og vedligeholder en online markedsplads.


Det er billigere og nemmere at oprette en online butik, end du måske tror. Hvis du har et produkt, du vil sælge, er en online butik en god måde at teste at sælge det og andre varer for at se, hvad efterspørgslen er.

Selvom du kan sælge genstande på websteder som Amazon, Ebay og Etsy, giver opsætning af din egen online butik dig mulighed for at have fuld kontrol over branding og at bygge videre på trafik over tid i stedet for at risikere at miste regelmæssige kunder til konkurrenter også på disse websteder.

For at opsætte og drive en vellykket online butik er der et par ting, du skal overveje først.

Kom i gang med Online Store

Contents

FINDER ET Lønnsomt produkt

Da dit mål sandsynligvis tjener penge, skal du først finde et produkt, der vil være rentabelt for dig at sælge. Dette betyder, at du skal vælge produkter, der både er efterspurgt, og som har en rimelig fortjenstmargen mellem den pris, du kan købe / fremstille den, og den pris, som markedspladsen bærer.

Valg af en niche til din online butik

En af de hårdeste beslutninger, du står over for, er, hvilken niche du ønsker til din online butik. Det er vigtigt at vælge en niche, der er smal nok til at hjælpe dig med at markedsføre dit brand, men bredt nok til at give dig mulighed for at udvide til yderligere tilbehør / produkter.

Valg af et produktsegment, der relaterer til din lidenskab eller interesse

Hvis du hader at lave mad, er det sandsynligvis ikke det bedste valg for din online butik at sælge køkkenudstyr. På den anden side, hvis du elsker alt at lave mad, så sælger de allerbedste gryder og pander på markedet dig et fremragende udgangspunkt, hvorfra du kan udvide til madlavningsgenstande og endda krydderier og krydderier.

Valg af en niche, hvor du kan tilføje værdi

En af de vigtigste komponenter i at finde ud af en niche til din online butik er at vælge en, hvor du kan tilføje værdi. Som Andrew Youderian siger i sin artikel om e-handelsbrændstof, hvis du prøver at konkurrere med Amazon om prisfastsættelse, vil du gå ud af forretning.

I stedet skal du sørge for, at du har noget mere værdifuldt end Amazon at tilbyde kunden. Løsningen? Besvar kundens spørgsmål, og uddann kunden med fremragende indhold. Du skal først forstå det problem, som din kunde står overfor, tilbyde en måde at løse dette problem på, og ordrene følger.

Valg af en markedsniche, der har plads til at vokse

Fokuser ikke bare på en eller to store billetvarer, der giver dig et højt afkast af fortjenesten. Dette er fantastisk, når den nye kunde besøger dit websted, men hvordan skal du markedsføre til dit nuværende kundegrundlag?

Se efter et marked, der har tilbehør og tilføjelser, du kan oprette for at få disse opfølgningssalg. Et eksempel ville være fotograferingsudstyr. Det første køb af et high-end DSLR-kamera er stort og giver dig store overskud, hvis du sælger et. Du kan dog øge dit online salg yderligere ved at tilbyde kameratilbehør. Du kan sælge linser, flash-vedhæftede filer, stropper, tasker, stativer osv.

Målretning af den rigtige type kunder

Det er vigtigt, at du finder ud af den primære kundetype, du vil målrette mod. Dette er de mennesker, som du kan tilføje værdi til deres liv. Et eksempel ville være en modelbilhobbyist. Han er måske villig til at bruge penge på at organisere sine bildele på en fremragende ny maling eller endda på bøger og information for at hjælpe ham med at forbedre sin hobby. Nøglen er at finde et kundegrundlag, der brænder for nichen.

Kunder kan omfatte:

 • hobbyfolk
 • Virksomhedsejere
 • fagfolk

Du vil også overveje alle aspekter af det kundegrundlag, som f.eks. Køn, disponibel indkomst og alder. Har de nok ekstra penge til at investere i det, du sælger i din online butik?

Find de rigtige produkter, der skal sælges

Når du har indsnævret din passion, er du nødt til at skelne mellem, hvilke produkter du skal sælge. Andrew Youderian foreslår at lede efter et produkt, der giver dig mulighed for at tilføje værdi. Det, der menes, er simpelthen, at det er noget, folk har brug for og vil hjælpe dem på en eller anden måde eller gøre deres liv bedre på en eller anden måde.

I 4-timers arbejdsuge af Tim Ferriss, han anbefaler, at du vælger et produkt med et prispoint mellem $ 100 – $ 200. Årsagen til at dette er et ideelt interval er, at det er stort nok til, at margenerne er rigtige, men for at du stadig giver værdi.

Du skal også overveje det faktum, at du vil sælge flere varer i ovennævnte prisklasse. Jo højere pris en vare er, jo lavere er konverteringskursen. De fleste mennesker er villige til at bruge $ 100 – $ 150 online. Derudover påpeger Youderian, at varer med højere priser siger et køkkenapparat på $ 1000, ofte har en lavere fortjenstmargen.

Så du tjener muligvis $ 30 på den $ 100-gadget, men kun $ 100 på $ 1000-enheden. Det betyder, at varen på $ 100 giver dig en fortjenstmargin på 30%, og at du vil sælge flere af dem, men apparatet på $ 1000 giver dig kun 10% fortjeneste, og du vil sælge færre.

Det er også vigtigt at prøve at finde et produkt, som alle andre ikke allerede sælger. Søg efter unikke produkter, som ingen andre tilbyder, og du vil i det mindste et stykke tid på markedet. En måde at opdage produkter, der sælges, er at deltage i messer i dit nicheområde.

Evaluering af markedets efterspørgsel efter dine produkter

Inden du tager en endelig beslutning om de produkter, du gerne vil sælge, skal du foretage en grundig søgning efter online-konkurrenter. Hvem sælger de samme eller lignende produkter? Kan du effektivt konkurrere med dette firma? Hvis de er et let genkendeligt navn og har den bedste placering i søgemaskinerne, kan det være en reel udfordring at få din online butik bemærket.

Evaluering af produktefterspørgsel

Tag dig tid til at validere, om der er en rimelig mængde markedets efterspørgsel efter det produkt, du gerne vil sælge.

Hvis du prøver at bestemme mellem flere produkter, skal du udføre følgende opgaver:

 • Test navnet på produktet for nøgleordets interesse. Hvilke produkter får flere søgninger? En masse søgninger efter et produktnavn kan indikere en masse interesse.
 • Tjek websteder på sociale medier for at se, om der er nogen indlæg på produktet, og hvor mange gange disse indlæg kan lide og deles.
 • Tjek Google Trends og se om emnet trender op eller ned eller forbliver stabilt.

Validerer geografisk efterspørgsel

Nu hvor du har kigget på søgeordstendenser og mætning, og du ved, at folk faktisk leder efter det produkt, du vil tilbyde, grave lidt dybere og regne ud, hvem der præcis er disse mennesker. Lejlighedsvis vil et produkt være mere populært i et geografisk område end et andet. For eksempel, hvis du sælger en forrudeskraber, vil den sælge bedre, hvor vinteren er en forlænget sæson.

Det er vigtigt at sikre dig, at den mest efterspørgsel efter dit produkt er i et område, hvor du nemt kan sende til. Hvis omkostningerne til afsendelse er for uoverkommelige, kan det dræbe dit salg.

Du kan bruge Google-trends til at finde ud af, hvilke lande der søger efter nøgleord, der er relateret til dit produkt, og hvilke byer der har det største antal søgninger (dette kan hjælpe med forsendelsesinfo).

Validering af sociale medier

Du vil også tjekke validering af sociale medier for at se, hvor meget trækkraft dit produkt kan komme der. Du vil se på markedet og produktinteressen på flere sociale medieplatforme for ikke kun at opdage, hvor populært emnet er, men hvis der er folk, der deler oplysninger om dit produkt.

Du kan bruge websteder som Topsy til at finde ud af, hvor mange tweets der er pr. Dag. Lad os for eksempel sige, at du vil sælge en bestemt type kameralinser rettet mod fotografer af dyreliv. Du kan søge efter udtryk som “kamera”, “dyreliv” og “udendørs” for at se, hvad der er tendens.

Evaluering af potentielle konkurrenter

Start med at sortere gennem de forskellige typer konkurrence, du vil møde med at sælge dette produkt. Lad os gå tilbage til eksemplet med specialkameraobjektivet. Du skal også konkurrere med folk, der sælger linser til andre typer fotografering, andre hobbyer i nogle tilfælde, og så videre.

Hvor mange konkurrenter er online? Er markedet så fuldt, at du har svært ved at skille dig ud fra mængden? Der er kun så mange kunder at gå rundt, så hvis tilgængeligheden overgår markedets efterspørgsel, er det ikke sandsynligt, at du får succes.

