Top 71 de bloguri Comerciantii comerțului online e-commerce trebuie să citiți pentru a crește vânzările online

Obținerea de informații online despre comerțul electronic este ca și cum ai încerca să bei o înghițitură de apă dintr-un hidrant de incendiu. Este imposibil să controlați fluxul. Vei sfârși înmuiat cu mult mai mult decât ai nevoie. O căutare pentru orice subiect legat de comerțul electronic vă poate oferi milioane de rezultate.


Care sunt relevante? Dacă doriți să vă măriți abilitățile de comerț electronic, cum știți ce bloguri sunt cele mai bune de urmărit?

Multe bloguri de comerț electronic oferă informații valoroase. Dar, ce citiți și învățați să vă faceți bani? Acestea sunt blogurile pe care doriți să le urmăriți. Începeți cu aceste 71 de bloguri online de comerț electronic.

Contents

Bloguri de afaceri eCommerce

Nu trebuie să reinventați roata dacă începeți doar un site de comerț electronic. Valoarea citirii blogurilor de afaceri de comerț electronic este de a învăța cum au făcut-o alții. Puteți citi despre eșecurile lor și lăsați-i în evidență. Puteți afla despre succesele lor și le puteți copia. Iată zece bloguri care vă oferă sfaturi acționabile.

1. Un suport pentru limonade mai bun

Un suport pentru limonade mai bun

Richard Lazazzera și-a început blogul ca incubator online de comerț electronic. Scrie despre experiențele sale de antreprenor. Este modul lui de a-și împărtăși cunoștințele. Richard își bazează autoritatea pe perioada petrecută la Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian a fondat acest site web. Este un forum pentru care proprietarii de magazine online își pot împărtăși cunoștințele. A lui blogul este gratuit pentru oricine să citească. Există informații și mai valoroase pe podcasturile sale. Ceea ce face ca eCommerceFuel să fie o resursă puternică este accesul la etichetele private. Acești contribuabili rulează site-uri de comerț electronic cu fluxuri de venituri de 6 și 7 cifre.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Acest site web are aspectul unui ziar online. În timp ce multe bloguri sunt foarte apreciate, conținutul din eCommerce Times rămâne neutru. Înscrieți-vă la feed-uri specifice, astfel încât să puteți obține doar informațiile care contează cel mai mult pentru dvs..

4. ChannelAdvisor

ChannelAdvisor

Ați venit pe site-ul web potrivit dacă doriți modalități de a crește vizibilitatea magazinului dvs. online. Un personal de scriitori contribuie la blog. Există și postări de invitați de la experți din industrie. Subiectele variază de la recenzii privind tehnologia comerțului electronic până la studii strategice.

5. Comerț electronic practic

Comerț electronic practic

Sfaturi despre strategie sunt minunate. Moduri practice de aplicare a acestuia este și mai bine. Aceasta este despre acest site web bazat pe blog. Prima pagină a site-ului este o listă de difuzare a celor mai recente postări pe blog. Fiecare articol este o capsulă atentă de informații. Veți citi despre o componentă cheie a ceea ce face ca un site de comerț electronic să aibă succes.

6. Marketing NERD

Marketing NERD

Drew Sanocki scrie acest blog, iar el se concentrează pe tactică. El vă va spune despre ce a lucrat pentru el și despre companiile pe care le recomandă. Drew are acreditările pentru a-și susține sfatul. Are un M.B.A. de la Stanford și un licențiat de la Harvard. Colecția sa de companii de comerț electronic a generat peste 100 de milioane de dolari în 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt curăță conținutul de pe acest site web. Este unul dintre primele 10 bloguri de marketing din Canada. Blogul este unul dintre cele 15 bloguri de antreprenori care merită citite, potrivit Wall Street Journal. Elasticpath sponsorizează site-ul. Acesta oferă software de comerț electronic pentru întreprinderi pentru brandurile de top din lume.

8. Canelură

Canelură

Personalul unei agenții de publicitate digitală de top scrie acest blog. Veți obține informații despre modul în care proiectează site-urile de comerț electronic pentru clienți. Faceți din acest site o listă de resurse dacă marketingul de intrare este un interes specific.

