Shopify Plus: o revizuire software pentru comerțul electronic

Shopify Plus este o platformă găzduită de comerț electronic, bazată pe cloud, concepută pentru comercianții de retail online cu volum mare, care trebuie să țină pasul cu cerințele clienților lor. Shopify Plus oferă scalabilitate și flexibilitate într-un pachet care permite clienților săi să se concentreze pe partea de retail a afacerii lor, nu pe nevoile tehnice de administrare a acesteia. Printre clienții actuali ai Shopify Plus se numără Red Bull, Budweiser și General Electric.


Platforma Shopify Plus eCommerce

Prezentare generală a platformei de comerț electronic SaaS complet găzduit

Dacă aveți sau construiți, un magazin online și sunteți mult mai interesat de partea magazinului decât de partea online; o platformă de comerț electronic SaaS complet găzduită poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

SaaS înseamnă software ca serviciu. Prin aceasta, veți primi acces la tot software-ul de care aveți nevoie pentru a rula magazinul dvs., plus serverele de computer pe care aveți nevoie pentru a rula software-ul eCommerce pe.

Acesta vine ca un pachet pentru o taxă lunară, împreună cu persoanele care mențin computerele funcționând eficient, securitatea actualizată pentru a vă păstra datele în siguranță, precum și întreținerea și actualizările software-ului; pe scurt, partea tehnică online. Acest serviciu este cunoscut și ca serviciu de abonament, deoarece plătiți o taxă lunară.

Sunteți lăsat să vă concentrați pe partea magazinului – configurarea magazinului online, marketing, publicitate, asistență pentru clienți, control de inventar și orice altceva asociat cu comerțul cu amănuntul. Implicarea dvs. online este să actualizați conținutul paginilor web din magazinul dvs. de comerț electronic, tot ceea ce vede clientul și să monitorizați modul în care se desfășoară afacerea dvs..

Comerț electronic online

Enterprise eCommerce se referă la acei retaileri ale căror vânzări sunt de peste 500.000 USD pe an. Unele companii de software eCommerce plasează această valoare în dolari și mai mare.

Cheia pentru desemnarea nivelului de întreprindere este traficul cu volum mare și creșterea puternică anticipată. Acești retaileri au nevoie de o soluție de comerț electronic care să crească rapid odată cu aceștia și să poată face față vârfurilor frecvente din activitatea lor.

Beneficiile Shopify Plus

Site de covoare și de acasă care funcționează pe Shopify Plus

Dezvoltare & Costurile de întreținere

Este simplu: orice costuri de dezvoltare și întreținere sunt opționale. Echipa Shopify Plus are grijă de partea tehnică a funcționării magazinului dvs. online – securitatea, întreținerea, actualizările, eficiența sistemului și stocarea informațiilor dvs. sunt îngrijite și optimizate.

Costurile dvs. de dezvoltare opționale sunt dacă doriți să angajați pe cineva pentru a vă configura sau tranzita magazinul online din Shopify Plus pentru dvs. Avem o serie de articole care identifică experții Shopify Plus care sunt acreditați de companie care pot face acest lucru pentru tine.

Prețuri previzibile

Știi cât de mult te va costa magazinul online Shopify Plus pe lună. Planurile dvs. lunare de prețuri sunt previzibile și pre-negociate cu compania. Nu există un preț fixat, dar diverse rapoarte au indicat că prețul de pornire este de aproximativ 1200 USD pe lună și crește de acolo în funcție de ce nivel de servicii și trafic ai nevoie..

Previzibilitatea costurilor dvs. lunare continuă, deoarece planul Shopify Plus nu are comisioane de vânzare. Desigur, va trebui să plătiți în continuare taxele pentru cardul dvs. de credit, dar nu există nicio taxă suplimentară impusă de Shopify Plus.

Comparați acest lucru cu imprevizibilitatea unei opțiuni care nu este găzduită, în care plătiți taxa de găzduire, plus taxele de tranzacție ale gateway-ului dvs. de plată, plus taxele cu adevărat imprevizibile ale dezvoltatorului dvs. care încearcă să țină pasul cu toate modificările software și asigurați-vă că tot totul funcționează împreună.

Și ce preț este liniștea sufletească pentru un mediu tehnic fără griji care merită pentru tine?

Shopify oferă un proces gratuit de 14 zile pentru care nu trebuie să le oferiți numărul cărții de credit.

