Shopify Plus: En gjennomgang av programvare for e-handel

Shopify Plus er en hostet, skybasert e-handelsplattform for bedrifter designet for store volumet nettbutikker som trenger å følge med kundenes krav. Shopify Plus gir skalerbarhet og fleksibilitet i en pakke som lar kundene fokusere på detaljhandelsiden av virksomheten, ikke på de tekniske behovene for å drive den. Shopify Plus nåværende kunder inkluderer Red Bull, Budweiser og General Electric.


Shopify Plus e-handelsplattform

Fullt vert SaaS e-handel plattform oversikt

Hvis du har eller bygger, er en nettbutikk og du er mye mer interessert i butikkdelen enn nettdelen; en fullt utstyrt SaaS e-handelsplattform kan være akkurat det du trenger.

SaaS står for Software as a Service. Med dette får du tilgang til all programvaren du trenger for å drive butikken din pluss dataserverne du trenger for å kjøre eCommerce-programvaren..

Dette kommer som en pakke mot en månedlig avgift, sammen med folk som holder datamaskinene kjørt effektivt, sikkerheten oppdatert for å holde dataene dine trygge, og vedlikehold og oppdateringer til programvaren; kort sagt den tekniske online siden. Denne tjenesten er også kjent som en abonnementstjeneste ettersom du betaler en månedlig avgift.

Du overlater å fokusere på butikksiden – å sette opp nettbutikken, markedsføring, reklame, kundesupport, lagerkontroll og alt annet som er knyttet til detaljhandel. Ditt engasjement på nettet er å oppdatere innholdet på websidene i eCommerce-butikken din, alt kunden ser og overvåke hvordan det går med virksomheten din.

Enterprise e-handel

Enterprise e-handel viser til de detaljister som har mer enn $ 500 000 dollar per år. Noen e-handelsprogramvareselskaper plasserer denne dollarverdien enda høyere.

Nøkkelen til bedriftsnivåbetegnelsen er trafikk med høyt volum og forventet sterk vekst. Disse forhandlerne trenger en e-handelsløsning som vil vokse raskt hos dem og kan håndtere de hyppige piggene i virksomheten.

Shopify Plus-fordeler

Rug og Hjemmeside kjører på Shopify Plus

Utvikling & Vedlikeholdskostnader

Det er enkelt: alle kostnader for utvikling og vedlikehold er valgfrie. Shopify Plus-teamet passer på den tekniske siden ved å drive nettbutikken din – sikkerhet, vedlikehold, oppdateringer, systemeffektivitet og lagring av informasjonen er alt tatt vare på og optimalisert.

Dine valgfrie utviklingskostnader er hvis du vil ansette noen til å konfigurere eller overføre nettbutikken din i Shopify Plus for deg. Vi har en serie artikler som identifiserer Shopify Plus-eksperter som er akkreditert av selskapet som kan gjøre dette for deg.

Forutsigbare priser

Du vet hvor mye drift av Shopify Plus-nettbutikken din vil koste deg per måned. Dine månedlige prisplaner er forutsigbare og forhåndsforhandlet med selskapet. Det er ingen fast pris, men forskjellige rapporter har indikert at startprisen er rundt $ 1200 per måned og går opp derfra, avhengig av hvilken tjeneste og trafikknivå du trenger.

Forutsigbarheten for de månedlige kostnadene dine fortsetter ettersom Shopify Plus-planen ikke har noen salgstransaksjonskostnader. Selvfølgelig må du fremdeles betale kredittkortgebyrene dine, men det er ingen ekstra gebyr pålagt av Shopify Plus.

Sammenlign dette med uforutsigbarheten til et alternativ som ikke er vert, der du betaler vertsgebyret pluss transaksjonsgebyrene til betalingsporten din pluss de virkelig uforutsigbare avgiftene til utvikleren din som prøver å følge med på alle programvareendringene og sørge for at alt fremdeles fungerer sammen.

Og hvilken pris er tryggheten for et bekymringsfritt teknisk miljø verdt for deg?

Shopify tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode som du ikke trenger å gi dem ditt kredittkortnummer.

