Cum să porniți un magazin online

V-ați gândit să începeți propriul dvs. magazin online? Se preconizează că vânzările online vor avea un impact negativ 1,5 miliarde de dolari până în 2018. Lucrul care îi reține pe mulți, însă, este incertitudinea cu privire la modul de înființare și menținere a unei piețe online.


Configurarea unui magazin online este mai puțin costisitoare și mai ușoară decât ai putea crede. Dacă aveți un produs pe care doriți să îl vindeți, atunci un magazin online este o modalitate excelentă de a testa vânzarea aia și a altor articole pentru a vedea care este cererea.

Deși puteți vinde articole pe site-uri precum Amazon, Ebay și Etsy, configurarea propriului magazin online vă permite să aveți un control complet asupra brandingului și să construiți pe trafic în timp, în loc să riscați să pierdeți clienți obișnuiți concurenților și pe acele site-uri..

Pentru a configura și a rula un magazin online de succes, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare mai întâi.

Începeți cu magazinul online

Contents

CONSTATAREA UNUI PRODUS PROFITABIL

Întrucât obiectivul dvs. este probabil să câștigați bani, trebuie să găsiți mai întâi un produs care vă va fi profitabil pentru a vinde. Acest lucru înseamnă că trebuie să alegeți produse care sunt la cerere și care au o marjă de profit rezonabilă între prețul pe care îl puteți achiziționa / face și prețul pe care îl va suporta piața.

Alegerea unei nișe pentru magazinul dvs. online

Una dintre cele mai dificile decizii cu care te vei confrunta este ce nișă dorești pentru magazinul tău online. Este important să alegeți o nișă suficient de restrânsă pentru a vă ajuta să vă comercializați marca, dar suficient de largă pentru a vă permite să vă extindeți la accesorii / produse suplimentare.

Selectarea unui segment de produse care se raportează la pasiunea sau interesul pe care îl ai

Dacă urăști gătitul, probabil că vânzarea de accesorii pentru bucătărie nu este cea mai bună alegere pentru magazinul tău online. Pe de altă parte, dacă îți place totul să gătești, atunci vânzarea celor mai bune oale și tigăi de pe piață îți oferă un loc de pornire excelent din care poți să te extinzi în gadgeturi de gătit și chiar în condimente și condimente.

Alegeți o nișă unde puteți adăuga valoare

Una dintre componentele cheie ale descoperirii unei nișe pentru magazinul tău online este alegerea unuia în care poți adăuga valoare. După cum afirmă Andrew Youderian în articolul său despre eCommerce Fuel, dacă încercați să concurați cu Amazon la stabilirea prețurilor, veți pleca din afaceri.

În schimb, trebuie să vă asigurați că aveți ceva mai valoros decât Amazon de oferit clientului. Soluția? Răspundeți la întrebările clientului și educați-l cu un conținut excelent. Mai întâi trebuie să înțelegeți problema cu care se confruntă clientul dvs., să oferiți o modalitate de a rezolva această problemă și comenzile vor urma.

Alegerea unei nișe de piață care are loc să crească

Nu vă concentrați doar pe unul sau două articole cu bilete mari care vă vor oferi un profit mare asupra profiturilor. Acest lucru este excelent atunci când noul client îți vizitează site-ul, dar cum ai de gând să comercializezi la baza ta actuală de clienți?

Căutați o piață care să aibă accesorii și suplimente pe care le puteți crea pentru a obține acele vânzări ulterioare. Un exemplu ar fi echipamentul de fotografie. Achiziția inițială a unei camere DSLR high-end este una mare și vă va aduce profituri mari dacă vindeți una. Cu toate acestea, puteți crește în continuare vânzările online oferind accesorii pentru camere. Puteți vinde lentile, atașamente flash, curele, genți, trepieduri și așa mai departe.

Direcționarea tipului corect de clienți

Este important să descoperiți tipul principal de client pe care doriți să îl vizați. Acestea sunt persoanele pe care le puteți adăuga valoare vieții lor. Un exemplu ar fi un pasionat de mașină. S-ar putea să fie dispus să cheltuiască bani pentru organizarea pieselor sale de model auto, pentru o vopsea excelentă nouă sau chiar pentru cărți și informații care să-l ajute să-și îmbunătățească hobby-ul. Cheia este să găsiți o bază de clienți care să fie pasionată de nișă.

Clienții pot include:

 • hobbyists
 • Proprietari de afaceri
 • Profesioniști

De asemenea, veți dori să luați în considerare toate aspectele bazei de clienți, cum ar fi sexul, venitul disponibil și vârsta. Au destui bani în plus pentru a investi în ceea ce vindeți pe magazinul dvs. online?

Găsirea produselor potrivite pentru a vinde

După ce v-ați redus pasiunea, trebuie să discerneți ce produse să vindeți. Andrew Youderian sugerează căutarea unui produs care vă va permite să adăugați valoare. Ceea ce se înțelege prin aceasta este pur și simplu că este ceva ce oamenii au nevoie și îi vor ajuta într-un fel sau își vor face viața mai bună într-un fel.

În Săptămâna muncii de 4 ore de Tim Ferriss, el recomandă alegerea unui produs cu un punct de preț cuprins între 100 și 200 USD. Motivul pentru care este un interval ideal este faptul că este suficient de mare pentru ca marjele să fie corecte, dar pentru tine să oferiți în continuare valoare.

De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că veți vinde mai multe articole în gama de prețuri menționată mai sus. Cu cât un articol are un preț mai mare, cu atât rata de conversie este mai mică. Majoritatea oamenilor sunt dispuși să cheltuiască 100 $ – 150 $ online. În plus, Youderian subliniază că articolele la un preț mai mare spun că un aparat de bucătărie de 1000 USD are adesea o marjă de profit mai mică.

Așadar, s-ar putea să faceți 30 de dolari pe gadgetul respectiv de 100 de dolari, dar doar 100 de dolari pe aparatul de 1000 de dolari. Aceasta înseamnă că produsul de 100 USD vă oferă o marjă de profit de 30% și veți vinde mai multe dintre ele, dar aparatul de 1000 de dolari vă oferă doar 10% profit și veți vinde mai puține.

De asemenea, este important să încercați să găsiți un produs pe care toată lumea nu îl vinde deja. Caută produse unice pe care nu le oferă nimeni altul și vei angaja piața, cel puțin pentru o perioadă. O modalitate de a descoperi produsele de a vinde este de a participa la expoziții din zona dvs. de nișă.

Evaluarea cererii de piață pentru produsele dvs.

Înainte de a lua o decizie finală cu privire la produsele pe care doriți să le vindeți, efectuați o căutare minuțioasă a concurenților online. Cine vinde aceleași produse similare sau similare? Poți concura eficient cu acea companie? Dacă sunt un nume ușor de recunoscut și au un nivel de top în motoarele de căutare, notificarea magazinului dvs. online poate fi o adevărată provocare.

Evaluarea cererii de produse

Faceți timp pentru a valida dacă există o cantitate rezonabilă de cerere de piață pentru produsul pe care doriți să îl vindeți.

Dacă încercați să decideți între mai multe produse, finalizați următoarele sarcini:

 • Testați numele produsului pentru interesul cuvintelor cheie. Ce produse obțin mai multe căutări? Multe căutări ale unui nume de produs pot indica foarte mult interes.
 • Verificați site-urile de socializare pentru a vedea dacă există postări pe produs și de câte ori aceste mesaje sunt apreciate și partajate.
 • Consultați Google Trends și vedeți dacă subiectul este în creștere sau în jos sau rămâne constant.

Validarea cererii geografice

Acum, că ați examinat tendințele și saturația cuvintelor cheie și știți că oamenii caută de fapt produsul pe care doriți să-l oferiți, săpați un pic mai adânc și aflați cine sunt exact acei oameni. Ocazional, un produs va fi mai popular într-o zonă geografică decât alta. De exemplu, dacă vindeți un raclet de parbriz, va vinde mai bine acolo unde iarna este un sezon extins.

Este important să vă asigurați că cea mai mare cerere pentru produsul dvs. se află într-o zonă în care vă puteți expedia cu ușurință. Dacă costul expedierii este prea prohibitiv, acest lucru vă poate ucide vânzările.

Puteți utiliza tendințele Google pentru a descoperi ce țări caută cuvinte cheie legate de produsul dvs. și care orașe au cel mai mare număr de căutări (acest lucru vă poate ajuta informațiile de expediere).

Validarea social media

De asemenea, veți dori să verificați de două ori validarea rețelelor de socializare pentru a vedea câtă tracțiune ar putea ajunge la produsul dvs. Vei dori să te uiți la interesul pieței și al produsului pe mai multe platforme de socializare pentru a descoperi nu numai cât de popular este subiectul, dar și dacă există persoane care împărtășesc informații despre produsul tău.

Puteți utiliza site-uri precum Topsy pentru a afla câte tweet-uri există pe zi. De exemplu, să spunem că veți vinde un anumit tip de obiectiv de cameră orientat către fotografi de animale sălbatice. Puteți căuta termeni precum „cameră foto”, „faună sălbatică” și „în aer liber” pentru a vedea ce este în trend.

Evaluarea concurenților potențiali

Începeți să sortați prin diferitele tipuri de concurență cu care vă veți confrunta cu vânzarea acestui produs. Să ne întoarcem la exemplul obiectivului pentru camera specială. De asemenea, veți concura cu oamenii care vând lentile pentru alte tipuri de fotografie, alte hobby-uri în unele cazuri, etc..

Câți concurenți sunt online? Este piața atât de plină încât vei avea greutăți să ieși în evidență de mulțime? Există doar atât de mulți clienți pentru a merge, așa că dacă disponibilitatea depășește cererea pieței, atunci nu este probabil să aveți succes.