Caracteristici de nivel de întreprindere

Shopify are toate funcțiile pe care le așteptați într-o platformă de comerț electronic pentru întreprinderi. Acestea includ transportul automat, imprimarea comenzilor și fluxurile directe în contabilitate, inventar și alte sisteme de gestionare.

Unele dintre cele mai notabile caracteristici sunt:

 • 99,9% uptime pe server; 200 terabiți de stocare și peste 7.000 de nuclee de procesor
 • lățime de bandă nelimitată și volume nelimitate de produse și vânzări
 • 70 de gateway-uri de plată, inclusiv Bitcoin
 • peste 1000 de aplicații din App Store
 • capacitatea de a crea propriile aplicații și extensii prin API și instrumente de dezvoltare
 • acceptă motorul Google Analytics de comerț electronic îmbunătățit

Managementul contului

Shopify Plus elimină frustrarea de a face legătura cu mai mulți membri ai echipei de asistență pentru clienți, atribuindu-ți propriul tău manager de cont dedicat. Această persoană este singurul dvs. punct de contact pentru toate întrebările, preocupările și nevoile dvs. cu magazinul Shopify Plus.

Shopify Plus Serviciu de mănuși albe

Managerul de cont învață afacerea dvs. și cunoaște istoricul magazinului dvs. De asemenea, vor colabora cu dvs. pentru a face personalizări ale magazinului care nu sunt disponibile în software-ul standard.

Abonații Shopify Plus au acces și la serviciul telefonic 24/7 al Shopify, împreună cu numărul de telefon și adresa de e-mail de asistență prioritară Shopify Plus.

Un singur punct de focalizare este, de asemenea, un alt avantaj al utilizării unei platforme de comerț electronic găzduite. Echipa de dezvoltare are doar un singur accent – Shopify Plus pe o singură platformă. Este posibil să nu pară o afacere mare, dar multe firme de dezvoltare web lucrează pe diferite platforme și limbi, ceea ce își împarte timpul, accentul și talentele..

Timpul echipei Shopify Plus este unul singur și sunt foarte experimentați în ceea ce fac. Aceasta duce la rezolvări și rezolvări mai rapide la problemele dvs..

Platforma scalabilă

Întregul obiect al comerțului electronic al întreprinderii este de a sprijini întreprinderile care au trafic ridicat, iar serverele de calculatoare trebuie să lucreze eficient și în mod sigur pentru a face față acestui lucru. Nu doriți să vă faceți griji pentru asta; îngrijorarea dvs. ar trebui să fie dacă procesul și inventarul dvs. de afaceri pot gestiona toți acei clienți și tranzacții noi.

Shopify Plus dispune de infrastructura hardware și suport pentru a gestiona în siguranță un număr mare de tranzacții de comerț electronic pentru toți clienții lor. Ele pot gestiona sute de mii de tranzacții simultan și au o cifră de fiabilitate de 99,9% uptime.

Shopify Plus nu stabilește nicio limită pentru volumul de vânzări, lățimea de bandă sau un număr de produse pe care le puteți avea, astfel încât să puteți continua să crești. Și oricât de mult crești, site-ul tău nu se va prăbuși.

Integrat și extrem de personalizabil

Integrări și personalizare Shopify Plus

Nu trebuie să aveți un aspect de tăiere a cookie-urilor în magazinul Shopify Plus, deoarece puteți personaliza șabloanele în orice mod doriți. Și același lucru este valabil și pentru funcționalitate. Shopify Plus nu are toate instrumentele de care fiecare client ar trebui să fie încorporat chiar în el – ceea ce ar face o platformă extrem de ingrijitoare.

Aveți nevoie de o campanie de marketing prin e-mail sau de un program de recompense pentru clienți? Este ușor să extindeți Shopify Plus cu extensii și integrări de la furnizori terți. NetSuite și SAP, de exemplu, oferă software integrat cu ușurință.

Puteți adăuga, de asemenea, funcționalitate magazinului dvs. Shopify Plus prin extensii, care sunt mici bucăți de cod lipite în codul principal.

Shopify Plus are un App Store cu o selecție bine aleasă de peste 1000 de aplicații din care să alegeți. Unele aplicații și extensii sunt suficient de simple pentru a vă instala, dar altele pot necesita ajutorul unui dezvoltator.

Shopify Plus a lansat Scripturi, care le permite dezvoltatorilor să-și scrie propriile personalizări pentru platformă. Deci, dacă îl puteți visa și găsi un dezvoltator, puteți avea funcționalitatea dorită.

