Top 71 blogs e-handelsforhandlere skal læse for at vokse online-salg

At få information online om e-handel er som at prøve at tage en slurk vand fra en brandhane. Det er umuligt at kontrollere strømmen. Du ender med at være gennemvævet med langt mere, end du har brug for. En søgning efter ethvert emne relateret til e-handel kan give dig millioner af resultater.


Hvilke er relevante? Hvis du vil øge dine e-handelsfærdigheder, hvordan ved du, hvilke blogs der er bedst at følge?

Mange e-handelsblogs giver værdifuld information. Men gør det, du læser og lærer at tjene penge? Det er blogs, du vil følge. Start med disse 71 top e-handelsblogger.

Contents

e-handels-forretningsblogs

Du behøver ikke at opfinde hjulet igen, hvis du lige starter et e-handelswebsted. Værdien af ​​at læse e-handels-blogs er at lære, hvordan andre gjorde det. Du kan læse om deres fejl og undgå dem. Du kan lære om deres succeser og kopiere dem. Her er ti blogs, der giver dig handlingsfulde råd.

1. Et bedre limonadestand

Et bedre limonadestand

Richard Lazazzera startede sin blog som en online-e-handelsinkubator. Han skriver om sine oplevelser som iværksætter. Det er hans måde at dele hans viden på. Richard baserer sin autoritet på den tid han brugte hos Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian grundlagde dette websted. Det er et forum for online-butikkejere til at dele deres viden. Hans blog er gratis for alle at læse. Der er endnu mere værdifuld information på hans podcasts. Hvad der gør eCommerceFuel til en stærk ressource er adgangen til de private labels. Disse bidragydere kører e-handelswebsteder med 6- og 7-cifret indtægtsstrømme.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Denne webside har udseendet og følelsen af ​​en online avis. Mens mange blogs er tunge på mening, forbliver indholdet på eCommerce Times neutralt. Tilmeld dig specifikke feeds, så du kan få lige de oplysninger, der betyder mest for dig.

4. ChannelAdvisor

ChannelAdvisor

Du er kommet til det rigtige websted, hvis du vil have måder til at øge synligheden af ​​din online butik. Et personale af forfattere bidrager til bloggen. Der er også gæsteposter fra brancheeksperter. Emner spænder fra anmeldelser af e-handels teknologi til strategiske studier.

5. Praktisk e-handel

Praktisk e-handel

Rådgivning om strategi er stor. Praktiske måder at anvende det på er endnu bedre. Det er det, dette blog-drevne websted handler om. Forsiden af ​​hjemmesiden er en løbende liste over de seneste blogindlæg. Hver artikel er en betænksom kapsel med information. Du læser om en nøglekomponent i det, der gør et e-handelswebsted vellykket.

6. NERD Marketing

NERD Marketing

Drew Sanocki skriver denne blog, og han holder fokus på taktik. Han fortæller dig, hvad der har fungeret for ham og de virksomheder, han rådgiver. Drew har legitimationsoplysninger til at tage backup af hans råd. Han har en kandidatgrad fra Stanford og en bachelorgrad fra Harvard. Hans samling af e-handelsvirksomheder genererede over 100 millioner dollars i 2015.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt kuraterer indholdet på dette websted. Det er en af ​​de 10 mest solgte blogs i Canada. Bloggen er en af ​​de 15 iværksætterblogs, der er værd at læse, ifølge Wall Street Journal. Elasticpath sponsorerer hjemmesiden. Det leverer enterprise e-handelssoftware til verdens førende mærker.

8. Rille

Rille

Personalet i et top digitalt reklamebureau skriver denne blog. Du får deres indsigt i, hvordan de designer e-handelswebsteder til klienter. Lav dette websted til en liste over ressourcer, hvis indgående markedsføring er en særlig interesse.

9. Internetforhandler

Internetforhandler

Du kender måske magasinet med samme navn. Dette er deres online hjem. Månedsmagasinet blev startet i 1999, og dets websted opdateres dagligt. Den brede vifte af e-handelsemner destilleres ned til segmenter i en navigationslinje øverst på hovedsiden.