Aici intră în joc acele produse unice. Ce puteți oferi pe care nimeni altcineva nu-l oferă online? Cum îl poți oferi într-un mod care să adauge valoare?

Găsirea surselor de produse de vânzare

După ce ați decis care sunt produsele pe care doriți să le vindeți în magazinul dvs. online, trebuie să configurați cea mai bună modalitate de a achiziționa produsele respective. Aveți câteva opțiuni.

 • Dropshippers: Cu această metodă, așteptați până când un client comandă produsul, apoi plasați comanda cu angrosistul care va trimite articolul direct către clientul dvs..
 • Angrosisti Unele companii cu ridicata necesită comenzi enorme pentru a vă oferi o pauză decentă de preț asupra produsului. Cu toate acestea, unii angrosiști ​​oferă opțiuni în vrac ușoare, astfel încât să puteți achiziționa o cantitate mai mică dintr-un produs (să zicem un singur caz) și să o revindem pentru un profit.

Un lucru de care trebuie să țineți cont atât de transportatorii cu scădere, cât și de angrosiști ​​în cantitate ușoară este că nu ar trebui să aibă propriile magazine online înființate sau că veți fi obligați să concurați cu prețurile mai mici pe care le pot oferi vânzând direct. Cel mai bun pariu este să încercați mai întâi producătorul produsului. Aruncă nave? Vor vinde volum gros? După ce găsiți producătorul unui produs care vă place, va face unul sau ambele lucruri, atunci sunteți pe cale să găsiți produsele pe care trebuie să le vindeți în magazinul dvs. online.

PLANIFICAREA UNUI AFACERI ECOMMERCE

Începeți să vă planificați afacerea de comerț electronic

Cu toate că este tentant să te urci în picioare, pentru că este „doar” un magazin online, dacă vrei să reușești de fapt, va trebui să faci un plan pentru afacerea ta de comerț electronic. Când îți dai seama de asta “4 trilioane de dolari în mărfuri au fost abandonate în coșurile de cumpărături online în 2014”, este ușor să vezi de ce trebuie să intri cu un plan de acțiune.

Scrierea Planului dvs. de afaceri eCommerce

NOLO site-ul legal explică faptul că un plan de afaceri este important, deoarece este piatra de temelie a unei clădiri. Vă poate ajuta afacerea să fie solidă structural. Administrația pentru Întreprinderi Mici (SBA) oferă un expert de plan de afaceri pentru a vă ajuta să vă scrieți rapid propriul plan de afaceri.

Crearea strategiei de marketing eCommerce

Promovarea magazinului online este puțin diferită de promovarea unui magazin de cărămidă și mortar. Vrei să te asiguri că ai o strategie de marketing eCommerce solidă înainte de marea deschidere. Va trebui să luați unele decizii fundamentale, cum ar fi:

 • Cine este ținta dvs. demografică?
 • Care sunt platformele de socializare pe care doriți să le prezentați cel mai bine și cum atingeți acel obiectiv demografic de acolo?
 • Care este bugetul dvs. publicitar și unde este cel mai bun loc pentru a utiliza asta pentru a conduce clienții pe site-ul dvs.?
 • Cum puteți converti vizitatorii site-ului în clienți?

O regulă esențială în afaceri este că este mult mai ușor să vinzi cu 20% mai mult clienților actuali decât să ajungi la un client nou. Așadar, gândește-te prin nevoile suplimentare pentru a putea satisface pe măsură ce afacerea ta crește și vei câștiga o bază de clienți fideli.

Cercetarea concurenței dvs. potențiale

Dacă doriți să fiți magazinul online pentru oameni, trebuie să aveți o înțelegere fermă nu numai cine este concurența, ci și ceea ce fac ei. Ar trebui să utilizați instrumente precum:

 • SEOBook – Comparați cum își numesc concurenții paginile, ce informații meta folosesc și expresii similare.
 • Google AdWords – Folosiți acest instrument pentru a vedea cât de mult trafic obține anumite cuvinte cheie. Deși cuvintele cheie sunt doar o parte din ecuație, aceste informații vă pot ajuta să decideți ce tip de produse sau conținut doriți să adăugați pe site-ul dvs. pentru a atrage vizitatori..
 • SpyFu – Acesta este un serviciu plătit, dar informațiile pe care le veți obține sunt prețioase. Puteți vedea cu ușurință ce folosește concurența dvs. AdWords. Puteți vedea chiar care dintre ele au avut succes și care nu. Acesta este practic o modalitate de a învăța din ceea ce fac concurenții dvs. corect, precum și din ceea ce nu funcționează pentru ei.

Pe lângă utilizarea instrumentelor, acordați-vă timp pentru a studia modul în care site-urile web ale concurenților, ce conținut au și orice caracteristici speciale pe care le oferă vizitatorilor, cum ar fi un buletin informativ sau cupoane..

Identificarea clienților-țintă

Unul dintre ingredientele cheie în marketingul cu succes către clienți este să vă dați seama cine sunt clienții dvs. țintă. Înainte de a începe cercetarea, ar trebui să alegeți anumite demografii pe care să le vizați.

Alegerea demografiei specifice către țintă

Cunoașterea clientului țintă vă permite să personalizați nu numai marketingul, ci chiar să personalizați produsele pe care alegeți să le listați în magazinul dvs. Acesta este locul în care crearea de persoane utilizator poate veni cu adevărat la îndemână.

În esență, creezi un profil al clientului ideal pentru magazinul tău. Răspundeți la întrebări, cum ar fi vârsta, unde locuiește persoana, care sunt interesele ei dacă este căsătorită, dacă are copii și chiar motivele pentru care și-ar cumpăra produsul.

Veți dori să definiți atât informații demografice, cât și informații psihologice. Informațiile demografice includ:

 • Sex
 • Vârstă
 • Locație
 • Educaţie
 • Starea civilă
 • Venit anual
 • Descrierea postului

Informațiile psihologice includ:

 • Hobby-uri
 • interese
 • Moralele și valorile
 • Comportament
 • Mod de viata

De asemenea, ar trebui să luați în considerare clienții actuali pe care îi aveți sau așteptați să-i aibă și cum se încadrează în descrierile enumerate mai sus.

Crearea unui profil de client

Profilul dvs. de client sau persoana de utilizator este o imagine a aspectului clientului dvs. ideal, după ce ați adunat informațiile de mai sus, scrieți o biografie scurtă pentru utilizatorul dvs. de idei. Scrie-l ca pe un bio. Puteți chiar să vă numiți persoana batjocoritoare pentru a o păstra personal.

După ce ați creat persoana dvs. de utilizator, veți dori să utilizați aceste informații în fiecare aspect al rulării magazinului dvs. online. Utilizatorul ideii tale este o mamă care lucrează? Apoi, probabil că va vizita site-ul dvs. seara sau în weekend. Aceasta înseamnă că ar trebui să efectuați reduceri speciale sau evenimente la un moment care este convenabil pentru ea să participe.

Dacă are o vârstă anume, ține cont de acest lucru atunci când creezi dimensiunea fontului conținutului tău. Puteți aplica personalul utilizatorului la orice, chiar și la comportamentele coșului de cumpărături și la obținerea ratelor de conversie cât mai ridicate. Cu cât îți înțelegi mai bine clientul tipic, cu atât îți poți perfecționa obiectivele și vei reuși.

Definirea unei nișe de piață

Când pornești pentru prima dată, să îți dai seama de nișa vizată te poate economisi mult timp și bani. Nu veți risipi fonduri publicitare care să scoată reclame pentru persoane care nu se încadrează pe piața dvs. țintă.

Când începeți prima dată, poate fi un pic dificil să stabiliți cine sunt clienții dvs. vizați. O modalitate de a identifica perspectivele vizate este cercetarea concurenților, după cum am menționat mai sus. De exemplu, utilizați Quantcast pentru a obține informații despre ce tipuri de persoane vizitează site-urile concurenților dvs. Aceasta este o informație excelentă pentru determinarea demografiei vizate.

Aceste informații se pot schimba după ce funcționează de fapt magazinul. Puteți colecta date demografice suplimentare, luând sondaje ale clienților dvs. și studiind statisticile de analiză web prin instrumentele de pe panoul de control al site-ului dvs., cum ar fi Webalizer și AWStats.

Construirea unei strategii de branding

Strategia dvs. de brand definește magazinul pentru clienți. După ce ați cercetat concurenții și ați identificat demografia dvs. vizată, veți dori, de asemenea, să cercetați informații generale despre acea problemă demografică. Puteți utiliza instrumente cum ar fi Compete.com și Nielson pentru a determina exact ceea ce îi interesează cel mai mult acel public țintă.

Să-ți diferențiezi comerțul electronic

Este important să vă separați afacerea de toate celelalte similare de acolo. Care sunt câteva cuvinte care descriu afacerea dvs. în ansamblu? Încercați să localizați cuvinte pe care concurenții dvs. nu le utilizează, dar veți vorbi cu datele dvs. demografice.

De exemplu, dacă ați găsit în cercetarea dvs. că clientul dvs. țintă este o mamă care lucrează, atunci poate căuta ajutor pentru a rămâne în fruntea tuturor lucrurilor pe care le are de făcut. Puteți utiliza cuvinte precum „util” și „economisire de timp” pentru a atrage publicul vizat.

Cunoașterea clienților-țintă

Până acum, ar trebui să aveți o idee destul de bună care sunt clienții dvs. vizați. Săpați și mai adânc în trecut persoana respectivă a utilizatorului și descoperiți exact ce dorește această persoană atunci când vă vizitează magazinul online. Ce cauta ea?

