Shopify Plus: Vállalati e-kereskedelmi szoftver áttekintés

Shopify Plus egy hostolt, felhő alapú vállalati e-kereskedelem platform, amelyet nagy mennyiségű online kiskereskedő számára terveztek, akiknek lépést kell tartaniuk ügyfeleik igényeivel. A Shopify Plus méretezhetőséget és rugalmasságot biztosít egy csomagban, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy üzleti tevékenységük kiskereskedelmi oldalára összpontosítsanak, nem pedig annak üzemeltetésének műszaki szükségleteire. A Shopify Plus jelenlegi ügyfelei a Red Bull, a Budweiser és a General Electric.


Shopify Plus e-kereskedelmi platform

A teljes hosztolt SaaS e-kereskedelmi platform áttekintése

Ha van online épülete, vagy éppen épít, és sokkal jobban érdekli az üzlet, mint az online rész; a teljesen üzemeltetett SaaS e-kereskedelem platform lehet, amire szüksége van.

A SaaS a szoftvert mint szolgáltatást jelenti. Ezzel hozzáférést kap az összes üzlet futtatásához szükséges szoftverhez, valamint a számítógépes szerverekhez, amelyeken az e-kereskedelem szoftver futtatásához szüksége van..

Ez havi díjcsomagként jön együtt azokkal az emberekkel, akik a számítógépeket hatékonyan működtetik, az adatok biztonságának megőrzése érdekében frissített biztonságot, valamint a szoftver karbantartását és frissítéseit; Röviden: a technikai online oldal. Ez a szolgáltatás előfizetési szolgáltatásként is ismert, mivel havi díjat fizet.

Az üzletoldalra kell koncentrálnia – az online áruház felállítása, marketing, reklám, ügyfélszolgálat, készletkezelés és minden, ami a kiskereskedelemmel kapcsolatos. Az online részvétel az, hogy frissítse az e-kereskedelem áruházában található weboldalak tartalmát, mindent, amit az ügyfél lát, és hogy ellenőrizze vállalkozásának teljesítményét..

Vállalati e-kereskedelem

A vállalati e-kereskedelem azon kiskereskedőkre vonatkozik, amelyek eladása meghaladja az évi 500 000 dollárt. Néhány e-kereskedelmi szoftvercég ezt a dollárértéket még magasabbra helyezi.

A vállalati szintű kijelölés kulcsa a nagy forgalmú forgalom és a várható erőteljes növekedés. Ezeknek a kiskereskedőknek e-kereskedelmi megoldásra van szükségük, amely gyorsan növekszik velük, és képes kezelni a vállalkozásuk gyakori tüskéit.

Shopify Plus előnyei

A Shopify Pluson futó szőnyeg- és otthoni webhely

Fejlesztés & Karbantartási költségek

Ez egyszerű: minden fejlesztési és karbantartási költség választható. A Shopify Plus csapata gondoskodik az online áruház üzemeltetésének technikai oldaláról – a biztonság, karbantartás, frissítések, a rendszer hatékonysága és az Ön adatainak tárolása mind gondoskodik, és optimalizálva van.

Az ön opcionális fejlesztési költségei akkor jelentkeznek, ha valaki felvételt szeretne vállalni az Ön üzletének a Shopify Plusban történő beállításához vagy átalakításához. Van egy cikksorunk, amelyek azonosítják a Shopify Plus szakértőit, akiket a cég akkreditált, akik ezt megtehetik az Ön számára.

Kiszámítható árképzés

Tudod, hogy mennyibe kerül egy Shopify Plus online áruház futtatása havonta. Havi árazási tervei kiszámíthatók és előre megbeszéltek a társasággal. Nincs rögzített ár, de különféle jelentések jelezték, hogy a kikiáltási ár havi 1200 dollár körül van, és onnan felfelé halad, attól függően, hogy milyen szolgáltatási és forgalmi szintet igényel.

