Shopify Plus: En Enterprise E-handel software review

Shopify Plus er en hostet, skybaseret e-handelsplatform til virksomheder, der er designet til store online-detailhandlere, der har brug for at følge med deres kunders krav. Shopify Plus giver skalerbarhed og fleksibilitet i en pakke, der lader sine kunder fokusere på detailsiden af ​​deres forretning, ikke på de tekniske behov for at køre den. Shopify Plus nuværende kunder inkluderer Red Bull, Budweiser og General Electric.


Shopify Plus e-handelsplatform

Fuldt hostet SaaS e-handelsplatform Oversigt

Hvis du har eller bygger, en online butik, og du er meget mere interesseret i butikdelen end onlinedelen; en fuldt hostet SaaS eCommerce-platform er muligvis lige det, du har brug for.

SaaS står for Software as a Service. Med dette får du adgang til al den software, du har brug for for at køre din butik plus de computerserver, du har brug for for at køre eCommerce-softwaren..

Dette leveres som en pakke mod et månedligt gebyr sammen med folk, der holder computere kørende effektivt, sikkerheden opdateret for at holde dine data sikre, og vedligeholdelse og opdateringer til softwaren; kort sagt den tekniske online side. Denne service er også kendt som en abonnementstjeneste, da du betaler et månedligt gebyr.

Du overlades til at fokusere på butikssiden – opsætning af onlinebutik, marketing, reklame, kundesupport, lagerkontrol og alt andet, der er forbundet med detailhandel. Dit online engagement er at opdatere indholdet af websiderne i din eCommerce-butik, alt hvad kunden ser og overvåge, hvordan din virksomhed har det.

Enterprise e-handel

Enterprise eCommerce henviser til de detailhandlere, hvis salg er mere end omkring $ 500.000 om året. Nogle e-handelssoftwarevirksomheder sætter denne dollarværdi endnu højere.

Nøglen til udpegning af virksomhedsniveau er trafik med stor mængde og forventet stærk vækst. Disse detailhandlere har brug for en e-handelsløsning, der vil vokse hurtigt med dem og kan håndtere de hyppige pigge i deres forretning.

Shopify Plus fordele

Rug og Hjemmeside kører på Shopify Plus

Udvikling & Vedligeholdelsesomkostninger

Det er enkelt: alle udviklings- og vedligeholdelsesomkostninger er valgfri. Shopify Plus-teamet tager sig af den tekniske side ved at drive din online butik – sikkerhed, vedligeholdelse, opdateringer, systemeffektivitet og opbevaring af dine oplysninger er alle taget hånd om og optimeret.

Dine valgfri udviklingsomkostninger er, hvis du vil ansætte nogen til at opsætte eller overføre din online butik i Shopify Plus til dig. Vi har en række artikler, der identificerer Shopify Plus-eksperter, der er akkrediteret af virksomheden, der kan gøre dette for dig.

Forudsigelig prisfastsættelse

Du ved, hvor meget at køre din Shopify Plus-onlinebutik koster dig pr. Måned. Dine månedlige prisplaner er forudsigelige og på forhånd forhandlet med virksomheden. Der er ingen fast pris, men forskellige rapporter har indikeret, at startprisen er omkring $ 1200 pr. Måned og går derfra afhængigt af, hvilken service og trafikniveau du har brug for.

Forudsigeligheden af ​​dine månedlige omkostninger fortsætter, da Shopify Plus-planen ikke har gebyr for salgstransaktion. Naturligvis skal du stadig betale dine kreditkortgebyrer, men der er ikke noget ekstra gebyr, der pålægges af Shopify Plus.

Sammenlign dette med uforudsigeligheden af ​​en ikke-hostet indstilling, hvor du betaler hostinggebyret plus transaktionsgebyrerne for din betalingsgateway plus de virkelig uforudsigelige gebyrer fra din udvikler, der prøver at følge med i alle softwareændringer og sørge for at alt stadig fungerer sammen.

Og hvilken pris er ro i sindet for et bekymringsfrit teknisk miljø værd for dig?

Shopify tilbyder en gratis 14-dages prøveperiode som du ikke behøver at give dem dit kreditkortnummer for.