Pot exista mai multe niveluri de lucruri de care acest client are cel mai mare nevoie. De-a lungul timpului, pe măsură ce vă cunoașteți mai bine baza de clienți, probabil că veți dezvolta persoane suplimentare, astfel încât să știți cel mai bine cum să ajungeți la fiecare tip de client.

Diferențierea mărcii tale

Care este personalitatea ta ca proprietar al magazinului online? Acest lucru ar trebui să fie abordat în atitudinea dvs., despre dvs. despre pagini, și chiar în orice moduri pe care le dați înapoi lumii în ansamblu. Unele companii se mândresc că sunt ecologice. Ce te diferențiază pe tine și pe brandul tău? Cum puteți arăta că acest lucru va rămâne fidel cu declarația dvs. de misiune.

Veți dori să săpați și mai adânc în brandul dvs. De exemplu, dacă promiți un serviciu de economisire a timpului, ce înseamnă asta? Înseamnă că comanda este ambalată și expediată în maxim o oră de la primire? Ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că acest lucru se va întâmpla? Câți angajați va trebui să angajați sau puteți să vă ocupați singur?

Acest lucru poate face, de asemenea, o diferență în cazul în care puneți transportul în mâinile unui producător (dropshipping) sau dacă îl gestionați singur pentru a vă asigura că produsul iese prompt.

Personalizarea mărcii tale

Imaginează-ți două e-mailuri diferite care se aterizează în căsuța de e-mail. Un e-mail spune:

– Hei, Jane. Am vrut doar să vă arunc o linie și să vă mulțumesc pentru comanda recentă de ABC Widget. Din moment ce ați iubit widgetul ABC, am vrut și să vă anunț că XYZ Widget este la vânzare până mâine la miezul nopții. Mulțumim pentru a fi un client fidel. ”

Celălalt e-mail spune:

„Widgeturile XYZ sunt la vânzare mâine până la miezul nopții. Vino și cumpără unul ”.

La ce e-mail veți răspunde mai bine? Trebuie să vă personalizați marca pentru a satisface nevoile clienților. Aceasta include experiența utilizatorului de pe site-ul dvs. web, e-mailurile pe care le trimiteți și chiar marketingul pe rețelele de socializare. Chiar și declarația de misiune ar trebui să fie personalizată în funcție de nevoile clienților.

Când dezvoltați declarația de misiune, țineți cont de acel public țintă. Ce problemă rezolvați? Cum se raportează numele tău de marcă? Cum poți face ca acea marcă să rămână în mintea clienților?

Dezvoltarea unei propuneri de vânzare unică

O propunere de vânzare unică (USP) vă poate ajuta să vă deosebiți de concurență. Este ceea ce face marca ta unică. Pentru a dezvolta un USP, trebuie să vă concentrați strict pe clienții dvs. sau clienții ideali și ceea ce doresc.

Aceasta înseamnă că puteți dezamăgi alte persoane. Cu toate acestea, asta nu contează atât timp cât ai ales un public țintă activ și le înțelegi bine. Vei dezvolta o urmări loiale printre acești clienți. Un puternic USP:

 • Îndeplinește o nevoie mare
 • Afișează că îți cunoști publicul țintă
 • Poate fi rezumat într-o propoziție sau două

Dacă doriți să vă amintiți în piață aglomerată a lumii online, marca dvs. pur și simplu trebuie să iasă în evidență într-un fel.

Prețul produselor pentru magazinul dvs. online

Înțelegerea modului de preț a produselor pentru magazinul dvs. online, astfel încât să obțineți un profit în timp ce atrageți în continuare clienți este un act de echilibrare. Shopify oferă următoarele formulă care să te ajute să îți dai seama cum să prețuri produsele pentru un magazin online:

„Preț cu amănuntul = [(costul articolului) ÷ (100 – procent de marcare)] x 100”

Deci, doar pentru a vă face o idee. Dacă doriți să obțineți un profit de 60% pentru un articol care vă costă 20,00 USD pentru a cumpăra, formula va arăta astfel:

Prețul cu amănuntul = [(20,00 USD) ÷ (100 – 60)] x 100
Preț cu amănuntul = [20,00 $ ÷ 40)] x 100
Prețul cu amănuntul = ($ 50) x 100
Preț cu amănuntul = 50,00 USD

Deci, articolul care te costă 20,00 USD se va vinde pentru 50,00 USD. De asemenea, va trebui să vă dați seama dacă doriți doar să utilizați producătorul sugerat un preț cu amănuntul sau dacă doriți să faceți o mișcare a produsului prin reducerea acestuia.

Cheia este să vă asigurați că obțineți un profit chiar și după ce plătiți orice cheltuieli generale, cum ar fi taxele de găzduire web și costurile angajaților.

Determinarea marjelor de profit

După cum am menționat anterior, nu ar trebui să încercați să concurați cu prețurile de pe Amazon. Amazon va prețui obiectele în pierdere numai pentru a scoate din comerț magazine mai mici. Ei au finanțarea și dimensiunea pentru a realiza asta cu ușurință, dar dacă încercați să vă subprimați produsele, veți pleca rapid din afaceri.

De aceea este atât de important să îți cunoaștem marjele. Este important să vă cunoașteți marjele, astfel încât să puteți prețul suficient de scăzut pentru a fi competitiv, dar totuși asigurați-vă că obțineți un profit mic.

Cunoașterea USP

USP reprezintă propunerea de vânzare unică. Care este factorul unic care menține clienții să se întoarcă de fiecare dată? Unele USP includ:

 • Serviciu bun pentru clienți
 • Transport gratuit
 • Articole care nu sunt disponibile în altă parte
 • Sentiment de caritate

Indiferent de USP-ul dvs., este important să vă dați seama cum vă veți deosebi de concurență.

Ofera stimulente

Un alt motiv pentru care este atât de important să înțelegi marjele tale este că poți să îți dai seama ce stimulente să oferi clienților tăi.

Profiturile dvs. vă vor permite să oferiți transport gratuit? Ar trebui să oferiți jumătate? Este posibil să doriți chiar să oferiți un lider de pierderi. Acesta este pur și simplu un produs pe care îl pierdeți pentru a vinde bani la un preț scăzut, în speranța că celelalte articole care obțin un profit vor fi de asemenea vândute.

Oferind diversificarea produsului

Dacă v-ați îndeplinit temele și înțelegeți în profunzime cererea pieței și clientul dvs. țintă, atunci veți putea cu ușurință diversifica produsele oferite pentru a vinde articole suplimentare. De asemenea, puteți oferi pur și simplu mai multe opțiuni pentru produsele pe care le vindeți deja.

Un bun exemplu în acest sens ar fi un tricou. Poate că începeți să îl vindeți în dimensiuni mici, medii, mari și negre. Puteți diversifica rapid aici adăugând dimensiunile copiilor, plus dimensiunile și diferite opțiuni de culoare.

Configurarea cronologiei proiectului

Multe lucruri pot avea impact cât timp durează să funcționezi magazinul online. Dacă utilizați o platformă gata de pornire, cum ar fi Shopify, cronologia ar putea merge mai repede. Cu toate acestea, dacă doriți să vă personalizați magazinul online și găzduirea propriu-zisă, ar putea dura mult timp până când configurați site-ul.

Veți dori să construiți la timp pentru:

 • Testare completă pentru a vă asigura că totul funcționează corect înainte de a lansa magazinul.
 • Problemele neașteptate în care vă confruntați ar putea întârzia lansarea.
 • Promoții înainte de lansare.

Este mai bine să planificați în mai mult timp decât credeți că veți avea nevoie. Este mult mai bine să te lansezi puțin mai devreme decât târziu.

Estimarea costurilor pentru începerea unei afaceri de comerț electronic

Conform Antreprenor, un magazin online bazat pe șabloane poate rula până la 250 de dolari pe lună, dar o soluție completă, personalizată complet, poate costa mai mult de 500.000 de dolari pe an. Evident, există multe niveluri între ele. Unele dintre cheltuielile pe care le vor suporta includ:

 • Taxe de înregistrare și hosting de nume de domeniu
 • Costurile de design web
 • Personalizarea software-ului de comerț electronic
 • Achiziționarea produsului inițial
 • Costuri pentru a călători la expoziții comerciale sau pentru a vă întâlni cu producătorii
 • Costuri de publicitate
 • Șase luni de finanțare pentru a plăti angajații și orice cheltuieli generale

Unele taxe pe care le puteți economisi începând de la mic și creșteți pe măsură ce afacerea dvs. crește. De exemplu, nu este necesar să plătiți pentru un sistem scump de gateway de plată atunci când deschideți prima dată. În schimb, puteți utiliza cu ușurință PayPal sau Google Pay.

Apoi, pe măsură ce volumul vânzărilor crește, are sens să plătiți comisioanele pentru procesarea plății cu cardul de credit, deoarece vă va economisi la comisioane de procesare, puteți adăuga asta la planul dvs. de afaceri.

Finanțarea afacerii dvs. de comerț electronic

Chiar dacă începeți cu cel mai de bază magazin online imaginabil, veți avea anumite taxe implicate. Există câteva modalități prin care vă puteți finanța afacerea.

Dacă aveți un produs pe care îl dezvoltați, puteți utiliza Crowdfunding pentru a veni cu banii pentru a dezvolta produsul inițial și pentru a vă pune la dispoziție magazinul. Alte câteva idei pentru a aduna destui bani:

 • Găzduiește o varietate de colectori de fonduri atât online cât și off. Vindeți produse, porniți un cont GoFundMe etc..
 • Cereți prietenilor și familiei să investească pentru un procent din profiturile viitoare. Cu toate acestea, mențineți întotdeauna controlul majoritar asupra afacerii dvs..
 • Căutați investitori înger.
 • Acordă un împrumut pentru afaceri mici.
 • Plătește lunar pentru site-ul tău de comerț electronic la început până îți poți permite să-ți dezvolți propria platformă de găzduire.

