Top Shopify e-handelsplatform Webdesignere og -udviklere

Shopify er den e-handelsplatform, som alle andre måles mod. Det har næsten 300.000 onlinebutikker. Shopify-software hjalp virksomheder med at behandle over $ 17 milliarder i salg i 2015.


Shopify-platformen er lige så nem at bruge, som den er kraftfuld. Men det er hvad der forårsager frustration for nogle. Hvordan bruger du funktionaliteten til sin fulde fordel? Får du den bedste brug, når du integrerer apps og værktøjer fra andre leverandører?

Hvorfor kæmpe med disse spørgsmål selv? Stole på webudviklingsfirmaer, der specialiserer sig i brugen af ​​Shopify eCommerce-platformen. Foretag et klogt valg og invester i professionel hjælp.

Shopify top webdesignere og -udviklere

Begynd med at besvare disse spørgsmål om, hvad du vil gøre med dit Shopify eCommerce-websted.

Vigtige spørgsmål at stille

Hvad er dit budget? Det er muligt at køre en Open Source eCommerce-platform på Amazons Elastic Compute Cloud (EC2). Du kan betale næsten intet for dit første driftsår. Men e-handelseksperter vil fortælle dig, at det tager penge at tjene penge.

Driftsomkostninger i onlinebutikker står ofte i forhold til den indtægt, du genererer. Hvor meget har du budgetteret med at betale for grundlæggende software, hostinggebyrer og transaktionsgebyrer?

Hvad er dit startvindue? Du kan konfigurere nogle hostede e-handelsplatforme på få timer. Andre kan tage måneder at forberede og implementere. Og platformen er kun et element.

Hvad med dine produkter? Har du fotos, beskrivelser og opfyldelse klar til at gå? Du har brug for en e-handelssoftware, der er klar til at gå, når du er.

Hvor fleksibel har du brug for ting for at være? Folk tror ofte, at de vil støde på designbegrænsninger for deres online butik. Men det er ikke den eneste hindring. Kan den platform, du vælger, administrere udvalget af produkter, du planlægger at sælge?

Shopify er en af ​​de mest fleksible online-butiksbyggere på markedet. Det vil sandsynligvis ikke være din udfordring med det. Men ved du, hvordan du indstiller det, så det er så fleksibelt, som du har brug for, det skal være?

Kan jeg få det til at spille godt med andre? Sælg ting på Facebook? En Amazon butiksfront? Køb i appen? En CSV-fil til Google Shopping?

Er du godt tilpas med dine svar? Nu har du en god forståelse af dine behov for en Shopify-drevet online butik. Det er tid til at finde en ekspert, der kan hjælpe dig. Disse top eCommerce softwareplatformudviklere fortjener din opmærksomhed.

Realm Web Design

Realm Web Design Logo

Spring til højre til porteføljen for at se eksempler på Realms designarbejde. De har eksisteret siden 2007. Deres klientliste spænder fra velkendte Fortune 500-virksomheder til små startups. En kundehenvisningsgrad på tæt på 80% taler til kundetilfredshed. Realm mener, at du skal lade sociale medier gøre din markedsføring. De samarbejder med kunder for at integrere Shopify med alle større sociale platforme.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Diff Logo

Du kan blive fristet til at blive og lege med de sjove geometriske designs på landingssiden. Rul ned og læs om dette team af udviklere ledet af CEO Ben Crudo. Han startede Diff som en frustreret detailhandler på udkig efter en bedre e-handelsløsning. Hans team har kun eksisteret siden 2011, men det er samlet mere end 65 5-stjernede anmeldelser fra klienter. Et fokus på Shopify holder dem i forkant med design, integration og marketing.

sineLABS

sinLABS Logo

Dette platformudviklingsfirma er specialiseret i Shopify-apps. Disse apps tilføjer enkelhed og funktionalitet til din eCommerce-butik. Virksomhedens online tilstedeværelse mangler en portefølje med klientwebsteder. Det er af de rigtige grunde. sinelabs holder din opmærksomhed på deres pakke med kraftfulde apps. Hver enkelt har en let at følge forklaring. Du er ikke overvældet af tekniske funktioner. Links fører dig til den app, der vises på Shopify-webstedet.

Radiator

Kølerlogo

Shopping online er en visuel oplevelse. Radiator Studios ved dette. Dette prisvindende udviklingsfirma koncentrerer sig om responsivt design til eCommerce-butikker, der bruger Shopify. Et besøg i deres portefølje giver dig mere end et kig på, hvad de har gjort for kunderne. Hvert eksempel giver enten et casestudie eller et kig på hvad der foregik bag kulisserne.

3five

3five-logo

Cirka halvdelen af ​​deres klienter kommer kun til dem for e-handelsstøtte. 3five kombinerer funktionaliteten af ​​WordPress og Shopify for at køre de websteder, de udvikler. De kalder sig selv en butik, men 3five har en global liste over kunder. Der er en samling ressourcer, der kan downloades. De vil forberede dig på de spørgsmål, de vil stille til at oprette dit Shopify eCommerce-websted.