A havi költségek kiszámíthatósága továbbra is fennáll, mivel a Shopify Plus terv nem tartalmaz értékesítési tranzakciós díjat. Természetesen továbbra is meg kell fizetnie a hitelkártya-díjakat, de a Shopify Plusz nem számít fel további díjat.

Hasonlítsa össze ezt a nem üzemeltetett opció kiszámíthatatlanságával, amelyben fizeti a tárhelydíjat, valamint a fizetési átjáró tranzakciós díjait, valamint a fejlesztő valóban kiszámíthatatlan díjait, aki megpróbálja lépést tartani a szoftverváltozásokkal, és ellenőrizze hogy minden együtt működik.

És milyen áron jár nyugodtan az Ön számára érdemes, gondtalan technikai környezet?

A Shopify ingyenes 14 napos próbaverziót kínál amelyhez nem kell megadnia a hitelkártya számát.

Vállalati fokozat jellemzői

A Shopify rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyet elvár egy vállalati e-kereskedelem platformon. Ezek magukban foglalják az automatikus szállítást, a rendelések nyomtatását és a közvetlen adagolást a számviteli, leltár- és más irányítási rendszerekbe.

Néhány a leginkább figyelemre méltó jellemzők a következők:

 • 99,9% szerver üzemidő; 200 terabyte tárhely és több mint 7000 processzormag
 • korlátlan sávszélesség, korlátlan termék- és értékesítési mennyiség
 • 70 fizetési átjáró, beleértve a Bitcoint
 • több mint 1000 alkalmazás az App Store-ban
 • képesség saját alkalmazások és bővítmények létrehozására az API-n és a fejlesztési eszközökön keresztül
 • támogatja a Google Enhanced eCommerce Analytics motorját

Számlavezetés

A Shopify Plus megszünteti a több ügyfélszolgálati csoport tagjaival való csalódást azáltal, hogy kinevezi Önnek saját dedikált fiókkezelőt. Ez a személy az egyetlen kapcsolattartó pontja minden kérdése, aggálya és igénye kapcsán a Shopify Plus üzletében.

Shopify Plus fehér kesztyű szolgáltatás

Fiókkezelője megtanulja vállalkozását és ismeri üzlete történetét. Ezenkívül Önnel fognak együttműködni olyan áruház-testreszabások elvégzésében, amelyek a standard szoftverben nem állnak rendelkezésre.

A Shopify Plus előfizetők hozzáférhetnek a Shopify 24 órás telefonos támogatásához, valamint a Shopify Plus elsőbbségi támogatási telefonszámához és e-mail címéhez..

Az egypontos összpontosítás a hostolt e-kereskedelem platformjának további előnye. A fejlesztői csapatnak csak egy fókusza van – a Shopify Plus egyetlen platformon. Lehet, hogy nem tűnik nagy ügynek, de sok webfejlesztő cég különböző platformon és nyelven működik, ami felosztja idejét, fókuszát és tehetségüket.

A Shopify Plus csapat ideje egyetlen fókuszban van, és nagyon tapasztalattal rendelkeznek abban, amit csinálnak. Ez gyorsabb megoldást és megoldást eredményez a problémáira.

Méretezhető platform

A vállalati e-kereskedelem lényege, hogy támogassa a nagy forgalmú vállalkozásokat, és a számítógépes szervereknek hatékonyan és megbízhatóan kell működniük ezzel. Nem akarod ezt aggódni; attól kell aggódnia, hogy üzleti folyamata és készlete képes-e kezelni ezeket az új ügyfeleket és tranzakciókat.

A Shopify Plus rendelkezik a hardverrel és a támogató infrastruktúrával, amely a nagyszámú e-kereskedelem tranzakciót biztonságosan kezeli minden ügyfelük számára. Egyszerre több százezer tranzakciót tudnak kezelni, megbízhatósági idejük 99,9%.

A Shopify Plus nem korlátozza az értékesítés mennyiségét, a sávszélességet vagy a rendelkezésére álló számos terméket, így csak növekedhet. És nem számít, mennyit növekszik, a webhely nem fog összeomlani.

