Com començar una botiga en línia

Heu estat pensant a començar la vostra pròpia botiga en línia? Les vendes en línia es preveu que arribin 1,5 bilions de dòlars el 2018. El que retreu a molta gent, però, és la incertesa sobre com configurar i mantenir un mercat en línia.


Configurar una botiga en línia és menys costós i fàcil del que podríeu pensar. Si teniu un producte que voleu vendre, aleshores una botiga en línia és una bona manera de provar la venda d’aquest i altres articles per veure quina és la demanda.

Tot i que podeu vendre articles en llocs com Amazon, Ebay i Etsy, la configuració de la vostra pròpia botiga en línia us permet tenir un control complet sobre la marca i crear trànsit al llarg del temps en lloc de risc de perdre clients habituals davant dels competidors també en aquests llocs..

Per configurar i executar una botiga en línia amb èxit, heu de tenir en compte algunes coses en primer lloc.

Comença amb la botiga en línia

Contents

TROBAR UN PRODUCTE PROFITABLE

Com que el vostre objectiu és probable que guanyi diners, primer haureu de trobar un producte que us resulti rendible. Això vol dir que heu de triar productes que tinguin demanda i que tinguin un marge de benefici raonable entre el preu que podeu adquirir / fabricar i el preu que suportarà el mercat.

Escollir un nínxol per a la vostra botiga en línia

Una de les decisions més dures que afrontarà és quin nínxol voleu per a la vostra botiga en línia. És important triar un nínxol prou estret per ajudar-vos a comercialitzar la vostra marca, però prou ampli perquè us permeti ampliar a accessoris / productes addicionals.

Seleccionar un segment de producte relacionat amb la passió o interès que tinguis

Si odies cuinar, probablement la venda d’accessoris de cuina no serà la millor opció per a la teva botiga en línia. D’altra banda, si us agrada tot cuinar, vendre els millors pots i paelles del mercat us ofereix un lloc de partida excel·lent des del qual podeu expandir-vos en gadgets de cuina i fins i tot en espècies i condiments..

Trobar un nínxol on es pot afegir valor

Un dels components clau per esbrinar un nínxol a la vostra botiga en línia és escollir un on podeu afegir valor. Tal com afirma Andrew Youderian en el seu article sobre eCommerce Fuel, si intenteu competir amb Amazon pel que fa a preus, aneu a les empreses.

En el seu lloc, heu d’assegurar-vos que teniu alguna cosa més valuosa que Amazon per oferir al client. La solució? Respon les preguntes del client i educa el contingut amb un contingut excel·lent. Primer heu d’entendre el problema amb què s’enfronta el vostre client, oferir una manera de resoldre aquest problema i seran les comandes següents.

L’elecció d’un nínxol de mercat que té lloc per créixer

No us centreu només en un o dos articles amb una entrada gran que us proporcionarà un benefici elevat. Això és fantàstic quan el nou client visiti el vostre lloc, però com anireu a comercialitzar a la vostra base de clients actual?

Busqueu un mercat que tingui accessoris i complements que podeu crear per aconseguir aquestes vendes de seguiment. Un exemple seria equipament de fotografia. La compra inicial d’una càmera DSLR de gamma alta és important i us aportarà grans beneficis si en vendeu una. Tot i això, podeu augmentar les vostres vendes en línia oferint accessoris per a càmeres. Podeu vendre lents, accessoris flash, corretges, bosses, trípodes, etc..

Orientació del tipus adequat de clients

És important que esbrineu el tipus de client principal al qual voleu orientar-vos. Aquestes són les persones que podeu afegir valor a la seva vida. Un exemple seria un model aficionat al cotxe. Pot estar disposat a gastar diners en l’organització de les seves peces de model de cotxe, en una pintura nova excel·lent, o fins i tot en llibres i informació per ajudar-lo a millorar la seva afició. La clau és trobar una base de clients apassionada pel nínxol.

Els clients poden incloure:

 • Aficionats
 • Propietaris d’empreses
 • Professionals

També voldreu tenir en compte tots els aspectes d’aquesta base de clients, com ara el sexe, la renda disponible i l’edat. Tenen diners addicionals per invertir en el que venen a la vostra botiga en línia?

Trobar els productes adequats per vendre

Un cop reduïdes la passió, heu de distingir quins productes vendreu. Andrew Youderian suggereix buscar un producte que us permeti afegir valor. El que vol dir amb això és simplement que és una cosa que la gent necessita i que els ajudarà d’alguna manera o que millori la seva vida d’alguna manera.

A la setmana de treball de 4 hores de Tim Ferriss, recomana triar un producte amb un preu entre 100 i 200 dòlars. La raó per la qual cosa és un rang ideal és que és prou gran perquè els marges siguin correctes, però perquè pogueu proporcionar valor.

També heu de tenir en compte que vendràs més articles a la gamma de preus esmentada anteriorment. Com més alt sigui un preu, més baix és el tipus de conversió. La majoria de les persones estan disposades a gastar entre $ 100 i $ 150 en línia. A més, Youderian assenyala que els articles a preus més alts diuen que un electrodomèstic de cuina de 1000 dòlars tenen sovint un marge de benefici inferior.

Per tant, podeu afegir 30 dòlars a aquell gadget de 100 dòlars, però només a 100 $ a l’aplicació de $ 1000. Això vol dir que l’article de 100 dòlars us ofereix un marge de benefici del 30% i en vendreu més, però l’aparell de 1000 dòlars només us proporciona un 10% de benefici i vendreu menys.

També és important intentar trobar un producte que tots els altres que ja no venen. Cerqueu productes únics que ningú no us ofereix i us donareu la volta al mercat, almenys durant un temps. Una manera de descobrir productes per vendre és assistir a salons a la vostra zona de nínxol.

Avaluació de la demanda del mercat per als vostres productes

Abans de prendre una decisió final sobre els productes que voldríeu vendre, feu una cerca completa de competidors en línia. Qui ven els mateixos productes o similars? Pot competir efectivament amb aquesta empresa? Si són un nom fàcilment recognoscible i tenen un punt més alt en els motors de cerca, fer notar la vostra botiga en línia pot ser un autèntic repte.

Avaluació de la demanda de producte

Aprofiteu el temps per validar si hi ha una quantitat raonable de demanda del mercat pel producte que voleu vendre.

Si intenteu decidir entre diversos productes, realitzeu les tasques següents:

 • Proveu el nom del producte per trobar interès per paraula clau. Quins productes obtenen més cerques? Moltes cerques per a un nom de producte poden indicar molt d’interès.
 • Consulteu els llocs de xarxes socials per veure si hi ha publicacions en el producte i quantes vegades els agraden i es comparteixen aquestes publicacions.
 • Consulteu Google Tendències i vegeu si el tema està en tendència amunt o avall o es manté constant.

Validació de la demanda geogràfica

Ara que heu analitzat les tendències i la saturació de les paraules clau i ja sabeu que la gent està buscant el producte que voleu oferir, aprofiteu una mica més a fons i descobriu qui són exactament aquestes persones. De vegades, un producte serà més popular en una zona geogràfica que en una altra. Per exemple, si vens un rascador de parabrisa, es vendrà millor quan l’hivern sigui una temporada prolongada.

És important assegurar-vos que la major demanda del vostre producte es troba en una zona on podeu enviar-la fàcilment. Si el cost d’enviament és massa prohibitiu, això pot causar les vendes.

Podeu utilitzar les tendències de Google per descobrir quins països cerquen les paraules clau relacionades amb el vostre producte i quines ciutats tenen el major nombre de cerques (això us pot ajudar amb informació d’enviament).

Validació dels mitjans de comunicació social

També voldreu comprovar la validació de les xarxes socials per veure quina tracció hi pot arribar el producte. Voleu mirar l’interès del mercat i del producte en diverses plataformes de xarxes socials per descobrir no només la popularitat del tema, sinó si hi ha persones que comparteixen informació sobre el vostre producte..

Podeu utilitzar llocs com Topsy per saber quants tuits hi ha al dia. Per exemple, diguem que vendràs un tipus particular d’objectius de càmera orientat a fotògrafs de vida salvatge. Podeu cercar termes com “càmera”, “vida salvatge” i “a l’aire lliure” per veure què és l’actualitat.

Avaluació de possibles competidors

Comença per ordenar els diferents tipus de competència que tindràs a la venda aquest producte. Tornem a l’exemple de la lent de la càmera especial. També competireu amb les persones que venen lents per a altres tipus de fotografia, altres aficions en alguns casos, etc..

Quants competidors hi ha en línia? El mercat està tan ple que tindreu dificultats per distingir-vos entre la multitud? Només hi ha tants clients per desplaçar-se, de manera que si la disponibilitat supera la demanda del mercat, és probable que no tingui èxit.

Aquí és quan entren en joc aquells productes únics. Què podeu oferir que ningú més ofereix en línia? Com podeu oferir-lo de manera que aporti valor afegit?