Uneori, cel mai bine este să începeți mai mici și să lăsați loc pentru creștere. Este mai important în primele zile ale noii afaceri să ai suficient flux de numerar pentru ca afacerea ta să crească decât să înceapă mare.

STABILIREA O ENTITATE DE AFACERI

Este important să vă protejați dvs. și proprietatea personală, punând câteva lucruri la dispoziție înainte de a lansa magazinul online.

Depunerea numelui dvs. de afaceri

Va trebui să alegeți structura juridică a afacerii dvs. Cheia aici este să alegeți care va fi societatea dvs., astfel încât, dacă cineva vă atacă la nivel legal, personal nu sunteți responsabil pentru daunele care trebuie să plătiți..

Puteți forma un S Corp sau un LLC. Cel mai inteligent lucru este să vorbești cu un avocat de afaceri despre cea mai bună structură pentru afacerea ta. Lucrările pentru depunerea unei corporații pot fi complicate.

În timp ce vă puteți înregistra singur la statul dvs., veți avea nevoie de multe ore pentru a înțelege documentele și urmărirea documentelor necesare în fiecare an. Poate fi mai rentabil să mergi mai departe și să angajezi un profesionist care să se ocupe de această lucrare pentru tine.

De asemenea, va trebui să alegeți un nume în care să desfășurați afaceri sau un „care să facă afaceri ca” (DBA). În mod obișnuit, atunci când depuneți o cerere pentru corporația dvs., secretarul de stat va verifica baza de date pentru a se asigura că nu există nicio altă activitate care deja face afaceri sub acest nume.

Obținerea numărului dvs. de identificare a angajatorului (sau „ID fiscal”)

Deoarece nu doriți să acordați propriilor dvs. număr de securitate socială furnizorilor, veți dori, de asemenea, să vă înregistrați pentru un număr de identificare fiscală pentru compania dvs. sau un număr de identificare a angajatorului (EIN). Poti inregistrare online prin intermediul Serviciului de venituri interne pentru acest număr.

Solicitarea unei licențe și permise de afaceri

Ceea ce licențele și permisele de care aveți nevoie pentru afacerea dvs. variază în funcție de locul în care locuiți. Va trebui să vă consultați atât cu oficialii de stat, cât și cu cei din județ pentru a vedea ce aveți nevoie. Câteva lucruri tipice includ:

Permise alimentare în cazul în care conduceți o afacere alimentară (pot exista și alte considerente pentru alimente)
Licența de vânzare cu amănuntul care vă permite să percepeți impozitul pe vânzări pentru statul dvs.

Cheia este să vă asigurați că urmați orice reguli pentru industria dvs. și că colectați impozitele pe care le solicită statul dumneavoastră.

Deschiderea unui cont bancar de afaceri

Zoom legal recomandă păstrarea separată a contului dvs. bancar de afaceri și a conturilor personale. Există multe motive pentru a face acest lucru, dar principalul motiv este că vă păstrează fondurile transparente în scopuri fiscale și, dacă există fiecare audit, acestea vor privi mai întâi contul de afaceri în locul contului personal. Acest lucru poate salva o mulțime de agravări și neînțelegeri.

Căutați o bancă care oferă unele dintre caracteristicile specifice de care veți avea nevoie acum sau în viitor pentru afacerea dvs. online, cum ar fi:

 • Depozite directe
 • Plata facturii electronice
 • Capacități de procesare a cărților de credit

Fii atent la taxe, deoarece acestea se pot adăuga rapid, mai ales atunci când abia începi. Citiți întotdeauna tipăritul și asigurați-vă că înțelegeți structura taxelor pentru orice cont de afaceri pe care îl deschideți.

Deschiderea unui cont de comerciant pentru a accepta plățile cu cardul de credit

După cum am menționat mai sus, ar trebui să căutați fie o bancă, fie o companie separată care vă permite să procesați plățile cu cardul de credit. Un cont de comerciant vă oferă această capacitate pentru afacerea dvs. Există câteva modalități prin care puteți accepta carduri de credit online, inclusiv PayPal atunci când începeți doar un cont de comerciant cu drepturi depline, după ce efectuați volumul care îl va face să plătească singur în economii de taxe.

Veți dori evitați plata în exces păstrând ochii cu taxele ascunse. Primul pas este să citiți cu atenție peste declarațiile lunare.

Unele taxe pe care doriți să le solicitați și să le căutați în declarațiile dvs. includ:

 • Taxe de reducere necalificate
 • Taxe diferențiale de schimb
 • Taxe minime lunare (dacă nu ați atins o anumită sumă de tranzacție)
 • Taxe de evaluare PCI
 • Taxe trimestriale
 • Taxe de instalare
 • Taxe de reziliere anticipată (mulți procesatori au o durată de contract necesară)

Verificarea flexibilității pentru procesarea mai multor tranzacții de vânzare

Un alt lucru pe care doriți să îl întrebați înainte de a alege o companie de procesare a cărților de credit este modul în care acestea se vor descurca în cazul în care vânzările vor decola brusc. Au capacitatea de a procesa mai multe tranzacții cu ușurință? Care este structura taxelor? Taxele scad dacă aveți mai multe vânzări?

Alegerea unui comerciant cu o reputație bună

În cele din urmă, veți dori să alegeți un comerciant cu o reputație excelentă. Citiți recenzii online și consultați biroul Better Business în statul în care are sediul companiei. Unele steaguri roșii trebuie să acordați atenție includerii:

 • Serviciul slab pentru clienți (acest lucru vă poate face să arătați rău clienților dvs.)
 • Neplată sau întârziere
 • Prea multe taxe ascunse
 • Echipamente defecte

Rețineți cine mai folosește aceeași companie de procesare a tranzacțiilor și nu ezitați să vă adresați acelor companii și întrebați dacă sunt mulțumiți de acest serviciu.

CONSTATAREA UNUI ONLINE DE AFACERI

Acum că aveți planificarea în vigoare, este timpul să vă orientați la activitatea de înființare a afacerii dvs. de comerț electronic. Etapele pe care trebuie să le faceți sunt enumerate mai jos.

Înregistrarea unui domeniu

După ce ați ales o nișă și ați înregistrat numele, va trebui să găsiți un nume de domeniu care nu este luat, ceea ce va permite, de asemenea, clienților să își amintească ușor calea către site-ul dvs. Aceasta nu este la fel de ușoară ca o sarcină. Este posibil să fie necesar să cheltuiți câțiva bani pentru a achiziționa un nume de domeniu premium sau a-l cumpăra de la cineva care deține întotdeauna drepturile asupra domeniului respectiv.

Așteptați-vă să plătiți minim 15,00 USD pe an pentru un com. Cu toate acestea, cel mai probabil, va trebui să plătiți mult mai mult pentru un nume premium care să fie ușor de reținut și care să fie bine clasat în motoarele de căutare.

Înțelegerea numelor de domeniu

Site-urile web trăiesc de fapt pe adrese IP sau servere. Adresa IP este un număr care indică locul unde se află pagina web. Cu toate acestea, numerele ar fi greu de reținut pentru oameni. În schimb, registratorii de nume de domeniu oferă mai ușor de amintit nume formate din cuvinte (și din când în când numere). Deci, în loc să vă amintiți să introduceți „54.239.25.200”, trebuie doar să vă amintiți să tastați „amazon.com”.

Există diferite extensii pe care le poți alege în afară de .com, dar pentru că un punct dot este implicit, este mai ușor pentru cei mai mulți să-și amintească.

Importanța alegerii numelui de domeniu potrivit

Selectarea unui nume de domeniu este similară numirii unei afaceri cu cărămidă și mortar. Vrei ceva ușor de reținut, care prezintă despre ce este vorba despre brandul tău și pe care nimeni nu-l folosește. A .com este cel mai memorabil tip de nume, dar în Statele Unite .biz este o a doua alegere solidă. În alte țări, poate doriți să utilizați o alegere specifică pentru locație, cum ar fi .co.uk.

Dacă puteți, accesați un nume de domeniu cu cuvinte cheie populare în el. Așadar, dacă ați cercetat tendințele și ați descoperit că „balsamul de ulei de argon” este foarte căutat pentru termenul și puteți apuca numele de domeniu „argonoilconditioner.com”, atunci este o mișcare inteligentă.

Cu toate acestea, unele studii recente indică faptul că Domeniile exacte de potrivire (EMD) nu sunt la fel de eficiente ca în trecut, deci nu cheltuiți bani nu trebuie doar să vă asigurați unul. Dacă puteți apuca unul pentru un preț rezonabil, atunci faceți acest lucru. Dacă este de 10.000 USD, s-ar putea să doriți să vă gândiți de două ori.

Un nume de domeniu greu de reținut, prea mult timp sau prea puțin frecvent va fi greu de reținut pentru vizitatorii site-ului dvs. În cazul în care un vizitator nu reușește să marcheze site-ul dvs., acesta nu va mai găsi niciodată, deoarece nu va putea să-și amintească numele.

Unul dintre avantajele esențiale ale achiziționării unui EMD este că acesta poate primi deja trafic doar din cauza expresiei de cuvinte cheie din acest nume. Efectuați-vă cercetarea și vedeți dacă merită să cumpărați sau nu numele de domeniu. Rețineți că tot traficul din lume nu vă va ajuta dacă nu este direcționat.

