Shopify Plus: Një përmbledhje e softuerit të ndërmarrjeve elektronike

Shopify Plus është një platformë eCommerce ndërmarrje e pritur, me bazë cloud, e dizajnuar për shitësit me pakicë në internet të cilët kanë nevojë për të vazhduar me kërkesat e klientëve të tyre. Shopify Plus siguron shkallëzim dhe fleksibilitet në një paketë që lejon klientët e saj të përqëndrohen në anën me pakicë të biznesit të tyre, jo në nevojat teknike të drejtimit të tij. Klientët aktualë të Shopify Plus përfshijnë Red Bull, Budweiser dhe General Electric.


Shopify Plus eCommerce Platformë

Pasqyrë e plotë e Platformës së Ecommerce të SaaS të Pritur

Nëse keni ose po ndërtoni, një dyqan në internet dhe jeni shumë më të interesuar në pjesën e dyqanit sesa pjesa në internet; një platformë plotësisht e pritur e-commerce SaaS mund të jetë vetëm ajo që ju nevojitet.

SaaS qëndron për Softuer si një Shërbim. Me këtë, ju merrni qasje në të gjithë programin kompjuterik që ju nevojitet për të drejtuar dyqanin tuaj plus serverët e kompjuterave që ju nevojiten për të ekzekutuar softuerin eCommerce.

Kjo vjen si një paketë për një tarifë mujore, së bashku me njerëzit që mbajnë kompjuterët duke funksionuar në mënyrë efikase, sigurinë e azhurnuar për të mbajtur të dhënat tuaja të sigurta, dhe mirëmbajtjen dhe azhurnimet e softuerit; me pak fjalë, ana teknike online. Ky shërbim njihet gjithashtu si një shërbim pajtimi pasi paguani një tarifë mujore.

Ju mbetet të përqendroheni në anën e dyqanit – vendosja e dyqanit në internet, marketingut, reklamimit, mbështetjes së klientit, kontrollit të inventarit dhe gjithçka tjetër që lidhet me shitjen me pakicë. Përfshirja juaj në internet është të azhurnoni përmbajtjen e faqeve të internetit në dyqanin tuaj eCommerce, gjithçka që shikon klienti dhe të monitorojë se si po bën biznesi juaj.

Ndërmarrja e Tregtisë

Ndërmarrja e Tregtisë elektronike i referohet atyre shitësve me pakicë, shitjet e të cilëve janë më shumë se rreth 500,000 dollarë në vit. Disa kompani softuerësh eCommerce e vendosin këtë vlerë të dollarit edhe më të lartë.

Theelësi për përcaktimin e nivelit të ndërmarrjes është trafiku me vëllim të lartë dhe rritje e parashikuar e fortë. Këta shitës me pakicë kanë nevojë për një zgjidhje të tregtisë elektronike që do të rritet me shpejtësi me ta dhe mund të trajtojë pikat e shpeshta në biznesin e tyre.

Blerje përfitimet Plus

Shtëpi qilimash dhe shtëpie që funksionon në Shopify Plus

zhvillim & Kostot e mirëmbajtjes

Shtë e thjeshtë: çdo kosto zhvillimi dhe mirëmbajtjeje është opsionale. Ekipi i Shopify Plus kujdeset për anën teknike të drejtimit të dyqanit tuaj në internet – siguria, mirëmbajtja, azhurnimet, efikasiteti i sistemit dhe ruajtja e informacionit tuaj janë kujdesur dhe optimizuar të gjithë.

Kostot e zhvillimit tuaj opsional janë nëse dëshironi të punësoni dikë për të konfiguruar ose tranzicionuar dyqanin tuaj online në Shopify Plus për ju. Ne kemi një seri artikujsh që identifikojnë Ekspertët e Shopify Plus të cilët janë të akredituar nga kompania që mund ta bëjnë këtë për ju.

Prmimi i parashikueshëm

Ju e dini se sa do të kushtojë dyqani online Shopify Plus do t’ju kushtojë në muaj. Planet tuaja mujore të çmimeve janë të parashikueshme dhe para-negociuara me kompaninë. Nuk ka ndonjë çmim të caktuar, por raporte të ndryshme kanë treguar që çmimi fillestar është rreth 1200 dollarë në muaj dhe shkon nga atje në varësi të nivelit të shërbimit dhe trafikut që ju nevojitet.