Trobar les fonts de productes per vendre

Un cop hàgiu decidit quins productes voleu vendre a la vostra botiga en línia, haureu de configurar la millor manera de comprar aquests productes. Tens un parell d’opcions.

 • Dropshippers: Amb aquest mètode, espereu fins que un client ordre el producte i, a continuació, realitzeu la comanda amb el majorista que després enviarà l’article directament al client.
 • Majoristes a granel: Algunes companyies a l’engròs requereixen comandes enormes per oferir-vos una reducció de preu decent del producte. Tot i això, alguns majoristes ofereixen opcions de gran quantitat lleugera de manera que pugueu adquirir una quantitat més petita d’un producte (diguem-ne un cas únic) i tornar-la a vendre per obtenir beneficis.

Una de les coses a tenir en compte tant per als transportistes de caiguda com pels majoristes lleugers és que no han de tenir les seves botigues en línia configurades o que se’t veurà obligat a competir amb els preus més baixos que poden oferir venent directament. La vostra millor aposta és provar primer el fabricant del producte. Deixen caure un vaixell? Es vendran a granel lleuger? Un cop trobeu el fabricant d’un producte que us agrada, farà una o totes dues coses, aneu a l’hora de trobar els productes que necessiteu per vendre a la vostra botiga en línia..

PLANIFICACIÓ D’UN NEGOCI ECOMERÇ

Comença a planificar el negoci de comerç electrònic

Tot i que és temptador saltar-hi primer, perquè és “només” una botiga en línia, si realment voleu tenir èxit, haureu de fer un pla per al vostre negoci de comerç electrònic. Quan t’adones d’això “Es van abandonar 4 trilions de dòlars en mercaderies en 2014 en els carretons de la compra en línia”, és fàcil veure per què cal entrar amb un pla d’acció.

Redacció del pla de negoci de comerç electrònic

NOLO El lloc legal explica que tenir un pla d’empresa és important perquè és la pedra angular d’un edifici. Pot ajudar al vostre negoci a ser estructural. L’Administració per a petites empreses (SBA) ofereix un assistent de pla d’empresa per ajudar-vos a escriure ràpidament el vostre propi pla d’empresa.

Creació de l’estratègia de màrqueting de comerç electrònic

Promoure una botiga en línia és una mica diferent que promocionar una botiga de maó i morter. Voleu assegurar-vos que teniu una sòlida estratègia de màrqueting de comerç electrònic abans de la gran obertura. Haureu de prendre algunes decisions fonamentals, com ara:

 • Qui és el vostre objectiu demogràfic?
 • En quines plataformes de mitjans de comunicació social voleu tenir més presència i com podeu arribar a aquest objectiu demogràfic?
 • Quin és el vostre pressupost publicitari i on és el millor lloc per utilitzar-lo per conduir els clients al vostre lloc?
 • Com convertireu els visitants del lloc en clients?

Una de les regles generals és que és molt més fàcil vendre un 20% més als clients actuals que arribar a un nou client. Per tant, penseu en les necessitats addicionals que pugueu satisfer a mesura que el vostre negoci creixi i guanyi una clientela fidel.

Investigant la vostra competència potencial

Si voleu ser la botiga en línia per a la gent, heu de comprendre no tan sols qui és la competència, sinó el que fan. Heu d’utilitzar eines com:

 • SEOBook – Compareu com anomenen les vostres competidores les vostres pàgines, quina informació meta utilitzen i frases similars.
 • Google AdWords – Utilitzeu aquesta eina per veure la quantitat de trànsit que obtenen algunes paraules clau. Si bé les paraules clau només formen part de l’equació, aquesta informació us pot ajudar a decidir quin tipus de productes o contingut voleu afegir al vostre lloc per atraure visitants..
 • SpyFu – Aquest és un servei de pagament, però la informació que obtindreu és preciosa. Podeu veure fàcilment en què utilitza AdWords la vostra competència. Fins i tot podeu veure quins van tenir èxit i quins no. Es tracta bàsicament d’una manera d’aprendre del que estan fent els vostres competidors i del que no els funciona.

A més d’utilitzar eines, aprofiteu el temps per estudiar com es disposen els llocs web de competidors, quin contingut tenen i quines funcions especials ofereixen als visitants, com ara un butlletí informatiu o cupons..

Identificació dels vostres clients objectiu

Un dels ingredients clau per comercialitzar amb èxit els clients és esbrinar qui són els vostres clients objectiu. Abans d’iniciar la vostra investigació, heu de triar dades demogràfiques específiques per orientar-les.

Elecció de la demografia específica a la destinació

Conèixer el vostre client objectiu us permet no només personalitzar la comercialització, sinó fins i tot personalitzar els productes que trieu a la llista a la vostra botiga. Aquí és on crear persones usuàries pot ser útil.

Essencialment, creeu un perfil del client ideal per a la vostra botiga. Respon a preguntes com l’edat, on viu la persona, quins són els seus interessos si està casada, si té fills i fins i tot raons per les quals podria comprar el seu producte.

Voleu definir informació demogràfica i informació psicològica. La informació demogràfica inclou:

 • Gènere
 • Edat
 • Ubicació
 • Educació
 • Estat civil
 • Renda anual
 • Descripció de la feina

La informació psicològica inclou:

 • Aficions
 • Interessos
 • Morals i Valors
 • Comportament
 • Estil de vida

També heu de tenir en compte els clients actuals que tingueu o espereu tenir i com s’inclouen a les descripcions indicades anteriorment.

Creació d’un perfil de client

El perfil de client o la persona de l’usuari és una idea del que sembla el vostre client ideal. Un cop hagueu recollit la informació anterior, escriviu una breu memòria biològica per a l’usuari que us l’hagi ideat. Escriu-ho com una biografia. Fins i tot podeu posar el nom de la vostra persona burla per mantenir-la personal.

Un cop hàgiu creat la vostra persona d’usuari, voldreu utilitzar aquesta informació en tots els aspectes del funcionament de la vostra botiga en línia. La vostra usuària d’idees és una mare treballadora? Aleshores, probablement vagi a visitar el vostre lloc al vespre o al cap de setmana. Això vol dir que haureu de realitzar descomptes especials o esdeveniments en un moment que li sigui convenient.

Si té una edat particular, tingueu-ho en compte a l’hora de crear la mida de tipus de lletra del vostre contingut. Podeu aplicar la persona de l’usuari a tot allò que es correspon amb els comportaments del carretó de la compra i aconseguir que els vostres percentatges de conversió siguin el més alt possible. Com millor entengueu el vostre client típic, millor podreu afinar els vostres objectius i aconseguir èxit.

Definició d’un nínxol de mercat

Quan comenceu, esbrinar el vostre nínxol orientat us pot estalviar molt temps i diners. No malgastareu fons publicitaris que posin anuncis a persones que no s’integren al vostre mercat objectiu.

En començar, pot ser una mica difícil determinar qui són els vostres clients objectiu. Una forma d’identificar les perspectives objectiu és mitjançant la investigació de competidors com s’ha esmentat anteriorment. Per exemple, utilitzeu Quantcast per obtenir informació sobre quins tipus de persones visiten els llocs web dels vostres competidors. Aquesta és una excel·lent informació per determinar la vostra informació demogràfica objectiu.

Aquesta informació pot canviar després de posar en funcionament la vostra botiga. Podeu reunir dades demogràfiques addicionals fent enquestes als vostres clients i estudiant estadístiques d’anàlisi web mitjançant eines del tauler de control del vostre lloc web, com ara Webalizer i AWStats.

Construir una estratègia de marca

La vostra estratègia de marca defineix la vostra botiga als clients. Un cop hàgiu investigat els vostres competidors i hàgiu calculat la vostra demografia objectiu, també voldreu cercar informació general sobre aquesta informació demogràfica. Podeu utilitzar eines com ara Compete.com i Nielson per determinar exactament el que més interessa aquell públic objectiu.

Diferenciant el vostre comerç electrònic

És important que diferencieu el vostre negoci de tots els altres similars que hi ha. Quines paraules descriuen al vostre negoci en conjunt? Proveu de localitzar les paraules que els vostres competidors no utilitzin però parlaran amb la vostra demografia objectiu.

Per exemple, si a la investigació heu trobat que el vostre client objectiu és una mare treballadora, pot ser que busqui ajuda per mantenir-se al cap de tot el que ha de fer. Podeu utilitzar paraules com “útils” i “estalviar temps” per atraure el públic objectiu.

Conèixer els vostres clients objectius

En aquest moment, hauríeu de tenir una idea molt bona qui són els vostres clients objectiu. Cavar encara més a fons aquesta persona de l’usuari i esbrinar exactament què vol aquesta persona quan visiti la teva botiga en línia. Què busca ella??

És possible que existeixin diversos nivells de coses que més necessita aquest client. Amb el pas del temps, a mesura que coneguis millor la teva base de clients, és probable que desenvolupis persones addicionals, de manera que sàpigues millor com arribar a cada tipus de client..