Alegerea unui serviciu de găzduire web

După ce ai un nume de domeniu, dacă intenționezi să-ți creezi propriul magazin, mai degrabă decât să folosești un serviciu precum Shopify sau Facebook Stores, va trebui să găsești o companie de găzduire unde va avea loc site-ul tău. Costurile și caracteristicile pot varia. Pentru un magazin online, asigurați-vă că compania de găzduire oferă minimum:

 • Capacitate SSL
 • Lățime de bandă nelimitată (nu este niciodată complet nelimitată, dar acesta este un loc bun pentru a începe)
 • Serviciu excelent pentru clienți și suport tehnic 24/7
 • Spațiu suficient pentru ca site-ul dvs. să crească pe măsură ce adăugați produse și conținut

Înainte de a lua o decizie finală cu privire la un serviciu de găzduire, asigurați-vă că verificați în detaliu recenziile online. Unii necesită plata cu un an în avans, iar ultimul lucru pe care doriți să îl faceți este să plătiți un an de taxe de găzduire doar pentru a afla că compania de găzduire nu este de încredere. Dacă gazda oferă un proces gratuit, profitați de asta înainte de a vă angaja.

Alegerea unei platforme de comerț electronic

Următorul pas este să alegeți coșul de cumpărături pentru magazinul dvs. online. Faceți-vă timp și alegeți o platformă cu care credeți că puteți crește. Dacă visul tău este să ai un mega-magazin, atunci o soluție de sine stătută este probabil mai bună decât una găzduită.

 • Soluții de comerț electronic găzduite – Câteva dintre acestea au fost menționate anterior, cum ar fi Shopify. Unele altele includ Volusion și BigCommerce. O soluție găzduită este găzduită pe site-ul web al furnizorului de software și folosește platforma lor. Opțiunile de personalizare sunt limitate, dar majoritatea pot fi personalizate puțin.
 • Cărucioare de cumpărături de sine stătătoare – Un self-hosting vă permite să instalați software-ul la alegere pe propriul dvs. server. Acesta poate fi un software de comerț electronic de tip open-source sau ar putea fi ceva conceput special pentru magazinul dvs. online. Cele mai puțin costisitoare dintre cele două opțiuni este să luați software-ul open source și să-l personalizați la nevoile dvs. Majoritatea coșurilor de cumpărături open source au dezvoltatori care lucrează la teme și pluginuri care vor extinde capabilitatea.

Alegerea unui Gateway de plată

Alegerea unei opțiuni de gateway de plată este una dintre cele mai dificile decizii pe care mulți proprietari de magazine online să le ia. Cel mai bun lucru este să te uiți la unele dintre cele mai bune gateway-uri și să vezi ce caracteristici sunt disponibile și care sunt cele mai ușor de integrat cu coșul de cumpărături ales. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

 • PayPal
 • Pătrat
 • Dunga

Există, de asemenea, multe alte opțiuni, inclusiv conturi comerciale locale și naționale care se vor integra cu un sistem de comenzi online. Cheia este să vă dați seama care vă va oferi cele mai bune taxe de procesare în funcție de volumul de afaceri pe care îl desfășurați astăzi. Puteți trece întotdeauna la o altă companie mai târziu dacă acest lucru are mai mult sens pentru afacerea dvs. și pentru costurile de procesare a cărților de credit.

Diferite platforme de comerț electronic se integrează cu diverse gateway-uri de plată. De exemplu, din cauza limitărilor cu aplicațiile Square, nu integrează cu ușurință multe locuri. Pe de altă parte, PayPal are mulți dezvoltatori terți și a dezvoltat aplicații care îi permit să se integreze cu aproape fiecare gateway de plată acolo..

Având în vedere Furnizorul de servicii de plată All-in-One

Dacă doriți să vă simplificați evidența contabilă și câte surse de plată trebuie să țineți la curent, găsiți un furnizor de servicii de plată integral.

Un singur furnizor vă va permite:

 • Procesați tranzacția
 • Executați rapoarte
 • Configurați detectarea fraudelor
 • Returnări ale procesului
 • Descarcă informații fiscale

Alegerea unui furnizor care face totul vă va oferi, de asemenea, o anumită flexibilitate pe măsură ce magazinul dvs. online crește fără a fi nevoie să cercetați conturile comercianților din nou înainte de a muta procesarea tranzacției..

Compararea tarifelor furnizorilor de servicii de plată

Taxele de procesare pot mânca rapid în profiturile tale. Este important să înțelegeți complet taxele implicate înainte de a vă înscrie pentru un cont de comerciant.

 • Taxa de tranzacție: Unele companii percep o taxă pe tranzacție pentru fiecare comandă procesată. De obicei, aceasta este o taxă forfetară care este sub 1,00 USD. Acest lucru poate varia însă.
 • Procentul de vânzare: Majoritatea companiilor de conturi de comercianți percep o taxă în funcție de prețul de vânzare al articolului. Aceasta poate fi în jur de 2,99% dacă nu efectuați un volum foarte mare de afaceri, dar tinde să scadă cu atât mai mult volumul de vânzări.
 • Taxe de cont: Unele companii percep o taxă anuală, trimestrială sau lunară numai pentru a vă menține contul deschis. Căutați companii care nu vă percep o taxă atâta timp cât faceți câteva vânzări.

De exemplu, Authorize.net percepe o taxă lunară de aproximativ 25 USD plus comisioane de tranzacție de 2,9% + 0,30 USD. Cu toate acestea, puteți lua bani din 5 țări în 6 monede diferite și acceptă toate cardurile majore de credit și plățile mobile.

Pe de altă parte, Beanstream nu percepe nicio taxă lunară și o taxă de tranzacție de 2,25-2,65%. Este disponibil numai pentru trei țări în 2 monede diferite.

Puteți găsi un complet grafic care conține taxe și procente pe FormStack. Puteți compara dintr-o privire ce gateway-uri au caracteristicile de care aveți nevoie cu cel mai mic cost.

CONSTRUIREA UN MAGAZIN ONLINE

După ce ați ales software-ul pe care doriți să-l utilizați, este timpul să vă reduceți la personalizarea magazinului cât mai mult posibil. Chiar dacă s-ar putea să fi obosit să luați decizii în acest moment, luarea în considerare cu atenție a unor lucruri va ajuta site-ul dvs. web să fie mai atractiv și mai ușor de utilizat pentru clienți.

Alegerea temei potrivite pentru magazinul dvs. online

Conform Revista de timp, aveți la dispoziție aproximativ 15 secunde pentru a atrage interesul vizitatorului site-ului care se află pe pagina dvs. Unii ar putea susține că ai chiar mai puțin timp decât asta, dar chiar dacă ai 15 secunde complete, nu uita că este o fereastră foarte scurtă pentru a face o primă impresie minunată.

Pentru a face o primă impresie excelentă, va trebui:

 • O structură clară de navigare. Cititorul ar trebui să vadă cum să treci rapid de la punctul A la punctul B.
 • Scrieți conținut uimitor care atrage interesul cititorului.
 • Privire neclintită care atrage ochiul în care vrei să meargă. De exemplu, dacă doriți să-i îmbinați pe vizitatorii site-ului dvs. la elementele de vămuire, care este primul lucru pe care îl văd atunci când aterizați pe pagina dvs. de pornire? Este vorba despre elementele de vămuire sau link-ul lor?

Rețineți toate aceste lucruri în timp ce alegeți o temă. Vă va oferi pagina neclintită și ușor de navigat pe care o căutați?

Personalizarea aspectului magazinului tău

Dacă magazinul dvs. arată la fel ca orice alt magazin acolo, atunci va fi greu să vă stabiliți marca. Pe lângă adăugarea logo-ului și a rotirii unice la aspectul general al magazinului dvs., veți dori să luați în considerare culorile pe care le utilizați și modul în care acestea se leagă de imaginea dvs. generală de brand.

Conform KISSmetrics, culoarea crește recunoașterea mărcii dvs. cu până la 80% și poate duce la încrederea consumatorilor.

De asemenea, veți dori să adăugați funcții care au sens pentru nișa dvs. De exemplu, dacă vindeți îmbrăcăminte, va trebui să adăugați opțiuni pentru alegerea dimensiunii. Pe de altă parte, dacă vindeți articole de bucătărie, opțiunile de culoare și dimensiunile sunt probabil limitate, deci este posibil să nu aveți nevoie de această caracteristică.

Proiectarea arhitecturii informaționale a site-ului eCommerce (IA)

În timp ce arhitectura informațională poate părea un pic ca navigarea pe site, există unele diferențe fundamentale. În timp ce cele două sunt legate între ele, arhitectura unui site este scheletul site-ului. Arhitectura include oasele site-ului și modul în care toate elementele lucrează împreună pentru a aduce informații utilizatorului final.

IA poate include elemente precum:

 • Inventarul conținutului
 • Denumire standardizată sau stil editorial
 • Cum se grupează lucrurile

IA este de o importanță vitală, deoarece veți construi pe această structură de bază pe măsură ce site-ul dvs. crește. O structură bună vă poate face sau rupe atunci când atinge vârfuri de creștere.

Crearea de imagini cu produse minunate

Puteți crea cel mai uimitor magazin online, dar dacă consumatorul nu poate vedea în mod clar articolul pe care îl vindeți, este posibil să vă faceți lipsă de vânzări pentru a afișa.

Aveți câteva opțiuni de bază atunci când vine vorba de adăugarea imaginilor produsului:

 • Utilizați imaginile furnizate de producător (atât timp cât aveți permisiunea de a face acest lucru). Mulți producători angajează fotografi profesioniști pentru a crea fotografii frumoase ale produselor lor. Dezavantajul este că alte persoane care vând produsul vor avea probabil aceeași imagine pe site-urile lor.
 • Angajați un fotograf profesionist. Ați putea angaja un profesionist pentru a face fotografii cu produsele. Totuși, acest lucru poate fi costisitor, mai ales la început atunci când este posibil să aveți un buget limitat.
 • Fă fotografiile singur. Acest lucru poate fi dificil. Veți avea nevoie de un fundal alb sau negru pentru majoritatea articolelor. O cutie de lumină poate veni la îndemână. Puteți cumpăra unul foarte ieftin pe site-uri precum Amazon pentru articole mai mici. De asemenea, este inteligent să investești într-o cameră DSLR bună pentru cea mai bună rezoluție.