Parashikueshmëria e kostove tuaja mujore vazhdon pasi plani i Shopify Plus nuk ka tarifa të transaksioneve të shitjeve. Sigurisht, do të duhet të paguani tarifat e kartës tuaj të kreditit, por nuk ka asnjë tarifë shtesë të vendosur nga Shopify Plus.

Krahasoni këtë me paparashikueshmërinë e një opsioni që nuk është nikoqir, në të cilin ju po paguani tarifën e pritjes plus tarifat e transaksionit të portës tuaj të pagesave plus tarifat me të vërtetë të paparashikueshme të zhvilluesit tuaj që po përpiqet të vazhdojë me të gjitha ndryshimet e programeve kompjuterike dhe sigurohuni që se gjithçka akoma funksionon së bashku.

Dhe çfarë çmimi është paqja e mendjes për një mjedis teknik pa shqetësime që vlen për ju?

Shopify ofron një provë falas 14-ditore për të cilën nuk do të duhet t’u jepni atyre numrin e kartës tuaj të kreditit.

Karakteristikat e klasës së ndërmarrjes

Shopify ka të gjitha tiparet që ju presin në një platformë ndërmarrjeje eCommerce. Këto përfshijnë transportin automatik, shtypjen e porosive dhe burimet direkte në sistemet e kontabilitetit, inventarit dhe menaxhimit të tjerë.

Disa nga tiparet më të dukshme janë:

 • Kohëzgjatja e serverit 99.9%; 200 terabajtë të ruajtjes dhe mbi 7,000 bërthama CPU
 • Bandwidth i pakufizuar, dhe produkte dhe vëllime të pakufizuara të shitjeve
 • 70 porta pagese, përfshirë Bitcoin
 • mbi 1000 aplikacione në App Store
 • aftësia për të krijuar aplikacionet dhe shtesat tuaja përmes API dhe mjeteve të zhvillimit
 • mbështet motorin e Google zgjeruar eCommerce Analytics

Menaxhimi i llogarisë

Shopify Plus heq zhgënjimin e marrëdhënies me anëtarët e ekipit të shumëfishtë për mbështetjen e klientëve duke ju caktuar menaxherin tuaj të veçantë të llogarisë. Ky person është një pikë kontakti juaj për të gjitha pyetjet, shqetësimet dhe nevojat tuaja me dyqanin tuaj Shopify Plus.

Shërbimi Shopify Plus Doreza e Bardhë

Menaxheri i llogarisë tuaj mëson biznesin tuaj dhe njeh historinë e dyqanit tuaj. Ata gjithashtu do të punojnë me ju për të bërë personalizime të dyqaneve që nuk janë të disponueshme në programin standard.

Abonentët e Shopify Plus gjithashtu kanë qasje në mbështetjen e telefonit të Shopify 24/7 së bashku me numrin e telefonit dhe adresën e emailit të përparësisë Shopify Plus..

Një pikë e vetme e përqendrimit është gjithashtu një avantazh tjetër i përdorimit të një platforme të pritur të e-commerce. Ekipi i zhvillimit ka vetëm një fokus – Shopify Plus në një platformë të vetme. Mund të mos duket një punë e madhe, por shumë firma të zhvillimit të internetit punojnë nëpër platforma dhe gjuhë të ndryshme, gjë që ndan kohën, fokusin dhe talentin e tyre.

Koha e ekipit të Shopify Plus është me fokus të vetëm dhe ata janë me përvojë në atë që bëjnë. Kjo rezulton në rregullime më të shpejta dhe zgjidhje për problemet tuaja.

Platformë e Shkallëzueshme

E gjithë qëllimi i ndërmarrjeve elektronike është të mbështesin bizneset që kanë trafik të lartë, dhe serverët e kompjuterave duhet të punojnë në mënyrë efikase dhe të besueshme për t’u marrë me këtë. Ju nuk doni të shqetësoheni për këtë; shqetësimi juaj duhet të jetë nëse procesi i biznesit dhe inventari juaj mund të trajtojë të gjithë ata klientë dhe transaksione të reja.

Shopify Plus ka infrastrukturën harduerike dhe mbështetëse për të trajtuar një numër të madh të transaksioneve në tregtinë elektronike në mënyrë të sigurt për të gjithë klientët e tyre. Ato mund të trajtojnë qindra mijëra transaksione në të njëjtën kohë dhe të kenë një shifër besueshmërie prej 99.9% në kohën e duhur.