Det er her de unikke produkter kommer i spil. Hvad kan du tilbyde, som ingen andre tilbyder online? Hvordan kan du tilbyde det på en måde, der tilføjer værdi?

Find kilder til produkter, der skal sælges

Når du har besluttet, hvilke produkter du vil sælge i din online butik, skal du konfigurere den bedste måde at købe disse produkter på. Du har et par valg.

 • Dropshippers: Med denne metode venter du, indtil en kunde bestiller varen, og placerer din ordre hos grossisten, som derefter sender varen direkte til din kunde..
 • Light Bulk grossister: Nogle engrosfirmaer kræver enorme ordrer for at give dig et anstændigt prisbrud på produktet. Nogle grossister tilbyder dog muligheder for let bulk, så du kan købe en mindre mængde af et produkt (sig en enkelt sag) og videresælge det for en fortjeneste.

Én ting at huske på både drop-shippere og grossist-grossister er, at de ikke bør have deres egne onlinebutikker oprettet, eller du bliver tvunget til at konkurrere med de lavere priser, de kan tilbyde ved at sælge direkte. Dit bedste valg er at prøve producenten af ​​produktet først. Slipper de skibet? Vil de sælge let bulk? Når du finder producenten af ​​et produkt, du kan lide, vil en eller begge disse ting gøre, så er du på vej til at finde de produkter, du har brug for at sælge i din online butik.

PLANLÆGGNING AF EN ECOMMERCE-FORRETNING

Begynd med at planlægge din e-handelsvirksomhed

Selvom det er fristende at hoppe i fødderne først, fordi det “bare” er en online butik, hvis du faktisk vil have succes, skal du lave en plan for din e-handelsvirksomhed. Når du er klar over det ”4 billioner dollars i merchandise blev opgivet i online indkøbsvogne i 2014,” det er let at se, hvorfor du har brug for en handlingsplan.

Skrivning af din e-handelsplan

NOLO legal site forklarer, at det er vigtigt at have en forretningsplan, fordi det er hjørnestenen i en bygning. Det kan hjælpe din virksomhed med at være strukturelt sund. Small Business Administration (SBA) tilbyder en guiden til forretningsplan for at hjælpe dig med hurtigt at skrive din egen forretningsplan.

Oprettelse af e-handelsmarkedsstrategi

At markedsføre din online butik er lidt anderledes end at promovere en mursten og mørtel butik. Du vil være sikker på, at du har en solid e-handelsmarkedsstrategi inden din store åbning. Du bliver nødt til at tage nogle grundlæggende beslutninger, såsom:

 • Hvem er dit mål demografisk?
 • Hvilke sociale medieplatforme, du gerne vil have den bedste tilstedeværelse på, og hvordan når du det mål, der er demografisk derpå?
 • Hvad er dit annonceringsbudget, og hvor er det bedste sted at bruge det til at føre kunder til dit websted?
 • Hvordan konverterer du besøgende til kunder?

En tommelfingerregel i virksomheden er, at det er langt lettere at sælge 20% mere til dine nuværende kunder end at nå en ny kunde. Så tænk gennem yderligere behov, som du kan møde, når din virksomhed vokser, og du får et loyal kundegrundlag.

Undersøger din potentielle konkurrence

Hvis du vil være go-to-online butik for mennesker, skal du have et godt greb ikke kun om, hvem konkurrencen er, men hvad de gør. Du skal bruge værktøjer som:

 • SEOBook – Sammenlign hvordan dine konkurrenter navngiver deres sider, hvilke metainformation de bruger og lignende sætninger.
 • Google AdWords – Brug dette værktøj til at se, hvor meget trafik visse søgeord får. Mens nøgleord kun er en del af ligningen, kan disse oplysninger hjælpe dig med at bestemme, hvilken type produkter eller indhold du vil tilføje til dit websted for at trække besøgende.
 • SpyFu – Dette er en betalt tjeneste, men de oplysninger, du får, er dyrebare. Du kan nemt se, hvilken AdWords din konkurrence bruger. Du kan endda se, hvilke der var succesrige, og hvilke der ikke var. Dette er dybest set en måde at lære af, hvad dine konkurrenter gør rigtigt, samt hvad der ikke fungerer for dem.

Ud over at bruge værktøjer, skal du tage dig tid til at studere, hvordan konkurrenters websteder er lagt ud, hvilket indhold de har, og eventuelle særlige funktioner, de tilbyder til besøgende, såsom et nyhedsbrev eller kuponer.

Identificering af dine målkunder

En af de vigtigste ingredienser i succesfuld markedsføring til kunder er at finde ud af, hvem dine målkunder er. Inden du starter din forskning, skal du vælge specifik demografi, du skal målrette mod.

Valg af specifikke demografiske målretning

Når du kender din målkunde, kan du ikke kun tilpasse marketing, men endda tilpasse de produkter, du vælger at liste i din butik. Det er her, at oprette brugerpersoner virkelig kan komme til nytte.

I det væsentlige opretter du en profil for den ideelle kunde til din butik. Besvar spørgsmål som alder, hvor personen bor, hvad hendes interesser er, hvis hun er gift, hvis hun har børn og endda grunde til, at hun ville købe dit produkt.

Du ønsker at definere både demografisk info og psykologisk info. Demografiske oplysninger inkluderer:

 • Køn
 • Alder
 • Beliggenhed
 • Uddannelse
 • Civilstand
 • Årlige indkomst
 • Job beskrivelse

Psykologisk information inkluderer:

 • Hobbyer
 • Interesser
 • Moraler og værdier
 • Opførsel
 • Levevis

Du skal også tænke på alle aktuelle kunder, du har eller forventer at have, og hvordan de falder ind i beskrivelserne ovenfor.

Oprettelse af en kundeprofil

Din kundeprofil eller brugerperson er en model for, hvordan din ideelle kunde ser ud. Når du har samlet oplysningerne ovenfor, skal du skrive en kort biograf til din idébruger. Skriv det som en bio. Du kan endda navngive din latterlige person for at holde den personlig.

Når du har oprettet din brugerperson, vil du bruge disse oplysninger i alle aspekter af at køre din online butik. Er din idébruger en arbejdende mor? Så vil hun sandsynligvis besøge dit websted om aftenen eller i weekenden. Det betyder, at du skal køre særlige rabatter eller begivenheder på et tidspunkt, der er praktisk for hende at deltage.

Hvis hun er en bestemt alder, skal du huske det, når du opretter skriftstørrelsen på dit indhold. Du kan anvende brugerpersona på alt lige ned til indkøbskurvenes adfærd og få dine konverteringsfrekvenser så høje som muligt. Jo bedre du forstår din typiske kunde, jo bedre kan du forfine dine mål og finde succes.

Definition af en markedsniche

Når du først er i gang, kan det at spare på din målrettede niche spare dig en masse tid og penge. Du spilder ikke reklamefonde med at placere annoncer til folk, der ikke passer ind på dit målmarked.

Når du først starter, kan det være lidt vanskeligt at afgøre, hvem dine målkunder er. En måde at identificere målperspektiver er ved at undersøge konkurrenter som nævnt ovenfor. Brug f.eks Quantcast for at få oplysninger om, hvilke typer mennesker der besøger dine konkurrenters websteder. Dette er fremragende information til bestemmelse af din måldemografiske.

Disse oplysninger kan ændres, efter at du faktisk har startet din butik i gang. Du kan indsamle yderligere demografiske data ved at tage afstemninger af dine kunder og studere webanalysestatistikker gennem værktøjer på dit websteds kontrolpanel, f.eks. Webalizer og AWStats.

Opbygning af en branding-strategi

Din branding-strategi definerer din butik til kunderne. Når du har undersøgt dine konkurrenter, og du har fundet ud af din måldemografiske, vil du også undersøge generelle oplysninger om den demografiske. Du kan bruge værktøjer som f.eks Compete.com og Nielson for at bestemme, hvad den målgruppe er interesseret i.

Sæt din eBusiness ad

Det er vigtigt, at du adskiller din virksomhed fra alle de andre lignende derude. Hvad er nogle ord, der beskriver din virksomhed som helhed? Prøv at finde ord, som dine konkurrenter ikke bruger, men som taler til din måldemografiske.

For eksempel, hvis du i din undersøgelse fandt, at din målkunde er en arbejdende mor, er hun muligvis på udkig efter hjælp til at blive på toppen af ​​alt, hvad hun har at gøre. Du kan bruge ord som “hjælpsom” og “tidsbesparende” til at trække den målgruppe ind.

At kende dine målkunder

I øjeblikket skulle du have en ret god idé, hvem dine målkunder er. Grav endnu dybere forbi denne brugerperson og find ud af, hvad denne person ønsker, når hun besøger din online butik. Hvad leder hun efter?

Der kan være flere niveauer af ting, som denne kunde har mest behov for. Efterhånden som du lærer dit kundegrundlag at kende bedre, udvikler du sandsynligvis yderligere personer, så du ved bedst, hvordan man når frem til hver kundetype.