Integrált és rendkívül testreszabható

Shopify Plus integrációk és testreszabás

Nem kell, hogy a Shopify Plus áruházának elõlapja legyen, mert a sablonokat bármilyen módon testreszabhatja. Ugyanez vonatkozik a funkcionalitásra. A Shopify Plus nem rendelkezik minden olyan eszközzel, amelyet minden ügyfélnek be kell építenie – ez rendkívül nehézkes platformmá tenné.

Szüksége van egy célzott e-mail marketing kampányra vagy az ügyfelek jutalmazási programjára? A Shopify Plus kiterjesztése és integrálása harmadik fél gyártóitól könnyű. A NetSuite és az SAP például könnyen integrálható szoftvert biztosít.

A Shopify Plus áruház funkcióit bővítményekkel is hozzáadhatja, amelyek a fő kódba beillesztett kis darabokat tartalmazzák.

A Shopify Plus App Store-val rendelkezik, és jól választott, több mint 1000 alkalmazás közül választhat. Néhány alkalmazás és bővítmény elég egyszerű ahhoz, hogy telepítse magát, de másoknak fejlesztő segítségére lehet szükségük.

A Shopify Plus kiadta a Scripts programot, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját testreszabási lehetőségeket írjanak a platformhoz. Tehát ha el tud álmodni és megtalál egy fejlesztőt, akkor rendelkezhet a kívánt funkcióval.

Biztonság (PCI-kompatibilis)

A Shopify Plus ugyanolyan szintű biztonságot nyújt, mint a bankok – 1. szintű PCI DSS. Ez a biztonság arany-színvonala. A Shopify Plus folyamatos kockázatértékelést végez adatai és éves helyszíni értékelése alapján.

Az ügyfelek különlegesnek érzik magukat

A szokásos Shopify platform arra irányítja az ügyfeleket, hogy pénzeszközökbe lépjenek a Shopify webtartományában, amely nem rendelkezik az online áruház megjelenésével; anélkül, hogy az üzlet márkajelzése vagy a webhely navigálna. Ez a legjobb esetben zavarja az ügyfeleket, és a legrosszabb esetben megijeszti őket a vásárlás befejezésétől.

A Shopify Plus vásárlói viszont az üzletben maradnak, hogy pénzt fizetjenek, tehát biztonságban vannak és bíznak abban, hogy látják, hogy tőled vásárolnak..

Egy másik módja annak, hogy az ügyfelek különlegessé váljanak, az a sebesség, amellyel meg tudja oldani az üzletével kapcsolatban felmerülő panaszokat vagy problémákat. A fiókkezelőjével való közvetlen kapcsolat ennek elengedhetetlen része, és jelentősen segíthet pozitív vevői élmény megteremtésében a saját ügyfelével.

Többcsatornás értékesítési funkcionalitás

A Shopify Plus segítségével mindenhol eladható

Függetlenül attól, hogy kibővíti tégla- és habarcsüzletét az online birodalomba, vagy átlép egy meglévő online áruházból, több csatornán keresztül történő értékesítés lehetősége gyakran kulcsfontosságú a vállalati szintű vállalkozások növekedéséhez.

A Shopify Plus egy értékesítési pont funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a valós áruházakra mutató linkek létrehozását, így online értékesítést folytathat a fizikai üzletben. Emellett közösségi médiaplatformokon is értékesíthet, például a Facebookon és a Pinterestön, hogy kibővítse marketing elérhetőségét.

Azok a kiskereskedők, amelyek a globális terjeszkedést fontolgatják, érdeklődnek majd a Shopify Plus által kínált több mint 70 különféle fizetési átjáró iránt, ideértve a Bitcoin-ot is, amely lehetővé teszi több földrajzi régióban történő értékesítést..

Marketing barátságosság

Az összes Shopify témához hozzáférhet a Shopify Plus áruház létrehozásához, és minden téma mobilra reagál. Ez azt jelenti, hogy a témák felismerik a mobil eszköz képernyőméretét, és a saját méretüket beállítják. Ez minden ügyfelének és a keresőmotoroknak jó, akik a keresési eredményeket elsőbbséget élvezik a funkcióval rendelkező webhelyek számára.

