Shopify-priser: Sammenlign og velg den beste planen for din nettbutikk

Mens eCommerce-programvaremarkedet kan føles litt overfylt, er en av fordelene at selskaper blir tvunget til å prise produktene sine konkurransedyktig. Selv bransjegiganten Shopify er ikke et unntak.


Dette er gode nyheter for kunder som leter etter en virkelig kraftig programvare for innholdsoppretting og butikkadministrasjon, pakket i ett rimelig pakke.

Shopify prisplaner

Sammenligning av Shopify-prisplaner

Shopify tilbyr flere forskjellige prisplaner som er designet for å imøtekomme behovene til forskjellige størrelser.
Kanskje viktigst av alt: de tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode. Du trenger ikke engang et kredittkort for å registrere deg. Dette er vanlig praksis blant programvareselskaper i dag.

Så pass på ethvert produkt som ikke lar deg prøve det først. Hvis en selger ikke lar deg fly før du kjøper, er han ikke så trygg på kvaliteten på løsningen han tilbyr.

Når prøveperioden på 14 dager er oppe, kan du velge riktig prisplan som passer budsjettet og bedriften din.

Shopify Lite – $ 9 / måned

Selv med denne billige, bare bein-planen, får du fremdeles nyte kraften fra Shopify. Det lar deg selge på Facebook og legge til “kjøp” -knapper til alle eksisterende nettsteder. Du kan raskt tjene penger på et nettsted og begynne å selge.

Shopify lysplanløsning for å selge på Facebook

Funksjoner

 • Lag attraktive produktutstillinger på Facebook
 • Legg til “kjøp” -knapper til ethvert nettsted
 • Godta kredittkort på messer og andre arrangementer
 • Lag fakturaer og fakturakunder
 • Automatiske oppdateringer
 • Markedsføringsressurser
 • 24/7 kundestøtte via e-post eller live chat
 • Ubegrensede produktoppføringer

begrensninger

Hovedbegrensningen av Shopify Lite er at det ikke tillater deg å bygge et frittstående nettsted fra bunnen av. Det er virkelig designet for de som allerede har et nettsted og ikke ønsker å bytte. Du kan tenke på det som å legge til en PayPal-knapp på nettstedet ditt.

Shopify planer

Basic Shopify – $ 29 / måned

Neste trinn opp er Basic Shopify. Denne versjonen lar deg opprette et eget, fullt vertssted. Den kommer med alle verktøyene du trenger for å starte en ny virksomhet. Faktisk er det designet og priset med gründere i tankene. Her er noen høydepunkter:

Funksjoner

 • To personalkontoer. Disse kan brukes til å begrense tilgangen til viss informasjon og er nyttige i administrasjonen av nettstedet ditt.
 • Ubegrenset produkter og lagringsplass
 • SSL-sertifikat for sikkerhet og trygge betalinger
 • bloggen
 • Evne til å lage rabattkoder
 • Manuell opprettelse av ordre

Valg for kundesupport

En stor del av Shopifys suksess kan tilskrives deres utmerkede kundeservice. Du kan kontakte support 24/7. Med grunnleggende plan har du en rekke alternativer når det gjelder å kontakte hjelp, inkludert:

 • telefon
 • e-post
 • Live chat
 • Twitter
 • Facebook

Sørg også for å sjekke kunnskapsbasen, FAQ-delen og opplæringen. Sjansene er store for at du vil kunne svare på ditt eget spørsmål. De legger regelmessig ut informative artikler og virker alltid ivrige etter å forbedre brukeropplevelsen.

Shopify avgifter

I tillegg til månedsavgiften er det noen andre kostnader forbundet med å bruke Shopify.

Kredittkortpriser og transaksjonsgebyrer: Med grunnleggende plan betaler du en 2,9% kredittkortsats pluss et gebyr på 30 for for hvert online kjøp. Personlig er kjøpsrentene 2,7%, og tilleggsgebyret faller ned. Hvis du velger å bruke en ekstern betalingsport, er det et transaksjonsgebyr på 2,0%.

Månedlige priser: Til $ 29 per måned er Shopify Basic konkurransedyktig priset. Du vil oppdage at de fleste av de andre store spillerne er i samme ballpark. Shopify er imidlertid en av bare en håndfull som tilbyr ubegrenset produkt og lagring på dette prispunktet.

Valg av kontraktsparing: For å spare penger kan du betale for et år eller to på forhånd. Kjøp en årsplan og spar 10% eller 20% på en toårsplan.

Ekstra kostnader

Ikke glem at du også må kjøpe et domenenavn. Dette er en årlig avgift som vanligvis løper rundt $ 10.

