Topp 71 blogger e-handel forhandlere må lese for å øke salget på nettet

Å få informasjon på nettet om e-handel er som å prøve å ta en slurk vann fra en brannpistol. Det er umulig å kontrollere flyten. Du kommer til å bli gjennomvåt med mye mer enn du trenger. Et søk etter alle emner relatert til e-handel kan gi deg millioner av resultater.


Hvilke er aktuelle? Hvis du vil øke ferdighetssettene dine for e-handel, hvordan vet du hvilke blogger som er best å følge?

Mange e-handelsblogger gir verdifull informasjon. Men gjør det du leser og lærer deg å tjene penger? Dette er blogger du vil følge. Start med disse 71 topp e-handelsbloggene.

Contents

e-handel forretningsblogger

Du trenger ikke å finne opp hjulet på nytt hvis du bare starter et e-handelsnettsted. Verdien av å lese e-handel forretningsblogger er å lære hvordan andre gjorde det. Du kan lese om feilene deres og forhindre dem. Du kan lære om suksessene deres og duplisere dem. Her er ti blogger som gir deg handlingsrike råd.

1. Et bedre sitronstativ

Et bedre sitronstativ

Richard Lazazzera startet bloggen sin som en online inkubator for e-handel. Han skriver om sine opplevelser som gründer. Det er hans måte å dele kunnskapen på. Richard baserer sin autoritet på tiden han brukte på Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian grunnla dette nettstedet. Det er et forum for eiere av nettbutikker for å dele sin kunnskap. Hans blog er gratis for alle å lese. Det er enda mer verdifull informasjon på podcastene hans. Det som gjør eCommerceFuel til en kraftig ressurs er tilgangen til private etiketter. Disse bidragsyterne driver e-handelsnettsteder med 6- og 7-sifret inntektsstrømmer.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Denne nettsiden har utseendet og følelsen av en nettavis. Mens mange blogger er tunge på mening, forblir innholdet på eCommerce Times nøytralt. Registrer deg for spesifikke feeder, slik at du kan få akkurat den informasjonen som betyr mest for deg.

4. Channel

Channel

Du har kommet til riktig nettsted hvis du vil ha måter å øke synligheten til nettbutikken din på. En stab av forfattere bidrar til bloggen. Det er gjesteposter fra bransjeeksperter, også. Fagene spenner fra anmeldelser av e-handelsteknologi til strategiske studier.

5. Praktisk e-handel

Praktisk e-handel

Rådgivning om strategi er stort. Praktiske måter å anvende det på er enda bedre. Det er det dette bloggedrevne nettstedet handler om. Forsiden til nettstedet er en løpende liste over de siste blogginnleggene. Hver artikkel er en gjennomtenkt kapsel med informasjon. Du vil lese om en sentral komponent i det som gjør et e-handelsnettsted vellykket.

6. NERD Marketing

NERD Marketing

Drew Sanocki skriver denne bloggen, og han holder fokus på taktikk. Han vil fortelle deg om hva som har fungert for ham og selskapene han gir råd. Drew har legitimasjon til å ta sikkerhetskopi av rådene sine. Han har en M.B.A. fra Stanford og en bachelorgrad fra Harvard. Hans samling av e-handelsselskaper genererte over 100 millioner dollar i 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt kuraterer innholdet på denne nettsiden. Det er en av de 10 beste bloggene i Canada. Bloggen er en av de 15 gründerbloggene som er verdt å lese, ifølge Wall Street Journal. Elasticpath sponser nettstedet. Den leverer enterprise eCommerce-programvare til verdens ledende merkevarer.

8. Spor

Spor

Ansatte ved et topp digitalt reklamebyrå skriver denne bloggen. Du får innsikt i hvordan de designer nettsteder for e-handel for klienter. Lag dette nettstedet til en liste over ressurser hvis inbound marketing er en spesifikk interesse.

9. Internettforhandler

Internettforhandler

Du er kanskje kjent med magasinet med samme navn. Dette er deres online hjem. Månedsbladet ble startet i 1999, og nettstedet oppdateres daglig. Det brede spekteret av e-handelsemner blir destillert ned til segmenter i en navigasjonslinje over toppen av hovedsiden.