Enterprise Grade funktioner

Shopify har alle de funktioner, du forventer i en virksomheds e-handelsplatform. Disse inkluderer automatisk forsendelse, ordreudskrivning og direkte feeds til regnskabs-, lager- og andre styringssystemer.

Nogle af de mest bemærkelsesværdige funktioner er:

 • 99,9% server oppetid; 200 terabyte lagring og over 7.000 CPU-kerner
 • ubegrænset båndbredde og ubegrænset produkter og salgsmængder
 • 70 betalingsportaler, inklusive Bitcoin
 • over 1000 apps i App Store
 • evnen til at oprette dine egne apps og udvidelser gennem API og udviklingsværktøjer
 • understøtter Googles Forbedrede e-handel Analytics-motor

Kontostyring

Shopify Plus fjerner frustrationen over at håndtere flere kundesupportteammedlemmer ved at tildele dig din egen dedikerede kontoadministrator. Denne person er dit eneste kontaktsted for alle dine spørgsmål, bekymringer og behov i din Shopify Plus-butik.

Shopify Plus White Glove Service

Din kontoadministrator lærer din virksomhed og kender historien til din butik. De vil også samarbejde med dig for at foretage tilpasninger i butikken, der ikke er tilgængelige i standardsoftwaren.

Shopify Plus-abonnenter har også adgang til Shopifys 24/7 telefonsupport sammen med Shopify Plus prioriterede supporttelefonnummer og e-mail-adresse.

Et enkelt fokuspunkt er også en anden fordel ved at bruge en hostet eCommerce-platform. Udviklingsteamet har kun et fokus – Shopify Plus på en enkelt platform. Det ser måske ikke ud som en big deal, men mange webudviklingsfirmaer arbejder på tværs af forskellige platforme og sprog, som deler deres tid, fokus og talenter.

Shopify Plus-holdets tid er single-focus, og de er meget erfarne med hvad de gør. Dette resulterer i hurtigere rettelser og løsninger på dine problemer.

Skalerbar platform

Hele pointen med virksomheds e-handel er at støtte virksomheder, der har stor trafik, og edb-serverne skal arbejde effektivt og pålideligt for at tackle dette. Du ønsker ikke at bekymre dig om det; din bekymring skal være, om din forretningsproces og opgørelse kan håndtere alle disse nye klienter og transaktioner.

Shopify Plus har hardware og understøttende infrastruktur på plads til at håndtere et stort antal e-handelstransaktioner sikkert for alle deres kunder. De kan håndtere hundredtusinder af transaktioner ad gangen og har et pålidelighedstal på 99,9% oppetid.

Shopify Plus sætter ingen grænser for salgsvolumen, båndbredde eller et antal produkter, du kan have, så du kan bare fortsætte med at vokse. Og uanset hvor meget du vokser, går dit websted ikke ned.

Integreret og ekstremt tilpasselig

Shopify Plus-integration og tilpasning

Du behøver ikke have et cookie-cutter-look til din Shopify Plus-butik-front, da du kan tilpasse skabeloner på enhver måde, du ønsker. Og det samme gælder funktionaliteten. Shopify Plus har ikke alle værktøjer, som enhver klient behøver at blive indbygget lige i – det vil gøre det til en ekstremt uhåndterlig platform.

Brug for en målrettet e-mail-marketingkampagne eller et kundebelønningsprogram? Det er nemt at udvide Shopify Plus med udvidelser og integrationer fra tredjepartsleverandører. NetSuite og SAP leverer f.eks. Let integreret software.

Du kan også tilføje funktionalitet til din Shopify Plus-butik gennem udvidelser, som er små stykker kode, der indsættes i hovedkoden.

Shopify Plus har en App-butik med et velvalgt udvalg på over 1000 apps at vælge imellem. Nogle apps og udvidelser er enkle nok til at installere dig selv, men andre kræver muligvis hjælp fra en udvikler.

Shopify Plus har udgivet Scripts, som giver udviklere mulighed for at skrive deres egne tilpasninger til platformen. Så hvis du kan drømme det og finde en udvikler, kan du have den funktionalitet, du ønsker.