Differentier dit brand

Hvad er din personlighed som online-butiksejer? Dette skulle komme igennem i din holdning, dine sider, og endda på alle måder, du giver tilbage til verden som helhed. Nogle virksomheder er stolte af at være miljøvenlige. Hvad adskiller dig og dit brand? Hvordan kan du vise dette vil stadig forblive tro mod din missionerklæring.

Du ønsker at grave endnu dybere inde i dit brand. Hvis du for eksempel lover tidsbesparende service, hvad betyder det? Betyder det, at ordren er pakket og sendt inden for en time efter modtagelse? Hvad skal du gøre for at sikre, at dette sker? Hvor mange ansatte har du brug for at ansætte, eller kan du håndtere det selv?

Dette kan også gøre en forskel i, om du lægger forsendelse i hænderne på en producent (dropshipping), eller du håndterer det selv for at sikre, at produktet straks kommer ud.

Tilpas dit brand

Forestil dig to forskellige e-mails, der lander i din indbakke. En e-mail siger:

”Hej Jane. Jeg ville bare give dig en linje og tak for din nylige bestilling af ABC-widget. Da du elskede ABC-widgeten, ønskede jeg også at fortælle dig, at XYZ-widgeten er til salg indtil midnat i morgen. Tak for at være en loyal kunde. ”

Den anden e-mail siger:

”XYZ Widgets er til salg indtil midnat i morgen. Kom og køb en. ”

Hvilken e-mail vil du svare bedre på? Du skal tilpasse dit brand for at imødekomme dine kunders behov. Dette inkluderer brugeroplevelsen på dit websted, de e-mails, du sender ud og endda social media marketing. Selv din mission statement skal tilpasses dine kunders behov.

Når du udvikler din mission statement, skal du holde målgruppen i tankerne. Hvilket problem løser du? Hvordan forholder dit brand name sig? Hvordan kan du få dette mærke til at sidde fast i kundens sind?

Udvikling af et unikt sælgende forslag

Et unikt sælgende forslag (USP) kan hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrencen. Det er det, der gør dit brand unikt. For at udvikle en USP skal du fokusere snævert på dine kunder eller ideelle kunder, og hvad de ønsker.

Det betyder, at du måske skuffer andre mennesker. Det betyder dog ikke noget, så længe du har valgt en aktiv målgruppe, og du forstår dem godt. Du vil udvikle en loyal følge blandt disse kunder. En stærk USP:

 • Opfylder et stort behov
 • Viser, at du kender din målgruppe
 • Kan opsummeres i en sætning eller to

Hvis du vil blive husket i overfyldt markedsplads for onlineverdenen, dit brand skal simpelthen skille sig ud på en eller anden måde.

Prissætning af dine produkter til din online butik

At finde ud af, hvordan man prissætter produkter til din online butik, så du får overskud, mens du stadig tiltrækker kunder, er en balance. Shopify tilbyder følgende formel, der hjælper dig med at finde ud af, hvordan du priser på produkter til en online butik:

“Detailpris = [(varens pris) ÷ (100 – markupprocent)] x 100”

Så bare for at give dig en idé. Hvis du vil opnå et overskud på 60% på en vare, der koster $ 20,00 at købe, vil formlen se sådan ud:

Detailpris = [($ 20,00) ÷ (100 – 60)] x 100
Detailpris = [$ 20,00 ÷ 40)] x 100
Detailpris = ($ .50) x 100
Detailpris = $ 50,00

Så den vare, der koster dig $ 20,00, vil sælge for $ 50,00. Du bliver også nødt til at finde ud af, om du bare vil bruge producenten, der har foreslået en detailsalgspris, eller hvis du har brug for at lave noget produkt ved at neddiskontere det.

Nøglen er at sikre, at du får overskud, selv efter at du har udbetalt nogen omkostninger, såsom gebyrer til webhosting og medarbejderomkostninger.

Bestemmelse af dine fortjenstmargener

Som nævnt før skal du ikke prøve at konkurrere med priserne på Amazon. Amazon vil kun prisgøre varer med tab for at køre mindre butikker ude af drift. De har finansiering og størrelse til at opnå det let, men hvis du prøver at underværge dine produkter, vil du hurtigt gå ud af forretning.

Derfor er det så vigtigt at kende dine marginer. Det er vigtigt, at du kender dine marginer, så du kan pris lavt nok til at være konkurrencedygtig, men alligevel sørge for, at du tjener lidt.

At kende din USP

USP står for Unique Selling Proposition. Hvad er din unikke faktor, der holder kunderne tilbage igen og igen? Nogle USP’er inkluderer:

 • God kundeservice
 • Gratis fragt
 • Varer der ikke findes andre steder
 • Følelse af velgørenhed

Uanset din USP, er det vigtigt at finde ud af, hvordan du vil adskille dig selv fra konkurrencen.

Tilbyder incitamenter

En anden grund til, at det er så vigtigt at forstå dine marginer, er, at du derefter kan finde ud af, hvilke incitamenter du kan tilbyde dine kunder.

Vil din fortjeneste give dig mulighed for at levere gratis forsendelse? Bør du tilbyde halvdelen? Du ønsker måske endda at give en tabsleder. Dette er simpelthen et produkt, du mister penge med at sælge til en lav pris i håb om, at dine andre varer, der gør en fortjeneste, også sælger.

Tilbyder produktdiversificering

Hvis du har lavet dit hjemmearbejde, og du grundigt forstår markedets efterspørgsel og din målkunde, er du let i stand til at diversificere de produkter, du tilbyder for at sælge yderligere varer. Du kan også blot tilbyde flere valgmuligheder for de produkter, du allerede sælger.

Et godt eksempel på dette ville være en tee-shirt. Måske starter du med at sælge det i små, mellemstore og store og i sort. Du kan hurtigt diversificere her ved at tilføje børns størrelser, plusstørrelser og forskellige farvevalg.

Opsætning af projektets tidslinje

Mange ting kan påvirke, hvor lang tid det tager at få din online butik i gang. Hvis du bruger en platform, der er klar til at gå, f.eks. Shopify, kan tidslinjen muligvis gå hurtigere. Hvis du imidlertid ønsker at tilpasse din onlinebutik og din egen vært faktisk, kan det tage betydeligt længere tid at få webstedet oprettet.

Du ønsker at bygge tid til:

 • Komplet test for at sikre, at alt fungerer korrekt, inden du starter din butik.
 • Uventede problemer, som du støder på, kan forsinke lanceringen.
 • Før-lancering-kampagner.

Det er bedre at planlægge på mere tid, end du tror, ​​du har brug for. Det er langt bedre at starte lidt tidligt end sent.

Estimering af omkostningerne til at starte en e-handelsvirksomhed

Ifølge Entreprenør, en grundlæggende skabelonbaseret online butik kan køre så lidt som $ 250 pr. måned, men en alt-i-én-løsning, der er helt tilpasset, kan koste op til $ 500.000 om året. Der er selvfølgelig mange niveauer imellem. Nogle af de udgifter, du afholder, inkluderer:

 • Registrering af domænenavne og hosting
 • Webdesignomkostninger
 • Tilpasning af eCommerce-software
 • Indkøb af startprodukt
 • Omkostninger til rejser til messer eller til møde med producenter
 • Annonceringsomkostninger
 • Seks måneders finansiering til at betale medarbejdere og eventuelle omkostninger

Nogle gebyrer kan du spare på ved at starte små og vokse, efterhånden som din virksomhed vokser. For eksempel er det ikke nødvendigt at betale for et dyrt betalingsgateway-system, når du først åbner. Du kan nemt bruge PayPal eller Google Pay i stedet.

Efterhånden som dit mængde af dit salg øges, giver det mening at betale gebyrerne for en behandling af kreditkortbetalinger, fordi det sparer dig for behandlingsgebyrer, kan du tilføje det til din forretningsplan.

Finansiering af din e-handelsvirksomhed

Selv hvis du starter med den mest basale onlinebutik, du kan forestille dig, vil du have nogle gebyrer involveret. Der er nogle måder, du kan finansiere din virksomhed på.

Hvis du har et produkt, du udvikler, kan du bruge Crowdfunding til at komme med penge til at udvikle det oprindelige produkt og få din butik på plads. Nogle andre ideer til at samle nok penge:

 • Vær vært for en række fundraisers både online og off. Sælg produkter, start en GoFundMe-konto osv.
 • Bed venner og familie om at investere for en procentdel af fremtidig fortjeneste. Imidlertid oprethold altid majoritetskontrol af din virksomhed.
 • Søg engleinvestorer.
 • Lån et lille forretnings lån.
 • Betal månedligt for dit eCommerce-sted først, indtil du har råd til at udvikle din egen platform, der selv er vært.