Pe măsură ce adăugați imagini cu produsele dvs., încercați să priviți articolul ca și cum sunteți clientul. Ce ai vrea să știi despre produs? Din ce unghiuri doriți să vedeți elementul? Ce detalii sunt importante pentru consumator?

Descrierea produsului convingător

Obiectivul dvs. cu un produs ar trebui să fie să atrageți interesul clientului, oferind totuși suficiente detalii pentru ca acesta să știe dacă dorește sau nu să cumpere produsul. Dacă puteți crea o voce unică pentru descrierile dvs., veți vedea probabil o creștere a conversiilor de vânzări.

De exemplu, să zicem că vindeți prosoape de bucătărie. Puteți descrie doar fibrele, dimensiunea, culoarea și timpul de uscare rapidă a părții microfibrei, precum orice alt site de acolo..

Sau puteți crea o poveste despre un bucătar de casă care folosește prosoape pentru că iubește varietatea de culori, îi economisește timpul din cauza uscării mai rapide a microfibrei și așa mai departe. Vedeți cum unul este mai convingător și mai personal decât celălalt?

Deși nu trebuie să creați o poveste fictivă pentru fiecare articol, ar trebui să o descrieți într-un mod în care cititorul să își poată imagina folosind acel articol. Încercați să stârniți imaginația vizitatorului site-ului.

Optimizarea e-commerce de navigare pe site

Când vine vorba de navigarea pe site, este suficient să ai o structură și butoane ușor de găsit. De asemenea, trebuie să luați în considerare modul în care utilizatorii navighează către anumite produse pe care doresc să le găsească. Acest lucru devine cu atât mai important cu cât aveți mai multe produse pe site.

Conform Revista Smashing, cheia este să vă asigurați că clienții pot găsi produsele pe care doresc să le cumpere. Așadar, va trebui să luați în considerare totul, de la modul de organizare a categoriilor la cel mai bun mod de a-i determina pe clienți să caute și la ce rezultate se vor întoarce pe site-ul dvs..

Aceasta înseamnă că va trebui să aveți categorii puternice de părinți. De asemenea, ar trebui să adăugați filtre care să permită utilizatorului să restrânge căutarea prin lucruri precum „ce este nou”, cel mai popular și „prețul cel mai mic”.

Proiectarea unui flux de plăți eCommerce

Rata medie de abandonare a coșului de cumpărături este de 68,95%. Dacă doriți să îmbunătățiți acest lucru și să convertiți vizitatorii site-ului în clienți care efectuează o comandă, veți dori să vă gândiți la fluxul coșului de cumpărături.

Clientul ar trebui să poată vedea clar cum să efectueze plata din momentul în care adaugă primul articol în coșul de cumpărături până la finalizarea comenzii.

 • Puneți butoanele de revizuire și de verificare a coșurilor de cumpărături în locații clare.
 • Faceți check out-ul ușor – nu obligați utilizatorii să se înregistreze la finalizare. Oferiți și o opțiune de verificare a oaspeților.
 • Instalați software care trimite o ofertă de a doua șansă dacă utilizatorul abandonează coșul de cumpărături.

Cu cât puteți face mai ușor fluxul de efectuare a plății, cu atât rata de conversie va fi mai mare.

Pagini de detalii despre produse de construcție

Detaliile produsului îi vor ajuta pe utilizatori să înțeleagă complet ce cumpără și ar trebui să reducă rata de rentabilitate. Veți dori să includeți informații precum:

 • Garanții
 • Dimensiuni
 • Material folosit pentru fabricarea produsului
 • Specificatii tehnice

Cu cât poți fi mai detaliat, cu atât va fi mai ușor pentru clienții dvs. să stabilească dacă articolele sunt ceea ce caută. Cu toate acestea, este de obicei cel mai bine să nu aglomerați paginile cu detaliile. În schimb, furnizați un link în care clientul poate face clic și vor apărea mai multe informații. Sau așezați informațiile sub imagini și informații despre descriere.

Crearea clienților pentru a avea încredere în magazinul dvs. de comerț electronic

Există un motiv pentru care majoritatea consumatorilor cumpără de la mărci recunoscute. Se datorează faptului că acele mărci și-au construit o reputație, iar clientul știe că poate avea încredere în acea marcă pentru a livra un produs de calitate și pentru a livra ceea ce este promis.

Dacă nu aveți încă această recunoaștere a numelui, atunci trebuie să oferiți mai multe informații decât un site care îl are. Veți dori să includeți informații, cum ar fi numărul de comenzi pe care le-ați îndeplinit deja, informații clare de contact și embleme care vă arată că sunteți revânzător sau vânzător cu amănuntul pentru mărci specifice recunoscute.

Includerea informațiilor de membru pentru orice organizații din care faceți parte este, de asemenea, o modalitate de a vă crea încredere și loialitate.

Configurarea securității site-ului de comerț electronic

Clienții dvs. au încredere în dvs. cu informații personale. Cea mai rapidă modalitate de a ucide încrederea pe care o au în tine este de a lăsa site-ul dvs. de comerț electronic deschis hackerilor. Este esențial să investești în securitate și să rămâi în fruntea noilor amenințări de securitate de-a lungul vieții magazinului tău.

 • Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să începeți cu o configurație a serverului web care este sigură. SSL, de exemplu, va cripta informații sensibile, adăugând un alt strat de protecție.
 • Adăugați un firewall la serverul dvs. sau asigurați-vă că serverul dvs. a instalat un firewall pentru protecție. Majoritatea coșurilor de cumpărături au pluginuri pentru firewall pe care le puteți instala.
 • De asemenea, veți dori să instalați un software care scanează amenințări, viruși și tentative de hacking.

Veți dori să analizați securitatea site-ului dvs. web cu un Analizor de securitate de bază cum ar fi cea de Microsoft. Dacă nu sunteți sigur cum vă asigurați site-ul, ar trebui să faceți o investiție în securitate angajând un specialist în securitate online.

Conform cu standardele de securitate a datelor PCI

Consiliul standardelor de securitate PCI a stabilit anumite standarde de securitate pentru site-urile de comerț electronic pentru a ajuta proprietarii de magazine să înțeleagă cel mai bun mod de a păstra informațiile sensibile în siguranță.

Site-ul oferă instrumente care vă ajută să vă asigurați că site-ul dvs. este securizat și informațiile clienților în siguranță, inclusiv documente care explică cum să vă asigurați site-ul și instrumente care vă ajută să evaluați securitatea site-ului dvs. și să descoperiți modalități de rezolvare a eventualelor deficiențe de securitate..

PREGĂTIȚI PENTRU LANSAREA UNUI MAGAZIN WEB

După ce aveți totul configurat, există unele verificări prealabile și sarcini pe care doriți să le finalizați înainte de a lansa de fapt magazinul. Dacă aveți grijă de aceste lucruri în timp, veți putea să vă concentrați atenția pe serviciile excelente pentru clienți și îndeplinirea comenzilor rapid..

Configurarea monitorizării site-ului

Monitorizarea site-ului vă va anunța dacă serverul dvs. se va opri sau există alte probleme cu site-ul dvs. Ultimul lucru pe care îl doriți este să cheltuiți banii câștigați cu greu în publicitate, să conduceți traficul pe site-ul dvs., numai pentru ca vizitatorul să realizeze că site-ul nu funcționează.

De asemenea, veți dori să configurați analize, astfel încât să puteți urmări performanța site-ului dvs. în general, de unde provine traficul și care sunt cuvintele cheie care au cele mai bune rezultate.

Stabilirea unui buletin informativ

Nu toți cei care vin pe site-ul dvs. vor cumpăra ceva la prima vizită. Cu toate acestea, dacă îi puteți îndemna să se înscrie la buletinul dvs., aveți dintr-o dată o modalitate de a menține liniile de comunicare deschise. De asemenea, îi puteți convinge să revină pe site-ul dvs., arătându-le articole noi, ce este la vânzare sau oferind o reducere.

Instalarea pe Social Media

46% din consumatori care apelează online la rețelele de socializare înainte de a face o achiziție. Este important să stabiliți o prezență pe rețelele de socializare și să faceți zgomot înainte de a lansa vreodată un magazin online. Cel puțin, ar trebui să ai o prezență pe cei doi mari jucători Twitter și Facebook.

Cu toate acestea, ar trebui să vă uitați și la demografia dvs. țintă și care alte platforme de socializare ar putea fi potrivite pentru dvs. De exemplu, dacă doriți să comercializați tinerii, încercați Instagram. Dacă doriți să atrageți femeile pe site-ul dvs., consultați Pinterest.

Dezvoltarea unui plan de rezervă a site-ului

Oricât de multe măsuri de securitate ați pus în aplicare sau cât de bine vă pregătiți, uneori de neconceput se întâmplă și site-ul dvs. se stinge, sau hackerii îl preiau. Asigurați-vă că aveți un plan în vigoare care efectuează o copie de siguranță a fișierelor dvs. importante din baza de date.

De asemenea, este inteligent să aveți mai multe copii de rezervă. Majoritatea companiilor de găzduire web creează o copie de rezervă completă a site-ului, care vă va permite să vă derulați site-ul dvs. la o dată anterioară o săptămână sau două în trecut. De asemenea, veți dori să păstrați fișierele de rezervă ale site-ului dvs. complet pe un hard disk extern.

În cele din urmă, mergeți mai departe și instalați software care vă creează copii de rezervă în mod regulat. Majoritatea platformelor de conținut conțin plugin-uri pe care le puteți instala, care vor face acest lucru pentru dvs. în fundal. Ați setat backup-ul doar pentru cât de des doriți să le completați.