10. Oppstart av e-handel

Oppstart av e-handel

Shabbir Nooruddin blogger om sin erfaring med å drive en e-handelsnettsted på et lite budsjett. Han skriver om feilene sine, og han deler det han har lært, slik at andre kan unngå disse feilene. Shabbir har en samling av tutorials som tar deg steg for steg gjennom noen av hans opplevelser.

e-handelsprogramvareplattformer blogger

Programvaren bak et nettsted for e-handel er din motor og din pengene-maker. Hvordan bruker andre disse store e-handelsprogramvarepakkene? Hva var noen av hindringene de avdekket? Hva har de sammenkoblet med det for å optimalisere inntektene?

Forholdet du oppretter med programvareleverandøren din er bare det første trinnet. Lesing av e-handelsprogramvareleverandørblogger kan gi deg resten av informasjonen. Det er en god måte å forstå hva som er tilgjengelig.

11. BigCommerce

BigCommerce

Medlemmer av denne ledende e-handelsplattformen bidrar til en samling av artikler. Innlegg handler vanligvis om å bruke BigCommerce-programvaren for nettbutikker. Det meste av informasjonen er til og om nettsteder som bruker programvaren. Det er fortsatt mange ting å lære. Sjekk ut Suksesshistorier innlegg for inspirasjon.

12. Shopify

Shopify

Dette er bloggen til et av de største navnene i e-handelsprogramvare. Nettstedet sorterer informasjon etter medietype og kategori. Dette gjør det enkelt å finne podcaster og videoer hvis du er i modus for multimedia.

1. 3. Volusion

Volusion

Det er over 1500 innlegg å lese på dette nettstedet. Bidragsyterne til å gi et balansert utvalg av artikler. Det er verdi for eiere og gründere for små bedrifter. Dette er også stedet å lete etter kommende webinarer. Som du kanskje forventer, markedsfører mye av innholdet eCommerce-programvareprodusentens produkt.

14. LemonStand

LemonStand

Denne bloggen holder seg til nyttige artikler om hvordan du bruker webdesign for å forbedre brukeropplevelsen. Bidragsyterne tilbyr råd som er enkle å følge. De inkluderer eksempler på hva som har vist seg å fungere. Artikler er ikke kategorisert eller indeksert. Det er en praktisk søkefelt øverst for å hjelpe deg med å finne emner.

15. Ecwid

Ecwid

Programvaren er ikke en komplett løsning, og selskapet foretrekker det på den måten. De fokuserer på å være det de kaller en “tilleggsbutikkbygger.” Ecwid-blogg-bidragsyterne deler råd og tips om alle aspekter ved å drive en nettbutikk.

Konverteringsoptimaliseringsblogger

Det er viktige grunner til at du bør øke konverteringsfrekvensen i nettbutikken. Denne gruppen blogger hjelper deg å forstå formålet. Optimalisering får deg flere av de riktige kundene. Det hjelper deg bedre å vite hva de vil ha fra nettbutikken din.

Konverteringsoptimalisering er nesten gratis sammenlignet med annonsering i søkemotorer. En økning på 10% i konverteringsfrekvensen din kan utgjøre forskjellen mellom fortjeneste og tap.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja bruker salgsopplevelsen sin til å blogge om virksomheten med å få flere kunder. Hans løfte er å levere informasjon så god at du ikke trenger å se etter mye annet om emnet. Du vil sette pris på innholdet hans hvis du er fan av kulepunkter og grafer.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Dette digitale byrået holder fokus på konverteringskursoptimalisering. Bloggen er der de legger ut og skryter om suksessene sine. Et flisekart på høyre side av hovedsiden bryter ut listen over emner som dekkes i blogginnleggene deres. Alle innlegg deler optimaliserings-temaet for konvertering.

18. Omstillingsvitenskap

Omstillingsvitenskap

Brian Massey og Joel Harvey blogger om å hjelpe nettbutikker med å øke konverteringsfrekvensene. De støtter artikler med forskningsstatistikk og data. Brian og Joel er aktive foredragsholdere. Mange av presentasjonene deres er tilgjengelige på nettstedet som webinarer eller podcaster.

