Shopify fordele og ulemper for at starte dit websted for e-handel

Hvis du har været på udkig efter den bedste eCommerce-platform til at drive din butik, kommer du sandsynligvis ved at komme over Shopify. Det er en industriledende og konsekvent rangeret blandt de tre bedste platforme.


Mens Shopify bestemt er et imponerende værktøj, kan der være flere valg derude til at imødekomme dine behov. Lær mere om e-handelssoftware’s fordele og ulemper, så du kan tage den bedste købsbeslutning.

Shopify eCommerce butikbygger fordele og ulemper

SHOPIFY PROS

Der kan ikke benægtes, at Shopify eCommerce-platform leveres med en lang liste med fordele. Her er blot et par af højdepunkterne.

Nøglefærdige løsning: Shopify er klar til kassen. Du behøver ikke at bekymre dig om at investere tid og penge i installationsprocessen. Når du har tilmeldt dig, kan du begynde at designe og bygge din butik.

Hurtig og nem installation betyder også, at du kan begynde at sælge og tjene indtægter så hurtigt som muligt. Du behøver ikke at bruge måneder eller endda år på at bygge dit websted.

Vigtige indbyggede funktioner

Hosting: Shopify bruger deres magtfulde servere til at køre din butik. Det betyder også, at de håndterer tekniske problemer. Du behøver ikke at bekymre dig om at køre og fejlfinde dine egne servere. For begyndere er dette et stort plus.

Sikkerhed: Shopify er PCI DSS-kompatibel. Det betyder, at de lever op til branchestandarder for kredit- og betalingskortsikkerhed. Dine kunder kan føle sig sikre på, at deres økonomiske oplysninger er beskyttet.

Shopify er PCI DSS-kompatibel

Derudover leveres din butik med et gratis SSL-certifikat. Dette beskyttelseslag fungerer til at kryptere følsomme data. Det er en anden måde at beskytte information om shopper. Nogle eCommerce-webstedsbyggere får dig til at købe et certifikat og betale for at få det installeret.

SEO: Det er nemt at være SEO-ekspert hos Shopify. Deres indbyggede funktioner gør e-handels SEO praktisk talt fjolsikkert. Programmet opretter automatisk et websted, integreres med eventuelle yderligere analyseprogrammer og giver dig mulighed for at opdatere metabeskrivelser og tags. Alt hvad du skal gøre er at udfylde blanke sider, og dit websted starter som søgemaskine venligt.

Shopify webside SEO skærm detaljer

Brugervenlighed interface: Høje karakterer for brugervenlighed går ud over designfunktioner. Mens redaktøren er fantastisk til begyndere, er det også resten af ​​instrumentbrættet. Alle kan nemt finde vej rundt. Organisationen giver mening, og opsætningen er både visuelt tiltalende og tydeligt skiltet.

App butik: Shopify-appbutikken har tusinder af tilføjelser, som du kan bruge til at udvide dine webstedsfunktioner. Mens nogle af dem kræver et engangsgebyr eller et månedligt abonnement, er mange af dem helt gratis. Når der tilføjes nye apps hele tiden, er der ingen grænser for, hvad du kan gøre.

Shopify App Store

Shopify POS-app: Shopify går ud over online-salg. Med POS-appen kan du nemt sælge produkter ved live events. Tag dine varer til markeder, messer, pop-ups og andre sammenkomster. Appen gør det let at udføre transaktioner på farten.

Hastighed: Hurtige belastningstider er vigtige af flere grunde.

 • 1. Søgemaskiner belønner websteder med hurtigere belastningstider. Langsomme servere kan faktisk påvirke dine placeringer negativt.
 • 2. Online-shoppere er utålmodige. Det kræver ikke meget at få en potentiel kunde til at forlade din side. At skulle vente på dit websted kan køre dem væk.
 • 3. Det ser uprofessionelt ud. Du har kun én chance for et godt førsteindtryk. Et svagt websted giver ikke tillid til dit websted.

Kunde support: Som Shopify-kunde har du 24/7 adgang til kundesupport. Du kan kontakte dem ved at:

 • telefon
 • E-mail
 • Live chat
 • Twitter
 • Facebook

Shopify fremragende muligheder for kundesupport.

Som forretningsejer har du også adgang til en række CRM-værktøjer. Du kan bruge disse til at skabe en behagelig shoppingoplevelse og styre ordrer. Alle disse funktioner er indbygget og klar til brug fra første dag.