Enterprise Grade Funksjoner

Shopify har alle funksjonene du forventer i en enterprise eCommerce-plattform. Disse inkluderer automatisert frakt, ordreutskrift og direkte innmatinger til regnskap, lager og andre styringssystemer.

Noen av de mest kjente funksjonene er:

 • 99,9% server oppetid; 200 terabyte lagring og over 7000 CPU-kjerner
 • ubegrenset båndbredde, og ubegrenset produkter og salgsvolum
 • 70 betalingsportaler, inkludert Bitcoin
 • over 1000 apper i App Store
 • muligheten til å lage dine egne apper og utvidelser gjennom API og utviklingsverktøy
 • støtter Googles Enhanced eCommerce Analytics-motor

Kontoadministrasjon

Shopify Plus fjerner frustrasjonen over å takle flere kundesupportteammedlemmer ved å tildele deg din egen dedikerte kontosjef. Denne personen er ditt eneste kontaktpunkt for alle dine spørsmål, bekymringer og behov med din Shopify Plus-butikk.

Shopify Plus White Glove Service

Kontosjefen din lærer virksomheten din og kjenner historien til butikken din. De vil også samarbeide med deg om å lage butikktilpasninger som ikke er tilgjengelige i standardprogramvaren.

Shopify Plus-abonnenter har også tilgang til Shopifys 24-timers telefonsupport sammen med Shopify Plus prioriterte telefonnummer og e-postadresse.

Et enkelt fokuspunkt er også en annen fordel med å bruke en vert e-handelsplattform. Utviklingsteamet har bare ett fokus – Shopify Plus på en enkelt plattform. Det kan ikke virke som en stor avtale, men mange nettutviklingsfirmaer jobber på tvers av forskjellige plattformer og språk, noe som fordeler tid, fokus og talenter.

Shopify Plus-teamets tid er enkeltfokus, og de er veldig erfarne i det de gjør. Dette resulterer i raskere rettelser og løsninger på problemene dine.

Skalerbar plattform

Hele poenget med enterprise eCommerce er å støtte virksomheter som har stor trafikk, og dataserverne må jobbe effektivt og pålitelig for å takle dette. Du vil ikke bekymre deg for det; din bekymring bør være om forretningsprosessen og varelageret ditt kan håndtere alle de nye klientene og transaksjonene.

Shopify Plus har maskinvaren og støttende infrastruktur på plass for å håndtere et stort antall e-handelstransaksjoner sikkert for alle deres kunder. De kan håndtere hundretusenvis av transaksjoner om gangen og har et pålitelighetstall på 99,9% oppetid.

Shopify Plus setter ingen grenser for salgsvolumet, båndbredden eller et antall produkter du kan ha, slik at du bare kan fortsette å vokse. Og uansett hvor mye du vokser, vil ikke nettstedet ditt krasje.

Integrert og ekstremt tilpassbar

Shopify Plus integrasjoner og tilpasning

Du trenger ikke å ha en cookie-cutter-titt til Shopify Plus-butikkfronten, da du kan tilpasse malene på hvilken som helst måte du ønsker. Og det samme gjelder funksjonaliteten. Shopify Plus har ikke alle verktøy hver klient trenger å være innebygd i det – det vil gjøre det til en ekstremt uhåndterlig plattform.

Trenger du en målrettet e-postmarkedsføringskampanje eller et kundebelønningsprogram? Det er enkelt å utvide Shopify Plus med utvidelser og integrasjoner fra tredjepartsleverandører. NetSuite og SAP gir for eksempel lett integrert programvare.

Du kan også legge til funksjonalitet i Shopify Plus-butikken gjennom utvidelser, som er små koder som limes inn i hovedkoden..

Shopify Plus har en App-butikk med et velvalgt utvalg på over 1000 apper å velge mellom. Noen apper og utvidelser er enkle å installere selv, men andre kan trenge hjelp fra en utvikler.

Shopify Plus har gitt ut Scripts, som lar utviklere skrive sine egne tilpasninger for plattformen. Så hvis du kan drømme det og finne en utvikler, kan du ha den funksjonaliteten du ønsker.