9. Retailerul de internet

Retailerul de internet

Este posibil să fiți familiarizați cu revista cu același nume. Aceasta este casa lor online. Revista lunară a fost începută în 1999, iar site-ul web este actualizat zilnic. Gama largă de subiecte de comerț electronic este distilată în segmente într-o bară de navigare din partea de sus a paginii principale.

10. Bootstrapping eCommerce

Bootstrapping eCommerce

Shabbir Nooruddin bloguri despre experiența sa de a conduce un site web de comerț electronic cu un buget mic. El scrie despre greșelile sale și împărtășește ceea ce a învățat, pentru ca alții să poată evita aceste greșeli. Shabbir are o colecție de Tutoriale care te duc pas cu pas prin câteva din experiențele sale.

Platforme software eCommerce Bloguri

Software-ul din spatele unui site web de comerț electronic este motorul și producătorul dvs. de bani. Cum utilizează alții aceste pachete software software eCommerce majore? Care au fost câteva dintre obstacolele pe care le-au descoperit? Ce le-a asociat cu acesta pentru a optimiza veniturile?

Relația pe care o creați cu furnizorul de software este doar primul pas. Citirea blogurilor furnizorului de software de comerț electronic vă poate ajuta cu restul informațiilor. Este o modalitate bună de a înțelege ce este disponibil.

11. BigCommerce

BigCommerce

Membrii acestei platforme de comerț electronic de comerț contribuie la o colecție de articole. Postările sunt de obicei despre utilizarea software-ului BigCommerce pentru magazinele online. Majoritatea informațiilor sunt pentru și despre site-urile web care utilizează software-ul. Mai sunt multe lucruri de învățat. Consultați Povesti de succes postări pentru inspirație.

12. Shopify

Shopify

Acesta este blogul unuia dintre cele mai mari nume din software-ul de comerț electronic. Site-ul web sortează informațiile în funcție de tip media, precum și de categorie. Acest lucru face ușor de găsit podcast-uri și Videoclipuri dacă sunteți în modul pentru multimedia.

13. Volusion

Volusion

Există peste 1.500 de postări pentru a fi citite pe acest site. Contribuabilii să furnizeze o gamă echilibrată de articole. Există valoare pentru proprietarii și întreprinzătorii de afaceri mici. Acesta este, de asemenea, locul în care să căutați viitoarele seminarii web. După cum vă așteptați, o mare parte din conținut promovează produsul producătorului de software de comerț electronic.

14. LemonStand

LemonStand

Acest blog se leagă de articole utile despre modul de utilizare a designului web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Participanții oferă sfaturi ușor de urmărit. Acestea includ exemple din ceea ce s-a dovedit că funcționează. Articolele nu sunt clasificate sau indexate. În partea de sus există o bară de căutare la îndemână pentru a vă ajuta să găsiți subiecte.

15. Ecwid

Ecwid

Software-ul nu este o soluție completă, iar compania o preferă astfel. Ei se concentrează pe a fi ceea ce ei numesc un „constructor de magazine suplimentar”. Participanții la blogul Ecwid împărtășesc sfaturi și sfaturi cu privire la toate aspectele legate de funcționarea unui magazin online.

Bloguri de optimizare a conversiilor

Există motive importante pentru care ar trebui să crești rata de conversie a magazinului tău online. Acest grup de bloguri vă ajută să înțelegeți scopul. Optimizarea vă oferă mai multe tipuri potrivite de clienți. Te ajută să știi mai bine ce vor de la magazinul tău online.

Optimizarea conversiilor este aproape gratuită în comparație cu publicitatea motoarelor de căutare. O creștere de 10% a ratei de conversie poate face diferența între profit și pierdere.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja își folosește experiența de vânzări pentru a face blog despre afacerea de a obține mai mulți clienți. Promisiunea lui este de a furniza informații atât de bune încât nu va trebui să cauți altceva pe această temă. Veți aprecia conținutul său dacă sunteți fan al punctelor de glet și al graficelor.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Această agenție digitală își concentrează atenția asupra optimizării ratei de conversie. Blogul este locul în care postează și se laudă despre succesele lor. O hartă a plăcilor din partea dreaptă a paginii principale prezintă lista subiectelor abordate în postările de pe blogul lor. Toate postările partajează tema optimizării ratei de conversie.