10. Opstart af e-handel

Opstart af e-handel

Shabbir Nooruddin blogger om hans oplevelse med at køre et e-handelswebsted på et lille budget. Han skriver om sine fejl, og han deler det, han har lært, så andre kan undgå disse fejl. Shabbir har en samling af selvstudier der tager dig trin for trin gennem nogle af hans oplevelser.

e-handelssoftwareplatforme blogs

Softwaren bag et eCommerce-websted er din motor og din penge maker. Hvordan bruger andre disse store eCommerce-softwarepakker? Hvad var nogle af hindringerne, de afslørede? Hvad har deres parret med det for at optimere indtægterne?

Forholdet, du opretter med din softwareudbyder, er kun det første trin. Læsning af e-handelssoftwareleverandørblogs kan armere dig med resten af ​​informationen. Det er en god måde at forstå, hvad der er tilgængeligt.

11. BigCommerce

BigCommerce

Medlemmer af denne førende e-handelsplatform bidrager til en samling af artikler. Indlæg handler normalt om at bruge BigCommerce-softwaren til online butikker. Det meste af informationen er til og om websteder, der bruger softwaren. Der er stadig masser af ting at lære. Tjek Succeshistorier indlæg til inspiration.

12. Shopify

Shopify

Dette er bloggen til et af de største navne inden for eCommerce-software. Hjemmesiden sorterer information efter medietype og kategori. Dette gør det let at finde podcasts og videoer hvis du er i tilstanden for multimedie.

13. Volusion

Volusion

Der er over 1.500 indlæg at læse på dette websted. Bidragyderne leverer et afbalanceret udvalg af artikler. Der er værdi for ejere og iværksættere af små virksomheder. Dette er også stedet at kigge efter kommende webinarer. Som du måske forventer, reklamerer meget af indholdet for eCommerce-softwareproducentens produkt.

14. LemonStand

LemonStand

Denne blog holder sig til nyttige artikler om, hvordan man bruger webdesign til at forbedre brugeroplevelsen. Bidragyderne tilbyder råd, der er let at følge. De inkluderer eksempler på, hvad der er bevist, at det fungerer. Artikler kategoriseres eller indekseres ikke. Der er en praktisk søgefelt øverst for at hjælpe dig med at finde emner.

15. Ecwid

Ecwid

Softwaren er ikke en komplet løsning, og virksomheden foretrækker det på den måde. De fokuserer på at være det, de kalder en “add-on butikbygger.” Ecwid-blog-bidragydere deler råd og tip til alle aspekter ved at drive en online butik.

Blogs til konverteringsoptimering

Der er vigtige grunde til, at du skal øge din online butiks konverteringsfrekvens. Denne gruppe af blogs hjælper dig med at forstå formålet. Optimering får dig flere af de rigtige kunder. Det hjælper dig med bedre at vide, hvad de vil have fra din online butik.

Konverteringsoptimering er næsten gratis sammenlignet med søgemaskineannoncering. En stigning på 10% i din konverteringsfrekvens kan gøre forskellen mellem fortjeneste og tab.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja bruger sin salgsoplevelse til at blogge om forretningen med at få flere kunder. Hans løfte er at levere informationer så gode, at du ikke behøver at lede efter meget andet om emnet. Du vil sætte pris på hans indhold, hvis du er fan af kuglepunkter og grafer.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Dette digitale agentur holder sit fokus på konverteringskursoptimering. Bloggen er, hvor de poster og praler om deres succeser. Et flisekort til højre på hovedsiden bryder listen over emner, der er dækket af deres blogindlæg. Alle poster deler konverteringsfrekvensoptimeringstemaet.

18. Konverteringsvidenskab

Konverteringsvidenskab

Brian Massey og Joel Harvey blogger om at hjælpe onlinebutikker med at øge deres konverteringsfrekvens. De støtter artikler med forskningsstatistikker og data. Brian og Joel er aktive talere. Mange af deres præsentationer er tilgængelige på webstedet som webinarer eller podcasts.