Diferenciar la vostra marca

Quina és la vostra personalitat com a propietari d’una botiga en línia? Això hauria d’explicar-se en la vostra actitud, les vostres pàgines i, fins i tot, de qualsevol manera que retorni al món en general. Algunes empreses s’enorgulleixen de ser respectuoses amb el medi ambient. Què és el que diferencia vosaltres i la vostra marca? Com podeu demostrar que això continuarà sent fidel a la vostra declaració de missió.

Voleu cavar encara més a fons dins de la vostra marca. Per exemple, si prometeu un servei d’estalvi de temps, què vol dir això? Significa que la comanda s’empaqueta i s’envia en una hora després de la recepció? Què heu de fer per aconseguir que això passi? Quants empleats necessitareu per contractar o podeu fer-ho?

Això també pot fer una diferència en si poseu l’enviament en mans d’un fabricant (dropshipping) o si us el gestoreu per assegurar-vos que el producte surti ràpidament.

Personalització de la vostra marca

Imagina dos correus electrònics diferents a la safata d’entrada. Un correu electrònic diu:

“Ei, Jane. Només volia deixar-vos una línia i agrair-vos la vostra recent comanda de ABC Widget. Com que us va encantar el widget ABC, també volia informar-vos que el widget XYZ es podrà vendre fins demà a la mitjanit. Gràcies per ser un client fidel. “

L’altre correu electrònic diu:

“Els widgets XYZ es poden vendre fins demà a mitjanit. Vine a comprar un. “

A quin correu electrònic respondreu millor? Heu de personalitzar la vostra marca per satisfer les necessitats dels vostres clients. Això inclou l’experiència de l’usuari al vostre lloc web, els correus electrònics que envieu i fins i tot el màrqueting en xarxes socials. Fins i tot la declaració de missió s’ha de personalitzar en funció de les necessitats dels vostres clients.

Quan elaboreu una declaració de missió, tingueu en compte aquest públic objectiu. Quin problema soluciona? Com es relaciona la vostra marca? Com podeu fer que aquesta marca es mantingui en la ment dels clients?

Desenvolupant una proposta de venda única

Una proposta única de venda (USP) us pot ajudar a distingir-vos de la competència. És el que fa que la vostra marca sigui única. Per desenvolupar un USP, heu de dedicar-vos estretament als vostres clients, o clients ideals, i el que vulguin.

Això significa que pot decebre a altres persones. Tot i això, això no importa sempre que hagueu escollit un públic objectiu actiu i els entengueu bé. Podreu desenvolupar un seguiment fidel entre aquests clients. Un fort USP:

 • Compleix una gran necessitat
 • Mostra que coneix el vostre públic objectiu
 • Es pot resumir en una frase o dues

Si voleu que us recordeu al document mercat molt concorregut del món en línia, la vostra marca simplement ha de destacar d’alguna manera.

Preu dels vostres productes per a la vostra botiga en línia

Esbrinar com es posen de preu els productes per a la vostra botiga en línia, de manera que s’obté un benefici mentre encara s’atrauen clients és un equilibri. Shopify ofereix el següent fórmula per ajudar-vos a esbrinar com es posen els preus en productes per a una botiga en línia:

“Preu al detall = [(cost de l’article) ÷ (100 – percentatge de marcatge)] x 100”

Per tant, només per fer-vos una idea. Si voleu obtenir un benefici del 60% d’un article que us costa 20,00 dòlars per comprar, la fórmula serà la següent:

Preu minorista = [(20,00 dòlars) ÷ (100 – 60)] x 100
Preu minorista = [20,00 $ ÷ 40)] x 100
Preu al detall = ($ 50) x 100
Preu al detall = 50,00 dòlars

Per tant, l’article que us costa 20,00 dòlars es vendria per 50,00 dòlars. També haureu d’esbrinar si només voleu utilitzar el fabricant us ha suggerit un preu al detall, o si voleu avançar en algun producte, descomptant-lo.

La clau és assegurar-se que obté un benefici fins i tot després de pagar qualsevol sobrecàrrega, com ara les despeses d’allotjament web i els costos dels empleats.

Determinació dels seus marges de benefici

Com heu esmentat abans, no heu de tractar de competir amb els preus a Amazon. Amazon vendrà els seus preus en pèrdues només per deixar fora de negoci les botigues més petites. Tenen el finançament i la mida per aconseguir-ho fàcilment, però si intenteu subprotegir els vostres productes, ràpidament us quedareu fora del negoci.

Per això, és tan important conèixer els seus marges. És important que conegueu els vostres marges perquè pugueu tenir un preu prou baix per ser competitius, però, per tant, assegureu-vos d’obtenir una mica de benefici.

Conèixer el teu USP

USP és la proposta de venda única. Quin és el factor únic que fa que els clients tornin una vegada i una altra? Alguns EUA inclouen:

 • Bon servei al client
 • Enviament gratuït
 • Articles no disponibles en altres llocs
 • Sensació de caritat

Sigui quin sigui el vostre USP, és important conèixer com us distingireu de la competència.

Oferint incentius

Una altra raó per la qual és tan important comprendre els vostres marges és que podeu conèixer quins incentius oferir als vostres clients.

Els vostres beneficis us permetran proporcionar lliurament? Haureu d’oferir la meitat? És possible que fins i tot vulgueu proporcionar un líder de pèrdues. Es tracta simplement d’un producte que perds diners venent a un preu baix amb l’esperança que els altres articles que obtinguin un benefici també es venguin.

Oferta de diversificació de productes

Si heu fet els deures i enteneu a fons la demanda del mercat i el vostre client objectiu, podreu diversificar fàcilment els productes que oferiu per vendre articles addicionals. Simplement, podeu oferir més opcions per als productes que ja veneu.

Un bon exemple d’això seria una samarreta. Potser el comenceu venent en petit, mitjà i gran i en negre. Podeu diversificar-ho ràpidament afegint les mides dels nens, les mides i les opcions de color diferents.

Configuració de la línia de temps del projecte

Moltes coses poden afectar el temps que es triga a funcionar la vostra botiga en línia. Si utilitzeu una plataforma preparada per començar, com ara Shopify, la línia de temps pot anar més ràpidament. Tanmateix, si voleu personalitzar realment la vostra botiga en línia i el vostre host-host, es pot trigar molt més a configurar el lloc.

Voleu generar temps per:

 • Realitzeu proves per assegurar-vos que tot funciona correctament abans de llançar la botiga.
 • Problemes inesperats en els quals teniu problemes que podrien retardar el llançament.
 • Promocions prèvies al llançament.

És millor planificar-ho en més temps del que creieu que necessitareu. És molt millor llançar-se una mica abans que tard.

Estimació dels costos per iniciar un negoci de comerç electrònic

Segons Empresari, Una tenda en línia basada en plantilles bàsica pot funcionar fins a 250 dòlars al mes, però una solució totalment personalitzada que es pot personalitzar completament pot costar fins a 500.000 dòlars l’any. Evidentment, hi ha molts nivells pel mig. Algunes de les despeses en què incorreu:

 • Taxes d’inscripció i allotjament de noms de domini
 • Costos de disseny web
 • Personalització del programari de comerç electrònic
 • Adquisició de producte inicial
 • Costos per viatjar a salons o reunir-se amb fabricants
 • Despeses de publicitat
 • Sis mesos de finançament per pagar els empleats i qualsevol despesa general

Algunes tarifes que podeu estalviar en començar petit i en créixer a mesura que el vostre negoci creix. Per exemple, no cal que pagueu per un sistema de passarel·la costós quan obriu per primera vegada. També podeu utilitzar PayPal o Google Pay.

Aleshores, a mesura que augmenta el volum de vendes, té sentit pagar les taxes per un processament de pagament amb targeta de crèdit, ja que us estalviarà les despeses de processament, podeu afegir-ho al vostre pla de negoci.

Finançament del vostre negoci de comerç electrònic

Encara que comenceu amb la botiga en línia més bàsica imaginable, tindreu uns quants costos. Hi ha algunes maneres de finançar el vostre negoci.

Si teniu un producte que esteu desenvolupant, podeu utilitzar Crowdfunding per obtenir els diners per desenvolupar el producte inicial i aconseguir la vostra botiga al seu lloc. Algunes altres idees per obtenir diners suficients:

 • Ampliar una gran quantitat de fons de fons tant en línia com fora. Vendre productes, iniciar un compte GoFundMe, etc.
 • Demaneu a amics i familiars que inverteixin per un percentatge dels beneficis futurs. Tot i això, mantingueu sempre el control majoritari del vostre negoci.
 • Busqueu inversors àngel.
 • Obteniu un préstec per a petites empreses.
 • Paga mensualment pel teu lloc de comerç electrònic en un primer moment fins que et pots permetre el luxe de desenvolupar la teva pròpia plataforma d’allotjament propi.