18. Științe de conversie

Științe de conversie

Blogul Brian Massey și Joel Harvey despre ajutorarea magazinelor online să își crească ratele de conversie. Ei susțin articole cu statistici și date de cercetare. Brian și Joel sunt vorbitori activi. Multe dintre prezentările lor sunt disponibile pe site-ul web sub formă de seminarii sau podcast-uri.

19. Experți în rata de conversie

Experți în rata de conversie

Ben Jesson și Karl Blanks au lucrat la optimizarea ratei de conversie din 2006. S-au consultat cu companii precum eBay, BMW, AT&Hoteluri T, Hilton. Serviciile lor profesionale ar putea fi în afara bugetului dumneavoastră. Acest blog oferă sfaturi și informații gratuite și utile.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Frații Bryan și Jeffery Eisenberg au scris Fii întotdeauna testare, precum și al celor mai bine vândute vânzări. Își scriu propriile postări. Uneori, articolele sunt lungi și acoperă mai multe subiecte. În alte rânduri, sunt scurte scrieri despre noul produs sau serviciu pe care doresc să le recomande.

21. VWO

VWO

Paras Chopra și Sparsh Gupta scriu despre optimizarea ratei de conversie. Ei, de asemenea, blog despre utilizarea lor Visual Website Optimizer software-ul. Ei invită bloggerii invitați să acopere subiecte în afara expertizei lor. Site-ul oferă articole și webinarii. Utilizați navigarea categoriei din partea dreaptă a paginii principale pentru a lucra rapid pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

22. Optimizely

Optimizely

Software-ul Optimizely rulează testarea site-ului web și mobil A / B pentru magazinul dvs. online. Blogul este despre Optimizely, dar există informații ample despre cum să abordați testarea. O colectie de studii de caz vă arată cum unii dintre clienții lor mai mari au folosit testarea A / B pentru a crește conversia.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash este unul dintre pionierii optimizării ratei de conversie. A scris cele mai vândute Optimizarea paginii de destinație Rezervați, și vorbește la conferințe din lume la nivel mondial. Tim și compania sa mențin acest blog ca un loc pentru a împărtăși perspective și descoperiri. Veți găsi postări care se întorc până în 2006.

Bloguri cu plata pe clic (PPC)

Căutarea organică poate dura ceva timp pentru a afișa rezultatele. Plată pe clic (PPC) poate genera rezultate imediate. Plătiți doar atunci când faceți clic pe o persoană interesată și setați un buget pentru a putea controla costurile.

Cu toate acestea, mai există lucruri de care trebuie să aveți grijă dacă tocmai începeți. Ai nevoie de o strategie solidă. Chiar dacă este un subiect controversat, bloggerii adoră să scrie despre asta. Puteți învăța și beneficia de ceea ce au de spus.

24. Erou PPC

Erou PPC

Hanapin Marketing este specializat în PPC. Ei publică acest blog pentru a împărtăși știri despre clienții lor. Managerii contului agenției scriu fiecare postare. Subiectele acoperă știri despre industrie, precum și studii de caz și tutoriale. Categoria Resurse păstrează informații actualizate despre cele mai bune practici PPC pentru motoarele de căutare.

25. În cadrul programului AdWords

În cadrul programului AdWords

Acesta este blogul oficial al Google pentru știri, sfaturi și informații despre AdWords. Prima oprire pe acest site ar trebui să fie descărcarea lor ghid de bune practici. Poti de asemenea Abonati-va la buletinul informativ lunar Google. Este o modalitate bună de a fi la curent cu sfaturi oficiale, liste de verificare și ghiduri video.

26. PPCChat

PPCChat

Este vorba în prezent de social media, iar acest blog este o dovadă. Iată unde veți găsi transcrieri ale chaturilor săptămânale pe Twitter. Se întâmplă marți la 12 PM EST, iar subiectul este despre toate lucrurile PPC. Urmărirea și actualizările sunt postate pe Twitter folosind hashtag-ul #PPCChat.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio oferă soluții de marketing programat pentru agenții și întreprinderi mici. Compania folosește software-ul său pentru a ajuta site-urile să obțină rezultate de campanie mai bune. Unele zone ale blogului lor promovează Acquisio. Alte articole oferă sfaturi și tehnici generale despre PPC. Nu trebuie să fii client Acquisio pentru a găsi valoare aici.