A Shopify Plus célja, hogy megkönnyítse a marketingszakemberek életét. Az üzlet ügyféloldali oldalának létrehozása és frissítése egyszerű és érthető, minden, amire szükség van, az irányítópulton elérhető..

A színfalak mögött ugyanolyan egyszerű az elemzés futtatása, hogy összegyűjtse a látogatások és konverziók statisztikáit, valamint az értékesítési adatokat; és a jelentések változatos választékával rendelkezik.

Nemzetközi telepítés

Sok vállalati szintű e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás lép be a globális piacra, és a Shopify Plus ezt megkönnyíti. A nemzetközi marketing beépített funkciói között szerepel a földrajzi célzás, a nyelv és a pénznem eszköze.

Shopify Plus hátrányok

API vagy egyéni háttérbeli korlátozások

Bármely hostolt platformon mindig korlátozásokba ütközik a végrehajtható változtatásokkal kapcsolatban. A Shopify Plus nagymértékű testreszabást kínál az ügyfelek felé nézve, de korlátozottan képes a háttér módosítására. Nincs hozzáférése az FTP-hez vagy az adatbázishoz – mindennek a felhasználói felületen vagy az API-n keresztül kell mennie.

Ha például egy adott készlet-szolgáltatót használ, és a szoftver nem könnyedén integrálódik a Shopify Plus-hoz, fejlesztőt kell felvennie, aki keményen dolgozik az integráció működésében..

Platformzár

Miután kifejlesztette a Shopify Plus üzletét, vagy ott áttelepítette a Shopify áruházát, bezáródik, bármi történik a Shopify társasággal. Ha úgy dönt, hogy áruházát valahová máshova köti, csak azokat az információkat veheti igénybe, amelyeket a Shopify Plus exportálhat.

Valójában az összes adat, de mégsem ugyanaz, mint hozzáférés az FTP-hez és a saját szerveren lévő összes adatbázishoz.

A házon belüli tapasztalatokat is ki kell dolgoznia a Shopify Plus használatával kapcsolatban. Az üzlet testreszabása és karbantartása megköveteli, hogy valaki megtanulja a Shopify Plus hátrányait, és fejlesszen ki néhány platformspecifikus tudást. A Shopify a saját kódolási nyelvét, a Liquid-t használja, így a HTML vagy a CSS ismerete itt nem segít.

Korlátozott kedvezményes opciók

Ez korlátozza az árengedményeket az online áruházban. Kedvezményt csak egy feltételre állíthat be egyszerre: kollekcióra vagy termékre, vagy árra. Például nem engedhet le 10% -ot az összes, 20 USD feletti elemre. Attól függően, hogy hány vágást szándékozik ajánlani, és hogyan kívánja azokat strukturálni, ez komoly aggodalomra adhat okot.

Shopify Plus versenyzők

Shopify Plus és Magento Enterprise

A Shopify Plus és a Magento Enterprise Edition közvetlen versenytársak a vállalati e-kereskedelem területén. A fő különbség az, hogy a Shopify Plus egy hostolt megoldás, és a Magento Enterprise önálló, így a weboldal tárhelyszolgáltatásának megtalálnia kell a szoftvert az Ön számára.

Frissítsen a Shopify Plus e-kereskedelem platformjára

A Magento egy hostolt verziót is kínál, a Magento Enterprise Cloud Edition terméket. Ez a platform ugyanazt a kódbázist használja, és ugyanolyan rugalmasságot biztosít, mint a Magento.

Mind a Shopify Plus, mind a Magento Enterprise PCI biztonsági kompatibilis, 1. szintű PCI DSS tanúsítvánnyal. A fő különbség az, hogy hostolt platformként a Shopify Plus csapata gondoskodik a biztonságról.