De vegades és millor començar més petit i deixar lloc per al creixement. És més important en els primers dies de la nova empresa tenir un flux de caixa suficient perquè la vostra empresa pugui créixer del que és important.

ESTABLIMENT D’UNA ENTITAT EMPRESA

És important que us protegeu a vosaltres mateixos i a les vostres propietats personals posant algunes coses al seu lloc abans de llançar la vostra botiga en línia.

Presentació del nom d’empresa

Haureu de triar l’estructura legal del vostre negoci. La clau aquí és triar quina serà la vostra empresa perquè, si algú l’ataca a nivell legal, personalment no serà responsable dels danys que hagi de pagar..

Podeu formar un S Corp o una LLC. El més intel·ligent és parlar amb un advocat empresarial sobre la millor estructura per al vostre negoci. Els tràmits per presentar una empresa poden ser complicats.

Tot i que pot registrar-se al vostre estat pel vostre compte, us trigarà moltes hores a comprendre els tràmits i els tràmits de seguiment que es requereixen cada any. Pot ser que sigui més rendible avançar i contractar un professional que s’encarregui d’aquest treball.

També haureu de triar un nom per desenvolupar negocis o bé un “negoci com” (DBA). Normalment, quan presenteu una sol·licitud per a la vostra empresa, el secretari d’estat comprovarà la base de dades per assegurar-se que no hi ha cap altra empresa que ja faci negocis amb aquest nom..

Obtenció del número d’identificació de l’empresari (o “identificador fiscal”)

Com que no voleu donar el vostre número de seguretat social als proveïdors, també voldreu registrar-vos per un número d’identificació fiscal per a la vostra empresa o un número d’identificació d’empresaris (EIN). Tu pots registrar-se en línia a través del servei d’ingressos interns d’aquest número.

Sol·licitud de llicències i permisos empresarials

Les llicències i els permisos que necessiteu per a la vostra empresa varien en funció del lloc on visiteu. Haureu de consultar amb funcionaris estatals i comarcals per veure què necessiteu. Algunes coses típiques inclouen:

Permet menjar si teniu un negoci alimentari (també hi pot haver altres consideracions per al menjar)
Llicència de venda al detall per permetre’t cobrar l’impost de vendes del vostre estat

La clau és assegurar-se que seguiu les normes per a la vostra indústria i que recaptiu qualsevol impost que el vostre estat requereixi.

Obre un compte bancari comercial

Zoom legal recomana mantenir els comptes bancaris i els comptes personals separats. Hi ha moltes raons per fer-ho, però la raó principal és que manté els fons transparents per a impostos i, si hi ha una auditoria, primer miraran el compte empresarial en lloc del compte personal. Això pot estalviar molts agreujaments i malentesos.

Cerqueu un banc que ofereixi algunes de les funcions específiques que necessitareu ara o en el futur per al vostre negoci en línia, com ara:

 • Dipòsits directes
 • Pagament de factura electrònica
 • Capacitats de processament de targetes de crèdit

Aneu amb compte amb les tarifes perquè puguin afegir-se ràpidament, sobretot quan tot just esteu començant. Llegiu sempre la lletra petita i assegureu-vos d’entendre l’estructura de tarifes de qualsevol compte empresarial que obriu.

Obertura d’un compte de comerciant per acceptar els pagaments amb targeta de crèdit

Com s’ha esmentat anteriorment, haureu de buscar un banc o una empresa independent que us permeti processar els pagaments amb targeta de crèdit. Un compte de comerciant us ofereix aquesta capacitat per al vostre negoci. Hi ha algunes maneres d’acceptar targetes de crèdit en línia, inclòs PayPal quan només comences a un compte de comerciant complet, un cop facis el volum que farà que pagui per si mateix en estalvis de taxes..

Voleu fer-ho eviteu pagar en excés vigilant les despeses ocultes. El primer pas és llegir atentament els estats mensuals.

Algunes tarifes que voldreu demanar i cercar a les declaracions inclouen:

 • Despeses de descompte no qualificat
 • Comissions diferencials d’intercanvi
 • Comissions mínimes mensuals (si no arribeu a un determinat import de transacció)
 • Comissions d’avaluació PCI
 • Quotes trimestrals
 • Comissions de configuració
 • Comissions de rescripció anticipada (molts processadors tenen una durada de contracte obligatòria)

Comprovació de la flexibilitat per processar més transaccions de venda

Una altra cosa que voldreu preguntar abans de triar una empresa de processament de targetes de crèdit és la manera de gestionar-la si les vendes es produeixen sobtadament. Tenen la capacitat de processar més transaccions fàcilment? Quina és l’estructura de tarifes? Baixen els honoraris si teniu més vendes?

Escollir un comerciant amb una bona reputació

Finalment, voldreu triar un comerciant amb una excel·lent reputació. Llegiu els comentaris en línia i consulteu l’oficina Better Business a l’estat de la qual té la seu la companyia. Alguns indicadors vermells que heu d’estar atents a incloure:

 • Servei per al client deficient (això també pot fer que us sembli malament als vostres clients)
 • Impagaments o retards
 • Massa taxes ocultes
 • Equip defectuós

Tingueu en compte qui més utilitza la mateixa empresa de processament de transaccions i no dubteu en contactar amb aquestes empreses i preguntar-los si estan satisfets amb el servei.

CONFIGURACIÓ D’UN LÍNIUM ONLINE

Ara que teniu la vostra planificació a punt, és hora de posar-vos en pràctica per establir el vostre negoci de comerç electrònic. A continuació es mostren els passos que heu de fer.

Registre d’un domini

Un cop hàgiu escollit un nínxol i hàgiu enregistrat el vostre nom, haureu de trobar un nom de domini que no s’adopti, que permetrà als clients que recordin fàcilment el camí cap al vostre lloc web. Aquesta tasca no és tan fàcil com abans. És possible que hàgiu de gastar una mica de diners per adquirir un nom de domini premium o comprar-lo a algú que sempre tingui els drets sobre aquest domini.

Penseu que pagueu un mínim d’uns 15,00 dòlars anuals per un punt com. Tanmateix, molt probablement, hauràs de pagar molt més per un nom premium que sigui fàcil de recordar i que estigui ben classificat als motors de cerca.

Comprensió dels noms de domini

Els llocs web viuen realment en adreces IP o servidors. El L’adreça IP és un número que indica on es troba la pàgina web. Tot i això, els números seran difícils de recordar. En lloc d’això, els registradors de noms de domini ofereixen més fàcil recordar noms formats per paraules (i de vegades amb nombres). Així, en lloc d’haver de recordar que escriviu “54.239.25.200”, només cal que recordeu el tipus “amazon.com”.

Hi ha diferents extensions que podeu triar a més de .com, però com que un punt com és el predeterminat, és més fàcil que la gent recordi.

Importància de triar el nom de domini adequat

Seleccionar un nom de domini és similar al d’anomenar un negoci de maons i morters. Voleu quelcom que sigui fàcil de recordar, que mostri de què tracta la vostra marca i que ningú més ho està fent servir. A .com és el tipus de nom més memorable, però als Estats Units .biz és una segona opció sòlida. En altres països, és possible que vulgueu fer servir una tria específica d’ubicació, com .co.uk.

Si podeu, busqueu un nom de domini amb paraules clau populars. Per tant, si heu investigat les tendències i heu descobert que el “condicionador de petroli d’argon” és un tema molt cercat i podeu agafar el nom de domini “argonoilconditioner.com”, aleshores es tracta d’una tasca intel·ligent..

Tot i això, alguns estudis recents indiquen que els dominis de concordança exacta (EMD) no són tan efectius com en el passat, de manera que no gasteu diners no n’hi ha prou per assegurar-ne. Si en podeu agafar per un preu raonable, feu-ho. Si és de 10.000 dòlars, potser voldreu pensar dues vegades.

Un nom de domini difícil de recordar, massa temps o massa poc freqüent serà difícil per al visitant del vostre lloc. Si un visitant del lloc no marca les pàgines del vostre lloc web, potser no el tornarà a trobar ja que no podrà recordar el nom.

Un dels avantatges principals per adquirir una EMD és que pot ser que ja estigui rebent trànsit només a causa de la frase de paraules clau que hi ha dins del nom. Feu la vostra investigació i comproveu si paga la pena comprar aquest nom de domini o no. Tingueu en compte que tot el trànsit del món no us ajudarà si no es dirigeix ​​al trànsit.