Sikkerhet (PCI-kompatibel)

Shopify Plus har samme sikkerhetsnivå som brukes av banker – Nivå 1 PCI DSS. Dette er gullstandarden for sikkerhet. Shopify Plus gjennomfører kontinuerlig risikovurdering av dataene og årlige vurderinger på stedet.

Kundene føler seg spesielle

Standard Shopify-plattformen leder kundene til kassa under et Shopify-webdomene som mangler utseendet til nettbutikken; det er uten butikkens merkevare- eller nettstednavigasjon. Dette forvirrer i beste fall kunder og i verste fall skremmer dem fra å fullføre kjøpet.

Shopify Plus-kjøpere, derimot, forblir i butikken din til kassen, slik at de har trygghet og tillit til å se at de kjøper fra deg.

En annen måte kundene føler seg spesielle på er hastigheten du kan løse eventuelle klager eller problemer de har med butikken din. Det direkte forholdet ditt med kontosjefen din er en viktig del av dette og kan hjelpe deg med å skape en positiv kundeopplevelse med dine egne kunder.

Flerkanals salgsfunksjonalitet

Med Shopify Plus selg overalt

Enten du utvider din murstein og mørtelbutikk til nettområdet eller går over fra en eksisterende nettbutikk, er muligheten til å selge på flere kanaler ofte en nøkkel til veksten av bedriftsnivåer.

Shopify Plus har en salgsargument som lar koblinger til butikker i den virkelige verden slik at du kan selge online i din fysiske butikk. Du kan også selge på tvers av sosiale medieplattformer, for eksempel Facebook og Pinterest, for å utvide markedsføringsområdet.

De detaljister som vurderer global ekspansjon vil være interessert i de mer enn 70 forskjellige betalingsportene som Shopify Plus tilbyr, inkludert Bitcoin, som lar deg selge i flere geografiske regioner.

Markedsføringsvennlighet

Du har tilgang til alle Shopify-temaene for å opprette din Shopify Plus-butikk, og alle temaene er mobile responsive. Dette betyr at temaene oppdager skjermstørrelsen på den mobile enheten og justerer sin egen størrelse for å matche. Dette er bra for alle kundene dine og for søkemotorene, som prioriterer søkeresultatene til nettsteder med denne funksjonen.

Shopify Plus er designet for å gjøre markedsførernes liv enkelt. Å lage og oppdatere den kundevenderne siden av butikken din er enkelt og greit, og alt du trenger er tilgjengelig fra dashbordet.

Bak kulissene er det like enkelt å kjøre analyser for å knuse statistikken over besøk og konverteringer samt salgstall; og du har et mangfoldig utvalg av rapporter du skal bruke.

Internasjonal distribusjon

Mange e-handelsbedrifter på bedriftsnivå kommer inn i det globale markedet, og Shopify Plus gjør dette enkelt å gjøre. Innebygde funksjoner for internasjonal markedsføring inkluderer geografisk målretting, språk og valutaverktøy.

Shopify Plus Ulemper

API eller tilpassede backendbegrensninger

Med hvilken som helst vert plattform, har du alltid begrensninger for hvilke endringer du kan gjøre. Shopify Plus tilbyr en stor mengde tilpasninger på kunden som vender mot siden, men begrenset mulighet til å endre back-end. Du har ikke tilgang til FTP eller databasen – alt må gå via front-end eller API.

Hvis du for eksempel bruker en bestemt vareleverandør, og programvaren ikke enkelt integreres med Shopify Plus, må du ansette en utvikler for å jobbe hardt for at integrasjonen skal fungere.

Innlåsing av plattformen

Når du har utviklet din Shopify Plus-butikk, eller migrert Shopify-butikken dit, er du innelåst, uansett hva som skjer med Shopify som selskap. Hvis du bestemmer deg for å flytte butikken din et annet sted, kan du bare ta informasjonen som Shopify Plus lar deg eksportere.

Det er faktisk alle dataene dine, men det er fortsatt ikke det samme som å ha tilgang til FTP og alle databasene på dine egne servere..

Du må også utvikle egen kompetanse om bruk av Shopify Plus. Tilpassing av butikken din og vedlikehold av den krever at noen lærer om og på outs i Shopify Plus og for å utvikle litt plattformspesifikk kunnskap. Shopify bruker sitt eget kodespråk, Liquid, så det å hjelpe HTML eller CSS hjelper ikke her.