Securitate (conform PCI)

Shopify Plus are același nivel de securitate ca cel utilizat de bănci – Nivel 1 PCI DSS. Acesta este standardul de aur al securității. Shopify Plus pune în aplicare evaluarea continuă a riscurilor pentru datele lor și evaluările anuale la fața locului.

Clienții se simt speciali

Platforma Shopify standard îndrumă clienții să facă checkout sub un domeniu web Shopify care nu are aspectul magazinului online; este fără marcajul magazinului sau navigarea pe site. Acest lucru, în cel mai bun caz, îi încurcă pe clienți și, în cel mai rău caz, îi sperie de la finalizarea achiziției.

Pe de altă parte, cumpărătorii Shopify Plus rămân în magazin pentru a face checkout, astfel încât aceștia au siguranță și încredere în a vedea că cumpără de la dvs..

Un alt mod în care clientul se simte special este viteza cu care puteți rezolva orice reclamații sau probleme pe care le au cu magazinul dvs. Relația dvs. directă cu managerul de cont este o parte vitală a acestui lucru și vă poate ajuta în mod semnificativ să creați o experiență pozitivă cu clienții proprii.

Funcționalitate de vânzări multicanal

Cu Shopify Plus vinde peste tot

Indiferent dacă vă extindeți magazinul de cărămidă și mortar pe tărâmul online sau treceți de la un magazin online existent, capacitatea de a vinde pe mai multe canale este adesea o cheie pentru creșterea întreprinderilor la nivel de întreprindere..

Shopify Plus are o caracteristică de punct de vânzare care permite legături către magazinele din lumea reală, astfel încât să puteți vinde online în magazinul dvs. fizic. De asemenea, puteți vinde pe platforme de social media, precum Facebook și Pinterest, pentru a vă extinde domeniul de marketing.

Acei retaileri care iau în considerare expansiunea globală vor fi interesați de cele peste 70 de gateway-uri de plată diferite pe care le oferă Shopify Plus, inclusiv Bitcoin, care vă permite să vindeți în mai multe regiuni geografice.

Prietenie de marketing

Aveți acces la toate temele Shopify pentru a crea magazinul Shopify Plus și toate temele sunt responsabile de dispozitivele mobile. Acest lucru înseamnă că temele detectează dimensiunea ecranului dispozitivului mobil și își ajustează propria dimensiune pentru a se potrivi. Acest lucru este bun pentru toți clienții dvs. și pentru motoarele de căutare, care acordă prioritate rezultatelor căutării site-urilor web cu această caracteristică.

Shopify Plus este conceput pentru a facilita viața marketerilor. Crearea și actualizarea părții orientate către client a magazinului dvs. este simplă și simplă și tot ceea ce aveți nevoie este accesibil din tabloul de bord.

În spatele scenei, este la fel de ușor de rulat analitice pentru a cizela statistica vizitelor și conversiilor, precum și cifrele de vânzări; și aveți o gamă variată de rapoarte pe care să le utilizați.

Desfasurare internationala

Multe companii de comerț electronic la nivel de întreprindere intră pe piața globală, iar Shopify Plus face acest lucru ușor de făcut. Funcțiile încorporate pentru marketing internațional includ instrumente de orientare geografică, limbă și valută.

Dezavantaje Shopify Plus

API sau Limitări personalizate de backend

Cu orice platformă găzduită, aveți întotdeauna limite în ceea ce privește modificările pe care le puteți face. Shopify Plus oferă o cantitate mare de personalizare pe partea orientată către client, dar o capacitate limitată de modificare a back-end-ului. Nu aveți acces la FTP sau la baza de date – totul trebuie să meargă prin front-end sau API.

Dacă utilizați un anumit furnizor de inventar, de exemplu, și software-ul nu se integrează cu ușurință cu Shopify Plus, va trebui să angajați un dezvoltator care să muncească din greu pentru ca integrarea să funcționeze.

Blocarea platformei

După ce ați dezvoltat magazinul Shopify Plus sau ați migrat magazinul Shopify acolo, sunteți blocat, ceea ce se întâmplă cu Shopify ca companie. Dacă decideți să vă mutați magazinul în altă parte, puteți lua doar informațiile pe care Shopify Plus vă permite să le exportați.

Este de fapt toate datele dvs., dar nu este totuși același acces la FTP și la toate bazele de date de pe serverele proprii..

De asemenea, trebuie să dezvoltați anumite expertize interne în ceea ce privește utilizarea Shopify Plus. Personalizarea magazinului și menținerea acestuia necesită cineva să învețe aspectele și avantajele Shopify Plus și să dezvolte anumite cunoștințe specifice platformei. Shopify folosește propriul limbaj de codare, lichid, astfel încât știind HTML sau CSS nu vă ajută aici.