Nogle gange er det virkelig bedst at starte mindre og give plads til vækst. Det er vigtigere i de tidlige dage af ny forretning at have nok pengestrøm til at din virksomhed kan vokse, end den er at starte stort.

Etablering af en forretningsmæssig enhed

Det er vigtigt, at du beskytter dig selv og din personlige ejendom ved at placere et par ting på, inden du starter din online butik.

Arkiver dit virksomheds navn

Du skal vælge den juridiske struktur for din virksomhed. Nøglen her er at vælge, hvad dit selskab vil være, så hvis nogen angriber dig på et juridisk niveau, er du personligt ikke ansvarlig for de skader, du skal betale.

Du kan danne et S Corp eller en LLC. Den smarteste ting at gøre er at tale med en forretningsadvokat om den bedste struktur for din virksomhed. Papirarbejdet til arkivering af et selskab kan være kompliceret.

Mens du potentielt kan registrere dig med din stat på egen hånd, vil det tage dig mange timer at forstå papirerne og det opfølgende papirarbejde, der kræves hvert år. Det kan være mere omkostningseffektivt at gå foran og ansætte en professionel til at håndtere dette arbejde for dig.

Du bliver også nødt til at vælge et navn, du vil gøre forretninger under, eller en “gøre forretning som” (DBA). Når du arkiverer til dit selskab, vil statssekretæren typisk kontrollere databasen for at sikre, at der ikke er nogen anden virksomhed, der allerede driver forretning under dette navn.

Opnåelse af dit arbejdsgiveridentifikationsnummer (eller “skatte-id”)

Da du ikke ønsker at give dit eget sociale sikkerhedsnummer til leverandører, vil du også registrere dig et skatteidentifikationsnummer for din virksomhed eller et arbejdsgiveridentifikationsnummer (EIN). Du kan tilmeld dig online gennem Internal Revenue Service for dette nummer.

Ansøgning om virksomhedslicenser og tilladelser

Hvilke licenser og tilladelser du har brug for til din virksomhed, varierer afhængigt af hvor du bor. Du skal tjekke med både statslige og amtslige embedsmænd for at se, hvad du har brug for. Nogle typiske ting inkluderer:

Madtilladelser, hvis du driver en fødevarevirksomhed (der kan også være andre overvejelser med hensyn til mad)
Detaillicens for at give dig mulighed for at opkræve moms for din stat

Nøglen er at sikre, at du følger regler for din branche og opkræver de skatter, som din stat kræver, at du opkræver.

Åbning af en forretningsbankkonto

Juridisk zoom anbefaler, at du holder din virksomheds bankkonto og personlige konti adskilt. Der er mange grunde til at gøre det, men hovedårsagen er, at det holder dine penge gennemsigtige til skattemæssige formål, og hvis der er en revision, ser de først på din virksomhedskonto i stedet for din personlige konto. Dette kan spare en masse forværring og misforståelser.

Se efter en bank, der tilbyder nogle af de specifikke funktioner, du har brug for nu eller i fremtiden til din online forretning, såsom:

 • Direkte indskud
 • Elektronisk regning betaling
 • Funktioner til behandling af kreditkort

Vær forsigtig med gebyrer, da de hurtigt kan tilføjes, især når du lige er startet. Læs altid det fine udskrivning, og sørg for, at du forstår gebyrstrukturen på enhver forretningskonto, du åbner.

Åbning af en sælgerkonto for at acceptere kreditkortbetalinger

Som nævnt ovenfor skal du kigge efter enten en bank eller et separat firma, der giver dig mulighed for at behandle kreditkortbetalinger. En handelskonto giver dig denne mulighed for din virksomhed. Der er nogle måder, du kan acceptere kreditkort online, inklusive PayPal, når du bare begynder på en fuldgyldig handelskonto, når du først har gjort det volumen, der får det til at betale for sig selv i gebyrbesparelser.

Det vil du gerne undgå overbetaling ved at holde øje med skjulte gebyrer. Det første trin er at læse omhyggeligt gennem månedlige opgørelser.

Nogle gebyrer, som du gerne vil bede om og kigge efter i dine udsagn, inkluderer:

 • Ikke-kvalificerede rabatgebyrer
 • Udvekslingsdifferentielle gebyrer
 • Månedlige minimumsgebyrer (hvis du ikke rammer et bestemt transaktionsbeløb)
 • PCI-vurderingsgebyrer
 • Kvartalsgebyrer
 • Opsætningsgebyrer
 • Gebyrer for tidlig afslutning (mange processorer har den krævede kontraktlængde)

Kontroller fleksibilitet til at behandle flere salgstransaktioner

En anden ting, du vil spørge, inden du vælger et kreditkortforarbejdningsfirma, er, hvordan de håndterer det, hvis dit salg pludselig starter. Har de mulighed for let at behandle flere transaktioner? Hvad er gebyrstrukturen? Gå gebyrene ned, hvis du har mere salg?

Valg af en sælger med en god omdømme

Endelig vil du vælge en købmand med et fremragende ry. Læs anmeldelser online og tjek med Better Business Bureau i den stat, hvor virksomheden har hovedkontor. Nogle røde flag, som du bør være opmærksom på inkluderer:

 • Dårlig kundeservice (dette kan også få dig til at se dårligt ud på dine kunder)
 • Manglende betaling eller forsinkede betalinger
 • For mange skjulte gebyrer
 • Fejlagtigt udstyr

Vær opmærksom på, hvem der ellers bruger det samme transaktionsbehandlingsfirma, og tøv ikke med at nå ud til disse virksomheder og spørg, om de er tilfredse med tjenesten.

OPSÆTNING AF EN VIRKSOMHED ONLINE

Nu hvor du har din planlægning på plads, er det tid til at komme ned på arbejdet med at etablere din e-handelsvirksomhed. De trin, du skal tage, er vist nedenfor.

Registrering af et domæne

Når du har valgt en niche og registreret dit navn, skal du finde et domænenavn, der ikke er taget, hvilket også giver kunderne mulighed for let at huske stien til dit websted. Dette er ikke så let af en opgave, som det plejede at være. Det kan være nødvendigt at du bruger lidt penge på at købe et premium-domænenavn eller købe det fra en, der altid har rettighederne til dette domæne.

Forvent at betale mindst $ 15,00 pr. År for en dot com. Men mere end sandsynligt er du nødt til at betale meget mere for et premiumnavn, der er let at huske og vil rangere godt i søgemaskiner.

Forståelse af domænenavne

Websteder lever faktisk på IP-adresser eller servere. Det IP-adresse er et tal der angiver, hvor denne webside er placeret. Imidlertid ville antallet være svært for folk at huske. I stedet tilbyder domæneregistratorer lettere at huske navne, der består af ord (og undertiden numre). Så i stedet for at skulle huske at skrive “54.239.25.200”, skal du blot huske at skrive “amazon.com.”

Der er forskellige udvidelser, du kan vælge udover .com, men fordi en dot com er standard, er det lettere for de fleste at huske.

Betydningen af ​​at vælge det rigtige domænenavn

Valg af et domænenavn svarer til at navngive en mursten og mørtelvirksomhed. Du ønsker noget, der er let at huske, viser, hvad dit brand handler om, og som ingen andre bruger. EN .com er den mest mindeværdige type navn, men i USA er .biz et solidt andet valg. I andre lande kan det være en god idé at bruge et stedspecifikt valg, såsom .co.uk.

Hvis du er i stand til det, skal du gå til et domænenavn med populære nøgleord deri. Så hvis du har undersøgt tendenser og opdaget, at “argon oil conditioner” er et meget søgte efter udtrykket, og du kan få fat i domænenavnet “argonoilconditioner.com,” så er det et smart træk.

Nogle nylige studier tyder imidlertid på det nøjagtige match-domæner (EMD’er) er ikke så effektive, som de var tidligere, så du skal ikke bruge penge, som du ikke behøver bare for at sikre dem. Hvis du kan få fat i en til en rimelig pris, skal du gøre det. Hvis det er $ 10.000, skal du måske tænke to gange.

Et domænenavn, der er svært at huske, for meget tid eller for usædvanligt, vil være vanskeligt for dine besøgende at huske. Hvis en besøgende af webstedet ikke markerer dit websted, kan hun måske aldrig finde det igen, da hun ikke kan huske navnet.

En af de vigtigste fordele ved at købe en EMD er, at den muligvis allerede modtager trafik bare på grund af nøgleordssætningen i navnet. Foretag din research og se, om det er værd at prisen er at købe det domænenavn eller ej. Husk, at all verdens trafik ikke hjælper dig, hvis den ikke er målrettet trafik.

