Topp Shopify e-handelsplattform Webdesignere og utviklere

Shopify er e-handelsplattformen som alle andre måles mot. Det gir nesten 300 000 nettbutikker. Shopify-programvare hjalp virksomheter med å bearbeide mer enn 17 milliarder dollar i omsetning i 2015.


Shopify-plattformen er like enkel å bruke som den er kraftig. Men det er det som forårsaker frustrasjon for noen. Hvordan bruker du funksjonaliteten til sin fulle fordel? Får du best mulig bruk når du integrerer apper og verktøy fra andre leverandører?

Hvorfor slite med disse spørsmålene selv? Stol på nettutviklingsfirmaer som spesialiserer seg på bruk av Shopify eCommerce-plattform. Ta et lurt valg og invester i profesjonell hjelp.

Shopify topp nettdesignere og utviklere

Begynn med å svare på disse spørsmålene om hva du vil gjøre med Shopify eCommerce-nettstedet.

Viktige spørsmål å stille

Hva er budsjettet ditt? Det er mulig å kjøre en Open Source eCommerce-plattform på Amazons Elastic Compute Cloud (EC2). Du kan betale nesten ingenting for det første driftsåret. Men e-handelseksperter vil fortelle deg at det tar penger å tjene penger.

Driftskostnader for nettbutikker står ofte i forhold til inntektene du genererer. Hvor mye har du budsjettert med å betale for grunnleggende programvare, vertshonorar og transaksjonsgebyr?

Hva er lanseringsvinduet ditt? Du kan sette opp noen hostede e-handelsplattformer på bare timer. Andre kan ta måneder å forberede og distribuere. Og plattformen er bare ett element.

Hva med produktene dine? Har du bilder, beskrivelser og oppfyllelse klare? Du trenger en e-handelsprogramvare som er klar til å gå når du er.

Hvor fleksibel trenger du ting å være? Folk tror ofte at de vil slå seg opp mot designbegrensninger for nettbutikken deres. Men det er ikke det eneste hinderet. Kan plattformen du velger administrere utvalget av produkter du planlegger å selge?

Shopify er en av de mest fleksible nettbutikkbyggere på markedet. Det kommer sannsynligvis ikke til å bli din utfordring med det. Men, vet du hvordan du setter den opp, så den er så fleksibel som du trenger å være?

Kan jeg få det til å spille bra med andre? Selge ting på Facebook? En Amazon-butikkfront? Innkjøp i appen? En CSV-fil for Google Shopping?

Er du komfortabel med svarene dine? Nå har du god forståelse for dine behov for en Shopify-drevet nettbutikk. Det er på tide å finne en ekspert som kan hjelpe deg. Disse topp e-handelsprogramvareutviklerne fortjener din oppmerksomhet.

Realm Web Design

Realm Web Design Logo

Hopp til høyre i porteføljen for å se eksempler på Realms designarbeid. De har eksistert siden 2007. Kundelisten deres spenner fra kjente Fortune 500-selskaper til små oppstart. En klienthenvisningssats på nærmere 80% taler kundetilfredshet. Realm mener at du bør la sosiale medier gjøre markedsføringen din. De jobber med kunder for å integrere Shopify med alle store sosiale plattformer.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Diff logo

Du kan bli fristet til å holde deg og leke med de morsomme geometriske designene på landingssiden. Bla nedover og les om dette teamet med utviklere ledet av administrerende direktør Ben Crudo. Han startet Diff som en frustrert forhandler på jakt etter en bedre e-handelsløsning. Teamet hans har bare eksistert siden 2011, men det er samlet inn mer enn 65 5-stjerners anmeldelser fra kunder. Et fokus på Shopify holder dem i forkant av design, integrasjon og markedsføring.

sineLABS

sinLABS-logo

Dette plattformutviklingsfirmaet spesialiserer seg på Shopify-apper. Disse appene gir enkelhet og funksjonalitet til e-handelsbutikken. Selskapets tilstedeværelse på nettet mangler en portefølje med klientnettsteder. Det er av de riktige grunnene. sinelabs holder oppmerksomheten din på serien med kraftige apper. Hver av dem har en lett å følge forklaring. Du er ikke overveldet av tekniske funksjoner. Koblinger tar deg til appen som vises på Shopify-nettstedet.

Radiator

Radiatorlogo

Å handle på nettet er en visuell opplevelse. Radiator Studios vet dette. Dette prisbelønte utviklingsfirmaet konsentrerer seg om responsiv design for e-handelsbutikker som bruker Shopify. Et besøk i deres portefølje gir deg mer enn å se på hva de har gjort for kundene. Hvert eksempel gir enten en casestudie eller en titt på hva som skjedde bak kulissene.

3five

3five-logo

Omtrent halvparten av kundene deres kommer til dem bare for e-handelsstøtte. 3five kombinerer funksjonaliteten til WordPress og Shopify for å drive nettstedene de utvikler. De kaller seg en butikk, men 3five har en global liste over kunder. Det er en samling ressurser du kan laste ned. De vil forberede deg på spørsmålene de vil stille for å sette opp Shopify eCommerce-nettstedet.