Shopify Plus nuk vendos asnjë kufi në vëllimin e shitjeve, bandën e bandës, ose një numër produktesh që mund të keni, kështu që thjesht mund të vazhdoni të rriteni. Dhe, pa marrë parasysh sa ju rritet, faqja juaj nuk do të rrëzohet.

Të integruar dhe jashtëzakonisht të personalizueshëm

Integroni dhe personalizoni Shopify Plus

Ju nuk duhet të keni një vështrim të prerjes së cookie-tave në pjesën e përparme të dyqanit Shopify Plus, pasi mund të përshtatni shabllonet në çfarëdo mënyre që dëshironi. Dhe e njëjta gjë vlen edhe për funksionalitetin. Shopify Plus nuk ka çdo mjet që çdo klient do të duhet të ndërtohet pikërisht në të – kjo do ta bënte atë një platformë jashtëzakonisht të padobishme.

Keni nevojë për një fushatë të synuar të marketingut me email ose një program të shpërblimeve të klientit? Shtë e thjeshtë të zgjasësh Shopify Plus me shtesa dhe integrime nga shitësit e palëve të treta. Për shembull, NetSuite dhe SAP, ofrojnë softuer lehtësisht të integruar.

Ju gjithashtu mund të shtoni funksionalitet në dyqanin tuaj Shopify Plus përmes shtesave, të cilat janë copa të vogla të kodit të ngjitur në kodin kryesor.

Shopify Plus ka një dyqan App me një përzgjedhje të zgjedhur mirë të mbi 1000 aplikacioneve për të zgjedhur. Disa aplikacione dhe shtesa janë mjaft të thjeshta për ta instaluar veten, por të tjerët mund të kërkojnë ndihmën e një zhvilluesi.

Shopify Plus ka lëshuar Scripts, e cila lejon zhvilluesit të shkruajnë personalizimet e tyre për platformën. Kështu që nëse mund ta ëndërroni dhe të gjeni një zhvillues, mund të keni funksionalitetin që dëshironi.

Siguria (në përputhje me PCI)

Shopify Plus ka të njëjtin nivel sigurie si ai i përdorur nga bankat – Niveli 1 PCI DSS. Ky është standardi i arit i sigurisë. Shopify Plus implementon vlerësim të vazhdueshëm të rrezikut të të dhënave të tyre dhe vlerësimeve vjetore në vend.

Konsumatorët ndjehen të veçantë

Platforma standarde e Shopify i drejton klientët që të arrijnë pagesa nën një fushë në internet Shopify që i mungon pamja e dyqanit në internet; është pa markën e dyqanit ose navigimin e faqes në internet. Kjo, në rastin më të mirë, i ngatërron klientët dhe, në rastin më të keq, i frikëson ata që të kryejnë blerjen e tyre.

Blerësit e Shopify Plus, nga ana tjetër, mbeten në dyqanin tuaj për të bërë pagesa, kështu që ata kanë siguri dhe besim për të parë që ata po blejnë nga ju.

Një mënyrë tjetër që klienti të ndjehet i veçantë është shpejtësia me të cilën ju mund të zgjidhni çdo ankesë ose çështje që ata kanë me dyqanin tuaj. Marrëdhënia juaj e drejtpërdrejtë me menaxherin e llogarisë tuaj është një pjesë thelbësore e kësaj dhe mund të ju ndihmojë ndjeshëm të krijoni një përvojë pozitive të klientit me klientët tuaj.

Funksionaliteti i shitjeve me shumë kanale

Me Shopify Plus shisni kudo

Pavarësisht nëse po e zgjeroni dyqanin tuaj me tulla dhe llaç në sferën në internet ose kaloni nga një dyqan ekzistues online, aftësia për të shitur nëpër kanale të shumta është shpesh një çelës për zhvillimin e bizneseve të nivelit të ndërmarrjeve.

Shopify Plus ka një veçori të shitjes që lejon lidhjet deri në dyqanet e botës reale, në mënyrë që të shisni online në dyqanin tuaj fizik. Ju gjithashtu mund të shesë nëpër platformat e mediave sociale, të tilla si Facebook dhe Pinterest, për të zgjeruar qëllimet tuaja të marketingut.

Ata shitës me pakicë që konsiderojnë zgjerim global do të jenë të interesuar për më shumë se 70 porta pagese të ndryshme që ofron Shopify Plus, përfshirë Bitcoin, i cili ju lejon të shisni në rajone të shumta gjeografike.