Elecció d’un servei d’allotjament web

Un cop tingueu un nom de domini, si teniu previst crear el vostre aparador, en comptes d’utilitzar un servei com Shopify o Facebook Stores, haureu de trobar una empresa d’allotjament on residirà el vostre lloc. Els costos i les característiques poden variar. Per a una botiga en línia, assegureu-vos que l’empresa d’allotjament ofereix un mínim de:

 • Capacitat SSL
 • Amplada de banda il·limitada (mai no és completament il·limitada, però aquest és un bon lloc per començar)
 • Excel·lent servei al client i suport tecnològic 24 hores al dia
 • Espai suficient perquè el vostre lloc creixi a mesura que afegiu contingut i contingut

Abans de prendre una decisió final sobre un servei d’allotjament, assegureu-vos de revisar a fons les revisions en línia. Alguns requereixen el pagament amb un any d’antelació i l’últim que voleu fer és pagar una despesa d’allotjament per un any només per saber que l’empresa d’allotjament no és fiable. Si l’amfitrió ofereix una prova gratuïta, aprofiteu-ho abans de prendre un compromís.

Elecció d’una plataforma de comerç electrònic

El vostre següent pas és triar el carretó de la compra per a la botiga en línia. Preneu-vos el temps i trieu una plataforma amb la qual creieu. Si el vostre somni és tenir una mega-botiga, probablement una solució allotjada per si mateixa sigui probablement millor que una que s’hi allotgi.

 • Solucions de comerç electrònic allotjades – S’ha esmentat anteriorment un parell d’aquests, com ara Shopify. Alguns altres inclouen Volusió i BigCommerce. Una solució allotjada s’allotja al lloc web del proveïdor de programari i utilitza la seva plataforma. Les opcions de personalització són limitades, però la majoria es pot personalitzar una mica.
 • Cistelles de compra independents – Un allotjament independent us permet instal·lar el programari que escolliu al vostre servidor. Pot ser que sigui un programari de comerç electrònic de codi obert, o pot ser una cosa que hagueu dissenyat específicament per a la vostra botiga en línia. Les dues opcions menys costoses és agafar programari de codi obert i personalitzar-lo a les vostres necessitats. La majoria de carros de compres de codi obert tenen desenvolupadors que treballen temes i plugins que augmentaran la capacitat.

Tria una passarel·la de pagament

Una de les decisions més difícils que poden prendre molts propietaris de botigues en línia és triar una opció de passarel·la de pagament. El millor és fer una ullada a algunes de les passarel·les principals i veure quines funcions estan disponibles i quines s’integren més fàcilment amb el carret de la compra que heu triat. A continuació es mostren algunes de les opcions més populars:

 • PayPal
 • Quadrat
 • Franja

Hi ha moltes altres opcions disponibles, com ara comptes locals i nacionals de comerç, que s’integraran amb un sistema de comanda en línia. La clau és esbrinar quin us oferirà els millors honoraris de processament en funció del volum de negoci que feu avui. Podeu passar a una altra empresa més endavant si això té més sentit per a la vostra empresa i els costos de processament de la vostra targeta de crèdit.

Les diferents plataformes de comerç electrònic s’integren amb diverses passarel·les de pagament. Per exemple, a causa de les limitacions amb les aplicacions de Square, no integra fàcilment molts llocs. D’altra banda, PayPal compta amb molts desenvolupadors de tercers i ha desenvolupat aplicacions que li permeten integrar-se amb gairebé totes les passarel·les de pagament que hi ha..

Tenint en compte el proveïdor de serveis de pagament tot en un

Si voleu simplificar la vostra comptabilitat i quantes fonts de pagament heu de mantenir al dia, cerqueu un proveïdor de serveis de pagament tot en un.

Un proveïdor tot en un us permetrà:

 • Processar transacció
 • Executa informes
 • Configura la detecció de fraus
 • Devolucions del procés
 • Baixeu informació sobre impostos

Si escolliu un proveïdor que ho faci tot, també us donarà una mica de flexibilitat a mesura que la vostra botiga en línia creixi sense haver de investigar els comptes del comerciant de nou abans de traslladar el processament de les vostres transaccions.

Comparació de les tarifes dels proveïdors de serveis de pagament

Les despeses de processament poden obtenir beneficis ràpids. És important que enteneu completament les tarifes que teniu abans d’inscriure’s a un compte de comerciant.

 • Taxa de transacció: Algunes empreses cobren una tarifa per transacció per cada comanda que es processi. Normalment, es tracta d’una tarifa plana que és inferior a 1,00 dòlars. Això pot variar.
 • Percentatge de venda: La majoria de les empreses de comptes comerciants cobren una taxa en funció del preu de venda de l’article. Pot ser que estigui al voltant del 2,99% si no feu un volum de negoci molt elevat, però tendeix a disminuir més volum de vendes.
 • Honoraris del compte: Algunes empreses cobren una quota anual, trimestral o mensual només per mantenir el compte obert. Busqueu empreses que no cobren cap quota sempre que realitzeu unes quantes vendes.

Per exemple, Authorize.net cobra una quota mensual d’uns 25 dòlars més taxes de transacció del 2,9% + 0,30 dòlars. Tanmateix, podeu treure diners de 5 països en 6 monedes diferents i accepten totes les targetes de crèdit i pagaments mòbils importants.

D’altra banda, Beanstream no cobra cap quota mensual i un 2,25-2,65% de comissió de transacció. Només està disponible per a tres països en dues monedes diferents.

Podeu trobar una completa gràfic que descriu taxes i percentatges al FormStack. Podeu comparar d’un cop d’ull quines passarel·les tenen les funcions que necessiteu amb el menor cost.

CONSTRUIR UNA BOTIGA EN LÍNIA

Un cop heu escollit el programari que voleu utilitzar, és hora de personalitzar-vos el màxim possible. Tot i que potser estàs cansat de prendre decisions en aquest moment, considerar acuradament algunes coses ajudaran el lloc web a ser més atractiu i fàcil d’utilitzar per als clients..

Trieu el tema adequat per a la vostra botiga en línia

Segons Revista del temps, teniu uns 15 segons per obtenir l’interès del visitant del lloc que es troba a la vostra pàgina. Alguns podrien argumentar que tens encara menys temps, però, fins i tot si tens 15 segons complets, recorda que es tracta d’una finestra molt curta per fer una primera impressió fantàstica..

Per fer una primera impressió excel·lent, necessitareu:

 • Una clara estructura de navegació. El lector ha de veure com arribar des del punt A fins al punt B ràpidament.
 • Escriviu contingut sorprenent que atrapi l’interès del lector.
 • Mirada descarada que crida l’ull cap a on voleu que vagi. Per exemple, si voleu ajuntar els visitants del vostre lloc als articles de liquidació, què és el primer que veuen en arribar a la pàgina d’inici? Es tracta d’elements de liquidació o s’enllacen amb ells?

Tingueu en compte totes aquestes coses mentre escolliu un tema. Et permetrà navegar per la pàgina que busques fàcilment?

Personalització de l’aparença de la vostra botiga

Si la vostra botiga s’assembla a qualsevol altra botiga allà fora, serà difícil establir la vostra marca. A més d’afegir el vostre logotip i la rotació única a l’aspecte general de la vostra botiga, voldreu tenir en compte els colors que feu servir i com s’uneixen a la imatge de marca general..

Segons KISSmetrics, el color augmenta el 80% del reconeixement de la vostra marca i pot conduir a la confiança del consumidor.

També voldreu afegir funcions que tinguin sentit per al vostre lloc. Per exemple, si vens roba, haureu d’afegir opcions per triar les opcions. D’altra banda, si vens articles de cuina, és probable que les opcions de color i les mides siguin limitades, per tant, és possible que no necessiteu aquesta funció.

Dissenyar arquitectura d’informació de llocs web de comerç electrònic (IA)

Si bé l’arquitectura de la informació pot semblar una mica com la navegació per llocs, hi ha algunes diferències fonamentals. Si bé els dos estan relacionats entre si, l’arquitectura d’un lloc és l’esquelet del lloc. L’arquitectura inclou els ossos del lloc i com tots els elements treballen junts per aportar informació a l’usuari final.

L’IA pot incloure elements com:

 • Inventari de contingut
 • Nomenclatura normalitzada o estil editorial
 • Com s’agrupen les coses

L’IA és d’importància vital perquè us basareu en aquesta estructura bàsica a mesura que el vostre lloc creixi. Una bona estructura us pot provocar o trencar quan arribeu a pics de creixement.

Creació d’imatges de producte impressionants

Podeu crear la botiga en línia més sorprenent que heu fet, però si el consumidor no pot veure clarament l’article que ven, pot haver-hi una falta de vendes per mostrar-lo..

Teniu algunes opcions bàsiques a l’hora d’afegir imatges de productes:

 • Feu servir les imatges del fabricant (sempre que teniu permís per fer-ho). Molts fabricants contracten fotògrafs professionals per crear belles fotos dels seus productes. L’inconvenient és que altres persones que venguin el producte probablement tinguin la mateixa imatge als seus llocs.
 • Contreu un fotògraf professional. Pot ser que pugueu contractar un professional per fer fotos dels productes. Això, però, pot resultar costós, sobretot al principi quan podeu tenir un pressupost limitat.
 • Feu les fotos vosaltres mateixos. Això pot ser un repte. Per a la majoria d’elements, necessitareu un fons blanc o negre. Una caixa de llum pot resultar útil. Podeu comprar-ne un de molt barat en llocs com Amazon per a articles més petits. També és intel·ligent invertir en una bona càmera DSLR per obtenir la millor resolució.

