Shopify előnyei és hátrányai az e-kereskedelmi webhely elindításához

Ha Ön a legjobb e-kereskedelmi platformon vásárolt, hogy támogassa üzletét, valószínűleg továbbra is a Shopify-n találkozik. Iparági vezető és következetesen besorolva a három legfontosabb platformon.


Noha a Shopify minden bizonnyal lenyűgöző eszköz, lehet, hogy több választási lehetőséget kínál az Ön igényeinek kielégítésére. Tudjon meg többet az e-kereskedelem szoftver előnyeiről és hátrányairól, hogy a lehető legjobb vásárlási döntést hozhassa.

A Shopify e-kereskedelem üzletépítői előnyei és hátrányai

SHOPIFY PROS

Nem vitatható, hogy a Shopify e-kereskedelem platformja hosszú profillal rendelkezik. Itt csak néhány a legfontosabb eseményekről.

Kulcsrakész megoldás: A Shopify készen áll a dobozból. Nem kell aggódnia, hogy időt és pénzt fektet be a telepítési folyamatba. Miután feliratkozott, megkezdheti az üzlet tervezését és felépítését.

A gyors és egyszerű beállítás azt is jelenti, hogy a lehető leghamarabb elkezdheti eladni és bevételt keresni. Nem kell hónapokat vagy akár éveket költenie a webhely felépítésére.

Fontos beépített szolgáltatások

Tárhely: A Shopify nagy teljesítményű kiszolgálóival használja az üzlet futtatását. Ez azt is jelenti, hogy bármilyen technikai problémát kezelnek. Nem kell aggódnia a saját szerverek futtatása és hibaelhárítása miatt. A kezdők számára ez hatalmas plusz.

Biztonság: A Shopify az A PCI DSS kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy megfelelnek az iparági hitel- és bankkártya-biztonsági előírásoknak. Ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy pénzügyi adataikat védik.

A Shopify PCI DSS-kompatibilis

Ezen felül az áruház ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a védettségi szint az érzékeny adatok titkosítására szolgál. Ez egy másik módja a vásárlókkal kapcsolatos információk védelmének. Néhány e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal készítője tanúsítvány megvásárlását kéri Önnek, és fizetni fog annak telepítéséért.

SEO: Könnyű SEO szakértő lenni a Shopify segítségével. Beépített tulajdonságaik miatt e-kereskedelem SEO gyakorlatilag bolond-biztos. A program automatikusan létrehoz egy webhelyet, integrálódik minden további elemző programhoz, és lehetővé teszi a meta leírások és címkék frissítését. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a kitöltőket, és webhelye keresőmotor-barátként indul.

Shopify weboldal SEO képernyő részletei

Könnyű használat felület: A magas szintű könnyű használat meghaladja a dizájn jellemzőit. Míg a szerkesztő nagyszerű kezdőknek, ugyanúgy, mint az irányítópult többi része. Bárki könnyen megtalálhatja az útját. A szervezetnek van értelme, és a felépítés vizuálisan vonzó és egyértelműen jelzett.

Alkalmazásbolt: A Shopify App Store-ban több ezer kiegészítő található, amelyek segítségével bővítheti webhelyének szolgáltatásait. Míg néhányuk egyszeri díjat vagy havi előfizetést igényel, sokuk teljesen ingyenes. Az új alkalmazások folyamatos hozzáadásával nincs korlátozás arra, mit tehet.

Shopify App Store

Shopify POS App: A Shopify túlmutat az online értékesítésen. A POS alkalmazással könnyedén értékesíthet termékeket élő eseményeken. Vigye áruját piacokra, vásárokra, pop-upokra és más összejövetelekre. Az alkalmazás megkönnyíti a tranzakciók menet közben történő lebonyolítását.

Sebesség: A gyors töltési idő több okból is fontos.