Sikkerhed (PCI-kompatibel)

Shopify Plus har det samme sikkerhedsniveau som det, der bruges af banker – Niveau 1 PCI DSS. Dette er guldstandarden for sikkerhed. Shopify Plus implementerer kontinuerlig risikovurdering af deres data og årlige vurderinger på stedet.

Kunderne føler sig specielle

Standard Shopify-platformen leder kunderne til kassen under et Shopify-webdomæne, der mangler udseendet af onlinebutikken; det er uden butikens branding eller webstedsnavigation. Dette forvirrer i bedste fald kunder og i værste fald skræmmer dem fra at gennemføre deres køb.

Shopify Plus-shoppere forbliver på den anden side i din butik for at kasse, så de har sikkerhed og tillid til at se, at de køber fra dig.

En anden måde, hvorpå kunden føler sig speciel, er den hastighed, hvorpå du kan løse eventuelle klager eller problemer, de har med din butik. Dit direkte forhold til din kontoadministrator er en vigtig del af dette og kan markant hjælpe dig med at skabe en positiv kundeoplevelse med dine egne kunder.

Multikanals salgsfunktionalitet

Med Shopify Plus sælges overalt

Uanset om du udvider din mursten-og-mørtel-butik til onlineområdet eller skifter fra en eksisterende online butik, er muligheden for at sælge på tværs af flere kanaler ofte en nøgle til væksten i virksomheder på virksomhedsniveau.

Shopify Plus har en salgsfunktion, der lader links til butikker i den virkelige verden, så du kan sælge online i din fysiske butik. Du kan også sælge på tværs af sociale medieplatforme, såsom Facebook og Pinterest, for at udvide din markedsførings rækkevidde.

De detailhandlere, der overvejer global ekspansion, vil være interesseret i de mere end 70 forskellige betalingsportaler, som Shopify Plus tilbyder, inklusive Bitcoin, som giver dig mulighed for at sælge i flere geografiske regioner.

Marketingvenlighed

Du har adgang til alle Shopify-temaer for at oprette din Shopify Plus-butik, og alle temaer er mobile-responsive. Dette betyder, at temaerne registrerer skærmstørrelsen på den mobile enhed og justerer deres egen størrelse til at matche. Dette er godt for alle dine kunder og for søgemaskinerne, der prioriterer søgeresultater til websteder med denne funktion.

Shopify Plus er designet til at gøre markedsførernes liv let. Oprettelse og opdatering af den kundevendende side af din butik er enkel og ligetil, og alt dit behov er tilgængeligt fra instrumentbrættet.

Bag kulisserne er det lige så nemt at køre analyser for at få statistikken over besøg og konverteringer såvel som salgstall; og du har et forskellige valg af rapporter, du skal bruge.

International implementering

Mange e-handelsvirksomheder på virksomhedsniveau kommer ind på det globale marked, og Shopify Plus gør dette let at gøre. Indbyggede funktioner til international markedsføring inkluderer geografisk målretning, sprog- og valutaværktøjer.

Shopify Plus ulemper

API eller brugerdefinerede backendbegrænsninger

På enhver hostet platform har du altid begrænsninger for, hvilke ændringer du kan foretage. Shopify Plus tilbyder en stor mængde tilpasning på den kundevendende side, men begrænset mulighed for at ændre bagenden. Du har ikke adgang til FTP eller databasen – alt skal gå via front-end eller API.

Hvis du f.eks. Bruger en bestemt lagerudbyder, og softwaren ikke let integreres med Shopify Plus, skal du ansætte en udvikler til at arbejde hårdt for at få integrationen til at fungere.

Lock-in til platformen

Når du har udviklet din Shopify Plus-butik eller migreret din Shopify-butik der, er du låst inde, uanset hvad der sker med Shopify som firma. Hvis du beslutter at flytte din butik et andet sted, kan du kun tage de oplysninger, som Shopify Plus giver dig mulighed for at eksportere.

Det er faktisk alle dine data, men det er stadig ikke det samme som at have adgang til FTP og alle databaser på dine egne servere.