Opțiuni cu reducere limitată

Aceasta este o limitare a modului în care stabiliți reduceri în magazinul dvs. online. Puteți seta doar o reducere la o singură condiție la un moment dat: la o colecție sau un produs sau un preț. De exemplu, nu puteți reduce toate articolele de peste 20 USD cu 10%. În funcție de câte reduceri intenționați să oferiți și de modul în care doriți să le structurați, acest lucru poate fi o îngrijorare serioasă.

Concurenții Shopify Plus

Shopify Plus vs. Magento Enterprise

Shopify Plus și Magento Enterprise Edition sunt concurenți direcți în domeniul comerțului electronic al întreprinderii. Principala diferență este că Shopify Plus este o soluție găzduită, iar Magento Enterprise este găzduit de sine stătător, astfel încât trebuie să găsiți un serviciu de găzduire web pentru a rula software-ul pentru dvs..

Faceți upgrade la Shopify Plus eCommerce Platform

Magento oferă, de asemenea, o versiune găzduită, Magento Enterprise Cloud Edition. Această platformă folosește aceeași bază de coduri și oferă aceeași flexibilitate ca Magento.

Atât Shopify Plus cât și Magento Enterprise sunt compatibile cu securitatea PCI, cu certificare PCI DSS de nivel 1. Principala diferență este că, ca platformă găzduită, echipa Shopify Plus are grijă de securitatea dvs..

Cu Magento, sunteți responsabil pentru menținerea securității datelor, iar orice încălcare a acestuia este preocuparea și responsabilitatea dvs. Este nevoie de timp și eforturi pentru a le monitoriza și repara, fără să mai vorbim de toate problemele.

Actualizarea magazinului online trebuie să fie ușoară și simplă. Descrierile produselor, editarea copiei site-ului, adăugarea formularelor clientului și a tuturor celorlalte conținuturi orientate către client trebuie să fie corecte și în timp util.

În plus, aveți nevoie de analize pentru a urmări cum se desfășoară vânzările, care sunt ratele de conversie, performanțele campaniilor de social media și o serie de alte informații de marketing..

Cu Shopify Plus, puteți accesa funcționalitățile pentru toate acestea din panoul de administrare. Magento Enterprise nu are niciuna dintre aceste funcții ca valori implicite, deși le puteți adăuga prin extensii sau vă puteți crea propriile dvs. Ceea ce are Magento Enterprise, cu toate acestea, sunt extensii pentru gestionarea trimiterilor sau a marketingului afiliat.

Optimizarea motoarelor de căutare este o parte deseori neglijată a vânzării cu amănuntul online. Peste o treime din toate achizițiile sunt efectuate din căutări web inițiale. Odată cu introducerea versiunii 2, și acum a versiunii 2.1, Magento Enterprise este la fel cu Shopify Plus, cu SEO.

Ambele platforme oferă suficiente instrumente pentru un SEO mai mult decât adecvat, inclusiv capacitatea de a avea un blog integrat și butoane de partajare socială.

Transportul maritim este esențial pentru orice afacere online, atât Shopify Plus, cât și Magento Enterprise se integrează cu cele mai importante probleme de transport, inclusiv USPS. Cu toate acestea, Shopify Plus nu se leagă de DHL.

Întrucât Magento Enterprise este o platformă găzduită de sine, suportul și aplicațiile sunt esențiale pentru succesul utilizatorilor săi. Există o comunitate globală puternică de moderatori și participanți la forum, precum și dezvoltatori care scriu aplicații și extensii.

Shopify Plus are un magazin de aplicații cu peste 1000 de aplicații terțe și o echipă foarte puternică de asistență pentru clienți la care aveți acces prioritar.

Shopify Plus vs. BigCommerce Enterprise

Migrați-vă magazinul BigCommerce existent către Shopify Plus

BigCommerce este unul dintre principalii concurenți ai Shopify în domeniul găzduit, bazat pe cloud, eCommerce. BigCommerce Enterprise se identifică cu întreprinderile de vânzare cu amănuntul care realizează vânzări de 1 milion USD sau mai mult anual. Printre clienții lor se numără Toyota, Gibson și Payless Shoes Source.

Tablourile de bord ale Shopify Plus și BigCommerce Enterprise se bazează pe platformele lor de comerț electronic standard – și ambele sunt ușor de utilizat. (Consultați recenziile Shopify și BigCommerce.)