 • 1. A keresőmotorok jutalmazzák a webhelyeket a gyorsabb betöltési időkkel. A lassú szerverek negatívan befolyásolhatják rangsorolását.
 • 2. Az online vásárlók türelmetlenek. Nem sok az, ha egy potenciális ügyfelet elhagy az oldaláról. Ha el kell várnia a webhelyén, elűzheti őket.
 • 3. Nem szakszerű. Csak egy esélyed van a jó első benyomásra. A lassú webhely nem fogja bizalmat kelteni webhelyén.

Vevőszolgálat: Shopify vevőként 24 órás hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálathoz. Kapcsolatba léphet velük:

 • Telefon
 • Email
 • Élő chat
 • Twitter
 • Facebook

Shopify kiváló ügyfél-támogatási lehetőségeket.

Emellett üzleti tulajdonosként hozzáférhet számos CRM eszközhöz. Ezeket felhasználhatja kellemes vásárlási élmény létrehozására és a megrendelések kezelésére. Mindezek a funkciók beépítve vannak és használatra készek az első naptól.

Alapvető marketing eszközök: Ha van egy webhely, ideje elkezdeni a termékek marketingjét. A Shopify megkönnyíti az oldalak optimalizálását webhelytérképekkel, metacímkékkel, leírásokkal és a közösségi média integrációjával. Egyéb marketing eszközök:

 • Ügyfélkövetés és -jelentés
 • Lehetőség promóciók készítésére és kedvezmények nyújtására
 • Hírlevél és e-mail sablonok
 • Blog képességek
 • Érzékeny kialakítás a mobil eszközökhöz
 • Kiterjedt App Store

Minden, amire szüksége van egy átfogó marketing kampány futtatásához. Bármely további eszköz hozzáadható az App Store-on. Rengeteg ingyenes és kedvező árú lehetőség közül választhat.

Tervezés

Shopify sablonok tárolása

Az online áruház indításának egyik legnagyobb költsége egy fejlesztő felvétele az Ön webhelyének megtervezésére. Az óradíjak 100 dollártól kezdődhetnek és jóval meghaladhatják a 200 dollárt. Nem tart sokáig, hogy összeállítsunk egy izmos számlát. Ez kizárja az egyedi tervezést a sok induló vállalkozás ártartományából.

Szerencsére a Shopify-val nincs szüksége professzionális fejlesztőre. Bárki létrehozhat webhelyet. A WYSIWYG szerkesztő megkönnyíti az oldalak testreszabását. A változások elvégzéséhez nem kell tudnia, hogyan kell kódolni.
Ha problémái vannak, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vagy használja az erőforrás-eszközöket. Biztosítják:

 • Kiterjedt GYIK oldalak
 • Közösségi fórum
 • Tudásbázis
 • Weboldalépítő egyetem.

A platform tökéletes kezdőknek, de sokoldalú a tapasztalt vállalkozók számára.

Rugalmas weboldal tervezés

Shopify érzékeny sablonok.

A vásárlók többsége mobilkészülékeit használja böngészéshez és vásárláshoz. Ha webhelye nem reagál, akkor küzd majd az eladások átalakításával. A Shopify érzékeny kialakítású témákat kínál, így webhelye jól néz ki telefonokon, táblagépeken és laptopokon. Az ügyfelek könnyen megnézhetik termékeit, és fizethetnek bárhol, ahol vannak.

Rengeteg ingyenes téma

Az ECommerce platformok nagyon eltérőek abban, hogy hány ingyenes témát kínálnak. A Shopify ebben a kategóriában a sorozat közepén esik. Jelenleg 10 ingyenes téma közül választhat. A prémium témák ára 80 dollártól 150 dollárig terjed. Noha a tíz nem tűnik nagyon sokat, ingyenes témáik minősége jóval meghaladja a versenyt.

Shopify webhelysablonok

Segít abban is, hogy a Shopify ingyenes témái jól megtervezték és könnyen testreszabhatók legyenek. A WYSIWYG szerkesztő lehetővé teszi egyszerű drag-n-drop változtatásokat. A téma kódjához is hozzáférhet, és testreszabhatja a részleteket HTML vagy CSS segítségével. Állítsa be a méretet, cserélje ki a színeket és könnyedén adjon hozzá képeket.