28. WordStream

WordStream

Software-ul acestei companii vă ajută să scoateți ghicitul din selecția de cuvinte cheie PPC. Membrii personalului și scriitorii invitați contribuie cu articole. Citiți despre cele mai bune practici PPC, cuvinte cheie și optimizarea ratei de conversie. Site-ul are, de asemenea, un Google Adwords gratuit gradator de performanță. Poate analiza eficiența contului.

29. Clix

Clix

Acesta este blogul unei agenții digitale care gestionează campaniile PPC. Membrii companiei colectează și împărtășesc știri despre motoarele de căutare de top. Vei găsi sfaturi despre tendințele care ar putea duce publicitatea PPC în continuare. Răspunsurile săptămânale evidențiază postările pe blog care merită citite de pe alte site-uri.

30. Bing Ads

Bing Ads

Al doilea cel mai popular motor de căutare de pe planetă menține un blog. Da, este vorba mai ales despre cum să obțineți un clasament mai bun pentru motoarele de căutare pe Bing. Există însă și multe articole generale despre SEO, SEM și PPC. Utilizați meniul derulant pentru a găsi subiecte specifice. Puteți filtra articole pentru a găsi sfaturi PPC care sunt utile pentru orice publicitate la motoarele de căutare.

31. Cunoștințe certificate

Cunoștințe certificate

Brad Geddes rulează acest blog ca o modalitate de a educa oamenii despre cele mai bune practici și principii PPC. O parte din conținut este disponibil numai pentru membrii premium. Există și un forum privat pe care îl poți previzualizare cu încercare gratuită. Restul blogului este disponibil pentru toată lumea. Găsiți cele mai recente articole PPC și informații enumerate după dată pe pagina principală.

32. Moz

Moz

Moz are o suită de produse software pentru marketing de căutare și analize. Personalul scrie despre PPC și postează articole pe blogul lor. Utilizați meniul derulant din partea de sus din partea dreaptă pentru a găsi articole specifice. Ultimele postări despre PPC sunt pe pagina principală.

Bloguri Google Analytics

Singura modalitate de a îmbunătăți ceva este de a studia impactul acestuia. Asta face analiza web pentru dumneavoastră. Datele pe care le colectați vă oferă informații despre cine vă vizitează site-ul. Vă spune ce le atrage atenția.

Analiza vă ajută să identificați care lucruri vor avea cel mai mare impact asupra vânzărilor. Este important să știi. Mai puțin de .01% dintre clienții dvs. se vor deranja să vă contacteze dacă le place sau au o problemă cu site-ul dvs. web.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren a pornit acest blog pentru a aduce analitice de marketing pe internet pentru o audiență mai largă. A fost momentul potrivit. Lumea era gata să construiască milioane de site-uri de comerț electronic. Articolele de pe site-ul web acoperă subiecte tehnice în mod natural.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Acest blog se concentrează aproape exclusiv pe Google Analytics. Membrii companiei postează articole. Caleb Whitmore a fondat-o în 2009. Dacă doriți să vă actualizați, folosiți funcția Analiză Google Roundup link direct pe pagina principală. Concentrația pe Google Analytics face acest lucru deosebit link de categorie cel mai valoros.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Vă întrebați cum ar trebui să transformați toate aceste numere de analiză în informații? Ce vor sa zica? Acest blog este un început bun. Există 18 categorii de articole. Unele dintre articole sunt doar despre software-ul de analiză Kissmetrics. Cea mai mare parte a conținutului este generală și este destinată cititorilor la orice nivel de înțelegere. Dacă este complex, articolul îl va rezuma pentru dvs..