19. Eksperter for konverteringsfrekvens

Eksperter for konverteringsfrekvens

Ben Jesson og Karl Blanks har jobbet med konverteringsfrekvensoptimalisering siden 2006. De har konsultert med selskaper som eBay, BMW, AT&T- og Hilton-hoteller. Profesjonelle tjenester kan være utenfor budsjettet. Denne bloggen tilbyr gratis og nyttig råd og informasjon.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Brødrene Bryan og Jeffery Eisenberg skrev Test alltid, så vel som andre bestselgere. De skriver sine egne innlegg. Noen ganger er artiklene lange og dekker flere fag. Andre ganger er det korte oppslag om nye produkter eller tjenester de vil anbefale.

21. VWO

VWO

Paras Chopra og Sparsh Gupta skriver om konverteringsfrekvensoptimalisering. De blogger også om å bruke sine Visual Website Optimizer programvare. De inviterer gjestebloggere til å dekke emner utenfor deres kompetanse. Nettstedet tilbyr artikler og webinarer. Bruk kategorienavigering på høyre side av hovedsiden for å gjøre et raskt arbeid med å finne det du trenger.

22. Optimizely

Optimizely

Optimizely-programvaren kjører A / B-tester for nettsteder og mobil for nettbutikken din. Bloggen handler om Optimizely, men det er god informasjon om hvordan du nærmer deg testing. En samling av casestudier viser deg hvordan noen av deres større kunder har brukt A / B-testing for å øke konverteringen.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash er en av pionerene innen optimalisering av konverteringsfrekvens. Han skrev bestselgeren Landingssideoptimalisering Book, og han snakker på bransjekonferanser over hele verden. Tim og hans selskap opprettholder denne bloggen som et sted å dele innsikt og funn. Du finner innlegg som går helt tilbake til 2006.

Betal-per-klikk-blogger (PPC)

Organisk søk ​​kan ta en stund å vise resultater. Betal per klikk (PPC) kan gi umiddelbare resultater. Du betaler bare når en interessert klikker, og du setter et budsjett slik at du kan kontrollere kostnadene.

Men det er fremdeles ting du må passe på hvis du bare begynner. Du trenger en solid strategi. Selv om det er et omstridt tema, elsker bloggere å skrive om det. Du kan lære og dra nytte av det de har å si.

24. PPC Hero

PPC Hero

Hanapin Marketing spesialiserer seg på PPC. De publiserer denne bloggen for å dele nyheter om kundene sine. Byråets kontosjefer skriver hvert innlegg. Fagene dekker nyheter om bransjen, i tillegg til case-studier og tutorials. Ressurser-kategorien holder oppdatert informasjon om søkemotorer PPC beste praksis.

25. Inne i AdWords

Inne i AdWords

Dette er Googles offisielle blogg for nyheter, tips og informasjon om AdWords. Det første stoppet på dette nettstedet bør være å laste ned deres guide for beste praksis. Du kan også abonnere til Googles månedlige nyhetsbrev. Det er en god måte å holde deg oppdatert med offisielle tips, sjekklister og videoguider.

26. PPCChat

PPCChat

Det handler om sosiale medier i dag, og denne bloggen er et bevis. Her finner du utskrifter av ukentlige Twitter-chatter. De skjer tirsdager klokka 12.00 EST, og emnet handler om alle ting PPC. Oppfølging og oppdateringer blir lagt ut på Twitter ved å bruke #PPCChat-hashtaggen.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio leverer programmatiske markedsføringsløsninger for byråer og små bedrifter. Selskapet bruker programvaren sin for å hjelpe nettsteder med å få bedre kampanjeresultater. Noen områder av bloggen deres promoterer Acquisio. Andre artikler tilbyr generelle PPC-råd og teknikker. Du trenger ikke å være en Acquisio-kunde for å finne verdi her.