Valg af en webhostingtjeneste

Når du først har et domænenavn, hvis du planlægger at oprette din egen butiksflade i stedet for at bruge en service som Shopify eller Facebook Stores, skal du finde et hostingfirma, hvor dit websted ligger. Omkostninger og funktioner kan variere. For en online butik skal du sørge for, at hostingfirmaet tilbyder et minimum af:

 • SSL-kapacitet
 • Ubegrænset båndbredde (det er aldrig helt ubegrænset, men dette er et godt sted at starte)
 • Fremragende kundeservice og 24/7 teknisk support
 • Nok plads til, at dit websted vokser, når du tilføjer produkter og indhold

Inden du tager en endelig beslutning om en hosting-service, skal du sørge for at tjekke grundigt online anmeldelser ud. Nogle kræver betaling et år i forvejen, og den sidste ting, du vil gøre, er at betale et års værdi af hostinggebyrer kun for at finde ud af, at hostingfirmaet er upålideligt. Hvis værten tilbyder en gratis prøveperiode, kan du drage fordel af det, før du indgår en forpligtelse.

Valg af en e-handelsplatform

Dit næste trin er at vælge indkøbskurv til din online butik. Tag dig tid og vælg en platform, du tror, ​​du kan vokse med. Hvis din drøm er at have en megabutik, er en løsning med selvhosting sandsynligvis bedre end en vært.

 • Hostede e-handelsløsninger – Et par af disse er blevet nævnt før, som f.eks Shopify. Nogle andre inkluderer Volusion og BigCommerce. En hostet løsning hostes på softwareudbyderens websted og bruger deres platform. Tilpasningsmulighederne er begrænsede, men de fleste kan tilpasses en smule.
 • Selvhostede indkøbsvogne – En self-hosted giver dig mulighed for at installere den software, du vælger, på din egen server. Dette kan være open source eCommerce-software, eller det kan være noget, du har designet specielt til din online butik. Den billigere af de to muligheder er at tage open source-software og tilpasse den til dine behov. De fleste open source indkøbsvogne har udviklere, der arbejder med temaer og plugins, der vil udvide kapaciteten.

Valg af betalingsgateway

At vælge en betalingsgateway-indstilling er en af ​​de mest vanskelige beslutninger for mange online-butikkejere at tage. Den bedste ting at gøre er at se på nogle af de øverste gateways og se, hvilke funktioner der er tilgængelige, og hvilke der let integreres med den indkøbskurv, du har valgt. Her er nogle af de mest populære muligheder:

 • PayPal
 • Firkant
 • Stribe

Der er mange andre tilgængelige muligheder også, inklusive lokale og nationale købmandsregnskaber, som vil integreres med et online ordresystem. Nøglen er at finde ud af, hvad der vil give dig de bedste behandlingsgebyrer baseret på mængden af ​​forretning, du udfører i dag. Du kan altid skifte til et andet firma senere, hvis det giver mere mening for din virksomhed og dine omkostninger til behandling af kreditkort.

Forskellige e-handelsplatforme integreres med forskellige betalingsportaler. På grund af begrænsninger med Square’s apps integreres det for eksempel ikke let mange steder. På den anden side har PayPal mange tredjepartsudviklere og har udviklet apps, der giver det mulighed for at integrere med næsten enhver betalingsport derude.

Overvejer alt-i-en-betalingstjenesteudbyder

Hvis du vil forenkle din bogføring og hvor mange betalingskilder du skal følge med, skal du finde en alt-i-én-udbyder af betalingstjenester.

En alt i én udbyder giver dig mulighed for at:

 • Process transaktion
 • Kør rapporter
 • Konfigurer bedrageri afsløring
 • Processen vender tilbage
 • Download skatteoplysninger

Valg af en udbyder, der gør alt, giver dig også en vis fleksibilitet, efterhånden som din online butik vokser uden at skulle undersøge handelskonti igen, før du flytter din transaktionsbehandling.

Sammenligning af gebyrer for betalingstjenesteudbydere

Behandlingsgebyrer kan hurtigt indtages i dit overskud. Det er vigtigt, at du fuldt ud forstår de involverede gebyrer, før du tilmelder dig en handelskonto.

 • Pr. Transaktionsgebyr: Nogle virksomheder opkræver et gebyr pr. Transaktion for hver ordre, der behandles. Dette er typisk et fast gebyr, der er under $ 1,00. Dette kan dog variere.
 • Procentdel af salg: De fleste forretningskontofirmaer opkræver et gebyr baseret på salgsprisen for varen. Dette kan være omkring 2,99%, hvis du ikke har et meget stort volumen af ​​forretninger, men har en tendens til at falde jo mere dit salgsvolumen.
 • Konto gebyrer: Nogle virksomheder opkræver kun et årligt, kvartalsligt eller månedligt gebyr for at holde din konto åben. Se efter virksomheder, der ikke opkræver et gebyr, så længe du laver et par salg.

For eksempel opkræver Authorize.net et månedligt gebyr på omkring $ 25 plus transaktionsgebyrer på 2,9% + $ 0,30. Du kan dog tage penge fra 5 lande i 6 forskellige valutaer, og de accepterer alle større kreditkort og mobilbetalinger.

På den anden side opkræver Beanstream intet månedligt gebyr og 2,25-2,65% transaktionsgebyr. Det er kun tilgængeligt for tre lande i 2 forskellige valutaer.

Du kan finde en komplet diagram, der skitserer gebyrer og procenter på FormStack. Du kan sammenligne med et øjeblik, hvilke gateways der har de funktioner, du har brug for, til de laveste omkostninger.

BYGNING AF EN ONLINE BUTIK

Når du har valgt den software, du vil bruge, er det tid til at komme ned til at tilpasse din butik så meget som muligt. Selvom du måske er træt af at tage beslutninger på dette tidspunkt, vil nøje overvejelse af et par ting hjælpe dit websted med at være mere attraktivt og brugervenligt for kunderne.

Valg af det rigtige tema til din online butik

Ifølge Time magasin, du har cirka 15 sekunder til at få fat i interessen for den besøgende, der lander på din side. Nogle argumenterer måske for, at du har endnu mindre tid end det, men selvom du har hele 15 sekunder, skal du huske, at det er et meget kort vindue, der giver et godt førsteindtryk.

For at få et godt førsteindtryk skal du:

 • En klar navigationsstruktur. Læseren skal se, hvordan man hurtigt kommer fra punkt A til punkt B.
 • Skriv forbløffende indhold, der griber læserens interesse.
 • Uklædet look, der trækker øjet, hvor du vil have det til at gå. Hvis du f.eks. Ønsker at tragt dine besøgende til dine godkendelseselementer, hvad er den første ting, de ser, når de lander på din startside? Er det godkendelsesemner eller link til dem?

Husk alle disse ting, når du vælger et tema. Vil det give dig den uklare, let at navigere side, du søger?

Tilpasning af din butiks udseende

Hvis din butik ser ud som enhver anden butik derude, vil det være svært at etablere dit brand. Ud over at tilføje dit logo og en unik spin til det samlede udseende i din butik, vil du overveje de farver, du bruger, og hvordan de binder sig ind i dit samlede brand-image.

Ifølge KISSmetrics, farve øger anerkendelsen af ​​dit brand med op til 80% og kan føre til forbrugertillid.

Du vil også tilføje funktioner, der giver mening for din niche. For eksempel, hvis du sælger tøj, skal du tilføje indstillinger til størrelsesvalg. På den anden side, hvis du sælger køkkenudstyr, er farveindstillinger og størrelser sandsynligvis begrænset, så du har muligvis ikke brug for denne funktion.

Designe eCommerce Website Information Architecture (IA)

Mens informationsarkitektur kan lyde lidt som webstedsnavigation, er der nogle grundlæggende forskelle. Mens de to er knyttet til hinanden, er arkitekturerne på et sted stedets skelet. Arkitekturen inkluderer webstedets knogler, og hvordan alle elementerne fungerer sammen for at bringe information til slutbrugeren.

IA kan omfatte elementer som:

 • Inventar af indhold
 • Standardiseret navngivning eller redaktionel stil
 • Hvordan tingene er samlet

IA er af vital betydning, fordi du vil bygge videre på denne grundlæggende struktur, efterhånden som dit websted vokser. En god struktur kan gøre eller ødelægge dig, når du rammer væksttoppe.

Oprettelse af fantastiske produktbilleder

Du kan oprette den mest fantastiske onlinebutik nogensinde, men hvis forbrugeren ikke klart kan se den vare, du sælger, kan du ende med en mangel på salg for at vise det.

Du har et par grundlæggende muligheder for tilføjelse af produktbilleder:

 • Brug leverede billeder (så længe du har tilladelse til det). Mange producenter ansætter professionelle fotografer til at skabe smukke fotos af deres produkter. Ulempen er, at andre, der sælger produktet, sandsynligvis vil have det samme image på deres websteder.
 • Ansæt en professionel fotograf. Du kan potentielt ansætte en professionel til at tage fotos af produkterne. Dette kan dog være dyrt, især først, når du muligvis har et begrænset budget.
 • Tag billederne selv. Dette kan være udfordrende. Du har brug for en hvid eller sort baggrund til de fleste varer. En lys kasse kan komme godt med. Du kan købe en meget billigt på websteder som Amazon til mindre varer. Det er også smart at investere i et godt DSLR-kamera for den bedste opløsning.