36. Discuție Analytics

Discuție Analytics

Justin Cutroni publică acest blog pentru a împărtăși experiența sa în calitate de avocat al analizei Google. Rar se mută de subiectul Google Analytics. Sunt multe lucruri de știut despre acest produs popular. Justin își sortează postările în categorii pe care le veți găsi în partea dreaptă a paginii sale principale.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing nu se teme să vă spună că crede că datele ar trebui să fie sexy. Ce înseamnă ea prin asta înseamnă că vrea să vă ajute să găsiți oportunități în datele dvs. care vă ajută să faceți îmbunătățiri. Postările lui Annie sunt scurte. Ea descompune subiecte complicate. Puteți înțelege abordarea ei de analiză, chiar dacă sunteți începători.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Această consultanță colectează sfaturile și informațiile lor sub formă de postări pe blog. Aproape fiecare propoziție are cuvântul „Google” în ea. La ce te-ai aștepta? Compania este partener certificat Google Analytics și revânzător premium. Postările populare și favoritele de tot timpul ale cititorilor sunt listate în coloana din dreapta paginii principale.

39. Ocupa Razor

Ocupa Razor

Avinash Kaushik a scris acest blog din 2006. Este un autor cu cel mai bine vândut și cofondator Motivul pieței. Avinash îl păstrează personal. Împărtășește informații, apoi îți oferă perspectiva lui. Este plăcut să afli mai multe despre analize și să te simți ca și cum cineva vorbește doar cu tine.

40. Soluții Google Analytics

Soluții Google Analytics

Este blogul oficial pentru produsul Google cu același nume. Este locul în care puteți merge pentru a afla ce are Google în magazin pentru software, în timp ce îl dezvoltă în continuare. Există șapte categorii principale de articole. Le veți găsi în partea de sus a paginii principale din partea dreaptă. Vă este încurajat să utilizați câmpul de căutare pentru a găsi informații specifice.

41. Comportament online

Comportament online

Datele analitice subliniază comportamentul. Cunoașteți și înțelegeți acest comportament? Acest site web încearcă să ajute proprietarii magazinelor online să înțeleagă cum se comportă clienții. Veți găsi articole, ghiduri și o colecție distractivă de Desene animate. Daniel Waisberg și bloggerii invitați vă ajută să înțelegeți direcționarea și segmentarea, capacitatea de utilizare și optimizarea.

42. Web Analytics World

Web Analytics World

Personalul care a contribuit la acest blog i-a acordat distincția de a SAP top 10 bloguri pentru analiză. Analiza web ar trebui să fie simplă. Este vorba doar de statistici. Dar bloggerii de aici cred că există prea mult hype. Ei fac ca treaba lor să păstreze articolele libere de jargon.

Bloguri de social media

Marketingul cu motoarele de căutare nu mai este modalitatea optimă de promovare a site-ului dvs. de comerț electronic. Astăzi este totul despre rețelele de socializare. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este încă importantă.

Social media amplifică SEO. Adăugă context. Și mai important, permite oamenilor să facă sau să primească recomandări personale. Motoarele de căutare au nevoie de conținut pentru a se clasifica. Social media este o modalitate de a face clienții să creeze conținut pentru dvs..

43. Social Media Examiner

Social Media Examiner

Acest site web are mai mult de 450.000 de abonați. Este o resursă profundă și utilă dacă doriți să știți cum să utilizați rețelele de socializare. Aflați cum să vă conectați cu clienții dvs. de comerț electronic. Există postări zilnice pe site-ul web, precum și podcast-uri zilnice și săptămânale.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg a început acest blog ca o modalitate de a colecta informațiile pe care le împărtășește ca vorbitor, trainer și autor. Peg lucrează cu Guy Kawasaki la strategia de marketing socială. De asemenea, are 1,2 milioane de urmăritori pe Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest și YouTube. start aici dacă este prima noastră vizită.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Acest blogger premiat este un specialist în marketing digital, vorbitor și autor. Articolele ei oferă sfaturi despre cum să gestionezi marketingul digital și de intrare în timp ce încerci să conduci o afacere. Rebekah îi place să creeze foi de înșelăciune și liste. Începeți cu mesajele propuse pentru a citi pentru a obține un gust al site-ului ei.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari este adesea denumită „regina Facebook-ului”. Forbes o enumeră ca un influencer al puterii în social media. Mari doar bloguri despre Facebook. Dar, site-ul social media are 1,6 miliarde de utilizatori activi. Sunt multe de spus despre Facebook. Pe pagina principală există un ghid de navigare pe categorii. Te va ajuta să ajungi la întrebarea ta arzătoare de pe Facebook. Mari are probabil un răspuns.