28. Wordstream

Wordstream

Dette selskapets programvare hjelper deg med å ta gjetningene ut av PPC søkeordvalg. Ansatte og gjesteskribenter bidrar med artikler. Les om PPCs beste fremgangsmåter, nøkkelord og konverteringsfrekvensoptimalisering. Nettstedet har også et gratis Google Adwords ytelsesgrader. Den kan analysere effektiviteten til kontoen din.

29. Clix

Clix

Dette er bloggen til et digitalt byrå som administrerer PPC-kampanjer. Medlemmer av selskapet samler og deler nyheter om de beste søkemotorene. Du finner tips om hvor trender kan ta PPC-annonsering neste. Ukeoppdateringer fremhever blogginnlegg som er verdt å lese fra andre nettsteder.

30. Bing-annonser

Bing-annonser

Den nest mest populære søkemotoren på planeten har en blogg. Ja, det handler mest om hvordan du får bedre søkemotorrangeringer på Bing. Men det er også mange generelle artikler om SEO, SEM og PPC. Bruk rullegardinmenyen for å finne spesifikke emner. Du kan filtrere artikler for å finne PPC-tips som er nyttige for all annonsering av søkemotorer.

31. Sertifisert kunnskap

Sertifisert kunnskap

Brad Geddes driver denne bloggen som en måte å utdanne folk om PPCs beste praksis og prinsipper. Noe av innholdet er bare tilgjengelig for premiummedlemmer. Det er også et privat forum du kan forhåndsvisning med en gratis prøveperiode. Resten av bloggen er tilgjengelig for alle. Finn de nyeste PPC-artiklene og informasjonen som er oppført etter dato på hovedsiden.

32. Moz

Moz

Moz har en pakke med programvareprodukter for søkemarkedsføring og analyse. Personalet skriver om PPC og legger ut artikler på bloggen sin. Bruk rullegardinmenyen øverst på høyre side for å finne spesifikke artikler. De siste innleggene om PPC er på hovedsiden.

Web Analytics-blogger

Den eneste måten å gjøre noe bedre er å studere virkningen. Det er det nettanalyse gjør for deg. Data du samler inn gir deg innsikt i hvem som besøker nettstedet ditt. Den forteller deg hva som fanger oppmerksomheten deres.

Analysen hjelper deg med å identifisere hvilke ting som vil ha størst innvirkning på salget. Det er viktig å vite. Mindre enn 0,01% av kundene dine vil bry seg om å kontakte deg hvis de ikke liker eller har et problem med nettstedet ditt.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren startet denne bloggen for å bringe analyse av internettmarkedsføring til et bredere publikum. Det var riktig timing. Verden var klar til å bygge millioner av e-handelsnettsteder. Artiklene på nettstedet dekker tekniske fag på naturlige måter.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Denne bloggen har et nesten eksklusivt fokus på Google Analytics. Medlemmer av selskapet legger ut artikler. Caleb Whitmore grunnla det i 2009. Hvis du vil oppdatere deg selv, bruk Analytics Roundup direkte lenke på hovedsiden. Fokuset på Google Analytics gjør det spesielt kategorilink mest verdifulle.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Lurer du på hvordan du skal gjøre alle disse analysenumrene til innsikt? Hva mener de? Denne bloggen er en god start. Det er 18 artikkelkategorier. Noen av artiklene handler bare om Kissmetrics analyseprogramvare. Det meste av innholdet er generelt, og det er ment å være til hjelp for leserne på alle forståelsesnivåer. Hvis den er kompleks, vil artikkelen dele den ned for deg.

36. Analytics Talk

Analytics Talk

Justin Cutroni publiserer denne bloggen for å dele sin erfaring som Googles analytiske talsmann. Han beveger seg sjelden fra emnet Google Analytics. Det er mye å vite om dette populære produktet. Justin sorterer innleggene hans i kategorier som du finner på høyre side av hovedsiden hans.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing er ikke redd for å fortelle deg at hun synes data skal være sexy. Det hun mener med det, er at hun ønsker å hjelpe deg med å finne muligheter i dataene dine som hjelper deg å gjøre forbedringer. Annies innlegg er korte. Hun bryter ned kompliserte fag. Du kan forstå hennes tilnærming til analyse selv om du er nybegynner.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Dette konsulentskapet samler inn råd og informasjon i form av blogginnlegg. Nesten hver setning har ordet “Google” i seg. Hva kan du forvente? Selskapet er en Google Analytics-sertifisert partner og Premium Reseller. Populære innlegg og favoritter til alle tiders av lesere blir oppført i høyre kolonne på hovedsiden.