A mesura que afegiu imatges dels vostres productes, proveu de mirar l’article com si sou el client. Què voldríeu saber sobre el producte? De quins angles voleu veure l’element? Quins detalls són importants per al consumidor?

Descripció del producte convincent per escrit

El vostre objectiu amb un producte hauria de ser captar l’interès del client tot i proporcionar-li tot el detall suficient per saber si vol o no comprar el producte. Si podeu crear una veu única per a les vostres descripcions, probablement veureu un augment de les conversions de vendes.

Per exemple, diguem que vens tovalloles de cuina. Només podeu descriure les fibres, la mida, el color i el temps d’assecat ràpid del costat de la microfibra com qualsevol altre lloc que hi ha..

O podeu crear una història sobre un cuiner casolà que faci servir les tovalloles perquè li encanta la varietat de colors, s’estalvia el seu temps a causa de l’assecat de la microfibra més ràpid, etc. Veus com un és més convincent i personal que l’altre?

Tot i que no haureu de crear una història de ficció per a cada element, haureu de descriure-la de manera que la lectora es pugui imaginar a si mateixa mitjançant aquest element. Intenteu provocar la imaginació del visitant del lloc.

Optimització de la navegació per llocs de comerç electrònic

Quan es tracta de navegació per llocs, no n’hi ha prou amb tenir una estructura i uns botons fàcils de trobar. També heu de considerar com els usuaris naveguen a productes específics que volen trobar. Això és encara més important quan més productes tinguis al vostre lloc.

Segons Revista Smashing, la clau és assegurar-se que els clients puguin trobar els productes que volen comprar. Per tant, haureu de tenir en compte tot, des de com organitzar categories fins a la millor manera d’aconseguir que els clients cerquin i quins resultats de la cerca al vostre lloc els tornin.

Això vol dir que haureu de tenir categories de pares forts. També heu d’afegir filtres que permetin a l’usuari restringir la cerca per coses com ara “novetats”, “més populars” i “preu més baix”.

Dissenyar un flux de compra de comerç electrònic

El La taxa mitjana d’abandonament del carretó de la compra és del 68,95%. Si voleu millorar-ho i convertir els visitants del lloc en clients que realitzen una comanda, voldreu pensar en el flux del vostre carret de la compra.

El client hauria de poder veure amb claredat com es fa el pagament des del moment en què afegeix el primer article a la cistella de la compra fins que finalitzi la comanda.

 • Poseu els botons de revisió i comprovació del carretó de la compra a ubicacions clares.
 • Fer la sortida fàcil: no obligueu els usuaris a registrar-se a la caixa. Proporcioneu una opció de revisió de convidats també.
 • Instal·leu un programari que envia una oferta de segona oportunitat si l’usuari abandona el carretó de la compra.

Com més fàcil pugueu fer el flux de caixa, més elevat serà el vostre percentatge de conversions.

Construint pàgines de detalls del producte

Els detalls del producte ajudaran els usuaris a comprendre completament el que compren i han de reduir la taxa de rendibilitat. Voleu incloure informació com ara:

 • Garanties
 • Mides
 • Material utilitzat per fabricar el producte
 • Especificacions tècniques

Com més detallat pugui ser, més fàcil serà per als vostres clients determinar si els articles són el que busquen. Tot i això, sol ser millor no agrupar les pàgines d’elements amb els detalls. En lloc d’això, proporcioni un enllaç on el client pugui fer clic i apareixerà més informació. O bé, poseu la informació a les imatges i informació de descripció.

Fer que els clients tinguin confiança en la vostra botiga de comerç electrònic

Hi ha una raó per la qual la majoria de consumidors compren de les marques que reconeixen. És perquè aquestes marques han construït una reputació i el client sap que pot confiar en aquesta marca per lliurar un producte de qualitat i lliurar el que es promet.

Si encara no teniu aquest reconeixement, haureu de proporcionar una mica més d’informació que un lloc que en tingui. Voleu incloure informació com ara quantes comandes ja heu complert, informació de contacte neta i emblemes que us mostren que és revendedor o minorista verificat per a marques específiques reconegudes.

Incloure informació d’adhesió per a qualsevol organització a la qual pertanyi és també una forma de generar confiança i lleialtat.

Configuració de la seguretat del lloc de comerç electrònic

Els vostres clients confien en informació personal. La manera més ràpida de matar la confiança que hi dipositen és deixar el vostre lloc de comerç electrònic obert als pirates informàtics. És fonamental que invertiu en seguretat i sigueu al capdavant de les noves amenaces de seguretat al llarg de la vida de la vostra botiga.

 • El primer que heu de fer és començar amb una configuració segura del servidor web. SSL, per exemple, xifrarà informació sensible, afegint una altra capa de protecció.
 • Afegiu un tallafoc al vostre servidor o assegureu-vos que el vostre servidor hagi instal·lat un tallafoc per a la protecció. La majoria dels carros de la compra tenen plugins de tallafoc que podeu instal·lar.
 • També voldreu instal·lar programari que busqui amenaces, virus i intents de pirateria.

Voleu analitzar la seguretat del vostre lloc web amb un analitzador de seguretat de base com ara el de Microsoft. Si no sabeu com protegir el vostre lloc, haureu d’invertir en seguretat mitjançant la contractació d’un especialista en seguretat en línia.

Compleix amb els estàndards de seguretat de dades PCI

El Consell de normes de seguretat PCI ha establert uns estàndards de seguretat per als llocs de comerç electrònic per ajudar els propietaris de botigues a comprendre la millor manera de protegir la informació sensible.

El lloc ofereix eines per ajudar-vos a mantenir segur el vostre lloc i la informació del client, inclosos documents que expliquen com assegurar el vostre lloc i eines que us ajudin a valorar la seguretat del vostre lloc i a trobar formes de resoldre qualsevol debilitat en seguretat..

PREPARAR-SE PER A LLANÇAR UNA BOTIGA WEB

Un cop tingui tot configurat, hi ha algunes comprovacions prèvies i tasques que haureu de realitzar abans de llançar la botiga. Tenint cura d’aquestes coses amb antelació, podreu centrar tota la vostra atenció en un servei d’atenció al client excel·lent i en el compliment de comandes ràpidament..

Configuració de la supervisió de llocs

La supervisió del lloc us notificarà si el vostre servidor baixa o hi ha altres problemes amb el vostre lloc. L’última cosa que voleu és gastar els vostres diners guanyats en publicitat, conduir trànsit al vostre lloc, només perquè el visitant s’adoni que el lloc no funciona.

També voldreu configurar analítiques de manera que pugueu fer un seguiment del rendiment del vostre lloc en general, d’on prové el trànsit i quines paraules clau tenen el millor rendiment.

Establiment d’un butlletí

No tothom que vingui al vostre lloc web va a comprar alguna cosa en aquesta primera visita. Tanmateix, si els podeu convidar a inscriure’s al vostre butlletí, de sobte teniu la manera de mantenir obertes les línies de comunicació. També podeu persuadir-los perquè tornin al vostre lloc mostrant-los articles nous, què hi ha a la venda o oferint-los un descompte.

Configuració a les xarxes socials

46% dels consumidors que es connecten a les xarxes socials abans de comprar. És important que estableixis una presència a les xarxes socials i engeguis els rumors abans de llançar una botiga en línia. Com a mínim, haureu de tenir presència als dos jugadors més grans de Twitter i Facebook.

Tanmateix, també heu de mirar la vostra informació demogràfica objectiu i quines altres plataformes de mitjans de comunicació social us podrien ser adequats. Per exemple, si voleu comercialitzar a joves, proveu Instagram. Si voleu atraure dones al vostre lloc, mireu Pinterest.

Desenvolupant un pla de còpia de seguretat de llocs

No importen quantes mesures de seguretat heu posat en marxa o bé com prepareu, de vegades l’impensable passa i el vostre lloc disminueix o els hackers se’n fan càrrec. Assegureu-vos que teniu un pla al vostre lloc que faci una còpia de seguretat automàtica dels fitxers de bases de dades importants.

També és intel·ligent tenir diverses còpies de seguretat. La majoria de les empreses d’allotjament web creen una còpia de seguretat completa del lloc que us permetrà rebobinar el vostre lloc fins a una data anterior una setmana o dues en el passat. També voldreu guardar fitxers de còpia de seguretat del vostre lloc complet en un disc dur extern.

Finalment, endavant i instal·leu un programari que us crei còpies de seguretat de manera regular. La majoria de plataformes de contingut disposen de plugins que podeu instal·lar, que us permetran fer aquest treball en segon pla. Només heu definit la còpia de seguretat de la freqüència amb què voleu completar-les.