Væsentlige marketingværktøjer: Når du har et websted, er det tid til at begynde at markedsføre dine produkter. Shopify gør det nemt at optimere dine sider med sitemaps, metakoder, beskrivelser og integration af sociale medier. Andre marketingværktøjer inkluderer:

 • Kundesporing og rapportering
 • Mulighed for at oprette kampagner og tilbyde rabatter
 • Nyhedsbrev og e-mail skabeloner
 • Blogfunktioner
 • Responsivt design til mobile enheder
 • Omfattende app store

Du har alt hvad du har brug for for at køre en omfattende marketingkampagne. Eventuelle yderligere værktøjer kan tilføjes gennem app store. Der er masser af gratis og rimelige priser.

Design

Shopify Skabeloner Butik

En af de største omkostninger ved at starte en online butik er at ansætte en udvikler til at designe dit websted. Timepriser kan starte ved $ 100 og gå langt ud over $ 200. Det tager ikke lang tid at få en stor regning. Dette sætter brugerdefineret design uden for en lang række startups.

Heldigvis har du med Shopify ikke brug for en professionel udvikler. Alle kan oprette et websted. WYSIWYG-editoren gør det nemt at tilpasse sider. Du behøver ikke vide, hvordan du koder for at foretage ændringer.
Hvis du har problemer, kan du kontakte kundesupport eller bruge deres ressourceværktøjer. De leverer:

 • Omfattende FAQ-sider
 • Et samfundsforum
 • En vidensbase
 • Websted bygning universitet.

Platformen er perfekt til begyndere, men alsidig nok til mere erfarne iværksættere.

Responsiv websteddesign

Shopify responsive skabeloner.

De fleste af kunderne bruger deres mobile enheder til at gennemse og foretage køb. Hvis dit websted ikke reagerer, vil du kæmpe for at konvertere salg. Shopify tilbyder temaer med lydhør design, så dit websted ser godt ud på telefoner, tablets og laptops. Kunder kan nemt se dine produkter og betale, uanset hvor de er.

Masser af gratis temaer

ECommerce-platforme varierer temmelig meget i hvor mange gratis temaer de tilbyder. Shopify falder midt i intervallet i denne kategori. I øjeblikket kan du vælge mellem 10 gratis temaer. Premium-temaer varierer i pris fra $ 80 til $ 150. Mens 10 måske ikke lyder meget, er kvaliteten af ​​deres gratis temaer langt over konkurrencen.

Shopify webstedsskabeloner

Det hjælper også, at Shopify-gratis temaer er godt designet og let tilpasses. WYSIWYG-editoren giver dig mulighed for at foretage enkle ændringer i træk-n-slip. Du kan også få adgang til temas kode og tilpasse detaljer gennem HTML eller CSS. Juster størrelsen, udskift farver og tilføj billeder let.

Tilføjelser Ons

En anden fordel ved Shopify-software er, at de konstant udvider deres app-butik. Hvis du ikke kan finde et bestemt værktøj eller en app, er chancerne for, at det snart vil være tilgængeligt. De leder konstant efter måder at forbedre og imødekomme kundernes behov.

Shopify fleksibel softwareplatform vil fortsat vokse med dig og det skiftende marked. I øjeblikket er der tusinder af plugins at vælge imellem, og dette antal vokser fortsat hver dag.

Shopify har også strømline integrationsprocessen. Når du har købt eller downloadet en app, vil det være let at starte med det samme. Der er typisk lidt eller ingen opsætning involveret. Udvidelse af din butiks funktionalitet tager kun et par klik.

SHOPIFY CONS

Prisfastsættelse

Du har måske bemærket, at der er en hel del gratis, selvhostede muligheder på markedet: Magento, Zen Cart, PrestaShop. Mens gratis tag kan lyde tiltalende, er der en fangst. Du skal være flydende i kodning for at kunne bruge disse eCommerce indkøbsvogne. Ellers bliver du nødt til at ansætte en udvikler til at designe din butik. I dette tilfælde forsvinder de “gratis” omkostninger hurtigt.

Derudover kan indstillinger til selvhostning også komme med skjulte gebyrer. Du skal muligvis betale ekstra for betalingsgateways, sikkerhedscertifikater og andre funktioner, der er indbygget i Shopify.

Grundlæggende er optioner, der er selvhost, bedst for dem med teknisk viden. Hvis du er nybegynder, er Shopify stadig en stor værdi. Det er værd at det månedlige abonnement hurtigt er i stand til at designe dit eget websted.

Problemer med tilpasning

Nogle brugere klager over, at Shopify-temaer er vanskelige at tilpasse. Shopify opfandt deres eget kodesprog kaldet Liquid. Hvis du er vant til andre sprog, vil der være læringskurve.

Ulempen er, at du ikke er låst til at bruge væske. Brugere har stadig muligheden for at bruge HTML, CSS og JavaScript til at foretage ændringer. Kun dem, der er afhængige af PHP, vil potentielt støde på problemer.