19. Eksperter for konverteringsfrekvens

Eksperter for konverteringsfrekvens

Ben Jesson og Karl Blanks har arbejdet med optimering af konverteringsrater siden 2006. De har konsulteret virksomheder som eBay, BMW, AT&T og Hilton-hoteller. Deres professionelle tjenester kan være ude af dit budget. Denne blog tilbyder gratis og nyttige råd og information.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Brødrene Bryan og Jeffery Eisenberg skrev Test altid, såvel som andre bestsellers. De skriver deres egne indlæg. Undertiden er artiklerne lange og dækker flere emner. Andre gange har de korte opslag om nyt produkt eller service, de vil anbefale.

21. VWO

VWO

Paras Chopra og Sparsh Gupta skriver om konverteringskursoptimering. De blogger også om at bruge deres Visual Website Optimizer software. De inviterer gæstebloggere til at dække emner uden for deres ekspertise. Webstedet tilbyder artikler og webinarer. Brug kategorienavigering til højre på hovedsiden for at arbejde hurtigt med at finde det, du har brug for.

22. Optimizely

Optimizely

Optimizely-softwaren kører websteds- og mobil A / B-test til din online butik. Bloggen handler om Optimizely, men der er rig information om, hvordan man nærmer sig test. En samling af casestudier viser dig, hvordan nogle af deres større kunder har brugt A / B-test til at øge konverteringen.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash er en af ​​pionererne inden for optimering af konverteringsfrekvensen. Han skrev bestselling Optimering af destinationsside Book, og han taler på branche-konferencer over hele verden. Tim og hans firma opretholder denne blog som et sted at dele indsigt og opdagelser. Du finder indlæg, der går helt tilbage til 2006.

Betal-pr-klik-blogs (PPC)

Organisk søgning kan tage et stykke tid at vise resultater. Pay-per-click (PPC) kan generere øjeblikkelige resultater. Du betaler kun, når en interesseret klikker, og du indstiller et budget, så du kan kontrollere omkostningerne.

Men der er stadig ting, du skal passe på, hvis du lige er begyndt. Du har brug for en solid strategi. Selvom det er et kontroversielt emne, elsker bloggere at skrive om det. Du kan lære og drage fordel af, hvad de har at sige.

24. PPC Hero

PPC Hero

Hanapin Marketing er specialiseret i PPC. De udgiver denne blog for at dele nyheder om deres klienter. Agenturets kontoadministratorer skriver hvert indlæg. Emnerne dækker nyheder om branchen samt casestudier og tutorials. Kategorien Ressourcer holder ajourførte oplysninger om søgemaskiner PPC bedste praksis.

25. Inde i AdWords

Inde i AdWords

Dette er Googles officielle blog til nyheder, tip og information om AdWords. Dit første stop på dette websted skal være at downloade deres guide til bedste praksis. Du kan også abonnere til Googles månedlige nyhedsbrev. Det er en god måde at holde sig opdateret med officielle tip, tjeklister og videoguider.

26. PPCChat

PPCChat

Det handler om sociale medier i dag, og denne blog er et bevis. Her finder du udskrifter af ugentlige Twitter-chats. De sker tirsdage kl. 12 EST, og emnet handler om alle ting PPC. Opfølgninger og opdateringer bliver sendt til Twitter ved hjælp af #PPCChat-hashtaggen.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio leverer programmatiske marketingløsninger til agenturer og små virksomheder. Virksomheden bruger sin software til at hjælpe websteder med at få bedre kampagneresultater. Nogle områder af deres blog reklamerer for Acquisio. Andre artikler tilbyder generel PPC rådgivning og teknikker. Du behøver ikke at være en Acquisio-kunde for at finde værdi her.