39. Occams Razor

Occams Razor

Avinash Kaushik har skrevet denne bloggen siden 2006. Han er en bestselgende forfatter og grunnlegger av Markedsmotiv. Avinash holder det personlig. Han deler informasjon, og så gir han deg sitt perspektiv. Det er morsomt å lære mer om analyse, og føle deg som om noen snakker bare til deg.

40. Google Analytics-løsninger

Google Analytics-løsninger

Det er den offisielle bloggen for Google-produktet med samme navn. Det er her du kan gå for å finne ut hva Google har i vente for programvaren når de fortsetter å utvikle den. Det er syv hovedartikkelkategorier. Du finner dem øverst på hovedsiden på høyre side. Du blir oppfordret til å bruke søkefeltet for å finne spesifikk informasjon.

41. Online atferd

Online atferd

Analytics-data understreker atferden. Kjenner du og forstår den oppførselen? Dette nettstedet søker å hjelpe eiere av nettbutikker til å forstå hvordan kundene deres oppfører seg. Du finner artikler, guider og en underholdende samling av tegneserier. Daniel Waisberg og gjestebloggere hjelper deg med å forstå målretting og segmentering, brukervennlighet og optimalisering.

42. Web Analytics World

Web Analytics World

Personalet som bidrar til denne bloggen, har gitt den utmerkelsen fra a SAP topp 10 blogger for analyse. Webanalyse bør være grei. Det handler om statistikk. Men bloggerne her mener det er for mye hype. De gjør det til sin jobb å holde artikler fri for sjargong.

Sosiale medier blogger

Søkemotormarkedsføring er ikke lenger den optimale måten å markedsføre nettstedet ditt for e-handel. I dag handler det om sosiale medier. Søkemotoroptimalisering (SEO) er fortsatt viktig.

Sosiale medier forsterker SEO. Det tilfører kontekst. Enda viktigere gjør det at folk kan komme med eller motta personlige anbefalinger. Søkemotorer trenger innhold for å rangere. Sosiale medier er en måte å få kundene dine til å lage innhold for deg.

43. Eksaminator for sosiale medier

Eksaminator for sosiale medier

Dette nettstedet kan skryte av mer enn 450 000 abonnenter. Det er en dyp og nyttig ressurs hvis du vil vite hvordan du bruker sosiale medier. Finn ut hvordan du kan få kontakt med e-handelskundene. Det er daglige innlegg på nettstedet, så vel som daglige og ukentlige podcaster.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg startet denne bloggen som en måte å samle informasjonen hun deler som foredragsholder, trener og forfatter. Peg samarbeider med Guy Kawasaki om markedsføringsstrategi for sosiale medier. Hun har også 1,2 millioner følgere på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest og YouTube. Start her hvis det er vårt første besøk.

45. Rebekka Radice

Rebekka Radice

Denne prisbelønte bloggeren er en digital markedsføringsspesialist, foredragsholder og forfatter. Artiklene hennes gir råd om hvordan du administrerer digital og inngående markedsføring mens du prøver å drive en bedrift. Rebekka liker å lage jukseark og lister. Start med de foreslåtte innleggene du må lese for å få en smak av nettstedet hennes.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari blir ofte referert til som “dronningen av Facebook.” Forbes lister henne som en maktpåvirker fra sosiale medier. Mari blogger bare om Facebook. Men det sosiale mediet nettstedet har 1,6 milliarder aktive brukere. Det er mye å si om Facebook. Det er en navigasjonsveiledning for kategorier på hovedsiden. Det vil hjelpe deg med å komme til ditt brennende Facebook-spørsmål. Mari har sannsynligvis et svar.