47. Tendințele lui Jenn

Tendințele lui Jenn

Jenn Herman a devenit un expert recunoscut în marketingul Instagram. Blogul ei a câștigat multe premii în social media. Iată părerile despre postările lui Jenn. Nu sunt scurte. Nu-și cere scuze pentru asta. Jenn crede că ai meritat informații clare și detaliate despre marketingul Instagram.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst și echipa sa oferă asistență generoasă de sfaturi și informații gratuite. Intrați aici pentru a afla mai multe despre trafic, implicare, conversie și conținut. Toate postările oferă sfaturi despre cum să folosești social media pentru a-ți promova site-ul.

49. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social este o companie care ajută întreprinderile să comunice cu clienții lor. Aceștia numără Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram printre clienții lor. Blogul este o colecție de materiale atât despre Sprout Social, cât și despre social media în general. Nu lăsați bara de navigare din partea de sus a paginii principale să vă păcălească. Fiecare dintre cei mai importanți trei subiecți trage în jos pentru a dezvălui sub-categorii mai profunde.

50. SocialMouths

SocialMouths

Ce este nevoie pentru a avea succes online? Despre asta scrie Francisco Rosales pe blogul său. Articolele sale se referă la blogging, social media, trafic web, marketing și conversie. Francisco scrie el singur postările, iar el stropește observații personale cu umor sincer.

51. Pamorama

Pamorama

Conținutul ei este sindicat prin Yahoo și Mediabistro. Forbes s-a clasat pe locul 24 pe lista sa cu primii 50 de influenți ai puterii media. Pam Dyer folosește blogul ei pentru a ajuta cititorii să își optimizeze mărcile și să-i angajeze pe utilizatori cu social media. Ea își clasifică articolele cu un nor de cuvinte din partea de jos a paginii principale.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary este un irlandez și blogger mândru. El scrie pentru a-i ajuta pe alții să folosească media socială pentru a-și promova site-urile web. Site-uri, cum ar fi Huffington Post, adună adesea cele mai preferate postări de pe blogul său. Ian se lipește de patru subiecte principale. sunt marketing de continut, social media, Analytics, și automatizare marketing. Linkurile se află în partea de sus a paginii sale principale.

Bloguri de e-mail marketing

Marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le ai pentru a crește vânzările. Puteți personaliza mesajul și oferta. Puteți segmenta utilizatorii în funcție de comportamentul țintă. Puteți chiar să testați ofertele de marketing pentru a vedea care sunt cele mai bune răspunsuri.

Marketingul prin e-mail vizează clienții. Este rentabil și măsurabil. Obțineți aceste beneficii doar dacă o faceți bine. Citiți cum o fac alții.

53. Contact constant

Contact constant

Acest blog este condus de una dintre cele mai populare companii de marketing prin e-mail din lume. Articolele se încadrează în trei domenii. Consiliere de marketing vă oferă o imagine generală asupra tendințelor de marketing prin e-mail. Biblioteca de resurse categoria te ajută să găsești orice articol, ghid sau video pe site. Verifică seminarii & Instruire categoria pentru seminarii online și locale.

54. Remarkety

Remarkety

Cei trei fondatori ai platformei software de marketing bazate pe date Remarkety rulează acest blog. Multe dintre postări se concentrează pe software-ul companiei. Există suficiente articole despre teoria generală a marketingului prin e-mail pentru ca acesta să merite timp. Începeți cu listarea celor mai populare postări. Se află în partea dreaptă sus a paginii principale.

55. Monitor de campanie

Monitor de campanie

150.000 de companii folosesc acest software de marketing prin e-mail pentru a trimite peste un miliard de e-mailuri lunare. Blogul companiei este un depozit de sfaturi de la ei și de la clienții lor. Începeți cu Cum să categoria din navigarea de sus.

56. Răspuns vertical

Răspuns vertical

Această companie de software folosește blogul lor pentru a ajuta clienții să îmbunătățească campaniile de marketing prin e-mail. Infografiile și tutorialele transformă ideile complexe în instrumente utile. Navigarea bazată pe categorii în partea dreaptă a paginii de pornire simplifică găsirea oricărui subiect.