28. WordStream

WordStream

Denne virksomheds software hjælper dig med at tage gætterne ud af valg af PPC-søgeord. Medarbejdere og gæsteforfattere bidrager med artikler. Læs om PPC’s bedste praksis, nøgleord og optimering af konverteringsfrekvens. Webstedet har også et gratis Google Adwords præstationsgrader. Det kan analysere effektiviteten af ​​din konto.

29. Clix

Clix

Dette er bloggen til et digitalt bureau, der administrerer PPC-kampagner. Medlemmer af virksomheden samler og deler nyheder om de bedste søgemaskiner. Du finder tip til, hvor trends kan tage PPC-reklame næste. Ugentlige roundups fremhæver blogindlæg, der er værd at læse fra andre sider.

30. Bing-annoncer

Bing-annoncer

Den næst mest populære søgemaskine på planeten opretholder en blog. Ja, det handler mest om, hvordan man får bedre placering af søgemaskiner på Bing. Men der er også mange generelle artikler om SEO, SEM og PPC. Brug rullemenuen til at finde specifikke emner. Du kan filtrere artikler for at finde PPC-tip, der er nyttige til al søgning i søgemaskiner.

31. Certificeret viden

Certificeret viden

Brad Geddes kører denne blog som en måde at uddanne folk om PPC bedste praksis og principper. Noget af indholdet er kun tilgængeligt for premiummedlemmer. Der er også et privat forum, du kan forhåndsvisning med en gratis prøveversion. Resten af ​​bloggen er tilgængelig for alle. Find de nyeste PPC-artikler og oplysninger, der er anført efter dato på hovedsiden.

32. Moz

Moz

Moz har en pakke softwareprodukter til søgemarkedsføring og analyse. Personalet skriver om PPC og poster artikler på deres blog. Brug rullemenuen øverst til højre for at finde specifikke artikler. De seneste indlæg om PPC er på hovedsiden.

Web Analytics-blogs

Den eneste måde at gøre noget bedre på er at undersøge dens virkning. Det er hvad webanalyse gør for dig. Data, du indsamler, giver dig indsigt i, hvem der besøger dit websted. Det fortæller dig, hvad der griber deres opmærksomhed.

Analysen hjælper dig med at identificere, hvilke ting der vil have den største indflydelse på salget. Det er vigtigt at vide. Mindre end 0,01% af dine kunder gider at kontakte dig, hvis de ikke kan lide eller har et problem med dit websted.

33. Analytics NINJA

Analytics NINJA

Yehoshua Coren startede denne blog for at bringe internetmarkedsanalyse til et bredere publikum. Det var den rigtige timing. Verden var klar til at bygge millioner af e-handelswebsteder. Artiklerne på webstedet dækker tekniske emner på naturlige måder.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Denne blog har et næsten eksklusivt fokus på Google Analytics. Medlemmer af virksomheden poster artikler. Caleb Whitmore grundlagde det i 2009. Hvis du vil opdatere dig selv, skal du bruge Analytics Roundup direkte link på hovedsiden. Fokus på Google Analytics gør det særligt kategorilink mest værdifulde.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Spekulerer du på, hvordan du skulle forvandle alle disse analysenumre til indsigt? Hvad mener de? Denne blog er en god start. Der er 18 artikelkategorier. Nogle af artiklerne handler kun om Kissmetrics analysesoftware. Det meste af indholdet er generelt, og det er beregnet til at være nyttigt for læserne på ethvert forståelsesniveau. Hvis den er kompleks, vil artiklen fordele den for dig.

36. Analytics Talk

Analytics Talk

Justin Cutroni udgiver denne blog for at dele sin oplevelse som Googles analytiker-talsmand. Han bevæger sig sjældent fra Google Analytics-emnet. Der er meget at vide om dette populære produkt. Justin sorterer sine indlæg i kategorier, som du finder i højre side af hans hovedside.