A Magento felelőssége az adatbiztonság fenntartása, és az abban szereplő minden esetleges megsértés az Ön aggodalma és felelőssége. Időt és erőfeszítést igényel ezek ellenőrzése és kijavítása, nem is beszélve az összes gondról.

Az online áruház frissítésének egyszerűnek és egyértelműnek kell lennie. A termékleírásoknak, a weboldal másolatának szerkesztésének, az ügyfél-űrlapok és az összes többi, az ügyfelekkel szembeni tartalom hozzáadásának helyesnek és időszerűnek kell lennie.

Ezenkívül elemzésre van szüksége ahhoz, hogy nyomon tudja követni az értékesítéseket, hogy milyen az átváltási arányok, hogyan működnek a közösségi média kampányai, és rengeteg egyéb marketing információval.

A Shopify Plus segítségével mindezekhez a funkciókhoz hozzáférhet az adminisztrációs panelen. A Magento Enterprise ezeknek a funkcióknak nem tartozik alapértelmezésként, bár hozzáadhatja azokat kiterjesztésekkel vagy létrehozhat saját. A Magento Enterprise azonban az áttétel vagy kapcsolt vállalkozás marketingjének kiterjesztésével rendelkezik.

A keresőmotor optimalizálása az online kiskereskedelem gyakran figyelmen kívül hagyott része. Az összes vásárlás több mint egyharmada a kezdeti internetes keresésekből származik. A 2. és most a 2.1-es verzió bevezetésével a Magento Enterprise hasonló a Shopify Plus-hoz, a SEO-hoz.

Mindkét platform elegendő eszközt biztosít a nem megfelelő SEO-hoz, beleértve az integrált blog és a társadalmi megosztás gombjainak lehetőségét is.

A szállítás kulcsa minden online üzletnek, és mind a Shopify Plus, mind a Magento Enterprise integrálódik a legtöbb nagy szállítással kapcsolatos aggodalomhoz, ideértve az USPS-t is. A Shopify Plus azonban nem kötődik a DHL-hez.

Mivel a Magento Enterprise egy saját üzemeltetésű platform, a támogatás és az alkalmazások nélkülözhetetlenek a felhasználók sikeréhez. A fórum moderátorok és közreműködők, valamint az alkalmazásokat és bővítményeket író fejlesztők egy erős globális közösséggel rendelkeznek.

A Shopify Plus egy több mint 1000 harmadik féltől származó alkalmazást tartalmazó üzlettel rendelkezik, valamint egy nagyon erős ügyfélszolgálati csapattal, amelyhez elsőbbséget élvez.

Shopify Plus és BigCommerce Enterprise

Áttelepítse a meglévő BigCommerce áruházát a Shopify Plus szolgáltatásba

A BigCommerce a Shopify egyik fő versenytársa az üzemeltetett, felhőalapú, e-kereskedelem területén. A BigCommerce Enterprise azonosítja magát a kiskereskedelmi vállalkozásokkal, amelyek évente legalább 1 millió dollárt realizálnak. Ügyfeleik között szerepel a Toyota, a Gibson és a Payless Shoesource.

Mind a Shopify Plus, mind a BigCommerce Enterprise irányítópultjai a megfelelő szabványos e-kereskedelmi platformon alapulnak – és ezek mindkettő könnyen kezelhető. (Lásd a Shopify és a BigCommerce véleményeinket.)

Mindkét platform olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egyenesen a dobozból származnak, és végrehajtásuk egyszerű. A Shopify Plus saját, Liquid néven használt kódnyelvét használja, és ennek tanulmányozási görbéje szerepel a műszakilag hajlamos számára történő felvételnél. A közelmúltban a BigCommerce Enterprise sablonjainak szerkesztése panaszt vonzott, de az új Stencil témaszerkesztő leegyszerűsíti a folyamatot.

A Shopify Plus és a BigCommerce Enterprise hasonló funkciókkal rendelkezik, korlátlan sávszélességgel és méretezhetőséggel, valamint 99,99% -os rendelkezésre állással. Mindkettő lehetővé teszi több csatornán történő értékesítést, és mindkettő dedikált fiókkezelőt biztosít, bár a BigCommerce Enterprise-nál ez a szolgáltatás külön díjat számít fel.