57. MailChimp

MailChimp

Peste 10 milioane de oameni folosesc acest software pentru a proiecta și trimite 600 de milioane de e-mailuri în fiecare zi. Blogul prezintă articole despre cum puteți obține cele mai bune rezultate de la MailChimp. Este ușor să extrageți sfaturile de marketing prin e-mail din articolele pe care le utilizați cu alte programe software.

Bloguri SEO

Este un fapt al vieții. Google este modul în care oamenii caută. 60% din clicuri trec la primul rezultat. Veți concura cu peste un milion de site-uri web pentru restul de 40% din clicurile respective. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) îți crește clasamentul în rezultatele căutării. Dacă nu o faceți, concurenții dvs. vor.

Spre deosebire de alte tipuri de eforturi de marketing, SEO are un efect permanent. După ce obțineți un clasament de vârf, este dificil ca un alt site web de comerț electronic să îl scoată.

58. Blogul oficial al Google

Blogul oficial al Google

O modalitate de a crește clasamentul motorului de căutare este să adăugați conținut relevant pentru site-ul dvs. web. Google își urmează sfaturile cu acest blog. Acesta oferă informații despre produsele Google, tehnologie și cultura companiei. Veți afla mai multe despre Google și este un bun exemplu despre cum puteți găsi subiecte pentru a scrie despre blogul dvs..

59. Motorul de căutare

Motorul de căutare

Mat McGee și o echipă de scriitori adaugă zilnic conținut nou pe acest site web condus de blog. Articolele ating toate disciplinele. Se concentrează pe sfaturi, tactici și strategii pentru a rula programe de marketing de succes. Comutați între cel mai popular, sau Ultimele postări pe pagina principală. Coloana din dreapta de pe pagina principală evidențiază cărți albe, transmisiuni web și rapoarte de cercetare.

60. Blogul Moz

Blogul Moz

Dezvoltatorii acestui software SEO oferă sfaturi, cercetare și ghiduri practice. Este un mix prudent de auto-promovare pentru produsele Moz și informații practice generale. Există peste 350 de pagini de postări pe blog. Utilizați navigarea derulantă din partea de sus a paginii principale din partea dreaptă pentru a găsi ce aveți nevoie.

61. Jurnalul motorului de căutare

Jurnalul motorului de căutare

Loren Baker a fondat acest site web pentru profesioniștii SEO. Împreună cu editorul executiv Kelsey Jones și cu personalul, pun în evidență tendințele și personalitățile importante. Puteți învăța și rețea cu experți de la Google, LinkedIn și Disney. Articolele datează până în 2003.

62. Ceasul motorului de căutare

Ceasul motorului de căutare

Acesta este un loc bun pentru a începe dacă sunteți nou la SEO. Articolele de aici nu fac presupuneri despre nivelul dvs. de cunoaștere. Veți găsi dicționare de termeni și acronime cheie. Multe articole „explicative” vă ajută să înțelegeți cum funcționează SEO.

Bloguri de marketing de conținut

Mai mult conținut pe site-ul dvs. înseamnă mai mult timp petrecut acolo. Mai mult conținut vă oferă, de asemenea, o vizibilitate mai mare în motoarele de căutare. Cu cât veți primi mai mulți vizitatori, cu atât veți genera mai mult trafic de recomandări.

Toate acestea conduc la o reputație îmbunătățită a mărcii. Nu este nevoie decât de dorința de a împărtăși informațiile dvs. cu vizitatorii site-ului. Este un marketing rentabil. Iată câțiva bloggeri cărora le place să împărtășească ce a lucrat pentru ei.

63. Institutul de marketing de conținut

Institutul de marketing de conținut

Joe Pulizzi și personalul său de scriitori împărtășesc informații despre marketingul de conținut de succes. Compania din spatele blogului publică reviste și evenimente anuale de marketing de conținut. Dacă sunteți nou în marketingul de conținut, blogul oferă o listă de ghiduri utile de utilizare. Sunt colectate într-o zonă din partea dreaptă a paginii principale. Începe cu Aceasta.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark folosește blogul său pentru a vă învăța cum să creați ceea ce el numește „conținut online criminal”. El are o părere puternică și nu se teme să spună ce este în mintea lui. Brian dorește să vă ajute să evitați „prostiile corporative nebunești create pentru a completa o pagină web a companiei”. El te învață cum să atragi atenția, să conduci traficul și să îți construiești o afacere.