37. Annielytics

Annielytics

Annie Cushing er ikke bange for at fortælle dig, at hun synes data skal være sexede. Det, hun mener med det, er, at hun ønsker at hjælpe dig med at finde muligheder i dine data, der hjælper dig med at gøre forbedringer. Annies indlæg er korte. Hun nedbryder komplicerede emner. Du kan forstå hendes tilgang til analyse, selvom du er en begynder.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Dette rådgivning indsamler deres råd og information i form af blogindlæg. Næsten hver sætning har ordet “Google” i sig. Hvad ville du forvente? Virksomheden er en Google Analytics-certificeret partner og premium-forhandler. Populære indlæg og favoritter til alle tiders af læsere vises i højre kolonne på hovedsiden.

39. Occams Razor

Occams Razor

Avinash Kaushik har skrevet denne blog siden 2006. Han er en bestsellerforfatter og medstifter af Markedsmotiv. Avinash holder det personligt. Han deler information, og så giver han dig sit perspektiv. Det er sjovt at lære mere om analyse og føle sig som om nogen taler bare til dig.

40. Google Analytics-løsninger

Google Analytics-løsninger

Det er den officielle blog for Google-produktet med samme navn. Det er her du kan gå og finde ud af, hvad Google har i vente til softwaren, når de fortsætter med at udvikle den. Der er syv hovedartikelkategorier. Du finder dem øverst på hovedsiden til højre. Du opfordres til at bruge søgefeltet til at finde specifikke oplysninger.

41. Online adfærd

Online adfærd

Analytics-data understreger adfærd. Kender du og forstår den adfærd? Dette websted søger at hjælpe online-butiksejere med at forstå, hvordan deres kunder opfører sig. Du finder artikler, guider og en underholdende samling af tegnefilm. Daniel Waisberg og gæstebloggere hjælper dig med at forstå målretning og segmentering, brugervenlighed og optimering.

42. Web Analytics verden

Web Analytics verden

Det personale, der bidrager til denne blog, har givet den sondringen mellem a SAP top 10 blogs til analyse. Webanalyser skal være ligetil. Det handler om statistik. Men bloggerne her mener, at der er for meget hype. De gør det til deres job at holde artikler fri for jargon.

Sociale medier blogs

Søgemaskine markedsføring er ikke længere den optimale måde at markedsføre dit websted for e-handel. I dag handler det om sociale medier. Søgemaskineoptimering (SEO) er stadig vigtig.

Sociale medier forstærker SEO. Det tilføjer kontekst. Endnu vigtigere er det, at det giver folk mulighed for at fremsætte eller modtage personlige anbefalinger. Søgemaskiner har brug for indhold for at rangere. Sociale medier er en måde at få dine kunder til at oprette indhold til dig.

43. Social Media Examiner

Social Media Examiner

Dette websted kan prale af mere end 450.000 abonnenter. Det er en dyb og nyttig ressource, hvis du vil vide, hvordan du bruger sociale medier. Find ud af, hvordan du opretter forbindelse til dine eCommerce-kunder. Der er daglige indlæg til webstedet såvel som daglige og ugentlige podcasts.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg startede denne blog som en måde at indsamle de oplysninger, hun deler som taler, træner og forfatter. Peg samarbejder med Guy Kawasaki om strategier for social media marketing. Hun har også 1,2 millioner tilhængere på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest og YouTube. Start her hvis det er vores første besøg.

45. Rebekah Radice

Rebekah Radice

Denne prisvindende blogger er en digital marketingspecialist, taler og forfatter. Hendes artikler giver råd om, hvordan man administrerer digital og indgående marketing, mens du prøver at drive en virksomhed. Rebekah kan godt lide at oprette snyderark og lister. Start med hendes foreslåede must-read-indlæg for at få en forsmag på hendes hjemmeside.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari omtales ofte som “dronningen af ​​Facebook.” Forbes lister hende som en magtpåvirkende på sociale medier. Mari blogger kun om Facebook. Men webstedet med sociale medier har 1,6 milliarder aktive brugere. Der er meget at sige om Facebook. Der er en kategori-navigationsguide på hovedsiden. Det vil hjælpe dig med at komme til dit brændende Facebook-spørgsmål. Mari har sandsynligvis et svar.