Når du tilføjer billeder af dine produkter, kan du prøve at se på varen, som om du er kunde. Hvad vil du vide om produktet? Hvilke vinkler vil du se varen fra? Hvilke detaljer er vigtige for forbrugeren?

Skrivning overbevisende produktbeskrivelse

Dit mål med et produkt skal være at gribe kundens interesse, mens du stadig giver nok detaljer til, at hun kan vide, om hun vil købe produktet eller ej. Hvis du kan oprette en unik stemme til dine beskrivelser, vil du sandsynligvis se en stigning i salgskonverteringer.

Lad os sige, at du sælger køkkenhåndklæder. Du kan bare beskrive fibrene, størrelsen, farven og den hurtige tørretid på mikrofibersiden, ligesom alle andre steder derude gør.

Eller du kan oprette en historie om en hjemmekog, der bruger håndklæderne, fordi hun elsker forskellige farver, det sparer hendes tid på grund af mikrofibertørring hurtigere og så videre. Ser du hvordan den ene er mere overbevisende og personlig end den anden?

Selvom du ikke behøver at oprette en fiktiv historie for hvert emne, skal du beskrive det på en måde, som læseren kan forestille sig selv ved hjælp af dette emne. Prøv at udløse webstedets besøgende fantasi.

Optimering af eCommerce Site Navigation

Når det kommer til webstedsnavigation er det ikke nok at have en struktur og knapper, der er lette at finde. Du skal også overveje, hvordan brugere navigerer til specifikke produkter, de vil finde. Dette bliver endnu vigtigere, jo flere produkter du har på dit websted.

Ifølge Smashing Magazine, nøglen er at sikre, at kunderne kan finde de produkter, de vil købe. Så du bliver nødt til at overveje alt fra, hvordan man organiserer kategorier til den bedste måde at få kunder til at søge, og hvad disse søgeresultater på dit websted vil vende tilbage til dem.

Dette betyder, at du bliver nødt til at have stærke forældrekategorier. Du skal også tilføje filtre, der giver brugeren mulighed for at indsnævre søgningen efter ting som “hvad er nyt,” mest populært “og” laveste pris. “

Design af en e-handels checkout-flow

Det gennemsnitlig afgivelsesprocent for indkøbskurv er 68,95%. Hvis du vil forbedre det og konvertere besøgende til kunder, der bestiller, vil du tænke over strømmen i din indkøbskurv.

Kunden skal være i stand til at se klart, hvordan han tjekker fra det øjeblik, han tilføjer den første vare til indkøbskurven, indtil ordren er færdig.

 • Læg indkøbskurv anmeldelse og checkout knapper på klare placeringer.
 • Gør check let – ikke tving brugere til at registrere sig til kassen. Giv også mulighed for en gæstecheck.
 • Installer software, der sender et andet chance-tilbud, hvis brugeren opgiver indkøbskurven.

Jo lettere du kan foretage kassen, jo højere bliver din konverteringsfrekvens.

Bygning af produktdetaljer-sider

Produktdetaljer hjælper brugerne med at forstå, hvad de køber, og bør reducere din afkastprocent. Du vil medtage oplysninger såsom:

 • Garantier
 • Størrelser
 • Materiale brugt til fremstilling af produktet
 • Tekniske specifikationer

Jo mere detaljeret du kan være, desto lettere er det for dine kunder at bestemme, om varerne er, hvad de leder efter. Imidlertid er det normalt bedst ikke at skjule artikelsider med detaljerne. Angiv i stedet et link, hvor kunden kan klikke på, og der vises flere oplysninger. Eller placer informationen under billederne og beskrivelsesinfo.

At få kunder til at stole på din eCommerce Store

Der er en grund til, at de fleste forbrugere køber af mærker, de genkender. Det skyldes, at disse mærker har opbygget et omdømme, og kunden ved, at han kan stole på dette mærke til at levere et kvalitetsprodukt og levere det, der er lovet.

Hvis du endnu ikke har den navnegenkendelse, skal du give nogle flere oplysninger end et websted, der har det. Du vil medtage oplysninger som hvor mange ordrer, du allerede har udført, rydde kontaktoplysninger og emblemer, der viser, at du er en bekræftet forhandler eller forhandler for specifikke mærker, der genkendes.

Inkludering af medlemsoplysninger for alle organisationer, du tilhører, er også en måde at opbygge tillid og loyalitet.

Konfiguration af e-handelssikkerhed

Dine kunder stoler på dig med personlige oplysninger. Den hurtigste måde at dræbe den tillid, de sætter i dig, er at forlade dit eCommerce-websted åben for hackere. Det er vigtigt, at du investerer i sikkerhed og holder dig opdateret med nye sikkerhedstrusler i hele din butiks liv.

 • Den første ting, du skal gøre, er at starte med en webserverkonfiguration, der er sikker. SSL, for eksempel, krypterer følsom information og tilføjer et andet beskyttelseslag.
 • Føj en firewall til din server, eller sørg for, at din server har installeret en firewall til beskyttelse. De fleste indkøbsvogne har firewall-plugins, du kan installere.
 • Du ønsker også at installere software, der scanner for trusler, vira og hackingforsøg.

Du ønsker at analysere dit websteds sikkerhed med en baseline sikkerhedsanalysator som den af ​​Microsoft. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du sikrer dit websted, skal du foretage en investering i sikkerhed ved at ansætte en online sikkerhedsspecialist.

Overholdelse af PCI-datasikkerhedsstandarder

Det PCIs sikkerhedsstandarder råd har fastlagt nogle sikkerhedsstandarder for eCommerce-websteder for at hjælpe butikkejere med at forstå den bedste måde at sikre følsomme oplysninger på.

Webstedet tilbyder værktøjer, der hjælper dig med at sikre, at du holder dit websted sikkert og kundeoplysninger sikkert, herunder dokumenter, der forklarer, hvordan du sikrer dit websted og værktøjer, der hjælper dig med at vurdere sikkerheden på dit websted og finde ud af måder at løse eventuelle sikkerhedssvagheder.

FORBEREDELSE TIL Lancering af et webshop

Når du først har konfigureret alt, er der nogle forkontrol og opgaver, som du vil udføre, før du rent faktisk starter din butik. Ved at passe på disse ting i forvejen, vil du være i stand til at fokusere din fulde opmærksomhed på fremragende kundeservice og hurtigt udføre ordrer.

Opsætning af webstedsovervågning

Siteovervågning vil give dig besked, hvis din server går ned, eller der er andre problemer med dit websted. Den sidste ting, du ønsker, er at bruge dine hårdt tjente penge på reklame, drive trafik til dit websted, kun for at få den besøgende til at indse, at webstedet ikke fungerer.

Du ønsker også at konfigurere analyser, så du kan spore, hvordan dit websted generelt fungerer, hvor trafikken kommer fra, og hvilke søgeord der er bedst.

Oprettelse af et nyhedsbrev

Ikke alle der kommer til dit websted vil købe noget ved det første besøg. Men hvis du kan lokke dem til at tilmelde dig dit nyhedsbrev, har du pludselig en måde at holde kommunikationslinjerne åbne. Du kan også overtale dem til at vende tilbage til dit websted ved at vise dem nye varer, hvad der er på salg eller tilbyde en rabat.

Få opsætning på sociale medier

46% af forbrugerne der er online, vender sig til sociale medier, før de foretager et køb. Det er vigtigt, at du skaber en tilstedeværelse på sociale medier og får branden i gang, før du nogensinde lancerer en online butik. Som minimum skal du have en tilstedeværelse på de to største spillere Twitter og Facebook.

Du skal dog også se på din måldemografiske, og hvilke andre sociale medieplatforme der muligvis passer godt for dig. For eksempel, hvis du vil markedsføre til unge mennesker, prøv Instagram. Hvis du vil trække kvinder til dit websted, så tjek Pinterest.

Udvikling af en Site Backup Plan

Uanset hvor mange sikkerhedsforanstaltninger du har truffet eller hvor godt du forbereder, sker det undertiden det utænkelige, og dit websted går ned, eller hackere overtager det. Sørg for, at du har en plan, der automatisk sikkerhedskopierer dine vigtige databasefiler.

Det er også smart at have flere sikkerhedskopier. De fleste webhostingfirmaer opretter en komplet sikkerhedskopi af webstedet, der giver dig mulighed for at spole dit sted tilbage til en tidligere dato en uge eller to tidligere. Du vil også beholde sikkerhedskopifiler på dit fulde websted på en ekstern harddisk.

Endelig skal du fortsætte med at installere software, der opretter sikkerhedskopier for dig regelmæssigt. De fleste indholdsplatforme har plugins, du kan installere, der vil gøre dette arbejde for dig i baggrunden. Du indstiller kun sikkerhedskopien for, hvor ofte du ønsker at afslutte dem.