47. Jenn’s Trends

Jenn's Trends

Jenn Herman har blitt en anerkjent ekspert på Instagram-markedsføring. Bloggen hennes har vunnet mange priser på sosiale medier. Her er tanken om Jenns innlegg. De er ikke korte. Hun vil ikke be om unnskyldning for det. Jenn mener du fortjente klar, detaljert informasjon om Instagram-markedsføring.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst og teamet hennes serverer generøs hjelp med gratis råd og informasjon. Gå hit for å lære mer om trafikk, engasjement, konvertering og innhold. Alle innlegg gir tips om hvordan du kan bruke sosiale medier til å markedsføre nettstedet ditt.

49. Spire Social

Spire Social

Sprout Social er et selskap som hjelper bedrifter med å kommunisere med kundene sine. De teller Twitter, Facebook, LinkedIn og Instagram blant sine klienter. Bloggen er en samling av materiale både om Sprout Social og sosiale medier generelt. Ikke la navigeringslinjen øverst på hovedsiden lure deg. Hvert av de tre viktigste fagene trekker ned for å avdekke dypere underkategorier.

50. SocialMouths

SocialMouths

Hva må til for å lykkes på nettet? Det er det Francisco Rosales skriver om på bloggen sin. Artiklene hans berører blogging, sosiale medier, nettrafikk, markedsføring og konvertering. Francisco skriver innleggene selv, og han drysser personlige observasjoner med ærlig humor.

51. Pamorama

Pamorama

Innholdet hennes syndikeres via Yahoo og Mediabistro. Forbes rangerte henne som # 24 på listen over topp 50 medieinnflytelse i media. Pam Dyer bruker bloggen sin for å hjelpe leserne med å optimalisere merkevarene sine og engasjere brukere med sosiale medier. Hun kategoriserer artiklene sine med en ordsky nederst på hovedsiden.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary er en stolt irer og blogger. Han skriver for å hjelpe andre med å bruke sosiale medier for å markedsføre nettstedene sine. Nettsteder som Huffington Post plukker ofte opp sine mest favoritt blogginnlegg. Ian holder seg til fire hovedemner. de er innholdsmarkedsføring, sosiale medier, analytics, og markedsføringsautomasjon. Lenkene er øverst på hovedsiden hans.

E-postmarkedsføring Blogger

E-postmarkedsføring er et av de beste verktøyene du har for å øke salget. Du kan tilpasse meldingen og tilbudet. Du kan segmentere brukere basert på målatferd. Du kan til og med teste markedsføringstilbud for å se hvilke som får den beste responsen.

E-postmarkedsføring er rettet mot kunder. Det er kostnadseffektivt og målbart. Disse fordelene får du bare hvis du gjør det riktig. Les hvordan andre gjør det.

53. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Denne bloggen drives av et av de mest populære e-postmarkedsføringsselskapene i verden. Artiklene faller inn i tre områder. Markedsråd gir deg en generell oversikt over trender for markedsføring via e-post. De Ressursbibliotek kategori hjelper deg med å finne en hvilken som helst artikkel, guide eller video på nettstedet. Undersøk seminarer & Trening kategori for online og lokale seminarer.

54. Remarkety

Remarkety

De tre grunnleggerne av den bemerkelsesverdige datadrevne programvareplattformen for markedsføring driver denne bloggen. Mange av innleggene fokuserer på selskapets programvare. Det er nok artikler om den generelle teorien om e-postmarkedsføring for å gjøre det verdt å gjøre det. Begynn med listen over de mest populære innleggene. Det er øverst til høyre på hovedsiden.

55. Kampanjemonitor

Kampanjemonitor

150 000 selskaper bruker denne markedsføringsprogramvaren for e-post for å sende over en milliard månedlig e-post. Selskapets blogg er et depot av tips fra dem og fra deres kunder. Begynn med Hvordan kategori i toppnavigasjonen.