47. Jenn’s Trends

Jenn's Trends

Jenn Herman er blevet en anerkendt ekspert inden for Instagram-marketing. Hendes blog har vundet mange priser på sociale medier. Her er tanken om Jenns indlæg. De er ikke korte. Hun undskylder ikke det. Jenn mener, at du fortjente klare, detaljerede oplysninger om Instagram-marketing.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst og hendes team serverer generøs hjælp med gratis rådgivning og information. Gå her for at lære mere om trafik, engagement, konvertering og indhold. Alle indlæg giver tip til, hvordan man bruger sociale medier til at markedsføre dit websted.

49. Spire Social

Spire Social

Sprout Social er et firma, der hjælper virksomheder med at kommunikere med deres kunder. De tæller Twitter, Facebook, LinkedIn og Instagram blandt deres klienter. Bloggen er en samling af materiale både om Sprout Social og sociale medier generelt. Lad ikke navigationslinjen øverst på hovedsiden narre dig. Hvert af de tre vigtigste emner trækkes ned for at afsløre dybere underkategorier.

50. SocialMouths

SocialMouths

Hvad skal der til for at få succes online? Det er, hvad Francisco Rosales skriver om på sin blog. Hans artikler berører blogging, sociale medier, webtrafik, marketing og konvertering. Francisco skriver indlægene selv, og han drysser personlige observationer med ærlig humor.

51. Pamorama

Pamorama

Hendes indhold syndikeres via Yahoo og Mediabistro. Forbes rangerede hendes nr. 24 på sin liste over top 50 mediepåvirkningere i medierne. Pam Dyer bruger sin blog til at hjælpe læsere med at optimere deres mærker og engagere brugere med sociale medier. Hun kategoriserer sine artikler med en word sky nederst på hovedsiden.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary er en stolt irsk og blogger. Han skriver for at hjælpe andre med at bruge sociale medier til at markedsføre deres websteder. Websteder som Huffington Post henter ofte sine mest foretrukne blogindlæg. Ian holder sig til fire hovedemner. De er indholdsmarkedsføring, sociale medier, analytics, og marketing automatisering. Links er øverst på hans hovedside.

E-mail marketing blogs

E-mail-marketing er et af de bedste værktøjer, du har for at øge salget. Du kan tilpasse beskeden og tilbuddet. Du kan segmentere brugere baseret på målopførsel. Du kan endda teste markedsføringstilbud for at se, hvilke der får det bedste svar.

E-mail-marketing målretter kunder. Det er omkostningseffektivt og målbart. Du får kun disse fordele, hvis du gør det rigtigt. Læs hvordan andre gør det.

53. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Denne blog drives af et af de mest populære e-mail-marketingfirmaer i verden. Artiklerne falder ind i tre områder. Markedsrådgivning giver dig en generel oversigt over tendenser til e-mail-marketing. Det Ressource Library kategori hjælper dig med at finde enhver artikel, guide eller video på webstedet. Tjek Seminarer & Uddannelse kategori for online og lokale seminarer.

54. Remarkety

Remarkety

De tre grundlæggere af den bemærkelsesværdige datadrevne marketing-softwareplatform driver denne blog. Mange af indlægene fokuserer på virksomhedens software. Der er nok artikler om den generelle teori om e-mail-marketing til at gøre det værd at være din tid. Start med listen over de mest populære indlæg. Det er på øverste højre side af hovedsiden.

55. Kampagnemonitor

Kampagnemonitor

150.000 virksomheder bruger denne e-mail marketing software til at sende over en milliard månedlige e-mails. Virksomhedens blog er et lager af tip fra dem og fra deres kunder. Start med Hvordan kategori i den øverste navigation.

56. Lodret respons

Lodret respons

Denne softwarevirksomhed bruger deres blog til at hjælpe kunder med at forbedre e-mail-marketingkampagner. Infografik og tutorials forvandler komplekse ideer til nyttige værktøjer. Kategoridrevet navigation til højre på hjemmesiden gør det nemt at finde ethvert emne.