Beskyttelse af kundeoplysninger

Hvis du vil udvikle tillid til dine kunder, skal du indføre sikkerhed og politikker for at beskytte de private oplysninger, dine kunder deler med dig. Du skal også offentliggøre disse politikker, så dine kunder kan se, hvad du gør med deres oplysninger, og de trin, du har taget for at tilføje sikkerhed til dit websted.

Valg af en forsendelsesstrategi

Det kan være vanskeligt at kende den bedste forsendelsesløsning til din virksomhed. Du skal finde ud af vægten af ​​de produkter, du sender, hvor størstedelen af ​​dine kunder er placeret, hvordan man håndterer hasteordrer og hvilke omkostninger der vil være.

Du kan finde priser for nogle af de største rederier online, inklusive USPS, FedEx og UPS. Hvis du lige er kommet i gang, kan du foretage en sammenligning med at shoppe for at se, hvilken forsendelsesleverandør der tilbyder den bedste pris. Du kan bruge et sted som f.eks iShip.com at finde ud af, hvad der ville være den hurtigste, billigste eller bedste måde at sende dine ordrer på.

Beslutning om din butiks nøgleprestationsindikatorer (KPI’er)

At vælge de rigtige nøgleprestationsindikatorer (KPI’er) til din butik er noget, du skal have på plads, inden du starter. Imidlertid bør dine KPI’er også være flydende, da de kan ændre sig over tid. Da du allerede har sat nogle mål og missioner for din virksomhed, bør disse binde sig sammen med dine KPI’er.

Så hvis dit mål for eksempel er at øge salget, vil du se på daglige konverteringsfrekvenser, daglige salgstall og trafikstatistikker.

Færdiggør din lanceringsfremme og strategi

Inden du er klar til lancering, vil du også have et møde med dit marketingteam. Hvordan skal du få ordet ud om din store åbning? Dette er et tidspunkt, hvor du skulle være i stand til at føre en masse trafik til dit websted, opbygge din mailingliste og forhåbentlig få nogle loyale kunder.

Kampagner til din lancering skal mindst omfatte:

 • Pressemeddelelser til online og lokale medier
 • En fest, hvor du inviterer centrale influencere (kan afholdes online)
 • Giveaways eller særlige rabatter dagen for begivenheden
 • Online-chats, hvor eksperter kommer ind og taler med dine kunder, hvilket fører trafik til dit websted via en chatplatform. For eksempel, hvis du sælger golfudstyr, kan du have en professionel golfspiller til at tale om, hvordan du forbedrer din opfølgning.

Prøv at tænke uden for boksen, når du planlægger din lanceringsstrategi. Alt hvad du kan gøre, der får dig til at skille dig ud fra konkurrencen er en god ting.

Kørselstrafik til din nye online butik

Selv den smukkeste onlinebutik har ikke meget brug, hvis dine kunder ikke ved, hvor du finder dig. Hvis du vil have succes, skal du køre så meget trafik som muligt til din butik.

Nå ud til bloggere og presse

Hvem er de vigtigste påvirkere i dit nicheområde? BuzzSumo er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at identificere de mest omtalte bloggere inden for et nøgleord eller en sætning. Skriv blot emnet og se hvad der kommer op. De mest indflydelsesrige bloggere er dem, du vil oprette forbindelse til.

Slip dem en linje, og spørg, om de er interesseret i en samtale, en artikel eller deler råber til hinanden.

Udsendelse af din butik til Reddit

Reddit er en platform, som folk bruger til at finde indhold, der interesserer dem. En af de retningslinier webstedets tilbud er ikke blot åbenlyst selvpromovering. Det er her, en blog relateret til din butik kan komme godt med. Skriv kun et emne, der på en eller anden måde relaterer sig til din online butik, ved at linke tilbage til et produkt eller to, der giver mening inden for artiklens rækkevidde, og send derefter nyttige oplysninger om artiklen til Reddit for at markedsføre indholdet og forhåbentlig på sin side drive noget trafik til din online butik.

Oprettelse af et bræt på Pinterest

To tredjedele af dem, der tilmelder sig Pinterest, er kvinder. Hvis din måldemografiske er kvinder eller endda delvis kvinder, er det smart at oprette et bræt på Pinterest. Du er dog også nødt til at forstå Pinterests dynamik for virkelig at forstå, hvordan man markedsfører der.

For det mest parti er de, der besøger Pinterest, en slid bunke. Hvis du vil nå dem og opfordre dem til at dele dine pins, vil du vende tilbage til dit indhold på dit websted. Sælger køkkengrej? Tilby en opskrift. Tøj? Opret en pin, der viser det perfekte tøj til en aften i byen.

Udnyttelse af sammenlignende indkøbsmotorer

Sammenligningsindkøbsmaskiner (CSE) er blevet mere og mere populære blandt forbrugere, der bruger dem til at finde den bedste pris på en bestemt vare. De er også en måde, du kan få mere salg til din online butik på.

Grundlæggende tilmelder du dig og betaler pr. Klik, når nogen kommer til din butik gennem CSE. Dette er dog ekstremt målrettet reklame. Den person, der klikker på det link, har allerede søgt efter det produkt, du sælger, og leder efter et sted, der har en god pris, hvor hun kan købe det. Samtalehastighederne vil sandsynligvis være meget højere end fra almindelig trafik fra søgemaskiner.

Start af en blog

Som nævnt før kan en blog hjælpe med at levere indhold, som du kan dele på websteder som Reddit, StumbleUpon, og endda andre bloggere linker til. Du kan også bruge artikler på din blog til at tilføje værdi for dine faste kunder, når du uddanner dem til en bred vifte af emner relateret til dine produkter og niche.

Ideelt set skal bloggen være en del af dit websted, så når folk kommer til at læse en artikel, de allerede er på dit websted og let kan klikke igennem for at shoppe eller købe specifikke varer.

Nå ud til Instagram Power-brugere

Fra september 2015 havde Instagram ca. 400 millioner aktive månedlige brugere. Ud af disse brugere er nogle kendt som “strømbrugere.” Dette er de brugere, der har et massivt efterfølgende og post fotos regelmæssigt. Nøglen til at oprette forbindelse til en strømbruger er at sende et foto, der relaterer til dem på en eller anden måde og nævner dem i kommentarerne. Selvom denne teknik ikke altid finder succes, er det værd at investere i tiden. Hvis kun en strømbruger nævner din butik, kan det øge din eksponering.

Som de fleste sociale medienetværk er nøglen at tilføje noget værdifuldt, og det vil få interesse for strømbrugerens tilhængere.

Tweeting på Twitter

Der er mere end 1,3 milliarder registrerede brugere på Twitter. Mindst en del af disse brugere vil være interesseret i, hvad du har at tilbyde. Når det kommer til Twitter-marketing, får du tilbage, hvad du lægger i det. Hvis du vil have folk til at følge dig, gentweet dig og dele dit indhold, skal du returnere fordelene. Sørg også for, at du tweeter ting, der er værd at dele, og at du ikke bare er selvpromoverende hele tiden.

Engagerende Facebook-følgere

Facebook har omkring 1 milliard daglige aktive brugere. En af de unikke ting ved Facebook er, at du kan oprette en separat side til din virksomhed uden at skulle oprette en separat konto. Facebook tilbyder også meget målrettet annoncering, hvor du kan specificere alt fra de typer interesser, som de, der ser din annonce, skal have til et aldersinterval.

At få venner og familie til at dele

Hvis du ikke allerede er klar over det, har du et ret stærkt marketing-street-team allerede i din indre cirkel. Din familie og venner vil sandsynligvis se, at du lykkes med din online butik. Tøv ikke med at bede dem om at dele oplysninger om din butik med dem, de kender.

ENDELIG LANSERING AF DIN ONLINE BUTIK

Du har brugt måneder på at forberede dig på lanceringen af ​​din online butik, promovere den til alle, du kender, og få mund til mund. Når lanceringsdatoen ankommer, skal du stadig arbejde på nogle ekstra opgaver for at holde butikken i gang.

Håndtering af inventar

En af de vigtigste fordele ved en online butik er, at lagerstyring automatiseres. På et øjeblik kan du se, hvilke varer der har et lille lager, og hvad du har for meget af. Det er dog også vigtigt at forstå, hvor lang tid det tager at få en given vare fra leverandører. For eksempel, hvis du bestiller nogle varer fra udlandet, kan det tage mange uger at modtage dem.

Over tid skulle du være i stand til at se nogle salgsmønstre og vide, at når du kommer ned på et bestemt antal af et produkt, skal du placere en ny ordre.

Hvis du bruger firmaer, der afleverer skib, skal du koordinere med deres systemer for at sikre dig, at du ikke sælger genstande, som de er ophørt, eller som ikke er på lager i slutningen. Den værste måde at starte dit rykte på som en butiksejer er ved at få kunderne til at vente på deres ordrer.