65. Quicksprout

Quicksprout

Revista Forbes spune că Neil Patel este unul dintre cei mai importanți 10 marketeri din industrie. Revista Antreprenor spune că Neil are una dintre cele mai strălucite 100 de companii din lume. El sfătuiește companii precum Amazon, GM și Viacom. Cumva, mai are timp să scrie acest blog. Și, da, scrie el însuși majoritatea postărilor.

66. Copiați hackerii

Copiați hackerii

Joanna Wiebe și Lance Jones combină abilitățile de redactare și optimizare a ratei de conversie. Rezultatul este un blog care te învață cum să scrii o copie mai convingătoare, credibilă și utilizabilă. Dacă urmați sfaturile lor, puteți crește site-urile dvs. și ratele de conversie prin e-mail.

67. HubSpot

HubSpot

Acest producător de software de marketing de intrare ajută site-urile să convertească oportunitățile și să crească veniturile. Peste 15.000 de companii folosesc HubSpot pentru social media, e-mail, SEO și automatizare de marketing. O echipă de scriitori contribuie zilnic la articole în trei categorii principale. Fiecare descompune a lista subiectelor specifice.

Bloguri despre bloguri

Există multe modalități de a conduce traficul către site-ul dvs. de comerț electronic. Blogging-ul este cel mai eficient. De fiecare dată când adăugați o nouă postare pe blog, ați crescut conținutul indexat pe site-ul dvs. web.

Expunerea social media este la fel de importantă ca descoperirea motorului de căutare. Postările de pe blog sunt conținut pe care oamenii îl pot împărtăși pe rețelele de socializare. Un blog stabilește autoritatea. Este posibil să nu vedeți rezultate imediate de pe un blog. Dar rezultatele se compun de-a lungul timpului.

68. ProBlogger

ProBlogger

Majoritatea postărilor de pe acest site sunt ale fondatorului Darren Rowse. Darren nu se teme să aducă lucrări sau să eșueze. Multe dintre articolele sale sunt piese cum ar fi. Ei iau subiecte complicate și le descompun la elemente de bază. Este un sfat simplu și practic. Puteți utiliza pentru a copia succesul lui Darren pe site-ul dvs. web.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow a început acest blog în 2012. Astăzi are o audiență de peste 100.000 de abonați de e-mail. Jon crede că nu ar trebui să fiți impresionat de aceste statistici. De fapt, el consideră că traficul este irelevant decât dacă generează venituri pentru dumneavoastră. Articolele sunt scurte și ușor de înțeles. start aici pentru a profita la maxim de acest blog.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson rulează în prezent acest blog. El și o echipă de scriitori cred că bloggingul poate face mai mult decât generarea de venituri pentru site-ul dvs. web. Ei cred, de asemenea, că blogging-ul poate îți schimbă viața. Zac și echipa sa se bucură de intervievarea altor bloggeri. Au colectat aceste articole într-un singur categorie.

71. Sfaturi zilnice despre blog

Sfaturi zilnice despre blog

Acest site web este un blog despre bloguri profesionale, pentru bloggerii profesioniști. Nu lăsa acest lucru să te sperie dacă abia începi. De fapt, este un loc înțelept pentru a învăța elementele de bază. Mark Zeni și o mică echipă de scriitori oferă zilnic sfaturi despre cum să faceți blog pentru a vă susține afacerea.

Rămâneți la vârf de schimbare

Ritmul inovației se mișcă cu viteză. Schimbările din industria comerțului electronic se produc rapid. Nu necesită mult timp ca baza de cunoștințe să fie depășită. Există o modalitate ușoară de a preveni acest lucru.

Cultivați obiceiul de a fi la curent. Faceți o vizită regulată la unele dintre blogurile despre care ați citit aici. Sau, ușurează-te singur. Cereți-le acestor bloggeri să-și trimită conținutul direct la dvs. Toate au opțiuni de abonament și feed RSS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map