56. Vertikal respons

Vertikal respons

Dette programvareselskapet bruker bloggen sin for å hjelpe kunder med å forbedre markedsføringskampanjer via e-post. Infografikk og opplæringsprogrammer gjør komplekse ideer om til nyttige verktøy. Kategoridrevet navigasjon på høyre side av hjemmesiden gjør det enkelt å finne et hvilket som helst emne.

57. MailChimp

MailChimp

Mer enn 10 millioner mennesker bruker denne programvaren til å designe og sende 600 millioner e-poster hver dag. Bloggen inneholder artikler om hvordan du får de beste resultatene fra MailChimp. Det er enkelt å trekke ut markedsføringsrådene for e-post fra artiklene som skal brukes med annen programvare.

SEO-blogger

Det er et faktum av livet. Google er slik folk søker. 60% av klikkene går til det første resultatet. Du vil konkurrere med over en million andre nettsteder for de resterende 40% av disse klikkene. Search Engine Optimization (SEO) øker rangeringen i søkeresultatene. Hvis du ikke gjør det, vil konkurrentene dine.

I motsetning til andre typer markedsføringsinnsats har SEO en permanent effekt. Når du har oppnådd en topp rangering, er det vanskelig for et annet e-handelsnettsted å fjerne det.

58. Den offisielle bloggen til Google

Den offisielle bloggen til Google

En måte å øke rangeringen av søkemotoren på er å legge til innhold som er relevant for nettstedet ditt. Google følger rådene med denne bloggen. Det gir innsikt i Googles produkter, teknologi og selskapets kultur. Du lærer mer om Google, og det er et godt eksempel på hvordan du finner emner å skrive om til bloggen din.

59. Søkemotorland

Søkemotorland

Mat McGee og et team av forfattere legger til nytt innhold hver dag til dette bloggedrevne nettstedet. Artikler berører alle fagområder. De fokuserer på tips, taktikker og strategier for å kjøre vellykkede markedsføringsprogrammer. Veksle mellom mest populær, eller siste innlegg på hovedsiden. Den høyre kolonnen på hovedsiden belyser meldinger, webcasts og forskningsrapporter.

60. Moz-bloggen

Moz-bloggen

Utviklerne av denne SEO-programvaren tilbyr råd, forskning og veiledning. Det er en god blanding av egenreklame for Moz-produkter og generell praktisk informasjon. Det er over 350 sider med blogginnlegg. Bruk rullegardinnavigasjonen øverst på hovedsiden på høyre side for å finne det du trenger.

61. Søkemotorjournal

Søkemotorjournal

Loren Baker grunnla dette nettstedet for SEO-fagfolk. Sammen med utøvende redaktør Kelsey Jones og ansatte, belyser de viktige trender og personligheter. Du kan lære og nettverk med eksperter fra Google, LinkedIn og Disney. Artikler går helt tilbake til 2003.

62. Søkemotor Watch

Søkemotor Watch

Dette er et bra sted å starte hvis du er ny på SEO. Artiklene her gjør ingen antagelser om ditt kunnskapsnivå. Du finner ordbøker over sentrale begreper og akronymer. Mange “forklarende” artikler hjelper deg å forstå hvordan SEO fungerer.

Blogger for innholdsmarkedsføring

Mer innhold på nettstedet ditt betyr mer tid brukt der. Mer innhold gir deg også større synlighet i søkemotorer. Jo flere besøkende du får, jo mer henvisningstrafikk genererer du.

Alt dette fører til et forbedret omdømme av merkevaren. Alt som trengs er en vilje til å dele din innsikt med besøkende på nettstedet. Det er kostnadseffektiv markedsføring. Her er noen bloggere som elsker å dele hva som har fungert for dem.

63. Content Marketing Institute

Content Marketing Institute

Joe Pulizzi og hans stab av forfattere deler informasjon om vellykket innholdsmarkedsføring. Selskapet bak bloggen publiserer magasiner og årlige events marketing marketing. Hvis du er ukjent med innholdsmarkedsføring, tilbyr bloggen en liste over verdifulle veiledningsveiledninger. De er samlet i et område på høyre side av hovedsiden. Starte med denne.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark bruker bloggen sin for å lære deg hvordan du lager det han kaller “killer online content.” Han har en sterk mening, og han er ikke redd for å si hva han tenker. Brian ønsker å hjelpe deg med å unngå “blid bedriftsdritt som er opprettet for å fylle en bedrifts webside.” Han lærer deg hvordan du kan tiltrekke deg oppmerksomhet, drive trafikk og bygge en virksomhet.