AddOnok

A Shopify szoftver további előnye, hogy folyamatosan bővítik alkalmazásüzletüket. Ha nem talál egy bizonyos eszközt vagy alkalmazást, akkor valószínű, hogy hamarosan elérhető lesz. Folyamatosan keresik az ügyfelek igényeinek tökéletesítésének és kielégítésének módját.

A Shopify rugalmas szoftverplatformja növekedni fog veled és a változó piaccal. Jelenleg több ezer bővítmény közül lehet választani, és ez a szám minden nap növekszik.

A Shopify korszerűsítette az integrációs folyamatot. Miután megvásárolt vagy letölt egy alkalmazást, könnyű lesz azonnal elindítani. Általában kevés vagy egyáltalán nincs bekapcsolva. Boltjának funkcionalitásának bővítése mindössze néhány kattintással elkészül.

SHOPIFY CONS

Árazás

Valószínűleg észrevette, hogy nagyon sok ingyenes, saját üzemeltetésű lehetőség létezik a piacon: Magento, Zen Cart, PrestaShop. Noha a Free címke vonzónak tűnhet, van rá esély. Folyékonyan kell kódolnia ezeket az e-kereskedelmi bevásárlókocsikat. Ellenkező esetben fejlesztőt kell felvennie a bolt megtervezéséhez. Ebben az esetben az „ingyenes” költség gyorsan eltűnik.

Ezenkívül az ön házigazdája opciók rejtett díjakat is tartalmazhatnak. Lehet, hogy külön kell fizetnie a fizetési átjárókért, a biztonsági tanúsítványokért és a Shopifyba beépített egyéb szolgáltatásokért.

Alapvetően a saját üzemeltetésű opciók a legjobbak a műszaki ismeretekkel rendelkezők számára. Ha Ön kezdő, akkor a Shopify továbbra is nagy érték. Érdemes megtenni a havi előfizetést, hogy gyorsan megtervezhesse saját webhelyét.

Testreszabási nehézségek

Egyes felhasználók panaszkodnak, hogy a Shopify témákat nehéz testreszabni. A Shopify feltalálta saját, Liquid néven ismert kódoló nyelvét. Ha megszokta más nyelveket, akkor lesz tanulási görbe.

A fejjel az, hogy nem vagy bekapcsolva a folyadék használatába. A felhasználóknak továbbra is lehetősége van HTML, CSS és JavaScript használatával változtatni. Csak azok, akik támaszkodnak a PHP-re, potenciálisan problémákba ütköznek.

A marketing eszközök nagyon alapvetőek

Egy másik általános panasz az, hogy a beépített marketing eszközök túl alapvetőek. Ez azonban nehéz érv ahhoz, hogy kibírja. A Shopify webhelyek beépítve vannak az összes szükséges eszközzel. Ha hiányosság van, csak annyit kell tennie, hogy meglátogatja az App Store-ot. Bármely felhasználó korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a rendelkezésre álló legjobb marketing eszközökhöz.

Szervezet

A Shopify érdekes döntést hozott a kategórianevekkel kapcsolatban. Zavaróak lehetnek, és megnehezíthetik a webhely navigálását. Ez eltávolítja a felhasználói élményt, és szükségtelen tanulási görbét hoz létre. Noha ez a viszony könnyen leküzdhető, mégis bosszantó.

elvándorlás

Ha úgy dönt, hogy a platformokat váltja, a Shopify nem könnyíti meg a migrációt. Noha ez a szokásos gyakorlat, ez azt is jelentheti, hogy elveszíti üzlete adatainak egy részét. A legjobb, amire számíthat, a webhely CSV-exportja. Ez jó ok arra, hogy szánjon időt az e-kereskedelem platformjának kiválasztására. Használja ki az összes ingyenes próbaverziót, hogy ne kelljen aggódnia az út mentén történő vándorlás miatt.

Ki a legjobban a Shopify?