57. MailChimp

MailChimp

Mere end 10 millioner mennesker bruger denne software til at designe og sende 600 millioner e-mails hver dag. Bloggen indeholder artikler om, hvordan du får de bedste resultater fra MailChimp. Det er let at hente e-mail-marketingrådgivning fra artiklerne til brug med anden software.

SEO-blogs

Det er en kendsgerning om livet. Google er sådan, hvordan folk søger. 60% af klikene går til det første resultat. Du konkurrerer med over en million andre websteder for de resterende 40% af disse klik. Søgemaskineoptimering (SEO) øger din placering i søgeresultater. Hvis du ikke gør det, gør dine konkurrenter det.

I modsætning til andre typer marketingindsats har SEO en permanent effekt. Når du først har fået en toprangering, er det vanskeligt for et andet e-handelswebsted at fjerne det.

58. Den officielle blog fra Google

Den officielle blog fra Google

En måde at øge din placering af søgemaskiner på er at tilføje indhold, der er relevant for dit websted. Google følger sine råd med denne blog. Det giver indsigt i Googles produkter, teknologi og virksomhedens kultur. Du lærer mere om Google, og det er et godt eksempel på, hvordan du finder emner at skrive om til din blog.

59. Søgemaskine Land

Søgemaskine Land

Mat McGee og et team af forfattere tilføjer dagligt nyt indhold til dette blog-drevne websted. Artikler berører alle discipliner. De fokuserer på tip, taktik og strategier for at køre vellykkede marketingprogrammer. Skift mellem mest populære, eller den seneste indlæg på hovedsiden. Den højre kolonne på hovedsiden fremhæver hvidbøger, webcasts og forskningsrapporter.

60. Moz-bloggen

Moz-bloggen

Udviklerne af denne SEO-software tilbyder rådgivning, forskning og vejledninger. Det er en fornuftig blanding af selvpromovering for Moz-produkter og generel praktisk information. Der er over 350 sider med blogindlæg. Brug rullemenuen øverst på hovedsiden til højre for at finde, hvad du har brug for.

61. Søgemaskinejournal

Søgemaskinejournal

Loren Baker grundlagde dette websted for SEO-fagfolk. Sammen med den udøvende redaktør Kelsey Jones og medarbejderne belyser de vigtige tendenser og personligheder. Du kan lære og samarbejde med eksperter fra Google, LinkedIn og Disney. Artikler går helt tilbage til 2003.

62. Søgemaskineur

Søgemaskineur

Dette er et godt sted at starte, hvis du er ny med SEO. Artiklerne her antager ingen antagelser om dit videniveau. Du finder ordbøger over nøgleord og akronymer. Mange “forklarende” artikler hjælper dig med at forstå, hvordan SEO fungerer.

Blogs om indholdsmarkedsføring

Mere indhold på dit websted betyder mere tid der. Mere indhold giver dig også større synlighed i søgemaskiner. Jo flere besøgende du får, jo mere henvisningstrafik genererer du.

Alt dette fører til et forbedret ry-omdømme. Alt det kræver er en vilje til at dele din indsigt med besøgende på websitet. Det er omkostningseffektiv markedsføring. Her er nogle bloggere, der elsker at dele, hvad der har fungeret for dem.

63. Content Marketing Institute

Content Marketing Institute

Joe Pulizzi og hans forfatterpersonale deler information om vellykket indholdsmarkedsføring. Virksomheden bag bloggen udgiver magasiner og årlige begivenheder med indholdsmarkedsføring. Hvis du er ny inden for indholdsmarkedsføring, tilbyder bloggen en liste over værdifulde vejledninger, der skal bruges. De er samlet i et område til højre for hovedsiden. Start med denne.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark bruger sin blog til at lære dig, hvordan du opretter det, han kalder “killer online-indhold.” Han har en stærk mening, og han er ikke bange for at sige, hvad der er hans mening. Brian ønsker at hjælpe dig med at undgå “intetsigende virksomhedsdyr, der er oprettet for at udfylde en virksomheds webside.” Han lærer dig hvordan man kan tiltrække opmærksomhed, drive trafik og opbygge en virksomhed.