Du er også nødt til at udvikle noget ekspertise internt omkring brug af Shopify Plus. Tilpasning af din butik og vedligeholdelse af den kræver, at nogen lærer shop og Plus-moduler og udvikler nogle platformspecifik viden. Shopify bruger sit eget kodesprog, Liquid, så det at vide HTML eller CSS hjælper ikke her.

Muligheder for begrænset rabat

Dette er en begrænsning af, hvordan du indstiller rabatter i din online butik. Du kan kun indstille en rabat til én betingelse ad gangen: til en samling eller et produkt eller en pris. For eksempel kan du ikke rabat alle varer over $ 20 med 10%. Afhængig af hvor mange nedskæringer du vil tilbyde, og hvordan du vil strukturere dem, kan dette være et alvorligt problem.

Shopify Plus-konkurrenter

Shopify Plus vs. Magento Enterprise

Shopify Plus og Magento Enterprise Edition er direkte konkurrenter inden for virksomhedens e-handelsfelt. Den største forskel er, at Shopify Plus er en hostet løsning, og Magento Enterprise er selv vært, så du er nødt til at finde en webhostingstjeneste for at køre softwaren til dig.

Opgrader til Shopify Plus e-handelsplatform

Magento tilbyder også en hostet version, Magento Enterprise Cloud Edition. Denne platform bruger den samme kodebase og giver den samme fleksibilitet som Magento.

Både Shopify Plus og Magento Enterprise er PCI-sikkerhedskompatible med niveau 1 PCI DSS-certificering. Den største forskel er, at Shopify Plus-teamet, som en hostet platform, passer på sikkerheden for dig.

Med Magento er du ansvarlig for at bevare datasikkerheden, og enhver overtrædelse deraf er din bekymring og ansvar. Det tager tid og kræfter at overvåge og rette disse, for ikke at nævne al bekymringen.

Opdatering af din online butik skal være let og ligetil. Produktbeskrivelser, redigering af websidekopi, tilføjelse af kundeformer og alt andet kundeorienteret indhold skal være korrekt og rettidigt.

Derudover har du brug for analyser for at spore, hvordan dit salg går, hvad dine konverteringsfrekvenser er, hvordan dine sociale mediekampagner fungerer og en masse anden marketinginformation.

Med Shopify Plus kan du få adgang til funktionaliteterne til alt dette fra dit administrationspanel. Magento Enterprise har ingen af ​​disse funktioner som standard, selvom du kan tilføje dem gennem udvidelser eller kan oprette dine egne. Hvad Magento Enterprise har, er imidlertid udvidelser til at håndtere henvisninger eller tilknyttet marketing.

Søgemaskineoptimering er en ofte overset del af online detailhandel. Over en tredjedel af alle køb foretages fra indledende websøgninger. Med introduktionen af ​​version 2 og nu version 2.1 er Magento Enterprise på niveau med Shopify Plus med SEO.

Begge platforme giver nok værktøjer til mere end tilstrækkelig SEO og inkluderer muligheden for at have en integreret blog og sociale delingsknapper.

Forsendelse er nøglen til enhver online forretning, og både Shopify Plus og Magento Enterprise integreres med de fleste store forsendelsesproblemer, inklusive USPS. Shopify Plus binder dog ikke sammen med DHL.

Da Magento Enterprise er en self-hostet platform, er support og apps væsentlige for brugernes succes. Der er et stærkt globalt samfund af forummoderatorer og bidragydere samt udviklere, der skriver apps og udvidelser.

Shopify Plus har en app-butik med over 1000 tredjepartsapps og et meget stærkt kundesupportteam, som du har prioriteret adgang til.

Shopify Plus vs. BigCommerce Enterprise

Migrer din eksisterende BigCommerce-butik til Shopify Plus

BigCommerce er en af ​​Shopifys største konkurrenter inden for det hostede, skybaserede eCommerce-felt. BigCommerce Enterprise identificerer sig med detailvirksomheder, der omsætter $ 1 million eller mere om året. Deres kunder inkluderer Toyota, Gibson og Payless Shoesource.

Dashboards for både Shopify Plus og BigCommerce Enterprise er baseret på deres respektive standard eCommerce-platforme – og begge af disse er lette at bruge. (Se vores Shopify- og BigCommerce-anmeldelser.)