Jivaldi

Jivaldi-logo

Du har kanskje aldri lest en så veltalende definisjon av konverteringseksperter. Dette eCommerce-utviklingsfirmaet hjelper sine kunder med å optimalisere Shopify eCommerce-plattformen. Den er målrettet mot trafikk, øker konverteringsfrekvensen og finner nye kunder. Det første du vil komme over på Jivaldi-nettstedet er porteføljen deres. Hvert eksempel utvides til å dele en casestudie. Du har fått kundens mål, og hvordan Jivaldi nærmet seg dem.

MEM Design (Mat Mullen)

Mem Design Logo

Med over 100 e-handelsnettsteder under beltet, kan Mat Mullen si med overbevisning at han vet en ting eller to om Shopify. Matte er den typen mennesker som elsker å snakke om det han gjør. Han legger telefonnummeret sitt rett på nettstedet og oppfordrer folk til å ringe med spørsmål. Han vil sannsynligvis til og med svare på noen få spørsmål om Slack. Mat låner talentet sitt ut til dem som produktsjef. Sjekk ut Matts portefølje av arbeid for klienter. Trenger du mer hjelp til å bestemme? Les noen av de 70-noe attestene han har akkurat nå på Shopify.

SynapseIndia

SynapseIndia-logo

Outsourcing Shopify eCommerce IT-behov er en global opplevelse. SynapseIndia er en av lederne innen offshoreutvikling. Selskapet har et team på over 500 erfarne IT-fagfolk. De har jobbet på vegne av en global liste over selskaper som spenner fra 3M og PayPal til Sotheby’s og IBM. Les bloggen deres for en bedre forståelse av deres dybde av tjenester. Bruk tid med vanlige spørsmål hvis du er usikker på outshore-outsourcing.

Spring Web Solutions

Vårens weblogo

Dette er den beste måten å forstå hvordan Malc Bull og Paddy Rohr utvikler e-handelsløsninger. La dem lede deg gjennom deres tankeprosess. I kjernen ligger en tro på at teknologi aldri skal være et hinder for shoppere på nettet. Sorter porteføljen deres etter plattform og tjeneste for å se Shopify-løsninger. Det er også et avsnitt på nettstedet der du kan lese casestudier fra klienter. Disse oppslagene hjelper deg å forstå hvordan Spring Web skapte løsninger for kundene sine.

Abby Rose Design

Abby Rose Design Logo

De har en Shopify Experts-liste, så du vet at dette California designfirmaet har høye rangeringer. Nettsted for e-handel på porteføljesiden viser de grundige trinnene som er tatt for å blande funksjon og design. Abigail Russel og hennes lille team spesialiserer seg på Shopify tilpasset design og utvikling. Hvis du er ny på Shopify, vil teamet hjelpe deg, som de sier: “Få hendene dine skitne” med en gratis prøveperiode.

Neste steg

Neste trinn-logo

Dette designfirmaet mener at atferdsvitenskap bør bestemme e-handelsbutikkfunksjonalitet. De bruker studiet av hvordan folk tar beslutninger for å fjerne friksjon fra kjøpsprosessen. Byrået deler et lite antall eksempler på arbeid på porteføljesiden. Hver og en inneholder en innsiktsfull casestudie. Denne tilnærmingen kan være ny for deg. Next Step har samlet ressurser for deg å forstå mer om atferdsvitenskap.

Over markedet

Over markedslogoen

Få utviklingsselskaper er modige nok til å kaste priser på forsiden. Above Market forteller deg helt fra starten. Du vet hva kostnadene vil være for å hjelpe deg med å sette opp og konfigurere en ny nettbutikk ved å bruke Shopify-plattformen. Selskapet kan også hjelpe med endringer på det eksisterende Shopify-nettstedet. Hvis det er noe tilpasset, kan denne Shopify-eksperten hjelpe deg der også. I alle tilfeller er de på forhånd og gjennomsiktige når det gjelder prissetting. Det er en forfriskende forandring.

Kan noe være for allsidig?

En av de største fordelene med Shopify-plattformen er at den har over 100 nydelige temaer. Du kan skape en unik identitet med liten innsats. Shopify har også en voksende pakke med verktøy (apper) for å utvide funksjonaliteten til nettbutikken din.

Alle disse valgene og variasjonene kan overvelde deg. Spesielt når du er ny på e-handel, eller til og med Shopify-plattformen. Hvis du lanserer en nettbutikk, vil du ha den opp og gå så raskt som mulig. Å prøve å finne ut alle Shopify-detaljene er kanskje ikke den beste investeringen i din tid.

Det er da du bør oppsøke kompetansen til et av disse utviklingsselskapene. De fleste av dem handler kun med Shopify. Alle har et rykte på seg for å få det beste ut av plattformen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map