65. Quicksprout

Quicksprout

Forbes Magazine sier at Neil Patel er en av bransjens ti beste markedsførere. Entreprenør Magazine sier Neil har et av de 100 mest strålende selskapene i verden. Han gir råd til selskaper som Amazon, GM og Viacom. På en eller annen måte har han fortsatt tid til å skrive denne bloggen. Og ja, han skriver de fleste innleggene selv.

66. Kopier hackere

Kopier hackere

Joanna Wiebe og Lance Jones kombinerer ferdigheter med optimalisering av tekstforfattere og konverteringsfrekvens. Resultatet er en blogg som lærer deg hvordan du kan skrive en mer overbevisende, troverdig og brukbar kopi. Hvis du følger rådene deres, kan du øke konverteringsfrekvensene for nettstedet og e-post.

67. Hubspot

Hubspot

Denne produsenten av innkommende markedsføringsprogramvare hjelper nettsteder med å konvertere potensielle kunder og øke inntektene. Over 15 000 selskaper bruker HubSpot for sosiale medier, e-post, SEO og markedsføringsautomatisering. Et team av forfattere bidrar daglige artikler til tre hovedkategorier. Hver bryter ned a liste over spesifikke emner.

Blogger om blogging

Det er mange måter å føre trafikk til ditt e-handelssted. Blogging er det mest effektive. Hver gang du legger til et nytt blogginnlegg, har du økt det indekserte innholdet på nettstedet ditt.

Eksponering av sosiale medier er like viktig som funn av søkemotorer. Blogginnlegg er innhold som folk kan dele på sosiale nettverk. En blogg etablerer autoritet. Det kan hende du ikke ser umiddelbare resultater fra en blogg. Men resultatene blir over tid.

68. ProBlogger

ProBlogger

De fleste innleggene på dette nettstedet er av grunnlegger Darren Rowse. Darren er ikke redd for å fordype seg i hva som får blogginnleggene sine til å fungere eller mislykkes. Mange av artiklene hans er instruksjonsstykker. De tar kompliserte fag og bryter dem ned til grunnleggende elementer. Det er enkle og praktiske råd. Du kan bruke til å duplisere Darrens suksess på nettstedet ditt.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow startet denne bloggen i 2012. Den har i dag et publikum på over 100 000 abonnenter på e-post. Jon mener du ikke burde la deg imponere av den statistikken. Faktisk mener han at trafikken er uten betydning med mindre den gir inntekter for deg. Artiklene er korte og enkle å forstå. Start her for å få mest mulig ut av denne bloggen.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson driver for tiden denne bloggen. Han og et team av forfattere tror at blogging kan gjøre mer enn å generere inntekter for nettstedet ditt. De tror også blogging kan forandre livet ditt. Zac og teamet hans liker å intervjue andre bloggere. De har samlet disse artiklene i en singel kategori.

71. Daglige bloggtips

Daglige bloggtips

Denne nettsiden er en blogg om profesjonell blogging, for profesjonelle bloggere. Ikke la dette skremme deg bort hvis du bare begynner. Det er faktisk et lurt sted å lære det grunnleggende. Mark Zeni og et lite team av forfattere tilbyr daglige tips om hvordan du blogger for å støtte bedriften din.

Forblir på toppen av endring

Innovasjonshastigheten beveger seg i hastighetshastighet. Endringer i e-handelsbransjen skjer raskt. Det tar ikke lang tid før kunnskapsbasen din er utdatert. Det er en enkel måte å forhindre at det skjer.

Dyr vanen med å holde deg oppdatert. Besøk regelmessig noen av bloggene du har lest om her. Eller gjør det enkelt for deg selv. La disse bloggerne sende innholdet direkte til deg. De har alle abonnements- og RSS-strømningsalternativer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map