Protejarea informațiilor despre clienți

Dacă doriți să vă dezvoltați încrederea cu clienții dvs., trebuie să puneți securitate și politici în aplicare pentru a proteja informațiile private pe care clienții dvs. le împărtășesc cu dvs. De asemenea, ar trebui să publicați aceste politici, astfel încât clienții dvs. să poată vedea ce faceți cu informațiile lor și pașii pe care i-ați făcut pentru a adăuga securitate pe site-ul dvs..

Alegerea unei strategii de transport maritim

Poate fi dificil să știi cea mai bună soluție de transport pentru afacerea ta. Trebuie să descoperiți greutatea produselor pe care le expediați, unde se află majoritatea clienților dvs., cum să gestionați comenzile în grabă și care vor fi costurile.

Puteți găsi tarifele pentru unele dintre marile companii de transport maritim online, inclusiv USPS, FedEx și UPS. Dacă tocmai începeți, poate doriți să faceți niște cumpărături comparative pentru a vedea ce furnizor de transporturi va oferi cel mai bun preț. Puteți utiliza un site cum ar fi iShip.com să vă dați seama care ar fi cel mai rapid, mai ieftin sau cel mai bun mod de a vă trimite comenzile.

Decizia privind indicatorii de performanță cheie ai magazinului dvs. (KPI)

Alegerea indicatorilor cheie de performanță (KPI) potriviți pentru magazinul dvs. este ceva care ar trebui să aveți loc înainte de lansare. Cu toate acestea, KPI-urile dvs. ar trebui să fie, de asemenea, fluide, deoarece acestea se pot schimba în timp. Întrucât ați stabilit deja anumite obiective și misiuni pentru afacerea dvs., acestea ar trebui să se coreleze cu KPI-urile dvs..

Așadar, de exemplu, dacă obiectivul tău este să crești vânzările, te-ai uita la ratele de conversie zilnice, la numărul de vânzări zilnic și la statisticile de trafic.

Finalizarea lansării dvs. de promovare și strategie

Înainte de a te pregăti de lansare, vei dori, de asemenea, să ai o întâlnire cu echipa ta de marketing. Cum ai de gând să scoți cuvântul despre marea ta deschidere? Acesta este un moment în care ar trebui să fii capabil să conduci mult trafic către site-ul tău, să-ți creezi lista de corespondență și să sperăm să câștigăm niște clienți fideli.

Promoțiile pentru lansarea dvs. ar trebui să includă cel puțin:

 • Comunicate de presă către mass-media online și locale
 • O petrecere în care invitați influenți cheie (poate fi organizată online)
 • Cadouri sau reduceri speciale în ziua evenimentului
 • Chaturi online în care experții vin și vorbesc cu clienții dvs., conducând astfel traficul pe site-ul dvs. printr-o platformă de chat. De exemplu, dacă vindeți echipament de golf, este posibil să aveți un jucător de golf profesionist care să vorbească despre cum vă puteți îmbunătăți urmărirea.

Încercați să gândiți în afara casetei atunci când planificați strategia de lansare. Orice puteți face asta vă va face să ieșiți în evidență de concurență este un lucru bun.

CONDUCERE TRAFICUL NOULU NOU MAGAZIN ONLINE

Chiar și cel mai frumos magazin online nu este de mare folos dacă clienții dvs. nu știu unde vă vor găsi. Dacă doriți să aveți succes, trebuie să conduceți cât mai mult trafic către magazinul dvs..

Accesați bloggerii și apăsați

Cine sunt influenții cheie în zona dvs. de nișă? BuzzSumo este un instrument fantastic care să vă ajute să identificați cei mai vorbiți despre bloggeri dintr-un cuvânt cheie sau o frază. Trebuie doar să tastați subiectul și să vedeți ce apare. Cei mai influenți bloggeri sunt cei cu care doriți să vă conectați.

Aruncați-le o linie și întrebați dacă ar fi interesat de un interviu, articol sau de partajarea strigătelor unul pentru celălalt.

Postarea magazinului dvs. în Reddit

Reddit este o platformă pe care oamenii o folosesc pentru a găsi conținut care le interesează. Unul dintre instrucțiuni site-ul oferă nu este doar să se auto-promoveze flagrant. Aici poate veni un blog legat de magazinul tău. Scrieți doar un subiect care se referă cumva la magazinul dvs. online, conectând înapoi la un produs sau două care are sens în sfera de aplicare a articolului și apoi publicați informațiile utile ale articolului în Reddit pentru a promova conținutul și, sper,, la rândul dvs., să conduceți ceva trafic către magazinul tău online.

Crearea unui consiliu pe Pinterest

Două treimi din cei care se înscriu la Pinterest sunt femei. Dacă obiectivul dvs. demografic este de femei sau chiar parțial de femei, este inteligent să creați un forum pe Pinterest. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți și dinamica Pinterest pentru a înțelege cu adevărat cum să comercializați acolo.

Pentru cei mai mulți oameni, cei care vizitează Pinterest sunt o grămadă pricepută. Dacă doriți să ajungeți la ei și să-i încurajați să-și partajeze pinii, veți dori să reveniți la conținutul dvs. de pe site-ul dvs. Vindeți vase de bucătărie? Oferiți o rețetă. Îmbrăcăminte? Creați un pin care să prezinte ținuta perfectă pentru o noapte în oraș.

Utilizarea motoarelor de cumpărături comparative

Motoarele de cumpărături comparative (CSE) au devenit din ce în ce mai populare în rândul consumatorilor care le folosesc pentru a găsi cel mai bun preț pentru un anumit articol. Sunt, de asemenea, o modalitate prin care poți câștiga mai multe vânzări pentru magazinul tău online.

Practic, vă înscrieți și plătiți pe clic atunci când cineva vine la magazinul dvs. prin intermediul CSE. Cu toate acestea, aceasta este o publicitate extrem de vizată. Persoana care face clic pe linkul respectiv a căutat deja produsul pe care îl vindeți și caută un loc cu un preț bun de unde îl poate achiziționa. Ratele de conversație vor fi probabil mult mai mari decât traficul general din motoarele de căutare.

Pornirea unui blog

Așa cum am menționat anterior, un blog vă poate ajuta să furnizați conținut pe care îl puteți partaja pe site-uri precum Reddit, StumbleUpon și chiar la care se vor conecta și alți bloggeri. De asemenea, puteți utiliza articole pe blogul dvs. pentru a adăuga valoare pentru clienții dvs. obișnuiți pe măsură ce îi educați pe o gamă largă de subiecte legate de produsele și nișa dvs..

În mod ideal, blogul ar trebui să facă parte din site-ul dvs. web, astfel încât atunci când oamenii vin să citească un articol, acestea sunt deja pe site-ul dvs. și pot face ușor clic pe pentru a merge la cumpărături sau a cumpăra articole specifice.

Ajunși la utilizatorii Instagram Power

În septembrie 2015, Instagram avea aproximativ 400 de milioane de utilizatori lunari activi. Dintre acești utilizatori, unii sunt cunoscuți ca „utilizatori de energie”. Aceștia sunt utilizatorii care au urmăriri masive și postează fotografii în mod regulat. Cheia pentru conectarea cu un utilizator de alimentare este de a posta o fotografie care are legătură cu ei într-un fel și le menționează în comentarii. Deși această tehnică nu va găsi întotdeauna succes, merită investiția de timp. Dacă doar un utilizator de energie menționează magazinul dvs., vă poate crește expunerea.

La fel ca majoritatea rețelelor de socializare, cheia este să adăugați ceva valoros și care să atragă interesul adepților utilizatorului de putere.

Tweeting pe Twitter

Sunt peste 1,3 miliarde de utilizatori înregistrați pe Twitter. Cel puțin o parte din acei utilizatori vor fi interesați de ceea ce ai de oferit. Când vine vorba de marketingul pe Twitter, vei primi înapoi ceea ce pui în el. Dacă doriți ca oamenii să vă urmărească, să vă retweeteze și să vă partajați conținutul, va trebui să vă returnați favorul. De asemenea, asigură-te că tuit lucruri care merită să le împărtășești și că nu te auto-promovezi tot timpul.

Implicarea urmăritorilor Facebook

Facebook are în jur 1 miliard de utilizatori activi zilnic. Unul dintre lucrurile unice despre Facebook este că puteți crea o pagină separată pentru afacerea dvs. fără a fi necesar să creați un cont separat. Facebook oferă, de asemenea, publicitate extrem de direcționată, unde puteți specifica totul, de la tipurile de interese pe care cei care văd anunțul dvs. ar trebui să aibă un interval de vârstă.

Obținerea prietenilor și a familiei în comun

Dacă nu v-ați dat seama deja, aveți deja o echipă de stradă de marketing destul de puternică în cercul vostru interior. Familia și prietenii dvs. vor probabil să vă vadă cu succes la magazinul dvs. online. Nu ezitați să le cereți să partajeze informații despre magazinul dvs. cu cei pe care îi cunosc.

Lansarea finală a magazinului online

Ai petrecut luni întregi pregătindu-te pentru lansarea magazinului tău online, promovându-l pentru toți cei cunoscuți și făcându-ți cuvântul în vorbă. După sosirea datei de lansare, va trebui să lucrați la anumite sarcini suplimentare pentru ca magazinul să funcționeze fără probleme.

Gestionarea inventarului

Unul dintre avantajele cheie ale unui magazin online este că urmărirea stocurilor este automatizată. La o vedere, puteți vedea ce articole au un stoc mic și ce aveți prea mult. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să înțelegem cât timp durează pentru a obține un articol dat de la furnizori. De exemplu, dacă comandați anumite articole din străinătate, este nevoie de multe săptămâni pentru a le primi.