Håndtering af opfyldelse og forsendelse

Ud over at online-systemet kører problemfrit, vil du være sikker på, at du har processer på plads til hurtigt at udføre ordrer og sende dem ud.

 • Hvis du bærer varer, du opbevarer på et lager (eller endda bare et ekstra rum i dit hjem for nu), vil du være sikker på, at du opretter et katalogiseringssystem, der giver dig mulighed for let at finde den vare. Tænk på, hvordan bøgerne er arrangeret i et bibliotek, og se, hvilket slags nummer- eller bogstavsystem du kan oprette, der fungerer til de produkter, du tilbyder. Sørg for, at du inkluderer dette nummer i indkøbskurvsystemet såvel som for sikker placering.
 • På nuværende tidspunkt har du sandsynligvis besluttet, hvilke forsendelsestjenester du vil bruge til din online butik. Husk også, at du skal have forsyninger på hænder, såsom kasser, pakker, pakningstape og bobleindpakning.
 • Kontroller altid, at ordren er udfyldt korrekt, og at alt er i den levering, der blev bestilt.
 • Du vil medtage en faktura til enhver ordre, så kunden med et øjeblik kan se, at alle varerne er sendt.

Håndtering af kundeproblemer

Mund-til-mund-reklame er en magtfuld kraft. Folk spreder både det gode og det dårlige ved dig. En ulykkelig kunde fortæller muligvis ti andre, eller i tilfælde af sociale medier, tusinder af andre. Når en kunde er utilfreds:

 • Svar straks efter modtagelse af en klage.
 • Løs problemet. Udskift beskadigede eller ikke-arbejdende genstande, lever returforsendelse eller tilbud om bytte.
 • Husk missionens side. Er din mission kun at tjene penge? Mens penge er vigtige, ønsker du sandsynligvis at komme ind i din egen virksomhed af mange andre grunde. Hvordan måler din kundeservice dine mål?

Hvis du kan løse et problem, kan du få en loyal kunde for livet.

Håndtering af produktudveksling og returnering

Hvis en vare ankommer til kunden, der er beskadiget under dropshipping-processen, skal du indgive en klage på deres vegne til grossisten, der leverede drop shipping-tjenesten. Eller hvis varen simpelthen ikke fungerer eller er mangelfuld på en eller anden måde, skal producenten med glæde udskifte den gratis. Det betyder, at returforsendelsen for det beskadigede produkt bliver taget hånd om og koster kunden intet.

På den anden side, hvis varen blev beskadiget under forsendelse, skal enhver forsikring, du havde på varen, dække dine omkostninger ved udskiftning af denne vare. Du bliver selvfølgelig nødt til at indgive et krav for at modtage refusion, og der kan være en forsinkelse, før du modtager betaling. Du bør dog ikke få kunden til at vente, før du udskifter varen.

Optimering af eStore til øget konvertering

Når du har startet din butik, skal du klart kunne se nogle mønstre. Du vil foretage nogle A / B-split-test for at se, om bestemte destinationssider tragt trafik mere effektivt gennem indkøbskurven og til et afsluttet salg.

Du kan teste alt, der kan tænkes, ved at spore analyser og udføre A / B-test. Test forskellige farveknapper, gratis forsendelse eller reduceret forsendelse og endda forskellige beskrivelser eller andre funktioner.

Nogle andre ting, du kan gøre for at optimere din eStore er:

 • Ser du på dit websted som kunde. Hvad trækker dit øje? Hvad er kompliceret eller forvirrende?
 • Kontroller, at priserne er tydeligt markeret.
 • Tilføj anmeldelser og udtalelser for at skabe en følelse af tillid.
 • Udnyt specialtilbud til segmenter af registrerede brugere

Ved at bruge Google Analytics og din webstedsstatistik kan du lære meget om, hvad der ikke fungerer for at konvertere besøgende til kunder og foretage ændringer i overensstemmelse hermed.

MARKEDSFØRING EFTER MARKEDSFØRING AF POST Lancering

Når du har lanceret din online butik, bliver du nødt til at fortsætte din markedsføringsindsats regelmæssigt, eller du risikerer langsomt at miste fart. Nogle af de ting, du gerne vil gøre regelmæssigt, inkluderer:

Tildeling af et marketingbudget

Uanset om du havde investorer, tog et lån eller brugte besparelser, vil dit første lanceringsmarkedsbudget hurtigt blive brugt op. Det er vigtigt at afsætte en procentdel af dit overskud til markedsføring, hvis du vil fortsætte med at nå nye kunder.

En god tommelfingerregel er at bruge op til 20% af dit overskud ved reklame.

Du skal også beslutte, hvad dine mål er. Er dit fokus for eksempel på leadgenerering eller øget salg til nuværende kunder? Se derefter på, hvilke reklamekanaler, der har været mest effektive til at nå disse mål og allokere mere finansiering til disse spillesteder end andre.

Start af en reklamekampagne

Som med de fleste dele af at drive en online butik, er dit første skridt at finde ud af, hvad dit mål er for annoncekampagnen. Hvad ønsker du at opnå?

Dernæst ønsker du at tænke på den måldemografiske, du vil nå med kampagnen. Dette fortæller dig, hvor du skal starte annoncekampagnen, og hvilke platforme på sociale medier der fungerer bedst for at opfylde dine mål.

Endelig bygger du kampagnen på de valgte platforme og bør teste annoncen for effektivitet. Det kan være nødvendigt at foretage justeringer for at få mest muligt udbytte af dit annonceringsbudget.

Arbejder med eCommerce SEO

Nu, hvor du har lanceret dit websted, skal dit næste mål rangere højere end nogen af ​​dine konkurrenter gør på søgemaskiner. Optify udførte nogle undersøgelser, der viste, at webstedsrangementet for et givet nøgleord havde et klikfrekvens dobbelt så meget som det andet sted.

Du skal fortsætte med at udføre både søgeordsundersøgelser og konkurrentanalyse som nævnt øverst i denne vejledning. Når du ikke rangerer såvel som en konkurrent, skal du studere deres side og finde ud af, hvorfor. Ofte er det et spørgsmål om, hvem der har det bedre indhold i disse dage, så din blog kan hjælpe med dette såvel som hvor detaljerede dine produktbeskrivelser er.

Løs eventuelle problemer, f.eks. Skrivefejl eller grammatikfejl. Kort sagt, gør din side til den absolut bedste, den kan være.

Fortsæt markedsføring med sociale medier

Med social media marketing udvikler du et forhold til dine følgere. Det er vigtigt at udvikle en stemme og en stil. Du vil også dele en procentdel af ting bare for sjov og ikke med nogen hensigt om at sælge. Tilhængere værdsætter en sans for humor eller nyttig information og vil dele det med andre.

Opsætning af e-mail-marketing

Bestem en tidsplan for e-mail-marketing. Hvor ofte vil du sende abonnenter et nyhedsbrev? Hvad med kuponer og specialtilbud? Hvordan kan du nå ud med dem uden at få det til at virke som om du bare sælger til dem?

Overvej at skrive en e-bog eller guide og tilbyde den i bytte for at abonnere på dit nyhedsbrev. Dette kan give besøgende et incitament til at tilmelde sig.

Opsætning af tilknyttet program

Vil du tilbyde et tilknyttet program til andre? Dette kan være en fremragende måde at få et unikt produkt på flere websteder.

 • Sørg for, at du har nok lager til at opfylde ordrer.
 • Vælg en kompensationsstruktur, der giver dig mulighed for stadig at tjene til overskud til at imødekomme faste omkostninger.

Hvis du bruger et websted som Shopify, kan du nemt integrere et tilknyttet program. Hvis du selv er vært, skal du undersøge muligheder, der giver dig mulighed for at implementere tilknyttede sporings-id’er, så du korrekt kan kreditere det tilknyttede selskab, der har sendt dig henvisningen.

Opbygning af et loyalitetsprogram

Vil du opfordre kunderne til at bestille fra dig gang på gang? Implementere et loyalitetsprogram, der belønner kunderne for bestilling af en bestemt mængde produkt eller et bestemt antal gange. Du kan belønne dem med kontanter at bruge, en rabat eller endda små gaver, som de kan vælge fra. Nogle websteder, der gør dette effektivt, inkluderer Sephora, Kohl’s (Kohl’s Cash) og Old Navy.

Tænk over, hvilke belønninger der vil holde din målkundebase tilbage igen og igen.

Konklusion

At drive din egen online butik giver dig chancen for at være en virksomhedsejer uden at investere så meget kontant foran, som du skulle have til en mursten og mørtelbutik. Hvis du planlægger korrekt og forbliver på top med trends og markedsføring, skal du være i stand til at opbygge en meget succesrig e-handelsvirksomhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map