Protecció de la informació del client

Si voleu desenvolupar confiança amb els vostres clients, heu de posar en pràctica la seguretat i les polítiques per protegir la informació privada que els vostres clients comparteixen amb vosaltres. També haureu de publicar aquestes polítiques perquè els vostres clients puguin veure què feu amb la seva informació i els passos que heu fet per afegir seguretat al vostre lloc..

Elecció d’una estratègia d’enviament

Pot ser difícil conèixer quina és la millor solució d’enviament per al vostre negoci. Heu d’esbrinar el pes dels productes que envieu, on es troben la majoria dels vostres clients, com gestionar les comandes precipitades i quins seran els costos.

Podeu trobar tarifes per a algunes de les principals companyies navilieres en línia, incloses USPS, FedEx i UPS. Si acabeu de començar, potser voldreu fer algunes compres de comparació per veure quin proveïdor d’enviament oferirà el millor preu. Podeu utilitzar un lloc com iShip.com esbrinar quina seria la forma més ràpida, més barata o la millor manera d’enviar les vostres comandes.

Com decidir els indicadors de rendiment de la vostra botiga (KPI)

L’elecció dels indicadors de rendiment clau (KPIs) adequats per a la vostra botiga és quelcom que haureu de tenir en lloc abans de llançar-lo. Tanmateix, els vostres KPI també han de ser fluids, ja que poden canviar amb el pas del temps. Com que ja heu establert alguns objectius i missions per a la vostra empresa, aquests haurien d’enllaçar-vos amb els vostres KPIs.

Així, per exemple, si el vostre objectiu és augmentar les vendes, hauríeu de veure les taxes de conversió diàries, els números de vendes diaris i les estadístiques de trànsit.

Finalització de la promoció i la vostra estratègia de llançament

Abans de preparar-se per llançar-ho, també voldreu tenir una reunió amb el vostre equip de màrqueting. Com vas a parlar de la teva gran obertura? És un moment en què hauríeu de poder conduir molt trànsit al vostre lloc, crear la vostra llista de correu i esperem obtenir alguns clients lleials.

Les promocions per al llançament han d’incloure com a mínim:

 • Notes de premsa a mitjans locals i en línia
 • Una festa on convideu a influents importants (es pot celebrar en línia)
 • Regals o descomptes especials el dia de l’esdeveniment
 • Xats en línia on els experts entren i parlen amb els vostres clients, aconseguint així trànsit al vostre lloc mitjançant una plataforma de xat. Per exemple, si vens equips de golf, és possible que un jugador de golf professional parli de com millorar el vostre seguiment.

Proveu a pensar fora de la caixa quan planifiqueu la vostra estratègia de llançament. Tot el que puguis fer és que et distingeixi de la competició.

CONDUCTANT EL TRÀFIC A LA SEVA NOVA botiga en línia

Fins i tot la botiga en línia més bonica no serveix per a res si els vostres clients no saben on els trobareu. Si voleu tenir èxit, heu de conduir el màxim trànsit possible a la vostra botiga.

Adreçar-se a Bloggers i premsa

Qui són els principals influents de la vostra zona de nínxol? BuzzSumo és una eina fantàstica per ajudar-vos a identificar els blocaires més parlats dins d’una paraula clau o frase. Simplement escriviu el tema i vegeu què es presenta. Els blocaires més influents són els que voleu connectar.

Col·loca-los una línia i pregunta si els interessa una entrevista, un article o compartir intercanvis de crits.

Publicació de la botiga a Reddit

Reddit és una plataforma que la gent utilitza per trobar contingut que els interessi. Un dels pautes el lloc ofereix no és simplement autopromover-se. Aquí és on un bloc relacionat amb la vostra botiga pot resultar útil. Escriviu només un tema que estigui relacionat d’alguna manera amb la vostra botiga en línia, enllaçant-vos amb un producte o dos que tingui sentit dins l’àmbit de l’article i, a continuació, publiqueu la informació útil de l’article a Reddit per promoure el contingut i esperem, al seu torn, conduir. una mica de trànsit a la vostra botiga en línia.

Creació d’un tauler a Pinterest

Les dues terceres parts de les persones que s’inscriuen a Pinterest són dones. Si el vostre objectiu demogràfic són dones o fins i tot parcialment dones, és intel·ligent crear un tauler a Pinterest. Tanmateix, també heu d’entendre la dinàmica de Pinterest per comprendre realment com comercialitzar-hi.

Per als més festius, els que visiten Pinterest són un munt astut. Si voleu contactar amb ells i animar-los a compartir els pins, voldreu tornar al contingut del vostre lloc. Vendre estris de cuina? Ofereix una recepta. Roba? Crea un pin que mostra el vestit perfecte per passar una nit a la ciutat.

Aprofitar els motors de compra per comparació

Els motors de comparació (CSE) de comparació s’han fet cada cop més populars entre els consumidors que els utilitzen per trobar el millor preu d’un determinat article. També són una manera d’obtenir més vendes per a la vostra botiga en línia.

Bàsicament, us registreu i pagueu per clic quan algú arriba a la vostra botiga a través del CSE. Tanmateix, es tracta d’una publicitat extremadament orientada. La persona que fa clic en aquest enllaç ja ha cercat el producte que veniu i busca un lloc que tingui un bon preu on el pugui adquirir. És probable que les taxes de conversa siguin molt superiors a les del trànsit general dels motors de cerca.

Iniciar un bloc

Com hem comentat abans, un bloc pot ajudar a proporcionar contingut que podeu compartir en llocs com Reddit, StumbleUpon i, fins i tot, que enllaçaran altres blocaires. També podeu utilitzar articles al vostre bloc per afegir valor als vostres clients habituals a mesura que els eduqueu en una àmplia gamma de temes relacionats amb els vostres productes i el seu nínxol.

L’ideal seria que el bloc hagi de formar part del vostre lloc web, de manera que quan la gent vingui a llegir un article ja està al vostre lloc i pot fer clic fàcilment per anar a comprar o comprar articles específics..

Adreçar-vos als usuaris d’Instagram Power

A setembre de 2015, Instagram tenia aproximadament 400 milions d’usuaris mensuals actius. D’aquests usuaris, alguns es coneixen com a “usuaris de poder”. Aquests són els usuaris que tenen un seguiment massiu i publiquen fotos regularment. La clau per connectar-se amb un usuari potencial és publicar una foto que es relacioni amb ells d’alguna manera i esmenti als comentaris. Si bé aquesta tècnica no sempre troba èxit, val la pena invertir-hi. Si només un usuari pot esmentar la vostra botiga, pot augmentar la seva exposició.

Com la majoria de les xarxes de xarxes socials, la clau és afegir una cosa valuosa i això agafarà l’interès dels seguidors de l’usuari de la potència.

Tweeting a Twitter

N’hi ha més de 1.300 milions d’usuaris registrats a Twitter. Almenys, una part d’aquests usuaris estarà interessat en què heu d’oferir. Quan es tracta de màrqueting a Twitter, obtindreu el que hi poseu. Si voleu que la gent us segueixi, el retweet i comparteixi el contingut, haureu de retornar el favor. A més, assegureu-vos de tuitejar coses que siguin dignes de compartir i que no us promoveu tot el temps.

Implicació de seguidors de Facebook

Facebook té al voltant Mil milions d’usuaris actius diaris. Una de les coses úniques de Facebook és que podeu crear una pàgina per a la vostra empresa sense haver de crear un compte independent. Facebook també ofereix publicitat altament orientada on es pot especificar tot, des del tipus d’interès que hauria de tenir el vostre anunci fins a una franja d’edat.

Aconseguint compartir amics i familiars

Si encara no us heu adonat, ja teniu un equip de carrer de màrqueting força fort al vostre cercle interior. La vostra família i amics probablement vulguin veure amb èxit amb la vostra botiga en línia. No dubteu en demanar-los que comparteixin informació sobre la vostra botiga amb aquells que coneguin.

INICIAR FINALMENT LA VOSTRA BOTIGA EN LÍNIA

Heu estat mesos preparant-vos per al llançament de la vostra botiga en línia, promocionant-la a tothom que coneguis i donant-li boca a boca. Una vegada que arribi la data de llançament, encara haureu de treballar en algunes tasques addicionals per mantenir la botiga en bon funcionament.

Gestió de l’inventari

Un dels avantatges clau d’una botiga en línia és que el seguiment d’inventaris està automatitzat. D’un cop d’ull, podeu veure quins articles tenen un estoc reduït i quins en teniu. Tot i això, també és important comprendre el temps que es triga a obtenir un article determinat per part de proveïdors. Per exemple, si sol·liciteu alguns articles de l’estranger, pot trigar moltes setmanes a rebre’ls.

Amb el pas del temps, haureu de poder veure alguns patrons de vendes i saber que quan arribeu a un determinat nombre de producte que haureu de fer una nova comanda.