Begrensede rabattalternativer

Dette er en begrensning for hvordan du setter rabatter i nettbutikken din. Du kan bare stille en rabatt til en betingelse av gangen: til en samling eller et produkt eller en pris. For eksempel kan du ikke rabattere alle varer over $ 20 med 10%. Avhengig av hvor mange kutt du har tenkt å tilby og hvordan du vil strukturere dem, kan dette være en alvorlig bekymring.

Shopify Plus-konkurrenter

Shopify Plus vs. Magento Enterprise

Shopify Plus og Magento Enterprise Edition er direkte konkurrenter innen enterprise eCommerce-feltet. Hovedforskjellen er at Shopify Plus er en hostet løsning og Magento Enterprise er hostet selv slik at du må finne en webhotell for å kjøre programvaren for deg.

Oppgrader til Shopify Plus e-handelsplattform

Magento tilbyr også en hostet versjon, Magento Enterprise Cloud Edition. Denne plattformen bruker samme kodebase og gir samme fleksibilitet som Magento.

Både Shopify Plus og Magento Enterprise er PCI-sikkerhetskompatible, med nivå 1 PCI DSS-sertifisering. Hovedforskjellen er at Shopified Plus-teamet, som en hostet plattform, ivaretar sikkerheten for deg.

Med Magento er du ansvarlig for å opprettholde datasikkerheten, og eventuelle brudd på det er din bekymring og ansvar. Det tar tid og krefter å overvåke og fikse disse, for ikke å nevne all bekymring.

Det må være enkelt og greit å oppdatere nettbutikken din. Produktbeskrivelser, redigering av nettstedskopi, lagt til kundeformer og alt annet kundevendt innhold må være riktig og betimelig.

I tillegg trenger du analyser for å spore hvordan salget går, hva konverteringsfrekvensene er, hvordan kampanjene dine på sosiale medier fungerer og en masse annen markedsføringsinformasjon.

Med Shopify Plus kan du få tilgang til funksjonalitetene for alt dette fra administrasjonspanelet. Magento Enterprise har ingen av disse funksjonene som standardverdier, selv om du kan legge dem til gjennom utvidelser eller lage dine egne. Det Magento Enterprise imidlertid har er utvidelser for å håndtere henvisninger eller tilknyttet markedsføring.

Optimalisering av søkemotorer er en ofte oversett del av detaljhandel på nettet. Over en tredjedel av alle kjøp gjøres fra innledende nettsøk. Med introduksjonen av versjon 2, og nå versjon 2.1, er Magento Enterprise på nivå med Shopify Plus, med SEO.

Begge plattformene gir nok verktøy for mer enn tilstrekkelig SEO og inkluderer muligheten til å ha en integrert blogg og sosiale delingsknapper.

Frakt er nøkkelen til enhver online virksomhet, og både Shopify Plus og Magento Enterprise integreres med de fleste store leveringsproblemer, inkludert USPS. Shopify Plus knytter seg imidlertid ikke til DHL.

Ettersom Magento Enterprise er en plattform som er hostet selv, er support og apper avgjørende for at brukerne skal lykkes. Det er et sterkt globalt samfunn av forum moderatorer og bidragsytere så vel som utviklere som skriver apper og utvidelser.

Shopify Plus har en appbutikk med over 1000 tredjepartsapper, og et veldig sterkt kundesupportteam som du har prioritert tilgang til.

Shopify Plus vs. BigCommerce Enterprise

Migrer din eksisterende BigCommerce-butikk til Shopify Plus

BigCommerce er en av Shopifys viktigste konkurrenter innen det vertsbaserte, skybaserte e-handelsfeltet. BigCommerce Enterprise identifiserer seg med detaljhandelsbedrifter som omsetter for 1 million dollar eller mer årlig. Deres kunder inkluderer Toyota, Gibson og Payless Shoesource.

Dashbordene til både Shopify Plus og BigCommerce Enterprise er basert på deres respektive standard eCommerce-plattformer – og begge disse er enkle å bruke. (Se Shopify- og BigCommerce-vurderingene våre.)