Shopify-butikken gjør det mulig å ha et tilpasset domene

Du kan også finne at du vil utvide butikken din ved å kjøpe spesifikke apper. Selv om disse absolutt ikke er nødvendige, kan de komme til nytte fra tid til annen. Prisene varierer fra en engangsavgift til månedlige abonnementsplaner.

Hvem er grunnleggende plan best for?

Hvis du bare starter virksomheten, tilbyr grunnleggende plan mer enn nok til å hjelpe. Når bedriften vokser, kan det være lurt å oppgradere. Ellers gir Shopify Basic et robust og kraftig verktøy. Du bør ikke møte noen reelle begrensninger når du får butikken i gang.

Shopify – $ 79 / måned

De Shopify plan er for voksende virksomheter som trenger rom for å utvide. Det kommer også med noen mer avanserte e-handelsfunksjoner som vil hjelpe med kundeforhold og forretningsadministrasjon.

Funksjoner:

Alle Shopify Basic-funksjoner, pluss

 • Evne til å lage, selge og godta gavekort
 • Profesjonelle rapporter
 • Forlatt vognutvinning

Valg for kundesupport

24/7 kundesupport er tilgjengelig gjennom:

 • telefon
 • e-post
 • Live chat
 • Twitter
 • Facebook

Shopify kundesupportkanaler

avgifter

Kredittkortpriser og transaksjonsgebyrer: For online-transaksjoner belastes Shopify-kunder med en 2,6% + 30 ₵ kredittkortsats. Hvis kjøp foretas personlig, synker denne satsen til 2,4% + 0 ₵. Hvis du bruker Shopify-betalinger, trenger du ikke å bekymre deg for transaksjonsgebyrer. Tredjeparts gateways kommer imidlertid med et transaksjonsgebyr på 1,0%.

Månedlige priser: For de fleste etablerte virksomheter er $ 79 en nominell avgift. Dette gjelder spesielt med tanke på hvor mye du kan gjøre med denne planen. Det gir mer enn nok til å støtte en polert, profesjonell og voksende virksomhet.

Valg av kontraktsparing: For å spare penger kan du betale for et år eller to på forhånd. Kjøp en årsplan og spar 10% eller 20% på en toårsplan.

Ekstra kostnader: Potensialet for merkostnader er det samme for alle Shopify-planene. Du trenger ikke å kjøpe apper for å ha en fullt funksjonell butikk. Imidlertid kan det hende du opplever at visse apper vil være gunstige for bedriften din.

Priser for apper varierer ganske mye. Sørg for å gjøre forskningen slik at du kan finne den beste avtalen som passer dine behov.
Til slutt, ikke glem kostnadene for et domenenavn. Vanligvis vil et domene koste rundt $ 10 per år.

Hvem er Shopify Plan best for?

Shopify-planen er best egnet for etablerte virksomheter som er fokusert på vekst. Planen inneholder alle funksjonene du trenger for å utvide raskt og tilpasse deg endrede behov.

Advanced Shopify – $ 299 / måned

Selv om den avanserte versjonen av Shopify ikke er helt ubegrenset, kommer den ganske nær. Her er tilleggsfunksjonene som følger med Advanced Shopify-prisplanen:

Funksjoner:

Alle funksjonene i Shopify, pluss

 • 15 stabsregnskap
 • Avansert rapportbygger
 • Frakt i sanntid

Valg for kundesupport

Som med alle Shopify-planene, får kundene førsteklasses service. Du kan søke gjennom kunnskapsbasen eller kontakte en representant direkte. Community forumene er også veldig aktive og hjelpsomme. Til slutt, sørg for å dra nytte av deres e-handelsuniversitet. Denne gratis tjenesten hjelper deg med å forbedre nettstedet ditt og markedsføringsstrategiene.

Kontakt kundesupport gjennom:

 • telefon
 • e-post
 • Live chat
 • Twitter
 • Facebook

avgifter

Kredittkortpriser og transaksjonsgebyrer: Med Advanced Shopify vil du betale en kredittkortsats på 2,4% + 30 ₵ for online kjøp. For kjøp på egenhånd kommer et gebyr på 2,2% + 0 ₵. Som alltid er det ingen transaksjonsgebyrer når du bruker Shopify Payments. For eksterne betalingsportaler, vær forberedt på å betale et transaksjonsgebyr på 0,5%.

Månedlige priser: Advanced Shopify koster 299 dollar per måned. Det er helt klart en plan ment for etablerte virksomheter som trenger en skalerbar løsning.