A Shopify Plus továbbfejleszti forgalmi alkalmazásával a korábbi ügyfelek fájdalommentes átadását az új Shopify Plus platformra anélkül, hogy a SEO-ba esne. Mindkét vállalati platform nyer az integrált egyoldalas pénztárral.

A Shopify Plus meglehetősen karcsú alapvető platformmal rendelkezik, de a funkcionalitást és a funkciókat az alkalmazás-áruházban elérhető, több mint 1000 alkalmazás választékával bővítheti. A BigCommerce Enterprise 265 alkalmazást kínál, de ezek mindent tartalmaznak, amire szüksége van.

Ha szüksége van valamire, amit nem talál, mindkét platform hozzáférést biztosít az API-n keresztül a fejlesztők számára az új alkalmazások létrehozásához.

Az összes weboldal-téma a Shopify Plus és a BigCommerce Enterprise segítségével mobilra reagál. A BigCommerce Enterprise további témákat választhat, ha megszámolja az egyes témákhoz tartozó lehetséges különféle változatokat.

A fizetés-feldolgozási átjárók aggodalomra adhatnak okot, ha globális piacra lép. A Shopify Plus 70 fizetési processzorral lefedi a világot, a BigCommerce Enterprisenak pedig csak 38-a van – de ez elég lehet neked.

Következtetés

Ki számára ajánlott a Shopify Plus?

Javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a Shopify Plusra, ha olyan kiskereskedő, aki online boltot akar, és:

 • van egy nagy és növekvő kiskereskedelmi üzlet (tégla-és habarcs vagy online)
 • évente legalább 500 000 dollár értékesítéssel rendelkezik
 • arra számít, vagy tervezi, hogy értékesítési volumene tovább fog növekedni, potenciálisan nincs korlátozva
 • időszakos növekedést mutat az értékesítésében, talán akár ezer megrendelés percenként
 • a tervezésre, a marketingre és a kiskereskedelemre kíván összpontosítani, nem pedig a műszaki online környezetére
 • egyedülálló, testreszabott üzletfelületet akar, amelyet bármilyen mobil platformon automatikusan alkalmaznak
 • elkötelezett ügyfélszolgálatot és hosszú távú kapcsolatot akar az e-kereskedelem szolgáltatójával
 • növekedésre számít, különféle régiókban és nyelveken
 • hisz a többcsatornás eladásban annak érdekében, hogy több ügyfelet érjen el

Miért használná a Shopify Plus-ot??

A Shopify 2014 februárjában indította el a Shopify Plus-ot, hogy kielégítse nagyobb ügyfeleit, akik túlmutattak az eredeti e-kereskedelmi platformon. A Shopify sikerült kezelnie néhány nagy volumenű üzletet, de nem az volt a célja.

Ha Ön már Shopify ügyfél, és nem biztos abban, hogy készen áll-e a Shopify Plus-ra való áttérésre, íme a négy fő kiegészítő, amely a Shopify Plus-nak rendelkezik:

 • a pénztár a saját domainjén, saját márkájával és webhelyével
 • egy dedikált fiókkezelő támogatásra & testreszabott, ha nagyon magas a forgalom.
 • testreszabott integráció a készlet- és kezelési platformokkal
 • az a képesség, hogy üzleteinek klónokat hozzon létre a különböző célországok számára

Ha már van online üzlete másutt, és vállalati szintű platformra szeretne lépni, akkor a Shopify Plus kulcsrakész megoldást kínál, amelybe közvetlenül beléphet. Fiókkezelője veled fog együttműködni annak biztosítása érdekében, hogy üzlete nem veszíti el a keresési oldal rangsorát az átmenet során.

Bár ez viszonylag új, Shopify Plus már rendelkezik néhány heves ügyfelekkel, és általában a vállalati e-kereskedelem platformjainak első három részében említik. A szoftver felhasználói véleménye rendkívül pozitív.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map