Marketingværktøjer er meget basale

En anden almindelig klage er, at de indbyggede marketingværktøjer er for basale. Dette er et svært argument at sætte sig fast. Shopify-websteder er indbygget med alle de værktøjer, du har brug for. Hvis der er et hul, skal du bare besøge app store. Enhver bruger har ubegrænset adgang til de bedste tilgængelige marketingværktøjer.

Organisation

Shopify har taget et interessant valg, når det kommer til kategorienavne. De kan være forvirrende og gøre det vanskeligt at navigere på webstedet. Dette fjerner brugeroplevelsen og skaber en unødvendig læringskurve. Mens denne ulempe let overvindes, er den stadig irriterende.

Migration

Hvis du beslutter at skifte platform, gør Shopify det ikke let at migrere. Selvom dette er almindelig praksis, kan det også betyde, at du mister nogle af dine butiksoplysninger. Det bedste, du kan håbe på, er en CSV-eksport af dit websted. Dette er en god grund til at tage dig tid til at vælge en e-handelsplatform. Udnyt alle gratis forsøg, så du ikke behøver at bekymre dig om at migrere ad vejen.

Hvem er Shopify bedst til?

Shopify er faktisk velegnet til de fleste mennesker derude, der ønsker at starte en online butik. Det henvender sig til langt de fleste mennesker, der ikke kender kode. Dette betyder en enorm besparelse, når du designer og udvikler en butiksfront. Grundlæggende kan enhver bygge og lancere en butik inden for få timer.

Shopify har også en af ​​de bedste prisplaner på markedet. Du kan opgradere og nedgradere efter behov. Selv den grundlæggende plan leveres med alle de funktioner, du har brug for og adgang til app store. Mens der er kreditkortgebyrer, er disse standard.

Shopify alternativer

Mens Shopify er en fantastisk platform, der taler til et massivt publikum, er der andre muligheder derude. Volusion, BigCommerce og Magento rangeres ofte øverst med Shopify. Og med god grund. Alle disse platforme konkurrerer om en andel af det samme marked. De arbejder alle hårdt for at tjene din virksomhed.

I sidste ende kommer Shopify-softwareplatformen stadig på toppen af ​​flere grunde:

 • 1. Bedste temaer. Mens de andre store spillere muligvis har flere temaer, er Shopifys temaer bedre designet og mere professionelle. Det er helt sikkert et spørgsmål om mening og personlig smag. Hvis du vil se selv, skal du bruge de gratis forsøg til at kigge rundt.
 • 2. Super brugervenlig. Magento er et open source-program, der kræver en vis teknisk viden. BigCommerce og Volusion tilbyder træk og slip redaktører, men Shopify får høje karakterer for brugervenlighed.
 • 3. Ubegrænsede funktioner. Hos Shopify behøver du aldrig at bekymre dig om overdreven. Du kan tilføje så mange produkter, som du vil og nyde ubegrænset lagerplads og båndbredde. Der er ikke behov for at betale for en opgraderet pakke.
 • 4. Kundeservice. Shopify sætter standarden for fremragende kundeservice. Brugere har en lang liste over måder at nå frem til en repræsentant 24/7. Andre platforme gør, at du betaler mere for direkte adgang.
 • 5. Konstante opdateringer. Hvis du ser på en Google-tendens, fortsætter Shopify med at få trækkraft. Dets konkurrenter glider ikke lige så godt. Meget af dette skyldes Shopifis forpligtelse til at forbedre dens funktioner. Shopify tilpasser sig fortsat markedet og tilføjer nye funktioner efter behov. Du behøver ikke at bekymre dig om, at det går ud på dato.

Selvom Shopify fremstår som det bedste valg for begyndere uden kodningserfaring, betyder det ikke, at det er den bedste mulighed for alle. Hvis du har kodningserfaring, kan du opleve, at Magento lettere kan tilpasses. Eller du kan finde det perfekte tema på BigCommerce.

Shopify har masserappel, men det er altid i din bedste interesse at shoppe rundt, før du går ind på en platform.

Konklusion: Er fordele opvejer ulemperne?

Uden tvivl. Faktisk er mange af de ulemper, som brugerne nævner, ikke rigtig trækkraft. Eventuelle ulemper vil kun påvirke en meget lille del af brugerne.

Det har aldrig været lettere for den gennemsnitlige person at designe og lancere en online butik. Dette er gode nyheder for iværksættere over hele verden.

Der er ikke længere nogen enorme barrierer, når det kommer til teknisk viden eller budget. For omkring $ 30 om måneden kan enhver med en computer bygge et professionelt websted med Shopify. Det er et godt tidspunkt at slå ud på egen hånd, og Shopify er en stor del af denne bevægelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map