Mirësia e marketingut

Ju keni akses në të gjitha temat e Shopify për të krijuar dyqanin tuaj Shopify Plus dhe të gjitha temat janë të përgjegjshme për celularin. Kjo do të thotë që temat zbulojnë madhësinë e ekranit të pajisjes celulare dhe rregullojnë madhësinë e tyre në përputhje. Kjo është e mirë për të gjithë klientët tuaj dhe për motorët e kërkimit, të cilët u japin rezultateve të kërkimit përparësive në faqet e internetit me këtë veçori.

Shopify Plus është krijuar për të bërë më të lehtë jetën e tregtarëve. Krijimi dhe azhurnimi i anës përballë klientit të dyqanit tuaj është e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë dhe gjithçka që ju nevojitet është e arritshme nga pulti.

Pas skenave, është po aq e lehtë për të kryer analitikë për të grumbulluar statistikat e vizitave dhe konvertimeve, si dhe shifrat e shitjeve; dhe ju keni një zgjedhje të larmishme të raporteve për t’u përdorur.

Vendosja ndërkombëtare

Shumë biznese të eCommerce në ndërmarrje të nivelit të lartë hyjnë në tregun global, dhe Shopify Plus e lehtëson këtë. Karakteristikat e integruara për marketing ndërkombëtar përfshijnë mjetet e përcaktimit të gjeografisë, mjetet gjuhësore dhe të monedhës.

Disavantazhet e Shopify Plus

Kufizimet API ose Prapambetja Custom

Me çdo platformë të pritur, gjithmonë kaloni në kufizime se çfarë ndryshimesh mund të bëni. Shopify Plus ofron një sasi të madhe të personalizimeve në anën e klientit, por aftësi të kufizuar për të modifikuar pjesën e prapme. Ju nuk keni qasje në FTP ose bazën e të dhënave – gjithçka duhet të kalojë në pjesën e përparme ose API.

Nëse përdorni një ofrues të veçantë të inventarit, për shembull, dhe softveri nuk integrohet lehtë me Shopify Plus, do t’ju duhet të punësoni një zhvillues për të punuar shumë për të bërë integrimin në punë.

Kyçja e platformës

Pasi të keni zhvilluar dyqanin tuaj Shopify Plus, ose të keni shpërngulur dyqanin tuaj Shopify atje, ju jeni të kyçur, çfarëdo që të ndodhë në Shopify si një kompani. Nëse vendosni të zhvendosni dyqanin tuaj diku tjetër, mund të merrni vetëm informacionin që Shopify Plus ju lejon të eksportoni.

Në fakt janë të gjitha të dhënat tuaja, por ende nuk janë njësoj si të keni qasje në FTP dhe të gjitha bazat e të dhënave në serverët tuaj.

Ju gjithashtu duhet të krijoni disa ekspertizë në lidhje me përdorimin e Shopify Plus. Përshtatja e dyqanit tuaj dhe mirëmbajtja e tij kërkon që dikush të mësojë insektet dhe të hyrat e Shopify Plus dhe të zhvillojë disa njohuri specifike për platformën. Shopify përdor gjuhën e vet të kodimit, Liquid, kështu që njohja e HTML ose CSS nuk ndihmon këtu.

Opsione të kufizuara me zbritje

Ky është një kufizim se si vendosni zbritje në dyqanin tuaj online. Mund të vendosni vetëm një zbritje për një kusht në një kohë: në një koleksion, një produkt ose një çmim. Për shembull, nuk mund të zbritni të gjitha artikujt mbi 20 dollarë me 10%. Në varësi të sa shkurtimeve keni ndërmend të ofroni dhe si dëshironi t’i strukturoni ato, kjo mund të jetë një shqetësim serioz.

Bleni konkurrentët Plus

Shopify Plus vs. Ndërmarrja Magento

Shopify Plus dhe Magento Enterprise Edition janë konkurrentë të drejtpërdrejtë në fushën e ndërmarrjeve elektronike. Dallimi kryesor është se Shopify Plus është një zgjidhje e pritur dhe Magento Enterprise është e vetë-pritur në mënyrë që ju të keni për të gjetur një shërbim të web hosting për të ekzekutuar programin për ju.

Përditësoni në Platformën e Tregtisë Tregtare të Shopify Plus

Magento gjithashtu ofron një version të pritur, Magento Enterprise Cloud Edition. Kjo platformë përdor bazën e njëjtë të kodit dhe siguron të njëjtën fleksibilitet si Magento.