Si utilitzeu empreses que abandonen la nau, haureu de coordinar-vos amb els seus sistemes per assegurar-vos que no vengueu articles que hagin suprimit o que estiguin fora d’existència al final. La pitjor manera de començar la vostra reputació com a propietari de botiga en línia és fent que els clients esperen les seves comandes.

Maneig de compliment i enviament

A més de que el sistema en línia funciona correctament, voldreu estar segur de tenir processos per complir ràpidament les comandes i enviar-les.

 • Si porteu articles que emmagatzeneu en un magatzem (o fins i tot només una habitació de recanvi a casa vostra), voldreu estar segur que creeu un sistema de catalogació que us permeti trobar aquest element fàcilment. Penseu en com s’ordenen els llibres a una biblioteca i vegeu quin tipus de número o sistema de cartes podeu crear que funcioni per als productes que oferiu. Assegureu-vos d’incloure aquest número dins del sistema del carretó de la compra, així com per a una ubicació segura.
 • En aquest moment, probablement haureu decidit quins serveis d’enviament fareu servir per a la vostra botiga en línia. Tingueu en compte que només haureu de tenir subministraments a mans com ara caixes, paquets, cinta d’embalatge i embolcall de bombolles.
 • Sempre comproveu que la comanda s’ha omplert correctament i que tot sigui en l’enviament que s’ha demanat.
 • Voleu incloure una factura amb totes les comandes per tal que el client pugui veure en un instant que tots els articles han estat enviats.

Com fer front als problemes del client

La publicitat en boca a boca és una força poderosa. La gent difondrà els bons i els dolents per vosaltres. Un client infeliç pot dir-ne deu altres, o en el cas de les xarxes socials, milers d’altres. Quan un client no està satisfet:

 • Respon immediatament després de rebre una queixa.
 • Rectifica el problema. Substituïu articles danyats o que no funcionin, proporcioneu enviaments de devolució o oferiu un intercanvi.
 • Recordeu la missió del vostre lloc. La vostra missió només és guanyar diners? Si bé els diners són importants, és probable que vulgueu incorporar-vos al vostre propi negoci per molts altres motius. Com mesura el servei d’atenció al client amb els vostres objectius?

Si podeu resoldre un problema, podeu guanyar un client fidel durant tota la vida.

Manipulació de borses i devolucions de productes

Si un article arriba al client danyat durant el procés d’expedició, haurà de presentar una queixa en nom seu al majorista que presta el servei d’enviament de gotes. O, si l’article simplement no funciona o està defectuós d’alguna manera, el fabricant s’ha de complaure substituir-lo gratuïtament. Això significa que l’enviament de devolució del producte danyat és cuidat i no costa res al client.

D’altra banda, si l’article s’ha fet malbé en l’enviament, qualsevol assegurança que tinguessis sobre l’article hauria de cobrir els costos de la substitució d’aquest. Haureu de presentar una reclamació, per descomptat, per rebre un reemborsament i, pot haver-hi un retard abans de rebre el pagament. Tot i això, no heu de fer esperar el client abans de substituir l’element.

Optimitzant eStore per augmentar les conversions

Un cop heu llançat la botiga, haureu de veure clarament alguns patrons. Haureu de realitzar algunes proves de divisió A / B per veure si determinades pàgines de destinació canalitzen el trànsit de manera més eficient a través del carretó de la compra i a la venda finalitzada.

Podeu provar qualsevol cosa imaginable fent el seguiment d’analítiques i fent proves d’A / B. Proveu diferents botons de color, enviament gratuït o enviament reduït i, fins i tot, diferents descripcions o altres funcions.

Algunes altres coses que podeu fer per optimitzar el vostre eStore són:

 • Mirar el vostre lloc com a client. Què us crida l’atenció? El que és complicat o confús?
 • Comproveu que els preus estiguin clarament marcats.
 • Afegiu comentaris i testimonis per crear un sentiment de confiança.
 • Potenciar ofertes especials per a segments d’usuaris registrats

Si feu servir Google Analytics i les vostres estadístiques del lloc, podreu obtenir molt informació sobre el que no funciona per convertir els visitants en clients i fer canvis en conseqüència..

COMERCIALITZACIÓ DE LLOCS DE LLOCS D’ECOMERÇ

Un cop hàgiu llançat la botiga en línia, haureu de continuar els vostres esforços de màrqueting regularment o bé podreu perdre el ritme lent. Algunes de les coses que voleu fer de manera regular inclouen:

Assignació d’un pressupost de màrqueting

Tant si teniu inversors, vareu emportar-vos un préstec o estalviareu bé, el pressupost de màrqueting inicial del vostre llançament s’acostumarà ràpidament. És important assignar un percentatge dels vostres beneficis al màrqueting si voleu continuar arribant a nous clients.

Una bona regla general és gastar-se fins 20% dels vostres beneficis en publicitat.

També haureu de decidir quins són els vostres objectius. Per exemple, la vostra atenció és la generació de plom o l’augment de les vendes als clients actuals? A continuació, mireu quins canals publicitaris han estat més eficaços per assolir aquests objectius i destinar més fons a aquests llocs que a d’altres.

Iniciar una campanya publicitària

Com en la majoria de les parts de funcionar una botiga en línia, el primer pas és esbrinar quin és el vostre objectiu per a la campanya publicitària. Què voleu aconseguir?

A continuació, voldreu pensar en la informació demogràfica que voleu assolir amb la campanya. Això us indicarà on heu de llançar la campanya publicitària i quines plataformes de xarxes socials funcionarien millor per assolir els vostres objectius.

Finalment, creareu la campanya a les plataformes que escolliu i haureu de provar l’eficàcia de l’anunci. És possible que vulgueu ajustar-vos per treure el màxim partit del vostre pressupost publicitari.

Treballar amb eCommerce SEO

Ara que heu llançat el vostre lloc, el vostre següent objectiu hauria de situar-se superior al que ho fan qualsevol dels vostres competidors als motors de cerca. Optify va realitzar algunes investigacions que van demostrar que el lloc web de classificació número u d’una paraula clau determinada tenia un percentatge de clics doble al de segon lloc.

Haureu de continuar fent recerca de paraules clau i anàlisi de competidors tal com s’esmenta a la part superior d’aquesta guia. Quan no situeu la vostra classificació ni com a competidor, estudieu la seva pàgina i esbrineu per què. Sovint, es tracta de qui té el contingut millor en aquests dies, de manera que el vostre bloc us pot ajudar, així com la descripció detallada de les vostres productes..

Solucionar qualsevol problema, com ara errors de gramàtica o errors de gramàtica. En definitiva, feu de la vostra pàgina l’absolut que millor pugui ser.

Continuar Màrqueting de Mitjans Socials

Amb el màrqueting de xarxes socials, desenvolupes una relació amb els teus seguidors. És important desenvolupar una veu i un estil. També voldreu compartir un percentatge de coses només per divertir-vos i no amb cap intenció de fer una venda. Els seguidors agraeixen un sentit de l’humor o informació útil i ho compartiran amb els altres.

Configuració del màrqueting de correu electrònic

Decidiu una programació per a màrqueting per correu electrònic. Amb quina freqüència voleu enviar als subscriptors un butlletí d’informació? Què passa amb els cupons i ofertes especials? Com podeu arribar als contactes sense fer que sembli que els vens?

Penseu a escriure un ebook o guia i oferir-lo a canvi de subscriure-us al vostre butlletí. Això pot donar un incentiu als visitants del lloc per registrar-se.

Configuració del programa d’afiliació

Voleu oferir un programa d’afiliació a d’altres? Aquesta pot ser una excel·lent manera d’obtenir un producte únic en diversos llocs web.

 • Assegureu-vos que tingueu prou inventari per complir les comandes.
 • Trieu una estructura de compensació que us permeti guanyar prou temps per guanyar costos generals.

Si utilitzeu un lloc com Shopify, podeu integrar fàcilment un programa d’afiliació. Si teniu allotjament independent, haureu d’anar a buscar opcions que us permetin implementar identificadors de seguiment d’afiliació per poder acreditar adequadament l’afiliat que us ha enviat la derivació..

Construir un programa de fidelització

Voleu animar els clients a demanar-ho de tant en tant? Implementa un programa de fidelització que recompensa els clients per demanar una quantitat determinada de producte o un nombre determinat d’ocasions. Podeu recompensar-los amb diners en despesa, amb un descompte, o fins i tot amb petits regals entre els quals puguin triar. Alguns llocs que fan això efectivament inclouen Sephora, Kohl’s (Cash of Kohl) i Old Navy.

Penseu en quins beneficis mantindreu la vostra base de clients objectiu una i altra vegada.

Conclusió

El funcionament de la seva pròpia botiga en línia us ofereix la possibilitat de ser propietari d’un negoci sense invertir tants diners en efectiu com hauríeu de fer en una botiga de maó i morter. Si teniu previst adequar-vos i estar al capdavant de les tendències i del màrqueting, haureu de ser capaços de crear un negoci de comerç electrònic amb molt d’èxit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map