Jivaldi

Jivaldi-logo

Du har måske aldrig læst en så veltalende definition af konverteringseksperter. Dette eCommerce-udviklingsfirma hjælper sine klienter med at optimere Shopify eCommerce-platformen. Det er målrettet mod trafik, øger konverteringsfrekvensen og finder nye kunder. Den første ting, du kommer over på Jivaldi-webstedet, er deres portefølje. Hvert eksempel udvides til at dele en casestudie. Du får kundens mål, og hvordan Jivaldi nærmede sig dem.

MEM Design (Mat Mullen)

Mem Design Logo

Med over 100 e-handelswebsteder under sit bælte kan Mat Mullen med overbevisning sige, at han ved en ting eller to om Shopify. Mat er den slags person, der elsker at tale om, hvad han gør. Han lægger sit telefonnummer lige på hjemmesiden og opfordrer folk til at ringe med spørgsmål. Han vil sandsynligvis endda svare på et par spørgsmål om Slack. Mat udlåner sit talent til dem som produktchef. Se Matts portefølje af arbejde for klienter. Brug for mere hjælp til at beslutte? Læs et par af de 70-noget vidnesbyrd, han har lige nu på Shopify.

SynapseIndia

SynapseIndia-logo

Outsourcing Shopify eCommerce IT-behov er en global oplevelse. SynapseIndia er en af ​​de førende inden for offshore-udvikling. Virksomheden har et team på over 500 erfarne it-fagfolk. De har arbejdet på vegne af en global liste over virksomheder, der spænder fra 3M og PayPal til Sotheby’s og IBM. Læs deres blog for at få en bedre forståelse af deres dybdeservices. Brug tid med deres ofte stillede spørgsmål, hvis du er usikker på offshore outsourcing.

Spring Web Solutions

Forårets weblogo

Her er den bedste måde at forstå, hvordan Malc Bull og Paddy Rohr udvikler e-handelsløsninger. Lad dem lede dig gennem deres tankeproces. Kernen ligger i en tro på, at teknologi aldrig bør være en hindring for online-shoppere. Sorter deres portefølje efter platform og service for at se Shopify-løsninger. Der er også et afsnit på webstedet, hvor du kan læse casestudier over klienter. Disse tilmeldinger hjælper dig med at forstå, hvordan Spring Web skabte løsninger til deres klienter.

Abby Rose Design

Abby Rose Design Logo

De har en liste over Shopify-eksperter, så du ved, at dette californiske designfirma har høje ratings. e-handelswebsteder på porteføljesiden viser de omhyggelige trin, der er taget for at blande funktion og design. Abigail Russel og hendes lille team er specialiserede i Shopify tilpasset design og udvikling. Hvis du er ny i Shopify, hjælper teamet dig, som de siger, ”Få dine hænder beskidte” med en gratis prøveperiode.

Næste skridt

Næste trin-logo

Dette designfirma mener, at adfærdsvidenskab bør afgøre e-handelsbutikens funktionalitet. De bruger undersøgelsen af, hvordan folk træffer beslutninger for at hjælpe med at fjerne friktion fra købsprocessen. Agenturet deler et lille antal arbejdseksempler på porteføljesiden. Hver enkelt indeholder en indsigtsfuld casestudie. Denne tilgang kan være ny for dig. Next Step har samlet ressourcer til dig for at forstå mere om adfærdsvidenskab.

Over markedet

Over markedets logo

Få udviklingsselskaber er modige nok til at kaste priser på forsiden. Overmarkedet fortæller dig lige fra starten. Du ved, hvad omkostningerne vil være for at hjælpe dig med at opsætte og konfigurere en ny online butik ved hjælp af Shopify-platformen. Virksomheden kan også hjælpe med ændringer af dit eksisterende Shopify-sted. Hvis det er noget brugerdefineret, kan denne Shopify-ekspert også hjælpe dig der. I alle tilfælde er de forudgående og gennemsigtige med hensyn til prisfastsættelse. Det er en forfriskende ændring.

Kan noget være for alsidigt?

En af de største fordele ved Shopify-platformen er, at den har over 100 smukke temaer. Du kan skabe en unik identitet med lidt indsats. Shopify har også en voksende pakke værktøjer (apps) til at udvide funktionaliteten i din online butik.

Alle disse valg og variationer kan overvælde dig. Især når du er ny på e-handel eller endda Shopify-platformen. Hvis du lancerer en online butik, vil du have den op og køre så hurtigt som muligt. At forsøge at finde ud af alle Shopify-detaljerne er måske ikke den bedste investering i din tid.

Det er når du skal opsøge ekspertisen hos et af disse udviklingsfirmaer. De fleste af dem handler kun med Shopify. Alle har et ry for at få det bedste ud af platformen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map