Valg av kontraktsparing: Spar penger ved å betale for et helt år på forhånd. Shopify tilbyr 10% rabatt på en ettårsplan. Det er en besparelse på over $ 350. Hvis du kjøper en toårsplan, kan du spare nesten $ 1500 med 20% rabatt.

Ekstra kostnader: Enten du kjøper et domenenavn gjennom Shopify eller en annen leverandør som BlueHost, kan du forvente å betale rundt $ 10 i året.

Det kan også være lurt å legge til apper når du utvider nettstedet ditt og krever mer spesifikke funksjoner. Husk at prissetting av apper kan være en engangsavgift eller et månedlig abonnement. Sørg for å gjøre forskningen før du investerer i en app.

Hvem er avansert Shopify Plan best for?

Advanced Shopify er best egnet for store bedrifter som trenger en skalerbar løsning som raskt kan tilpasse seg deres selskap. Det er ment å vokse med virksomheten din og gi deg verktøyene du trenger for å utvide.

Shopify Plus

Shopify Plus er en enterprise-grade programvareløsning for butikker med et høyt volum av transaksjoner. Noen av verdens største merkevarer bruker Shopify Plus til å drive nettbutikkene sine. Det kommer med ubegrenset salg, produkter og båndbredde.

Shopify Plus Plan

Det primære målet er å tilby en rimelig løsning som lar virksomheter fokusere på lansering av produkter og målrette mot nye markeder. De robuste verktøyene gjør det enkelt å administrere butikken din og redusere IT-kostnadene. Dedikert support 24/7 vil også hjelpe deg med å starte butikken raskere

Shopify Plus Begrensninger og krav

Shopify Plus har ingen virkelige begrensninger. For å komme i gang, må du gjøre det kontakt Shopify. De vil lage en tilpasset plan for deg sammen med individualiserte priser.

Hvem er Shopify Plus Plan best for?

LA Lakers og Dodocase er to Shopify Plus-kunder. De kan begge skilte med gjenkjennelige merker og en internasjonal rekkevidde. De er også kjøpmenn med stort volum og unike behov. Shopify Plus er ideell for å håndtere deres behov.

Shopify-priser sammenlignet med deres største konkurrenter

Magento

Magento er et annet stort navn på e-handelsprogramvareplattformer. Den store forskjellen er at Magneto CE er en open source-tjeneste. Dette betyr at det er teknisk gratis. Mennesker fra hele verden bidrar frivillig til å bygge opp programmet ved å lage add-on og apper.

Dessverre kommer gratis med mange strenger festet. For en må du tilby hosting på din egen server. Dessuten må du være ganske erfaren når det gjelder koding. Hvis ett av disse kravene er for tekniske til å håndtere, må du ansette noen til. Det er da kostnadene virkelig begynner å legge seg opp.

Designere og utviklere koster vanligvis mellom $ 100 – $ 250 i timen. Hvis du oppretter et nettsted fra bunnen av, kan timene raskt legge seg opp. Dessuten er ikke alle tilleggsprogrammer gratis. Prisene for utvidelser kan starte på 99 ₵ og gå opp for å nå oppover $ 8000.

Magento tilbyr også svært begrenset kundeservice. Du kan bla gjennom samfunnsfora. I de fleste tilfeller må du imidlertid konsultere personen som oppretter nettstedet ditt. Dette betyr flere timer for å fikse problemer.

For å oppsummere, her er bare noen av merkostnadene:

 • Sikkerhet
 • Domenenavn
 • hosting
 • Designeravgift
 • Utvikleravgift
 • IT-støtte
 • Tillegg og utvidelser

Som du kan se, kan de “gratis” kostnadene til Magneto raskt komme ut av hånden.

Hvem er Magento best for?

Til tross for en heftig oppstartkostnad, tilbyr Magento noen reelle positive. Det er et sofistikert og skalerbart program som lar deg tilpasse nettstedet ditt fullstendig. Prislappen gjør den imidlertid best egnet for mer etablerte selskaper. Suksessrike virksomheter med et bredt publikum og hundrevis av produkter kan ha fordel av Magneto.

BigCommerce

Når det gjelder prisplaner og tilgjengelige funksjoner, ligner BigCommerce nærmest Shopify. Deres standardplan er $ 29,95 per måned. Som Shopify tilbyr det:

 • Ett-klikks installasjon
 • Gratis temaer
 • 15-dagers gratis prøveperiode – ingen kredittkort kreves
 • hosting
 • Sikkerhet
 • Ubegrenset lagring og båndbredde
 • Rask belastningstid
 • Automatiske oppdateringer
 • 10% rabatt når du kjøper et års abonnement på forhånd

Hvem er BigCommerce best for?