Të dy Shopify Plus dhe Magento Enterprise janë në përputhje me sigurinë PCI, me certifikim të nivelit 1 PCI DSS. Dallimi kryesor është se, si një platformë e pritur, ekipi i Shopify Plus kujdeset për sigurinë për ju.

Me Magento, ju jeni përgjegjës për ruajtjen e sigurisë së të dhënave, dhe çdo shkelje në të janë shqetësimi dhe përgjegjësia juaj. Duhet kohë dhe përpjekje për të monitoruar dhe rregulluar këto, për të mos përmendur të gjitha shqetësimet.

Përditësimi i dyqanit tuaj online duhet të jetë i thjeshtë dhe i thjeshtë. Përshkrimet e produkteve, redaktimi i kopjes në faqen e internetit, shtimi i formave të klientit dhe të gjithë përmbajtjen tjetër me të cilën përballen klientët duhet të jenë të sakta dhe në kohë.

Përveç kësaj, ju duhet analitikë për të parë se si po shkojnë shitjet tuaja, cilat janë normat tuaja të konvertimit, si po kryejnë fushatat tuaja të mediave sociale dhe një masë e informacioneve të tjera të marketingut.

Me Shopify Plus, ju mund të përdorni akseset për të gjitha këto nga paneli juaj i administrimit. Magento Enterprise nuk ka asnjë prej këtyre funksioneve si standarde, megjithëse ju mund t’i shtoni ato përmes shtesave ose mund të krijoni tuajin. Ajo që Magento Enterprise ka, sidoqoftë, janë shtrirje për të trajtuar referime ose marketing të bashkëpunëtorëve.

Optimizimi i motorëve të kërkimit është një pjesë shpesh e anashkaluar e shitjes me pakicë në internet. Mbi një e treta e të gjitha blerjeve janë bërë nga kërkimet fillestare në internet. Me prezantimin e versionit 2, dhe tani versionit 2.1, Magento Enterprise është në një parim me Shopify Plus, me SEO.

Të dy platformat ofrojnë mjete të mjaftueshme për SEO më ​​shumë se sa adekuate dhe duke përfshirë mundësinë për të pasur një blog të integruar dhe butona të ndarjes sociale.

Transporti është kyç për çdo biznes online, dhe të dy Shopify Plus, dhe Magento Enterprise integrohen me shqetësimet më të mëdha të transportit, përfshirë USPS. Shopify Plus, megjithatë, nuk lidhet me DHL.

Meqenëse Magento Enterprise është një platformë e vetë-pritur, mbështetja dhe aplikacionet janë thelbësore për suksesin e përdoruesve të saj. Ekziston një bashkësi e fortë globale e moderatorëve dhe kontribuesve të forumit, si dhe zhvilluesve që shkruajnë aplikacione dhe shtesa.

Shopify Plus ka një dyqan aplikacioni me mbi 1000 aplikacione të palëve të treta, dhe një ekip shumë të fortë për mbështetjen e klientëve, të cilëve ju keni akses përparësor.

Shopify Plus vs BigCommerce Enterprise

Migjeni dyqanin tuaj ekzistues BigCommerce në Shopify Plus

BigCommerce është një nga konkurrentët kryesorë të Shopify në fushën e pritur, të bazuar në cloud, eCommerce. BigCommerce Enterprise identifikohet me bizneset me pakicë që bëjnë 1 milion dollarë ose më shumë në shitje çdo vit. Klientët e tyre përfshijnë Toyota, Gibson dhe Shoesource Payless.

Paneli i të dyja Shopify Plus dhe BigCommerce Enterprise bazohen në platformat e tyre standarde elektronike të tregtisë dhe të dyja këto janë të lehta për t’u përdorur. (Shihni vlerësimet tona të Shopify dhe BigCommerce.)

Të dy platformat vijnë me veçori nga kutia dhe zbatimi i tyre është i drejtpërdrejtë. Shopify Plus përdor gjuhën e vet të kodimit të quajtur Liquid, dhe ka një kurbë mësimi të përfshirë në marrjen e asaj teknike të prirur. Deri vonë, redaktimi i modeleve BigCommerce Enterprise ka tërhequr ankesa, por redaktori i ri i temave Stencil thjeshton procesin.

Shopify Plus dhe BigCommerce Enterprise kanë karakteristika të ngjashme me gjerësi të pakufizuar dhe shkallëzueshmëri, dhe 99,99% me kohë. Të dy ju lejojnë të shisni në kanale të shumta, dhe të dy ofroni menaxherë të veçantë të llogarive, megjithëse me BigCommerce Enterprise ka një tarifë shtesë për këtë shërbim.