Begge plattformene har funksjoner rett ut av boksen, og det er enkelt å implementere dem. Shopify Plus bruker sitt eget kodespråk som heter Liquid, og det er en læringskurve som er involvert i å plukke det opp for det teknisk tilbøyelige. Frem til nylig har redigering av BigCommerce Enterprise-maler trukket klager, men den nye Stencil-temaditoren forenkler prosessen.

Shopify Plus og BigCommerce Enterprise har lignende funksjoner med ubegrenset båndbredde og skalerbarhet, og 99,99% oppetid. Begge lar deg selge i flere kanaler, og begge gir dedikerte kontostyrere, men med BigCommerce Enterprise er det en ekstra kostnad for denne tjenesten.

Shopify Plus trekker frem med sin Traffic APP for en smertefri overføring av dine tidligere kunder til din nye Shopify Plus-plattform uten å slippe å sjekke SEO. Begge Enterprise-plattformene vinner frem med den integrerte en-siders kassen.

Shopify Plus har en ganske slank plattform grunnleggende plattform, men du kan legge til funksjonalitet og funksjoner gjennom et utvalg på over 1000 apper i app store. BigCommerce Enterprise tilbyr et utvalg av 265 apper, men de dekker stort sett alt du trenger.

Hvis du trenger noe du ikke finner, gir begge plattformene tilgang via API-en deres for utviklere å lage nye apper.

Alle nettstedstemaene med Shopify Plus og BigCommerce Enterprise er mobile-responsive. BigCommerce Enterprise har flere temaer å velge mellom hvis du teller de forskjellige variasjonene som er mulig for hvert tema.

Betalingsprosesseringsportaler kan være bekymringsfullt hvis du går globalt. Shopify Plus dekker verden med 70 betalingsprosessorer, og BigCommerce Enterprise har bare 38 – men det kan være nok for deg.

Konklusjon

Hvem er Shopify Plus anbefalt for?

Vi anbefaler at du tar en titt på Shopify Plus hvis du er en forhandler som ønsker en nettbutikk og:

 • har en stor og voksende butikk (murstein og mørtel eller online)
 • har et salg på minst $ 500 000 per år
 • forventer eller planlegger at salgsvolumet ditt vil fortsette å vokse, uten potensiell begrensning i sikte
 • har periodiske pigger i salget ditt, kanskje opptil tusenvis av ordre per minutt
 • ønsker å fokusere på design, markedsføring og detaljhandel, ikke på det tekniske nettmiljøet ditt
 • ønsker en unik, tilpasset butikk-front, automatisk tilpasset for enhver mobil plattform
 • ønsker dedikert kundestøtte og et langsiktig forhold til din eCommerce-leverandør
 • forventer å utvide globalt, i forskjellige regioner og språk
 • tror på flerkanalsalg til for å nå flere kunder

Hvorfor vil du bruke Shopify Plus?

Shopify lanserte Shopify Plus i februar 2014 for å tilfredsstille sine større kunder som vokste frem den opprinnelige eCommerce-plattformen. Shopify klarte å håndtere en viss virksomhet med høyt volum, men den var ikke designet for å gjøre det.

Hvis du allerede er en Shopify-klient, og du ikke er sikker på om du er klar til å gå til Shopify Plus, er her de fire kjerneutstyrene som Shopify Plus har:

 • kassen på ditt eget domene, med din egen merkevarebygging og nettsted
 • en dedikert kontosjef for support & tilpasses når du har veldig høye trafikknivåer.
 • tilpasset integrasjon med lager- og administrasjonsplattformer
 • muligheten til å lage kloner av butikkene dine for forskjellige målland

Hvis du allerede har en nettbutikk andre steder og ønsker å flytte til en plattform på bedriftsnivå, tilbyr Shopify Plus en nøkkelferdig løsning du kan flytte rett inn i. Kontosjefen din vil samarbeide med deg for å sikre at butikken din ikke mister rangeringen av søkesiden din under overgangen.

Selv om det er relativt nytt, Shopify Plus har allerede noen tunge klienter og er vanligvis nevnt i topp tre av alle e-handelsplattformer. Brukeranmeldelser av denne programvaren har vært overveldende positive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map