Til syvende og sist konkurrerer BigCommerce og Shopify om det samme publikummet. De er begge godt egnet for gründere som starter sin første webside. Valget kan komme til personlig preferanse. Du kan finne at temaet du liker best bare er tilgjengelig på Shopify. Eller kanskje en spesiell funksjon som er unik for BigCommerce.

Heldigvis tilbyr de begge gratis prøvelser. Ta dem begge for et snurr før du tar den endelige avgjørelsen.

Volusion

Volusion er nok en topp plattform. For bare 15 dollar per måned for miniplanen, kan det se ut som en god del. Imidlertid kommer det med mange begrensninger. Du kan bare legge til opptil 100 produkter, og båndbreddehetten er 1 GB. Du vil også bare ha tilgang til online support.

Selv nybegynnere vil sannsynligvis ønske å oppgradere til Plus-planen for $ 35 per måned. Plus Plan-funksjoner inkluderer:

 • Ubegrenset lagring
 • 1000 produkter
 • 3 GB båndbredde
 • Telefonstøtte
 • nyhetsbrev
 • CRM
 • Forlatt vognutvinning

Husk at de fleste planer innen $ 30 kommer med ubegrenset båndbredde.

Den desidert største klagen mot Volusion er deres prissettingsmetoder. Mens de annonserer månedlige abonnementspriser, viser de ikke alle de skjulte avgiftene. Her er en kort liste over priser du kan forvente:

 • SSL-sertifikat – $ 149
 • SSL Certificate Installation (Du kan ikke installere på egen hånd) – $ 99
 • Nytt domene – $ 11.99
 • Båndbredde overskudd – $ 7 per GB
 • Tredjeparts betalingsgebyr – 2,0-3,0% per transaksjon
 • PCI serviceavgift $ 1,83 – $ 3 per måned
 • Fjern koblingen “Powered by Volusion” – $ 25
 • Oppsigelsesgebyr – 99 dollar
 • Månedlig kontingent – 10 dollar

Legg merke til at kostnadene for premium-temaer og tillegg ikke en gang er nevnt. Volusion er en solid plattform, men prisene deres er ikke transparente eller konkurransedyktige.

Hvem er Volusion best for?

I et nøtteskall: erfarne kodere som er klar over ekstra avgifter. Plattformen har ikke en WYSIWYG-redigerer. Du må vite en viss mengde kode for å tilpasse nettstedet ditt. Selv da kan det ikke være verdt prisen. Uventede avgifter kan raskt legge opp. Sammenlignet med Volusion, er Shopify det bedre valget for de fleste.

Vanlige spørsmål om Shopify-planer

 • Kan jeg når som helst oppgradere eller nedgradere planen?
 • Ja! Du kan når som helst endre planen din. Enten du vil kutte kostnader eller oppgradere for flere muligheter, står du fritt til å bytte planer.
 • Kan jeg når som helst si opp abonnementet mitt? Hva er straffene?
 • Du kan enten stenge butikken eller sette den på pause. Hvis du velger å sette den på pause, vil butikken fortsatt være oppe, men kundene vil ikke kunne kjøpe. Det vil også redusere driftskostnadene. Shopify vil holde butikken din live og stoppe for $ 14 / måned.
 • Det er like enkelt å stenge butikken din. Alt det tar noen få klikk, og du kan avslutte kontoen din. Det er ingen straffer for å stenge eller sette butikken på pause.
 • Må jeg oppgi kredittkortinformasjon for en gratis prøveperiode?
 • Nei. Du kan starte din gratis prøveperiode på bare noen få minutter uten å måtte oppgi noen betalingsinformasjon.
 • Hvordan blir jeg fakturert?
 • Shopify belaster kredittkortet ditt automatisk hver 30. dag. Du vil motta en faktura, men du trenger ikke å gjøre noe. Fakturaen inkluderer månedlig avgift sammen med eventuelle transaksjons- og appgebyrer.

Konklusjon om Shopify Prising

Shopify er den desidert mest populære Hosted eCommerce-plattformen. Det gir en robust løsning og rimelige prisplaner. Selv førstegangsentreprenører kan utnytte kraften til Shopify til en fornuftig pris.

Valg av riktig plan avhenger av hvor du er med virksomheten din og hvor raskt du vil vokse. Den gode nyheten er at du kan oppgradere og nedgradere planer etter behov. Det er ganske enkelt ikke mange plattformer der ute som tilbyr den samme kombinasjonen av kostnader, allsidighet og fleksibilitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map