Begge platforme har funktioner lige ud af kassen, og implementering af dem er ligetil. Shopify Plus bruger sit eget kodesprog kaldet Liquid, og der er en indlæringskurve involveret i at samle det op til det teknisk tilbøjelige. Indtil for nylig har redigering af BigCommerce Enterprise-skabeloner trukket klager, men den nye Stencil-temaeditor forenkler processen.

Shopify Plus og BigCommerce Enterprise har lignende funktioner med ubegrænset båndbredde og skalerbarhed og 99,99% oppetid. Begge giver dig mulighed for at sælge i flere kanaler, og begge leverer dedikerede kontoadministratorer, men med BigCommerce Enterprise er der et ekstra gebyr for denne service.

Shopify Plus trækker frem med sin Traffic APP for en smertefri overførsel af dine tidligere kunder til din nye Shopify Plus-platform uden et fald i din SEO. Begge Enterprise-platforme vinder med sin integrerede check-side på én side.

Shopify Plus har en temmelig lean platform-platform, men du kan tilføje funktionalitet og funktioner gennem et valg på over 1000 apps i app store. BigCommerce Enterprise leverer et udvalg af 265 apps, men de dækker stort set alt hvad du har brug for.

Hvis du har brug for noget, du ikke kan finde, giver begge platforme adgang gennem deres API for udviklere til at oprette nye apps.

Alle webstedets temaer med Shopify Plus og BigCommerce Enterprise reagerer mobilt. BigCommerce Enterprise har flere temaer at vælge imellem, hvis du tæller de forskellige variationer, der er mulige for hvert tema.

Betalingsbehandlingsgateways kan være bekymrende, hvis du går globalt. Shopify Plus dækker verden med 70 betalingsprocessorer, og BigCommerce Enterprise har kun 38 – men det kan være nok for dig.

Konklusion

Hvem er Shopify Plus anbefalet til?

Vi anbefaler, at du kigger på Shopify Plus, hvis du er en forhandler, der ønsker en online butik og:

 • har en stor og voksende detailbutik (mursten og mørtel eller online)
 • har et salg på mindst $ 500.000 om året
 • forventer eller planlægger, at dit salg vil fortsætte med at vokse med potentielt ingen grænser i syne
 • har periodiske pigge i dit salg, måske op til tusinder af ordre pr. minut
 • ønsker at fokusere på design, marketing og detailhandel, ikke på dit tekniske online miljø
 • ønsker en unik, tilpasset butik-front, der automatisk tilpasses til enhver mobil platform
 • ønsker dedikeret kundesupport og et langsigtet forhold til din eCommerce-tjenesteudbyder
 • forventer at udvide globalt i forskellige regioner og sprog
 • tror på flerkanalsalg til for at nå flere kunder

Hvorfor vil du bruge Shopify Plus?

Shopify lancerede Shopify Plus i februar 2014 for at tilfredsstille sine større kunder, der voksede ud af sin originale eCommerce-platform. Shopify formåede at håndtere nogle store mængder forretning, men det var ikke designet til at gøre det.

Hvis du allerede er en Shopify-klient, og du ikke er sikker på, om du er klar til at flytte til Shopify Plus, her er de fire kerneudstyr, som Shopify Plus har:

 • kassen på dit eget domæne, med dit eget branding og websted
 • en dedikeret kontoadministrator til support & tilpasses, når du har meget høje trafikniveauer.
 • tilpasset integration med lager- og administrationsplatforme
 • muligheden for at oprette kloner i dine butikker til forskellige mållande

Hvis du allerede har en online butik et andet sted og vil flytte til en platform på virksomhedsniveau, tilbyder Shopify Plus en nøgleapparat, du kan flytte lige ind til. Din kontoadministrator vil arbejde sammen med dig for at sikre, at din butik ikke mister din placering af søgesiden i overgangen.

Selvom det er relativt nyt, Shopify Plus har allerede nogle tunge klienter og nævnes normalt i top tre af enhver e-handelsplatform til virksomheder. Brugeranmeldelser af denne software har været overvældende positive.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map