A Shopify valóban jól használható azon emberek többségéhez, akik online áruházat szeretnének indítani. Olyan emberek túlnyomó többségére szolgál, akik nem ismerik a kódot. Ez óriási megtakarítást jelent a kirakat tervezése és fejlesztése során. Alapvetően bárki néhány órán belül felépíthet és elindíthat egy üzletet.

A Shopify a piacon az egyik legjobb árképzési tervvel rendelkezik. Szükség szerint frissíthet és frissíthet. Még az alapterv tartalmazza az összes szükséges szolgáltatást, valamint az App Store hozzáférést. Miközben vannak hitelkártya-díjak, ezek alapvetõek.

Vásároljon alternatívákat

Noha a Shopify egy nagyszerű platform, amely hatalmas közönséggel beszél, vannak más lehetőségek is. A Volusion, a BigCommerce és a Magento gyakran a Shopify csúcsán helyezkednek el. És jó okból. E platformok mindegyike ugyanazon piac részesedése miatt versenyez. Mindannyian keményen dolgoznak, hogy megszerezzék vállalkozását.

Végül azonban a Shopify szoftverplatformja több okból is megjelenik a tetején:

 • 1. A legjobb témák. Noha a többi nagy szereplőnek több témája lehet, a Shopify témái jobban megtervezték és profiak. Persze, ez teljesen vélemény és személyes ízlés kérdése. Ha saját magát szeretné látni, használja az ingyenes próbaverziókat, hogy nézzen körül.
 • 2. Szuper felhasználóbarát. A Magento egy nyílt forráskódú program, amely bizonyos technikai ismereteket igényel. A BigCommerce és a Volusion drag and drop szerkesztőket kínálnak, de a Shopify magas pontszámokat kap a használat megkönnyítése érdekében.
 • 3. Korlátlan funkciók. A Shopify használatával soha nem kell aggódnia a túlmelegedés miatt. Hozzáadhat annyi terméket, amennyit csak akar, és korlátlan tárolási lehetőséget és sávszélességet élvezhet. Nem kell fizetnie a továbbfejlesztett csomagért.
 • 4. Ügyfélszolgálat. A Shopify meghatározza a kiváló ügyfélszolgálat követelményeit. A felhasználóknak hosszú listája van arról, hogyan lehet elérni a képviselőt a nap 24 órájában. Más platformok miatt a közvetlen hozzáférésért többet kell fizetni.
 • 5. Folyamatos frissítések. Ha átnézi a Google tendenciáit, a Shopify továbbra is vonzó. Versenytársai szintén nem vesznek részt tisztességesen. Ennek nagy része annak köszönhető, hogy a Shopify elkötelezett amellett, hogy fejleszti funkcióit. A Shopify továbbra is alkalmazkodik a piachoz, és szükség szerint új funkciókat bővít. Nem kell aggódnia, hogy elavul.

Bár a Shopify kiemelkedik a legjobb választásként kezdőknek, kódolási tapasztalat nélkül, ez nem jelenti azt, hogy ez a legjobb választás mindenki számára. Ha rendelkezik kódolási tapasztalattal, előfordulhat, hogy a Magento könnyebben testreszabható. Vagy talán megtalálhatja a tökéletes témát a BigCommerce-n.

A Shopify tömeges vonzerővel rendelkezik, de mindig az a legjobb, hogy érdekli a vásárlás, mielőtt elkötelezné magát egy platformon.

Következtetés: Ha az előnyeik meghaladják a hátrányokat??

Kétséget kizáróan. Valójában sok olyan hátrány, amelyet a felhasználók megemlítenek, nem tartja valóban vonóképességét. Minden hátrány csak a felhasználók nagyon kis részét érinti.

Az átlagember soha nem volt ilyen egyszerű megtervezni és indítani egy online áruházat. Ez remek hír a vállalkozók számára szerte a világon.

A műszaki ismeretek vagy a költségvetés szempontjából már nincs hatalmas akadály. Havonta körülbelül 30 dollárért bárki képes számítógépes weboldalt felépíteni a Shopify segítségével. Nagyszerű idő egyedül sztrájkolni, és a Shopify e mozgás nagy része.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map