65. Quicksprout

Quicksprout

Forbes Magazine siger, at Neil Patel er blandt branchens top 10 marketingfolk. Entreprenør Magazine siger, at Neil har et af de 100 mest strålende virksomheder i verden. Han rådgiver virksomheder som Amazon, GM og Viacom. På en eller anden måde har han stadig tid til at skrive denne blog. Og ja, han skriver de fleste af indlægene selv.

66. Kopier hackere

Kopier hackere

Joanna Wiebe og Lance Jones kombinerer copywriting og optimering af konverteringsfrekvens. Resultatet er en blog, der lærer dig, hvordan du skriver en mere overbevisende, troværdig og brugbar kopi. Hvis du følger deres råd, kan du øge dit websteds- og e-mail-konverteringsfrekvens.

67. HubSpot

HubSpot

Denne producent af indgående marketingsoftware hjælper websteder med at konvertere kundeemner og øge indtægterne. Over 15.000 virksomheder bruger HubSpot til deres sociale medier, e-mail, SEO og marketingautomation. Et team af forfattere bidrager med daglige artikler til tre hovedkategorier. Hver nedbryder a liste over specifikke emner.

Blogs om blogging

Der er mange måder at føre trafik til dit eCommerce-websted. Blogging er det mest effektive. Hver gang du tilføjer et nyt blogindlæg, har du øget det indekserede indhold på dit websted.

Eksponering på sociale medier er lige så vigtig som søgemaskinens opdagelse. Blogindlæg er indhold, som folk kan dele på sociale netværk. En blog opretter autoritet. Du ser muligvis ikke øjeblikkelige resultater fra en blog. Men resultaterne blandes over tid.

68. ProBlogger

ProBlogger

De fleste af indlægene på dette websted er af grundlægger Darren Rowse. Darren er ikke bange for at undersøge, hvad der får hans blogindlæg til at fungere eller mislykkes. Mange af hans artikler er how-to-stykker. De tager komplicerede emner og fordeler dem til grundlæggende elementer. Det er enkle og praktiske råd. Du kan bruge til at duplikere Darren’s succes på dit websted.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow startede denne blog i 2012. I dag har den et publikum på over 100.000 e-mail-abonnenter. Jon mener, at du ikke burde være imponeret over disse statistikker. Faktisk mener han, at trafik er irrelevant, medmindre den genererer indtægter for dig. Artikler er korte og lette at forstå. Start her for at få mest muligt ud af denne blog.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson driver i øjeblikket denne blog. Han og et team af forfattere mener, at blogging kan gøre mere end at generere indtægter til dit websted. De tror også, at blogging kan ændre dit liv. Zac og hans team nyder at interviewe andre bloggere. De har samlet disse artikler i en enkelt kategori.

71. Daglige blogtips

Daglige blogtips

Dette websted er en blog om professionel blogging, til professionelle bloggere. Lad ikke dette skræmme dig væk, hvis du lige er startet. Faktisk er det et klogt sted at lære det grundlæggende. Mark Zeni og et lille team af forfattere tilbyder daglige tip til, hvordan man blogger for at støtte din virksomhed.

Forbliver på toppen af ​​ændringer

Innovationshastigheden bevæger sig i hastighed. Ændringer i e-handelsbranchen sker hurtigt. Det tager ikke lang tid, før din videnbase er forældet. Der er en nem måde at forhindre, at det sker.

Dyrk vanen med at holde dig ajour. Besøg regelmæssigt nogle af de blogs, du har læst om her. Eller gør det let for dig selv. Få disse bloggere til at sende deres indhold direkte til dig. De har alle abonnements- og RSS-feedindstillinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map