Shopify Plus tërhiqet me APP-në e saj të Trafikut për një transferim pa dhimbje të klientëve tuaj të mëparshëm në platformën tuaj të re Shopify Plus pa një rënie në SEO tuaj. Të dy platformat e Ndërmarrjeve fitojnë me arkëtimin e saj me një faqe.

Shopify Plus ka një platformë themelore mjaft të ligët, por ju mund të shtoni funksionalitetin dhe veçoritë përmes një zgjedhjeje prej mbi 1000 aplikacionesh në dyqanin e aplikacioneve. BigCommerce Enterprise siguron një përzgjedhje prej 265 aplikacionesh, por ato mbulojnë pothuajse gjithçka që ju nevojitet.

Nëse keni nevojë për diçka që nuk mund ta gjeni, të dy platformat ofrojnë qasje përmes API-it të tyre për zhvilluesit për të krijuar aplikacione të reja.

Të gjitha temat e uebfaqes me Shopify Plus dhe BigCommerce Enterprise janë përgjegjëse për celularët. Ndërmarrja BigCommerce ka më shumë tema për të zgjedhur nëse llogaritni ndryshimet e ndryshme të mundshme për secilën temë.

Portat e përpunimit të pagesave mund të jenë shqetësuese nëse po shkoni globale. Shopify Plus mbulon botën me 70 përpunues pagese, dhe BigCommerce Enterprise ka vetëm 38 – por kjo mund të jetë e mjaftueshme për ju.

përfundim

Kush është Shopify Plus Rekomanduar për?

Ne ju rekomandojmë që të hidhni një vështrim në Shopify Plus nëse jeni një shitës me pakicë që dëshiron një dyqan në internet dhe:

 • ka një dyqan me pakicë të madhe dhe në rritje (tulla dhe llaç ose në internet)
 • ka shitje të paktën 500,000 dollarë në vit
 • parashikon ose planifikon që vëllimi i shitjeve tuaja të vazhdojë të rritet, pa potencialisht asnjë kufizim në shikim
 • ka thumba periodike në shitjet tuaja, mbase deri në mijëra porosi në minutë
 • dëshiron të përqëndrohet në projektimin, marketingun dhe shitjen me pakicë, jo në mjedisin tuaj teknik në internet
 • dëshiron një front dyqan unik, të personalizuar, përshtatur automatikisht për çdo platformë mobile
 • dëshiron përkrahje të përkushtuar ndaj klientit dhe një marrëdhënie afatgjatë me ofruesin tuaj të shërbimit elektronik
 • parashikon të zgjerohet globalisht, në rajone dhe gjuhë të ndryshme
 • beson në shitjen me shumë kanale për të arritur më shumë klientë

Pse do ta përdorni Shopify Plus?

Shopify lëshoi ​​Shopify Plus në shkurt 2014 për të kënaqur klientët e saj më të mëdhenj të cilët ishin duke tejkaluar platformën e saj origjinale të tregtisë elektronike. Shopify arriti të merrej me ndonjë biznes me vëllim të lartë, por nuk ishte i dizajnuar për ta bërë këtë.

Nëse jeni tashmë një klient Shopify dhe nuk jeni të sigurt nëse jeni gati të bëni një lëvizje në Shopify Plus, këtu janë katër shtesat thelbësore që Shopify Plus ka:

 • arka në domenin tuaj, me markën tuaj dhe faqen e internetit
 • një menaxher i veçantë i llogarisë për mbështetje & përshtatur kur jeni në nivele shumë të larta të trafikut.
 • integrim i personalizuar me platformat e inventarit dhe menaxhimit
 • aftësia për të krijuar klone të dyqaneve tuaja për vende të ndryshme të synuara

Nëse tashmë keni një dyqan online diku tjetër dhe dëshironi të transferoheni në një platformë të nivelit të ndërmarrjes, Shopify Plus ofron një zgjidhje kryesore për të cilën mund të lëvizni drejt. Menaxheri i llogarisë suaj do të punojë me ju për të siguruar që dyqani juaj nuk do të humbasë renditjen e faqes tuaj të kërkimit në tranzicion.

Edhe pse është relativisht e re, Shopify Plus tashmë ka disa klientë me hite të rënda dhe zakonisht përmendet në tre të parat e çdo platforme të ndërmarrjeve elektronike. Shqyrtimet e përdoruesve të këtij softveri kanë qenë jashtëzakonisht pozitive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map