În timp, ar trebui să puteți vedea unele modele de vânzări și să știți că atunci când ajungeți la un anumit număr de produse, trebuie să efectuați o nouă comandă.

Dacă utilizați companii care scap de nave, va trebui să vă coordonați cu sistemele lor pentru a vă asigura că nu vindeți articole pe care le-au întrerupt sau care nu sunt în stoc. Cel mai rău mod de a-ți începe reputația de proprietar al magazinului online este de a face clienții să aștepte la comenzile lor.

Manipularea îndeplinirii și transportului

Pe lângă faptul că sistemul online funcționează fără probleme, veți dori să vă asigurați că aveți procese în vigoare pentru a îndeplini rapid comenzile și a le expedia.

 • Dacă transportați obiectele pe care le depozitați într-un depozit (sau chiar doar o cameră de rezervă în casa dvs. deocamdată), veți dori să vă asigurați că creați un sistem de catalogare care vă permite să găsiți cu ușurință acel articol. Gândiți-vă cum sunt aranjate cărțile într-o bibliotecă și vedeți ce fel de sistem de numere sau de scrisori puteți crea care să funcționeze pentru produsele pe care le oferiți. Asigurați-vă că includeți acest număr în sistemul de coșuri de cumpărături, precum și pentru o locație sigură.
 • Până acum, probabil că ați decis ce servicii de expediere veți utiliza pentru magazinul dvs. online. De asemenea, rețineți că va trebui să aveți provizii pe mâini, cum ar fi cutii, pachete, bandă de ambalare și ambalaj cu bule.
 • Verificați întotdeauna dacă comanda a fost completată corect și că totul este în transportul comandat.
 • Veți dori să includeți o factură cu fiecare comandă, astfel încât clientul să poată vedea dintr-o privire că toate articolele au fost expediate.

Tratarea problemelor clientului

Publicitatea prin cuvânt este o forță puternică. Oamenii vor răspândi atât binele, cât și răul despre tine. Un client nefericit poate spune altora zece sau, în cazul social media, alte mii de persoane. Când un client este nemulțumit:

 • Răspundeți imediat după primirea unei reclamații.
 • Rectificați problema. Înlocuiți obiectele deteriorate sau care nu funcționează, asigurați expediere de retur sau oferiți un schimb.
 • Amintiți-vă misiunea site-ului dvs. Misiunea ta este doar să faci bani? În timp ce banii sunt importanți, probabil că doriți să intrați în propria afacere din multe alte motive. Cum se măsoară serviciul dvs. pentru clienți la obiectivele dvs.?

Dacă puteți rezolva o problemă, puteți câștiga un client fidel pe viață.

Manipularea schimburilor și returnărilor de produse

În cazul în care un articol ajunge la clientul deteriorat în timpul procesului de expediție, va trebui să depuneți o reclamație în numele lor la angrosistul care a furnizat serviciul de livrare prin transfer. Sau, dacă articolul pur și simplu nu funcționează sau este defect, într-un fel, producătorul ar trebui să fie încântat să îl înlocuiască gratuit. Asta înseamnă că serviciul de retur pentru produsul deteriorat este îngrijit și nu costă nimic clientului.

Pe de altă parte, în cazul în care articolul a fost deteriorat în transport, orice asigurare pe care o aveți pe articol ar trebui să acopere costurile de înlocuire a acelui articol. Va trebui să depuneți o cerere, desigur, pentru a primi rambursare și poate exista o întârziere înainte de a primi plata. Cu toate acestea, nu ar trebui să faceți clientul să aștepte înainte de a înlocui articolul.

Optimizarea eStore la creșterea conversiilor

După ce lansați magazinul, ar trebui să puteți vedea clar unele modele. Veți dori să efectuați anumite teste A / B împărțite pentru a vedea dacă anumite pagini de destinație canalizează traficul mai eficient prin coșul de cumpărături și către o vânzare finalizată.

Puteți testa orice lucru imaginabil urmărind analitice și testând A / B. Testați butoanele de culoare diferite, transportul gratuit sau transportul redus și chiar descrieri diferite sau alte caracteristici.

Alte lucruri pe care le puteți face pentru a vă optimiza eStore este:

 • Privirea site-ului dvs. ca client. Ce vă atrage ochii? Ceea ce este complicat sau confuz?
 • Verificați pentru a vă asigura că prețurile sunt clar marcate.
 • Adăugați recenzii și mărturii pentru a crea un sentiment de încredere.
 • Închideți oferte speciale pentru segmente de utilizatori înregistrați

Folosind Google Analytics și statisticile site-ului dvs., puteți afla multe despre ceea ce nu funcționează pentru a converti vizitatorii în clienți și a face modificări în consecință.

MARCAȚIA SITE-ULUI ECOMMERCE LANSARE POST

După ce ați lansat magazinul online, va trebui să vă continuați eforturile de marketing în mod regulat sau veți risca să pierdeți impulsul încet. Unele dintre lucrurile pe care doriți să le faceți în mod regulat includ:

Alocarea unui buget de marketing

Indiferent dacă ați avut investitori, ați luat un împrumut sau ați utilizat economii, bugetul dvs. inițial de marketing se va obișnui rapid. Este important să alocați un procent din profiturile dvs. pentru marketing dacă doriți să continuați să ajungeți la noi clienți.

O regulă bună este să cheltuiți până la 20% din profiturile dvs. din publicitate.

De asemenea, va trebui să decideți care sunt obiectivele dvs. De exemplu, vă concentrați pe generarea de plumb sau creșterea vânzărilor către clienții actuali? Apoi, uită-te la ce canale de publicitate au fost cele mai eficiente pentru a îndeplini obiectivele respective și a aloca mai multă finanțare către acele locuri decât altele.

Începerea unei campanii de publicitate

La fel ca în majoritatea părților de administrare a unui magazin online, primul pas este să vă dați seama care este obiectivul dvs. pentru campania publicitară. Ce vrei să realizezi?

În continuare, veți dori să vă gândiți la demografia pe care doriți să o atingeți cu campania. Aceasta vă va spune unde ar trebui să lansați campania publicitară și care platforme de social media ar funcționa cel mai bine pentru a vă atinge obiectivele.

În cele din urmă, veți construi campania pe platformele pe care le alegeți și ar trebui să testați eficiența anunțului. Este posibil să doriți să efectuați ajustări pentru a obține cât mai mult efect din bugetul dvs. publicitar.

Lucrul la eCommerce SEO

După ce v-ați lansat site-ul, următorul dvs. obiectiv ar trebui să fie un rang mai mare decât orice dintre concurenții dvs. pe motoarele de căutare. Optify a efectuat unele cercetări care au arătat că site-ul de clasare numărul unu pentru un cuvânt cheie dat a avut o rată de clic dublu față de locul doi.

Va trebui să continuați să faceți atât cercetarea cuvinte cheie, cât și analiza concurenților, așa cum este menționat în partea de sus a acestui ghid. Atunci când nu sunteți la fel de bine cu un concurent, studiați pagina lor și aflați de ce. Adesea, este vorba despre cine are conținutul mai bun în aceste zile, astfel încât blogul tău te poate ajuta cu acest lucru, precum și cât de detaliate sunt descrierile produselor tale..

Remediați orice probleme, cum ar fi greșeli de dactilografiere sau erori gramaticale. Pe scurt, faceți din pagina voastră cea mai bună.

Continuați Social Media Marketing

Cu marketingul social media, dezvolți o relație cu adepții tăi. Dezvoltarea unei voci și a unui stil este importantă. De asemenea, veți dori să împărtășiți un procent de lucruri doar pentru distracție și nu cu nicio intenție de a face o vânzare. Următorii apreciază simțul umorului sau informații utile și le vor împărtăși celorlalți.

Configurarea marketingului e-mail

Decideți un program de marketing prin e-mail. Cât de des doriți să trimiteți abonaților un newsletter? Dar cupoanele și ofertele speciale? Cum poți face legătura cu cei fără a face să pară că le vinzi doar?

Luați în considerare să scrieți un ebook sau un ghid și să îl oferiți în schimbul abonării la newsletter-ul dvs. Acest lucru poate oferi vizitatorilor site-ul un stimulent să se înscrie.

Configurarea programului de afiliere

Doriți să oferiți un program de afiliere altora? Acesta poate fi un mod excelent de a obține un produs unic pe mai multe site-uri web.

 • Asigurați-vă că aveți suficient inventar pentru a îndeplini comenzile.
 • Alegeți o structură de compensare care vă permite să obțineți profit suficient pentru a face față cheltuielilor generale.

Dacă utilizați un site precum Shopify, puteți integra cu ușurință un program de afiliere. Dacă vă găzduiți singur, atunci va trebui să analizați opțiunile care vă permit să implementați coduri de urmărire a afiliaților, astfel încât să puteți credita corect afiliatul care v-a trimis sesizarea.

Construirea unui program de fidelizare

Doriți să încurajați clienții să comande din când în când? Implementați un program de fidelizare care recompensează clienții pentru a comanda o anumită cantitate de produs sau un anumit număr de ocazii. Le puteți recompensa cu bani pentru a cheltui, cu o reducere sau chiar cu mici cadouri din care pot alege. Unele site-uri care fac acest lucru includ Sephora, Kohl’s (Cash din Kohl) și Old Navy.

Gândiți-vă la ce recompense vă vor menține baza de clienți țintă revenind din nou în timp.

Concluzie

Funcționarea propriului magazin online vă oferă șansa de a fi proprietar de afaceri, fără a investi atât de mult banii în față cât ar fi trebuit pentru un magazin de cărămidă și mortar. Dacă planificați corect și rămâneți la curent cu tendințele și marketingul, ar trebui să puteți construi o afacere de comerț electronic de succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map