Ambele platforme sunt dotate cu funcții direct din cutie, iar implementarea acestora este simplă. Shopify Plus folosește propriul limbaj de codare numit Liquid și există o curbă de învățare implicată în alegerea acesteia pentru înclinația tehnică. Până de curând, editarea șabloanelor BigCommerce Enterprise a atras reclamații, dar noul editor de teme Stencil simplifică procesul.

Shopify Plus și BigCommerce Enterprise au caracteristici similare, cu lățime de bandă și scalabilitate nelimitate și 99,99% uptime. Ambele vă permit să vindeți pe mai multe canale și ambele oferă manageri de cont dedicate, deși BigCommerce Enterprise există o taxă suplimentară pentru acest serviciu..

Shopify Plus se bazează pe aplicația sa de trafic pentru un transfer nedureros al clienților dvs. precedenți în noua dvs. platformă Shopify Plus, fără scăderea SEO. Ambele platforme Enterprise câștigă cu plata integrată a unei pagini.

Shopify Plus are o platformă de bază destul de slabă, dar puteți adăuga funcționalități și funcții printr-o selecție de peste 1000 de aplicații din magazinul de aplicații. BigCommerce Enterprise oferă o selecție de 265 de aplicații, dar acestea acoperă aproape tot ceea ce ai nevoie.

Dacă aveți nevoie de ceva ce nu puteți găsi, ambele platforme oferă acces prin API-ul lor pentru dezvoltatori pentru a crea aplicații noi.

Toate temele site-ului web cu Shopify Plus și BigCommerce Enterprise răspund mobil. BigCommerce Enterprise are de ales din mai multe teme dacă contați diferitele variante posibile pentru fiecare temă.

Gateway-urile de procesare a plăților pot fi de îngrijorare dacă mergeți la nivel global. Shopify Plus acoperă lumea cu 70 de procesoare de plată, iar BigCommerce Enterprise are doar 38 – dar acest lucru poate fi suficient pentru dvs..

Concluzie

Pentru cine este recomandat Shopify Plus?

Vă recomandăm să aruncați o privire la Shopify Plus dacă sunteți un retailer care dorește un magazin online și:

 • are un magazin cu amănuntul mare și în creștere (cărămizi și mortar sau online)
 • are vânzări de cel puțin 500.000 USD pe an
 • anticipează sau plănuiește ca volumul vânzărilor dvs. să continue să crească, fără a putea exista o limită la vedere
 • are vârfuri periodice în vânzările dvs., poate până la mii de comenzi pe minut
 • dorește să se concentreze pe design, marketing și vânzare cu amănuntul, nu pe mediul dvs. tehnic online
 • dorește un magazin unic, personalizat, adaptat automat pentru orice platformă mobilă
 • dorește asistență dedicată clienților și o relație pe termen lung cu furnizorul de servicii de comerț electronic
 • anticipează extinderea la nivel global, în diferite regiuni și limbi
 • crede în vânzarea cu mai multe canale pentru a ajunge la mai mulți clienți

De ce ai folosi Shopify Plus?

Shopify a lansat Shopify Plus în februarie 2014 pentru a satisface clienții săi mai mari, care își depășeau platforma inițială de comerț electronic. Shopify a reușit să se ocupe de anumite afaceri cu volum mare, dar nu a fost conceput pentru a face acest lucru.

Dacă sunteți deja un client Shopify și nu sunteți sigur dacă sunteți gata să efectuați o mutare către Shopify Plus, iată cele patru elemente de bază pe care Shopify Plus le are:

 • plata prin propriul dvs. domeniu, cu propriul dvs. brand și site
 • un manager de cont dedicat pentru asistență & personalizate atunci când sunteți la niveluri foarte ridicate de trafic.
 • integrare personalizată cu platforme de inventar și management
 • capacitatea de a crea clone din magazinele dvs. pentru diferite țări țintă

Dacă aveți deja un magazin online în altă parte și doriți să vă mutați pe o platformă la nivel de întreprindere, Shopify Plus oferă o soluție la cheie la care vă puteți muta chiar în. Administratorul contului dvs. va colabora cu dvs. pentru a vă asigura că magazinul dvs. nu va pierde poziția paginii de căutare în tranziție.

Deși este relativ nou, Shopify Plus are deja câțiva clienți cu greutate mare și este de obicei menționat în primele trei dintre orice platforme de comerț electronic pentru întreprinderi. Recenziile utilizatorilor despre acest software au fost covârșitoare de pozitive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map